Van origine zijn cakepops kruimels met botercrème (en dat is inderdaad behoorlijk machtig), er is alleen handig op ingespeeld door verschillende fabrikanten.quote:Op zondag 21 oktober 2012 14:21 schreef Ynske het volgende:
[..]
maar dan heb je toch ook zon cakepopapparaat voor nodig?
Het valt op zich wel mee hoor, wat DML zegt, normaal smeer je er een taart mee af voor je hem bekleedt. (of gebruikt het als decoratie an sich). Alleen de crème-cake-ratio is in zo'n cake pop toch net even anders.quote:Op zondag 21 oktober 2012 16:48 schreef Ynske het volgende:
Botercreme klinkt al klefzal idd wel heel.machtig zijn
Ik vond het erg leuk om te doen idd!quote:Op zondag 21 oktober 2012 07:25 schreef het-is-mij het volgende:
Pe,je moet ergens beginnen toch?
Ziet er leuk uit ook de binnenkant.heb ik nog niet gered.vond je t leuk om te doen?
Waarmee heb je gevuld?;iig mooi rond hoor!
En belangrijk,was ie lekker?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
aaaah superleuk!!quote:Op dinsdag 23 oktober 2012 16:03 schreef lady-wrb het volgende:
oké het is dan geen taart, maar ik heb dr wel een middagje op zitten kleien
[ afbeelding ]
Oh mooi allebei,quote:Op dinsdag 23 oktober 2012 19:27 schreef calastra het volgende:
lady-wrb die zijn schattig zeg!
En Tink89 ik vind marsepein ook fijner werken als rolfondant, blijkt heel persoonlijk te zijn.
Ik ben ook eindelijk weer eens een avondje bezig geweest.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |