Waarom dat?quote:[quote] 0s.gif Op woensdag 2 januari 2013 14:50 schreef Quinazoline het volgende:
Ik hoop dit jaar mijn promotie af te ronden, succesvol te verdedigen en dan een leuke baan te gaan vinden. Ben er wel klaar mee eigenlijk.
Nou ja, dit topic gaat over wetenschappers en ik ben nu juist "slechts" bezig met een universitaire studie dus eigenlijk nog geen echte wetenschapper Dus ik lees en leer zoveel mogelijk van al die briljante mensen in dit topic Maar idd, die interesse is er zeker!quote:Op woensdag 2 januari 2013 20:44 schreef NaturalScience het volgende:
@RobertoCarlos: Waarom heb jij eigenlijk nooit een academische opleiding proberen te volgen als ik dat vragen mag?
Althans, deze suggestie opper ik nu gebaseert op de beschrijving in de OP.
Je lijkt me er geïnteresseerd genoeg voor.
Thanks Lijstje moet nog wel aangepast worden. Ik neem aan dat als er dingen niet kloppen of toegevoegd moeten worden dat men dat even roept hiero.quote:Op woensdag 2 januari 2013 20:39 schreef NaturalScience het volgende:
Leuk OP lijstje met leden!
Ik zie het nu pas.
Door even te melden, wat je doet en waar je dat doet Zet ik je er even bij.quote:Op woensdag 2 januari 2013 20:40 schreef ATuin-hek het volgende:
Pfff.... monster paper is klaar. Meer dan 8k woorden, 29 pagina's. Nu nog kijken wat de prof er van zegt.
Hoe kan ik trouwens lid worden van de club?
Phd neuroimaging in Nijmegen. Werk aan het verbeteren van analyse en het meten van resting state FMRIquote:Op woensdag 2 januari 2013 21:03 schreef RobertoCarlos het volgende:
[..]
Door even te melden, wat je doet en waar je dat doet Zet ik je er even bij.
Done! Welcome to the clubquote:Op woensdag 2 januari 2013 21:09 schreef ATuin-hek het volgende:
[..]
Phd neuroimaging in Nijmegen. Werk aan het verbeteren van analyse en het meten van resting state FMRI
Thxquote:
En dat allemaal ondanks mijn gebrekkige spelling hierquote:Op woensdag 2 januari 2013 22:49 schreef Quoi het volgende:
[..]
Leuke OP Mag er ook nog bij dat ik gepromoveerd ben? *glim*
Ja, dat kun je wel zeggen ja.quote:Op woensdag 2 januari 2013 22:54 schreef Quoi het volgende:
[..]
En dat allemaal ondanks mijn gebrekkige spelling hier
Tuurlijkquote:Op woensdag 2 januari 2013 22:49 schreef Quoi het volgende:
[..]
Leuke OP Mag er ook nog bij dat ik gepromoveerd ben? *glim*
Project loopt niet, ik vind het onderwerp niet meer interessant, project zou uit een team bestaan maar bestaat bijna sinds het begin alleen uit mij. En dat was wat ik nou juist niet wilde. Ik had 2 jaar geleden moeten stoppen, maar daar is het nu te laat voor.quote:
Erg herkenbaar! Mijn spelling is ook enorm slecht.quote:Op woensdag 2 januari 2013 22:54 schreef Quoi het volgende:
[..]
En dat allemaal ondanks mijn gebrekkige spelling hier
Dat inderdaad ook.quote:Op donderdag 3 januari 2013 13:01 schreef Norrage het volgende:
Alsof je je concentreert op posts op een forum Ik blijf het niet snappen. Ik let totaal niet op grammatica en spelling hier, is dat raar? Het is maar een forum....
Het is toch je visitekaartje. En ook kennen we jou alleen als Norrage, het zegt toch iets over de persoonlijkheid van Norrage.quote:Op donderdag 3 januari 2013 13:01 schreef Norrage het volgende:
Alsof je je concentreert op posts op een forum Ik blijf het niet snappen. Ik let totaal niet op grammatica en spelling hier, is dat raar? Het is maar een forum....
Tsja, als je belangrijk vindt hoe mensen je op een forum kennen...quote:Op donderdag 3 januari 2013 13:17 schreef Lyrebird het volgende:
[..]
Het is toch je visitekaartje. En ook kennen we jou alleen als Norrage, het zegt toch iets over de persoonlijkheid van Norrage.
Ik vind het helemaal geen leuke discussie en wil er eigenlijk geen woord meer aan spenderen, maar vooruitquote:Op donderdag 3 januari 2013 12:44 schreef NaturalScience het volgende:
[..]
Erg herkenbaar! Mijn spelling is ook enorm slecht.
Maar om de één of andere reden spel ik vrijwel altijd correct in het Engels.
Het zal wel iets met de Nederlandse taal vandoen hebben.....
Wel goed dat je gewoon bezig blijftquote:Op donderdag 3 januari 2013 17:04 schreef Bosbeetle het volgende:
Zo dat lege bierkratjes sorteren en stapelen is best wel zwaar werk om 8 uur aan één stuk te doen, heb nu blaren en blauwe plekken (ik ben niets gewend )
Respect voor de Polen die dat dag in dag uit doen.
Mocht je ook wat van de inhoud van die kratjes opdrinken?quote:Op donderdag 3 januari 2013 17:04 schreef Bosbeetle het volgende:
Zo dat lege bierkratjes sorteren en stapelen is best wel zwaar werk om 8 uur aan één stuk te doen, heb nu blaren en blauwe plekken (ik ben niets gewend )
Respect voor de Polen die dat dag in dag uit doen.
De schimmel stond op de meeste flesjes dus liever nietquote:Op donderdag 3 januari 2013 17:14 schreef Norrage het volgende:
[..]
Mocht je ook wat van de inhoud van die kratjes opdrinken?
nopequote:Op donderdag 3 januari 2013 17:11 schreef Operc het volgende:
[..]
Wel goed dat je gewoon bezig blijft
Nog steeds niets gehoord van je sollicitatie?
Docent Nederlands schat ik zo inquote:Op donderdag 3 januari 2013 18:13 schreef RobertoCarlos het volgende:
@Kees22, wat doe jij in de wetenschap, dan kan ik je ook in de OP zetten
Dat vind ik inderdaad raar.quote:Op donderdag 3 januari 2013 13:01 schreef Norrage het volgende:
Alsof je je concentreert op posts op een forum Ik blijf het niet snappen. Ik let totaal niet op grammatica en spelling hier, is dat raar? Het is maar een forum....
Mooie pleidooi vóór het publiceren van niet-effectieve interventies. Daar worden interventies alleen maar beter vanquote:Op vrijdag 4 januari 2013 06:38 schreef Lyrebird het volgende:
Effe iets anders.
Ik heb de afgelopen week zo'n twee kilo oliebollen gebakken, in 3 batches en had bij de 3e batch het proces volledig onder controle. Valt nog niet mee, goede oliebollen bakken.
Waarom dit in W&T, en niet in het kookhoekje? Nadat ik niet tevreden was met de kwaliteit van de eerste batch merkte ik dat m'n W&T achtergrond begon op te spelen. Waarom waren de oliebollen niet perfect, en hoe krijg ik een perfecte oliebol? Blijkt dat de recepten die je online vindt maar de helft van het verhaal vertellen.
Niet alleen moet het beslag de juiste smaak en viscositeit hebben, ook de temperatuur van de olie luistert heel erg nauw. Te koud en je oliebollen worden te vettig. Te warm en ze worden te hard (verbrand) en garen niet genoeg. Bij de juiste temperatuur zie je ze netjes tot een bol uitgroeien, zelfs als je het beslag als een kubus in de olie zou knikkeren. Lukt trouwens alleen als de viscositeit van het beslag precies goed is: te visceus beslag en je eet stopverf; niet visceus genoeg en je krijgt allemaal stalagtieten.
Mijn recept:
* 500 gram witte bloem
* 12 gram gedroogde gist
* 10 gram zout
* 25 gram suiker
* 10 gram kaneel
* 1 ei
* 1 zakje gewelde rozijnen
* 350 gram melk (warm)
* 150 gram Suntory donker bier (warm) - Guiness moet ook lukken
* 50 gram roomboter (opgelost in de warme melk/bier)
* Grote kom of emmer
* Olie in pan of friteuse (heb zelf 1.5l olie in pan gebruikt)
* Ijsschep. Heb vroeger ook twee lepels gebruikt. Maakt eigenlijk niet uit wat je gebruikt, als je beslag maar goed is en je olie op de juiste temperatuur.
Mix de vaste bestanddelen bij elkaar (muv de rozijnen) in de kom en voeg dan langzaam de vochtige bestanddelen (mix van bier, melk, boter) toe. Afhankelijk van wat voor een bloem je gebruikt, zul je iets meer of iets minder vocht nodig hebben dan dat ik hier aangeef. Het beslag moet zeer stevig zijn, zeker niet van je garde afvallen, maar niet zo stevig/droog dat het tot harde uitsteeksels op de oliebol leidt. Hiermee kun je het beste zelf experimenteren, zoals ik gedaan heb. Deze stap is cruciaal - doe je het niet goed dan heb je slechte oliebollen. Als je de juiste stevigheid bereikt hebt, gaan de rozijnen er doorheen. Uur laten rijzen op een warme plek met een theedoek over de emmer.
Olie warm laten worden. Ik had - zeer onwetenschappelijk en daarom ietswat onbevredigend - geen thermometer, dus durf niet te zeggen wat de beste temperatuur voor de olie is. Maar ik weet wel op welke stand het gas (van mijn Japans gasfornuis) moet staan. Bak de oliebollen met z'n drieen tegelijk in zo'n 5 a 6 minuten gaar. Je kan ze na 3 minuten omkeren, maar als het goed is, draaien ze na zo'n 3 minuten vanzelf om (alhoewel het niet altijd goed is). Serveren met poedersuiker. Japanners zijn er dol op!
Natuurlijk let ik wel op mijn spelling en zo, maar als ik een sollicitatiebrief schrijf natuurlijk heel wat meer. Ik zie gewoon niet in waarom je het een in godsnaam met het ander zou vergelijken.quote:Op vrijdag 4 januari 2013 00:18 schreef Kees22 het volgende:
[..]
Dat vind ik inderdaad raar.
Ik let altijd op spelling en grammatica en zelfs op uitspraak.
Wat is er onbegrijpelijk aan? Als je communiceert met anderen houd je je toch aan de regels van die communicatie.
Ik snap jouw redenering werkelijk niet. Ik begrijp zelfs niet hoe je op de ene plaats wel en op de andere niet correct kunt spellen.
Ik bak elk jaar oliebollen, met een gaandeweg acceptabeler resultaat. Gaandeweg is over 20 jaar of zo.quote:Op vrijdag 4 januari 2013 06:38 schreef Lyrebird het volgende:
Effe iets anders.
Ik heb de afgelopen week zo'n twee kilo oliebollen gebakken, in 3 batches en had bij de 3e batch het proces volledig onder controle. Valt nog niet mee, goede oliebollen bakken.
Waarom dit in W&T, en niet in het kookhoekje? Nadat ik niet tevreden was met de kwaliteit van de eerste batch merkte ik dat m'n W&T achtergrond begon op te spelen. Waarom waren de oliebollen niet perfect, en hoe krijg ik een perfecte oliebol? Blijkt dat de recepten die je online vindt maar de helft van het verhaal vertellen.
Niet alleen moet het beslag de juiste smaak en viscositeit hebben, ook de temperatuur van de olie luistert heel erg nauw. Te koud en je oliebollen worden te vettig. Te warm en ze worden te hard (verbrand) en garen niet genoeg. Bij de juiste temperatuur zie je ze netjes tot een bol uitgroeien, zelfs als je het beslag als een kubus in de olie zou knikkeren. Lukt trouwens alleen als de viscositeit van het beslag precies goed is: te visceus beslag en je eet stopverf; niet visceus genoeg en je krijgt allemaal stalagtieten.
Mijn recept:
* 500 gram witte bloem
* 12 gram gedroogde gist
* 10 gram zout
* 25 gram suiker
* 10 gram kaneel
* 1 ei
* 1 zakje gewelde rozijnen
* 350 gram melk (warm)
* 150 gram Suntory donker bier (warm) - Guiness moet ook lukken
* 50 gram roomboter (opgelost in de warme melk/bier)
* Grote kom of emmer
* Olie in pan of friteuse (heb zelf 1.5l olie in pan gebruikt)
* Ijsschep. Heb vroeger ook twee lepels gebruikt. Maakt eigenlijk niet uit wat je gebruikt, als je beslag maar goed is en je olie op de juiste temperatuur.
Mix de vaste bestanddelen bij elkaar (muv de rozijnen) in de kom en voeg dan langzaam de vochtige bestanddelen (mix van bier, melk, boter) toe. Afhankelijk van wat voor een bloem je gebruikt, zul je iets meer of iets minder vocht nodig hebben dan dat ik hier aangeef. Het beslag moet zeer stevig zijn, zeker niet van je garde afvallen, maar niet zo stevig/droog dat het tot harde uitsteeksels op de oliebol leidt. Hiermee kun je het beste zelf experimenteren, zoals ik gedaan heb. Deze stap is cruciaal - doe je het niet goed dan heb je slechte oliebollen. Als je de juiste stevigheid bereikt hebt, gaan de rozijnen er doorheen. Uur laten rijzen op een warme plek met een theedoek over de emmer.
Olie warm laten worden. Ik had - zeer onwetenschappelijk en daarom ietswat onbevredigend - geen thermometer, dus durf niet te zeggen wat de beste temperatuur voor de olie is. Maar ik weet wel op welke stand het gas (van mijn Japans gasfornuis) moet staan. Bak de oliebollen met z'n drieen tegelijk in zo'n 5 a 6 minuten gaar. Je kan ze na 3 minuten omkeren, maar als het goed is, draaien ze na zo'n 3 minuten vanzelf om (alhoewel het niet altijd goed is). Serveren met poedersuiker. Japanners zijn er dol op!
Ik heb er ook over lopen nadenken.quote:Op vrijdag 4 januari 2013 21:38 schreef Norrage het volgende:
[..]
Natuurlijk let ik wel op mijn spelling en zo, maar als ik een sollicitatiebrief schrijf natuurlijk heel wat meer. Ik zie gewoon niet in waarom je het een in godsnaam met het ander zou vergelijken.
Bovendien, en dat werd hier boven inderdaad al gezegd, schrijf ik bv Engels al heel anders dan Nederlands. Het feit dat je Engels al niet je native language is maakt al dat je daar al veel meer aandacht aan besteed. En ik heb zelfs mijn sollicitatiebrieven voor Nederlandse instituten in het Engels geschreven.
Je kan voor volgend jaar vast wel een frituurpan en misschien ook wel een geschikte thermometer lenen van een van die Japanners die van jouw oliebollen heeft geproefd. Dan kan je mooi experimenteren met de temperatuur.quote:Op vrijdag 4 januari 2013 06:38 schreef Lyrebird het volgende:
Effe iets anders.
Ik heb de afgelopen week zo'n twee kilo oliebollen gebakken, in 3 batches en had bij de 3e batch het proces volledig onder controle. Valt nog niet mee, goede oliebollen bakken.
Waarom dit in W&T, en niet in het kookhoekje? Nadat ik niet tevreden was met de kwaliteit van de eerste batch merkte ik dat m'n W&T achtergrond begon op te spelen. Waarom waren de oliebollen niet perfect, en hoe krijg ik een perfecte oliebol? Blijkt dat de recepten die je online vindt maar de helft van het verhaal vertellen.
Niet alleen moet het beslag de juiste smaak en viscositeit hebben, ook de temperatuur van de olie luistert heel erg nauw. Te koud en je oliebollen worden te vettig. Te warm en ze worden te hard (verbrand) en garen niet genoeg. Bij de juiste temperatuur zie je ze netjes tot een bol uitgroeien, zelfs als je het beslag als een kubus in de olie zou knikkeren. Lukt trouwens alleen als de viscositeit van het beslag precies goed is: te visceus beslag en je eet stopverf; niet visceus genoeg en je krijgt allemaal stalagtieten.
Mijn recept:
* 500 gram witte bloem
* 12 gram gedroogde gist
* 10 gram zout
* 25 gram suiker
* 10 gram kaneel
* 1 ei
* 1 zakje gewelde rozijnen
* 350 gram melk (warm)
* 150 gram Suntory donker bier (warm) - Guiness moet ook lukken
* 50 gram roomboter (opgelost in de warme melk/bier)
* Grote kom of emmer
* Olie in pan of friteuse (heb zelf 1.5l olie in pan gebruikt)
* Ijsschep. Heb vroeger ook twee lepels gebruikt. Maakt eigenlijk niet uit wat je gebruikt, als je beslag maar goed is en je olie op de juiste temperatuur.
Mix de vaste bestanddelen bij elkaar (muv de rozijnen) in de kom en voeg dan langzaam de vochtige bestanddelen (mix van bier, melk, boter) toe. Afhankelijk van wat voor een bloem je gebruikt, zul je iets meer of iets minder vocht nodig hebben dan dat ik hier aangeef. Het beslag moet zeer stevig zijn, zeker niet van je garde afvallen, maar niet zo stevig/droog dat het tot harde uitsteeksels op de oliebol leidt. Hiermee kun je het beste zelf experimenteren, zoals ik gedaan heb. Deze stap is cruciaal - doe je het niet goed dan heb je slechte oliebollen. Als je de juiste stevigheid bereikt hebt, gaan de rozijnen er doorheen. Uur laten rijzen op een warme plek met een theedoek over de emmer.
Olie warm laten worden. Ik had - zeer onwetenschappelijk en daarom ietswat onbevredigend - geen thermometer, dus durf niet te zeggen wat de beste temperatuur voor de olie is. Maar ik weet wel op welke stand het gas (van mijn Japans gasfornuis) moet staan. Bak de oliebollen met z'n drieen tegelijk in zo'n 5 a 6 minuten gaar. Je kan ze na 3 minuten omkeren, maar als het goed is, draaien ze na zo'n 3 minuten vanzelf om (alhoewel het niet altijd goed is). Serveren met poedersuiker. Japanners zijn er dol op!
Zo waarquote:Op dinsdag 8 januari 2013 20:37 schreef Shivo het volgende:
Fijn dat je onder de pannen bent, BB. Beats kratjes sjouwen.
quote:Op woensdag 9 januari 2013 00:05 schreef Shivo het volgende:
En de eerste afwijzing van 2013 is alweer binnen
Mooi.quote:
If it does not kill you, it makes you stronger.quote:Op woensdag 9 januari 2013 00:05 schreef Shivo het volgende:
En de eerste afwijzing van 2013 is alweer binnen
Zoiets kan je natuurlijk altijd alleen maar heel makkelijk zeggen als je ook daadwerkelijk ergens bent.quote:Op woensdag 9 januari 2013 07:13 schreef Lyrebird het volgende:
[..]
If it does not kill you, it makes you stronger.
Ik begin steeds meer in te zien dat alle tegenslagen waar ik mee te maken heb gehad, nodig waren om me te brengen waar ik nu ben.
Je bedoelt self-serving bias...quote:Op woensdag 9 januari 2013 10:02 schreef Grumpey het volgende:
[..]
Zoiets kan je natuurlijk altijd alleen maar heel makkelijk zeggen als je ook daadwerkelijk ergens bent.
Wat dat betreft werkt de menselijke psyche heel zelfbeschermend: op het moment dat ze ergens zijn gekomen dan projecteert men dat op hun eigen uniekheid en geweldigheid, als men zijn doelen net niet haalt dan legt men dat uit als zijnde dat men de fouten nodig had om te leren en doorzettingsvermogen te krijgen. Pas als men uberhaupt nergens is gekomen is het de schuld van 'het systeem' .
Damn dat is verneukeratief, kun je je daar nog tegen verweren?quote:Op woensdag 9 januari 2013 10:12 schreef speknek het volgende:
Gefeli Bosbeetle! Ik hoop dat het een beetje leuk is. Nouja anders is het extra salaris natuurlijk al leuk. Ja het systeem moet mij wel hebben. Of eigenlijk, overijverige ambtenaren bij NWO die ondanks toezeggingen vooraf dat ziekenhuizen mee mochten doen in de matching, na drie maanden hard werken mijn projectvoorstel afschieten omdat er een ziekenhuis meedoet met de matching (en verder alleen de rol van externe opdrachtgever heeft).
Nouja nu nog zien of ik het wel kan... mavo dingen.. blablabla. enzquote:Op woensdag 9 januari 2013 11:37 schreef Szlie het volgende:
Gefeliciteerd, Boskever. Zie je wel, toch gelukt! Nou nooit meer negatieve shit spuien .
Je moet juist trots zijn op jezelf dat je dit hebt bereikt.quote:Op woensdag 9 januari 2013 11:41 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Nouja nu nog zien of ik het wel kan... mavo dingen.. blablabla. enz
Ik zal me proberen in te houden
Ben ik ook wel hoor, ik zie het als een stap voorwaarts en zijwaarts (want ik ga iets meer aan beeldbewerking doen, ik heb gemerkt in mijn AiO schappen dat de wat kortere resultaat winning mij wel ligt... dus geen maanden bezig zijn met 10 metingen. en computers liggen mij ook... dus ik duik er vol enthausiastme in, hoop veel nieuws te leren!)quote:Op woensdag 9 januari 2013 11:44 schreef Felagund het volgende:
[..]
Je moet juist trots zijn op jezelf dat je dit hebt bereikt.
Feli BB!!quote:
Haha dat is ook een manier om er tegen aan te kijken. Ik had liever gehad dat dit journal onze paper gereviewed en geaccepteerd had!quote:Op woensdag 9 januari 2013 07:13 schreef Lyrebird het volgende:
[..]
If it does not kill you, it makes you stronger.
Ik begin steeds meer in te zien dat alle tegenslagen waar ik mee te maken heb gehad, nodig waren om me te brengen waar ik nu ben.
Nee, toch niet.quote:Op woensdag 9 januari 2013 10:02 schreef Grumpey het volgende:
[..]
Zoiets kan je natuurlijk altijd alleen maar heel makkelijk zeggen als je ook daadwerkelijk ergens bent.
Wat dat betreft werkt de menselijke psyche heel zelfbeschermend: op het moment dat ze ergens zijn gekomen dan projecteert men dat op hun eigen uniekheid en geweldigheid, als men zijn doelen net niet haalt dan legt men dat uit als zijnde dat men de fouten nodig had om te leren en doorzettingsvermogen te krijgen. Pas als men uberhaupt nergens is gekomen is het de schuld van 'het systeem' .
De paper lezen, gele marker over de belangrijke stukjes en de info in je hoofd stoppen.quote:Op zondag 13 januari 2013 10:39 schreef Operc het volgende:
Crosspost:
Ik ben net begonnen met mijn PhD en nu bezig met het lezen van veel artikelen. Welke app/programma/methode gebruiken jullie voor het maken van notes over de artikelen zodat ik de essentie kan noteren? In office werken kan wel, maar ik denk (hoop?) dat er makkelijkere manieren zijn.
Is inderdaad handig als mindmap, maar voor de functies die Grumpey noemde (kunnen delen met collega's een uitbreiden met een paar klikken) is dat wat ingewikkeld denk ikquote:Op zondag 13 januari 2013 12:25 schreef papernote het volgende:
[ link | afbeelding ]
By Graham Burnett [GFDL (www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC-BY-SA-3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/)], via Wikimedia Commons
Er is geen app die daar tegenop kan.
Ik vraag me af of MM niet meer tijd kost dan dat het je oplevert....quote:Op zondag 13 januari 2013 12:27 schreef Operc het volgende:
[..]
Is inderdaad handig als mindmap, maar voor de functies die Grumpey noemde (kunnen delen met collega's een uitbreiden met een paar klikken) is dat wat ingewikkeld denk ik
Ik doe dat meestal op papier Maar een programma als Mendeley kan dat ook. Is ook gelijk handig voor je database van papers bij te houden, en is te synchroniseren over meerdere computers.quote:Op zondag 13 januari 2013 10:39 schreef Operc het volgende:
Crosspost:
Ik ben net begonnen met mijn PhD en nu bezig met het lezen van veel artikelen. Welke app/programma/methode gebruiken jullie voor het maken van notes over de artikelen zodat ik de essentie kan noteren? In office werken kan wel, maar ik denk (hoop?) dat er makkelijkere manieren zijn.
Zal ik op werk opzoeken, weer precieze naam niet nuquote:Op zondag 13 januari 2013 13:40 schreef papernote het volgende:
Maar de vraag was: hoe heet dat programma dan?
ditquote:Op zondag 13 januari 2013 12:33 schreef Norrage het volgende:
Mindmaps heb ik nooit kunnen begrijpen, en hun nut ook niet...
Hey BB, wanneer begin je?quote:
quote:January 16, 2013
Scientists conclude: ‘No further research is needed’
A new paper published in Science has concluded that no further research is needed. The announcement, made in the discussion section of the paper, comes as shock to millions of scientists across the world. Lead author Sara Jackson explains: “We were writing the discussion section of our paper and could think of no useful avenues for further research. We pretty much covered all bases. We then thought for a moment and concluded that this was probably the case for the rest of science as well. So,we simply suggested that no further research is needed, at all, anywhere, ever.”
An emergency task force convened by the American Association for the Advancement of Science has confirmed the conclusions drawn in the paper. ‘A close examination of several hundred recent papers revealed that the suggestions for future research in papers are generally handwavy speculations about increased sample sizes, invisibility cloaks, epigenetics, personalized medicine or ways to stop the inevitable demise of our planet. If that’s the best they can do, then it’s time for scientists across the world to close their laptops, power down their workstations, go home and hug their families. We could find no ongoing science that justifies either the continued expenditure of taxpayer money or the scientists precious time.’
Working scientists are allowed to finalize projects already started and submit their papers prior to December 31st, 2013, as long as their conclusions ‘accurately reflect the collective decision to heretofore terminate scientific inquiry as we know it, and not to speculate otherwise’. After this date, thousands of laboratories across the world will close down. According to reports, white mice around the world have responded with restrained optimism about the possible end of science.
Ja maar ken je dat niet, dat je future research moet beschrijven en dat je echt een beetje zit te zoeken omdat je al je bases wel zo'n beetje gecoverd hebt en uiteindelijk op meer van hetzelfde uitkomt?quote:Op dinsdag 22 januari 2013 14:49 schreef Felagund het volgende:
In mijn eigen veld (meteorologie) is er nog genoeg te doen hoor.
Is dat een internationale speld.nl ofzo?quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |