Bosbeetle | woensdag 3 oktober 2012 @ 17:20 |
- Je denkt bij jezelf ik ga vandaag eens lekker drie verschillende bereidingen van worteltjes maken. - Je jezelf minder punten geeft als je je groeten in water met zout hebt gekookt - Je in vrijwel elk gerecht een frisje of een crocantje mist. | |
SiGNe | woensdag 3 oktober 2012 @ 17:23 |
-Je kruiden ciseleert -Je slagroom enveloppeert | |
Bosbeetle | woensdag 3 oktober 2012 @ 17:25 |
- je je snijplankdingapparaat een mandoline noemt![]() | |
boem-dikkie | woensdag 3 oktober 2012 @ 17:26 |
.... je zegt wat je vindt van een gerecht, je je buurman iets anders hoort zeggen en daarna subtiel tegenstrijdig tot wat je eerst zei instemt. | |
Sideshowbobbie | woensdag 3 oktober 2012 @ 17:28 |
Zo word jij geen topchef! | |
actuarisje | woensdag 3 oktober 2012 @ 17:36 |
je ineens uitroept: "Het is hier geen hatsie-flatsie-tinie-latsie" | |
Fratz | woensdag 3 oktober 2012 @ 17:37 |
..als je meteen 'bon chef' zegt zodra je je keuken binnenloopt. | |
robber57 | woensdag 3 oktober 2012 @ 17:55 |
- Je denkt; daar zit een lekker zuurtje in | |
Burner82 | woensdag 3 oktober 2012 @ 18:02 |
Als iedere zin die je zegt dubbelzinnig opgevat kan worden.... | |
Selestha | woensdag 3 oktober 2012 @ 18:33 |
Als je bij alles SAUS wil ![]() | |
Ole | woensdag 3 oktober 2012 @ 18:34 |
als je zegt: dit is wel een sterwaardig gerechtje | |
Lonaa | woensdag 3 oktober 2012 @ 18:43 |
als je het niet meer over hamsters kunt hebben zonder Jaspers voor je te zien. | |
megamandy | woensdag 3 oktober 2012 @ 19:03 |
MEER saus ![]() | |
roos85 | woensdag 3 oktober 2012 @ 19:04 |
Iemand staat te koken dat en het lukt niet, roept: paniek in de keuken is paniek op het bord! Iemand gespannen is dicht bij diegene gaat staan en zegt: Of is het de spanning?! | |
KaheemSaid | woensdag 3 oktober 2012 @ 19:08 |
Ik zit nu al wekenlang in de keuken. Steeds maar weer maak ik hetzelfde gerechtje. Ik slaap niet meer, ik kom niet meer buiten. Ik probeer gewoon het gerecht perfect te maken. Maar de tijd, er is veel te veel tijd. Ik wacht maar op die man met die toeter, maar hij komt niet. Het maakt me gek! | |
Burner82 | woensdag 3 oktober 2012 @ 19:10 |
Ga eens staan of zo dan? | |
KaheemSaid | woensdag 3 oktober 2012 @ 19:14 |
Je zit toch ook als je het opeet, ik ben zo meer één met het gerecht. | |
roos85 | woensdag 3 oktober 2012 @ 19:14 |
Ohja en als je in een vertrouwde omgeving komt en zegt: dit voelt als thuiskomen! | |
egeltje1985 | woensdag 3 oktober 2012 @ 19:15 |
Als je eten krijgt van iemand anders en zegt: "De presentatie kan beter". | |
Burner82 | woensdag 3 oktober 2012 @ 19:16 |
Met visnetsjaal!! | |
Burner82 | woensdag 3 oktober 2012 @ 19:16 |
Als je het woord: visnetsjaal... Überhaupt kent ![]() | |
fotostarter | woensdag 3 oktober 2012 @ 19:22 |
Als je die dikke kok bij de plaatselijke vetschuur moet halen om je te assisteren ![]() | |
RobinOok | woensdag 3 oktober 2012 @ 21:12 |
- Als je lief bij navraag uitlegt dat hij de groenten voor zijn pastasalade even 2 minuten geblancheerd heeft en je roept "O, om de smaak er even af te halen zeker?!" | |
Bosbeetle | woensdag 3 oktober 2012 @ 21:18 |
waarop hij vervolgens zegt "ja dan smaakt het water zo lekker naar groente" | |
RobinOok | woensdag 3 oktober 2012 @ 21:18 |
Nee, hij kijkt geen topchef. Dus. | |
Bosbeetle | woensdag 3 oktober 2012 @ 21:20 |
oh nouja dan bedoel ik de referentie naar de zin "ja dan smaakt het water zo lekker naar groente" op een andere manier die wel klopt bij jouw verhaal ![]() ok? | |
RobinOok | woensdag 3 oktober 2012 @ 21:22 |
Okee. | |
borisz | woensdag 3 oktober 2012 @ 21:24 |
Je het gaat hebben over voorzouten, bijzouten, nazouten, tussenzouten, overzouten, onderzouten, figuurtjes gaat zouten. | |
Bosbeetle | woensdag 3 oktober 2012 @ 21:29 |
![]() | |
Sjaam | woensdag 3 oktober 2012 @ 21:45 |
Door dit topic lachte ik hardop in de bus waardoor iedereen me raar aan keek | |
Lotje-Plusone | woensdag 3 oktober 2012 @ 22:38 |
Haha ja meestal zeggen: 'Oh dus je hebt alle smaak door de gootsteen gegoten?' [/sarcastic mode] | |
#ANONIEM | donderdag 4 oktober 2012 @ 06:16 |
...als je 'jaren 70' mompelt als iemand creatief is geweest met worteltjes (als garnering of zo), of een lekkere vette roomsaus heeft klaargemaakt. [ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 04-10-2012 06:17:23 ] | |
MutedFaith | donderdag 4 oktober 2012 @ 12:01 |
Als je een plotselinge, onverklaarbare hekel hebt aan tomaatjes uit de oven. | |
Burner82 | donderdag 4 oktober 2012 @ 18:21 |
Als je tijdens het koken een brandweerman met EHBO-set in je keuken hebt staan... | |
Ole | donderdag 4 oktober 2012 @ 18:24 |
je geen puree meer durft te maken ![]() | |
Burner82 | donderdag 4 oktober 2012 @ 18:24 |
of risotto ![]() | |
PeterPastoor | vrijdag 5 oktober 2012 @ 22:55 |
Je een scheithekel had aan Robbie en Fea.... | |
henkde_j | zaterdag 6 oktober 2012 @ 12:46 |
Met een doorgesnoven kop constant BON CHEF BON roept ![]() | |
MsMessy | zaterdag 6 oktober 2012 @ 13:10 |
Als het recept van chocolate fondant je spontaan depressief maakt. | |
Rode_banaan | zaterdag 6 oktober 2012 @ 13:16 |
Je tegen je moeder zegt dat de cuisson van het vlees niet goed is. | |
Pietverdriet | zaterdag 6 oktober 2012 @ 15:22 |
Als je een commercial break tijdens het koken hebt. | |
Pietverdriet | zaterdag 6 oktober 2012 @ 15:23 |
Als er de hele tijd een zenderlogo rechtsboven je gezichtsveld hangt | |
SiGNe | zaterdag 6 oktober 2012 @ 15:25 |
Als je je eigen messen slijpt en op gebruik door anderen de doodstraf staat. | |
SiGNe | zaterdag 6 oktober 2012 @ 15:26 |
Als je je naam laat veranderen in Rico | |
Pietverdriet | zaterdag 6 oktober 2012 @ 15:26 |
Wat is daar abnormaal aan? | |
SiGNe | zaterdag 6 oktober 2012 @ 15:39 |
Niets maar het kwam een keer voor bij topchef: Vrouwelijke sterrenchef kreeg de vraag van een van de kandidaten of die haar damastmes mocht lenen, daarop zei zij dat daar de doodstraf op staat. Mijn messen zijn me ook heilig en die laat ik dus ook niet door anderen gebruiken, ik snapte haar meteen maar in het topcheftopic werd er nogal heftig op gereageerd. | |
Pietverdriet | zaterdag 6 oktober 2012 @ 15:49 |
Ik heb speciaal voor bezoek dat wil helpen wat goedkope messen. | |
SiGNe | zaterdag 6 oktober 2012 @ 15:53 |
Jup, hier ook.. m'n eerste messenblok met bandstaalmessen. M'n Zwilings raak ik alleen aan, zijn ook zo scherp dat het vingers (of gedeeltes daarvan) zou kosten. | |
Pietverdriet | zaterdag 6 oktober 2012 @ 16:01 |
Heb me wel eens geschoren met mijn messen om het punt te maken hoe scherp ze waren. In de keuken boven de wasbak, collegas die we treiterden voor mijn in de heren zijn gingen me daarna uit de weg. | |
TumTum | maandag 8 oktober 2012 @ 12:46 |
Als je de behoefte krijgt om alles wat er gebeurd is in de keuken in de camera uit te leggen. | |
FigureBirdStars | maandag 8 oktober 2012 @ 12:56 |
Als je Mara Grimm best wel een lekkere MILF vindt. | |
Bosbeetle | maandag 8 oktober 2012 @ 13:00 |
hehe ik zie het al voor me dat je aan het koken bent en gewoon in de ruimte lult ... "Ik zet het vuur nu speciaal wat zachter zodat de uitjes niet bruin worden want in dit gerecht willen we geen caramel smaken" | |
Seksgod_beta_v1 | maandag 8 oktober 2012 @ 13:01 |
je een topic als dit opent | |
Red_85 | maandag 8 oktober 2012 @ 16:42 |
![]()
| |
SiGNe | maandag 8 oktober 2012 @ 16:42 |
Als je aan productplacement doet En als je elke keer bij een kruidenmengsel uitlegt welke kruiden er inzitten en daarna vertelt dat je voor deze keer een potje gebruikt hebt. | |
Pietverdriet | maandag 8 oktober 2012 @ 17:09 |
Klopt helemaal. Mes van 125 euro geef ik niet in handen van iemand die daar vervolgens mee gaat hakken | |
Red_85 | maandag 8 oktober 2012 @ 20:12 |
Zo herkenbaar dit... | |
RobinOok | maandag 8 oktober 2012 @ 20:13 |
Wat flauw, je hebt toch messen van 125 euro zat? | |
Pietverdriet | maandag 8 oktober 2012 @ 20:44 |
En die zijn niet voor niets in perfecte conditie en scherp. Goed, ik geeft toe, ik heb een tik voor messen. In mijn vorige huis hingen ze boven het aanrecht aan een heel stel magneetstrips. Zag er uit als een decor voor een horrorfilm. Buurman (een agent) kwam eens koffiedrinken, die keek wat scheef toen hij zoveel hoogwaardig staal zag. | |
The_stranger | maandag 8 oktober 2012 @ 20:45 |
Want? (ik ben geen vaste kijker van topchef...) Oh, wacht, denk dat ik 't al door hebt, je bedoelt dat het zout niets toevoegt aan de smaak (wegspoelt met het water)... | |
SiGNe | maandag 8 oktober 2012 @ 21:15 |
De vitamines en de smaak van de groenten spoel je weg.. Maar goed, je hebt ook teveel Topchef gekeken als je groenten kort blancheert. ![]() | |
FutureFairytale | maandag 8 oktober 2012 @ 21:22 |
Nee juist moet alles met zout anders is t flauw volgens hen. Hoe vaak hoor je daar niet: 'ik mis de zout'? | |
RobinOok | maandag 8 oktober 2012 @ 21:44 |
Nee, nee, kort blancheren is ook fout hoor. Kort, lang, maakt niet uit. Als je 't in water mikt verliest het smaak. En als je het dan ook nog eens in ongezouten water mikt ben je echt heel fout bezig. Nee, stomen, grillen of aanzetten, dat zijn de manieren om groenten te garen. | |
TumTum | maandag 8 oktober 2012 @ 21:45 |
:p Ik zat meer te denken aan: "Ja, zat ik dus lekker die uitjes te fruiten, zie ik ineens Anne-marie met een koolraap lopen. Ik zag het meteen helemaal niet meer zitten natuurlijk, maar om de lieve vrede te bewaren heb ik maar niets gezegd" | |
TumTum | maandag 8 oktober 2012 @ 21:47 |
Edit: woeps. Dat moest niet | |
Pietverdriet | maandag 8 oktober 2012 @ 21:47 |
Zo weinig water gebruiken dat je niet hoeft af te gieten. | |
henkde_j | maandag 8 oktober 2012 @ 21:49 |
En iets met ijswater toch? Voor de bite? | |
RobinOok | maandag 8 oktober 2012 @ 21:52 |
Nah, doe dan gewoon meteen stomen. Da's wel zo eerlijk voor alle groentjes, die bovenop en die onderop. | |
Pietverdriet | maandag 8 oktober 2012 @ 21:54 |
Bij kool bijvoorbeeld vind ik dat niets, broccolie is weer alleen kort gestoomd lekker. | |
Pietverdriet | maandag 8 oktober 2012 @ 21:55 |
Hoewel broccolie strikt genomen kool is. | |
RobinOok | maandag 8 oktober 2012 @ 22:28 |
Ik hou niet zo van gekookte kool. Uitzondering is misschien rode kool, maar ook die valt vaak "niet-zo-lekker" uit. Zo vaak eigenlijk dat ik het bijna opgegeven heb. Maar dat komt ook omdat er steeds van die zomers tussen zitten. | |
Pietverdriet | maandag 8 oktober 2012 @ 22:30 |
Ook zuurkool niet? | |
FigureBirdStars | maandag 8 oktober 2012 @ 23:12 |
Als je naar Joop Braakhekke op tv kunt luisteren zonder meteen weg te zappen. | |
RobinOok | dinsdag 9 oktober 2012 @ 06:50 |
Jawel, maar dat reken ik niet tot "gekookte kool". | |
Underdoggy | dinsdag 9 oktober 2012 @ 20:42 |
" Je moet de gasten ook voeden " | |
Buitendam | dinsdag 9 oktober 2012 @ 20:50 |
Als je altijd ACHTER! roept wanneer je iemand passeert. | |
Kandijfijn | dinsdag 9 oktober 2012 @ 23:21 |
Dat doe ik regelmatig in dagelijks leven ![]() | |
Pietverdriet | woensdag 10 oktober 2012 @ 11:13 |
Iets wat veel chefs wel eens vergeten. Kinderporties. Als borden leeg gegeten worden was het niet genoeg. | |
Bosbeetle | woensdag 10 oktober 2012 @ 11:26 |
Ik heb altijd geleerd dat je netjes je bord leeg moet eten... ik vind dat altijd een vrij rare eigenschap van mensen om dingen te laten liggen. Die dingen zijn toch ook betaald ![]() | |
egeltje1985 | woensdag 10 oktober 2012 @ 11:29 |
Alle bijgerechten eet ik niet op vaak. Maar groente wel. En dat krijg je vaak te weinig vind ik. | |
Pietverdriet | woensdag 10 oktober 2012 @ 11:33 |
Bij sterrenrestaurants is het nog wat anders, daar ga je ook heen om de hoogstandjes. Maar als ik bij een gewoon restaurant voor diner binnen loop wil ik een goed bord eten, goed klaargemaakt en voldoende. Ik ben bij een sterrentent trouwens nog nooit hongerig naar buiten gelopen, bij andere restaurants wel degelijk | |
FutureFairytale | woensdag 10 oktober 2012 @ 11:39 |
Ik anders wel. Thuis gelijk aan t brood. | |
Buitendam | woensdag 10 oktober 2012 @ 11:42 |
Ik stoor me aan de nepheid in sterrentents. Dat de ober aan een twaalfjarige vraagt of hij nog een broodje blieft om deze met handschoenen en tang op zijn bord te leggen. | |
Weltschmerz | woensdag 10 oktober 2012 @ 12:09 |
Ik wel, maar goed, ik ben ook wel een bovengemiddelde eter. Vind ook wel dat een gast gevoed moet worden. Maar ook vanwege het genot van gevoed worden. Proeven is maar een onderdeel van eten en ook maar een onderdeel van het genoegen van eten. Een belangrijk deel, maar niet het enige. Al die kookprogramma's beinvloeden de eetcultuur volgens mij. De ogen de kost geven, de presentatie, lijkt vaak net zo belangrijk als de smaak en veel belangrijker dan de maag. Het is echt wachten tot er een spuugbak naast wordt gezet om het eten na het proeven weer uit te spugen als bij een wijnproeverij. | |
Pietverdriet | woensdag 10 oktober 2012 @ 12:50 |
Ik ben zelfs een grote eter, maar ik neem ook een uitgebreid menu, niet alleen een hoofdgerecht, want dat is daar meestal niet genoeg. | |
Pietverdriet | woensdag 10 oktober 2012 @ 12:50 |
Waar was dat? | |
Weltschmerz | woensdag 10 oktober 2012 @ 13:40 |
Zo regelmatig ga ik niet naar sterrenrestaurants maar als ik het doe neem ik meestal een menu vanwege het wijnarrangement. Meestal heb ik kort na een gang of 6 nog wel zin in een pizzaatje of iets uit de muur. Maar dat is niet zozeer waarom ik er niet vaak heenga. Ik neig gewoon meer naar een bord eten, de wisselwerking tussen proeven en het lichaam voeden, hap voor hap. De tweede hap smaakt anders dan de eerste en het gevoel dat je het lichaam voedt is ook een genoegen wat een uitstekende interactie heeft met proeven. Een smaakervaring is voor mij een proces en geen moment, wijnproeven doe ik ook per glas, een slok is te weinig voor de ervaring. Het zal wel persoonlijk zijn en ook met mijn concentratievermogen te maken hebben, zo ben ik ook meer een bierdrinker omdat dat ook een element heeft van dorstlessen en dat is soms ook een onderdeel van het genoegen van drinken. | |
Buitendam | woensdag 10 oktober 2012 @ 13:58 |
Boreas in Heeze. | |
Burner82 | woensdag 10 oktober 2012 @ 18:26 |
Groente krijg je altijd teveel en ongevraagd.... Ik bestel geen groente, ben geen konijn ![]() | |
Bosbeetle | woensdag 10 oktober 2012 @ 18:36 |
Maar ook geen carnivoor.. daar heb je al helemaal niet de tandjes en maag voor.... ooit een wolf een geitje zien bakken? | |
Burner82 | woensdag 10 oktober 2012 @ 18:41 |
Ooit een koe zijn groente klaar zien maken? Maar als ik een biefstuk met pepersaus bestel en er zitten wat bloemkoolroosjes bij, frites etc..... waarom krijg ik dan alsnog een half bord sla erbij? ![]() | |
Bosbeetle | woensdag 10 oktober 2012 @ 18:48 |
Omdat goed bereide groente erg lekker is ![]() | |
Burner82 | woensdag 10 oktober 2012 @ 18:49 |
Goed bereid vlees is ook erg lekker ![]() ![]() | |
Bosbeetle | woensdag 10 oktober 2012 @ 18:49 |
Klopt ![]() | |
egeltje1985 | woensdag 10 oktober 2012 @ 18:59 |
ik ervaar juist dat ze in restaurants die 200 gram nooit halen. Drie verdwaalde boontjes en een bakje sla wat je met z'n tweeën moet delen. | |
Burner82 | woensdag 10 oktober 2012 @ 19:01 |
Dan kom ik in de verkeerde restaurants ![]() | |
starla | woensdag 10 oktober 2012 @ 19:08 |
Als je 'bon' begint te zeggen. | |
De_Kardinaal | donderdag 11 oktober 2012 @ 11:17 |
IK MIS EEN ZUURTJE! IK MIS EEN FRISJE! EEN KRUIDJE ERBIJ HAD HET GERECHT WAT MEER CONTRAST GEGEVEN! LET OP DE CUISSON! | |
starla | donderdag 11 oktober 2012 @ 11:20 |
Je mist een krokantje in je gerecht. | |
Luxuria | donderdag 11 oktober 2012 @ 11:21 |
![]() | |
De_Kardinaal | donderdag 11 oktober 2012 @ 11:21 |
Sorry, chef! ![]() | |
Pietverdriet | donderdag 11 oktober 2012 @ 15:26 |
Als je het eten klaar hebt en dan een belletje luid en roept, Service! | |
De_Kardinaal | donderdag 11 oktober 2012 @ 16:51 |
Een palet aan smaken! | |
starla | donderdag 11 oktober 2012 @ 17:05 |
Als je in de cafetaria roept: NOG 2 MINUTENNNN! | |
Luxuria | donderdag 11 oktober 2012 @ 18:06 |
Je iedere keer als je het eten klaar hebt, schrikt van die enorme toeter in je hoofd. | |
Pietverdriet | donderdag 11 oktober 2012 @ 19:19 |
Je niet meer doorhebt dat het om eten gaat | |
Ole | zaterdag 13 oktober 2012 @ 10:42 |
..... Je je relatie hebt leren kennen in de Topchef reeks ![]() | |
Mirjam | zaterdag 13 oktober 2012 @ 11:04 |
Opgescoond | |
Bosbeetle | zaterdag 13 oktober 2012 @ 11:10 |
Ik vond weltzmerts opmerking over een boterham met een streep pindakaas ernaast en wat stippen jam eigenlijk wel een leuke.... ![]() | |
Bosbeetle | zaterdag 13 oktober 2012 @ 11:12 |
ohja en je weet dat je teveel topchef gekeken hebt als je de helft van je groente weggooit omdat het niet perfect brunoise is gesneden... | |
RobinOok | zaterdag 13 oktober 2012 @ 11:17 |
Toch jammer dat het nu een topchefafzeiktopic geworden is. | |
Bosbeetle | zaterdag 13 oktober 2012 @ 11:18 |
Valt toch wel mee ![]() | |
Ole | zaterdag 13 oktober 2012 @ 11:19 |
Daar gaat het topic toch over ![]() | |
Ole | zaterdag 13 oktober 2012 @ 11:21 |
Je je moeder om een boterham met vlokken vraagt als je haar eten niet lekker vindt | |
Weltschmerz | zaterdag 13 oktober 2012 @ 14:06 |
Ik dacht ook dat dit topic daarover ging. Ik zie alles bij elkaar toch aardig wat kookprogramma's en die dringen toch normen op. De ontwikkeling van smellovision is in de jaren 70 helaas in de knop gebroken, en tv is boven alles een visueel medium. Daardoor wordt presentatie overmatig belangrijk gemaakt. Dan zie je ze composities maken, maar eerlijk gezegd kan ik me moeilijk voorstellen dat een saus of een puree lekkerder wordt door hem in een streep over een bord uit te strijken. | |
RobinOok | zaterdag 13 oktober 2012 @ 14:18 |
Ja, wat een onzin he? Moeite doen om een trui in verschillende kleurtjes te breien terwijl hij net ze warm is als een effen trui. Eikenhouten vloeren huizen leggen terwijl een zeiltje net zo goed werkt. Schoenen me hoge hakken, belachelijk. Naar de kapper, waarom? Een rode auto? Pfffff, alsof die harder gaat dan een zwarte. Rode wijn drinken? Water stilt ook de dorst. ........ | |
henkde_j | zaterdag 13 oktober 2012 @ 14:31 |
Schat, kun je de prei even snijden? - BON CHEF BON! | |
Weltschmerz | zaterdag 13 oktober 2012 @ 14:50 |
Natuurlijk, van een restaurant mag je verwachten dat ze het niet zomaar willekeurig op een bord gooien. En eten doe je ook met je ogen, ook ja, TV kijken doe je echter helemaal niet met je neus en mond. Doordat het een vooral visueel medium is, krijg je een scheve verhouding. Dan vraag ik me echt af wat zo'n uitstrijkje van saus ten bate van het shot en de visuele impressie voor de smaak doet. Zou een klodder niet gewoon veel lekkerder en beter zijn om het te integreren met de rest van het gerecht? | |
Pietverdriet | zaterdag 13 oktober 2012 @ 15:34 |
Mja, persoonlijk vind ik een goed restaurant waar ze je kreeft met een dekschaal warme groenten en aardappels serveren, een sausscheepje met hollandaise toch echt een verademing tov wat versiering op je bord | |
Spartagek | zaterdag 13 oktober 2012 @ 16:55 |
Als je ALLE ingredienten aanspreekt in de verkleinvorm Worteltje, aardappeltje, zalmpje .... irriteert me mateloos, en niet alleen bij topchef, vrijwel alle kokjes op tv doen het | |
FigureBirdStars | zaterdag 13 oktober 2012 @ 17:21 |
Gisteren betrapte ik mezelf hierop terwijl ik een 1-persoons maaltijd aan het koken was ![]() | |
Broertie | zaterdag 13 oktober 2012 @ 19:43 |
We doen het al jaaaaaaaaaaaaaaaren! Zelfs bij de snakbar:" Mag ik een patatje mayo?" | |
fotostarter | zaterdag 13 oktober 2012 @ 19:44 |
Maar niet bij alles. Groentjes ![]() | |
RobinOok | zaterdag 13 oktober 2012 @ 19:47 |
Nee, ik zou denken, het topic gaat erover wanneer JIJ weet dat je teveel topchef hebt gekeken. Of moet ik geloven dat er mensen thuis op belletjes drukken als het eten klaar is en "service" gillen? | |
Broertie | zaterdag 13 oktober 2012 @ 19:48 |
Uitjes erbij? "Nee, dan had ik het wel gezegd!" | |
Pietverdriet | zaterdag 13 oktober 2012 @ 19:57 |
De enige reden dat ik dat niet doe is omdat ik zo'n belletje niet heb. | |
Pietverdriet | zaterdag 13 oktober 2012 @ 19:58 |
Om dan zoete frietsaus te krijgen | |
De_Kardinaal | zaterdag 13 oktober 2012 @ 20:10 |
Als de vrouw des huizes in de keuken staat roepen: "Nog tien minuten, keukenbrigade! Tien minuten!" |