abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zondag 27 januari 2013 @ 22:34:28 #1
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122140755
Hier verder dus, deel 31 alweer van dit topic, waar ijdele ijsbeer piet culinaire vragen beantwoordt, maar waar ook anderen welkom zijn raad te geven.

Vorige delen teruglezen? Klik op de topictitel.
Of op deze link! Topicreeks: Het grote vraag Piet hoe maak ik het klaar topic

Nieuwe Ronde, nieuwe adviezen

Innovatief en vernieuwend sinds 2004
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122141226
Ja een klein beetje zuur, maar niet zo als bij zuurvlees(ik neem aan dat je daar op doelde)


Ik ga wat rommelen, je hoort nog van mij.


Dankjewel
  † In Memoriam † zondag 27 januari 2013 @ 22:57:22 #3
34726 Fratz
Max
pi_122142385
Meneer Fratz heeft dit weekend een paar granaatappels meegenomen. Ik weet eigenlijk niet wat ik er mee moet :)
Piet heb jij een tip?
There are no secrets in life, just hidden truths that lie beneath the surface.
  maandag 28 januari 2013 @ 07:53:54 #4
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122151133
quote:
0s.gif Op zondag 27 januari 2013 22:57 schreef Fratz het volgende:
Meneer Fratz heeft dit weekend een paar granaatappels meegenomen. Ik weet eigenlijk niet wat ik er mee moet :)
Piet heb jij een tip?
Opensnijden en zo eten?
De "besjes" er uit halen en met spruitjes serveren (Kroatisch)
Door een fruitsalade?
Er siroop mee maken?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Redactie Frontpage maandag 28 januari 2013 @ 11:00:37 #5
83660 crew  Etcetera
*pffrrrwwwt*
pi_122154414
Fuuu, tijdje terug mooi recept gezien over zalm, kan ik het niet weervinden.

Piet, hoe lang moet zalm in de oven? Ik wil het maken in een pakketje van aluminiumfolie: schijfjes citroen onderop, zalm, boter bovenop, peper/zout, dichtvouwen en in oven. Zou 20 minuten op 200 graden voldoende zijn? Dat is wat ik her en der op internet kan vinden.
It's not just sex, it's love
It's two people connecting
With four other people
And aliens
  maandag 28 januari 2013 @ 12:22:11 #6
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122157370
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2013 11:00 schreef Etcetera het volgende:
Fuuu, tijdje terug mooi recept gezien over zalm, kan ik het niet weervinden.

Piet, hoe lang moet zalm in de oven? Ik wil het maken in een pakketje van aluminiumfolie: schijfjes citroen onderop, zalm, boter bovenop, peper/zout, dichtvouwen en in oven. Zou 20 minuten op 200 graden voldoende zijn? Dat is wat ik her en der op internet kan vinden.
Stukje of een hele zalm?
Stukje filet moet lukken in 20 minuten.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Redactie Frontpage maandag 28 januari 2013 @ 12:51:55 #7
83660 crew  Etcetera
*pffrrrwwwt*
pi_122158392
Stukje :Y vriend is niet zo van vis, ik vind het heerlijk ;) Merci ^O^
It's not just sex, it's love
It's two people connecting
With four other people
And aliens
pi_122167052
Ik had vorige maand iets teveel kippendijen gemarineerd in een mengsel van karnemelk en specerijen dus ik moest wat invriezen. Echter weet ik nu dus niet zeker of dat wel goed is gegaan, nu ik ze weer wil ontdooien. Kan dat als ze gemarineerd zijn geweest in karnemelk? Ze zijn nog niet helemaal ontdooid dus ik kan nog niet echt goed ruiken of er erge luchtjes aan zitten.
pi_122168529
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2013 16:19 schreef TN-FR het volgende:
Ik had vorige maand iets teveel kippendijen gemarineerd in een mengsel van karnemelk en specerijen dus ik moest wat invriezen. Echter weet ik nu dus niet zeker of dat wel goed is gegaan, nu ik ze weer wil ontdooien. Kan dat als ze gemarineerd zijn geweest in karnemelk? Ze zijn nog niet helemaal ontdooid dus ik kan nog niet echt goed ruiken of er erge luchtjes aan zitten.
Goede vraag, ik heb nog wat gemarineerde spare ribs in de vriezer liggen. Geen idee of dat allemaal goed blijft. Dus daar ben ik wel benieuwd naar. Dat is voornamelijk gemarineerd met kruiden en bbq saus.
pi_122168720
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2013 16:53 schreef Stansfield het volgende:

[..]

Goede vraag, ik heb nog wat gemarineerde spare ribs in de vriezer liggen. Geen idee of dat allemaal goed blijft. Dus daar ben ik wel benieuwd naar. Dat is voornamelijk gemarineerd met kruiden en bbq saus.
Die lijken mij nog wel goed in te vriezen. Ik heb namelijk vaak van die voorgemarineerde spareribs in het vriesvak zien liggen.
  maandag 28 januari 2013 @ 18:29:27 #11
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122174619
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2013 16:19 schreef TN-FR het volgende:
Ik had vorige maand iets teveel kippendijen gemarineerd in een mengsel van karnemelk en specerijen dus ik moest wat invriezen. Echter weet ik nu dus niet zeker of dat wel goed is gegaan, nu ik ze weer wil ontdooien. Kan dat als ze gemarineerd zijn geweest in karnemelk? Ze zijn nog niet helemaal ontdooid dus ik kan nog niet echt goed ruiken of er erge luchtjes aan zitten.
Karnemelkmarinade moet geen issue zijn.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122181474
Dank je wel. het rook en smaakte ook niet anders, maar dat zullen we in de loop van de avond/morgen anders wel merken.
  maandag 28 januari 2013 @ 19:56:40 #13
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122181714
quote:
14s.gif Op maandag 28 januari 2013 19:53 schreef TN-FR het volgende:
Dank je wel. het rook en smaakte ook niet anders, maar dat zullen we in de loop van de avond/morgen anders wel merken.
Als je er last van krijgt ligt dat niet aan de karnemelk, maar aan gebrekkige hygiene
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122217975
Piet,
In het vorige topic ging het over aardappelgratin. Vanavond wil ik die maken. Op welke temperatuur moet ik de oven zetten? :)
My salvation lies in your love..
  † In Memoriam † dinsdag 29 januari 2013 @ 17:39:36 #15
91830 MaximusTG
pi_122220239
Mocht je erg met de handen in het haar zitten :P, ik zou voor een graad of 220/230 Celsius gaan.
  dinsdag 29 januari 2013 @ 17:44:33 #16
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122220437
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 januari 2013 16:53 schreef BananaPancake het volgende:
Piet,
In het vorige topic ging het over aardappelgratin. Vanavond wil ik die maken. Op welke temperatuur moet ik de oven zetten? :)
Convectieoven op 220, een oven met fan op 200
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122411677
:W

Aubergine was in de aanbieding..maar wat maak ik daarmee? ik dacht aan moussaka...Heeft iemand een lekkere recept voor mij? :@
**human milk for human babies**
Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
pi_122412556
quote:
0s.gif Op zondag 3 februari 2013 12:02 schreef bitterend het volgende:
:W

Aubergine was in de aanbieding..maar wat maak ik daarmee? ik dacht aan moussaka...Heeft iemand een lekkere recept voor mij? :@
Aubergines boerenstijl
Het kan met of zonder vlees en met of zonder allerlei toevoegingen als paprika, ui, etc.

RECEPT
Roerbak in ongeveer 3 minuten bruin:
400 gr gehakt (varken, rund, wat je maar wilt)
Voeg toe en bak nog een minuut of twee mee:
2 el fijngehakte knoflook
2 el fijngehakte verse gember
3 el gehakte ui/sjalot
Voeg toe en breng aan de kook::
125ml water of kippenbouillon
2 el Chinese, donkere sojasaus
3 el Shaoxing rijstwijn
3 el zwarte rijstazijn (ik vind de zoete het lekkerst hierin)
2 el suiker (of minder als je de zoete, zwarte rijstazijn gebruikt)
1 el Sichuan pepper (geroosterd en gemalen)
2 tl chili-bonensaus (toban jiang)
1/2 tl grofgemalen zwarte peper
Voeg toe en laat sudderen tot zijdenzacht:
500 gr Chinese aubergine (in stukjes)
Vlak voor serveren de saus nog even binden met een maizena-papje.
Proeven, smaak eventueel aanpassen en dan afmaken met:
2 tl sesamolie
lente-uitjes

Met dank aan robin_ook :)
  zondag 3 februari 2013 @ 12:35:38 #19
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122412766
quote:
0s.gif Op zondag 3 februari 2013 12:02 schreef bitterend het volgende:
:W

Aubergine was in de aanbieding..maar wat maak ik daarmee? ik dacht aan moussaka...Heeft iemand een lekkere recept voor mij? :@
Geen Moussaka, maar wel lekker, sla een eitje los met chilipoeder, zout en peper, snij de aubergine aan plakken en haal door het ei en dan door bloem, bakken in neutrale olie.
Heerlijk!
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 3 februari 2013 @ 12:41:20 #20
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_122412994
Zeg, Sorella, doe er dan teminste een linkje bij.
http://www.aziatische-ingredienten.nl/aubergines-boerenstijl/
Dat scheelt ook als iemand nog vragen heeft. ;)
pi_122414601
Dat is echt mijn favoriete gerecht. O+
pi_122419111
Bedankt voor de tips!!
**human milk for human babies**
Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
  zondag 3 februari 2013 @ 16:05:29 #23
256666 leeell
I know you're lonely
pi_122421338
Wat kost het om jou een avondje te huren Robin ?
Op maandag 1 oktober 2012 18:45 schreef Chocolatebear het volgende:
Zei de man, terwijl hij een shaggie opstak en het gas open trok van zijn Tomos.
  zondag 3 februari 2013 @ 17:20:40 #24
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_122424694
Zou je het werkelijk overwegen dan? :)
  zondag 3 februari 2013 @ 17:22:08 #25
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122424750
Hee, dit is het "vraag het" topic niet "Pimp it"
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122458286
Ik heb een niet zo heel concrete vraag over mosselen. Als je ze nét gaar wil hebben dan zit er wel eens eentje tussen die nog niet open is gegaan. Dat eet niet zo comfortabel, maar die mossel is dan meestal wel lekker zilt, net als een oester.

Nu was ik vrijdag mosselen aan het koken, gewoon vrij standaard, maar had ik er eerst even een paar op de grillpan gelegd. Die koken dan dus in hun eigen schelpje in hun eigen vocht. En dan heb je dus wel zo'n lekker hapje zee.

Maar het is wel veel gedoe voor 2 kilo lijkt me. Dus mijn vraag is of er nog andere manieren zijn om dat zilte te behouden maar dan voor een hele pan. En anderzijds of je een paar grote zou kunnen kopen en die dan kan injecteren met een geconcentreerde bouillon of zo? Kortom, heb je nog ideeen daarover?
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  maandag 4 februari 2013 @ 12:10:00 #27
198371 Equites
Im going fucking oldschool!
pi_122459352
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 11:33 schreef Weltschmerz het volgende:
Ik heb een niet zo heel concrete vraag over mosselen. Als je ze nét gaar wil hebben dan zit er wel eens eentje tussen die nog niet open is gegaan. Dat eet niet zo comfortabel, maar die mossel is dan meestal wel lekker zilt, net als een oester.

Nu was ik vrijdag mosselen aan het koken, gewoon vrij standaard, maar had ik er eerst even een paar op de grillpan gelegd. Die koken dan dus in hun eigen schelpje in hun eigen vocht. En dan heb je dus wel zo'n lekker hapje zee.

Maar het is wel veel gedoe voor 2 kilo lijkt me. Dus mijn vraag is of er nog andere manieren zijn om dat zilte te behouden maar dan voor een hele pan. En anderzijds of je een paar grote zou kunnen kopen en die dan kan injecteren met een geconcentreerde bouillon of zo? Kortom, heb je nog ideeen daarover?
Er zit maar 1 ding op. Haal een emmer zeewater en kook ze daarin.
------- House was our believe, House was our sanctuary, And the beating of the drum, The bottom of the bass, The pump and the snare, Made you throw your hands in the air, House was a way of life-------
  maandag 4 februari 2013 @ 12:15:49 #28
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122459557
quote:
1s.gif Op maandag 4 februari 2013 12:10 schreef Equites het volgende:

[..]

Er zit maar 1 ding op. Haal een emmer zeewater en kook ze daarin.
Dat wordt veel te zout
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 4 februari 2013 @ 12:17:51 #29
256666 leeell
I know you're lonely
pi_122459641
brak water
Op maandag 1 oktober 2012 18:45 schreef Chocolatebear het volgende:
Zei de man, terwijl hij een shaggie opstak en het gas open trok van zijn Tomos.
  maandag 4 februari 2013 @ 12:19:49 #30
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122459700
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 11:33 schreef Weltschmerz het volgende:
Ik heb een niet zo heel concrete vraag over mosselen. Als je ze nét gaar wil hebben dan zit er wel eens eentje tussen die nog niet open is gegaan. Dat eet niet zo comfortabel, maar die mossel is dan meestal wel lekker zilt, net als een oester.

Nu was ik vrijdag mosselen aan het koken, gewoon vrij standaard, maar had ik er eerst even een paar op de grillpan gelegd. Die koken dan dus in hun eigen schelpje in hun eigen vocht. En dan heb je dus wel zo'n lekker hapje zee.

Maar het is wel veel gedoe voor 2 kilo lijkt me. Dus mijn vraag is of er nog andere manieren zijn om dat zilte te behouden maar dan voor een hele pan. En anderzijds of je een paar grote zou kunnen kopen en die dan kan injecteren met een geconcentreerde bouillon of zo? Kortom, heb je nog ideeen daarover?
Wat ik doe, is, ik neem een grote pan en doe daar wat olie in. Daar gaat een peen in, stuk prei, tomaat, een gekwarte ui. Laag vuur opzetten met deksel op de pan. 10-15 minuten laten staan, de groente carameliseren en geven aroma's af. Droge witte wijn erbij, aan de kook brengen met wat groene kruiden en een geplette knoflook teen of 3.
Als dit goed kookt de mosselen erbij en vuur hoog. Af en toe schudden tot ze open gaan.
Mossels die niet open zijn gegaan, worden niet gegeten.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  † In Memoriam † maandag 4 februari 2013 @ 12:23:38 #31
91830 MaximusTG
pi_122459805
Ja, ik ben niet zo'n fan van die schelpdieren, maar ik dacht altijd dat als ze niet opengingen dat ze dan dus al dood zijn en je ze niet moet eten?
pi_122460464
quote:
Wat ik doe, is, ik neem een grote pan en doe daar wat olie in. Daar gaat een peen in, stuk prei, tomaat, een gekwarte ui. Laag vuur opzetten met deksel op de pan. 10-15 minuten laten staan, de groente carameliseren en geven aroma's af. Droge witte wijn erbij, aan de kook brengen met wat groene kruiden en een geplette knoflook teen of 3.
Als dit goed kookt de mosselen erbij en vuur hoog. Af en toe schudden tot ze open gaan.Mossels die niet open zijn gegaan, worden niet gegeten.
Ik weet hoe ik mosselen moet koken, het is ook gewoon lekker, alleen heb je op die manier enerzijds het zilte mosselvocht, best lekker met een stukje brood, en anderzijds de mossel. Maar juist die mossel in zijn eigen zilte vocht is zo lekker. Ik zou zeggen, leg er ook eens eentje in de grillpan tot die open gaat.

quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 12:23 schreef MaximusTG het volgende:
Ja, ik ben niet zo'n fan van die schelpdieren, maar ik dacht altijd dat als ze niet opengingen dat ze dan dus al dood zijn en je ze niet moet eten?
Ik stel van elke mossel vooraf vast dat die nog leeft, dus als er dan eentje niet opengaat dan is het gewoon omdat die een sterke sluitspier heeft of wat meer tijd nodig had. Ik probeer ze maar nét gaar te krijgen, dus ik probeer ook de grootste als eerste in de pan te doen. Maar de een heeft ook een dikkere schaal dan de ander etc. Dus als ik de rest tot rubber kook gaat die alsnog open lijkt me.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  maandag 4 februari 2013 @ 13:06:38 #33
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_122460956
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 11:33 schreef Weltschmerz het volgende:
Ik heb een niet zo heel concrete vraag over mosselen. Als je ze nét gaar wil hebben dan zit er wel eens eentje tussen die nog niet open is gegaan. Dat eet niet zo comfortabel, maar die mossel is dan meestal wel lekker zilt, net als een oester.

Nu was ik vrijdag mosselen aan het koken, gewoon vrij standaard, maar had ik er eerst even een paar op de grillpan gelegd. Die koken dan dus in hun eigen schelpje in hun eigen vocht. En dan heb je dus wel zo'n lekker hapje zee.

Maar het is wel veel gedoe voor 2 kilo lijkt me. Dus mijn vraag is of er nog andere manieren zijn om dat zilte te behouden maar dan voor een hele pan. En anderzijds of je een paar grote zou kunnen kopen en die dan kan injecteren met een geconcentreerde bouillon of zo? Kortom, heb je nog ideeen daarover?
Ik leg ze wel eens op de BBQ, gewoon voor de leuk. moet je wel met mensen doen die van half gaar houden.
Siesta & Fiesta!
pi_122461005
Ik heb hier een flesje kookroom een week openstaan, is deze nog te gebruiken?
Op de verpakking staat na openen beperkt houdbaar..
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  † In Memoriam † maandag 4 februari 2013 @ 13:20:07 #35
91830 MaximusTG
pi_122461447
Moet je gewoon ff kijken of er klonten in zitten en/of dat het zuur smaakt. Als het nog goed smaakt zal het waarschijnlijk nog wel goed zijn.
Maar als je het zeker wil weten dan moet je natuurlijk gewoon nieuwe kopen..
  maandag 4 februari 2013 @ 14:25:53 #36
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122463506
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 13:07 schreef roos85 het volgende:
Ik heb hier een flesje kookroom een week openstaan, is deze nog te gebruiken?
Op de verpakking staat na openen beperkt houdbaar..
In de koeling? Even ruiken en proeven
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122463649
Piet, ik heb zaterdag 35 Amerikaanse rivierkreeften (exootjes gevangen in de Nederlandse polder) op wrede wijze vermoord. :'( Wat zou jij ermee doen? Ze liggen nu in vrede te rusten in de vriezer.
pi_122463676
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 14:25 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

In de koeling? Even ruiken en proeven
Heeft al die tijd in de koelkast gestaan, wat zou ik nog meer als alternatief voor slagroom in een kerriesaus kunnen gebruiken? Koffieroom?

Of toch ongeklopte slagroom en dat de rest invriezen?
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  maandag 4 februari 2013 @ 14:32:11 #39
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122463678
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 14:31 schreef Isegrim het volgende:
Piet, ik heb zaterdag 35 Amerikaanse rivierkreeften (exootjes gevangen in de Nederlandse polder) op wrede wijze vermoord. :'( Wat zou jij ermee doen? Ze liggen nu in vrede te rusten in de vriezer.
Koken en kluiven met wat citroen, niet te moeilijk mee doen.
Of schoonmaken en met wat zure mayonaise eten.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 4 februari 2013 @ 14:32:19 #40
198371 Equites
Im going fucking oldschool!
pi_122463684
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 12:19 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Wat ik doe, is, ik neem een grote pan en doe daar wat olie in. Daar gaat een peen in, stuk prei, tomaat, een gekwarte ui. Laag vuur opzetten met deksel op de pan. 10-15 minuten laten staan, de groente carameliseren en geven aroma's af. Droge witte wijn erbij, aan de kook brengen met wat groene kruiden en een geplette knoflook teen of 3.
Als dit goed kookt de mosselen erbij en vuur hoog. Af en toe schudden tot ze open gaan.
Mossels die niet open zijn gegaan, worden niet gegeten.
Hij wil zilt water proeven zegt ie net.
------- House was our believe, House was our sanctuary, And the beating of the drum, The bottom of the bass, The pump and the snare, Made you throw your hands in the air, House was a way of life-------
  maandag 4 februari 2013 @ 14:32:43 #41
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122463702
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 14:32 schreef roos85 het volgende:

[..]

Heeft al die tijd in de koelkast gestaan, wat zou ik nog meer als alternatief voor slagroom in een kerriesaus kunnen gebruiken? Koffieroom?
Waarom een alternatief en geen echte room gebruiken?

quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 14:32 schreef roos85 het volgende:


Of toch ongeklopte slagroom en dat de rest invriezen?
Juist, koop gewoon de houdbare slagroom van de aldi, perfect spul
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122463730
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 14:32 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Waarom een alternatief en geen echte room gebruiken?
Net te laat met edit. gewone room kan natuurlijk ook :)
Iets met gezonder, maar die maar die paar eetlepels maakt eigenlijk niet uit.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  maandag 4 februari 2013 @ 14:34:26 #43
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122463747
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 14:33 schreef roos85 het volgende:

[..]

Net te laat met edit. gewone room kan natuurlijk ook :)
Iets met gezonder, maar die maar die paar eetlepels maakt eigenlijk niet uit.
Zie edit
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122463749
Niks gezonder. :{w
pi_122463850
Dan ga ik lekker slagroom halen ^O^
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_122463893
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 14:32 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Koken en kluiven met wat citroen, niet te moeilijk mee doen.
Of schoonmaken en met wat zure mayonaise eten.
Okee! :)
  maandag 4 februari 2013 @ 14:42:22 #47
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122463994
Isegrim, zelf gevangen? Let op, mij kan het niet schelen, maar rivierkreeftjes vangen is formeel stropen, dat is geen overtreding maar een misdrijf. Als je er mee gepakt wordt kan dit als je pech hebt een flinke duw betekenen en een strafblad.
Ik ben daar mee bezig geweest dat uit te zoeken en gezien mijn werk heb ik er van af gezien. Wil niet om zoiets stoms in de problemen komen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122464105
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 14:42 schreef Pietverdriet het volgende:
Isegrim, zelf gevangen? Let op, mij kan het niet schelen, maar rivierkreeftjes vangen is formeel stropen, dat is geen overtreding maar een misdrijf. Als je er mee gepakt wordt kan dit als je pech hebt een flinke duw betekenen en een strafblad.
Ik ben daar mee bezig geweest dat uit te zoeken en gezien mijn werk heb ik er van af gezien. Wil niet om zoiets stoms in de problemen komen
Amerikaanse rivierkreeften, exoten dus, overlastgevers. Maar een officiële visser heeft ze gevangen:

http://www.rotterdamseoog(...)n-op-het-noordplein/
  maandag 4 februari 2013 @ 14:47:09 #49
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122464171
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 14:45 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Amerikaanse rivierkreeften, exoten dus, overlastgevers. Maar een officiële visser heeft ze gevangen:

http://www.rotterdamseoog(...)n-op-het-noordplein/
Er zijn in Nederland geen Europese rivierkreeften meer. Neemt niet weg dat het vangen van deze schadelijke exoten formeel nog steeds stropen is.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122464182
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2013 14:47 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Er zijn in Nederland geen Europese rivierkreeften meer. Neemt niet weg dat het vangen van deze schadelijke exoten formeel nog steeds stropen is.
Wat onzinnig, het sterft ervan. Ze zitten zelfs in de Rotte.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')