Je hebt gelijk. Het was de bedoeling hem maandag te plaatsen. Maar door omstandigheden, hier boven al geschetst, kwam er een kink in de voet. Hij komt er vandaag nog, anders morgen.quote:Op woensdag 29 augustus 2012 07:20 schreef The_Hives het volgende:
met alleen maar plaatjes van ijsjes bloed je topic ook een beetje dood. Jammer!
Tong wordt gewoon betaald door de VVV en middenstand van Zaltbommel dus je zult geen kwaad woord horen.quote:Op donderdag 30 augustus 2012 19:20 schreef flipsen het volgende:
Ik zit toch echt te wachten op de eerste negatieve recensie...
Tuurlijk mag je dat vragen.quote:Op donderdag 30 augustus 2012 19:01 schreef Karina het volgende:
En mag ik vragen wat je had betaald?
Zoek maar een leuke zaak uit voor me. Anders weet chufi misschien nog een slechte vreetschuur.quote:Op donderdag 30 augustus 2012 19:20 schreef flipsen het volgende:
Ik zit toch echt te wachten op de eerste negatieve recensie...
Ben Golfer niet.quote:Op donderdag 30 augustus 2012 19:42 schreef Beardy het volgende:
Tong is gewoon een REALIST; geen elitaire maaltijden, geen elitaire recencies, wel een lekkere vette knipoog (past prima bij de HEMA worst).
Of ik antwoord is een tweede.quote:
Bommelwokquote:Op donderdag 30 augustus 2012 20:14 schreef tong80 het volgende:
[..]
Zoek maar een leuke zaak uit voor me. Anders weet chufi misschien nog een slechte vreetschuur.
Asjeblieft niet zegquote:
Gaat hem niet worden denk ik ... Maar je weet maar nooitquote:Op donderdag 30 augustus 2012 21:06 schreef Ole het volgende:
Wanneer gaan Tong en Karina eindelijk een keer eten?Ik zorg wel dat het wordt betaald!
Ben ik al geweest, maandje geleden ofzo. Lees maar terug.quote:Op donderdag 30 augustus 2012 21:05 schreef chufi het volgende:
[..]
Bommelwok
Steenweg 2-4
5301 HL Zaltbommel
Telefoon
0418-512517
Of is dat te ver uit de buurt ?
Wordt vergeetachtigquote:Op donderdag 30 augustus 2012 21:11 schreef tong80 het volgende:
[..]
Ben ik al geweest, maandje geleden ofzo. Lees maar terug.
We blijven proberenquote:Op donderdag 30 augustus 2012 21:08 schreef chufi het volgende:
[..]
Gaat hem niet worden denk ik ... Maar je weet maar nooit
Je weet t gewoon niet meer.quote:
Jawel hoor. Maar praat liever niet over wat het kost.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 04:10 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Je weet t gewoon niet meer.
Wat een kolder, tong. En kinderachtig.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 05:50 schreef tong80 het volgende:
[..]
Jawel hoor. Maar praat liever niet over wat het kost.
quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 08:15 schreef Apuleius het volgende:
[..]
Wat een kolder, tong. En kinderachtig.
Wat valt er aan de prijzen van de Hema te pochen?quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 10:23 schreef tong80 het volgende:
[..]Ik heb in niet één recensie de prijs vermeld. Soms wel of het duur of niet duur was. Vind het niet leuk staan om met die bedragen te komen. Zo kneuterig. Er mee pochen hoe veel het wel niet kostte laat ik aan anderen over.
Dat was een klein sneertje naar een niet bij name te noemen concurrerende recensent.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 12:04 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat valt er aan de prijzen van de Hema te pochen?
Zo'n tien jaar terug en langer geleden werkte ik daar in de buurt. Paar keer iets gegeten wat ze daar hadden gehaald om te eten tijdens het overwerken. Weet echt niet meer hoe het smaakte. Het was wel goed op temperatuur geloof ik.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 13:30 schreef Gripper het volgende:
Ik kom de laatste tijd wel eens op een bedrijventerrein in Bommel, waar zo'n typische bedrijventerrein-snackbar zit: cafetaria de Schimmink. Voordat ik weet of ik daar met een zakenrelatie naartoe kan om de prettige samenwerking met een balletje gehakt te beklinken, kun jij er wat zinnigs over vertellen Tong?
Dankjequote:Op vrijdag 31 augustus 2012 04:10 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Je weet t gewoon niet meer.
@ Karina; wat jij post is een focaccia. Tostini (zo noemen zij het) is een gewoon broodje met een ovalen vorm die je zowel koud als getoast kunt krijgen. Kost ongeveer 3,50. Soep rond de 3 euro.
Zat al ergens in de planning. Laatst nog op TV geweest bij Herman de Blijker. Red je restaurant of zoiets.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 17:47 schreef popolon het volgende:
Ok, volgende: Grand Café Restaurant De Verdraagzaamheid.
• Rolstoeltoegankelijk,
• Toegankelijk toilet,
• Gehandicaptenparkeerplaats
![]()
Je had het ook even per DM/PM kunnen melden.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 10:23 schreef tong80 het volgende:
[..]Ik heb in niet één recensie de prijs vermeld. Soms wel of het duur of niet duur was. Vind het niet leuk staan om met die bedragen te komen. Zo kneuterig. Er mee pochen hoe veel het wel niet kostte laat ik aan anderen over.
Altijd goed om te lezen.quote:
Van V&D zijn iets duurder en iets groter. Tussen de 4,50 en 6 euro per broodje. Allebei lekker hoorquote:Op vrijdag 31 augustus 2012 18:36 schreef Karina het volgende:
[..]
DankjeToen ik zocht kreeg ik het plaatje dat ik postte. Reden dat ik naar de prijs vroeg was ook omdat ze bij V&D soortgelijke broodjes verkopen, volgens mij kosten ze daar 4 euro. Best wel duur, maar wel lekker, scheelt niet zo heel veel eigenlijk.
Geen idee of die van V&D groter zijn.
Die met tonijnsalade vond ik altijd lekkerquote:Op vrijdag 31 augustus 2012 21:44 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Van V&D zijn iets duurder en iets groter. Tussen de 4,50 en 6 euro per broodje. Allebei lekker hoor
Niks duurder dan een broodje shoarma dus.quote:Op vrijdag 31 augustus 2012 21:44 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Van V&D zijn iets duurder en iets groter. Tussen de 4,50 en 6 euro per broodje. Allebei lekker hoor
En..?quote:Op maandag 3 september 2012 20:16 schreef tong80 het volgende:
Ik ben er uit. Het wordt aankomend weekend De verdraagzaamheid.
Ze hadden koffie,....echte koffie...Douwe Egberts koffie. Morgen of overmorgen de recensie.quote:
In een restaurant neem je espressoquote:Op dinsdag 11 september 2012 19:02 schreef tong80 het volgende:
[..]
Ze hadden koffie,....echte koffie...Douwe Egberts koffie. Morgen of overmorgen de recensie.
Dan ken jij hun koffie niet.quote:Op dinsdag 11 september 2012 19:08 schreef Karina het volgende:
[..]
In een restaurant neem je espressoOf anders cappuccino OF een Irish Coffee
Zo goed? Espresso is anders altijd wel lekker, hoe sterker hoe beterquote:
Nog steeds geen recensie, FOK! soldaat tong80quote:Ze hadden koffie,....echte koffie...Douwe Egberts koffie. Morgen of overmorgen de recensie.
Ken je mijn verhaal over m'n diensttijd ?quote:Op woensdag 12 september 2012 20:04 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Nog steeds geen recensie, FOK! soldaat tong80![]()
Uiterlijk morgen om 0700 uur een recensie van bovenstaande, anders 4 weken latrine dienst!
Kan Tong80 zo slecht koken?quote:Op donderdag 13 september 2012 00:13 schreef chufi het volgende:
Vanavond de slechtste pizza van mn leven gegeten.... Nog slechter dan een Aldi pizza thuis klaargemaakt.....
Sinds wanneer ligt Zaltbommel in Spanjequote:Op donderdag 13 september 2012 00:18 schreef chufi het volgende:
[..]
Nee tong was niet in Spanje ....
Leek wel een slechte versie van een Aldi pizza .. Dikke bodem, niet gaar niet echt lekker , terwijl de ingredienten op beter leken te wijzen... Hij werd ook binnen 15 min opgediend...quote:Op donderdag 13 september 2012 00:26 schreef Mirjam het volgende:
[..]
Sinds wanneer ligt Zaltbommel in Spanje
Nee hoor, grapje.
Wat was er mis met de pizza?
Laatst nog lasagna opgewarmd. Was vergeten te lezen dat je het plastic bakje niet in de magnetron kon gebruiken. Gelukkig heb ik geen brandmelder.quote:
Bij SBS6 maken ze daar een zaterdagavond-programma van.quote:Op donderdag 13 september 2012 00:34 schreef chufi het volgende:
Dikke bodem, niet gaar niet echt lekker
En niet over vandaag... Gazpacho , een tongetjequote:Op donderdag 13 september 2012 14:01 schreef tong80 het volgende:
[..]
Bij SBS6 maken ze daar een zaterdagavond-programma van.
Hier wachtte ik op. Recenseer niet voor de kat zijn kutquote:Op donderdag 27 september 2012 17:47 schreef TheFastOne het volgende:
Laat je trouwe fans niet langer in spanning Tong. Wat wordt het volgende avontuur?
Als de appels gaar zijn.quote:Op donderdag 27 september 2012 19:58 schreef Karina het volgende:
Wanneer? Wordt inderdaad wel weer tijd
Maar er zit geen Van Der Valk in Bommel Karina...quote:Op donderdag 27 september 2012 20:00 schreef Karina het volgende:
[..]
Dan heb je appelmoes, hebben ze bij van der Valk, MET kers
Ja weet ik veel, ik kom daar nooit. Iets wat er op lijkt dan.quote:Op donderdag 27 september 2012 21:25 schreef Molleman het volgende:
[..]
Maar er zit geen Van Der Valk in Bommel Karina...
Heldquote:Op donderdag 27 september 2012 21:28 schreef Molleman het volgende:
Hier tong, een overzicht met wat je allemaal nog kunt bezoeken!
http://2miljoen.nl/Top/Nederland/Gelderland/Zaltbommel/horeca/
Duurt langquote:Op dinsdag 11 september 2012 19:02 schreef tong80 het volgende:
[..]
Ze hadden koffie,....echte koffie...Douwe Egberts koffie. Morgen of overmorgen de recensie.
!quote:Op zaterdag 9 februari 2013 09:33 schreef tong80 het volgende:
Morgen of overmorgen een nieuwe recensie.
Ga vanavond naar De Verdraagzaamheid.
tong, heb je inmiddels al een maaltijd genuttigd bij De Verdraagzaamheid? Ik ben erg benieuwd het weer tongstrelend was.quote:Op zaterdag 9 februari 2013 09:33 schreef tong80 het volgende:
Morgen of overmorgen een nieuwe recensie.
Ga vanavond naar De Verdraagzaamheid.
Ben er inmiddels geweest. Nadat Herman de Blijker er geld in heeft gestoken.quote:Op zondag 24 maart 2013 01:18 schreef dralion13 het volgende:
[..]
tong, heb je inmiddels al een maaltijd genuttigd bij De Verdraagzaamheid? Ik ben erg benieuwd het weer tongstrelend was.
Ja kom op met die recensie danquote:Op zondag 24 maart 2013 13:58 schreef tong80 het volgende:
[..]
Ben er inmiddels geweest. Nadat Herman de Blijker er geld in heeft gestoken.
Het is dan ook mooi weer.quote:
Klinkt als een Egyptisch recept.quote:
Het wordt iig Zorba de Griek.quote:
quote:Op zaterdag 13 juli 2013 11:12 schreef tong80 het volgende:
De Verdraagzaamheid bestond vorige maand 150 jaar. Golfer was nog bij de opening destijds.
http://www.iens.nl/restaurant/15124/zaltbommel-zorba-de-griekquote:Op zaterdag 13 juli 2013 20:26 schreef tong80 het volgende:
[..]
Het wordt iig Zorba de Griek.
Ongegeneerd hompen vlees naar binnen schrokken.
Bedankt voor de link.quote:Op zondag 14 juli 2013 14:28 schreef Ole het volgende:
[..]
http://www.iens.nl/restaurant/15124/zaltbommel-zorba-de-griek
Veel vlees zo te lezen idd, en een serveerster met openstaand bloesje
CUL / Tong's culinaire recensies horeca Zaltbommel # 3quote:Op donderdag 1 augustus 2013 16:17 schreef Ole het volgende:
Geweldig weer! Maar je vergeet het belangrijkste voor de Hollander: wat kostte het?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |