abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 11 februari 2013 @ 17:18:33 #101
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122756746
Soldaatjes? Croutons?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122757377
wentelteefjes kan ook prima met ander brood dan witbrood.
pi_122775138
http://fotballfrue.no/2013/01/09/oppskrift-onsdag-kremet-kylling/

In dit recept, wordt er kookroom of slagroom gebruikt?
I would date the hell out of me.
  † In Memoriam † dinsdag 12 februari 2013 @ 00:02:50 #104
91830 MaximusTG
pi_122776040
Net wat jij lekker vindt. Maar zou gewoon slagroom pakken. Als je de wiki pagina (NL) van slagroom pakt, en dan op Noors drukt kom je op de 'flote' pagina. Maar dan met zo'n leuke o met een streepje. Daar staan een aantal varianten genoemd, waaronder de kremflote. Verschil zit - volgens mij - in het vetpercentage. Exact weten doe ik het niet, want mn Noors is niet echt wat.

Maar waarom een Noors recept, voor iets wat er uitziet als kip in champignon-roomsaus?
pi_122776362
Niet bewust naar gezocht, werd naar gelinkt op een blog die ik volg en het zag er lekker uit ;). Bedankt, ik zal het met slagroom proberen!
I would date the hell out of me.
  dinsdag 12 februari 2013 @ 13:17:43 #106
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122786094
Altijd slagroom gebruiken, koksroom is marketingonzin
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122795187
Hoi hoi,

Ik maak vandaag kip kerrie. Kan ik door de saus een beetje kokosmelk gooien?
De vraag is eigenlijknof het zou smaken.
  dinsdag 12 februari 2013 @ 17:40:25 #108
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122795812
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2013 17:21 schreef Kamper86 het volgende:
Hoi hoi,

Ik maak vandaag kip kerrie. Kan ik door de saus een beetje kokosmelk gooien?
De vraag is eigenlijknof het zou smaken.
Ja, dat kan prima, maakt de smaak voller, en de scherpe kantjes er van af
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122806222
Ik ga binnenkort onze knor aan het spit hangen, en ik wil gezien de tijd graag weten of ik hem een dag van te voren kan braden aan het spit, zodat hij op de dag zelf er maar een uurtje op hoef te hangen(om warm te worden en voor het plaatje)?
  dinsdag 12 februari 2013 @ 22:08:55 #110
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_122808375
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2013 17:21 schreef Kamper86 het volgende:
Hoi hoi,

Ik maak vandaag kip kerrie. Kan ik door de saus een beetje kokosmelk gooien?
De vraag is eigenlijknof het zou smaken.
Je bent vast al klaar met koken maar een beetje gembersiroop erdoor smaakt ook erg goed, evt ook nog (uitgelekte) kersen toevoegen, klinkt vreemd maar de combinatie is super.
  dinsdag 12 februari 2013 @ 22:42:42 #111
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_122810493
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2013 21:28 schreef icloud het volgende:
Ik ga binnenkort onze knor aan het spit hangen, en ik wil gezien de tijd graag weten of ik hem een dag van te voren kan braden aan het spit, zodat hij op de dag zelf er maar een uurtje op hoef te hangen(om warm te worden en voor het plaatje)?
Dat kan, maar het zal erg droog worden
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_122811831
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 februari 2013 22:42 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Dat kan, maar het zal erg droog worden
Der is geen andere manier om op de dag zelf niet zo lang in de keuken te hoeven staan?

Vorig jaar hebben we hetzelfde gedaan en toen moest ik s`middags vroeg beginnen om s`avonds laat eindelijk een lekker stukje varken te hebben, niet leuk op je vrouw`s verjaardag.
  woensdag 13 februari 2013 @ 12:56:38 #113
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_122825533
Beste Piet, en anderen, ik wil graag voor morgen een chocoladetaart/brownies met frambozen maken. Heb al wat recepten gevonden:
Brownies zonder bloem:
www.ah.nl/kookschrift/verzameld-recept?id=221623&userid=287848

Nog wat lekkers?:
allrecipes.nl/m/recept/6592/chocolade-lava-cakejes-met-gesuikerde-frambozen.aspx

www.nrcnext.nl/koken/2007/05/15/chocoladetaart/


Ik kan ook een gewone chocoladetaart maken, met gecarameliseerde frambozen topping (kan dit?) Of met frambozen glazuur.


Maak liever niet met kersen, vind dat in baksels altijd maar raar smaken?

Jullie nog tips of een goddelijk recept?
pi_122825859
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2013 12:56 schreef ErkendFokker het volgende:
Beste Piet, en anderen, ik wil graag voor morgen een chocoladetaart/brownies met frambozen maken. Heb al wat recepten gevonden:
Brownies zonder bloem:
www.ah.nl/kookschrift/verzameld-recept?id=221623&userid=287848

Nog wat lekkers?:
allrecipes.nl/m/recept/6592/chocolade-lava-cakejes-met-gesuikerde-frambozen.aspx

www.nrcnext.nl/koken/2007/05/15/chocoladetaart/

Ik kan ook een gewone chocoladetaart maken, met gecarameliseerde frambozen topping (kan dit?) Of met frambozen glazuur.

Maak liever niet met kersen, vind dat in baksels altijd maar raar smaken?

Jullie nog tips of een goddelijk recept?
Recepten van Janneke Vreugdenhil bevallen mij over het algemeen errug goed.
pi_122826244
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2013 23:03 schreef icloud het volgende:

[..]

Der is geen andere manier om op de dag zelf niet zo lang in de keuken te hoeven staan?

Vorig jaar hebben we hetzelfde gedaan en toen moest ik s`middags vroeg beginnen om s`avonds laat eindelijk een lekker stukje varken te hebben, niet leuk op je vrouw`s verjaardag.
Ik heb geen goed advies voor je, maar wel een goed filmpje:
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_122826520
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2013 17:40 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ja, dat kan prima, maakt de smaak voller, en de scherpe kantjes er van af
Ja, het was lekker!
pi_122826643
Iemand een recept voor een heerlijke pasta funghi porcini? :)
  woensdag 13 februari 2013 @ 14:29:52 #118
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_122828927
Uit de zilveren lepel:
pi_122923723
Goedkoop, makkelijk en niet te vettig/zwaar. Idee? Maaltijdsalades heb ik een hekel aan. :P
pi_122924292
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2013 14:29 schreef ErkendFokker het volgende:
Uit de zilveren lepel:
[ afbeelding ]
Dank! Is goed gelukt :)

Mooi boek trouwens, ik ga hem direct aanschaffen
pi_122924900
Ik hoorde van rudolph dat je cordon bleu`s ook kan frituren.

Dit wil ik morgen gaan proberen, we gaan ze vers maken en daarna frituren.

Op welke temperatuur zou je dat doen? en hoe lang?
pi_122926856
Iemand een idee of groene curry pasta zelf makkelijk te maken is?

Zoja, iemand een recept?
hardcoholic
  vrijdag 15 februari 2013 @ 20:44:33 #123
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_122928962
Ja, hoor. Hardstikke makkelijk en heel goed in porties in te vriezen. Heb het altijd op voorraad en de groene is mijn favoriet: http://www.aziatische-ingredienten.nl/thaise-groene-curry-pasta/
  vrijdag 15 februari 2013 @ 20:49:56 #124
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_122929257
quote:
4s.gif Op vrijdag 15 februari 2013 19:10 schreef Quantic het volgende:

[..]

Dank! Is goed gelukt :)

Mooi boek trouwens, ik ga hem direct aanschaffen
Staan echt oneindig veel recepten in, echt wel waar voor je geld hoor!
  vrijdag 15 februari 2013 @ 21:34:47 #125
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_122931427
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 februari 2013 20:44 schreef RobinOok het volgende:
Ja, hoor. Hardstikke makkelijk en heel goed in porties in te vriezen. Heb het altijd op voorraad en de groene is mijn favoriet: http://www.aziatische-ingredienten.nl/thaise-groene-curry-pasta/
Hartstikke. Dat was alles.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')