Maak me gekquote:Op vrijdag 28 september 2012 11:10 schreef Klonk het volgende:
die van klop-klop, of saroma bananenpudding
En dan ook nog de lepel/spatel aflikken waarmee je het beslag in de vorm deed.quote:
eerst de kom helemaal leegspatelen...quote:Op vrijdag 28 september 2012 11:41 schreef Felixa het volgende:
[..]
En dan ook nog de lepel/spatel aflikken waarmee je het beslag in de vorm deed.
Idem. Vooral als mijn vader een cake maakte, die liet extra veel over.quote:
Zaten jullie dan ook met een overdaad aan shampoo in het bad Adèle Bloermendaal na te doen? Of was die reclame later?quote:Op vrijdag 28 september 2012 16:37 schreef Lienekien het volgende:
Wij kregen op dinsdagavond, als mijn moeder naar cursus ging, een Bros!
Die was later. En we hadden geen bad.quote:Op vrijdag 28 september 2012 16:52 schreef trabant het volgende:
[..]
Zaten jullie dan ook met een overdaad aan shampoo in het bad Adèle Bloermendaal na te doen? Of was die reclame later?
Hier moest ik het ook doen met een douchebak met een rand van ongeveer vijftien centimeter hoog en een wit afdekschijfje van Tiger Plastics op de afvoer. 'k Ben door dat speels schoon worden toch ook schoon speels gebleven...quote:
Jij bent toch hooguit 16?quote:Op vrijdag 28 september 2012 17:04 schreef borbit het volgende:
Op woensdag avond als mijn ouders naar stelletjes avond waren mochten we altijd bij de buurman in de kelder spelen. En dan namen ze een MCdonalds cheeseburger voor ons mee als ze terug kwamen.
Die verkochten ze voor 25 cent in het voetbalstadion.quote:Op vrijdag 28 september 2012 15:56 schreef afstandbediening het volgende:
Mijn favoriet,
[ afbeelding ]
![]()
Vroeger vond ik die ook geweldig. Zal wel door de koetjes op de verpakking gekomen zijn... Wat een teleurstelling was dat toen ik die dingen jaren later in mijn kerstpakket tegen kwam.quote:Op vrijdag 28 september 2012 15:56 schreef afstandbediening het volgende:
Mijn favoriet,
[ afbeelding ]
![]()
Hé je bent terug ! Ik dacht dat je was verzwunden!quote:Op vrijdag 28 september 2012 22:59 schreef jerney het volgende:
[..]
Vroeger vond ik die ook geweldig. Zal wel door de koetjes op de verpakking gekomen zijn... Wat een teleurstelling was dat toen ik die dingen jaren later in mijn kerstpakket tegen kwam.
Ze zijn een hele tijd uit productie geweest omdat nederland blijkbaar te rijk geworden was voor dit soort armoedige chocola. Met komst van de crisis zijn ze geherintroduceerdquote:Op vrijdag 28 september 2012 22:59 schreef jerney het volgende:
[..]
Vroeger vond ik die ook geweldig. Zal wel door de koetjes op de verpakking gekomen zijn... Wat een teleurstelling was dat toen ik die dingen jaren later in mijn kerstpakket tegen kwam.
precies dat was echt geweldig als je de gehaktmolen mocht aflikken.quote:Op zaterdag 29 september 2012 13:38 schreef Karina het volgende:
Voor mij was het geen slagroom of beslag maar rauw deeg of rauw gehakt
Uh niet de molen hequote:Op zaterdag 29 september 2012 14:55 schreef borbit het volgende:
[..]
precies dat was echt geweldig als je de gehaktmolen mocht aflikken.
Beter dan een heilig boontjequote:Op zaterdag 29 september 2012 15:04 schreef tong80 het volgende:
Ik mocht alrijd de laatste bonen uit het maschien draaien.
Daarom ben ik nu zo'n rare snijboon.
mmmmmmmmmmm.... sowieso, warme pudding met een vel... mmmmmmmmmmmmmquote:Op zondag 30 september 2012 20:05 schreef Deisyy het volgende:
De vel op de griesmeelpudding van mijn moeder
Dat gehakt komt me bekend voor, dat had ik ook graag....quote:Op zaterdag 29 september 2012 13:38 schreef Karina het volgende:
Voor mij was het geen slagroom of beslag maar rauw deeg of rauw gehakt
Dat rochelende eierhoofd...quote:Op zondag 30 september 2012 21:38 schreef maily het volgende:
en op de radio "de toestand in de wereld" met meester G.B.J. Hiltermann.....
Gelukkig, ik ben niet de enige malloot die vellen op pudding lekker vindquote:Op zondag 30 september 2012 21:38 schreef maily het volgende:
[..]
mmmmmmmmmmm.... sowieso, warme pudding met een vel... mmmmmmmmmmmmm
mijn moeder maakte vroeger op zondag bitterkoekjespudding, en dan bovenop toefjes stijfgeklopt eiwit met vanillesuiker.... en dan hagelslag eroverheen... en op de radio "de toestand in de wereld" met meester G.B.J. Hiltermann.....
haha nee, maar we zijn wel in zeer beperkt gezelschapquote:Op zondag 30 september 2012 21:54 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Gelukkig, ik ben niet de enige malloot die vellen op pudding lekker vind
Ja echt he, dat dacht ik ook. Net zoals het velletje van de gekookte melk, heerlijk!quote:Op zondag 30 september 2012 21:56 schreef maily het volgende:
[..]
haha nee, maar we zijn wel in zeer beperkt gezelschap![]()
velen gruwelen ervan...
dat laat ik aan mij voorbij gaan...quote:Op zondag 30 september 2012 21:59 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Ja echt he, dat dacht ik ook. Net zoals het velletje van de gekookte melk, heerlijk!
Aan het vel van griesmeelpudding zit natuurlijk ook wel meer smaak dan aan die van melkquote:Op zondag 30 september 2012 22:01 schreef maily het volgende:
[..]
dat laat ik aan mij voorbij gaan...![]()
weet niet waarom ik het ene wel lekker vind en het andere niet...
ja dat zal het zijn!quote:Op zondag 30 september 2012 22:03 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Aan het vel van griesmeelpudding zit natuurlijk ook wel meer smaak dan aan die van melk
oe, kippevel, heerlijk!!! lekker n beetje krokant... mmmmmmmmquote:Op zondag 30 september 2012 22:10 schreef Karina het volgende:
Oe vel daar krijg ik echt kippenvel vanDat vind ik zo vies.
Zelfs dat niet, soms zitten er nog haartjes opquote:Op zondag 30 september 2012 22:11 schreef maily het volgende:
[..]
oe, kippevel, heerlijk!!! lekker n beetje krokant... mmmmmmmm
Het vel van een kip vind ik dan weer niet lekker, die haal ik er altijd af, wat weer jammer is van de kruiden die op het kippenvel zittenquote:Op zondag 30 september 2012 22:10 schreef Karina het volgende:
Oe vel daar krijg ik echt kippenvel vanDat vind ik zo vies.
das dan weer minder...quote:Op zondag 30 september 2012 22:12 schreef Karina het volgende:
[..]
Zelfs dat niet, soms zitten er nog haartjes op
quote:Op zondag 30 september 2012 22:11 schreef maily het volgende:
[..]
oe, kippevel, heerlijk!!! lekker n beetje krokant... mmmmmmmm
hmm... en nou voel ik mij aangesproken...quote:Op zondag 30 september 2012 23:31 schreef trabant het volgende:
Weet iemand waar dat koninklijke vel van op de chocolademelk (vanaf 5:20) is gebleven dat de Stalmeester heeft ingelijst?
ik vind het iets voor Deisyy..quote:Op zondag 30 september 2012 23:31 schreef trabant het volgende:
Weet iemand waar dat koninklijke vel van op de chocolademelk (vanaf 5:20) is gebleven dat de Stalmeester heeft ingelijst?
Ja, ik ben gewoon nogal snel afgeleidquote:Op vrijdag 28 september 2012 23:17 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Hé je bent terug ! Ik dacht dat je was verzwunden!![]()
Bij mij waren het de ijsjes van Jamin![]()
deze
[ afbeelding ]
Brrrr ik geloof het zoquote:Op vrijdag 28 september 2012 23:24 schreef CafeRoker het volgende:
[..]
Ze zijn een hele tijd uit productie geweest omdat nederland blijkbaar te rijk geworden was voor dit soort armoedige chocola. Met komst van de crisis zijn ze geherintroduceerd
Maar wel rauw gehakt uit de bak likkenquote:
Beter voor je lijfje ook, denk ik.quote:Op maandag 1 oktober 2012 09:47 schreef Karina het volgende:
[..]
Daar zou ik nu ook niet meer aan moeten denken hoor
Vriend van me at altijd koud uit het soepblik. Die klodders-vellen smulde ie vanquote:Op zondag 30 september 2012 22:10 schreef Karina het volgende:
Oe vel daar krijg ik echt kippenvel vanDat vind ik zo vies.
AH! Een kookboek van jou zou ik wel kopen !quote:Op maandag 1 oktober 2012 09:47 schreef jerney het volgende:
[..]
Ja, ik ben gewoon nogal snel afgeleidBen bezig met een kookboek in elkaar te draaien.
Ow,,, gadverdamme daar vochten mijn zussen altijd omquote:Op zondag 30 september 2012 20:05 schreef Deisyy het volgende:
De vel op de griesmeelpudding van mijn moeder
Wij gingen altijd kastanjes rapen en dan staken we er luciferstokjes in zodat jequote:Op maandag 1 oktober 2012 12:38 schreef jerney het volgende:
Viespeuken allemaal
Al at ik ook wel graag rauw croissantdeeg en cakebeslag. Mensen zijn gewoon viespeuken!
En ik kon ook heel erg genieten van een herfstwandeling met mijn opa. En dan bladeren en kastagnes enzo verzamelen om later mee te knutselen.Sowieso knutselen!
quote:
Zullen we het ooit wetenquote:Op maandag 1 oktober 2012 19:43 schreef maily het volgende:
[..]
daar ben ik ook wel nieuwsgierig naar
Mijn eerste vriend was als een ijsje van Jamin, groot, blank, koel en zonder enige smaak..quote:Op vrijdag 28 september 2012 23:17 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Hé je bent terug ! Ik dacht dat je was verzwunden!![]()
Bij mij waren het de ijsjes van Jamin![]()
deze
[ afbeelding ]
quote:Op maandag 1 oktober 2012 20:40 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Mijn eerste vriend was als een ijsje van Jamin, groot, blank, koel en zonder enige smaak..
quote:Op maandag 1 oktober 2012 19:21 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
AH! Een kookboek van jou zou ik wel kopen !![]()
sorry ik ga weer on topic vanaf nu![]()
Jaaa, beestjes makenquote:Op maandag 1 oktober 2012 19:25 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Wij gingen altijd kastanjes rapen en dan staken we er luciferstokjes in zodat je
beestjes kon maken![]()
Was wel geinig![]()
Bramen plukken in de duinen vond in het leukste, kijken wie het meeste bij elkaar
kon krijgen en dan maakte mijn moeder Jam en Sap voor over de pudding
Ik welquote:
Nouhou... een gebakken tongetje zou ik nog wel lustenquote:Op dinsdag 2 oktober 2012 07:10 schreef jerney het volgende:
[quote]
ook als er visgerechten in staan?Maar de focus zal wel liggen op plantaardig.
Ja meestal had je al een kilo op voordat je je emmertje bij moeders inleverdequote:Jaaa, beestjes makenmet cocktailprikkers!
Ohhh en bramen plukken inderdaad.Ik vrat ze gewoon meteen allemaal op.
Goedkoop en roze ook denk ik.quote:Op maandag 1 oktober 2012 20:40 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Mijn eerste vriend was als een ijsje van Jamin, groot, blank, koel en zonder enige smaak..
Daar gaat mijn beeld van jerneyquote:Op dinsdag 2 oktober 2012 07:10 schreef jerney het volgende:
Ik word nog steeds blij van de geur van paardenstront
Ok, dan kan ik met een gerust hart doorgaan!quote:Op dinsdag 2 oktober 2012 11:46 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Nouhou... een gebakken tongetje zou ik nog wel lustenen van zalm ben ik ook niet vies
![]()
maar de rest mot ik niet meer...
[..]
Ja meestal had je al een kilo op voordat je je emmertje bij moeders inleverde
Blij he, niet opgewonden! Ik begin er niet in te rollen, aan te snuiven of van te snoepen ofzo. Helpt dat een beetje bij je beeld van mij?quote:
Blij dat je dat even zegt.quote:Op dinsdag 2 oktober 2012 13:12 schreef jerney het volgende:
Ik begin er niet in te rollen, aan te snuiven of van te snoepen ofzo.
Anytimequote:
Iehhhquote:Op dinsdag 2 oktober 2012 13:18 schreef maily het volgende:
[..]
moet ik hieraan denken....![]()
[ afbeelding ]
quote:
Zo'n klikdinges?quote:Op dinsdag 2 oktober 2012 14:14 schreef Karina het volgende:
Van vellen krijg ik de koude rillingen van maar van beugelverhaal ookIk had vroeger ook twee beugels, boven en onder en weet precies hoe dat gevoeld moet hebben. Geen slotjes trouwens, maar nog zo een ouderwetse met een stuk ijzerdraad voor je tanden (weet niet hoe dat heet).
Roze geval en dan een draad voor je tanden en om de zoveel tijd werd het strak getrokken en dat deed me toch een pijn in het begin.quote:Op dinsdag 2 oktober 2012 14:20 schreef jerney het volgende:
[..]
Zo'n klikdinges?Zo een had ik voor 's nachts. De keren dat ik die in heb gedaan, waren op een hand te tellen, wat een rotding.
Die jaquote:Op dinsdag 2 oktober 2012 14:22 schreef Karina het volgende:
[..]
Roze geval en dan een draad voor je tanden en om de zoveel tijd werd het strak getrokken en dat deed me toch een pijn in het begin.
OT: AL je eten en vooral kauwgum, toffee en dat soort dingen bleef eraan vastplakkenWel goed voor de lijn
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |