abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 11 februari 2013 @ 08:47:01 #91
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_122741521
Aantrekkelijk! Ik denk alleen niet dat ik het hier kan krijgen. Waar eten ze steur in Europa doorgaans?
Siesta & Fiesta!
  maandag 11 februari 2013 @ 08:54:41 #92
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122741611
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2013 08:47 schreef Bramito het volgende:
Aantrekkelijk! Ik denk alleen niet dat ik het hier kan krijgen. Waar eten ze steur in Europa doorgaans?
Toen de steur nog veel voorkwam overal in Europa. Tegenwoordig weet ik eigenlijk niet, iig in Rusland.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 11 februari 2013 @ 08:56:39 #93
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_122741642
Niet in Hongarije of de Balkan ofzo? Daar kom ik nog wel eens voor m'n werk.
Siesta & Fiesta!
pi_122741675
Niet in Polen in ieder geval. En ik heb bevriende Serven er ook nog nooi over gehoord.
Spoilers!
  maandag 11 februari 2013 @ 09:10:36 #95
389626 dud0r
Voor porno, zie sig.
pi_122741832
Was goed te eten die steur. Had het nooit op maar was zeker lekker. Hoewel de rook smaak bij sommige plakken iets te overheersend was zeker van genoten.
Ik had trouwens niet verwacht dat de textuur zo stevig zou zijn.
Denk eraan kinders, als je niet zondigt dan is Jezus voor niks gestorven
Keiharde porno!
  maandag 11 februari 2013 @ 09:21:10 #96
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122741984
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2013 08:56 schreef Bramito het volgende:
Niet in Hongarije of de Balkan ofzo? Daar kom ik nog wel eens voor m'n werk.
Nee, is niet iets oosteuropees maar meer russisch, is de vis waar kaviaar van komt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122742546
quote:
14s.gif Op maandag 11 februari 2013 09:10 schreef dud0r het volgende:
Was goed te eten die steur. Had het nooit op maar was zeker lekker. Hoewel de rook smaak bij sommige plakken iets te overheersend was zeker van genoten.
Ik had trouwens niet verwacht dat de textuur zo stevig zou zijn.
Je moet de kuit ook niet zomaar weggooien, schijnt lekker te zijn.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  maandag 11 februari 2013 @ 11:01:44 #98
389626 dud0r
Voor porno, zie sig.
pi_122743883
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2013 09:55 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Je moet de kuit ook niet zomaar weggooien, schijnt lekker te zijn.
Ik heb niks weggegooid. Hoe kom je daarbij? :?
Denk eraan kinders, als je niet zondigt dan is Jezus voor niks gestorven
Keiharde porno!
pi_122749814
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2013 09:55 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Je moet de kuit ook niet zomaar weggooien, schijnt lekker te zijn.
pi_122756625
Ik heb zo af en toe nogal wat oud brood over. Geen witbrood wat geschikt is voor wentelteefjes ofzo, maar meerzaden, mais, volkoren etc.

Zijn er nog lekkere dingen die ik van dat oud brood kan maken?
  maandag 11 februari 2013 @ 17:18:33 #101
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122756746
Soldaatjes? Croutons?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122757377
wentelteefjes kan ook prima met ander brood dan witbrood.
pi_122775138
http://fotballfrue.no/2013/01/09/oppskrift-onsdag-kremet-kylling/

In dit recept, wordt er kookroom of slagroom gebruikt?
I would date the hell out of me.
  † In Memoriam † dinsdag 12 februari 2013 @ 00:02:50 #104
91830 MaximusTG
pi_122776040
Net wat jij lekker vindt. Maar zou gewoon slagroom pakken. Als je de wiki pagina (NL) van slagroom pakt, en dan op Noors drukt kom je op de 'flote' pagina. Maar dan met zo'n leuke o met een streepje. Daar staan een aantal varianten genoemd, waaronder de kremflote. Verschil zit - volgens mij - in het vetpercentage. Exact weten doe ik het niet, want mn Noors is niet echt wat.

Maar waarom een Noors recept, voor iets wat er uitziet als kip in champignon-roomsaus?
pi_122776362
Niet bewust naar gezocht, werd naar gelinkt op een blog die ik volg en het zag er lekker uit ;). Bedankt, ik zal het met slagroom proberen!
I would date the hell out of me.
  dinsdag 12 februari 2013 @ 13:17:43 #106
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122786094
Altijd slagroom gebruiken, koksroom is marketingonzin
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122795187
Hoi hoi,

Ik maak vandaag kip kerrie. Kan ik door de saus een beetje kokosmelk gooien?
De vraag is eigenlijknof het zou smaken.
  dinsdag 12 februari 2013 @ 17:40:25 #108
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122795812
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2013 17:21 schreef Kamper86 het volgende:
Hoi hoi,

Ik maak vandaag kip kerrie. Kan ik door de saus een beetje kokosmelk gooien?
De vraag is eigenlijknof het zou smaken.
Ja, dat kan prima, maakt de smaak voller, en de scherpe kantjes er van af
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122806222
Ik ga binnenkort onze knor aan het spit hangen, en ik wil gezien de tijd graag weten of ik hem een dag van te voren kan braden aan het spit, zodat hij op de dag zelf er maar een uurtje op hoef te hangen(om warm te worden en voor het plaatje)?
  dinsdag 12 februari 2013 @ 22:08:55 #110
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_122808375
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2013 17:21 schreef Kamper86 het volgende:
Hoi hoi,

Ik maak vandaag kip kerrie. Kan ik door de saus een beetje kokosmelk gooien?
De vraag is eigenlijknof het zou smaken.
Je bent vast al klaar met koken maar een beetje gembersiroop erdoor smaakt ook erg goed, evt ook nog (uitgelekte) kersen toevoegen, klinkt vreemd maar de combinatie is super.
  dinsdag 12 februari 2013 @ 22:42:42 #111
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122810493
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2013 21:28 schreef icloud het volgende:
Ik ga binnenkort onze knor aan het spit hangen, en ik wil gezien de tijd graag weten of ik hem een dag van te voren kan braden aan het spit, zodat hij op de dag zelf er maar een uurtje op hoef te hangen(om warm te worden en voor het plaatje)?
Dat kan, maar het zal erg droog worden
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122811831
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 februari 2013 22:42 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Dat kan, maar het zal erg droog worden
Der is geen andere manier om op de dag zelf niet zo lang in de keuken te hoeven staan?

Vorig jaar hebben we hetzelfde gedaan en toen moest ik s`middags vroeg beginnen om s`avonds laat eindelijk een lekker stukje varken te hebben, niet leuk op je vrouw`s verjaardag.
  woensdag 13 februari 2013 @ 12:56:38 #113
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_122825533
Beste Piet, en anderen, ik wil graag voor morgen een chocoladetaart/brownies met frambozen maken. Heb al wat recepten gevonden:
Brownies zonder bloem:
www.ah.nl/kookschrift/verzameld-recept?id=221623&userid=287848

Nog wat lekkers?:
allrecipes.nl/m/recept/6592/chocolade-lava-cakejes-met-gesuikerde-frambozen.aspx

www.nrcnext.nl/koken/2007/05/15/chocoladetaart/


Ik kan ook een gewone chocoladetaart maken, met gecarameliseerde frambozen topping (kan dit?) Of met frambozen glazuur.


Maak liever niet met kersen, vind dat in baksels altijd maar raar smaken?

Jullie nog tips of een goddelijk recept?
pi_122825859
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2013 12:56 schreef ErkendFokker het volgende:
Beste Piet, en anderen, ik wil graag voor morgen een chocoladetaart/brownies met frambozen maken. Heb al wat recepten gevonden:
Brownies zonder bloem:
www.ah.nl/kookschrift/verzameld-recept?id=221623&userid=287848

Nog wat lekkers?:
allrecipes.nl/m/recept/6592/chocolade-lava-cakejes-met-gesuikerde-frambozen.aspx

www.nrcnext.nl/koken/2007/05/15/chocoladetaart/

Ik kan ook een gewone chocoladetaart maken, met gecarameliseerde frambozen topping (kan dit?) Of met frambozen glazuur.

Maak liever niet met kersen, vind dat in baksels altijd maar raar smaken?

Jullie nog tips of een goddelijk recept?
Recepten van Janneke Vreugdenhil bevallen mij over het algemeen errug goed.
pi_122826244
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2013 23:03 schreef icloud het volgende:

[..]

Der is geen andere manier om op de dag zelf niet zo lang in de keuken te hoeven staan?

Vorig jaar hebben we hetzelfde gedaan en toen moest ik s`middags vroeg beginnen om s`avonds laat eindelijk een lekker stukje varken te hebben, niet leuk op je vrouw`s verjaardag.
Ik heb geen goed advies voor je, maar wel een goed filmpje:
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_122826520
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2013 17:40 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ja, dat kan prima, maakt de smaak voller, en de scherpe kantjes er van af
Ja, het was lekker!
pi_122826643
Iemand een recept voor een heerlijke pasta funghi porcini? :)
  woensdag 13 februari 2013 @ 14:29:52 #118
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_122828927
Uit de zilveren lepel:
pi_122923723
Goedkoop, makkelijk en niet te vettig/zwaar. Idee? Maaltijdsalades heb ik een hekel aan. :P
pi_122924292
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2013 14:29 schreef ErkendFokker het volgende:
Uit de zilveren lepel:
[ afbeelding ]
Dank! Is goed gelukt :)

Mooi boek trouwens, ik ga hem direct aanschaffen
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')