Toen de steur nog veel voorkwam overal in Europa. Tegenwoordig weet ik eigenlijk niet, iig in Rusland.quote:Op maandag 11 februari 2013 08:47 schreef Bramito het volgende:
Aantrekkelijk! Ik denk alleen niet dat ik het hier kan krijgen. Waar eten ze steur in Europa doorgaans?
Nee, is niet iets oosteuropees maar meer russisch, is de vis waar kaviaar van komt.quote:Op maandag 11 februari 2013 08:56 schreef Bramito het volgende:
Niet in Hongarije of de Balkan ofzo? Daar kom ik nog wel eens voor m'n werk.
Je moet de kuit ook niet zomaar weggooien, schijnt lekker te zijn.quote:Op maandag 11 februari 2013 09:10 schreef dud0r het volgende:
Was goed te eten die steur. Had het nooit op maar was zeker lekker. Hoewel de rook smaak bij sommige plakken iets te overheersend was zeker van genoten.
Ik had trouwens niet verwacht dat de textuur zo stevig zou zijn.
Ik heb niks weggegooid. Hoe kom je daarbij?quote:Op maandag 11 februari 2013 09:55 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Je moet de kuit ook niet zomaar weggooien, schijnt lekker te zijn.
quote:Op maandag 11 februari 2013 09:55 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Je moet de kuit ook niet zomaar weggooien, schijnt lekker te zijn.
Ja, dat kan prima, maakt de smaak voller, en de scherpe kantjes er van afquote:Op dinsdag 12 februari 2013 17:21 schreef Kamper86 het volgende:
Hoi hoi,
Ik maak vandaag kip kerrie. Kan ik door de saus een beetje kokosmelk gooien?
De vraag is eigenlijknof het zou smaken.
Je bent vast al klaar met koken maar een beetje gembersiroop erdoor smaakt ook erg goed, evt ook nog (uitgelekte) kersen toevoegen, klinkt vreemd maar de combinatie is super.quote:Op dinsdag 12 februari 2013 17:21 schreef Kamper86 het volgende:
Hoi hoi,
Ik maak vandaag kip kerrie. Kan ik door de saus een beetje kokosmelk gooien?
De vraag is eigenlijknof het zou smaken.
Dat kan, maar het zal erg droog wordenquote:Op dinsdag 12 februari 2013 21:28 schreef icloud het volgende:
Ik ga binnenkort onze knor aan het spit hangen, en ik wil gezien de tijd graag weten of ik hem een dag van te voren kan braden aan het spit, zodat hij op de dag zelf er maar een uurtje op hoef te hangen(om warm te worden en voor het plaatje)?
Der is geen andere manier om op de dag zelf niet zo lang in de keuken te hoeven staan?quote:Op dinsdag 12 februari 2013 22:42 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat kan, maar het zal erg droog worden
Recepten van Janneke Vreugdenhil bevallen mij over het algemeen errug goed.quote:Op woensdag 13 februari 2013 12:56 schreef ErkendFokker het volgende:
Beste Piet, en anderen, ik wil graag voor morgen een chocoladetaart/brownies met frambozen maken. Heb al wat recepten gevonden:
Brownies zonder bloem:
www.ah.nl/kookschrift/verzameld-recept?id=221623&userid=287848
Nog wat lekkers?:
allrecipes.nl/m/recept/6592/chocolade-lava-cakejes-met-gesuikerde-frambozen.aspx
www.nrcnext.nl/koken/2007/05/15/chocoladetaart/
Ik kan ook een gewone chocoladetaart maken, met gecarameliseerde frambozen topping (kan dit?) Of met frambozen glazuur.
Maak liever niet met kersen, vind dat in baksels altijd maar raar smaken?
Jullie nog tips of een goddelijk recept?
Ik heb geen goed advies voor je, maar wel een goed filmpje:quote:Op dinsdag 12 februari 2013 23:03 schreef icloud het volgende:
[..]
Der is geen andere manier om op de dag zelf niet zo lang in de keuken te hoeven staan?
Vorig jaar hebben we hetzelfde gedaan en toen moest ik s`middags vroeg beginnen om s`avonds laat eindelijk een lekker stukje varken te hebben, niet leuk op je vrouw`s verjaardag.
Ja, het was lekker!quote:Op dinsdag 12 februari 2013 17:40 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja, dat kan prima, maakt de smaak voller, en de scherpe kantjes er van af
Dank! Is goed geluktquote:Op woensdag 13 februari 2013 14:29 schreef ErkendFokker het volgende:
Uit de zilveren lepel:
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |