Uh niet de molen hequote:Op zaterdag 29 september 2012 14:55 schreef borbit het volgende:
[..]
precies dat was echt geweldig als je de gehaktmolen mocht aflikken.
Beter dan een heilig boontjequote:Op zaterdag 29 september 2012 15:04 schreef tong80 het volgende:
Ik mocht alrijd de laatste bonen uit het maschien draaien.
Daarom ben ik nu zo'n rare snijboon.
mmmmmmmmmmm.... sowieso, warme pudding met een vel... mmmmmmmmmmmmmquote:Op zondag 30 september 2012 20:05 schreef Deisyy het volgende:
De vel op de griesmeelpudding van mijn moeder
Dat gehakt komt me bekend voor, dat had ik ook graag....quote:Op zaterdag 29 september 2012 13:38 schreef Karina het volgende:
Voor mij was het geen slagroom of beslag maar rauw deeg of rauw gehakt
Dat rochelende eierhoofd...quote:Op zondag 30 september 2012 21:38 schreef maily het volgende:
en op de radio "de toestand in de wereld" met meester G.B.J. Hiltermann.....
Gelukkig, ik ben niet de enige malloot die vellen op pudding lekker vindquote:Op zondag 30 september 2012 21:38 schreef maily het volgende:
[..]
mmmmmmmmmmm.... sowieso, warme pudding met een vel... mmmmmmmmmmmmm
mijn moeder maakte vroeger op zondag bitterkoekjespudding, en dan bovenop toefjes stijfgeklopt eiwit met vanillesuiker.... en dan hagelslag eroverheen... en op de radio "de toestand in de wereld" met meester G.B.J. Hiltermann.....
haha nee, maar we zijn wel in zeer beperkt gezelschapquote:Op zondag 30 september 2012 21:54 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Gelukkig, ik ben niet de enige malloot die vellen op pudding lekker vind
Ja echt he, dat dacht ik ook. Net zoals het velletje van de gekookte melk, heerlijk!quote:Op zondag 30 september 2012 21:56 schreef maily het volgende:
[..]
haha nee, maar we zijn wel in zeer beperkt gezelschap![]()
velen gruwelen ervan...
dat laat ik aan mij voorbij gaan...quote:Op zondag 30 september 2012 21:59 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Ja echt he, dat dacht ik ook. Net zoals het velletje van de gekookte melk, heerlijk!
Aan het vel van griesmeelpudding zit natuurlijk ook wel meer smaak dan aan die van melkquote:Op zondag 30 september 2012 22:01 schreef maily het volgende:
[..]
dat laat ik aan mij voorbij gaan...![]()
weet niet waarom ik het ene wel lekker vind en het andere niet...
ja dat zal het zijn!quote:Op zondag 30 september 2012 22:03 schreef Deisyy het volgende:
[..]
Aan het vel van griesmeelpudding zit natuurlijk ook wel meer smaak dan aan die van melk
oe, kippevel, heerlijk!!! lekker n beetje krokant... mmmmmmmmquote:Op zondag 30 september 2012 22:10 schreef Karina het volgende:
Oe vel daar krijg ik echt kippenvel vanDat vind ik zo vies.
Zelfs dat niet, soms zitten er nog haartjes opquote:Op zondag 30 september 2012 22:11 schreef maily het volgende:
[..]
oe, kippevel, heerlijk!!! lekker n beetje krokant... mmmmmmmm
Het vel van een kip vind ik dan weer niet lekker, die haal ik er altijd af, wat weer jammer is van de kruiden die op het kippenvel zittenquote:Op zondag 30 september 2012 22:10 schreef Karina het volgende:
Oe vel daar krijg ik echt kippenvel vanDat vind ik zo vies.
das dan weer minder...quote:Op zondag 30 september 2012 22:12 schreef Karina het volgende:
[..]
Zelfs dat niet, soms zitten er nog haartjes op
quote:Op zondag 30 september 2012 22:11 schreef maily het volgende:
[..]
oe, kippevel, heerlijk!!! lekker n beetje krokant... mmmmmmmm
hmm... en nou voel ik mij aangesproken...quote:Op zondag 30 september 2012 23:31 schreef trabant het volgende:
Weet iemand waar dat koninklijke vel van op de chocolademelk (vanaf 5:20) is gebleven dat de Stalmeester heeft ingelijst?
ik vind het iets voor Deisyy..quote:Op zondag 30 september 2012 23:31 schreef trabant het volgende:
Weet iemand waar dat koninklijke vel van op de chocolademelk (vanaf 5:20) is gebleven dat de Stalmeester heeft ingelijst?
Ja, ik ben gewoon nogal snel afgeleidquote:Op vrijdag 28 september 2012 23:17 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Hé je bent terug ! Ik dacht dat je was verzwunden!![]()
Bij mij waren het de ijsjes van Jamin![]()
deze
[ afbeelding ]
Brrrr ik geloof het zoquote:Op vrijdag 28 september 2012 23:24 schreef CafeRoker het volgende:
[..]
Ze zijn een hele tijd uit productie geweest omdat nederland blijkbaar te rijk geworden was voor dit soort armoedige chocola. Met komst van de crisis zijn ze geherintroduceerd
Maar wel rauw gehakt uit de bak likkenquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |