SPOILER: AlgemeenOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: TrainingsmethodenOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: OefeningenOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: VoedingOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: RustOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: SupplementatieOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: Vitamines en mineralenOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: SteroidenOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: Handige en informatieve linkjesOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: BlessuresOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: FAQOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: Ter afsluiting nog een aantal foto's van de top 3 van de Mr. Olympia 2012Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.* Deze openingspost is ooit gestart door Mr.J op GoT. Na 2 jaar in deze vorm te zijn gebruikt heeft LedZep deze uitgebreid en waar nodig verbeterd., na nog eens 2 jaar heeft CarbonC een kleine revisie/uitbreiding/update doorgevoerd. In 2011 heeft Yuri_Boyka de OP onderverdeeld in spoilers.
De OP staat hierConfidence through competence![]()
http://www.nytimes.com/20(...)1&_r=1&smid=tw-share
Weet niet of dit al voorbij is gekomen, interessante long-read over het ontwikkelen van verslavend eten zoals hier net werd besproken.![]()
Het is nog best lastig om aan je macro's te komen binnen je kcal limiet.
Ik heb nu rust
k/e/v 40/40/20
219/260/60 @ 2500
en actief
269/260/60 @ 2710
Rust kom ik eigelijk 31g kh te kort en heb ik een overschot van 10g vet en actief heb ik weer 9g kh te veel en 10g eiwitten te weinig
Zal dit veel uitmaken of maak ik me zorgen om niks?![]()
Sorry hoor, maar dat is echt kruimelneuken (letterlijk!)
Dan eet je maar wat vet minder en eet je een banaantje meer, probleem opgelost.Confidence through competence![]()
Oeps, zat nog te typen waardoor ik niet zag dat het topic dicht was.
quote:Op vrijdag 8 maart 2013 11:57 schreef Snakey het volgende:
[..]
Er was laatst een stuk op de BBC hierover en uit testen bleek dat 20% van de mensen die ze getest hadden niet of nauwelijks gevoelig waren voor sporten. In de zin van bloedlevels verbeteren. Een arts had een workout van 3 minuten per week gemaakt, waarbij iemand drie keer per week 1 minuut zich helemaal de tering fietst, je moet dus wel echt alles geven, bij de testpersoon (die dus ook ongevoelig was voor langdurig trainen) was na 3 maanden (geloof ik) zijn bloedsuikerspiegel een enorm stuk verbeterd.![]()
Mja, lastig te zeggen. Heb ook veel studies gezien dat regelmatig trainen op extreem lage intensiteit (lees: wandelingetje) dat dat wel helpt.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 11:59 schreef Snakey het volgende:
Oeps, zat nog te typen waardoor ik niet zag dat het topic dicht was.
[..]
Intensief (maar verstandig) trainen helpt sowieso.Confidence through competence![]()
Ok bedankt, die vetten komen eigelijk maar uit 2 bronnen, melk en eieren.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 11:58 schreef Stereotomy het volgende:
Sorry hoor, maar dat is echt kruimelneuken (letterlijk!)
Dan eet je maar wat vet minder en eet je een banaantje meer, probleem opgelost.
Iemand trouwens ervaring met contactgrill? Ga er denk ik maar 1 kopen voor de biefstuk en kipfilet![]()
Ik weet geen nummers meer uit mijn hoofd, maar het was een behoorlijk grote groep mensen die ze teste. Uiteraard lieten ze de test met de 'three minutes workout' maar van 1 persoon zien.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:00 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Mja, lastig te zeggen. Heb ook veel studies gezien dat regelmatig trainen op extreem lage intensiteit (lees: wandelingetje) dat dat wel helpt.
Intensief (maar verstandig) trainen helpt sowieso.
Ik moet er trouwens bij zeggen dat zijn bloedsuikerspiegel een stuk beter was, het effect op zijn te hoge cholestorol was nihil.![]()
Koop magere melk ipv halfvolle - eet een banaantje - probleem opgelost.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:03 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
Ok bedankt, die vetten komen eigelijk maar uit 2 bronnen, melk en eieren.
Iemand trouwens ervaring met contactgrill? Ga er denk ik maar 1 kopen voor de biefstuk en kipfiletConfidence through competence![]()
zo nauwkeurig komt het nietquote:Op vrijdag 8 maart 2013 11:57 schreef StraatSoldaat het volgende:
Het is nog best lastig om aan je macro's te komen binnen je kcal limiet.
Ik heb nu rust
k/e/v 40/40/20
219/260/60 @ 2500
en actief
269/260/60 @ 2710
Rust kom ik eigelijk 31g kh te kort en heb ik een overschot van 10g vet en actief heb ik weer 9g kh te veel en 10g eiwitten te weinig
Zal dit veel uitmaken of maak ik me zorgen om niks?![]()
ik kom altijd heel gauw vetten te kort als ik niet die 2L volle melk d'r in heb zitten buiten een bulk om![]()
dat is op 55%K/30%V/15%E zit![]()
Ik denk dat dit een stuk goedkoper is, en even effectief.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:03 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
Ok bedankt, die vetten komen eigelijk maar uit 2 bronnen, melk en eieren.
Iemand trouwens ervaring met contactgrill? Ga er denk ik maar 1 kopen voor de biefstuk en kipfilet![]()
![]()
Kwam net als tip voor hard gainers olijfolie shotjes tegen. Drie shotjes op een dag, totaal iets van 100g zit je op 900 cal aan gezonde vetten. Makkelijk zoveel extra calorien lijkt me geweldig, maar dan schiet de verhouding macro's wel meteen helemaal naar de vetten. Op zich is olijfolie wel goed voor je. Iemand hier wel eens iets van gehoord? Kan mij namelijk toch niet voorstellen dat dit echt goed is."Happiness is not getting more, but wanting less"![]()
Als je op het podium staat, maakt het mss wel uit.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 11:57 schreef StraatSoldaat het volgende:
Het is nog best lastig om aan je macro's te komen binnen je kcal limiet.
Ik heb nu rust
k/e/v 40/40/20
219/260/60 @ 2500
en actief
269/260/60 @ 2710
Rust kom ik eigelijk 31g kh te kort en heb ik een overschot van 10g vet en actief heb ik weer 9g kh te veel en 10g eiwitten te weinig
Zal dit veel uitmaken of maak ik me zorgen om niks?
Ik maak me qua eten over maar heel weinig dingen zorgen en de resultaten gaan (over een langere periode bezien) nog steeds verrekte goedDat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet![]()
lol.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:00 schreef Snakey het volgende:
[..]
Ik word een beetje misselijk als ik zoiets zie.
idd. en dan te bedenken dat ze bijv. ook hele kalkoenen frituren.![]()
wordt al misselijk als ik daar aan denk.![]()
Behalve verhoogde kans op diarree zie ik weinig acute problemen.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:07 schreef ssebass het volgende:
Kwam net als tip voor hard gainers olijfolie shotjes tegen. Drie shotjes op een dag, totaal iets van 100g zit je op 900 cal aan gezonde vetten. Makkelijk zoveel extra calorien lijkt me geweldig, maar dan schiet de verhouding macro's wel meteen helemaal naar de vetten. Op zich is olijfolie wel goed voor je. Iemand hier wel eens iets van gehoord? Kan mij namelijk toch niet voorstellen dat dit echt goed is.
Maar het drinken van olijfolie staat een beetje gelijk aan het eten van suiker of whey: waarom niet je macro's uit echt voedsel halen, met de bijbehorende lading micronutrienten?Confidence through competence![]()
quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:07 schreef RaymondK het volgende:
[..]
lol.
idd. en dan te bedenken dat ze bijv. ook hele kalkoenen frituren.![]()
wordt al misselijk als ik daar aan denk.
Confidence through competence![]()
Keken ze naar glucosespiegel of geglycolyseerd haemoglobine. Dit laatste is een veel betere maat, geeft namelijk een beeld van de gemiddelde bloedsuikerwaarde Hb1Ac (over iets van 2 maanden) itt een momentopname die veel te afhankelijk is van wat je net daarvoor hebt gedaan (bewogen, gegeten etc).quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:03 schreef Snakey het volgende:
[..]
Ik weet geen nummers meer uit mijn hoofd, maar het was een behoorlijk grote groep mensen die ze teste. Uiteraard lieten ze de test met de 'three minutes workout' maar van 1 persoon zien.
Ik moet er trouwens bij zeggen dat zijn bloedsuikerspiegel een stuk beter was, het effect op zijn te hoge cholestorol was nihil.
[ Bericht 0% gewijzigd door ssebass op 08-03-2013 12:15:39 ]"Happiness is not getting more, but wanting less"![]()
http://www.bodyenfitshop.(...)e-oats/ingredienten/quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:09 schreef StraatSoldaat het volgende:
Weet iemand hoeveel Kh er hier in zitten per 100g?
http://www.bodyenfitshop.(...)ion/ultra-fine-oats/Confidence through competence![]()
quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:08 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Behalve verhoogde kans op diarree zie ik weinig acute problemen.
Maar het drinken van olijfolie staat een beetje gelijk aan het eten van suiker of whey: waarom niet je macro's uit echt voedsel halen, met de bijbehorende lading micronutrienten?![]()
ik corrigeer bijna dagelijks m'n vetten met 20ml olijfolie en 20ml raapzaadolie
beter dat ik daar wat aan doe idd.![]()
Bedankt, kwam er net zelf ook achter dat ze een ingredienten tab haddenquote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:10 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
http://www.bodyenfitshop.(...)e-oats/ingredienten/![]()
Ingrediëntenquote:
Inhoud: 1000 gram
Per dosering: 30 gram
Aantal doseringen per verpakking: 33
Smaak: Neutraal
Samenstelling per 100 gram:
Energie 347 kcal
Eiwit 15 gram
Koolhydraten 63 gram
Vet 6 gram
Voedingsvezels 10 gram
Samenstelling per 30 gram
Energie 104 kcal
Eiwit 4,5 gram
Koolhydraten 18,9 gram
Vet 1,8 gram
Voedingsvezels 3 gram![]()
Mja, als je zóveel moet eten als jij, dan heb je je micro's vast al wel binnenquote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:10 schreef RaymondK het volgende:
[..]![]()
ik corrigeer bijna dagelijks m'n vetten met 20ml olijfolie en 20ml raapzaadolie
Confidence through competence![]()
Ik heb hier op mijn kamer een contactgrill van de action. Kostte maar 15 of 20 euro en is een prima ding.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:03 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
Ok bedankt, die vetten komen eigelijk maar uit 2 bronnen, melk en eieren.
Iemand trouwens ervaring met contactgrill? Ga er denk ik maar 1 kopen voor de biefstuk en kipfilet![]()
Ik kan echt niet met een gasplaat omgaan. Mijn kip is altijd nog roze van binnen wat me al een keer 3 dagen aan gains heeft gekost en biefstuk altijd te gaar. Heb een tijdje de kip in de magnetron klaargemaakt maar dat is echt smerig na een tijdjequote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:06 schreef Snakey het volgende:
[..]
Ik denk dat dit een stuk goedkoper is, en even effectief.
[ afbeelding ]![]()
![]()
Ik heb veel moeite met aan mijn calorien komen en hard gainer dus alles wat ik extra kan krijgen doe ik graag.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:08 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Behalve verhoogde kans op diarree zie ik weinig acute problemen.
Maar het drinken van olijfolie staat een beetje gelijk aan het eten van suiker of whey: waarom niet je macro's uit echt voedsel halen, met de bijbehorende lading micronutrienten?"Happiness is not getting more, but wanting less"![]()
Dan moet je je timing beter krijgen. Een contactgrill gaat daar niks aan veranderen.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:14 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
Ik kan echt niet met een gasplaat omgaan. Mijn kip is altijd nog roze van binnen wat me al een keer 3 dagen aan gains heeft gekost en biefstuk altijd te gaar. Heb een tijdje de kip in de magnetron klaargemaakt maar dat is echt smerig na een tijdje![]()
Hoe vaak hebben we dit niet al gehoord ?quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:14 schreef ssebass het volgende:
Ik heb veel moeite met aan mijn calorien komen en hard gainer dus alles wat ik extra kan krijgen doe ik graag.![]()
![]()
Ik vind het eten het lastigst van alles. Stuk moeilijker dan het trainen, dat gaat wel lekker. Na gezond eten zit ik echt vol op 3000 kcal.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:15 schreef Weissman het volgende:
[..]
Hoe vaak hebben we dit niet al gehoord ?"Happiness is not getting more, but wanting less"![]()
http://www.croma.nl/nl/mi(...)X_7LUCFUWS3godPg8AOQquote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:14 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
Ik kan echt niet met een gasplaat omgaan. Mijn kip is altijd nog roze van binnen wat me al een keer 3 dagen aan gains heeft gekost en biefstuk altijd te gaar. Heb een tijdje de kip in de magnetron klaargemaakt maar dat is echt smerig na een tijdje
Zorg voor een goeie koekenpan, dat is het belangrijkst. Eentje met een dikke bodem, niet zo'n dun teflon anti aanbak geval. Die verdelen de warmte veel slechter.Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo![]()
Biefstuk tip: Even dichtschroeien en dan op laag vuur bakken en voelen. Duim tegen je wijs/middel/ringvinger aanzetten en voelen op de spier in je handpalm onder je duim. Duim tegen wijsvinger is rood, duim tegen middelvinger is medium en duim tegen ringvinger is doorbakken. Werkt echt!quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:14 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
Ik kan echt niet met een gasplaat omgaan. Mijn kip is altijd nog roze van binnen wat me al een keer 3 dagen aan gains heeft gekost en biefstuk altijd te gaar. Heb een tijdje de kip in de magnetron klaargemaakt maar dat is echt smerig na een tijdje
Edit: en even laten rusten voor je het opeet, maar dat moge duidelijk zijn.![]()
Snijd je kip in blokjes en ga 'wokken' in een koekenpan.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:14 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
Ik kan echt niet met een gasplaat omgaan. Mijn kip is altijd nog roze van binnen wat me al een keer 3 dagen aan gains heeft gekost en biefstuk altijd te gaar. Heb een tijdje de kip in de magnetron klaargemaakt maar dat is echt smerig na een tijdje
edit: roerbakken heet dat natuurlijk.
This isn't even my final form.![]()
Voor het rusten doe wikkel ik het vaak nog even in alu foli, werkt wel prima.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:19 schreef meneer_valk het volgende:
[..]
Biefstuk tip: Even dichtschroeien en dan op laag vuur bakken en voelen. Duim tegen je wijs/middel/ringvinger aanzetten en voelen op de spier in je handpalm onder je duim. Duim tegen wijsvinger is rood, duim tegen middelvinger is medium en duim tegen ringvinger is doorbakken. Werkt echt!
Edit: en even laten rusten voor je het opeet, maar dat moge duidelijk zijn."Happiness is not getting more, but wanting less"![]()
Ik zit hier als één of ander mongooltje mijn vingers te voelen maar ik heb geen flauw idee hoe jij dit bedoelt.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:19 schreef meneer_valk het volgende:
[..]
Biefstuk tip: Even dichtschroeien en dan op laag vuur bakken en voelen. Duim tegen je wijs/middel/ringvinger aanzetten en voelen op de spier in je handpalm onder je duim. Duim tegen wijsvinger is rood, duim tegen middelvinger is medium en duim tegen ringvinger is doorbakken. Werkt echt!
Edit: en even laten rusten voor je het opeet, maar dat moge duidelijk zijn.
Ik heb wel geleerd, met je vinger plaatsen in je wang... langs je kaaklijn hoog is well done.YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.![]()
Duim tegen een vinger aanzetten en dan aan de spier voelen onder de duim. Dan verschil met duim wijsvinger, duim middelvinger, duim ringvinger.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:33 schreef ManageTheAnger het volgende:
[..]
Ik zit hier als één of ander mongooltje mijn vingers te voelen maar ik heb geen flauw idee hoe jij dit bedoelt.
Ik heb wel geleerd, met je vinger plaatsen in je wang... langs je kaaklijn hoog is well done."Happiness is not getting more, but wanting less"![]()
Vingertoppen elkaar zetten (dus duim en ringvinger, duim en middelvinger of duim en wijsvinger) en dan voelen aan deze spier ('kussentje"):quote:Op vrijdag 8 maart 2013 12:33 schreef ManageTheAnger het volgende:
[..]
Ik zit hier als één of ander mongooltje mijn vingers te voelen maar ik heb geen flauw idee hoe jij dit bedoelt.
Ik heb wel geleerd, met je vinger plaatsen in je wang... langs je kaaklijn hoog is well done.
Vingers overigens gewoon tegen elkaar aanzetten, niet hard tegen elkaar aandrukken.![]()
Wat is vlees duur bij de slager, je zou denken dat het juist goedkoper zou zijn dan bij de AH, Euroshopper Biefstuk is blijkbaar de goedkoopste die er is![]()
Turkse slager is vaak goedkoper, en beter.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:00 schreef StraatSoldaat het volgende:
Wat is vlees duur bij de slager, je zou denken dat het juist goedkoper zou zijn dan bij de AH, Euroshopper Biefstuk is blijkbaar de goedkoopste die er is![]()
Enig idee hoeveel die per kilo rekenen?quote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:03 schreef Snakey het volgende:
[..]
Turkse slager is vaak goedkoper, en beter.![]()
Vanavond maar Kip koken!quote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:06 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
Enig idee hoeveel die per kilo rekenen?YouTube
Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.![]()
Je zou ook paardenbiefstuk kunnen proberen. Ik ben er zelf nog niet aan toegekomen (wil het binnenkort wel een keer gaan halen) maar het wordt verkocht voor 6 tot 9 euro per kilo ongeveer. Als ik de verhalen in de media moet geloven smaakt het prima.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:00 schreef StraatSoldaat het volgende:
Wat is vlees duur bij de slager, je zou denken dat het juist goedkoper zou zijn dan bij de AH, Euroshopper Biefstuk is blijkbaar de goedkoopste die er is![]()
net 400 gram koolvis weggegeten, spult hapt lekker makkelijk weg. Smaak was voor die 1,60 prima, aanradertje
Sexy qua lijf, doch bang voor 't zwempak.![]()
verschilt dat nog in voedingswaarde?quote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:07 schreef meneer_valk het volgende:
[..]
Je zou ook paardenbiefstuk kunnen proberen. Ik ben er zelf nog niet aan toegekomen (wil het binnenkort wel een keer gaan halen) maar het wordt verkocht voor 6 tot 9 euro per kilo ongeveer. Als ik de verhalen in de media moet geloven smaakt het prima.![]()
Nope, het is alweer even geleden dat ik daar was.quote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:06 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
Enig idee hoeveel die per kilo rekenen?
Ik geloof dat Raymondk er zijn vlees en kip haalt.![]()
Biefstuk: 127kcal, E: 23,8, V: 3,5 K: 0quote:Op vrijdag 8 maart 2013 13:11 schreef StraatSoldaat het volgende:
[..]
[..]
verschilt dat nog in voedingswaarde?
Paardenbiefstuk: 107kcal, E: 20, V: 3, K: 0
Nauwelijks dus.
Forum Opties Forumhop: Hop naar: