SPOILER: AlgemeenOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: TrainingsmethodenOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: OefeningenOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: VoedingOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: RustOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: SupplementatieOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: Vitamines en mineralenOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: SteroidenOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: Handige en informatieve linkjesOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: BlessuresOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: FAQOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: Ter afsluiting nog een aantal foto's van de top 3 van de Mr. Olympia 2012Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.* Deze openingspost is ooit gestart door Mr.J op GoT. Na 2 jaar in deze vorm te zijn gebruikt heeft LedZep deze uitgebreid en waar nodig verbeterd., na nog eens 2 jaar heeft CarbonC een kleine revisie/uitbreiding/update doorgevoerd. In 2011 heeft Yuri_Boyka de OP onderverdeeld in spoilers.
De OP staat hierConfidence through competence![]()
http://www.nytimes.com/20(...)1&_r=1&smid=tw-share
Weet niet of dit al voorbij is gekomen, interessante long-read over het ontwikkelen van verslavend eten zoals hier net werd besproken.![]()
Het is nog best lastig om aan je macro's te komen binnen je kcal limiet.
Ik heb nu rust
k/e/v 40/40/20
219/260/60 @ 2500
en actief
269/260/60 @ 2710
Rust kom ik eigelijk 31g kh te kort en heb ik een overschot van 10g vet en actief heb ik weer 9g kh te veel en 10g eiwitten te weinig
Zal dit veel uitmaken of maak ik me zorgen om niks?![]()
Sorry hoor, maar dat is echt kruimelneuken (letterlijk!)
Dan eet je maar wat vet minder en eet je een banaantje meer, probleem opgelost.Confidence through competence![]()
Oeps, zat nog te typen waardoor ik niet zag dat het topic dicht was.
quote:Op vrijdag 8 maart 2013 11:57 schreef Snakey het volgende:
[..]
Er was laatst een stuk op de BBC hierover en uit testen bleek dat 20% van de mensen die ze getest hadden niet of nauwelijks gevoelig waren voor sporten. In de zin van bloedlevels verbeteren. Een arts had een workout van 3 minuten per week gemaakt, waarbij iemand drie keer per week 1 minuut zich helemaal de tering fietst, je moet dus wel echt alles geven, bij de testpersoon (die dus ook ongevoelig was voor langdurig trainen) was na 3 maanden (geloof ik) zijn bloedsuikerspiegel een enorm stuk verbeterd.![]()
Mja, lastig te zeggen. Heb ook veel studies gezien dat regelmatig trainen op extreem lage intensiteit (lees: wandelingetje) dat dat wel helpt.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 11:59 schreef Snakey het volgende:
Oeps, zat nog te typen waardoor ik niet zag dat het topic dicht was.
[..]
Intensief (maar verstandig) trainen helpt sowieso.Confidence through competence![]()
Ok bedankt, die vetten komen eigelijk maar uit 2 bronnen, melk en eieren.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 11:58 schreef Stereotomy het volgende:
Sorry hoor, maar dat is echt kruimelneuken (letterlijk!)
Dan eet je maar wat vet minder en eet je een banaantje meer, probleem opgelost.
Iemand trouwens ervaring met contactgrill? Ga er denk ik maar 1 kopen voor de biefstuk en kipfilet![]()
Ik weet geen nummers meer uit mijn hoofd, maar het was een behoorlijk grote groep mensen die ze teste. Uiteraard lieten ze de test met de 'three minutes workout' maar van 1 persoon zien.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:00 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Mja, lastig te zeggen. Heb ook veel studies gezien dat regelmatig trainen op extreem lage intensiteit (lees: wandelingetje) dat dat wel helpt.
Intensief (maar verstandig) trainen helpt sowieso.
Ik moet er trouwens bij zeggen dat zijn bloedsuikerspiegel een stuk beter was, het effect op zijn te hoge cholestorol was nihil.![]()
Koop magere melk ipv halfvolle - eet een banaantje - probleem opgelost.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:03 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
Ok bedankt, die vetten komen eigelijk maar uit 2 bronnen, melk en eieren.
Iemand trouwens ervaring met contactgrill? Ga er denk ik maar 1 kopen voor de biefstuk en kipfiletConfidence through competence![]()
zo nauwkeurig komt het nietquote:Op vrijdag 8 maart 2013 11:57 schreef StraatSoldaat het volgende:
Het is nog best lastig om aan je macro's te komen binnen je kcal limiet.
Ik heb nu rust
k/e/v 40/40/20
219/260/60 @ 2500
en actief
269/260/60 @ 2710
Rust kom ik eigelijk 31g kh te kort en heb ik een overschot van 10g vet en actief heb ik weer 9g kh te veel en 10g eiwitten te weinig
Zal dit veel uitmaken of maak ik me zorgen om niks?![]()
ik kom altijd heel gauw vetten te kort als ik niet die 2L volle melk d'r in heb zitten buiten een bulk om![]()
dat is op 55%K/30%V/15%E zit![]()
Ik denk dat dit een stuk goedkoper is, en even effectief.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:03 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
Ok bedankt, die vetten komen eigelijk maar uit 2 bronnen, melk en eieren.
Iemand trouwens ervaring met contactgrill? Ga er denk ik maar 1 kopen voor de biefstuk en kipfilet![]()
![]()
Kwam net als tip voor hard gainers olijfolie shotjes tegen. Drie shotjes op een dag, totaal iets van 100g zit je op 900 cal aan gezonde vetten. Makkelijk zoveel extra calorien lijkt me geweldig, maar dan schiet de verhouding macro's wel meteen helemaal naar de vetten. Op zich is olijfolie wel goed voor je. Iemand hier wel eens iets van gehoord? Kan mij namelijk toch niet voorstellen dat dit echt goed is."Happiness is not getting more, but wanting less"![]()
Als je op het podium staat, maakt het mss wel uit.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 11:57 schreef StraatSoldaat het volgende:
Het is nog best lastig om aan je macro's te komen binnen je kcal limiet.
Ik heb nu rust
k/e/v 40/40/20
219/260/60 @ 2500
en actief
269/260/60 @ 2710
Rust kom ik eigelijk 31g kh te kort en heb ik een overschot van 10g vet en actief heb ik weer 9g kh te veel en 10g eiwitten te weinig
Zal dit veel uitmaken of maak ik me zorgen om niks?
Ik maak me qua eten over maar heel weinig dingen zorgen en de resultaten gaan (over een langere periode bezien) nog steeds verrekte goedDat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet![]()
lol.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:00 schreef Snakey het volgende:
[..]
Ik word een beetje misselijk als ik zoiets zie.
idd. en dan te bedenken dat ze bijv. ook hele kalkoenen frituren.![]()
wordt al misselijk als ik daar aan denk.![]()
Behalve verhoogde kans op diarree zie ik weinig acute problemen.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:07 schreef ssebass het volgende:
Kwam net als tip voor hard gainers olijfolie shotjes tegen. Drie shotjes op een dag, totaal iets van 100g zit je op 900 cal aan gezonde vetten. Makkelijk zoveel extra calorien lijkt me geweldig, maar dan schiet de verhouding macro's wel meteen helemaal naar de vetten. Op zich is olijfolie wel goed voor je. Iemand hier wel eens iets van gehoord? Kan mij namelijk toch niet voorstellen dat dit echt goed is.
Maar het drinken van olijfolie staat een beetje gelijk aan het eten van suiker of whey: waarom niet je macro's uit echt voedsel halen, met de bijbehorende lading micronutrienten?Confidence through competence![]()
quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:07 schreef RaymondK het volgende:
[..]
lol.
idd. en dan te bedenken dat ze bijv. ook hele kalkoenen frituren.![]()
wordt al misselijk als ik daar aan denk.
Confidence through competence![]()
Keken ze naar glucosespiegel of geglycolyseerd haemoglobine. Dit laatste is een veel betere maat, geeft namelijk een beeld van de gemiddelde bloedsuikerwaarde Hb1Ac (over iets van 2 maanden) itt een momentopname die veel te afhankelijk is van wat je net daarvoor hebt gedaan (bewogen, gegeten etc).quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:03 schreef Snakey het volgende:
[..]
Ik weet geen nummers meer uit mijn hoofd, maar het was een behoorlijk grote groep mensen die ze teste. Uiteraard lieten ze de test met de 'three minutes workout' maar van 1 persoon zien.
Ik moet er trouwens bij zeggen dat zijn bloedsuikerspiegel een stuk beter was, het effect op zijn te hoge cholestorol was nihil.
[ Bericht 0% gewijzigd door ssebass op 08-03-2013 12:15:39 ]"Happiness is not getting more, but wanting less"![]()
http://www.bodyenfitshop.(...)e-oats/ingredienten/quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:09 schreef StraatSoldaat het volgende:
Weet iemand hoeveel Kh er hier in zitten per 100g?
http://www.bodyenfitshop.(...)ion/ultra-fine-oats/Confidence through competence![]()
quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:08 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Behalve verhoogde kans op diarree zie ik weinig acute problemen.
Maar het drinken van olijfolie staat een beetje gelijk aan het eten van suiker of whey: waarom niet je macro's uit echt voedsel halen, met de bijbehorende lading micronutrienten?![]()
ik corrigeer bijna dagelijks m'n vetten met 20ml olijfolie en 20ml raapzaadolie
beter dat ik daar wat aan doe idd.![]()
Bedankt, kwam er net zelf ook achter dat ze een ingredienten tab haddenquote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:10 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
http://www.bodyenfitshop.(...)e-oats/ingredienten/![]()
Ingrediëntenquote:
Inhoud: 1000 gram
Per dosering: 30 gram
Aantal doseringen per verpakking: 33
Smaak: Neutraal
Samenstelling per 100 gram:
Energie 347 kcal
Eiwit 15 gram
Koolhydraten 63 gram
Vet 6 gram
Voedingsvezels 10 gram
Samenstelling per 30 gram
Energie 104 kcal
Eiwit 4,5 gram
Koolhydraten 18,9 gram
Vet 1,8 gram
Voedingsvezels 3 gram![]()
Mja, als je zóveel moet eten als jij, dan heb je je micro's vast al wel binnenquote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:10 schreef RaymondK het volgende:
[..]![]()
ik corrigeer bijna dagelijks m'n vetten met 20ml olijfolie en 20ml raapzaadolie
Confidence through competence![]()
Ik heb hier op mijn kamer een contactgrill van de action. Kostte maar 15 of 20 euro en is een prima ding.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:03 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
Ok bedankt, die vetten komen eigelijk maar uit 2 bronnen, melk en eieren.
Iemand trouwens ervaring met contactgrill? Ga er denk ik maar 1 kopen voor de biefstuk en kipfilet![]()
Ik kan echt niet met een gasplaat omgaan. Mijn kip is altijd nog roze van binnen wat me al een keer 3 dagen aan gains heeft gekost en biefstuk altijd te gaar. Heb een tijdje de kip in de magnetron klaargemaakt maar dat is echt smerig na een tijdjequote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:06 schreef Snakey het volgende:
[..]
Ik denk dat dit een stuk goedkoper is, en even effectief.
[ afbeelding ]![]()
![]()
Ik heb veel moeite met aan mijn calorien komen en hard gainer dus alles wat ik extra kan krijgen doe ik graag.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:08 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Behalve verhoogde kans op diarree zie ik weinig acute problemen.
Maar het drinken van olijfolie staat een beetje gelijk aan het eten van suiker of whey: waarom niet je macro's uit echt voedsel halen, met de bijbehorende lading micronutrienten?"Happiness is not getting more, but wanting less"![]()
Dan moet je je timing beter krijgen. Een contactgrill gaat daar niks aan veranderen.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:14 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
Ik kan echt niet met een gasplaat omgaan. Mijn kip is altijd nog roze van binnen wat me al een keer 3 dagen aan gains heeft gekost en biefstuk altijd te gaar. Heb een tijdje de kip in de magnetron klaargemaakt maar dat is echt smerig na een tijdje![]()
Hoe vaak hebben we dit niet al gehoord ?quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:14 schreef ssebass het volgende:
Ik heb veel moeite met aan mijn calorien komen en hard gainer dus alles wat ik extra kan krijgen doe ik graag.![]()
![]()
Ik vind het eten het lastigst van alles. Stuk moeilijker dan het trainen, dat gaat wel lekker. Na gezond eten zit ik echt vol op 3000 kcal.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:15 schreef Weissman het volgende:
[..]
Hoe vaak hebben we dit niet al gehoord ?"Happiness is not getting more, but wanting less"![]()
http://www.croma.nl/nl/mi(...)X_7LUCFUWS3godPg8AOQquote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:14 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
Ik kan echt niet met een gasplaat omgaan. Mijn kip is altijd nog roze van binnen wat me al een keer 3 dagen aan gains heeft gekost en biefstuk altijd te gaar. Heb een tijdje de kip in de magnetron klaargemaakt maar dat is echt smerig na een tijdje
Zorg voor een goeie koekenpan, dat is het belangrijkst. Eentje met een dikke bodem, niet zo'n dun teflon anti aanbak geval. Die verdelen de warmte veel slechter.Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo![]()
Biefstuk tip: Even dichtschroeien en dan op laag vuur bakken en voelen. Duim tegen je wijs/middel/ringvinger aanzetten en voelen op de spier in je handpalm onder je duim. Duim tegen wijsvinger is rood, duim tegen middelvinger is medium en duim tegen ringvinger is doorbakken. Werkt echt!quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:14 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
Ik kan echt niet met een gasplaat omgaan. Mijn kip is altijd nog roze van binnen wat me al een keer 3 dagen aan gains heeft gekost en biefstuk altijd te gaar. Heb een tijdje de kip in de magnetron klaargemaakt maar dat is echt smerig na een tijdje
Edit: en even laten rusten voor je het opeet, maar dat moge duidelijk zijn.![]()
Snijd je kip in blokjes en ga 'wokken' in een koekenpan.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:14 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
Ik kan echt niet met een gasplaat omgaan. Mijn kip is altijd nog roze van binnen wat me al een keer 3 dagen aan gains heeft gekost en biefstuk altijd te gaar. Heb een tijdje de kip in de magnetron klaargemaakt maar dat is echt smerig na een tijdje
edit: roerbakken heet dat natuurlijk.
This isn't even my final form.![]()
Voor het rusten doe wikkel ik het vaak nog even in alu foli, werkt wel prima.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:19 schreef meneer_valk het volgende:
[..]
Biefstuk tip: Even dichtschroeien en dan op laag vuur bakken en voelen. Duim tegen je wijs/middel/ringvinger aanzetten en voelen op de spier in je handpalm onder je duim. Duim tegen wijsvinger is rood, duim tegen middelvinger is medium en duim tegen ringvinger is doorbakken. Werkt echt!
Edit: en even laten rusten voor je het opeet, maar dat moge duidelijk zijn."Happiness is not getting more, but wanting less"![]()
Ik zit hier als één of ander mongooltje mijn vingers te voelen maar ik heb geen flauw idee hoe jij dit bedoelt.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:19 schreef meneer_valk het volgende:
[..]
Biefstuk tip: Even dichtschroeien en dan op laag vuur bakken en voelen. Duim tegen je wijs/middel/ringvinger aanzetten en voelen op de spier in je handpalm onder je duim. Duim tegen wijsvinger is rood, duim tegen middelvinger is medium en duim tegen ringvinger is doorbakken. Werkt echt!
Edit: en even laten rusten voor je het opeet, maar dat moge duidelijk zijn.
Ik heb wel geleerd, met je vinger plaatsen in je wang... langs je kaaklijn hoog is well done.YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.![]()
Duim tegen een vinger aanzetten en dan aan de spier voelen onder de duim. Dan verschil met duim wijsvinger, duim middelvinger, duim ringvinger.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:33 schreef ManageTheAnger het volgende:
[..]
Ik zit hier als één of ander mongooltje mijn vingers te voelen maar ik heb geen flauw idee hoe jij dit bedoelt.
Ik heb wel geleerd, met je vinger plaatsen in je wang... langs je kaaklijn hoog is well done."Happiness is not getting more, but wanting less"![]()
Vingertoppen elkaar zetten (dus duim en ringvinger, duim en middelvinger of duim en wijsvinger) en dan voelen aan deze spier ('kussentje"):quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:33 schreef ManageTheAnger het volgende:
[..]
Ik zit hier als één of ander mongooltje mijn vingers te voelen maar ik heb geen flauw idee hoe jij dit bedoelt.
Ik heb wel geleerd, met je vinger plaatsen in je wang... langs je kaaklijn hoog is well done.
Vingers overigens gewoon tegen elkaar aanzetten, niet hard tegen elkaar aandrukken.![]()
Wat is vlees duur bij de slager, je zou denken dat het juist goedkoper zou zijn dan bij de AH, Euroshopper Biefstuk is blijkbaar de goedkoopste die er is![]()
Turkse slager is vaak goedkoper, en beter.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:00 schreef StraatSoldaat het volgende:
Wat is vlees duur bij de slager, je zou denken dat het juist goedkoper zou zijn dan bij de AH, Euroshopper Biefstuk is blijkbaar de goedkoopste die er is![]()
Enig idee hoeveel die per kilo rekenen?quote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:03 schreef Snakey het volgende:
[..]
Turkse slager is vaak goedkoper, en beter.![]()
Vanavond maar Kip koken!quote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:06 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
Enig idee hoeveel die per kilo rekenen?YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.![]()
Je zou ook paardenbiefstuk kunnen proberen. Ik ben er zelf nog niet aan toegekomen (wil het binnenkort wel een keer gaan halen) maar het wordt verkocht voor 6 tot 9 euro per kilo ongeveer. Als ik de verhalen in de media moet geloven smaakt het prima.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:00 schreef StraatSoldaat het volgende:
Wat is vlees duur bij de slager, je zou denken dat het juist goedkoper zou zijn dan bij de AH, Euroshopper Biefstuk is blijkbaar de goedkoopste die er is![]()
net 400 gram koolvis weggegeten, spult hapt lekker makkelijk weg. Smaak was voor die 1,60 prima, aanradertje
Sexy qua lijf, doch bang voor 't zwempak.![]()
verschilt dat nog in voedingswaarde?quote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:07 schreef meneer_valk het volgende:
[..]
Je zou ook paardenbiefstuk kunnen proberen. Ik ben er zelf nog niet aan toegekomen (wil het binnenkort wel een keer gaan halen) maar het wordt verkocht voor 6 tot 9 euro per kilo ongeveer. Als ik de verhalen in de media moet geloven smaakt het prima.![]()
Nope, het is alweer even geleden dat ik daar was.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:06 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
Enig idee hoeveel die per kilo rekenen?
Ik geloof dat Raymondk er zijn vlees en kip haalt.![]()
Biefstuk: 127kcal, E: 23,8, V: 3,5 K: 0quote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:11 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
[..]
verschilt dat nog in voedingswaarde?
Paardenbiefstuk: 107kcal, E: 20, V: 3, K: 0
Nauwelijks dus.![]()
Klopt, echter is het omega-3 gehalte in paardenvleesvet een factor 10 hoger dan in die van scharrelrunderbiefstuk. En nog veel hoger vergeleken met normale biefstuk. Komt o.a. door het vrij grazen in de wei.Confidence through competence![]()
Nog meer reden om het te eten dus. Ik hoop dat ik het hier in Maastricht ergens voor 6 à 7 euro per kilo kan vinden, dan zou het zo maar eens de vervanger voor mijn kipfilet kunnen gaan worden aangezien het dan ongeveer even duur is.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:17 schreef Stereotomy het volgende:
Klopt, echter is het omega-3 gehalte in paardenvleesvet een factor 10 hoger dan in die van scharrelrunderbiefstuk. En nog veel hoger vergeleken met normale biefstuk. Komt o.a. door het vrij grazen in de wei.![]()
Ik heb het gekocht in 040 voor 9 EUR de kilo, kogelbiefstuk. De normale biefstuk was 8 EUR de kilo, maar was stukken minder mals.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:20 schreef meneer_valk het volgende:
[..]
Nog meer reden om het te eten dus. Ik hoop dat ik het hier in Maastricht ergens voor 6 à 7 euro per kilo kan vinden, dan zou het zo maar eens de vervanger voor mijn kipfilet kunnen gaan worden aangezien het dan ongeveer even duur is.
Toen ik in 043 woonde, had ik nog geen interesse in paardenvlees, dus zou je niet kunnen helpen waar te zoeken
Confidence through competence![]()
Waar haal je het in Eindhoven? Mijn ouders wonen daar in de buurt namelijk.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:22 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Ik heb het gekocht in 040 voor 9 EUR de kilo, kogelbiefstuk. De normale biefstuk was 8 EUR de kilo, maar was stukken minder mals.
Toen ik in 043 woonde, had ik nog geen interesse in paardenvlees, dus zou je niet kunnen helpen waar te zoeken![]()
http://www.bossersvlees.nl/reclame.aspquote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:24 schreef meneer_valk het volgende:
[..]
Waar haal je het in Eindhoven? Mijn ouders wonen daar in de buurt namelijk.Confidence through competence![]()
quote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:25 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
http://www.bossersvlees.nl/reclame.aspBedankt, morgen maar eens even langsgaan!quote:PAARDENKOGELBIEFSTUK KILO 5,85![]()
Ja, alleen als je dat bonnetje uitprintquote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:26 schreef meneer_valk het volgende:
[..]
[..]
Bedankt, morgen maar eens even langsgaan!
Confidence through competence![]()
gastquote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:25 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
http://www.bossersvlees.nl/reclame.aspZoveel bedankt voor deze tip he
I just had to get that stress off my chest like breast reduction.![]()
3000 kcal..quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:17 schreef ssebass het volgende:
[..]
Ik vind het eten het lastigst van alles. Stuk moeilijker dan het trainen, dat gaat wel lekker. Na gezond eten zit ik echt vol op 3000 kcal.
gast, ik eet nu tijdens m'n cut (op trainingsdagen) nog meer dan dat![]()
![]()
Lekker belangrijk, iedereen het zijne.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 14:33 schreef 16meter het volgende:
[..]
3000 kcal..
gast, ik eet nu tijdens m'n cut (op trainingsdagen) nog meer dan dat
Ik kwam ook al aan van 3000 calorieën per dag.YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.![]()
Vraag: M'n pa heeft een cortisonenspuit laten zetten in z'n arm/elleboog (2e keer) wegens aanhoudende klachten (tenniselleboog idee). Nu kwam ie zo grauw als wat thuis van de pijn vorige week na die spuit, en nu doet het nog steeds enorm veel pijn (en hij is echt wel wat pijn gewend).
Ik dacht dat zo'n spuit altijd na uiterlijk 72 uur z'n werk zou moeten gaan doen? Want hij zegt dat het vorige keer ook lang duurde voordat de pijn minder werd, maar dat lijkt me niet normaal. Iemand enige input hierin?![]()
je hebt het vaker gegeten dan je denktquote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:07 schreef meneer_valk het volgende:
[..]
Je zou ook paardenbiefstuk kunnen proberen. Ik ben er zelf nog niet aan toegekomen (wil het binnenkort wel een keer gaan halen) maar het wordt verkocht voor 6 tot 9 euro per kilo ongeveer. Als ik de verhalen in de media moet geloven smaakt het prima.
"End this war against drugs. Legalise the drug against wars."
-
[b]Op donderdag 28 september 2006 09:12 schreef Rio het volgende:[/b]
Uiteindelijk is dit een star_gazer-krijgt-een-keiharde-lul-van-zichzelf-omdat-hij-zichzelf-verheven-voelt topic.![]()
Wat ik al zei, het trainen is bij mij niet het probleem, maar het eten.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 14:33 schreef 16meter het volgende:
[..]
3000 kcal..
gast, ik eet nu tijdens m'n cut (op trainingsdagen) nog meer dan dat"Happiness is not getting more, but wanting less"![]()
Tja,quote:Op vrijdag 8 maart 2013 15:14 schreef BigSmurf het volgende:
Vraag: M'n pa heeft een cortisonenspuit laten zetten in z'n arm/elleboog (2e keer) wegens aanhoudende klachten (tenniselleboog idee). Nu kwam ie zo grauw als wat thuis van de pijn vorige week na die spuit, en nu doet het nog steeds enorm veel pijn (en hij is echt wel wat pijn gewend).
Ik dacht dat zo'n spuit altijd na uiterlijk 72 uur z'n werk zou moeten gaan doen? Want hij zegt dat het vorige keer ook lang duurde voordat de pijn minder werd, maar dat lijkt me niet normaal. Iemand enige input hierin?
het is een sterke ontstekingsremmer, maar hoe je erop reageert hangt natuurlijk van veel andere factoren af.
Kan helaas niet duidelijker omschrijven.Confidence through competence![]()
mag ik je aanraken?quote:Op vrijdag 8 maart 2013 14:33 schreef 16meter het volgende:
[..]
3000 kcal..
gast, ik eet nu tijdens m'n cut (op trainingsdagen) nog meer dan dat"End this war against drugs. Legalise the drug against wars."
-
[b]Op donderdag 28 september 2006 09:12 schreef Rio het volgende:[/b]
Uiteindelijk is dit een star_gazer-krijgt-een-keiharde-lul-van-zichzelf-omdat-hij-zichzelf-verheven-voelt topic.![]()
-kut-"End this war against drugs. Legalise the drug against wars."
-
[b]Op donderdag 28 september 2006 09:12 schreef Rio het volgende:[/b]
Uiteindelijk is dit een star_gazer-krijgt-een-keiharde-lul-van-zichzelf-omdat-hij-zichzelf-verheven-voelt topic.![]()
Dan moet ie maar weer afwachten hoe het gaat de komende weken. Thanks anyway.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 15:24 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Tja,
het is een sterke ontstekingsremmer, maar hoe je erop reageert hangt natuurlijk van veel andere factoren af.
Kan helaas niet duidelijker omschrijven.![]()
Hier.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:03 schreef StraatSoldaat het volgende:
Iemand trouwens ervaring met contactgrill? Ga er denk ik maar 1 kopen voor de biefstuk en kipfilet
Kan niet zonder. Binnen 5 minuten 3 stukken kip en wat rood vlees klaar. Super!Godfather Bodybuilding topic reeks![]()
pic?quote:Op vrijdag 8 maart 2013 15:45 schreef Mr.J het volgende:
[..]
Hier.
Kan niet zonder. Binnen 5 minuten 3 stukken kip en wat rood vlees klaar. Super!YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.![]()
Hoeveel rekent de paardenslager in Groningen voor je vlees?quote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:25 schreef StraatSoldaat het volgende:
Zo maar even langs de paardenslager in Groningen, bedankt voor de tip![]()
Wat ik me afvraag, waarom zijn ongezoutecashewnoten goed voor afvallen en krachttraining?Op zaterdag 1 september 2012 20:43 schreef Tim86 het volgende :
Wedden bij de Toto is hetzelfde als betalen om een crackhoer neuken wanneer je zelf een fotomodel thuis hebt zitten.![]()
Een voedselproduct is niet inherent goed.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 16:34 schreef marcie216 het volgende:
Wat ik me afvraag, waarom zijn ongezoutecashewnoten goed voor afvallen en krachttraining?
Voedsel bevat een mix aan macronutrienten en micronutrienten die helpen je doelen te bereiken. Afhankelijk wat je op de rest van de dag aan spul eet, en wat je doelen zijn, draagt dit bij of werkt dit tegen je doelen.Confidence through competence![]()
Voor al jullie vragen over goedkoop vlees en ook vis (ook bulkpartijen) dit is de oplossing echt doodzonde dat ik niet in de randstad woon, maar voor degene die er wel wonen:
http://tangersupermarkten.nl/home
There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth.![]()
Ik bedoelde: 3000 kcal is niet bijzonder veel voedsel. Dat kun je vrij makkelijk in een paar maaltijden binnenkrijgen.quote:![]()
Ik heb dat regelmatig aan het einde van m'n workout als mijn pauzes tussen sets wat langer worden, voor mij meestal een teken dat mijn lichaam er klaar mee is.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 17:12 schreef tjoptjop het volgende:
Ik heb geregeld dat ik tussen de sets enorm aan het gapen ben. Meer mensen daar last van?Soukidan op je oogbal.![]()
Ik heb het vanaf m'n eerste set van m'n eerste oefeningquote:Op vrijdag 8 maart 2013 17:28 schreef Yamcha het volgende:
[..]
Ik heb dat regelmatig aan het einde van m'n workout als mijn pauzes tussen sets wat langer worden, voor mij meestal een teken dat mijn lichaam er klaar mee is.![]()
![]()
Ik krijg al met moeite 2200kcal clean naar binnen, 3000kcal clean is gigantisch veel (voor mij dan)quote:Op vrijdag 8 maart 2013 17:28 schreef 16meter het volgende:
[..]
Ik bedoelde: 3000 kcal is niet bijzonder veel voedsel. Dat kun je vrij makkelijk in een paar maaltijden binnenkrijgen.I just warped whoop whoop!
Op dinsdag 27 juli 2010 04:05 schreef Righteous het volgende:
Drinky is een baas![]()
Hangt ervan af, als je brood en noten clean noemt, dan is het een eitje.
Groter probleem is dat iedereen clean weer anders definieert.Confidence through competence![]()
Precies, al dat gelul over 'clean'.
Zoals hierboven gemeld kan ik ook 5x per dag een shot olijfolie nemen, makkelijke kcal en 'clean' volgens de meesten.
Ik denk dat het moeilijk is om veel te eten en tegelijk gevarieerd en gezond te eten.Soukidan op je oogbal.![]()
13 euro p/kg normaal 16 kogel.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 15:58 schreef Oswald_Montecristo het volgende:
[..]
Hoeveel rekent de paardenslager in Groningen voor je vlees?
Turkse slager was 9,95 per kilo voor runderbiefstuk dus heb het daar gehaald. Snij het zelf in stukken van 150-200g die doe ik in vrieszakjes en gooi ik in de vriezer, ideaal.
Workout ging weer kut, misschien komt het door de cut
Mijn lifts zijn nu na 6,5 maand trainen:
3x5 82,5 Bench Press(2x gestalled soms kan ik maar een setje van 2-3 reps doen)
3x5 65 Military Press (2x gestalled)
3x5 70 Power Clean/Rows (wissel ze maandelijks af, gaan beide nog lekker)
3x5 155 Squat (Gaat nog net maar ik maak echt oerkreten als ik weer naar boven kom)
1x5 150 Deadlift (Deze gaat goed, is lager dan mijn squat omdat mijn techniek bagger was)
Verder doe ik na elke workout
A Chin ups 3x5
B Dips 3x5
C 3x5 Bicep Curls (Voor de bro muscles)
Hou het bij 3x5 zodat het niet mijn main lifts belemmerd.
Alles raw
Wat raden jullie aan? Deloaden bij de gestallde lifts na 3x of van programma wisselen (Doe nu SS, wil straks madcow gaan doen)
Merk echt dat alles gewoon een stuk zwaarder is doordat ik minder eet, ik cut niet al te diep (2500 rust, 2700 actief @ 91kg) Heb gewoon een spotter nodig bij het laatste setje squats omdat ik bang dat ik een keer voorover val.
Enige positieve wat mij vandaag in de gym is overkomen is een wedstrijd lifter die zei dat ik talent voor squatten heb, weet niet of ik hier nou echt blij mee moet zijn![]()
![]()
Holy shit, da's echt duur voor paardenvlees! Volgens mij rijdt hij op de hype mee met die hoge prijzen.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 18:18 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
13 euro p/kg normaal 16 kogel.
Turkse slager was 9,95 per kilo voor runderbiefstuk dus heb het daar gehaald. Snij het zelf in stukken van 150-200g die doe ik in vrieszakjes en gooi ik in de vriezer, ideaal.
Turkse slager, hm, ben benieuwd hoe de kwaliteit van die biefstukken zijn. Da's namelijk extreem goedkoop.Confidence through competence![]()
Het vlees ziet erg vers uit en het sneed ook makkelijk en voelde/rook ook vers (Verder zijn de mensen er op marokko.nl er erg lyrisch overquote:Op vrijdag 8 maart 2013 18:22 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Holy shit, da's echt duur voor paardenvlees! Volgens mij rijdt hij op de hype mee met die hoge prijzen.
Turkse slager, hm, ben benieuwd hoe de kwaliteit van die biefstukken zijn. Da's namelijk extreem goedkoop.) Eerst nog mijn euroshopper biefstuk opmaken voordat ik er aan begin. Zal een korte recensie schrijven als ik er aan begin
De paardenslager vertelde mij dat ze echt veel meer verkopen sinds het in het nieuws is en ze wel 2 tot 3x het aantal klanten hebben. Ze vertelde me ook dat er veel andere lifters kwamen voor hun vlees.
Wat voor kruiden doen jullie trouwens op de biefstuk? lijkt me wel leuk om een keer mee te expirimenteren omdat ik nu alleen nog zout/peper gebruik![]()
tijm/rozemarijn/knoflook?quote:Op vrijdag 8 maart 2013 18:28 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
Wat voor kruiden doen jullie trouwens op de biefstuk? lijkt me wel leuk om een keer mee te expirimenteren omdat ik nu alleen nog zout/peper gebruik![]()
Cajunkruiden voor de echte Argentijnse twist. Ik ga morgen een kilo paardenkogelbiefstuk halen. Ben benieuwd.BEASTMODE![]()
Gooi je elke training extra gewicht erbij of doe je het per week? En hoeveel?quote:Op vrijdag 8 maart 2013 18:18 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
13 euro p/kg normaal 16 kogel.
Turkse slager was 9,95 per kilo voor runderbiefstuk dus heb het daar gehaald. Snij het zelf in stukken van 150-200g die doe ik in vrieszakjes en gooi ik in de vriezer, ideaal.
Workout ging weer kut, misschien komt het door de cut
Mijn lifts zijn nu na 6,5 maand trainen:
3x5 82,5 Bench Press(2x gestalled soms kan ik maar een setje van 2-3 reps doen)
3x5 65 Military Press (2x gestalled)
3x5 70 Power Clean/Rows (wissel ze maandelijks af, gaan beide nog lekker)
3x5 155 Squat (Gaat nog net maar ik maak echt oerkreten als ik weer naar boven kom)
1x5 150 Deadlift (Deze gaat goed, is lager dan mijn squat omdat mijn techniek bagger was)
Verder doe ik na elke workout
A Chin ups 3x5
B Dips 3x5
C 3x5 Bicep Curls (Voor de bro muscles)
Hou het bij 3x5 zodat het niet mijn main lifts belemmerd.![]()
Als ik minder dan 3 reps mis dan voeg ik gewicht toe (2,5kg)quote:Op vrijdag 8 maart 2013 19:08 schreef DannyDeko het volgende:
[..]
Gooi je elke training extra gewicht erbij of doe je het per week? En hoeveel?
Ga denk ik maar assisted exercises uit mijn schema knallen en zien of dat helpt![]()
Sowieso islamitische slagerijenquote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:03 schreef Snakey het volgende:
Turkse slager is vaak goedkoper, en beter.![]()
![]()
Met 150 kg squat moet je echt niey denken dat je nog iedere training vooruit gaat. Mijn top was 145 kg. Vanaf daar een deload gedaan naar 115 kg, weer meer focus op form en weer rustig uitbouwen.Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo![]()
Net 110 kg gedeadlift, gaat nog steeds omhoog als een malle. OHP wat lager naar 40 kg en gefocust op form.![]()
Chestday werd al snel back day en liep over in legday
En benen is wel het laatste wat ik op vrijdag wil doen. Wel 2*5 110kg squat, maar boven 105 word vorm merkbaar minder. En dat wijt ik nog steeds aan te zwakke buikspieren
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet![]()
Toch een kleine rugblessure...
Tijdens het deadliften 1,5 week geleden opgelopen.
Vandaag weer deadliften gedaan, en nu ik rustig op de bank zit voel ik mijn rug weer.
Klein, branderig gevoel heel specifiek aan de rechter onderkant.
Iemand een idee wat dit kan zijn?YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.![]()
db bor op een bench.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 21:57 schreef Zaran het volgende:
Weet iemand hoe ik barbell rows kan vervangen? krijg altijd erg veel last van mijn onderrug.Deathlift or Die.
Forum Opties Forumhop: Hop naar: