abonnement Unibet Coolblue
pi_121117837
quote:
2s.gif Op donderdag 3 januari 2013 17:04 schreef Bosbeetle het volgende:
Zo dat lege bierkratjes sorteren en stapelen is best wel zwaar werk om 8 uur aan één stuk te doen, heb nu blaren en blauwe plekken :X (ik ben niets gewend :') )

Respect voor de Polen die dat dag in dag uit doen.
Wel goed dat je gewoon bezig blijft :Y
Nog steeds niets gehoord van je sollicitatie?
pi_121117961
quote:
2s.gif Op donderdag 3 januari 2013 17:04 schreef Bosbeetle het volgende:
Zo dat lege bierkratjes sorteren en stapelen is best wel zwaar werk om 8 uur aan één stuk te doen, heb nu blaren en blauwe plekken :X (ik ben niets gewend :') )

Respect voor de Polen die dat dag in dag uit doen.
Mocht je ook wat van de inhoud van die kratjes opdrinken?
"Some guys they just give up living and start dying little by little piece by piece"
last.fm | Rate Your Music | MusicMeter | top 100 nummers | top 100 albums | top 50 2013 | top 100 jazz | Onze-blog: pat-sounds
  Moderator donderdag 3 januari 2013 @ 17:28:21 #28
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_121118461
quote:
7s.gif Op donderdag 3 januari 2013 17:14 schreef Norrage het volgende:

[..]

Mocht je ook wat van de inhoud van die kratjes opdrinken?
De schimmel stond op de meeste flesjes dus liever niet :D
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  Moderator donderdag 3 januari 2013 @ 17:28:32 #29
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_121118466
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2013 17:11 schreef Operc het volgende:

[..]

Wel goed dat je gewoon bezig blijft :Y
Nog steeds niets gehoord van je sollicitatie?
nope
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  donderdag 3 januari 2013 @ 18:13:15 #30
124676 RobertoCarlos
Zit je nou naar me te loeruh?
pi_121120199
@Kees22, wat doe jij in de wetenschap, dan kan ik je ook in de OP zetten :s)
!!! Go 49-ers !!!
pi_121121625
quote:
2s.gif Op donderdag 3 januari 2013 17:28 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

nope
Zonde :(
Nog (of al?) andere opties in gedachten?
pi_121129291
quote:
2s.gif Op donderdag 3 januari 2013 18:13 schreef RobertoCarlos het volgende:
@Kees22, wat doe jij in de wetenschap, dan kan ik je ook in de OP zetten :s)
Docent Nederlands schat ik zo in
"Some guys they just give up living and start dying little by little piece by piece"
last.fm | Rate Your Music | MusicMeter | top 100 nummers | top 100 albums | top 50 2013 | top 100 jazz | Onze-blog: pat-sounds
pi_121135806
quote:
7s.gif Op donderdag 3 januari 2013 13:01 schreef Norrage het volgende:
Alsof je je concentreert op posts op een forum :? Ik blijf het niet snappen. Ik let totaal niet op grammatica en spelling hier, is dat raar? Het is maar een forum....
Dat vind ik inderdaad raar.
Ik let altijd op spelling en grammatica en zelfs op uitspraak.
Wat is er onbegrijpelijk aan? Als je communiceert met anderen houd je je toch aan de regels van die communicatie.
Ik snap jouw redenering werkelijk niet. Ik begrijp zelfs niet hoe je op de ene plaats wel en op de andere niet correct kunt spellen.
Onderschat nooit de kracht van domme mensen in grote groepen!
Der Irrsinn ist bei Einzelnen etwas Seltenes - aber bei Gruppen, Parteien, Völkern, Zeiten die Regel. (Friedrich Nietzsche)
pi_121139940
Effe iets anders.

Ik heb de afgelopen week zo'n twee kilo oliebollen gebakken, in 3 batches en had bij de 3e batch het proces volledig onder controle. Valt nog niet mee, goede oliebollen bakken.

Waarom dit in W&T, en niet in het kookhoekje? Nadat ik niet tevreden was met de kwaliteit van de eerste batch merkte ik dat m'n W&T achtergrond begon op te spelen. Waarom waren de oliebollen niet perfect, en hoe krijg ik een perfecte oliebol? Blijkt dat de recepten die je online vindt maar de helft van het verhaal vertellen.

Niet alleen moet het beslag de juiste smaak en viscositeit hebben, ook de temperatuur van de olie luistert heel erg nauw. Te koud en je oliebollen worden te vettig. Te warm en ze worden te hard (verbrand) en garen niet genoeg. Bij de juiste temperatuur zie je ze netjes tot een bol uitgroeien, zelfs als je het beslag als een kubus in de olie zou knikkeren. Lukt trouwens alleen als de viscositeit van het beslag precies goed is: te visceus beslag en je eet stopverf; niet visceus genoeg en je krijgt allemaal stalagtieten.

Mijn recept:

* 500 gram witte bloem
* 12 gram gedroogde gist
* 10 gram zout
* 25 gram suiker
* 10 gram kaneel
* 1 ei
* 1 zakje gewelde rozijnen

* 350 gram melk (warm)
* 150 gram Suntory donker bier (warm) - Guiness moet ook lukken
* 50 gram roomboter (opgelost in de warme melk/bier)

* Grote kom of emmer
* Olie in pan of friteuse (heb zelf 1.5l olie in pan gebruikt)
* Ijsschep. Heb vroeger ook twee lepels gebruikt. Maakt eigenlijk niet uit wat je gebruikt, als je beslag maar goed is en je olie op de juiste temperatuur.

Mix de vaste bestanddelen bij elkaar (muv de rozijnen) in de kom en voeg dan langzaam de vochtige bestanddelen (mix van bier, melk, boter) toe. Afhankelijk van wat voor een bloem je gebruikt, zul je iets meer of iets minder vocht nodig hebben dan dat ik hier aangeef. Het beslag moet zeer stevig zijn, zeker niet van je garde afvallen, maar niet zo stevig/droog dat het tot harde uitsteeksels op de oliebol leidt. Hiermee kun je het beste zelf experimenteren, zoals ik gedaan heb. Deze stap is cruciaal - doe je het niet goed dan heb je slechte oliebollen. Als je de juiste stevigheid bereikt hebt, gaan de rozijnen er doorheen. Uur laten rijzen op een warme plek met een theedoek over de emmer.

Olie warm laten worden. Ik had - zeer onwetenschappelijk en daarom ietswat onbevredigend - geen thermometer, dus durf niet te zeggen wat de beste temperatuur voor de olie is. Maar ik weet wel op welke stand het gas (van mijn Japans gasfornuis) moet staan. Bak de oliebollen met z'n drieen tegelijk in zo'n 5 a 6 minuten gaar. Je kan ze na 3 minuten omkeren, maar als het goed is, draaien ze na zo'n 3 minuten vanzelf om (alhoewel het niet altijd goed is). Serveren met poedersuiker. Japanners zijn er dol op!
Good intentions and tender feelings may do credit to those who possess them, but they often lead to ineffective — or positively destructive — policies ... Kevin D. Williamson
  vrijdag 4 januari 2013 @ 12:29:07 #35
59287 Grumpey
Het zonnetje in huis
pi_121146846
Jij ook gelukkig nieuwjaar! ;)
  vrijdag 4 januari 2013 @ 13:21:27 #36
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_121148610
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2013 06:38 schreef Lyrebird het volgende:
Effe iets anders.

Ik heb de afgelopen week zo'n twee kilo oliebollen gebakken, in 3 batches en had bij de 3e batch het proces volledig onder controle. Valt nog niet mee, goede oliebollen bakken.

Waarom dit in W&T, en niet in het kookhoekje? Nadat ik niet tevreden was met de kwaliteit van de eerste batch merkte ik dat m'n W&T achtergrond begon op te spelen. Waarom waren de oliebollen niet perfect, en hoe krijg ik een perfecte oliebol? Blijkt dat de recepten die je online vindt maar de helft van het verhaal vertellen.

Niet alleen moet het beslag de juiste smaak en viscositeit hebben, ook de temperatuur van de olie luistert heel erg nauw. Te koud en je oliebollen worden te vettig. Te warm en ze worden te hard (verbrand) en garen niet genoeg. Bij de juiste temperatuur zie je ze netjes tot een bol uitgroeien, zelfs als je het beslag als een kubus in de olie zou knikkeren. Lukt trouwens alleen als de viscositeit van het beslag precies goed is: te visceus beslag en je eet stopverf; niet visceus genoeg en je krijgt allemaal stalagtieten.

Mijn recept:

* 500 gram witte bloem
* 12 gram gedroogde gist
* 10 gram zout
* 25 gram suiker
* 10 gram kaneel
* 1 ei
* 1 zakje gewelde rozijnen

* 350 gram melk (warm)
* 150 gram Suntory donker bier (warm) - Guiness moet ook lukken
* 50 gram roomboter (opgelost in de warme melk/bier)

* Grote kom of emmer
* Olie in pan of friteuse (heb zelf 1.5l olie in pan gebruikt)
* Ijsschep. Heb vroeger ook twee lepels gebruikt. Maakt eigenlijk niet uit wat je gebruikt, als je beslag maar goed is en je olie op de juiste temperatuur.

Mix de vaste bestanddelen bij elkaar (muv de rozijnen) in de kom en voeg dan langzaam de vochtige bestanddelen (mix van bier, melk, boter) toe. Afhankelijk van wat voor een bloem je gebruikt, zul je iets meer of iets minder vocht nodig hebben dan dat ik hier aangeef. Het beslag moet zeer stevig zijn, zeker niet van je garde afvallen, maar niet zo stevig/droog dat het tot harde uitsteeksels op de oliebol leidt. Hiermee kun je het beste zelf experimenteren, zoals ik gedaan heb. Deze stap is cruciaal - doe je het niet goed dan heb je slechte oliebollen. Als je de juiste stevigheid bereikt hebt, gaan de rozijnen er doorheen. Uur laten rijzen op een warme plek met een theedoek over de emmer.

Olie warm laten worden. Ik had - zeer onwetenschappelijk en daarom ietswat onbevredigend - geen thermometer, dus durf niet te zeggen wat de beste temperatuur voor de olie is. Maar ik weet wel op welke stand het gas (van mijn Japans gasfornuis) moet staan. Bak de oliebollen met z'n drieen tegelijk in zo'n 5 a 6 minuten gaar. Je kan ze na 3 minuten omkeren, maar als het goed is, draaien ze na zo'n 3 minuten vanzelf om (alhoewel het niet altijd goed is). Serveren met poedersuiker. Japanners zijn er dol op!
Mooie pleidooi vóór het publiceren van niet-effectieve interventies. Daar worden interventies alleen maar beter van ;)

Water loopt me in de mond :P
pi_121150562
W&T doen betekent fouten maken. Die fouten zullen nooit in een publicatie genoemd worden (waardoor het in feite lijkt alsof de auteurs ideale wetenschappers zijn), maar het zou best behulpzaam kunnen zijn om een artikel zo te schrijven.

Dus ipv: "Bak de oliebollen in zes minuten goudbruin en rond", wat je in een standaard oliebollenrecept (analoog aan wetenschappelijk artikel) aantreft, wordt 't dan "Niet alleen moet het beslag de juiste smaak en viscositeit hebben, ook de temperatuur van de olie luistert heel erg nauw. Te koud en je oliebollen worden te vettig. Te warm en ze worden te hard (verbrand) en garen niet genoeg. Bij de juiste temperatuur zie je ze netjes tot een bol uitgroeien, zelfs als je het beslag als een kubus in de olie zou knikkeren. Lukt trouwens alleen als de viscositeit van het beslag precies goed is: te visceus beslag en je eet stopverf; niet visceus genoeg en je krijgt allemaal stalagtieten."
Good intentions and tender feelings may do credit to those who possess them, but they often lead to ineffective — or positively destructive — policies ... Kevin D. Williamson
  vrijdag 4 januari 2013 @ 14:16:08 #38
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_121151022
:D Nu nog een tijdschrift vinden die hapt.
pi_121151453
Hmm, misschien moet ik Baking and frying letters maar eens aanschrijven. Of toch voor de Oliebollen review gaan?
Good intentions and tender feelings may do credit to those who possess them, but they often lead to ineffective — or positively destructive — policies ... Kevin D. Williamson
pi_121159569
Acta FriedFoodia
Jesus saves but death prevails.
pi_121169955
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2013 00:18 schreef Kees22 het volgende:

[..]

Dat vind ik inderdaad raar.
Ik let altijd op spelling en grammatica en zelfs op uitspraak.
Wat is er onbegrijpelijk aan? Als je communiceert met anderen houd je je toch aan de regels van die communicatie.
Ik snap jouw redenering werkelijk niet. Ik begrijp zelfs niet hoe je op de ene plaats wel en op de andere niet correct kunt spellen.
Natuurlijk let ik wel op mijn spelling en zo, maar als ik een sollicitatiebrief schrijf natuurlijk heel wat meer. Ik zie gewoon niet in waarom je het een in godsnaam met het ander zou vergelijken.

Bovendien, en dat werd hier boven inderdaad al gezegd, schrijf ik bv Engels al heel anders dan Nederlands. Het feit dat je Engels al niet je native language is maakt al dat je daar al veel meer aandacht aan besteed. En ik heb zelfs mijn sollicitatiebrieven voor Nederlandse instituten in het Engels geschreven.
"Some guys they just give up living and start dying little by little piece by piece"
last.fm | Rate Your Music | MusicMeter | top 100 nummers | top 100 albums | top 50 2013 | top 100 jazz | Onze-blog: pat-sounds
pi_121177322
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2013 06:38 schreef Lyrebird het volgende:
Effe iets anders.

Ik heb de afgelopen week zo'n twee kilo oliebollen gebakken, in 3 batches en had bij de 3e batch het proces volledig onder controle. Valt nog niet mee, goede oliebollen bakken.

Waarom dit in W&T, en niet in het kookhoekje? Nadat ik niet tevreden was met de kwaliteit van de eerste batch merkte ik dat m'n W&T achtergrond begon op te spelen. Waarom waren de oliebollen niet perfect, en hoe krijg ik een perfecte oliebol? Blijkt dat de recepten die je online vindt maar de helft van het verhaal vertellen.

Niet alleen moet het beslag de juiste smaak en viscositeit hebben, ook de temperatuur van de olie luistert heel erg nauw. Te koud en je oliebollen worden te vettig. Te warm en ze worden te hard (verbrand) en garen niet genoeg. Bij de juiste temperatuur zie je ze netjes tot een bol uitgroeien, zelfs als je het beslag als een kubus in de olie zou knikkeren. Lukt trouwens alleen als de viscositeit van het beslag precies goed is: te visceus beslag en je eet stopverf; niet visceus genoeg en je krijgt allemaal stalagtieten.

Mijn recept:

* 500 gram witte bloem
* 12 gram gedroogde gist
* 10 gram zout
* 25 gram suiker
* 10 gram kaneel
* 1 ei
* 1 zakje gewelde rozijnen

* 350 gram melk (warm)
* 150 gram Suntory donker bier (warm) - Guiness moet ook lukken
* 50 gram roomboter (opgelost in de warme melk/bier)

* Grote kom of emmer
* Olie in pan of friteuse (heb zelf 1.5l olie in pan gebruikt)
* Ijsschep. Heb vroeger ook twee lepels gebruikt. Maakt eigenlijk niet uit wat je gebruikt, als je beslag maar goed is en je olie op de juiste temperatuur.

Mix de vaste bestanddelen bij elkaar (muv de rozijnen) in de kom en voeg dan langzaam de vochtige bestanddelen (mix van bier, melk, boter) toe. Afhankelijk van wat voor een bloem je gebruikt, zul je iets meer of iets minder vocht nodig hebben dan dat ik hier aangeef. Het beslag moet zeer stevig zijn, zeker niet van je garde afvallen, maar niet zo stevig/droog dat het tot harde uitsteeksels op de oliebol leidt. Hiermee kun je het beste zelf experimenteren, zoals ik gedaan heb. Deze stap is cruciaal - doe je het niet goed dan heb je slechte oliebollen. Als je de juiste stevigheid bereikt hebt, gaan de rozijnen er doorheen. Uur laten rijzen op een warme plek met een theedoek over de emmer.

Olie warm laten worden. Ik had - zeer onwetenschappelijk en daarom ietswat onbevredigend - geen thermometer, dus durf niet te zeggen wat de beste temperatuur voor de olie is. Maar ik weet wel op welke stand het gas (van mijn Japans gasfornuis) moet staan. Bak de oliebollen met z'n drieen tegelijk in zo'n 5 a 6 minuten gaar. Je kan ze na 3 minuten omkeren, maar als het goed is, draaien ze na zo'n 3 minuten vanzelf om (alhoewel het niet altijd goed is). Serveren met poedersuiker. Japanners zijn er dol op!
Ik bak elk jaar oliebollen, met een gaandeweg acceptabeler resultaat. Gaandeweg is over 20 jaar of zo.
Dit jaar heb ik een pak oliebollenmix gebruikt en dat gaf weliswaar eetbare oliebollen, maar ik vond het deeg erg raar. Taai en kauwgumachtig.
De recepten spreken van ongeveer 190 oC, maar ik doe dat op de gok: kijken naar de damp die van de olie afkomt.
In een pan een omgekeerd schoteltje neerleggen en verder absorberend keuken- of WC-papier (dat laatste wel vers, dus voor het gebruikt is).
Ik had deze keer opvallend weinig kleine friezeltjes.
Onderschat nooit de kracht van domme mensen in grote groepen!
Der Irrsinn ist bei Einzelnen etwas Seltenes - aber bei Gruppen, Parteien, Völkern, Zeiten die Regel. (Friedrich Nietzsche)
pi_121177669
quote:
7s.gif Op vrijdag 4 januari 2013 21:38 schreef Norrage het volgende:

[..]

Natuurlijk let ik wel op mijn spelling en zo, maar als ik een sollicitatiebrief schrijf natuurlijk heel wat meer. Ik zie gewoon niet in waarom je het een in godsnaam met het ander zou vergelijken.

Bovendien, en dat werd hier boven inderdaad al gezegd, schrijf ik bv Engels al heel anders dan Nederlands. Het feit dat je Engels al niet je native language is maakt al dat je daar al veel meer aandacht aan besteed. En ik heb zelfs mijn sollicitatiebrieven voor Nederlandse instituten in het Engels geschreven.
Ik heb er ook over lopen nadenken.
Spelling, in elk geval van de werkwoorden, zit zo sterk in mij verankerd, dat ik vrijwel automatisch correct werkwoorden spel. (Over zaken als woordgeslachten, tussen-n en dergelijke twijfel ik vaker en die zoek ik dan op.)
Dat bespaart mij tijd bij het schrijven van een artikel. Ik hoef me alleen bezig te houden met het onderwerp, wetende dat de juiste spelling automatisch gaat. Ik moet er niet aan denken dat ik bij een artikel zelf ook nog eens de spelling van de werkwoorden zou moeten controleren. Het in de gaten houden van de juiste opmaak van hoofdstuk- en paragraaftitels, tabel- en grafiekondertitels en van literatuurverwijzingen vind ik al erg genoeg.

En het oprukken van het Engels vind ik ook niet leuk.
Maar Frans en Duits zijn ook een tijdje in de mode geweest en weer verdwenen, dus ik houd hoop. Het gaat wel weer over.
Onderschat nooit de kracht van domme mensen in grote groepen!
Der Irrsinn ist bei Einzelnen etwas Seltenes - aber bei Gruppen, Parteien, Völkern, Zeiten die Regel. (Friedrich Nietzsche)
  zaterdag 5 januari 2013 @ 01:07:18 #44
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_121179574
Mijn vriendin is gelukkig erg sterk qua spelling etc :) Die hangt nog wel eens de grammar nazi uit voor mijn manuscripten.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_121180153
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 januari 2013 06:38 schreef Lyrebird het volgende:
Effe iets anders.

Ik heb de afgelopen week zo'n twee kilo oliebollen gebakken, in 3 batches en had bij de 3e batch het proces volledig onder controle. Valt nog niet mee, goede oliebollen bakken.

Waarom dit in W&T, en niet in het kookhoekje? Nadat ik niet tevreden was met de kwaliteit van de eerste batch merkte ik dat m'n W&T achtergrond begon op te spelen. Waarom waren de oliebollen niet perfect, en hoe krijg ik een perfecte oliebol? Blijkt dat de recepten die je online vindt maar de helft van het verhaal vertellen.

Niet alleen moet het beslag de juiste smaak en viscositeit hebben, ook de temperatuur van de olie luistert heel erg nauw. Te koud en je oliebollen worden te vettig. Te warm en ze worden te hard (verbrand) en garen niet genoeg. Bij de juiste temperatuur zie je ze netjes tot een bol uitgroeien, zelfs als je het beslag als een kubus in de olie zou knikkeren. Lukt trouwens alleen als de viscositeit van het beslag precies goed is: te visceus beslag en je eet stopverf; niet visceus genoeg en je krijgt allemaal stalagtieten.

Mijn recept:

* 500 gram witte bloem
* 12 gram gedroogde gist
* 10 gram zout
* 25 gram suiker
* 10 gram kaneel
* 1 ei
* 1 zakje gewelde rozijnen

* 350 gram melk (warm)
* 150 gram Suntory donker bier (warm) - Guiness moet ook lukken
* 50 gram roomboter (opgelost in de warme melk/bier)

* Grote kom of emmer
* Olie in pan of friteuse (heb zelf 1.5l olie in pan gebruikt)
* Ijsschep. Heb vroeger ook twee lepels gebruikt. Maakt eigenlijk niet uit wat je gebruikt, als je beslag maar goed is en je olie op de juiste temperatuur.

Mix de vaste bestanddelen bij elkaar (muv de rozijnen) in de kom en voeg dan langzaam de vochtige bestanddelen (mix van bier, melk, boter) toe. Afhankelijk van wat voor een bloem je gebruikt, zul je iets meer of iets minder vocht nodig hebben dan dat ik hier aangeef. Het beslag moet zeer stevig zijn, zeker niet van je garde afvallen, maar niet zo stevig/droog dat het tot harde uitsteeksels op de oliebol leidt. Hiermee kun je het beste zelf experimenteren, zoals ik gedaan heb. Deze stap is cruciaal - doe je het niet goed dan heb je slechte oliebollen. Als je de juiste stevigheid bereikt hebt, gaan de rozijnen er doorheen. Uur laten rijzen op een warme plek met een theedoek over de emmer.

Olie warm laten worden. Ik had - zeer onwetenschappelijk en daarom ietswat onbevredigend - geen thermometer, dus durf niet te zeggen wat de beste temperatuur voor de olie is. Maar ik weet wel op welke stand het gas (van mijn Japans gasfornuis) moet staan. Bak de oliebollen met z'n drieen tegelijk in zo'n 5 a 6 minuten gaar. Je kan ze na 3 minuten omkeren, maar als het goed is, draaien ze na zo'n 3 minuten vanzelf om (alhoewel het niet altijd goed is). Serveren met poedersuiker. Japanners zijn er dol op!
Je kan voor volgend jaar vast wel een frituurpan en misschien ook wel een geschikte thermometer lenen van een van die Japanners die van jouw oliebollen heeft geproefd. Dan kan je mooi experimenteren met de temperatuur. ;)
ING en ABN investeerden honderden miljoenen euro in DAPL.
#NoDAPL
  Moderator dinsdag 8 januari 2013 @ 11:38:12 #46
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_121305229
I've got em
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_121305300
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2013 11:38 schreef Bosbeetle het volgende:
I've got em
*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
  dinsdag 8 januari 2013 @ 11:49:37 #48
124676 RobertoCarlos
Zit je nou naar me te loeruh?
pi_121305580
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2013 11:38 schreef Bosbeetle het volgende:
I've got em
Goed man ^O^
!!! Go 49-ers !!!
pi_121305647
Gefeliciteerd! Wanneer begin je?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_121305998
Jeeeeeej het is BB gelukt! Vertelden ze ook waarom ze je in godsnaam zo lang lieten wachten? achterlijk
"Some guys they just give up living and start dying little by little piece by piece"
last.fm | Rate Your Music | MusicMeter | top 100 nummers | top 100 albums | top 50 2013 | top 100 jazz | Onze-blog: pat-sounds
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')