abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 4 februari 2013 @ 14:49:23 #51
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122464236
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 14:47 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Wat onzinnig, het sterft ervan. Ze zitten zelfs in de Rotte.
Ik weet het, ik weet het.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122464313
Ze zouden juist moeten aanmoedigen dat je ze vangt, net zoals ze dat op Aruba doen met de invasieve koraalduivel (http://nl.wikipedia.org/wiki/Gewone_koraalduivel) die je kunt eten.
pi_122464379
Volgens deze link: http://www.sportvisserijn(...)C_uitheemse_kreeften mag het zelf vangen niet, omdat het beperkt afvangen voor een snellere toename kan zorgen. Alleen als je genoeg middelen hebt om 250 hectare te bevissen en hier minstens 8500 euro omzet uit te halen mag het...
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_122464401
Dat laat ik dan wel aan André de kreeftenvisser over.
pi_122464458
En over de inheemse rivierkreeft:

quote:
Overigens is de kans dat deze kreeft wordt gevangen heel klein, aangezien hij eigenlijk alleen nog in de omgeving van Arnhem in een vijver wordt aangetroffen.
In één vijver? Eén specifieke vijver? :D
pi_122464571
Er zijn plannen om ze ook elders uit te zetten, aldus wiki. Op plekken waar die infectie die de Amerikaanse rivierkreeft bij zich kan dragen, al is uitgewoed.
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_122464574
quote:
2s.gif Op maandag 4 februari 2013 14:53 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Volgens deze link: http://www.sportvisserijn(...)C_uitheemse_kreeften mag het zelf vangen niet, omdat het beperkt afvangen voor een snellere toename kan zorgen. Alleen als je genoeg middelen hebt om 250 hectare te bevissen en hier minstens 8500 euro omzet uit te halen mag het...
Ik vind de inkomsteneis een beetje gek trouwens. Je krijgt er niet altijd hetzelfde voor lijkt me.
pi_122464598
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 14:59 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Ik vind de inkomsteneis een beetje gek trouwens. Je krijgt er niet altijd hetzelfde voor lijkt me.
Volgens mij is dat meer om een stok achter de deur te hebben dat je minstens 75% weg vist. Wat ik mij in dit geval wél weer voor kan stellen.
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_122478191
Piet, hoe maak ik zo'n gruwelijk lekkere aardappelgratin zoals je die in Franse restaurants krijgt? Ik heb het al meerdere keren geprobeerd te maken, maar ik krijg het nooit helemaal goed.

Gister had ik het recept van dit filmpje gevolgd:



Oftewel, dunne plakjes aardappel stapelen in een ovenschaal, overgieten met een mengsel van slagroom, een geklopt eitje en wat peper, zout en nootmuskaat en als laatste bestrooien met geraspte kaas voor het de oven in gaat. Volgens het recept moet de schaal 45 minuten in de oven op 180 graden, maar dit is volgens mij veel te kort. Ik deed hem nu 50 minuten erin, waarvan het laatste kwartier boven de 200 graden en nog waren de aardappels niet overal even gaar en zeker niet zo lekker zacht zoals het hoort.

Kan dit komen doordat ik een te diepe ovenschaal gebruikte, waardoor ik te veel stapelde en het daardoor niet goed gaarde? Liegt mijn oven over de temperatuur of klopt het recept niet?

Edit: lol lees net op de vorige bladzijde er iets over. Nevermind... Lagere schaal, langer in de oven op hogere temperatuur.

[ Bericht 2% gewijzigd door Dobbs op 04-02-2013 20:11:05 ]
  maandag 4 februari 2013 @ 21:07:27 #60
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122482803
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 20:02 schreef Dobbs het volgende:
Piet, hoe maak ik zo'n gruwelijk lekkere aardappelgratin zoals je die in Franse restaurants krijgt? Ik heb het al meerdere keren geprobeerd te maken, maar ik krijg het nooit helemaal goed.

Gister had ik het recept van dit filmpje gevolgd:



Oftewel, dunne plakjes aardappel stapelen in een ovenschaal, overgieten met een mengsel van slagroom, een geklopt eitje en wat peper, zout en nootmuskaat en als laatste bestrooien met geraspte kaas voor het de oven in gaat. Volgens het recept moet de schaal 45 minuten in de oven op 180 graden, maar dit is volgens mij veel te kort. Ik deed hem nu 50 minuten erin, waarvan het laatste kwartier boven de 200 graden en nog waren de aardappels niet overal even gaar en zeker niet zo lekker zacht zoals het hoort.

Kan dit komen doordat ik een te diepe ovenschaal gebruikte, waardoor ik te veel stapelde en het daardoor niet goed gaarde? Liegt mijn oven over de temperatuur of klopt het recept niet?

Edit: lol lees net op de vorige bladzijde er iets over. Nevermind... Lagere schaal, langer in de oven op hogere temperatuur.
Neem bloemige aardappels, heel dun snijden, gebruik room, en geen melk of ei.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122499690
quote:
1s.gif Op maandag 4 februari 2013 14:32 schreef Equites het volgende:

[..]

Hij wil zilt water proeven zegt ie net.
Zilte mossel iig, dat water verdampt grotendeels zodat het zilte op de mossel blijft. Hetzelfde idee als bij oesters. Ik ben toch niet de enige die dat lekker vind?
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  dinsdag 5 februari 2013 @ 10:53:39 #62
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_122499900
Nee, daarom gooi ik ze af en toe op de BBQ. zelfde efect.
Siesta & Fiesta!
  dinsdag 5 februari 2013 @ 10:56:16 #63
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_122499971
Siesta & Fiesta!
pi_122501640
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2013 10:53 schreef Bramito het volgende:
Nee, daarom gooi ik ze af en toe op de BBQ. zelfde efect.
Zet je ze ook rechtop en tegen elkaar dan zodat ze niet opengaan, zoals in het filmpje? Ik had ze dus in mijn grillpan gedaan zodat ze tussen de ribben bleven liggen maar dan gaan ze wel open en knoeit het ook wel wat mosselnat.

Misschien kan ik er ook wel een stuk of 30 rechtop in zo'n stoommandje proppen.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  dinsdag 5 februari 2013 @ 11:54:44 #65
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_122501907
Nee joh, veel makkelijker. Ik leg een stuk gaas op de rooster en gooi daar de mosselen gewoon op. Als ze dan open gaan zijn ze echt net gaar. Daar moet je wel van houden....

Je moet wel een fatsoenlijk vuurtje hebben, want er druipt nogal wat vocht uit.

Bij mij dient het als tapa voor de mannen die bij het vuur staan.
Siesta & Fiesta!
  dinsdag 5 februari 2013 @ 11:56:51 #66
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122501971
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2013 10:45 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Zilte mossel iig, dat water verdampt grotendeels zodat het zilte op de mossel blijft. Hetzelfde idee als bij oesters. Ik ben toch niet de enige die dat lekker vind?
Heb je mossels wel een rauw gegeten?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122502120
quote:
Heb je mossels wel een rauw gegeten?
Op het wad wel eens, had toch een oestermes bij de hand.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  dinsdag 5 februari 2013 @ 12:01:24 #68
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_122502130
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 20:02 schreef Dobbs het volgende:
Piet, hoe maak ik zo'n gruwelijk lekkere aardappelgratin zoals je die in Franse restaurants krijgt? Ik heb het al meerdere keren geprobeerd te maken, maar ik krijg het nooit helemaal goed.

Gister had ik het recept van dit filmpje gevolgd:



Oftewel, dunne plakjes aardappel stapelen in een ovenschaal, overgieten met een mengsel van slagroom, een geklopt eitje en wat peper, zout en nootmuskaat en als laatste bestrooien met geraspte kaas voor het de oven in gaat. Volgens het recept moet de schaal 45 minuten in de oven op 180 graden, maar dit is volgens mij veel te kort. Ik deed hem nu 50 minuten erin, waarvan het laatste kwartier boven de 200 graden en nog waren de aardappels niet overal even gaar en zeker niet zo lekker zacht zoals het hoort.

Kan dit komen doordat ik een te diepe ovenschaal gebruikte, waardoor ik te veel stapelde en het daardoor niet goed gaarde? Liegt mijn oven over de temperatuur of klopt het recept niet?

Edit: lol lees net op de vorige bladzijde er iets over. Nevermind... Lagere schaal, langer in de oven op hogere temperatuur.
Wat ik altijd met aardappels doe is voor het bakken even een minuutje in de magnetron..
Zijn ze van binnen al gaat, hoeven ze alleen nog maar in de pan een mooi kleurtje en krokant korstje te krijgen.
  dinsdag 5 februari 2013 @ 12:38:05 #69
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_122503278
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2013 11:56 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Heb je mossels wel een rauw gegeten?
Rauw vind ik ze wel minder.
Siesta & Fiesta!
pi_122530278
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 20:02 schreef Dobbs het volgende:
Piet, hoe maak ik zo'n gruwelijk lekkere aardappelgratin zoals je die in Franse restaurants krijgt? Ik heb het al meerdere keren geprobeerd te maken, maar ik krijg het nooit helemaal goed.

Gister had ik het recept van dit filmpje gevolgd:



Oftewel, dunne plakjes aardappel stapelen in een ovenschaal, overgieten met een mengsel van slagroom, een geklopt eitje en wat peper, zout en nootmuskaat en als laatste bestrooien met geraspte kaas voor het de oven in gaat. Volgens het recept moet de schaal 45 minuten in de oven op 180 graden, maar dit is volgens mij veel te kort. Ik deed hem nu 50 minuten erin, waarvan het laatste kwartier boven de 200 graden en nog waren de aardappels niet overal even gaar en zeker niet zo lekker zacht zoals het hoort.

Kan dit komen doordat ik een te diepe ovenschaal gebruikte, waardoor ik te veel stapelde en het daardoor niet goed gaarde? Liegt mijn oven over de temperatuur of klopt het recept niet?

Edit: lol lees net op de vorige bladzijde er iets over. Nevermind... Lagere schaal, langer in de oven op hogere temperatuur.
Het recept wat mij goed bevallen is bevat, itt wat piet zegt wel melk: half room en half (volle) melk (500 ml totaal op ca 700 gr aardappelen); in pannetje verwarmen met knoflook (flink wat), laurier, z&p en beetje nootmuskaat. Dat over aardappelen gieten, dan kaas erover. Qua garing ook misschien opletten dat de aardappel dun gesneden is?
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
pi_122531809
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2013 12:01 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Wat ik altijd met aardappels doe is voor het bakken even een minuutje in de magnetron..
Zijn ze van binnen al gaat, hoeven ze alleen nog maar in de pan een mooi kleurtje en krokant korstje te krijgen.
Mijn ouders hebben als enige ter wereld geen magnetron. Ik heb er wel een maar weer geen goede oven...

quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2013 22:05 schreef cinnamon_M het volgende:

[..]

Het recept wat mij goed bevallen is bevat, itt wat piet zegt wel melk: half room en half (volle) melk (500 ml totaal op ca 700 gr aardappelen); in pannetje verwarmen met knoflook (flink wat), laurier, z&p en beetje nootmuskaat. Dat over aardappelen gieten, dan kaas erover. Qua garing ook misschien opletten dat de aardappel dun gesneden is?
Hmm thanks, ik ga beide manieren misschien proberen. Aardappels waren wel dun genoeg denk ik.
pi_122541632
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2013 22:28 schreef Dobbs het volgende:

[..]

Mijn ouders hebben als enige ter wereld geen magnetron. Ik heb er wel een maar weer geen goede oven...

[..]

Hmm thanks, ik ga beide manieren misschien proberen. Aardappels waren wel dun genoeg denk ik.
Ben benieuwd welke het best bevalt!

PS: knoflooktenen en laurier er geheel in en uiteraard ook weer uit het mengels halen voor je het over de aardappelen giet ;)
Denn was schwer ist, ist auch schön, gut, groß (Beethoven)
// wandelende paradox //
pi_122542420
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2013 11:54 schreef Bramito het volgende:
Nee joh, veel makkelijker. Ik leg een stuk gaas op de rooster en gooi daar de mosselen gewoon op. Als ze dan open gaan zijn ze echt net gaar. Daar moet je wel van houden....

Je moet wel een fatsoenlijk vuurtje hebben, want er druipt nogal wat vocht uit.

Bij mij dient het als tapa voor de mannen die bij het vuur staan.
Gisteren had ik ze, geinspireerd door die Fransen rechtop in zo'n bamboestomer gepropt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Gepropt en rechtop omdat ze dan niet of nauwelijks open kunnen en er nauwelijks nat uitloopt, zodat ze dus in hun eigen zilte nat gekookt worden (had ze ook niet extra gespoeld). En dan 2 verdiepingen in een grote soeppan met het normale 'soepje'.

Het resultaat was dat bijna de helft goddelijk was, maar de meerderheid overgaar, die uit het onderste mandje en de kleintjes. Wel hadden ze allemaal nog best veel smaak aangenomen van het verder normale soepje, dat zelf wel minder zeeïg smaakte, logischerwijs.

Een zeer hoopgevende innovatie dus, maar timing is een issue.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_122546926
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 februari 2013 22:28 schreef Dobbs het volgende:

[..]

Mijn ouders hebben als enige ter wereld geen magnetron. Ik heb er wel een maar weer geen goede oven...

[..]

Hmm thanks, ik ga beide manieren misschien proberen. Aardappels waren wel dun genoeg denk ik.
Ik kook de aardappels van te voren. Ongeveer 10 minuten koken. Af laten koelen en met de kaasschaaf in dunne plakken schaven. De aardappels dus niet te kang koken want dan kun je ze niet meer schaven. Ik heb nooit meer last gehad dat mijn aardappels niet gaar zijn.
pi_122645139
Piet. O+

Ik heb een lading pastasaus gemaakt met overgebleven en ietwat verlepte groente. Er zat ook wat kool bij (witte kool of groene kool geloof ik). Nou ruikt die pastasaus nogal zuurkolig, geen prettige geur. Maar de smaak is niet zurig. Gaat kool gewoon zurig ruiken als je het heel lang kookt? Ik heb het op drie of vier achtereenvolgende dagen een aantal uur laten pruttelen, maar het stonk eigenlijk al vrij gauw nogal zurig.
pi_122645194
Disclaimer: wij eten kool verder eigenlijk alleen maar rauw (coleslaw) of in de vorm van zuurkool. :P
  vrijdag 8 februari 2013 @ 17:23:36 #77
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122645219
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2013 17:21 schreef Isegrim het volgende:
Piet. O+

Ik heb een lading pastasaus gemaakt met overgebleven en ietwat verlepte groente. Er zat ook wat kool bij (witte kool of groene kool geloof ik). Nou ruikt die pastasaus nogal zuurkolig, geen prettige geur. Maar de smaak is niet zurig. Gaat kool gewoon zurig ruiken als je het heel lang kookt? Ik heb het op drie of vier achtereenvolgende dagen een aantal uur laten pruttelen, maar het stonk eigenlijk al vrij gauw nogal zurig.
Klinkt niet lekker. Wat zit er nog meer in?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122645292
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 februari 2013 17:23 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Klinkt niet lekker. Wat zit er nog meer in?
Echt van alles en nogwat. Bleekselderij, raapjes, tomatenzooi (o.a. een pot kant-en-klare pastasaus uit het kerstpakket die ik niet weg wilde gooien maar ook niet zo gebruik :') ), rucola, lente-uitjes, knolselderij...

Het gekke is dat de smaak juist wel goed is (zitten alleen nog geen kruiden in), het stinkt alleen als een mud. :D
  vrijdag 8 februari 2013 @ 17:28:57 #79
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122645414
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2013 17:25 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Echt van alles en nogwat. Bleekselderij, raapjes, tomatenzooi (o.a. een pot kant-en-klare pastasaus uit het kerstpakket die ik niet weg wilde gooien maar ook niet zo gebruik :') ), rucola, lente-uitjes, knolselderij...

Het gekke is dat de smaak juist wel goed is (zitten alleen nog geen kruiden in), het stinkt alleen als een mud. :D
Potjes pastasaus zijn waarschijnlijk de schuldige, die kunnen zurig zijn/zuur ruiken.
Als het verder goed smaakt, en je er tot niet toe nog niet een menselijke mortier van bent geworden kan je het gewoon eten. Persoonlijk heb ik echter zoiets, ruikt het niet fris/lekker, eet ik het niet.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122645948
Dat heb ik dus ook. :D Maar volgens mij is het echt die kool, terwijl er maar een klein beetje in zit. Ik heb het nu geportioneerd in de vriezer gegooid en we maken er binnenkort wel wat mee. En smaakt het toch niet, kan ik het altijd nog weggooien. :P
pi_122672560
Heeft iemand een leuk idee wat te doen met zoete aardappel? Ik denk dat ik er gebakken aardappels van wil maken. Is dat naturel lekker of past rozemarijn of een ander kruid er goed bij?
Spoilers!
  zaterdag 9 februari 2013 @ 13:06:09 #82
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122672970
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2013 12:48 schreef Lucky_Strike het volgende:
Heeft iemand een leuk idee wat te doen met zoete aardappel? Ik denk dat ik er gebakken aardappels van wil maken. Is dat naturel lekker of past rozemarijn of een ander kruid er goed bij?
Hier een hoop recepten.
http://southernfood.about(...)a/sweet_potatoes.htm
Ben er zelf niet zo gek op, dus geen aanraders
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122680303
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2013 13:06 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Hier een hoop recepten.
http://southernfood.about(...)a/sweet_potatoes.htm
Ben er zelf niet zo gek op, dus geen aanraders
Thanks! Ik ga dit recept maken: http://southernfood.about(...)d%20Sweet%20Potatoes

Ik zie alleen nu dat ons maal geheel toevallig morgen verdacht veel weg heeft van Een Thanksgivingmaaltijd :D Een hele kip, geroosterde pompoen, maple syrup sweet potatoes en gebakken aardappeltjes.
Spoilers!
pi_122680416
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2013 12:48 schreef Lucky_Strike het volgende:
Heeft iemand een leuk idee wat te doen met zoete aardappel? Ik denk dat ik er gebakken aardappels van wil maken. Is dat naturel lekker of past rozemarijn of een ander kruid er goed bij?
Rozemarijn, tijm, paprikapoeder, knoflook en peper/zout *O*
hardcoholic
pi_122680467
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2013 17:09 schreef Ferdii het volgende:

[..]

Rozemarijn, tijm, paprikapoeder, knoflook en peper/zout *O*
Die doe ik volgende week ;) Wel leuk om ze eens vlak achter elkaar zoet en hartig te proberen.
Spoilers!
  zaterdag 9 februari 2013 @ 20:26:43 #86
389626 dud0r
Voor porno, zie sig.
pi_122687179
Piet, ik heb van een collega gerookte steur gekregen met een doos toastjes.
Nu kan ik dat natuurlijk combineren maar ik ben de enige die vis eet bij mij thuis en om 100 gram in een uurtje weg te werken op toast vind ik een beetje eentonig en eigenlijk zonde.
Wat kan ik hier nog meer mee doen? Salade mee maken?
Denk eraan kinders, als je niet zondigt dan is Jezus voor niks gestorven
Keiharde porno!
  zaterdag 9 februari 2013 @ 21:02:04 #87
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122688814
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 februari 2013 20:26 schreef dud0r het volgende:
Piet, ik heb van een collega gerookte steur gekregen met een doos toastjes.
Nu kan ik dat natuurlijk combineren maar ik ben de enige die vis eet bij mij thuis en om 100 gram in een uurtje weg te werken op toast vind ik een beetje eentonig en eigenlijk zonde.
Wat kan ik hier nog meer mee doen? Salade mee maken?
Ik zou die 100 gram zo wegpoetsen in 5 minuten met een paar toastjes, of op een salade met rucola, cherrytomaatjes, een dressing van walnotenolie, frambozenazijn en wat walnoten.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 9 februari 2013 @ 21:13:20 #88
389626 dud0r
Voor porno, zie sig.
pi_122689373
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 februari 2013 21:02 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik zou die 100 gram zo wegpoetsen in 5 minuten met een paar toastjes, of op een salade met rucola, cherrytomaatjes, een dressing van walnotenolie, frambozenazijn en wat walnoten.
Klinkt puikend. Bedankt.
Denk eraan kinders, als je niet zondigt dan is Jezus voor niks gestorven
Keiharde porno!
  maandag 11 februari 2013 @ 08:43:29 #89
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_122741481
Ik heb nog nooit steur gegeten, hoe smaakt dat?
Siesta & Fiesta!
  maandag 11 februari 2013 @ 08:44:23 #90
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122741494
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2013 08:43 schreef Bramito het volgende:
Ik heb nog nooit steur gegeten, hoe smaakt dat?
Vissig, met een idee van kalfsvlees
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 11 februari 2013 @ 08:47:01 #91
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_122741521
Aantrekkelijk! Ik denk alleen niet dat ik het hier kan krijgen. Waar eten ze steur in Europa doorgaans?
Siesta & Fiesta!
  maandag 11 februari 2013 @ 08:54:41 #92
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122741611
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2013 08:47 schreef Bramito het volgende:
Aantrekkelijk! Ik denk alleen niet dat ik het hier kan krijgen. Waar eten ze steur in Europa doorgaans?
Toen de steur nog veel voorkwam overal in Europa. Tegenwoordig weet ik eigenlijk niet, iig in Rusland.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 11 februari 2013 @ 08:56:39 #93
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_122741642
Niet in Hongarije of de Balkan ofzo? Daar kom ik nog wel eens voor m'n werk.
Siesta & Fiesta!
pi_122741675
Niet in Polen in ieder geval. En ik heb bevriende Serven er ook nog nooi over gehoord.
Spoilers!
  maandag 11 februari 2013 @ 09:10:36 #95
389626 dud0r
Voor porno, zie sig.
pi_122741832
Was goed te eten die steur. Had het nooit op maar was zeker lekker. Hoewel de rook smaak bij sommige plakken iets te overheersend was zeker van genoten.
Ik had trouwens niet verwacht dat de textuur zo stevig zou zijn.
Denk eraan kinders, als je niet zondigt dan is Jezus voor niks gestorven
Keiharde porno!
  maandag 11 februari 2013 @ 09:21:10 #96
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122741984
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2013 08:56 schreef Bramito het volgende:
Niet in Hongarije of de Balkan ofzo? Daar kom ik nog wel eens voor m'n werk.
Nee, is niet iets oosteuropees maar meer russisch, is de vis waar kaviaar van komt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122742546
quote:
14s.gif Op maandag 11 februari 2013 09:10 schreef dud0r het volgende:
Was goed te eten die steur. Had het nooit op maar was zeker lekker. Hoewel de rook smaak bij sommige plakken iets te overheersend was zeker van genoten.
Ik had trouwens niet verwacht dat de textuur zo stevig zou zijn.
Je moet de kuit ook niet zomaar weggooien, schijnt lekker te zijn.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  maandag 11 februari 2013 @ 11:01:44 #98
389626 dud0r
Voor porno, zie sig.
pi_122743883
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2013 09:55 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Je moet de kuit ook niet zomaar weggooien, schijnt lekker te zijn.
Ik heb niks weggegooid. Hoe kom je daarbij? :?
Denk eraan kinders, als je niet zondigt dan is Jezus voor niks gestorven
Keiharde porno!
pi_122749814
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2013 09:55 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Je moet de kuit ook niet zomaar weggooien, schijnt lekker te zijn.
pi_122756625
Ik heb zo af en toe nogal wat oud brood over. Geen witbrood wat geschikt is voor wentelteefjes ofzo, maar meerzaden, mais, volkoren etc.

Zijn er nog lekkere dingen die ik van dat oud brood kan maken?
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')