abonnement Unibet Coolblue
pi_114988486
Half juli zijn er weer twee Franse meisjes drie weken bij ons komen logeren. Om op adem te komen en aandacht bij te tanken, en om ons een punthoofd te bezorgen. :P

De stichting die dit voor Nederland regelt (met kinderen uit diverse Europese landen, ook ons eigen land) is Europa Kinderhulp. Terzijde: De stichting zoekt nog gastouders, én vrijwilligers op allerlei gebied.

Voor de volledigheid de eerdere delen, met de avonturen van vorige jaren:
Twee Franse meiden van acht: Help Dude het Goede Doel door.
Twee Franse vakantiemeiden (8 jaar), deel II
Franse vakantiemeiden, Part Trois (III)
Franse vakantiemeiden, IV
Franse vakantiekinderen deel V
Franse vakantiekinderen deel VI
Franse vakantiekinderen, deel VII: De derde rónde, de derde rónde.

L.is tien jaar en een blonde branieschopper en K. van negen is een lekkerbek met Afrikaanse roots.

We paaiden deze kinderen met de volgende wervende flyer:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:+

'Hun' kamer in huis is sinds het eerste jaar wel wat ontprinsest.
,
maar de dames kunnen ermee leven:

Het bed schuiven we uiteen tot twee bedden. Dat vinden ze reuze gezellig en het valt mee hoe lang ze keten 's avonds. We zorgen wel dat ze totaal afgedraaid hun bedjes induiken natuurlijk.

Enkele impressies van vorig jaar:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Inmiddels zijn we al over de helft van de vakantie. Op 11 augustus gaan ze weer naar huis.
Een paar kieken uit het vorige topic:






[ Bericht 48% gewijzigd door Duderinnetje op 03-08-2012 02:02:41 ]
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115008983
tvp dan maar :')
Wie dit leest is gek
pi_115009004
Daar hebben we een mooi groen TVP knoppie voor!
Goed dat ze er op school veel aandacht aan besteden, al vind ik dat ook niet meer dan logisch en een must ;)
pi_115009020
Niet aan groene knoppies maar aan andere kleurtjes *)
pi_115025884
Morgen gaan we met een boot zeehondjes kijken. Toen we dat vanmiddag reserveerden in het hoofddorp van het eiland, dronken we wat in een cafeetje. Normaliter drinkt L. uit het flesje in plaats van het glas dat ze bij haar 7Up krijgt en dat gaat in drie teugen leeg.
K. drinkt netjes uit haar glas en leegt dat nippend. Maar vandaag was het plots andersom. We grapten dat de meisjes steeds meer elkaars gewoontes overnemen (wat ook daadwerkelijk zo is) en dat als het zo doorgaat, hun moeders hun straks niet meer terugkennen!
Nou, dat zou wel meevallen, wist L. "We hebben immers een verschillende kleur haar!" :D

Zo zie je maar dat ze zelf niet eens stilstaan bij hun verschillende huidskleur. Overigens trekken we wel bekijks, zo met zijn vieren. K. is met haar kleurtje sowieso opvallend hier en ons kwartet als geheel trekt de aandacht. Als mensen dan ook de meiden nog Frans horen praten en óns vervolgens Nederlands, is de verwondering groot. Héél af en toe kan iemand zich niet bedwingen en komt de vaag 'hoe het nou zit.'
Nog iets dat me opvalt: Mensen denken in eerste instantie waarschijnlijk dat K. ons adoptiekind is. Wat veel mensen doen (ik merkte het vandaag weer toen ik achter K. fietste, terwijl L. en Arty een stuk verder aan het racen waren op hun fietsen) is me een soort van glimlachend toeknikken. :D Kijken ze naar K. en dan naar mij en dan krijg ik een soort verheugde knipoog. Ze doen het níet als ik met L. fiets. Ik vind het een heel komische constatering en ik sluit niet uit dat ik hetzelfde doe hoor, als ik zo'n zwart poppie bij blanke ouders zie.

Enfin, vandaag! De meiden hadden waaiers gevouwen en kwamen op het idee die te verkopen ten einde hun zakgeld wat aan te vullen. Ze hadden flyers geschreven en die uitgedeeld op de camping.

Bij de caravan richtten ze hun marktkraam in. Nu was het aanvankelijk enorm druilerig en kil weer hier, dus je moest wel een behoorlijke handelsgeest hebben om door te zetten.Kijk K. zitten, op een totaal uitgestorven camping. :')

Maar het wachten, bibberen en het met het leven beschermen van de koopwaar, werd beloond. Clientèle! En ze hebben maar mooi 50 cent verdiend!


[ Bericht 0% gewijzigd door Duderinnetje op 02-08-2012 23:28:55 ]
Snobs have more fun!
KLIK!
  donderdag 2 augustus 2012 @ 23:23:27 #6
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_115026311
Ach gos, ze moeten een online fokshopje beginnen, dan kunnen ze lekker cashen :D
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
pi_115027590
Oh, prachtig! Vooral dat het van jullie allemaal kan en mag!
*Kleine muisjes hebben kleine wensjes; beschuitjes met gestampte mensjes*
  vrijdag 3 augustus 2012 @ 00:02:45 #8
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115028790
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2012 23:42 schreef Naamah het volgende:
Oh, prachtig! Vooral dat het van jullie allemaal kan en mag!
O tuurlijk joh. We bemoeien ons alleen met wat ze uitvreten als het écht niet kan. Maar dat komt nauwelijks voor eigenlijk. Het eerste jaar, herinner ik me, wilde ik veel meer controle houden. Maar man, wát een werk. En wat levert het nou eigenlijk op, naast je eigen gestress?
Dus nu denk ik steeds, wanneer ik de neiging heb om in te grijpen: zeg Dude, wat maakt het nou eigenlijk écht uit (dat ze hun boontjes niet opeten/ met hun dekbedden over hun hoofd over de camping lopen/ dat ze in zeer 'originele' kledingcombinaties meegaan naar een restaurant/ juichend om een Nederlandse OS-medaille over de keurige camping willen - "Whoehoe! Yes! La Hollande! Kromowodjo!!").

Doet mij nu hier aan denken: Ik ben in mijn jeugd een jaar lang Indiaan geweest. Ik liep in een juten postzak waarvan mijn moeder een indianenjurk had gemaakt en ik kreeg touwtjes aan mijn gympen om om mijn kuiten te binden. En een veer in mijn vlecht. Ik ging er mee naar school, naar de winkel en speelde erin buiten. Het was een heel gelukkig jaar en ik ben wijlen mijn ouders heel dankbaar dat het zo vanzelfsprekend mocht zijn dat ik een Indiaan was. :D

En na een jaar was het klaar en trok ik op een ochtend een spijkerbroek aan. :)

[ Bericht 2% gewijzigd door Duderinnetje op 03-08-2012 00:29:44 ]
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115030081
Yeah, je hebt het licht ook gezien _O_ Dude : Je t'aime
pi_115030235
Overigens is dit : http://i15.photobucket.com/albums/a379/Duderinnetje/P8022464.jpg mijn favofoto tot nu toe.. die lucht, die kleuren, surréaliste O+
  vrijdag 3 augustus 2012 @ 00:37:07 #11
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115030555
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2012 00:29 schreef Bluezz het volgende:
Overigens is dit : http://i15.photobucket.com/albums/a379/Duderinnetje/P8022464.jpg mijn favofoto tot nu toe.. die lucht, die kleuren, surréaliste O+
Ja, dat vind ik ook een hele treffende.
Met dat capuchonnetje op, en die verbetenheid die eruitspreekt, al zie je in feite niets op die foto.

Inderdaad een beetje surréalistisch ja.
Snobs have more fun!
KLIK!
  vrijdag 3 augustus 2012 @ 01:03:46 #12
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115031777
Iemand vroeg laatst nog naar hun interesse Nederlandse woordjes te leren (ik meen -Spring?) en Arty en ik hadden het daar vandaag over. Het is zo grappig dat daar voorgaande jaren niet zo heel veel belangstelling voor was, maar we nu inmiddels merken dat zowel de behoefte/interesse, als de vaardigheid er is om in het Nederlands te tellen, woordjes te onthouden, maar ook taalkundige verbanden te leggen (bijvoorbeeld dat 'zestien' zes en tien is)
De woorden die ze kennen, gebruiken ze ook actief, waar dat vorige jaren niet het geval was. Nu mompelen ze heel vanzelfsprekend al tegen elkaar 'Nee!' 'Kijk'!' 'Asjeblief'.' 'Goedzo!' 'Neeee, niet goedzo'.

Tellen kunnen ze tot twintig en begroeten en bedanken etc, gaat ook al automatisch in het Nederlands.
K. is het meest taalvaardig. Die analyseert ook woorden. Aardappelen (een volstrekt lastig woord voor Fransen) zijn pommes de terres. Ze had kennelijk al eens begrepen dat 'appels' pommes zijn. Dus moet 'aard' dan wel 'terre' zijn en zo had ze zichzelf een nieuw woord geleerd. Ik vind dat hartstikke knap voor een negenjarige.
En soms vragen ze opeens om 'kás' op brood of zien ze een 'kàt' lopen en dan denk je: waar zat dat woord verstopt?.

Ze krijgen op school al een beetje Engels en ook dat helpt. Een 'boek' is plots een herkenbaar woord (want ze kennen 'book') en dat geldt voor veel meer woorden natuurlijk. Erg leuk om te zien hoe snel ze zich hierin van het één op het andere jaar (willen) ontwikkelen.

Nadeel is dat ze op elke menukaart, al drink je ergens een colaatje, op zoek gaan naar 'ijsje'. "Ja goedzo twee ijsje dankjewel".
Ik: "Nee niet goedzo, nul ijsje asjeblieft" :W

Vandaag ook nog een paar pestkoppen van meiden aangepakt op de camping, die wel even dachten onze meidjes te kunnen uitschelden en tegenhouden bij het wegfietsen vanuit de speeltuin. K. en L. kwamen thuis met dat verhaal en ik kon me gewoon niet voorstellen dat zij ook maar íets zouden hebben uitgelokt. Verklaring van het groepje opgeschoten twaalfjarige meiden: "Ze spreken alleen maar Frans en dat is irritant" en "ze hebben het steeds over ons." Ja, stel zotten, K. en L. vonden de ingevlochten haardraadjes van die grote dames enorm tof en dáár hadden ze het over.
Wat zijn meisjes toch krengen zeg. Maar ik geloof dat het de betreffende rotmeiden aardig duidelijk is geworden dat dit niet nog eens gaat gebeuren.

Kom niet aan mijn zout en peper :{w

[ Bericht 0% gewijzigd door Duderinnetje op 03-08-2012 01:24:03 ]
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115032097
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2012 01:03 schreef Duderinnetje het volgende:
Iemand vroeg laatst nog naar hun interesse Nederlandse woordjes te leren (ik meen -Spring?) en Arty en ik hadden het daar vandaag over. Het is zo grappig dat daar voorgaande jaren niet zo heel veel belangstelling voor was, maar we nu inmiddels merken dat zowel de behoefte/interesse, als de vaardigheid er is om in het Nederlands te tellen, woordjes te onthouden, maar ook taalkundige verbanden te leggen (bijvoorbeeld dat 'zestien' zes en tien is)
De woorden die ze kennen, gebruiken ze ook actief, waar dat vorige jaren niet het geval was. Nu mompelen ze heel vanzelfsprekend al tegen elkaar 'Nee!' 'Kijk'!' 'Asjeblief'.' 'Goedzo!' 'Neeee, niet goedzo'.

Tellen kunnen ze tot twintig en begroeten en bedanken etc, gaat ook al automatisch in het Nederlands.
K. is het meest taalvaardig. Die analyseert ook woorden. Aardappelen (een volstrekt lastig woord voor Fransen) zijn pommes de terres. Ze had kennelijk al eens begrepen dat 'appels' pommes zijn. Dus moet 'aard' dan wel 'terre' zijn en zo had ze zichzelf een nieuw woord geleerd. Ik vind dat hartstikke knap voor een negenjarige.
En soms vragen ze opeens om 'kás' op brood of zien ze een 'kàt' lopen en dan denk je: waar zat dat woord verstopt?.

Ze krijgen op school al een beetje Engels en ook dat helpt. Een 'boek' is plots een herkenbaar woord (want ze kennen 'book') en dat geldt voor veel meer woorden natuurlijk. Erg leuk om te zien hoe snel ze zich hierin van het één op het andere jaar (willen) ontwikkelen.

Nadeel is dat ze op elke menukaart, al drink je ergens een colaatje, op zoek gaan naar 'ijsje'. "Ja goedzo twee ijsje dankjewel".
Ik: "Nee niet goedzo, nul ijsje asjeblieft" :W
:D _O- ijsjes O+
  vrijdag 3 augustus 2012 @ 01:33:49 #14
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_115032891
Mijn zout en peper. O+ :*
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 3 augustus 2012 @ 08:53:01 #15
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_115037637
Ik kanniet reeksen op de iPad, dus ik laat de TR staan voor een van mijn collega's. ;)
***
  vrijdag 3 augustus 2012 @ 09:19:22 #16
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_115038021
Nul eisjes :D
En dat ze je zout en peper maar mooi met rust laten ja!
Ben je een kloon van dat songfestivalwicht?
:D
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
  vrijdag 3 augustus 2012 @ 11:19:18 #17
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115041879
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2012 09:19 schreef oh-oh het volgende:
Nul eisjes :D
En dat ze je zout en peper maar mooi met rust laten ja!
Ben je een kloon van dat songfestivalwicht?
:D
Que?
Snobs have more fun!
KLIK!
  vrijdag 3 augustus 2012 @ 11:29:30 #18
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_115042284
Ik moet denken aan deze met dat nr van dr nav je Indianenverhaal :') :@
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
pi_115062773
Aww je zout en peper :D O+
pi_115063315
Ik lees elke keer nog met bijzonder veel plezier mee O+
Ik wacht nog steeds op een boek oid!
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  vrijdag 3 augustus 2012 @ 20:05:18 #21
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115065520
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2012 11:29 schreef oh-oh het volgende:
Ik moet denken aan deze met dat nr van dr nav je Indianenverhaal :') :@
Ooooh, aha! :D
Nee, ik heb mijn tooi al ruim dertig jaar geleden opgeruimd.
Snobs have more fun!
KLIK!
  Jubileum moderator vrijdag 3 augustus 2012 @ 23:09:56 #22
3660 crew  Lois
*trotse mama*
pi_115075623
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2012 08:53 schreef Brighteyes het volgende:
Ik kanniet reeksen op de iPad, dus ik laat de TR staan voor een van mijn collega's. ;)
ja hoi *)
En als ze lacht, dan lacht de wereld met haar mee....
Eva ♥ en Iris ♥
  vrijdag 3 augustus 2012 @ 23:33:33 #23
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115077130
Dank Lois!

Vandaag geen anekdotes, maar wél een kiek.

Waaihaartjes op de zeehondenboot:


Het was hartstikke leuk en we hebben heel veel zeehonden gezien. De weergoden waren ons ook net op tijd prima gezind.
Snobs have more fun!
KLIK!
  vrijdag 3 augustus 2012 @ 23:36:40 #24
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_115077338
O+ Sowieso zijn zeeghondenboten tof!
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
pi_115077411
En wederom een toffe foto!!
  vrijdag 3 augustus 2012 @ 23:39:16 #26
132428 Ingetje79
Panic Station!
pi_115077493
Wat weer heerlijke verhalen O+

En die waaierverkoopfoto O+ _O_
I'm the patron saint of the denial.
With an angel face and a taste for suicidal.
pi_115079343
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2012 23:33 schreef Duderinnetje het volgende:
Dank Lois!

Vandaag geen anekdotes, maar wél een kiek.

Waaihaartjes op de zeehondenboot:
[ afbeelding ]

Het was hartstikke leuk en we hebben heel veel zeehonden gezien. De weergoden waren ons ook net op tijd prima gezind.
O, wat een leuke foto! Dat heb je dan toch maar mooi samen meegemaakt. Dat vergeten jullie vieren niet meer! :)
Is dat zo?
  zaterdag 4 augustus 2012 @ 00:14:53 #28
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115079458
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 augustus 2012 00:12 schreef Smallish het volgende:

[..]

O, wat een leuke foto! Dat heb je dan toch maar mooi samen meegemaakt. Dat vergeten jullie vieren niet meer! :)
Dat klinkt een beetje alsof de meidjes helaas overboord zijn gevallen vanmiddag, maar ze zijn er nog hoor! :D ;) :*
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115079747
Die Dude...: op hoge benen naar de pestkoppen.
Kom niet aan mijn zout en peper !

Doe je goed, meid.
Blijkt het een communicatie-probleem ! potverdrie. w/

[ Bericht 0% gewijzigd door AnneX op 04-08-2012 09:20:41 ]
  Redactie Frontpage / Spellchecker zaterdag 4 augustus 2012 @ 09:32:59 #30
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_115087039
Meisjes met nul ijsjes :D Ik geniet van je verhalen, was er geen dilemma du jour? :)
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
pi_115090540
Dude, je zou er een boek over moeten schrijven. Ik geniet!
pi_115090635
Wat een leuke ervaring moet dit zijn voor de meisjes!

Leuk dat je dit met ze onderneemt Dude!
  zaterdag 4 augustus 2012 @ 14:20:09 #33
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115094343
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 augustus 2012 09:32 schreef Rewimo het volgende:
Meisjes met nul ijsjes :D Ik geniet van je verhalen, was er geen dilemma du jour? :)
Nee, niet een opvallende!

En soms heb ik ook een dagje niet zo'n zin om te schrijven. :@
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115095854
Schande! o|O

Ik geniet erg van je verhalen, duderinnetje! Het is dat we geen enkele slaapkamer over hebben, anders had ik het ook overwogen. Alhoewel drie weken me wel erg lang lijkt, ik vind nu drie dagen al genoeg als mijn nichtje van 8 hier logeert :)
freedom is just another word for nothing left to lose
  zondag 5 augustus 2012 @ 19:38:50 #35
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115150375
Drie weken ís ook lang en ons aftellen is al lang en breed begonnen. E zijn momenten dat ik denk: onthou dit nou, zodat je volgend jaar gewoon néé zegt!
Maar goed, dat denk ik elk jaar vol overtuiging. Het gevoel vervaagt weer en voor je het weet trek je ze op een tochtige parkeerplaats weer uit een touringcar.

Enerzijds wordt het elk jaar makkelijker (vertrouwder, je kent de gedoetjes, de verdrietjes en de manieren om ze te laten gíeren van de lach), anderzijds komen we al best op een lastige leeftijd: prépuberteit. Met name K. (de jongste, maar dat geldt alleen in kalenderjaren) krijgt zo haar nukken. Verveeld uit het raam staren, wat rondhangen, diep zuchten, niets willen. We hanteren de methode van het sopje en gaarkoken, maar een beetje wennen is het wel.
Gelukkig gaan die buien snel over, al ben ik er van de week een keer (zogenaamd) boos over geweest. Bij verschrikkelijk mooi weer maar wat binnen hangen en maar zuchten en klagen en zich vervelen, terwijl wij de afwas stonden te doen. Nou, die rollen waren snel omgekeerd natuurlijk, is ze nou helemaal betoeterd.

Gisteren kwam het bericht van haar moeder dat ze mogelijk gaan verhuizen naar een andere regio. Grote zorgen bij K., want dan valt ze buiten het werkveld van Secour Populaire (de Franse kant van de uitwisseling). We zullen even zien óf dat zo is en of we daar iets op kunnen vinden.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115150893
Wanneer gaan ze naar huis Dude? Eind van de week?
Ik kan me voorstellen dat je er tegen het einde wel klaar mee bent en je eigen leventje terugwil.

Net als de anderen geniet ik van je verhalen en avonturen en hopelijk kun je de dames nog flink wat jaartjes een fijne break van de dagelijkse sleur bezorgen. ^O^
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_115155357
Zou het té zijn om dan voor K. een ander meisje te laten 'komen' vooropgesteld dat jullie het toch weer willen doen?
Of gewoon een jaar niet en dan het jaar daarop weer kijken of je het weer wilt en dan met andere kinderen?
  zondag 5 augustus 2012 @ 21:24:07 #38
94782 Nieuwschierig
Pro bikini-lijn
pi_115156484
Dat is wat ik al zei, op een gegeven moment vinden ze alles al snel saai. Dat hoort bij het ouder worden. Ook chantage hoort daarbij: *diepe zucht* "Okeeeejj...ik ga wel buiten spelen, maar dan wil ik wel een ijsje" . Of speelgoed stuk maken van de ander die zich daarmee wel vermaakt.
Wie dit leest is gek
  zondag 5 augustus 2012 @ 21:38:11 #39
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115157313
quote:
99s.gif Op zondag 5 augustus 2012 21:24 schreef Nieuwschierig het volgende:
Dat is wat ik al zei, op een gegeven moment vinden ze alles al snel saai. Dat hoort bij het ouder worden. Ook chantage hoort daarbij: *diepe zucht* "Okeeeejj...ik ga wel buiten spelen, maar dan wil ik wel een ijsje" . Of speelgoed stuk maken van de ander die zich daarmee wel vermaakt.
Jij hebt echt geen kaas gegeten van kinderen, of wel? :D
Snobs have more fun!
KLIK!
  zondag 5 augustus 2012 @ 21:40:34 #40
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115157449
quote:
0s.gif Op zondag 5 augustus 2012 19:48 schreef Cat22 het volgende:
Wanneer gaan ze naar huis Dude? Eind van de week?
Ik kan me voorstellen dat je er tegen het einde wel klaar mee bent en je eigen leventje terugwil.

Net als de anderen geniet ik van je verhalen en avonturen en hopelijk kun je de dames nog flink wat jaartjes een fijne break van de dagelijkse sleur bezorgen. ^O^
Vrijdagochtend heeeeeel vroeg gaan ze weer naar huis.

@ bluezz: geen idee nog. Misschien kan K. naar het huis van L. komen daags voor vertrek, waardoor ze toch samen met ze organisatie mee kunnen.
Maar dat is speculeren. Nou goed, ook nog maar even zien of de verhuizing doorgaat.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115158300
Daar zal ze het ook wel moeilijk mee hebben trouwens met verhuizen.. best stressvol voor een kind.
  zondag 5 augustus 2012 @ 22:23:09 #42
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115160131
quote:
0s.gif Op zondag 5 augustus 2012 21:54 schreef Bluezz het volgende:
Daar zal ze het ook wel moeilijk mee hebben trouwens met verhuizen.. best stressvol voor een kind.
Ja, ze had er vanochtend hoofdpijn van. Maar even lekker onder een dekentje op de bank gelegd en koppies soep gemaakt.
Snobs have more fun!
KLIK!
  zondag 5 augustus 2012 @ 22:43:11 #43
94782 Nieuwschierig
Pro bikini-lijn
pi_115161502
quote:
1s.gif Op zondag 5 augustus 2012 21:38 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Jij hebt echt geen kaas gegeten van kinderen, of wel? :D
Ik probeer er drie in toom te houden dus ik spreek louter uit ervaring.
Het blijven niet altijd schatjes. Maargoed, vreemde ogen dwingen meer als bekende.
Wie dit leest is gek
  maandag 6 augustus 2012 @ 00:37:01 #44
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115168317
quote:
99s.gif Op zondag 5 augustus 2012 22:43 schreef Nieuwschierig het volgende:

[..]

Ik probeer er drie in toom te houden dus ik spreek louter uit ervaring.
Het blijven niet altijd schatjes. Maargoed, vreemde ogen dwingen meer als bekende.
Nou, je toont je consequent nauwelijks enthousiast als het om je eigen gebroed gaat.
Misschien had je vakantiekinderen moeten nemen! Ideaal!
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 6 augustus 2012 @ 01:28:18 #45
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_115170248
quote:
1s.gif Op maandag 6 augustus 2012 00:37 schreef Duderinnetje het volgende:

Nou, je toont je consequent nauwelijks enthousiast als het om je eigen gebroed gaat.
Misschien had je vakantiekinderen moeten nemen! Ideaal!
:D
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 7 augustus 2012 @ 17:07:04 #46
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115245613
Wij gaan morgen naar huis (=ze gaan gauw naar huis!) *O* 8-)
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115246201
_O_ Ik kreeg een lange mail van mijn collegadin die net terug is van een kampeervakantie met 2 eigen bio puberdochters nou geloof me, jij hebt niets te klagen _O-
  dinsdag 7 augustus 2012 @ 17:21:53 #48
56347 Faithz
ADHD Fokker
pi_115246755
Anoniem maken en posten :Y
Trotse mamma :)
  dinsdag 7 augustus 2012 @ 18:10:21 #49
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115248987
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 augustus 2012 17:13 schreef Bluezz het volgende:
_O_ Ik kreeg een lange mail van mijn collegadin die net terug is van een kampeervakantie met 2 eigen bio puberdochters nou geloof me, jij hebt niets te klagen _O-
Onbekende ogen zijn nu eenmaal dwingender hè! 8-)
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115249632
.

[ Bericht 50% gewijzigd door Blues op 07-08-2012 22:12:43 (mailtje weg) ]
  dinsdag 7 augustus 2012 @ 19:07:36 #51
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115251621
Is niks geen vervuiling Bluezz! Ik vond kamperen al niet leuk met mijn echtgenoot, laat staan met twee blagen erbij! :D
Snobs have more fun!
KLIK!
  dinsdag 7 augustus 2012 @ 20:43:12 #52
56347 Faithz
ADHD Fokker
pi_115256941
:D bluezz :')

Maar dat lijkt me ook lastig. Ik heriner me een dergelijke vakantie met mijn ouders nog heel goed :')

Elk een vriendin mee laten nemen zou nog kunnen helpen :)
Trotse mamma :)
pi_115257752
Ja dat wel maar dan zitten ze wel met 4 meiden :o :+
  dinsdag 7 augustus 2012 @ 21:02:12 #54
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115258065
Ik vond kamperen als kind juist onwijs gaaf!
Heerlijk rondhangen op een camping, vriendinnetjes maken, verkering vragen aan de buurjongen, mijn eerste disco (shandy!) en heerlijk slapen in een tent.


Ik heb er zo van genoten dat dat genot vol-le-dig op is gebruikt. Mij krijg je alleen nog in een tent als die over een comfortabel hotel staat. *;
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115258291
Ik heb als kind nooit gekampeerd -O- Altijd grote huizen in het swartzwald met veel, heul veel familie :r :D
Wel vanaf mijn 16e heel veel gekampeerd, met vriendjes :9 later ook met de jongetjes. Hardstikke leuk! En zo primitief mogelijk. Nu huisjes en hotels/B&B's ook leuk :) zou kamperen met dit lijf niet meer kunnen, maar zou het geloof ik niet eens zo erg vinden.
(maar wel online gedoe en tv missen vrees ik :@ )
  dinsdag 7 augustus 2012 @ 21:09:20 #56
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_115258441
Ik zou het max. 3 dagen leuk vinden en dan met terugwerkende kracht gillend gek worden. :9
Confidence through competence
pi_115262067
ik heb vorige week nog zitten kamperen met mijn 2 kinderen.
Heerlijk O+ 7 dagen helemaal niets doen O+
  Moderator dinsdag 7 augustus 2012 @ 22:06:08 #58
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_115262158
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 augustus 2012 19:07 schreef Duderinnetje het volgende:
Is niks geen vervuiling Bluezz! Ik vond kamperen al niet leuk met mijn echtgenoot, laat staan met twee blagen erbij! :D
En jullie tent dan :o
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  dinsdag 7 augustus 2012 @ 23:10:45 #59
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115267108
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 augustus 2012 22:06 schreef Renesite het volgende:

[..]

En jullie tent dan :o
Alles is weg!



Hoewel, ik heb de campinggastendoekjes nog.
Snobs have more fun!
KLIK!
  dinsdag 7 augustus 2012 @ 23:36:42 #60
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115268917
Wij gaan ons laatste nachtje in hier. De meisjes zijn er een beetje van in de war. We gaan hier weg (wat ze wel prima vinden hoor, ze zijn ook heel graag thuis bij ons) en daarna al snel gaan ze naar hun eigen huis. Zoals elk jaar: onrust, traantjes, pijntjes, overmoed, kapotte knietjes. Anderhalve week zit je met zijn allen in een veel te krappe caravan, waar wordt gestoeid, spookje wordt gespeeld, gebreakdanced en hete kopjes thee worden gedronken, zonder dat er een gewonde valt. Maar op zo'n laatste dag tuimelt er eentje om tegen een stoel, stoot de ander de tenen aan een tafelpoot en klapt er later buiten eentje met de knietjes op de tegels. Drama, tranen, kusjes, pleisters (net iets groter dan nodig natuurlijk). En zo eindigt weer een vakantie met de Draken.

K. kreeg vandaag het nieuws dat ze inderdaad gaat verhuizen. Met een klein stemmetje kwam de vraag aan haar moeder hoe dat dan moest, volgend jaar. Gelukkig had haar moeder het al voorzien en gaat ze bij de organisatie langs om te vragen of K. volgend jaar gewoon mee mag, mits ze zelf zorgen dat ze bij het gebruikelijke opstappunt staat. Opluchting, gejuich, "gekneusde" vingertjes tegen een kastdeur.

De cadeautjes voor thuis zijn ook al binnen. Gisteren gingen ze met elk tien euro winkel in en winkel uit. Met een lijstje op zak met de namen van alle gelukkigen die een souvenir zouden ontvangen. Al snel bleek dat je voor een tientje toch echt niet de hele familie én de halve buurt kan voorzien van een cadeau.
Met ernstige gezichtjes werd de lijst nogmaals doorgenomen en bleef de familie over. De leden daarvan kunnen rekenen op kauwgomballen, plastic kroontjes met roze diamanten, sleutelhangers met een vuurtoren erop en pakjes waxinelichtjes.

Ze leren ook razensnel woordjes bij, zoals ik al vertelde. Vanavond aten we erwtjes (petits poids). L. begon met vertalen van het Frans naar het Nederlands: "Kleine... poids?" Nee erwtjes, maar toch zat ze op de goede weg. We vertelden dat de uitgangen -tjes of -jes in het Nederlands klein betekenen. Erwtjes zijn kleine erwten. Ah! Dus een "klein kat" is hetzelfde als "katje".

Toen Arty en ik het even later over de meisjes hadden, kwam L. zelf met de conclusie dat we het over kleine 'filles' hadden. Knap gehoord!

We roddelen dus al ietwat gecodeerd, zo nu en dan. "L. (we zeggen dus letterlijk 'L.') wordt toch een echt M-eisje hè?"

Jaaaaaaaaaaaaaaaa, we krijgen een ijsje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *O*

/fail

;(

[ Bericht 3% gewijzigd door Duderinnetje op 09-08-2012 02:06:56 ]
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115269907
:D
Wij spraken een tijdje engels, maar ook dat is op den duur gevaarlijk :+
  woensdag 8 augustus 2012 @ 00:01:40 #62
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115270349
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 augustus 2012 23:53 schreef Bluezz het volgende:
:D
Wij spraken een tijdje engels, maar ook dat is op den duur gevaarlijk :+
Ja, dat is beperkt houdbaar natuurlijk :D Veelal is Frans een goede oplossing. Maarja. :'(

Hadden we nou naar Duitse deerntjes genomen.
Snobs have more fun!
KLIK!
  woensdag 8 augustus 2012 @ 00:25:43 #63
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115271822
Nog een opmerkelijk moment, aan het avondmaal, een paar dagen geleden. Ik weet niet meer hoe, maar we kwamen te spreken over de regering, ministers, verkiezingen. Wat volgde was een gedetailleerde uiteenzetting van beide dames over de afgelopen verkiezingen, de belangrijkste programmapunten van de kandidaten en een overzicht van alle Franse presidenten en premiers van de laatste drie decennia - met hun eigenaardigheden ("Sarkozy deed alleen maar van 'blablabla' - handgebaar erbij - maar begreep zijn volk niet".) Overigens kennen ze ook feilloos de namen van hun respectievelijke burgemeesters en hun voorgangers.


Vinden ze heel normaal. Op je negende/tiende even bomen over de politieke status quo. En ondertussen vraag je of de mayo door kan komen. Want frietjes. En dat is ook raar aan Nederland, behalve de premier: dat frietjes niet tellen als groente. Zit je weer met doperwten opgescheept.

[ Bericht 9% gewijzigd door Duderinnetje op 08-08-2012 00:32:47 ]
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115273154
Intelligente dames. De Nederlandse premiers van de afgelopen 30 jaar ken ik toch echt niet, terwijl ik er zeker 15 jaar enigszins politiek bewust bij was :P
  woensdag 8 augustus 2012 @ 00:50:56 #65
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_115273347
quote:
11s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 00:25 schreef Duderinnetje het volgende:
Nog een opmerkelijk moment, aan het avondmaal, een paar dagen geleden. Ik weet niet meer hoe, maar we kwamen te spreken over de regering, ministers, verkiezingen. Wat volgde was een gedetailleerde uiteenzetting van beide dames over de afgelopen verkiezingen, de belangrijkste programmapunten van de kandidaten en een overzicht van alle Franse presidenten en premiers van de laatste drie decennia - met hun eigenaardigheden ("Sarkozy deed alleen maar van 'blablabla' - handgebaar erbij - maar begreep zijn volk niet".) Overigens kennen ze ook feilloos de namen van hun respectievelijke burgemeesters en hun voorgangers.

Vinden ze heel normaal. Op je negende/tiende even bomen over de politieke status quo. En ondertussen vraag je of de mayo door kan komen. Want frietjes. En dat is ook raar aan Nederland, behalve de premier: dat frietjes niet tellen als groente. Zit je weer met doperwten opgescheept.
Vive la France..hoewel..nee, toch maar niet.
Vive de Franse Vakantiekinderen. *O*
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  One tough cookie woensdag 8 augustus 2012 @ 00:53:56 #66
169210 liesje1979
pi_115273484
Dat ze alweer bijna weggaan is voor jullie misschien een heerlijk vooruitzicht maar voor mij als tweedejaars lurker wel jammer hoor. Je schrijft er ook zo heerlijk over en uit alles blijkt dat ze elk jaar de vakantie van hun leven hebben. Dank je voor het delen.
Weten ze dat eigenlijk? Dat er fans zijn van hun avonturen? :D
  woensdag 8 augustus 2012 @ 01:04:46 #67
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115273930
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 00:46 schreef erikkll het volgende:
Intelligente dames. De Nederlandse premiers van de afgelopen 30 jaar ken ik toch echt niet, terwijl ik er zeker 15 jaar enigszins politiek bewust bij was :P
Ik heb sterk de indruk dat het onderwijs in Frankrijk veel aandacht besteedt aan vaderlandse geschiedenis, maar dat ook thuis veel over politiek wordt gepraat. Er hangt voor deze gezinnen ook veel vanaf natuurlijk, wie de verkiezingen wint.

Ik vind de dames (met name K., de denker) trouwens ook goed op de hoogte van topografie bijvoorbeeld. En ook over kunst krijgt ze les op school. Ze weet de belangrijkste musea in Frankrijk te noemen (en heeft een hele planning die te bezoeken) en maakt van een van haar vlechtjes een krulsnor, waarna ze als Salvador Dalí een kleine toespraak houdt.
Het Franse onderwijs staat als tamelijk ouderwets te boek, maar ik vind het toch wel gaaf dat de meiden zo veel weten van ogenschijnlijk 'saaie dingen'. Het wekt ook hun interesse en leert ze hun mening vormen.
Snobs have more fun!
KLIK!
  woensdag 8 augustus 2012 @ 01:12:49 #68
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115274262
quote:
17s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 00:53 schreef liesje1979 het volgende:
Dat ze alweer bijna weggaan is voor jullie misschien een heerlijk vooruitzicht maar voor mij als tweedejaars lurker wel jammer hoor. Je schrijft er ook zo heerlijk over en uit alles blijkt dat ze elk jaar de vakantie van hun leven hebben. Dank je voor het delen.
Weten ze dat eigenlijk? Dat er fans zijn van hun avonturen? :D
Tweedejaars lurker! :D Nog even en je hebt je lurkers-bachelor. 8-)


Nee, ze weten dat niet. Hoewel L. in het eerste jaar wel eens een postje heeft gedaan, geloof ik, maar dat is ze alweer vergeten.


Overigens, Biancavia: een bericht van de auteur zélf voorin het boek: "whoaaaa..." en ze vonden het een geweldig verhaal. Kudos dus!
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115274722
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 01:04 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Ik heb sterk de indruk dat het onderwijs in Frankrijk veel aandacht besteedt aan vaderlandse geschiedenis, maar dat ook thuis veel over politiek wordt gepraat. Er hangt voor deze gezinnen ook veel vanaf natuurlijk, wie de verkiezingen wint.

Ik vind de dames (met name K., de denker) trouwens ook goed op de hoogte van topografie bijvoorbeeld. En ook over kunst krijgt ze les op school. Ze weet de belangrijkste musea in Frankrijk te noemen (en heeft een hele planning die te bezoeken) en maakt van een van haar vlechtjes een krulsnor, waarna ze als Salvador Dalí een kleine toespraak houdt.
Het Franse onderwijs staat als tamelijk ouderwets te boek, maar ik vind het toch wel gaaf dat de meiden zo veel weten van ogenschijnlijk 'saaie dingen'. Het wekt ook hun interesse en leert ze hun mening vormen.
Ja. In zekere zin jammer dat het Nederlandse onderwijs totaal van de feitenkennis is afgestapt en dat alles draait om het 'logisch beredeneren'. In het bedrijfsleven later misschien nuttig, maar in het echte leven een tekortkoming. Terwijl men in Frankrijk droge maar nuttige stof leert, leert de Nederlandse jeugd 'schattend rekenen' en werken in groepjes :+
pi_115274790
Best nuttig verder, dat schattend rekenen. Voorbeeldsom:
Er passen 1300 snoepjes in de pot, in 1 zakje zitten 250 snoepjes. Hoeveel zakjes kun je ongeveer legen in de pot?

A. 10
B. 40
C. 5
D. Niet één, de snoepjes belanden allemaal in je maag voor je het door hebt.
  woensdag 8 augustus 2012 @ 01:31:04 #71
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115274835
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 01:26 schreef erikkll het volgende:

[..]

Ja. In zekere zin jammer dat het Nederlandse onderwijs totaal van de feitenkennis is afgestapt en dat alles draait om het 'logisch beredeneren'. In het bedrijfsleven later misschien nuttig, maar in het echte leven een tekortkoming. Terwijl men in Frankrijk droge maar nuttige stof leert, leert de Nederlandse jeugd 'schattend rekenen' en werken in groepjes :+
En daar is vast ook wel iets voor te zeggen. Nou ja, het gras is altijd groener aan de andere kant van België, zullen we maar zeggen.
Snobs have more fun!
KLIK!
  woensdag 8 augustus 2012 @ 01:31:47 #72
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115274860
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 01:29 schreef erikkll het volgende:
Best nuttig verder, dat schattend rekenen. Voorbeeldsom:
Er passen 1300 snoepjes in de pot, in 1 zakje zitten 250 snoepjes. Hoeveel zakjes kun je ongeveer legen in de pot?

A. 10
B. 40
C. 5
D. Niet één, de snoepjes belanden allemaal in je maag voor je het door hebt.
Oh maar die zouden mijn dames ook wel meteen goed hebben hoor! *O*
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115274885
quote:
10s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 01:31 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Oh maar die zouden mijn dames ook wel meteen goed hebben hoor! *O*
Doormiddel van proefondervindelijk vaststellen? :P
  woensdag 8 augustus 2012 @ 01:44:19 #74
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115275214
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 01:32 schreef erikkll het volgende:

[..]

Doormiddel van proefondervindelijk vaststellen? :P
Volgens mij scharen ze dat gewoon onder feitenkennis.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115278851
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 01:12 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Overigens, Biancavia: een bericht van de auteur zélf voorin het boek: "whoaaaa..." en ze vonden het een geweldig verhaal. Kudos dus!
O+
Ja, die met de ballen in de bek.
pi_115279308
Ik lees met veel plezier mee met jullie avonturen :D.
Mama van 2 lieve meiden :)
  woensdag 8 augustus 2012 @ 12:28:09 #77
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115283999
Aan boord, inclusief flessenpost om straks in de Noordzee te gooien!
Snobs have more fun!
KLIK!
  woensdag 8 augustus 2012 @ 13:00:16 #78
331246 Kentekenplaat
Vaak op de foto.
pi_115285150
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 12:28 schreef Duderinnetje het volgende:
Aan boord, inclusief flessenpost om straks in de Noordzee te gooien!
Maar daar komt de boot heul niet. :{
Verkrijgbaar met diverse letter- en cijfercombinaties!
pi_115285220
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 12:28 schreef Duderinnetje het volgende:
Aan boord, inclusief flessenpost om straks in de Noordzee te gooien!
:D

/ wie bedenkt dat dan?
  woensdag 8 augustus 2012 @ 14:26:02 #80
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_115288612
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 12:28 schreef Duderinnetje het volgende:
Aan boord, inclusief flessenpost om straks in de Noordzee te gooien!
:D O+
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
  woensdag 8 augustus 2012 @ 17:35:29 #81
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115297373
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 13:00 schreef Kentekenplaat het volgende:

[..]

Maar daar komt de boot heul niet. :{
Zeur niet vrind. :{w
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115297745
Lekker thuis? *O*
  woensdag 8 augustus 2012 @ 17:43:03 #83
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115297774
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 13:02 schreef AnneX het volgende:

[..]

:D

/ wie bedenkt dat dan?
Nou eerlijk gezegd een Mexicaans restaurant dat een flessenpostkleurplaat bij het kindermenu stopte. :+
Snobs have more fun!
KLIK!
  woensdag 8 augustus 2012 @ 17:44:25 #84
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115297885
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 17:42 schreef Bluezz het volgende:
Lekker thuis? *O*
Jaaaaaaa! *O*

Bij de kat. O+

Eerste was draait al. Straks pizza's halen en verder lekker niks meer doen!
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115297955
Lekker he O+ Katten toch? :o
  woensdag 8 augustus 2012 @ 17:52:43 #86
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115298322
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 17:45 schreef Bluezz het volgende:
Lekker he O+ Katten toch? :o
Ja maar een is mijn lievelings :@
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115301036
Die ouwe zeker ;)
(dat heb je trouwens ook vaak bij kinderen wist je dat O-) )
  woensdag 8 augustus 2012 @ 18:54:54 #88
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115301333
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 18:46 schreef Bluezz het volgende:
Die ouwe zeker ;)
(dat heb je trouwens ook vaak bij kinderen wist je dat O-) )
Nee die ouwe vink niks! :D - wat betreft onze katten.
:P

Van de kinderen zou ik het niet willen kunnen zeggen. O-)
Snobs have more fun!
KLIK!
  woensdag 8 augustus 2012 @ 20:54:25 #89
331246 Kentekenplaat
Vaak op de foto.
pi_115306514
quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 17:35 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Zeur niet vrind. :{w
:@
Verkrijgbaar met diverse letter- en cijfercombinaties!
  donderdag 9 augustus 2012 @ 00:21:46 #90
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115318725
En dan nu het olympisch Flessenwerpen in de lichtgewichtklasse!

Het materiaal:


De worp: opperste concentratie, een tot in de puntjes uitgekiende armbeweging...


En daar gáát de fles!!!


Een ongekende prestatie die zijn weerga niet kende!

(Daarna een olympisch sprintje trekken om niet betrapt te worden door het personeel van de boot!)
Snobs have more fun!
KLIK!
  donderdag 9 augustus 2012 @ 01:27:44 #91
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_115321552
Morgen aan tafel bij Mart Smeets? O+
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 9 augustus 2012 @ 01:37:53 #92
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115321898
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2012 01:27 schreef golfer het volgende:
Morgen aan tafel bij Mart Smeets? O+
Zou dat niet minder dan terecht zijn?

We zijn immers een gek volk, wij.

Dus ja, dat zou volledig terecht zijn, als ik het zo mag zeggen. En dat mag ik zeggen.
Snobs have more fun!
KLIK!
  donderdag 9 augustus 2012 @ 11:56:27 #93
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_115329946
ooh, alweer bijna voorbij... heb met veel plezier alles achter elkaar gelezen, heerlijke verslagen weer. O+ wat fijn dat 't ook dit jaar weer zo goed verlopen is! en 't zijn ook wel bofkonten hoor, dat ze bij jullie terecht zijn gekomen! ^O^ veel plezier nog en alvast succes met 't afscheid. daarna lekker genieten van de rust!
in de haak.
  † In Memoriam † donderdag 9 augustus 2012 @ 13:17:13 #94
37843 lady-wrb
kortaf
pi_115332692
hartstikke leuk om weer meegelezen te hebben O+

dag meisjes :W goede reis morgen
* lady-wrb hoopt op een "wordt vervolgd" voor volgend jaar
  donderdag 9 augustus 2012 @ 15:07:31 #95
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115337140
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2012 13:17 schreef lady-wrb het volgende:
hartstikke leuk om weer meegelezen te hebben O+

dag meisjes :W goede reis morgen
* lady-wrb hoopt op een "wordt vervolgd" voor volgend jaar
Nou, daar zeg je wat.
Ik heb steeds minder vakantie in de zomer. Dit jaar kunnen we daardoor zelf niet weg. Het is werken, meisjes en weer aan het werk. Ik heb na een collegejaar toch eigenlijk wel écht even een break nodig. Heb het gevoel dat ik nu alleen maar in dienst heb gestaan van anderen en ik twijfel of het verstandig is om volgend jaar weer door te halen op deze manier.

Nog even goed over nadenken.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115337939
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2012 15:07 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Nou, daar zeg je wat.
Ik heb steeds minder vakantie in de zomer. Dit jaar kunnen we daardoor zelf niet weg. Het is werken, meisjes en weer aan het werk. Ik heb na een collegejaar toch eigenlijk wel écht even een break nodig. Heb het gevoel dat ik nu alleen maar in dienst heb gestaan van anderen en ik twijfel of het verstandig is om volgend jaar weer door te halen op deze manier.

Nog even goed over nadenken.
Ik meende het al te kunnen herkennen aan de toon in je verhalen. Vraag me niet hoe of wat, maar ik bedacht me vanmorgen nog van dit zou best wel eens het laatste jaar kunnen zijn. Geeft verder niks hoor, ik bedoel het is jouw goed recht om er mee te stoppen of mee door te gaan.

Ik kan me bijvoorbeeld ook voorstellen dat wanneer ze zeg maar te oud waren geworden, dat je dan ook niet ineens zomaar weer 2 andere, jongere kinderen laat komen, je hebt toch een hele speciale band met die 2 nu.
  donderdag 9 augustus 2012 @ 17:22:48 #97
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115343293
quote:
2s.gif Op donderdag 9 augustus 2012 15:26 schreef Kper_Norci het volgende:

[..]

Ik meende het al te kunnen herkennen aan de toon in je verhalen. Vraag me niet hoe of wat, maar ik bedacht me vanmorgen nog van dit zou best wel eens het laatste jaar kunnen zijn. Geeft verder niks hoor, ik bedoel het is jouw goed recht om er mee te stoppen of mee door te gaan.

Ik kan me bijvoorbeeld ook voorstellen dat wanneer ze zeg maar te oud waren geworden, dat je dan ook niet ineens zomaar weer 2 andere, jongere kinderen laat komen, je hebt toch een hele speciale band met die 2 nu.
Ik vermoed dat ze wel weer komen, omdat ik het toch niet over mijn hart zou kunnen verkrijgen om ermee te stoppen.
Maar het wordt wel steeds lastiger, zeker als ik nog eens uit het onderwijs stap, wat wel in de planning ligt de komende jaren.

Enfin, we zien wel. Tegelijkertijd maak ik ook alweer plannen voor volgend jaar. Ze willen naar het museum voor moderne kunst hier en we bedachten zelf dat ze ook al wel de leeftijd hebben om een bezoekje aan Amsterdam leuk te vinden. Dus tja. Het is een lastige afweging in elk geval. Drie weken is gewoon net iets te lang om in te passen in je eigen vakantieplanning.
Snobs have more fun!
KLIK!
  donderdag 9 augustus 2012 @ 17:30:54 #99
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115343552
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2012 17:27 schreef -Spring het volgende:
Kunnen ze niet korter komen?
Nee. Nou ja, dan zouden we ze zelf moeten terugbrengen. Maar onze auto loopt 1 op 8 en is achterin ook niet erg comfortabel, dus dat is niet het eerste dat in ons opkomt. :P
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115343734
O ja, je zit met die busreis natuurlijk.
pi_115343776
Tja, wij kennen niet al jouw / jullie toekomstplannen...

Tot nu toe kende ik van jullie de ver-weg-reizen buíten de grote schoolvakanties.
En van zes weken is dit een sociale/lieve/betrokken/vul maar in besteding.
Je schreef eerder dat je het plan " geërfd" hebt van je moeder/ouders.
En jullie zijn toch wel gehecht geraakt aan de franse draken gezien ook de
contacten door het jaar heen, waarover je wel eens bericht.

Affijn, heel veel overwegingen om niet óf juist wél door te gaan.
De dames worden wel interessanter, vermoed ik met de jaren.

Daarom willen wij lurkers natuurlijk, dat je doorgaat ! :* w/ *O*

/ té klein huis, jammergenoeg.

In ieder geval : Merci voor de verhalen van dit jaar en gros bisous (?)
  † In Memoriam † donderdag 9 augustus 2012 @ 18:17:42 #102
240917 Mula
pi_115344890
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2012 17:30 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Nee. Nou ja, dan zouden we ze zelf moeten terugbrengen. Maar onze auto loopt 1 op 8 en is achterin ook niet erg comfortabel, dus dat is niet het eerste dat in ons opkomt. :P
Open een "Wie haalt en brengt mijn draken?"-topic in FHF! :P

Is er geen mogelijkheid dat jullie de draken volgend jaar gaan "delen" met iemand? Jullie 1.5 week en een ander gezin ook 1.5 week? Ik kan me voorstellen dat er genoeg mensen zijn die het een enorm leuk plan vinden, maar die 3 weken ook een beetje te veel van het goede vinden...
pi_115344923
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2012 18:17 schreef Mula het volgende:
Open een "Wie haalt en brengt mijn draken?"-topic in FHF! :P

Is er geen mogelijkheid dat jullie de draken volgend jaar gaan "delen" met iemand? Jullie 1.5 week en een ander gezin ook 1.5 week? Ik kan me voorstellen dat er genoeg mensen zijn die het een enorm leuk plan vinden, maar die 3 weken ook een beetje te veel van het goede vinden...
Goeie ideeën!
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  donderdag 9 augustus 2012 @ 18:32:17 #104
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115345326
Nee, ik ga niets in FHF regelen :D Denk ook niet dat de organisatie het op prijs stelt als wij via internet wildvreemde mensen regelen die de meiden terugbrengen. En delen lijkt me voor de meiden (en hun ouders) te ingewikkeld.

Het komt wel goed hoor. :) Dank voor het meedenken.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115345698
Wat tante Anne zegt *O*
pi_115350923
Ach joh, komt tijd, komt raad. Je hoeft nu toch nog niet te beslissen. Zou het best begrijpen als je een jaartje zou willen overslaan, maar voor alle verhalen hier zou het wel erg jammer zijn natuurlijk :)
*Kleine muisjes hebben kleine wensjes; beschuitjes met gestampte mensjes*
  vrijdag 10 augustus 2012 @ 12:07:48 #107
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115374925
Dat was vroeg vanochtend, om vijf uur opstaan. En wij zijn net wakker van de compenserende dut.

Het afscheid was aanvankelijk weer net zo casual als voorgaande jaren: Ja tot later weer!
Maar in de bus begon L. plots onbedaarlijk te huilen. Dat verbaasde ons. Hiervoor was zij juist steeds degene die met het zelfde enthousiasme als waarmee ze aankwam, weer vertrok. Maar ze wordt wat ouder natuurlijk en afscheid krijgt een beetje meer betekenis.
We hebben heel veel kushandjes geblazen en daar gingen ze. Toch vreemd hoor, telkens weer.

Nou ja, en ik denk dat het toch wel gek moet lopen als ze volgend jaar niet meer komen. Ja of ik moet op de één of andere manier plots een gewone baan krijgen.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115375444
dag kinders w/
pi_115375506
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 12:07 schreef Duderinnetje het volgende:
Dat was vroeg vanochtend, om vijf uur opstaan. En wij zijn net wakker van de compenserende dut.

Het afscheid was aanvankelijk weer net zo casual als voorgaande jaren: Ja tot later weer!
Maar in de bus begon L. plots onbedaarlijk te huilen. Dat verbaasde ons. Hiervoor was zij juist steeds degene die met het zelfde enthousiasme als waarmee ze aankwam, weer vertrok. Maar ze wordt wat ouder natuurlijk en afscheid krijgt een beetje meer betekenis.
We hebben heel veel kushandjes geblazen en daar gingen ze. Toch vreemd hoor, telkens weer.

Nou ja, en ik denk dat het toch wel gek moet lopen als ze volgend jaar niet meer komen. Ja of ik moet op de één of andere manier plots een gewone baan krijgen.
Kennen jullie de ouders eigenlijk? Lijkt me vreemd om je kind 3 weken in handen van een ander te geven. Goede handen hoor, als ik het zo lees.

De situatie moet er uiteraard ook naar zijn aan de andere kant, dat snap ik. Maar lijkt me voor jullie ook vreemd kinderen van een ander een aantal weken in huis zonder de ouders echt te kennen (?).

Buiten dat, jullie bezorgen die meisjes onvergetelijke en onbezorgde weken. Mooi vind ik dat. Heel mooi.
  vrijdag 10 augustus 2012 @ 12:35:20 #110
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115375971
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 12:22 schreef Pannenkoeken het volgende:

[..]

Kennen jullie de ouders eigenlijk? Lijkt me vreemd om je kind 3 weken in handen van een ander te geven. Goede handen hoor, als ik het zo lees.

De situatie moet er uiteraard ook naar zijn aan de andere kant, dat snap ik. Maar lijkt me voor jullie ook vreemd kinderen van een ander een aantal weken in huis zonder de ouders echt te kennen (?).

Buiten dat, jullie bezorgen die meisjes onvergetelijke en onbezorgde weken. Mooi vind ik dat. Heel mooi.
Nee wij kennen de ouders niet, anders dan telefoon/mail sinds de dames hier komen.

De organisatie doet namens de ouders natuurlijk wel een onderzoek naar de gastgezinnen voor die mee mogen doen.
Snobs have more fun!
KLIK!
  Moderator vrijdag 10 augustus 2012 @ 13:11:14 #111
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_115377091
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 12:07 schreef Duderinnetje het volgende:
Dat was vroeg vanochtend, om vijf uur opstaan. En wij zijn net wakker van de compenserende dut.

Het afscheid was aanvankelijk weer net zo casual als voorgaande jaren: Ja tot later weer!
Maar in de bus begon L. plots onbedaarlijk te huilen. Dat verbaasde ons. Hiervoor was zij juist steeds degene die met het zelfde enthousiasme als waarmee ze aankwam, weer vertrok. Maar ze wordt wat ouder natuurlijk en afscheid krijgt een beetje meer betekenis.
We hebben heel veel kushandjes geblazen en daar gingen ze. Toch vreemd hoor, telkens weer.

Nou ja, en ik denk dat het toch wel gek moet lopen als ze volgend jaar niet meer komen. Ja of ik moet op de één of andere manier plots een gewone baan krijgen.
Die heb je toch wel? Een gewonde baan? :+
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  vrijdag 10 augustus 2012 @ 13:21:48 #112
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115377449
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 13:11 schreef Renesite het volgende:

[..]

Die heb je toch wel? Een gewonde baan? :+
Nou gewond, gewond...

Nee maar ik bedoel: een baan zonder een maand zomervakantie. ;)
Snobs have more fun!
KLIK!
  vrijdag 10 augustus 2012 @ 13:23:07 #113
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_115377503
Ik snap jullie overpeinzingen en sommige bedenkingen donders goed, maar aan de andere kant kan je het ons, het meelevende leespubliek, natuurlijk niet aan doen om volgend jaar ons te onthouden van de avonturen van K. en L. met jullie.

Alleen daarom moeten jullie het gewoon blijven doen, totdat het puberende, zich vervelende met alleen maar constant mobiele telefoons in de hand en aan het oor hebbende meisjes met puisterige vrindjes worden. :')
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 10 augustus 2012 @ 13:29:52 #114
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115377792
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 13:23 schreef golfer het volgende:
Ik snap jullie overpeinzingen en sommige bedenkingen donders goed, maar aan de andere kant kan je het ons, het meelevende leespubliek, natuurlijk niet aan doen om volgend jaar ons te onthouden van de avonturen van K. en L. met jullie.

Alleen daarom moeten jullie het gewoon blijven doen, totdat het puberende, zich vervelende met alleen maar constant mobiele telefoons in de hand en aan het oor hebbende meisjes met puisterige vrindjes worden. :')
:D

Ja en dan worden ze zeker verliefd op zo'n puisterige Hollander en dan komen we er noooooit meer vanaf!

Nee we gaan zeker ons best doen om het volgend jaar gewoon weer door te zetten. Feit blijft dat het alleen kan bij de gratie van mijn onderwijsbaan - waar de vakanties almaar korter worden, nu ik wat meer in coördinerende taken techtkom, ipv. louter college geven.
Maar zoals iemand hierboven al heel wijs zei: komt tijd, komt raad.

Ik zit al B&B's in Amsterdam te googlen die enigszins betaalbaar zijn voor met zijn vieren. Dus. 8-)
Snobs have more fun!
KLIK!
  † In Memoriam † vrijdag 10 augustus 2012 @ 13:34:22 #115
37843 lady-wrb
kortaf
pi_115377941
kan toch ook buiten amsterdam? en dan met de trein naar amsterdam?
ga je dan ook naar nemo?
  vrijdag 10 augustus 2012 @ 14:22:03 #116
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115379934
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 13:34 schreef lady-wrb het volgende:
kan toch ook buiten amsterdam? en dan met de trein naar amsterdam?
ga je dan ook naar nemo?
Ja hoor, kan ook. Maar het lijkt me wel het állerleukste om bijvoorbeeld twee nachtjes in de stad te zitten. Inderdaad Nemo (hoewel dat lastig vertalen wordt voor mij) en ze willen graag naar de musea.
Snobs have more fun!
KLIK!
  † In Memoriam † vrijdag 10 augustus 2012 @ 14:31:34 #117
37843 lady-wrb
kortaf
pi_115380295
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 14:22 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Ja hoor, kan ook. Maar het lijkt me wel het állerleukste om bijvoorbeeld twee nachtjes in de stad te zitten. Inderdaad Nemo (hoewel dat lastig vertalen wordt voor mij) en ze willen graag naar de musea.
ja dat is lastig, maar er is ook heel veel te doen
  vrijdag 10 augustus 2012 @ 14:54:02 #118
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_115381103
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 13:29 schreef Duderinnetje het volgende:

Ik zit al B&B's in Amsterdam te googlen die enigszins betaalbaar zijn voor met zijn vieren. Dus. 8-)
Ah, dat komt al in de buurt om ze even dan aan ons voor te stellen. ^O^
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 10 augustus 2012 @ 19:02:48 #119
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115390516
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 14:54 schreef golfer het volgende:

[..]

Ah, dat komt al in de buurt om ze even dan aan ons voor te stellen. ^O^
Ja, wie weet! Terrasje in Amsterdam o.d. Zou leuk zijn!
Snobs have more fun!
KLIK!
  vrijdag 10 augustus 2012 @ 22:22:30 #120
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115400730
De meisjes zijn weer veilig thuis! Toch altijd weer een opluchting dat de reis goed is verlopen en ze weer lekker hun eigen bedje in kunnen.

Heel lief berichtje op de voicemail van de kleine doerak die vanochtend zo moest huilen. Moe en trillerig, maar heel zoet.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115400933
Fijn dat ze veilig thuis zijn! *O* Voor alle partijen. :+
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_115404007
Wat zijn die drie weken snel om!
Nou ja, voor mij als meelezer. Ging het voor jullie ook snel? Of heb je af zitten tellen?
Ja, die met de ballen in de bek.
pi_115404584
Het ging zeker snel :Y
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  vrijdag 10 augustus 2012 @ 23:25:18 #124
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115405235
Het ging snel hoor, want ik zie ons nog zo op de parkeerplaats staan om de meidjes op te halen. Maar er zijn wel moménten geweest dat we zaten af te tellen. Dat horen we overigens van andere gastouders ook wel. Het is hoe dan ook een verandering in je routine en dat kost energie.

Maar het was het allemaal weer waard hoor. En we hebben enorm veel lol met ze gehad en ook óm ze. De meiden rammelden ons wel eens zogenaamd boos door elkaar omdat wij samen zaten te gieren om hun fratsen of verhalen. We wisten ons vaak best lang goed te houden, maar jeetje, je zal zo'n span aan tafel hebben.

Ze hadden bijvoorbeeld eigen 'handshakes', en die werden almaar choreografisch ingewikkelder. Op het laatst duurde het vijf minuten en een boel overleg voordat het ritueel was afgerond (en dat na elk lekker ijsje, een fiets die van het slot ging, een fiets die óp slot ging, 'Kromowojo' die goud behaalde en na elke andere Olympische kampioen, omdat ze op mochten blijven om het rechtsom-boogschieten-met-horden te kijken, want dat was plots hun favorieten sport natuurlijk.)

[ Bericht 14% gewijzigd door Duderinnetje op 10-08-2012 23:37:22 ]
Snobs have more fun!
KLIK!
  zaterdag 11 augustus 2012 @ 12:41:18 #125
132428 Ingetje79
Panic Station!
pi_115420357
Op naar volgend jaar :Y)
I'm the patron saint of the denial.
With an angel face and a taste for suicidal.
pi_115424577
Die handshakes, geweldig :D

Lekker he? Zo'n eerste dag weer samen in je eigen coconnetje O+ ;)
  zaterdag 11 augustus 2012 @ 16:39:13 #127
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115426648
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2012 15:20 schreef Bluezz het volgende:
Die handshakes, geweldig :D

Lekker he? Zo'n eerste dag weer samen in je eigen coconnetje O+ ;)
Ja heerlijk!

Hoewel we nog niet helemaal ontpopcornd zijn. Weer wennen aan onze reguliere tweepersoons-boodschappen bijvoorbeeld. We vergeten de normaalste dingen, maar vinden onszelf wel terug voor het ranja-schap in de supermarkt. En vanmorgen schrok ik (schandalig laat) wakker: o god o god de meisjes moeten al lang een boterham!

Verder zijn we begonnen aan het Grote Puinruimen. Wist je dat een doosje waterverf achter de stortbak van een toilet past? De meisjes waarschuwden ons vrijdagochtend al: oh la la, jullie krijgen heeeeel veel werk te doen als wij weg zijn!

Hun kamer laten we nog even wijselijk dicht. :') Die komt als laatste aan de beurt, als we moed hebben verzameld.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115429051
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2012 16:39 schreef Duderinnetje het volgende:
De meisjes waarschuwden ons vrijdagochtend al: oh la la, jullie krijgen heeeeel veel werk te doen als wij weg zijn!
Jullie zien dat als puinruimen van dit jaar, maar zien de meisjes dat niet als alvast voorbereidingen treffen voor volgend jaar :)
  zaterdag 11 augustus 2012 @ 18:21:22 #129
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115429255
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2012 18:14 schreef frederik het volgende:

[..]

Jullie zien dat als puinruimen van dit jaar, maar zien de meisjes dat niet als alvast voorbereidingen treffen voor volgend jaar :)
Ja dat sluit ik niet uit! :D
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115430867
haha, dus ze hebben opzettelijke sporen op diverse plaatsen delict achtergelaten >:)
  zondag 12 augustus 2012 @ 02:24:30 #131
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115449731
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 augustus 2012 19:09 schreef Bluezz het volgende:
haha, dus ze hebben opzettelijke sporen op diverse plaatsen delict achtergelaten >:)
We zullen zien wat we aantreffen op de haard van de ongeregeldheden (hun kamer).
:D

Wij zijn vanavond weer lekker uit eten geweest en hebben daarna een bandje bezocht onder het genot van biertjes en wijntjes. Wat vinden we dat leuk en (we hebben het er vanavond nog over gehad) wat zijn we toch enorm blij dat wij slechts drie weken per jaar met zijn vieren zijn. Het is heerlijk om elke minuut van je bestaan te kunnen beslissen wat je wel of niet doet.
*O*
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115454538
Een soort van " het beste van twee werelden"? O-)

Eigenlijk denk ik dat de meisjes - ooit franse draken genoemd - een beetje onder jullie ( én onze ) huid zijn gekropen. B-)
En na een tijdelijke overdosis van franse esprit is het ook weer geweldig om je eigen wereld te hervinden en te waarderen.

Hebben Arty en jij dat al bevestigd met een slap aftreksel van de handshake?

Heb je eiks nog contact gehad / gezocht met het meisje dat ooit door jouw moeder/ ouders is opgevangen?
Dat was je van plan, staat mij bij. :?
pi_115456158
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2012 09:09 schreef AnneX het volgende:

Hebben Arty en jij dat al bevestigd met een slap aftreksel van de handshake?

Ja :D *O*
  zondag 12 augustus 2012 @ 19:00:52 #134
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115471780
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2012 09:09 schreef AnneX het volgende:
Een soort van " het beste van twee werelden"? O-)

Eigenlijk denk ik dat de meisjes - ooit franse draken genoemd - een beetje onder jullie ( én onze ) huid zijn gekropen. B-)
En na een tijdelijke overdosis van franse esprit is het ook weer geweldig om je eigen wereld te hervinden en te waarderen.

Hebben Arty en jij dat al bevestigd met een slap aftreksel van de handshake?

Heb je eiks nog contact gehad / gezocht met het meisje dat ooit door jouw moeder/ ouders is opgevangen?
Dat was je van plan, staat mij bij. :?
We hebben tot negen jaar terug eigenlijk altijd contact gehouden met mijn pleegzusje (en haar familie). De intensiteit varieerde wel eens, maar we verloren elkaar niet uit het oog. Dat ging toen nog ouderwets per brieven. Overigens kwam S. tot haar zestiende altijd tweemaal per jaar bij ons. Ook met kerst was ze er, voor twee weken. Daardoor was de band door de jaren heen heel hecht geworden. Wat mij betreft was ze echt een zusje.

Toen mijn moeder in 2003 een paar maanden na mijn vader doodging, is ze hals over kop naar Nederland gekomen, nadat ik een bericht per expresse naar Frankrijk had verzonden. Ze nam haar hele gezin mee en wij brachten ze onder in een bungalowpark nabij de woonplaats van mijn ouders. Memorabele dagen, nadat we elkaar een jaar of acht (schat ik) niet meer in levende lijve hadden gezien.
Mijn moeder al zo broos op een kleedje in het gras, zichtbaar genietend van S. en haar gezin.

Na de dood van mijn ouders bleven we schrijven, tot ze redelijk snel een brief stuurde waarin ze vertelde dat ze uit haar huis moest vertrekken. Geldzorgen. Het nieuwe contactadres zou achterop de envelop staan, zo meldde ze in haar brief.
Helaas is ze dat toen vergeten. Ik had geen geldig postadres meer.
En laat ik nou al vanaf mijn 18de een spaarrekening hebben voor haar, waarmee de problemen zo opgelost zouden zijn geweest.
Ik heb naar alle mogelijke adressen van haarzelf en haar en zíjn familie kaarten gestuurd met het verzoek S. te vertellen dat ik haar actuele adres niet meer had. Alles kwam retour.

Vorig jaar vroeg Spoorloos of ik mijn verhaal wilde vertellen, maar ik heb het niet gedaan. Ik wil niet op TV en ik wil het verhaal over de plotse dood van mijn ouders niet vertellen aan jan en alleman. Een lastige keuze. Ze hadden haar vast kunnen vinden. De contactpersoon zei echter wel: wees ook bereid slecht nieuws te ontvangen over haar toestand.

Ik ben vrij bang dat ze er niet meer is. Het is vreemd dat het contact zo plots weg was en dat S. zelf ook geen contact meer heeft gezocht. Rond die tijd waren er bovendien verschrikkelijke rellen in de Franse voorsteden, met veel doden. Ik heb vaak voor haar leven gevreesd.
De koper van mijn vorige huis (waarvan ze het adres uit haar hoofd wist) weet tot op de dag van vandaag dat elke Franse brief onmiddellijk richting Groningen moet, maar er komt niets. Ze zou me ook op internet vrij gemakkelijk moeten kunnen vinden.

Overigens heeft de huidige stichting waarmee we de Franse Draken krijgen, ook voor me gezocht. Ze konden haar niet vinden.

Regelmatig speur ik naar Facebooks ed. met de naam van mijn vakantiezusje, maar ze zit er nooit tussen.

Het is een lastig verhaal, waarvan ik de afloop voorlopig simpelweg niet wil weten. Het is alsof ze met het gehele fundament dat zo plots instortte, is meegesleurd. In een paar maanden tijd was iedereen weg.

Sommige mensen vinden het heel vreemd dat ik niet 'meer mijn best doe' om haar te vinden. Spoorloos was een mooie kans geweest. Maar daar is het nu de tijd niet voor. Als ze er nog is, dan komt het goed en dan zien we elkaar weer. Daar ben ik zeker van. :)

[ Bericht 0% gewijzigd door Duderinnetje op 12-08-2012 19:17:21 ]
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115472329
Poeh - wat een droef verhaal. :*

Als je het hier vertelt, kan het dan niet bij Spoorloos?
Nádat zij succes hebben in hun zoektocht.
Het programma vertelt toch ook best vaak een verhaal zonder dat betrokkenen
( herkenbaar) in beeld komen.
En verdrietige en superdrama ( voor de buitenstaander) details kunnen worden overgeslagen.
Om je vakantiezusje terug te vinden...

[ Bericht 34% gewijzigd door AnneX op 12-08-2012 19:39:40 ]
  zondag 12 augustus 2012 @ 19:48:26 #136
132428 Ingetje79
Panic Station!
pi_115473602
Ik word een beetje verdrietig van je verhaal :') :@
Hoe oud zijn jullie eigenlijk, of is dat een brutale vraag? :+
I'm the patron saint of the denial.
With an angel face and a taste for suicidal.
  zondag 12 augustus 2012 @ 19:51:57 #137
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115473776
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2012 19:14 schreef AnneX het volgende:
Poeh - wat een droef verhaal. :*

Als je het hier vertelt, kan het dan niet bij Spoorloos?
Nádat zij succes hebben in hun zoektocht.
Het programma vertelt toch ook best vaak een verhaal zonder dat betrokkenen
( herkenbaar) in beeld komen.
En verdrietige en superdrama ( voor de buitenstaander) details kunnen worden overgeslagen.
Om je vakantiezusje terug te vinden...
Hier is heel anders dan Spoorloos. :)
Snobs have more fun!
KLIK!
  zondag 12 augustus 2012 @ 19:54:24 #138
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115473903
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2012 19:48 schreef Ingetje79 het volgende:
Ik word een beetje verdrietig van je verhaal :') :@
Hoe oud zijn jullie eigenlijk, of is dat een brutale vraag? :+
Nee hoor :D

Ik ben 40 en mijn vriend is 38.

Ik ben overigens getrouwd met mijn vriend,bedenk ik me nu :P

Pleegzusje s. is van '79.

[ Bericht 0% gewijzigd door Duderinnetje op 12-08-2012 20:01:13 ]
Snobs have more fun!
KLIK!
  Redactie Frontpage / Spellchecker zondag 12 augustus 2012 @ 20:27:49 #139
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_115475283
Wat ontzettend jammer, Dude, dat jullie elkaar kwijt zijn geraakt. Ik hoop voor je dat jullie elkaar weer vinden :*
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
pi_115475506
Ik ook. En ik denk ook dat als ze er nog is, ooit ergens, ze weer kontakt zal zoeken.
Gevoel enzo :*
  Moderator zondag 12 augustus 2012 @ 20:45:11 #141
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_115476033
Aaaan Dude :*
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  zondag 12 augustus 2012 @ 21:15:24 #142
22740 Grijs
en eigenwijs
pi_115477579
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2012 19:14 schreef AnneX het volgende:
Poeh - wat een droef verhaal. :*

Als je het hier vertelt, kan het dan niet bij Spoorloos?
Nádat zij succes hebben in hun zoektocht.
Het programma vertelt toch ook best vaak een verhaal zonder dat betrokkenen
( herkenbaar) in beeld komen.
En verdrietige en superdrama ( voor de buitenstaander) details kunnen worden overgeslagen.
Om je vakantiezusje terug te vinden...
Niet alle verhalen komen toch op TV? Volgens mij heeft mijn zwager zijn (biologische) vader ook via Spoorloos gevonden. Ze zijn in elk geval nooit op TV geweest.
"Het meeste werk is onbegonnen werk
...eenmaal begonnen wordt het al snel minder"
- [i]Rikkert Zuiderveld[/i]
  Moderator zondag 12 augustus 2012 @ 21:19:31 #143
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_115477794
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2012 21:15 schreef Grijs het volgende:

[..]

Niet alle verhalen komen toch op TV? Volgens mij heeft mijn zwager zijn (biologische) vader ook via Spoorloos gevonden. Ze zijn in elk geval nooit op TV geweest.
Vaak is het zo dat ze het recht wel hebben om het alsnog te kunnen uitzenden.
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_115478102
Wow wat een bijzonder, maar heavy verhaal Duderinnetje! Wie weet en hopelijk en ooit op een dag... :*
  maandag 13 augustus 2012 @ 00:07:56 #145
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115492772
Het komt linksom of rechtsom wel goed. Ook zonder TV. :)

En het is geen dagelijks drama. Er zijn destijds in zeer korte tijd veel mensen om me heen overleden / uit het oog geraakt. Alle vanzelfsprekende banden met mijn jeugd, losten binnen een jaar op. Heel vreemd. Maar ook zo overweldigend dat ik het een soort van wil respecteren, of zoiets. Alsof het niet goed is om een dergelijke kopstoot van het lot, het hoofd te willen bieden.


/ zeg, ging het hier nog over Draken?? :D
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 13 augustus 2012 @ 01:15:00 #146
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_115498020
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2012 00:07 schreef Duderinnetje het volgende:
Het komt linksom of rechtsom wel goed. Ook zonder TV. :)

En het is geen dagelijks drama. Er zijn destijds in zeer korte tijd veel mensen om me heen overleden / uit het oog geraakt. Alle vanzelfsprekende banden met mijn jeugd, losten binnen een jaar op. Heel vreemd. Maar ook zo overweldigend dat ik het een soort van wil respecteren, of zoiets. Alsof het niet goed is om een dergelijke kopstoot van het lot, het hoofd te willen bieden.

/ zeg, ging het hier nog over Draken?? :D
Ja, het ging over de draken, maar je mag ook beste even jouw verhaal over jouw 'vakantiezusje' kwijt. :*
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 13 augustus 2012 @ 01:29:46 #147
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_115498656
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2012 01:15 schreef golfer het volgende:

[..]

Ja, het ging over de draken, maar je mag ook beste even jouw verhaal over jouw 'vakantiezusje' kwijt. :*
En kwijt is het. :*

Nu maar weer op naar volgend jaar. Dank allemaal weer voor de hulp, de tips en het luisterend oor. Daar hebben we veel aan! Ook namens de Draken weer dank daarvoor. ^O^
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_115502416

voor jou :*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  maandag 13 augustus 2012 @ 22:41:32 #149
132428 Ingetje79
Panic Station!
pi_115534097
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2012 19:54 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Nee hoor :D

Ik ben 40 en mijn vriend is 38.

Ik ben overigens getrouwd met mijn vriend,bedenk ik me nu :P

Pleegzusje s. is van '79.
Tnx :)

Ik hoop dat je haar ooit weer tegen komt, als de tijd daar rijp voor is. :Y

En dat jullie volgend jaar de Draakjes weer te logeren krijgen :+
I'm the patron saint of the denial.
With an angel face and a taste for suicidal.
pi_115616160
Ik heb echt genoten van je verhalen over de kleine Francaisetjes. Geweldig dat je dit doet. Echt super leuk ook voor de twee dames.
pi_116215611
http://www.nu.nl/buitenla(...)8-jaar-gevonden.html

Dude...Als je (nog) mailt oid met de franse dames...leuk berichtje over
flessenpost w/

/ traduire est un petit oeuf, n'est- ce pas?
  vrijdag 31 augustus 2012 @ 00:39:41 #152
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_116217101
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 00:09 schreef AnneX het volgende:
http://www.nu.nl/buitenla(...)8-jaar-gevonden.html

Dude...Als je (nog) mailt oid met de franse dames...leuk berichtje over
flessenpost w/

/ traduire est un petit oeuf, n'est- ce pas?
:D

Moet te lukken zijn. Ik ga het ze mailen, leuk!!
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_116221361
Nu het topic toch bovenin staat...is dit mogelijk ook wel interessant leesvoer? :?
alhoewel jullie andere ervaringen hebben. B-)
http://www.trouw.nl/tr/nl(...)tten-aan-tafel.dhtml

/ Ook het comment is vermakelijk. w/
  vrijdag 31 augustus 2012 @ 11:14:30 #154
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_116225541
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 08:36 schreef AnneX het volgende:
Nu het topic toch bovenin staat...is dit mogelijk ook wel interessant leesvoer? :?
alhoewel jullie andere ervaringen hebben. B-)
http://www.trouw.nl/tr/nl(...)tten-aan-tafel.dhtml

/ Ook het comment is vermakelijk. w/
Ik vrees dat onze meidjes een ietwat andere opvoedingsstijl hebben genoten. :P

Hoewel het eten en aan tafel zitten echt al een stuk beter ging dit jaar. Ze doen echt hun best en vinden het ook wel heel leuk om naar een restaurant te gaan bijvoorbeeld. :)
Snobs have more fun!
KLIK!
  vrijdag 31 augustus 2012 @ 11:46:49 #155
2177 Gaoxing
(bijna) altijd gelukkig
pi_116226704
Leuk artikel, en er zit inderdaad wel wat in, dat 'attend' (zei de ex-au-pair :P ).

Een groot aantal van de reakties is wel tenenkrommend :D
  vrijdag 31 augustus 2012 @ 13:28:31 #156
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_116230732
Overigens, dit brengt mij op iets waar ik nog eens een stevig stuk over wil schrijven: de terreur van het 'kindermenu' in Nederland.
Tot mijn verbazing staat dat, zelfs bij middenklasse restaurants, niet uit gezond eten, op een aantrekkelijke manier en in aangepaste portie gebracht, maar steevast uit patat met nuggets, appelmoes en zoete meuk ná.
Onbegrijpelijk. En natuurlijk konden wij een 'gewone' maaltijd voor ze bestellen, maar die komt niet op. En als ze andere koters in mayonaise zien grijpen, zijn ze begrijpelijkerwijs wat beteuterd als ze geglaceerde worteltjes met een varkenshaasje krijgen. Dat snap ik ook wel.

Waarom, waarom, waarom, bestaan kindermenu's uit het slechtste wat je een kind kan voorzetten? Slecht bereid snackbarvoer voor een tientje, inclusief een kleurplaatplacemat. Als ik kok was, zou ik dáár nou eens een dagje over prakizeren: een lekkere, lollige en voedzame maaltijd voor kinderen op de kaart zetten.Of op de kaart varianten van bestaande gerechten aanbieden, zodat ze geschikt zijn voor kinderen. Zachtgesmoorde, zoete Indiase curry, dat lust iedereen. Gebakken sliptongetjes met zoete worteltjes. Gecarameliseerde uitjes met kipfilet. Desnoods met kleurplaat.

Als kok leer je je toekomstige klandizie op die manier meteen eten! Het moet je toch aan het hart gaan om je jonge gasten frikandellen te serveren?

[ Bericht 11% gewijzigd door Duderinnetje op 31-08-2012 13:34:17 ]
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_116230912
Nou in Engeland in de pub hadden ze op het kindermenu ook een soort bang and mash op staan. Ik heb het besteld maar mijn 1 jarige at als nog de frietjes van mijn bord :')
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  vrijdag 31 augustus 2012 @ 13:35:36 #158
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_116231049
Wij kregen vroeger altijd een eigen bordje met wat eten van het bord van pa en ma, dat voldeed prima.
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
pi_116231135
zelfs bij de chinees doen ze dat nog :X

doe je mijnessen trouwens geen plezier mee. die willen eten wat wij eten. tenzij er een kinderspeelkamertje is, dan willen ze gewoon helemaal niet eten, behalve stokbrood vooraf en een toetje na :P :')
Your mind don't know how you're taking all the shit you see
Dont believe anyone but most of all dont believe me
God damn right it's a beautiful day Uh-huh
pi_116231649
quote:
14s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 13:35 schreef oh-oh het volgende:
Wij kregen vroeger altijd een eigen bordje met wat eten van het bord van pa en ma, dat voldeed prima.
Wij ook. Maar wij aten sowieso nooit patat. :P
  vrijdag 31 augustus 2012 @ 13:49:49 #161
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_116231650
quote:
14s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 13:35 schreef oh-oh het volgende:
Wij kregen vroeger altijd een eigen bordje met wat eten van het bord van pa en ma, dat voldeed prima.
Op zich waar natuurlijk, maar voor deze meiden was uit eten een klein feestje (jurk aan, lipstick op) en ze zijn, denk ik, niet meer op een leeftijd dat ze een klein bordje gedeeld eten willen. - Dat hadden ze in elk geval veel minder leuk en stoer gevonden, dat weet ik haast wel zeker. Het is ook niet dat ze nauwelijks aten, maar ook weer geen volwassen porties.

Ik snap ook best dat veel van de gewone gerechten niet zo aantrekkelijk zijn voor kinderen, en het moet ook hún feestje zijn. Ik denk alleen wel dat er een middenweg is en het verbaast me dat dat zo'n ondergeschoven kindje ( :') ) is in restaurants.

Ik weet bijvoorbeeld van de Librije dat Jonnie Boer voor kinderen een onwijs verse burger maakt en ter plekke aardappeltjes voor ze poft en groentes klaarmaakt. Echt feestelijk kindervoer, maar van verse, goede ingrediënten en geen concessies aan kwaliteit. Maarja, om nou met ze naar de Librije te gaan om de kroketten te ontlopen, is ook zoiets. :P
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_116231673
Bij ons thuis in de jaren 60-tig organiseerde mijn moeder wel eens feestelijke
familie etens aan lange tafel ( door de flat opgesteld) .
Kinderen zaten bij elkaar en aten wel gewoon mee.
Toestemming vragen en dan mocht je van tafel om in je eigen kamer te gaan klieren.
De afgelopen jaren bij ons thuis wel eens gezamenlijk eten met bevriende gezinnen met kleine kinderen.
Kaasfondue, want iets anders is niet besteed aan deze volwassenen hé
8)7 :Y) ...(aangeklede) salade heet " konijnenvoer".
Ja ! Dat wordt gezegd !
De kinderen zitten aan hun eigen tafel, dat vinden ze wel leuk.
Hebben het er nog over.

Áls wij gezamenlijk uit eten gaan ( met de volwassenen) weet ik al wat er wordt besteld, plus extra frites en mayonaise tot twee keer toe.
Hij is 2x2 en 150 kilo.
En ik heb steeds minder zin om mee te gaan ( vanwege de tafelmanieren).
Hij eet ook met zakenrelaties in sterrenrestaurants. _O-
" extra frites" _O-
  vrijdag 31 augustus 2012 @ 13:51:39 #163
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_116231719
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 13:50 schreef AnneX het volgende:
Bij ons thuis in de jaren 60-tig organiseerde mijn moeder wel eens feestelijke
familie etens aan lange tafel ( door de flat opgesteld) .
Kinderen zaten bij elkaar en aten wel gewoon mee.
Toestemming vragen en dan mocht je van tafel om in je eigen kamer te gaan klieren.
Ook bij ons thuis wel eens gezamenlijk eten met bevriende gezinnen met kleine kinderen.
Kaasfondue, want iets anders is niet besteed aan deze volwassenen hé
8)7 :Y) ...(aangeklede) salade heet " konijnenvoer".
De kinderen zitten aan hun eigen tafel, dat vinden ze wel leuk.
Hebben het er nog over.

Áls wij gezamenlijk uit eten gaan ( met de volwassenen) weet ik al wat er wordt besteld, plus extra frites en mayonaise tot twee keer toe.
Hij is 2x2 en 150 kilo.
En ik heb steeds minder zin om mee te gaan ( vanwege de tafelmanieren).
Hij eet ook met zakenrelaties in sterrenrestaurants. _O-
" extra frites" _O-
"Met Joppiesôs".
Snobs have more fun!
KLIK!
  vrijdag 31 augustus 2012 @ 13:52:24 #164
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_116231742
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 13:49 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Op zich waar natuurlijk, maar voor deze meiden was uit eten een klein feestje (jurk aan, lipstick op) en ze zijn, denk ik, niet meer op een leeftijd dat ze een klein bordje gedeeld eten willen. - Dat hadden ze in elk geval veel minder leuk en stoer gevonden, dat weet ik haast wel zeker. Het is ook niet dat ze nauwelijks aten, maar ook weer geen volwassen porties.

Ik snap ook best dat veel van de gewone gerechten niet zo aantrekkelijk zijn voor kinderen, en het moet ook hún feestje zijn. Ik denk alleen wel dat er een middenweg is en het verbaast me dat dat zo'n ondergeschoven kindje ( :') ) is in restaurants.

Ik weet bijvoorbeeld van de Librije dat Jonnie Boer voor kinderen een onwijs verse burger maakt en ter plekke aardappeltjes voor ze poft en groentes klaarmaakt. Echt feestelijk kindervoer, maar van verse, goede ingrediënten en geen concessies aan kwaliteit. Maarja, om nou met ze naar de Librije te gaan om de kroketten te ontlopen, is ook zoiets. :P
Oh ja dat snap ik helemaal hoor, wij gingen altijd uit eten met onze eigen ouders natuurlijk, en dan wisten we niet beter dan dat we van hun borden mochten kiezen wat wij ook wilden. We aten sowieso maar weinig altijd, dus dat was eigenlijk heel lang gewoon goed zo. Als we met oom en tante op vakantie gingen en uit eten gingen kregen we dingen als kikkerbilletjes en zo :D
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
pi_116231743
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 13:51 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

"Met Joppiesôs".
|:( :D
  vrijdag 31 augustus 2012 @ 14:09:57 #166
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_116232384
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 13:52 schreef oh-oh het volgende:

[..]

Oh ja dat snap ik helemaal hoor, wij gingen altijd uit eten met onze eigen ouders natuurlijk, en dan wisten we niet beter dan dat we van hun borden mochten kiezen wat wij ook wilden. We aten sowieso maar weinig altijd, dus dat was eigenlijk heel lang gewoon goed zo. Als we met oom en tante op vakantie gingen en uit eten gingen kregen we dingen als kikkerbilletjes en zo :D
Kikkerbilletjes! :o

Nou, onze dames wilden volgend jaar in elk geval een keer 'Súzy' (Wat? Sushi!) maken en eten. Hadden ze op TV gezien.

Ik voorzie een boel lol bij het maken, en wat bedenkelijke gezichten bij het daadwerkelijke eten. :D Maar we gaan het wel proberen.
Snobs have more fun!
KLIK!
  vrijdag 31 augustus 2012 @ 14:17:23 #167
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_116232688
Sushi met ei en komkommer en zo lusten ze vast wel gewoon hoor, als de rauwe vis mss niet aan ze besteed is!
Ja ik weet nog dat we es met oom en tante een weekend naar Amsterdam gingen en bij de Vijf Vlieghen gingen dineren, kregen we kikkerbillen, want sjieke toko :D
Dat hebben we dus wel onthouden , en het smaakte gewoon naar kip en was erg weinig :P
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
  vrijdag 31 augustus 2012 @ 19:44:33 #168
63722 z80
I fink you freaky
pi_116244887
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 13:28 schreef Duderinnetje het volgende:
Overigens, dit brengt mij op iets waar ik nog eens een stevig stuk over wil schrijven: de terreur van het 'kindermenu' in Nederland.
Tot mijn verbazing staat dat, zelfs bij middenklasse restaurants, niet uit gezond eten, op een aantrekkelijke manier en in aangepaste portie gebracht, maar steevast uit patat met nuggets, appelmoes en zoete meuk ná.
Onbegrijpelijk. En natuurlijk konden wij een 'gewone' maaltijd voor ze bestellen, maar die komt niet op. En als ze andere koters in mayonaise zien grijpen, zijn ze begrijpelijkerwijs wat beteuterd als ze geglaceerde worteltjes met een varkenshaasje krijgen. Dat snap ik ook wel.

Waarom, waarom, waarom, bestaan kindermenu's uit het slechtste wat je een kind kan voorzetten? Slecht bereid snackbarvoer voor een tientje, inclusief een kleurplaatplacemat. Als ik kok was, zou ik dáár nou eens een dagje over prakizeren: een lekkere, lollige en voedzame maaltijd voor kinderen op de kaart zetten.Of op de kaart varianten van bestaande gerechten aanbieden, zodat ze geschikt zijn voor kinderen. Zachtgesmoorde, zoete Indiase curry, dat lust iedereen. Gebakken sliptongetjes met zoete worteltjes. Gecarameliseerde uitjes met kipfilet. Desnoods met kleurplaat.

Als kok leer je je toekomstige klandizie op die manier meteen eten! Het moet je toch aan het hart gaan om je jonge gasten frikandellen te serveren?
dat is het zelfde als dat restaurants in NL niet voorbereid zijn op een einzelgänger of iemand die buiten lekker ook veel wil eten. blijkbaar moet je in een standaard hokje passen om in NL buiten de deur te mogen eten.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
  zaterdag 1 september 2012 @ 01:53:00 #169
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_116260583
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 augustus 2012 19:44 schreef z80 het volgende:

[..]

dat is het zelfde als dat restaurants in NL niet voorbereid zijn op een einzelgänger of iemand die buiten lekker ook veel wil eten. blijkbaar moet je in een standaard hokje passen om in NL buiten de deur te mogen eten.
Ik snap je niet helemaal, Zet. Je kunt toch in je eentje gewoon van de kaart bestellen? Of bedoel je dat je dan geen tafeltje krijgt?
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_116262881
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 01:53 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Ik snap je niet helemaal, Zet. Je kunt toch in je eentje gewoon van de kaart bestellen? Of bedoel je dat je dan geen tafeltje krijgt?
er komt in ieder geval altijd de vraag 'Ben u alleeeeeeeen? :o :? :o :? '

kunnen de dames dan geen volwassene portie delen met z'n 2en?
  zaterdag 1 september 2012 @ 09:54:36 #171
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_116263397
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 08:59 schreef computergirl het volgende:

[..]

er komt in ieder geval altijd de vraag 'Ben u alleeeeeeeen? :o :? :o :? '

kunnen de dames dan geen volwassene portie delen met z'n 2en?
Alles kan, wim kan.

Het gaat er niet om wat kan, het gaat er om hoe belabberd het aanbod is.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_116263530
Waar wij pas zaten hadden ze pasta op de kindermenu kaart staan. Ook kon je halve porties van de kaart bestellen.. voor kinderen en kleine eters. Die pasta was trouwens echt heel erg goed te doen.
*poef* nu is het weg
  zaterdag 1 september 2012 @ 14:17:59 #173
2177 Gaoxing
(bijna) altijd gelukkig
pi_116269166
Klopt hoor Dude. Ik kan me er ook vreselijk aan storen dat kinderen kennelijk met name junkfood moeten eten, eventueel met een enkele keer een exotisch uitstapje naar een Spaghetti Bolognese. Goede kindermenu's zijn zeldzaam. Kleine porties van de normale kaart vind ik trouwens wel een goede oplossing, maar heel erg vaak heb ik het nog niet gezien.

Jongste heeft door een serie voedselallergieen zelden toegang tot het kindermenu, en daar beginnen we nu de vruchten van te plukken :) Vooral in Parijs kon hij z'n lol op, want hij is erg dol op eend, in vele bereidingsvormen.

Kikkerbilletjes kan ik me ook nog wel herinneren van heel vroeger. Die hadden ze bij de Chinees waar we voor mijn oma's verjaardag 'vaak' gingen eten. Slakken trouwens ook, heel, héél vroeger bij Kaatje aan de Sluis. Dat ging mijn kinders nog een stapje te ver, hoewel ze stokbrood gedoopt in de kruidenboter wel heel erg lekker vonden.
pi_116275831
Vaak valt er in restaurants waar de kinderschotels ìets ontwikkelder zijn dan gefrituurde kipfrut met friet (als er bijvoorbeeld gewoon een stukje visfilet, of echt vlees op het kindermenu staat) nog wel winst te behalen! Wij beginnen dan direct te marchanderen: "Ja, kunnen we die appelmoes ruilen voor wat echte warme groente? En dan die mayonaise: kan dat aioli worden?" en zo kom je een heel eind. Als er alleen maar bitterballen, kroket, kipnuggets en friet op de kaart staan (vaak ook nog met de vermelding: "tot 12 jaar!" alsof ze doodsbang zijn dat alle volwassenen dat ook ineens gaan bestellen) kan je je denk ik de moeite besparen :+ .
  zaterdag 1 september 2012 @ 19:03:25 #175
63722 z80
I fink you freaky
pi_116277860
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2012 01:53 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Ik snap je niet helemaal, Zet. Je kunt toch in je eentje gewoon van de kaart bestellen? Of bedoel je dat je dan geen tafeltje krijgt?
vaak wordt je de tent uitgekeken als je alleen komt. ook al een paar keer mee gemaakt dat er spontaan geen plek meer was toen ze merkte dat ik alleen kwam. dit is me in het buitenland nog nooit overkomen.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
  zondag 2 september 2012 @ 23:52:25 #176
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_116332761
<dienstmededeling>

quote:
De inbox van duderinnetje is vol
<einde dienstmededeling>
Confidence through competence
  maandag 3 september 2012 @ 00:06:43 #177
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_116333343
quote:
6s.gif Op zondag 2 september 2012 23:52 schreef Stereotomy het volgende:
<dienstmededeling>

[..]

<einde dienstmededeling>
O jee, mobiel, en dan kennik niks volgens mij. Ik zal thuis eens even den laptop erbij nemen!
Snobs have more fun!
KLIK!
  zondag 16 december 2012 @ 23:55:11 #178
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_120401401
Schop!

Het is pas december, maar aan beide kanten leeft de komende zomervakantie al weer.
K. en L. laten regelmatig via sms/mail/facebook weten hoe het gaat. L. sms't ons en mailt, maar K. is van de kaartjes O+


Wij plannen de zomervakantie al weer. Twee nachtjes Amsterdam, willen de dames graag, want ze willen wat werkjes van Van Gogh zien. Iemand onder jullie die een leuke B&B voor vier weet, in Amsterdam?

Daarna gaan we waarschijnlijk door naar http://www.kleinewolf.nl/verhuur/woodys
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 17 december 2012 @ 00:38:23 #179
330855 ejiraM
for the greater good
pi_120402981
quote:
0s.gif Op zondag 16 december 2012 23:55 schreef Duderinnetje het volgende:
Schop!

Het is pas december, maar aan beide kanten leeft de komende zomervakantie al weer.
K. en L. laten regelmatig via sms/mail/facebook weten hoe het gaat. L. sms't ons en mailt, maar K. is van de kaartjes O+ [ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Wij plannen de zomervakantie al weer. Twee nachtjes Amsterdam, willen de dames graag, want ze willen wat werkjes van Van Gogh zien. Iemand onder jullie die een leuke B&B voor vier weet, in Amsterdam?

Daarna gaan we waarschijnlijk door naar http://www.kleinewolf.nl/verhuur/woodys
Wat lief, die dikke kus O+

En Amsterdam weet ik zo niet, maar Kleine Wolf ben ik wel geweest :) Ik vond het heel leuk, tof zwembad sowieso! En ook leuke omgeving om te wandelen, fietsen, kanoën! En ik vond het animatieteam leuk, maar waarschijnlijk iets te Nederlands voor ze :+
Als iedereen aan zichzelf denkt, wordt er aan iedereen gedacht.
  maandag 17 december 2012 @ 01:33:24 #180
2177 Gaoxing
(bijna) altijd gelukkig
pi_120403812
Grappig, jouw Fransoosjes en mijn halve buitenlanders gaan ongeveer gelijk op: wij zijn vorig jaar in Amsterdam geweest, en gaan dit jaar eens een waddeneiland uitproberen, denk ik :)

Hoofdbestemming voor ons was trouwens het Anne Frankhuis. Vervolgens was om 12 uur iedereen nog wakker, want het was wel een beetje erg indrukwekkend ;) Rondvaart was ook erg leuk.

Accommodatie vinden was lastig, en ik hoefde alleen maar 3 personen.

Overigens heeft het Kroller Muller ook een stevige collectie Van Goghs he? Dat vinden die van mij eigenlijk een veel leuker dagje uit: rauschen op de witte fietsen, rondje om het jachthuis (kun je ook bezoeken, maar alleen op gezette tijden en het is een beetje een kind-onvriendelijke tour), museum in en aan het eind bitterballen eten bij de speeltuin.
  maandag 17 december 2012 @ 01:45:30 #181
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_120403917
quote:
0s.gif Op zondag 16 december 2012 23:55 schreef Duderinnetje het volgende:

Wij plannen de zomervakantie al weer. Twee nachtjes Amsterdam, willen de dames graag, want ze willen wat werkjes van Van Gogh zien. Iemand onder jullie die een leuke B&B voor vier weet, in Amsterdam?

Weet wel in de buurt van A'dam (Blommendaal) nog een (improviseer)logeerplekje voor jullie. :*
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_120403974
Leuk en lief hoor, dat zij de rest van het jaar laten blijken ook aan jullie te denken.

Er hangen tig van Goghs op de Veluwe in het KröllerMüller.
Amsterdam is natuurlijk een wereldstad voor de meiden w/
  maandag 17 december 2012 @ 09:13:12 #183
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_120405973
ik weet een erg leuk B&B (van een nicht van me) in Amsterdam aan de Lijnbaangracht.
in de haak.
pi_120414779
Die dikke kus O+
pi_120416245
:)
Mama van 2 lieve meiden :)
  maandag 17 december 2012 @ 14:48:01 #187
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_120416911
Dank voor de B&B-tips (ook die in Blommendael ;) ). Ik ga ze even bekijken. Voorwaarde is wel dat ze een eigen slaapkamertje hebben, zodat wij ze 's avonds in bed kunnen gooien en dan ongestoord nog een beetje kunnen keuvelen.

Kröller Müller is leuk ja! Nou, het jaar erop maar de Veluwe aandoen misschien. Terug naar mijn roots. Is De Kleine Wolf ook een beetje, want daar heb ik vroeger heel wat zomers doorgebracht.
Snobs have more fun!
KLIK!
  Moderator / Miss SHO maandag 17 december 2012 @ 16:15:15 #188
22592 crew  Ole
pi_120420403
Nieuwe B&B in hartje Amsterdam http://www.apartmentvermeer.com/cm/en/
Bij de Spiegelgracht. Aparte slaapkamers ;)

Mijn favoriet is al volgeboekt vrees ik http://www.bb-lafesta.com/nl
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  dinsdag 18 december 2012 @ 17:25:06 #189
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_120466588
quote:
0s.gif Op maandag 17 december 2012 16:15 schreef Ole het volgende:
Nieuwe B&B in hartje Amsterdam http://www.apartmentvermeer.com/cm/en/
Bij de Spiegelgracht. Aparte slaapkamers ;)

Mijn favoriet is al volgeboekt vrees ik http://www.bb-lafesta.com/nl
Het is pas voor komende zomer hè?

Hoewel ik niet te lang moet wachten. Wil in januari al vast maar gaan boeken.
Snobs have more fun!
KLIK!
  Moderator / Miss SHO dinsdag 18 december 2012 @ 17:42:38 #190
22592 crew  Ole
pi_120467256
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 december 2012 17:25 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Het is pas voor komende zomer hè?

Hoewel ik niet te lang moet wachten. Wil in januari al vast maar gaan boeken.
De eerste is net nieuw, dat lukt wel. Maar die andere zit zeker in de zomer al snel volgeboekt. Zeker als het weekend is! En hou ook rekening met evenementen, zoals bijvoorbeeld de Gay Pride (eerste weekend augustus)
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  dinsdag 18 december 2012 @ 19:51:28 #191
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_120472776
Ah, de Gay Pride, dat zou wel een belevenis zijn voor de meiden. _O-
Snobs have more fun!
KLIK!
  Moderator / Miss SHO dinsdag 18 december 2012 @ 19:52:40 #192
22592 crew  Ole
pi_120472852
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 december 2012 19:51 schreef Duderinnetje het volgende:
Ah, de Gay Pride, dat zou wel een belevenis zijn voor de meiden. _O-
Hoe gaan ze dat thuis uitleggen?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  woensdag 19 december 2012 @ 14:35:18 #193
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_120507538
À Amsterdam tout le monde a un pantalon avec un trou en arrière!!!

Of zoiets. :P
Snobs have more fun!
KLIK!
  Moderator / Miss SHO woensdag 19 december 2012 @ 14:49:29 #194
22592 crew  Ole
pi_120508187
:D
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  † In Memoriam † woensdag 19 december 2012 @ 16:38:32 #195
37843 lady-wrb
kortaf
pi_120512783
quote:
0s.gif Op woensdag 19 december 2012 14:35 schreef Duderinnetje het volgende:
À Amsterdam tout le monde a un pantalon avec un trou en arrière!!!

Of zoiets. :P
mijn ex ging altijd met een jurk aan daarheen.
vinden ze dat normaler?
  woensdag 19 december 2012 @ 16:50:30 #196
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_120513276
eh... pourquoi tu nous racontes ça, lady-abr?
in de haak.
  † In Memoriam † woensdag 19 december 2012 @ 16:53:08 #197
37843 lady-wrb
kortaf
pi_120513386
quote:
0s.gif Op woensdag 19 december 2012 16:50 schreef trui het volgende:
eh... pourquoi tu nous racontes ça, lady-abr?
omdat het ging over mannen met broeken zonder kruizen (kruisen?) die daar zouden lopen.
dr lopen er ook zat in dameskleding.
  woensdag 19 december 2012 @ 16:53:52 #198
131983 debuurvrouw
The girl nextdoor
pi_120513413
je ne comprends pas. -O-
Het maakt ook niet uit of je koopt, kraakt of huurt, buurvrouw is steeds in de buurt.
  woensdag 19 december 2012 @ 16:55:12 #199
131983 debuurvrouw
The girl nextdoor
pi_120513465
oh! ik snapte het toch. :o hebben die twee jaar mavofrans me toch meer bijgebracht dan ik dacht!
Het maakt ook niet uit of je koopt, kraakt of huurt, buurvrouw is steeds in de buurt.
  woensdag 19 december 2012 @ 16:57:25 #200
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_120513563
jaja google translate zeker. ;)

avec (des) bottes rouges = ABR.

ach ja, ik vond het gewoon een wat gekke toevoeging. natuurlijk lopen op de Gay Pride niet alleen mannen met openkruisbroeken :+ (maar dat je ex er in een jurk naartoe ging is nogal bijzondere info, vandaar mijn vraag.)
in de haak.
  woensdag 19 december 2012 @ 17:02:51 #201
131983 debuurvrouw
The girl nextdoor
pi_120513766
quote:
0s.gif Op woensdag 19 december 2012 16:57 schreef trui het volgende:
jaja google translate zeker. ;)

avec (des) bottes rouges = ABR.

ach ja, ik vond het gewoon een wat gekke toevoeging. natuurlijk lopen op de Gay Pride niet alleen mannen met openkruisbroeken :+ (maar dat je ex er in een jurk naartoe ging is nogal bijzondere info, vandaar mijn vraag.)
o|O Neen Truike, dat bestond nog niet toen ik op de Mavo zat :+
Het maakt ook niet uit of je koopt, kraakt of huurt, buurvrouw is steeds in de buurt.
  woensdag 19 december 2012 @ 17:12:14 #202
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_120514119
hehheh. très bien, ma cherie!
in de haak.
  woensdag 19 december 2012 @ 19:09:09 #203
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_120518241
quote:
0s.gif Op woensdag 19 december 2012 16:50 schreef trui het volgende:
eh... pourquoi tu nous racontes ça, lady-abr?
_O-
Snobs have more fun!
KLIK!
  Moderator zaterdag 19 januari 2013 @ 15:08:48 #204
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_121763412
quote:
1s.gif Op maandag 17 december 2012 14:48 schreef Duderinnetje het volgende:
Dank voor de B&B-tips (ook die in Blommendael ;) ). Ik ga ze even bekijken. Voorwaarde is wel dat ze een eigen slaapkamertje hebben, zodat wij ze 's avonds in bed kunnen gooien en dan ongestoord nog een beetje kunnen keuvelen.

Kröller Müller is leuk ja! Nou, het jaar erop maar de Veluwe aandoen misschien. Terug naar mijn roots. Is De Kleine Wolf ook een beetje, want daar heb ik vroeger heel wat zomers doorgebracht.
Ik ben ook drie jaren naar De Kleine Wolf geweest O+
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  zaterdag 19 januari 2013 @ 17:36:01 #205
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_121768251
Duderinnetje, ik weet niet waar je woont, maar in Amersfoort zit ook een restaurant met een volwaardige kinderkaart.
KuikenGuppy
  zaterdag 19 januari 2013 @ 17:58:03 #206
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_121769029
@renesite: Dan heb jij de camping waarschijnlijk al in moderne vorm meegemaakt. In mijn tijd (middeleeuwen) was het nog best kleinschalig. Maar het lijkt me heel leuk om er weer eens terug te zijn. De meiden zijn een goed excuus om ter plekke wat herinneringen op te halen.
Maar wat een geld kost zo'n camping tegenwoordig :o

@burdie: dat is wel een endje weg van Groningen! Maar wel prettig dat er toch restaurants zijn met een behoorlijke kinderkaart!

De formaliteiten zijn trouwens wederom geregeld voor dit jaar. De meiden komen dus weer over de vloer over een paar maanden.
De afgelopen tijd is er veel contact geweest over en weer. Erg leuk. De dames worden echt al zo groot. Bellen op onze verjaardag, informeren heel beleefd naar de poezen, de auto ( :D ) , en onze vakantie bijvoorbeeld. En ze roepen heel hard DOEIDOEI! door de telefoon.
Ook met de moeders goed contact. facebook/sms/mail alsof het goede bekenden zijn (wat zij natuurlijk eigenlijk ook zijn).

We zullen ons komende zomer wel wéér afvragen waarom we ons dit gedoe op de hals hebben gehaald, maar gedurende de aanloop horen ze er al weer zo natuurlijk bij, dat het uitnodigingsformulier al zonder overleg gewoon op de post gaat.

[ Bericht 21% gewijzigd door Duderinnetje op 19-01-2013 18:07:13 ]
Snobs have more fun!
KLIK!
  Moderator zaterdag 19 januari 2013 @ 18:06:30 #207
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_121769308
Dude, net voooor de metamorfose en twee jaren erna als ik het goed heb. Exacte jaartallen weet ik niet, wr stonden altijd bij de fazant.
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  zaterdag 19 januari 2013 @ 18:10:41 #208
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_121769465
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2013 18:06 schreef Renesite het volgende:
Dude, net voooor de metamorfose en twee jaren erna als ik het goed heb. Exacte jaartallen weet ik niet, wr stonden altijd bij de fazant.
In mijn tijd hadden de velden nog geen namen, maar ik zal eens op de plattegrond kijken op de website.
Ik stond vroeger met mijn ouders 'naast het huis'. Daar woonden de eigenaren.
Nou ja, het was en is vast nog een fantastische camping, alleen al door de ligging.

Ik schrik er wel van dat een week Clamping 800 euro kost. :o
Snobs have more fun!
KLIK!
  zaterdag 19 januari 2013 @ 18:42:49 #209
131983 debuurvrouw
The girl nextdoor
pi_121770539
Say whut? 800 euro? Serieus?
Het maakt ook niet uit of je koopt, kraakt of huurt, buurvrouw is steeds in de buurt.
pi_121771100
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 januari 2013 18:10 schreef Duderinnetje het volgende:

In mijn tijd hadden de velden nog geen namen, maar ik zal eens op de plattegrond kijken op de website.
Ik stond vroeger met mijn ouders 'naast het huis'. Daar woonden de eigenaren.
Nou ja, het was en is vast nog een fantastische camping, alleen al door de ligging.

Ik schrik er wel van dat een week Clamping 800 euro kost. :o
Achthonderd euro :o Wat krijg je daar allemaal voor 8)7
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  Moderator zaterdag 19 januari 2013 @ 19:11:56 #211
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_121771621
Die grote nieuwbouw was nog in aanbouw iig :)
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  Moderator zaterdag 19 januari 2013 @ 22:27:43 #212
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_121780009
Er was zojuist een reclame van de kleine wolff op tv haha! Toevallig
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  zondag 20 januari 2013 @ 02:20:05 #213
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_121787571
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2013 18:58 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Achthonderd euro :o Wat krijg je daar allemaal voor 8)7
Een glamour-tent. :')
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_121787981
quote:
1s.gif Op zondag 20 januari 2013 02:20 schreef Duderinnetje het volgende:

Een glamour-tent. :')
Met discobal O+
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_121788905
quote:
0s.gif Op zondag 16 december 2012 23:55 schreef Duderinnetje het volgende:
Schop!

Het is pas december, maar aan beide kanten leeft de komende zomervakantie al weer.
K. en L. laten regelmatig via sms/mail/facebook weten hoe het gaat. L. sms't ons en mailt, maar K. is van de kaartjes O+ [ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Wij plannen de zomervakantie al weer. Twee nachtjes Amsterdam, willen de dames graag, want ze willen wat werkjes van Van Gogh zien. Iemand onder jullie die een leuke B&B voor vier weet, in Amsterdam?

Daarna gaan we waarschijnlijk door naar http://www.kleinewolf.nl/verhuur/woodys
http://www.weekendhotel.n(...)sterdam-bb-kwint/477
vlak bij de pont om zo over te steken naar amsterdam centraal
  maandag 21 januari 2013 @ 15:24:53 #216
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_121846872
quote:
0s.gif Op zondag 20 januari 2013 08:36 schreef Faja-Lobi het volgende:

[..]

http://www.weekendhotel.n(...)sterdam-bb-kwint/477
vlak bij de pont om zo over te steken naar amsterdam centraal
Dat is van de stiefmoeder van een overleden vriend van me. Een vriend die ik vroeger leerde kennen op de Kleine Wolf.

Weird hoe dat zo samenkomt hier. :o
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 21 januari 2013 @ 15:37:31 #217
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_121847524
da's wel bijzonder ja!
in de haak.
  maandag 11 februari 2013 @ 01:57:18 #218
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_122740005
De formulieren zijn weer verstuurd.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_122766376
*O*
  maandag 11 februari 2013 @ 20:59:06 #220
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_122766795
:s)
Confidence through competence
  zondag 31 maart 2013 @ 18:42:50 #221
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_124726869
Aankopen!
Eindelijk eens goed kunnen shoppen voor Franse kinderboeken toen we vorige week in Brussel waren.

Hobbykok K. is binnenkort jarig en krijgt o.a. dit boek van ons:


(Wat een wereld aan kinderkookboeken is er zeg! Deze is voor kinderen die al wel eens koken).

Voor voetbalfanaat L. ook een boekje gescoord:


Verder was ik al tijden op zoek naar Franstalige boeken over Nederland en taalgidsen. Ook gelukt:

Kunnen ze mooi samen oefenen, want dat wilden ze vorig jaar al zo graag (de fonetische vertalingen van het Nederlands hebben ons al heel wat plezier bezorgd trouwens).


En nog wat leesboekjes, deels op de groei:


Ben er heel blij mee, want er is in Nederland zo lastig aan te komen.

[ Bericht 2% gewijzigd door Duderinnetje op 31-03-2013 19:32:37 ]
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_124727112
Wat goed! Lekker geshopt voor de kids *O*
Lieverds :*
pi_124727546
Oh, zo leuk weer! O+
*Kleine muisjes hebben kleine wensjes; beschuitjes met gestampte mensjes*
  Redactie Frontpage / Spellchecker zondag 31 maart 2013 @ 19:12:59 #224
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_124727757
Wat een leuke boekjes! ^O^
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
&lt;a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow"&gt;http://bijenzonderzorgen.nl/&lt;/a&gt; beslist geen BIJ-zaak!
  zondag 31 maart 2013 @ 19:30:52 #225
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_124728400
Ja leuk hè? Het was echt alsof ik in een snoepwinkel belandde daar! Wij komen verder nooit in Franstalig België of in Frankrijk, dus het was lastig om aan boeken te komen. Ik merkte vorig jaar dat de meiden ontzettend graag wat wilden weten over de taal en cultuur en ik had hier al iemand van de reisboekenwinkel aan het speuren gezet, maar we kwamen toch niet echt op goed materiaal voor kinderen.
Ben ook van plan de VVV van Amsterdam te bellen of ze Franstalige informatie hebben die ze ons al vast kunnen opsturen. We gaan immers een paar dagen naar de hoofdstad.
Dat moet ik trouwens nu wel echt als de donder gaan regelen.

Heb ook nog geen camping od. rond. Alles wat ik op het oog had was vorige maand al dik volgeboekt. 8)7 Schrok ook wel telkenmale van de prijzen. Ik heb de meiden enorm lief, maar ik zag bedragen waarvan ik dacht: daar ik ga liever met Arty een weekje van op luxe vakantie eigenlijk.
Misschien anders maar naar Centerparcs (of soortgelijk gedoe) voor een week of zo. Het is zo akelig dat je dat nu allemaal al moet beslissen. :|W

Maar we hebben er heus wel weer zin in hoor. Meidjes ook. Merk aan hun berichtjes dat het alweer enorm leeft (formulieren-tijd). Gut en het wordt al het vierde jaar weer. :o Ik weet nog als de dag van gisteren hoe spannend in het het eerste jaar vond. OUD / Twee Franse meiden van acht: Help Dude het Goede Doel door..

En hoe ik er ook wel tegen op zag. En hoe dat terecht bleek! :D

[ Bericht 2% gewijzigd door Duderinnetje op 31-03-2013 20:24:01 ]
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_124743695
Geweldige voorbereidingen *O*

Het vierde jaar al weer w/

Blijven de boeken in Grun? Of gaan ze mee terug ?

Succes met de planning ^O^
  maandag 1 april 2013 @ 00:38:19 #227
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_124743972
quote:
1s.gif Op maandag 1 april 2013 00:32 schreef AnneX het volgende:
Geweldige voorbereidingen *O*

Het vierde jaar al weer w/

Blijven de boeken in Grun? Of gaan ze mee terug ?

Succes met de planning ^O^
De kleine zakwoordenboekjes gaan mee naar Frankrijk en hun verjaarsboeken uiteraard ook (die sturen we al voor de zomer op). De andere boeken blijven hier, daarvan kunnen ze gebruik maken als ze hier zijn.
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 1 april 2013 @ 04:32:01 #228
356605 LizzyAdam
Rubber Ducky
pi_124748850
Als je wil kan ik wel ff een vvv in duiken hier in Amsterdam om wat Franstalige boekjes te zoeken?
Lesbosapiens
pi_124749727
Duderinnetje, je zou ook kunnen kijken om on zaandam, wormerveer, krommenie of assendelft iets te vinden. Dan ben je met een kwartier in Amsterdam. Ik vind de omgeving daar zelf ook erg mooi.
  maandag 1 april 2013 @ 12:25:39 #230
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_124752535
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2013 04:32 schreef LizzyAdam het volgende:
Als je wil kan ik wel ff een vvv in duiken hier in Amsterdam om wat Franstalige boekjes te zoeken?
O graag! Mits het niet te veel tijd en moeite kost!
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 1 april 2013 @ 12:26:52 #231
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_124752563
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2013 09:37 schreef Puala het volgende:
Duderinnetje, je zou ook kunnen kijken om on zaandam, wormerveer, krommenie of assendelft iets te vinden. Dan ben je met een kwartier in Amsterdam. Ik vind de omgeving daar zelf ook erg mooi.
Ja dat is wel een idee. Ik zal eens googlen of er een vakantiepark od. is. Vast wel!
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 1 april 2013 @ 16:01:30 #232
356605 LizzyAdam
Rubber Ducky
pi_124758571
quote:
1s.gif Op maandag 1 april 2013 12:25 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

O graag! Mits het niet te veel tijd en moeite kost!
Zeker niet. Vandaag zijn ze dicht :? maar ik ga morgen even voor je snuffelen!
Lesbosapiens
  maandag 1 april 2013 @ 17:23:34 #233
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_124761033
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2013 16:01 schreef LizzyAdam het volgende:

[..]

Zeker niet. Vandaag zijn ze dicht :? maar ik ga morgen even voor je snuffelen!
Vind ik ontzettend aardig, dank!
Snobs have more fun!
KLIK!
  † In Memoriam † maandag 1 april 2013 @ 21:22:29 #234
37843 lady-wrb
kortaf
pi_124770083
quote:
1s.gif Op maandag 1 april 2013 12:26 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Ja dat is wel een idee. Ik zal eens googlen of er een vakantiepark od. is. Vast wel!
een vakantiepark? hier? _O- was het maar waar. dr is hier niet veel te beleven op dat gebied

volgens mij kom je in deze regio niet verder dan bed en breakfasts
(ik woon vlak bij de zaanse schans)
bij mij om de hoek zit er eentje. die adverteert ook op marktplaats
http://www.zaansekoopmanshuis.nl/

[ Bericht 4% gewijzigd door lady-wrb op 01-04-2013 21:28:05 ]
  maandag 1 april 2013 @ 21:38:03 #235
131983 debuurvrouw
The girl nextdoor
pi_124770948
Volendam heeft toch zo'n huisjespark? En anders aan de kust. ;)
Het maakt ook niet uit of je koopt, kraakt of huurt, buurvrouw is steeds in de buurt.
  maandag 1 april 2013 @ 22:51:12 #236
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_124775078
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2013 21:38 schreef debuurvrouw het volgende:
Volendam heeft toch zo'n huisjespark? En anders aan de kust. ;)
Zandvoort heeft zo'n Centreparks of hoe het ook mag heten.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator maandag 1 april 2013 @ 23:06:19 #237
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_124775840
Je bent inderdaad flink te laat Dude... dat soort dingen moet je in november/oktober al doen :@ ! Ik zou kiezen voor iets erbuiten en gewoon met het OV...

Schrik ook niet van Centerparcs en consorten. Zoek liever een camping met een chaletje of een stacaravan, dan kom je tenmisnte wat redelijks tegen.
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  dinsdag 2 april 2013 @ 01:34:57 #238
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_124781353
Ik ga morgen even kijken naar vakantiehuisjes in de omgeving van Amsterdam. Briljant idee! Ik heb eigenlijk wel goede moed dat het gaat lukken. De campings lijken tjokvol, maar huisjes zag ik her en der nog wel aangeboden toen ik laatst wat rondklikte.
Snobs have more fun!
KLIK!
  dinsdag 2 april 2013 @ 02:13:21 #239
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_124781885
.

[ Bericht 98% gewijzigd door golfer op 02-04-2013 02:14:01 ]
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  † In Memoriam † dinsdag 2 april 2013 @ 08:54:21 #240
37843 lady-wrb
kortaf
pi_124783437
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2013 21:38 schreef debuurvrouw het volgende:
Volendam heeft toch zo'n huisjespark? En anders aan de kust. ;)
ik reageerde op de plaatsen die puala noemde: zaandam, wormerveer, krommenie of assendelft, vanwege dat binnen het kwartier met de trein in amsterdam zijn.

volgens mij heeft volendam geen station.
en vanaf zandvoort ben je een half uur onderweg
pi_124804405
In (natuurgebied) Spaarnwoude zit een camping en een huisjespark.

Volgens mij kun je van daar uit met de bus naar IJmuiden waar je de watertaxi naar Amsterdam kunt nemen. Wellicht is dat nog een leuk idee met de dames???
"De loper kent slechts één leven; gelukkig dat we geen sprinters zijn, dan was het gauw over!" - Jan Knippenberg
  † In Memoriam † dinsdag 2 april 2013 @ 20:10:23 #242
37843 lady-wrb
kortaf
pi_124805553
bij amsterdam heb je ook zo'n pipohuisjespark, bedenk ik me net.
zou dat al vol zitten?
  Moderator dinsdag 2 april 2013 @ 20:20:57 #243
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_124806115
Camping Zeeburg
Maar zit ongetwijfeld vol :s)
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_124818751
Eventueel hebben ze misschien franstalige kinderboeken in de bieb!?
http://www.mijneigenbibli(...)rd/vraag-en-antwoord

Misschien ben je lid, en kun je van te voren reserveren...
Op de site kan ik het niet vinden.

Is het met de franse les nog wat geworden eigenlijk? w/
  woensdag 3 april 2013 @ 11:21:10 #245
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_124827634
Ik ben onlangs weer lid geworden van de bieb en zag inderdaad een paar Franse boeken op de jeugdafdeling. Maar helaas geen taaldingetjes of boeken over Nederland. Ik kan er wel even met ze langs gaan als ze leesboeken willen, al heb ik er daar nu een paar van gekocht al. Weet ook niet of ik van de jeugdafdeling kan lenen. Ik ga het informeren!

Moet wel zeggen dat ik nooit enig diep literair verlangen bij ze heb kunnen bespeuren, maar dat komt ook omdat het drie weken stuiteren en aandacht opslokken is, en er weinig rust lijkt om eens even een uurtje in een boek te verdwalen. Voor het slapengaan wordt er vooral gekletst over knappe zangers en stomme meisjes-uit-de-klas. Lezen is natuurlijk ook een heel individuele bezigheid, terwijl deze twee van begin tot einde vakantie, druk zijn om vast te klitten aan elkaar en aan ons. Elke minuut dat je leest of slaapt, kun je niet kletsen, samen zingen, met ons pannenkoeken bakken en dansacts uitvoeren tussen de schuifdeuren. Ik snap dat wel. :P
Misschien dat er wat meer rust komt nu ze wat ouder worden.

De taalcursus gaat goed. Ik heb er niet zo veel aan wat betreft bijleren, maar het is wel leuk om de taalvaardigheid een beetje gaande te houden gedurende het jaar. En om demedecursisten hier en daar wat moderne Franse straattaal bij te brengen. :D Arty zit in een ander klasje en steekt volgens mij veel op. Nu nog vooral lef hebben om gewoon maar wat te proberen!
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_124831263
Wat een goed idee die taalcursus!
  Moderator / Redactie Sport woensdag 3 april 2013 @ 13:16:43 #247
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_124831586
0s.gif Op dinsdag 2 april 2013 19:51 schreef Nanook24 het volgende:
In (natuurgebied) Spaarnwoude zit een camping en een huisjespark.

Volgens mij kun je van daar uit met de bus naar IJmuiden waar je de watertaxi naar Amsterdam kunt nemen. Wellicht is dat nog een leuk idee met de dames???
[/quote]

http://www.droomparkbuitenhuizen.nl/

Boot is leuk :Y, maar vaart dit jaar voor het laatst :'). Tenzij er een andere oplossing komt
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_124832140
quote:
http://www.droomparkbuitenhuizen.nl/

Boot is leuk :Y, maar vaart dit jaar voor het laatst :'). Tenzij er een andere oplossing komt
Echt!?! Wat jammer!

Wij zijn al een jaar of 10 weg uit die regio dus ik ben niet meer zo op de hoogte van dat soort dingen.
"De loper kent slechts één leven; gelukkig dat we geen sprinters zijn, dan was het gauw over!" - Jan Knippenberg
  Moderator / Redactie Sport woensdag 3 april 2013 @ 13:36:34 #249
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_124832436
quote:
11s.gif Op woensdag 3 april 2013 13:28 schreef Nanook24 het volgende:

[..]

Echt!?! Wat jammer!

Wij zijn al een jaar of 10 weg uit die regio dus ik ben niet meer zo op de hoogte van dat soort dingen.
Provincie wil de draagvleugelboot niet meer aanbesteden. Terwijl veel andere partijen de draagvleugelboot willen houden(Gem Velsen, Connexxion, Rover, MKBIJmond etc). Verdere technische details laat ik achterwege is dit topic niet voor
http://water.connexxion.n(...)y-stopt-in-2014/2728
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_124833810
:D

Franse straattaal _O- w/

Wat werkwoord vervoegingen zou ik ook weleens mogen verversen. B-)
  woensdag 3 april 2013 @ 14:56:17 #251
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_124835236
quote:
0s.gif Op woensdag 3 april 2013 13:36 schreef borisz het volgende:

[..]

Provincie wil de draagvleugelboot niet meer aanbesteden. Terwijl veel andere partijen de draagvleugelboot willen houden(Gem Velsen, Connexxion, Rover, MKBIJmond etc). Verdere technische details laat ik achterwege is dit topic niet voor
http://water.connexxion.n(...)y-stopt-in-2014/2728

Zal ik de provincie mailen met een hartverschreurende noodkreet, dat twee Franse bleekneusjes met een gebroken hart, ontroostbaar op de wal zullen staan, wanneer wij van de zomer niet meer met de draagvleugelboot kunnen? Dat wie een kind redt, de wereld redt en dat wie een kind het plezier van een draagvleugelboot gunt, de wereld tot een mooiere plaats maakt? Dat het toch niet zo kan zijn dat een ambtelijk besluit, een kras op de ziel zet van deze twee meisjes, die de toekomst zijn. Onze toekomst en die van de hele wereld. Dat, wanneer zij over een paar jaar voor de keuze staan: drugs en prostitutie of niet, ze dan terugdenken aan dat mistroostige moment op die kille kade. Toen er geen boot te bekennen was die hen mee wilde nemen. En dat ze dan denken: niemand hield van ons, niemand houdt van ons en niemand zal ooit van ons houden! Dat wil toch niemand op zijn geweten hebben??

RED DE DRAAGVLEUGELBOOT!


;( :'( B-) O~)
Snobs have more fun!
KLIK!
  Redactie Frontpage / Spellchecker woensdag 3 april 2013 @ 14:58:42 #252
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_124835337
Mij heb je alvast overtuigd ^O^
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
&lt;a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow"&gt;http://bijenzonderzorgen.nl/&lt;/a&gt; beslist geen BIJ-zaak!
  woensdag 3 april 2013 @ 15:06:51 #253
58921 Day
You can fly!
pi_124835661
quote:
6s.gif Op woensdag 3 april 2013 14:56 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Zal ik de provincie mailen met een hartverschreurende noodkreet, dat twee Franse bleekneusjes met een gebroken hart, ontroostbaar op de wal zullen staan, wanneer wij van de zomer niet meer met de draagvleugelboot kunnen? Dat wie een kind redt, de wereld redt en dat wie een kind het plezier van een draagvleugelboot gunt, de wereld tot een mooiere plaats maakt? Dat het toch niet zo kan zijn dat een ambtelijk besluit, een kras op de ziel zet van deze twee meisjes, die de toekomst zijn. Onze toekomst en die van de hele wereld. Dat, wanneer zij over een paar jaar voor de keuze staan: drugs en prostitutie of niet, ze dan terugdenken aan dat mistroostige moment op die kille kade. Toen er geen boot te bekennen was die hen mee wilde nemen. En dat ze dan denken: niemand hield van ons, niemand houdt van ons en niemand zal ooit van ons houden! Dat wil toch niemand op zijn geweten hebben??

RED DE DRAAGVLEUGELBOOT!

;( :'( B-) O~)
Ik zeg: handtekeningactie! Dit mag gewoon niet!!! :'(

3e jaar alweer? Wow! Ik ga het weer allemaal volgen, hoor! ^O^
I don’t know what’s gonna happen, that’s alright with me
I open up my arms and I embrace the mystery
I am gonna shine
  woensdag 3 april 2013 @ 15:13:39 #254
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_124835964
quote:
6s.gif Op woensdag 3 april 2013 15:06 schreef Day het volgende:

[..]

Ik zeg: handtekeningactie! Dit mag gewoon niet!!! :'(

3e jaar alweer? Wow! Ik ga het weer allemaal volgen, hoor! ^O^
Ik ga zó staan snotteren in Hart van Nederland hoor! En dan huil ik in de camera: Maar lieve mensen, wat ík mij nou afvraag: Hééft Nederland nog wel een hart? :'(

Vier jaar alweer! 8)7 Nou ja, derde in deze samenstelling. Het eerste jaar was er een ander meisje ipv. K.

Voor wie ik net een schort, bijpassende servetjes en roze oorbellen heb gekocht, die straks samen met het kookboek op de post gaan voor haar verjaardag.
Snobs have more fun!
KLIK!
  Moderator / Redactie Sport woensdag 3 april 2013 @ 15:27:44 #255
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_124836518
:D. Ik teken direct.

De boot staat zelfs in diverse internationale toeristenboekjes als attractie naar IJmuiden en dat argument is niet meegenomen in de overweging. :')
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_124836690
Oh, dan zou je erachter aan willen en
om de hoek kijken als zij dit openmaakt B-)
  woensdag 3 april 2013 @ 22:16:09 #257
94782 Nieuwschierig
Pro bikini-lijn
pi_124856353
Er gaat nog een draagvleugelboot over de Noord en de Nieuwe Maas naar hartje Rotterdam.
Wie dit leest is gek
  vrijdag 12 april 2013 @ 23:44:07 #258
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_125218827
Een schaamteloze oproep: ik zag dat de Plus dit jaar nagellak te sparen heeft. Elk jaar spaar ik wel wat voor de meiden en dat vinden ze altijd weer leuk. 'Un cadeau de la Pluuuus!' Vorig jaar stonden ze erop de bedrijfsleider hier een handje te gaan geven om hem te bedanken voor alle cadeaus speciaal voor hen. :')

Afgelopen jaren ging het van voetbalarmbandjes tot muziekdiscjes en dit jaar dus lak. Echt iets voor hen. *O*
Mocht je dus wel eens bij de Plus komen en niks met je zegeltje doen: ik hou me warm aanbevolen.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_125219545
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 april 2013 23:44 schreef Duderinnetje het volgende:
Een schaamteloze oproep: ik zag dat de Plus dit jaar nagellak te sparen heeft. Elk jaar spaar ik wel wat voor de meiden en dat vinden ze altijd weer leuk. 'Un cadeau de la Pluuuus!' Vorig jaar stonden ze erop de bedrijfsleider hier een handje te gaan geven om hem te bedanken voor alle cadeaus speciaal voor hen. :')

:D O+
  zaterdag 13 april 2013 @ 00:02:57 #260
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_125219654
Helaas kennen ze in deze buurt geen Plus, anders zou ik er speciaal voor de meiden heen zijn gegaan.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 13 april 2013 @ 00:06:07 #261
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_125219803
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 april 2013 00:02 schreef golfer het volgende:
Helaas kennen ze in deze buurt geen Plus, anders zou ik er speciaal voor de meiden heen zijn gegaan.
Dat is sowieso al een lieve gedachte golfer!
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_125224831
" un cadeau de la Plus..." :D

Hoe was de reactie op het verjaarscadeautje ? van kookboek en - schort?
Ging zij niet helemaal uit haar dak *O*

Géen Plus in de buurt -O-
  zaterdag 13 april 2013 @ 17:59:54 #263
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_125236585
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 april 2013 05:24 schreef AnneX het volgende:
" un cadeau de la Plus..." :D

Hoe was de reactie op het verjaarscadeautje ? van kookboek en - schort?
Ging zij niet helemaal uit haar dak *O*

Géen Plus in de buurt -O-
Ze heeft gebeld, maar ik lag ziekjes op bed dus heb hem even op het antwoordapparaat laten gaan. Ze vond de cadeautjes heel leuk. *O*

Leuk van haar mam dat ze het pakje ook echt tot vandaag had bewaard. Ze is vandaag jarig, maar het pakje was dinsdag al aangekomen (het is niet te plannen met die Franse post).
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_125238713
Wat is eigenlijk ook al weer de achtergrond van de draakjes ?

Zij ( en moeders) klinken in ieder geval niet als asociaal en onopgevoed. (8>
Sorry hoor, no offence.
Spontaan handengeven, dankuwel zeggen is niet vreemd voor ze ! B-)

Beterschapjes :W
  zondag 14 april 2013 @ 12:17:55 #265
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_125261380
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 april 2013 19:10 schreef AnneX het volgende:
Wat is eigenlijk ook al weer de achtergrond van de draakjes ?

Zij ( en moeders) klinken in ieder geval niet als asociaal en onopgevoed. (8>
Sorry hoor, no offence.
Spontaan handengeven, dankuwel zeggen is niet vreemd voor ze ! B-)

Beterschapjes :W
Nee, asociaal zijn ze zeker niet en je kan merken dat hun moeders ook echt hun best doen om ze welopgevoed hierheen te sturen. L. heeft dat ook wel eens verteld, dat ze van te voren op het hart gedrukt krijgt heel lief en beleefd te zijn, omdat ze anders misschien niet meer mag komen. Nu denk ik dat die laatste gedachte inmiddels wel verdwenen is, want onze band is daarvoor nu te sterk.

K., het Afrikaanse meisje, is sowieso welopgevoed. Eet met mes en vork, wordt half gek van schaamte als L. een vies woord gebruikt etc. We merken dat ze bij ons wel de neiging heeft om wat te rebelleren. Ze kan best ontevreden zijn, laat zich graag verwennen. En dat snap ik maar al te goed: als oudste dochter thuis is er weinig jeu in haar leven. Volgens haar krijgt ze bv. geen verjaardagscadeautjes zoals haar kleine zusjes en grote broer. Ik heb begrepen dat oudste dochters in Afrikaanse gezinnen als volwassene worden beschouwd.

Ze past ook op haar jongere zusje, zelfs toen dat nog een baby was, als haar moeder werkt. Van de zomer vertelde ze nog dat de baby een keer ernstige diarree kreeg en overgaf de hele avond, en dat ze toen een suiker/zoutoplossing had gemaakt tegen uitdroging. Dit speelde toen K. acht was.
Overigens is er wel een vader in beeld, maar die zit grote delen van het jaar in Guinee. We denken dat hij daar een tweede gezin heeft, wat niet ongebruikelijk schijnt te zijn.

L. komt uit een rauwer milieu, met in het verleden huiselijk geweld door haar vader. Die is nu uit beeld. Moeder doet het hartstikke goed. L. heeft een puber broer en -zus, van andere vaders. Voor die twee hou ik mijn hart wel een beetje vast, als ik hun Facebooks zo volg. Typische hangjeugd en dat nou niet in de fijnste buurt ter wereld. Overigens geen banlieu, maar een klein dorpje.
L. is hartstikke lief, maar een doerak. Kent alle vieze woorden ter wereld, kan een aardig mondje vloeken en eet het liefst met haar handen. Oh ja, boeren kan ze ook als de beste! Maar ach, het is een liefkoppie en het is mooi hoe K. en L. een beetje van elkaar overrnemen. K. die wat brutaler wordt en L. die van K. afkijkt hoe je een aardappel in tweeën snijdt.

Heel verhaal, sorry. :o
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_125261655
Geeft niks :D heel verhaal _O_ no sorry's

K. en L. zijn vroeg-volwassenen en kunnen bij jullie kind-zijn w/
pi_125262750
Leuk! Tot hoe lang loopt die actie bij de Plus? Ik kom er niet zo graag, maar voor jullie draakjes wil ik best een uitzondering maken :)
*Kleine muisjes hebben kleine wensjes; beschuitjes met gestampte mensjes*
  zondag 14 april 2013 @ 18:36:47 #268
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_125276223
quote:
0s.gif Op zondag 14 april 2013 13:07 schreef Naamah het volgende:
Leuk! Tot hoe lang loopt die actie bij de Plus? Ik kom er niet zo graag, maar voor jullie draakjes wil ik best een uitzondering maken :)
Ik zie het niet op het foldertje staan Naamah, maar het is net begonnen in elk geval.

Maar je moet niet speciaal naar de Plus gaan hoor! Hij zit hier toevallig om de hoek, dus wij komen er vaak.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_125277221
In ieder geval tot eind april...
http://www.plus.nl/over-p(...)nails-kindernagellak

En ook nog sticker nails
http://www.plus.nl/acties/originails#container

En ook een mail naar iemand, die de Plus - net als jij - vlakbij heeft.
Wij doen het met de buurtsuper, voor zolang als het nog duurt.

Ik zet het hier maar neer, dan kun je de voorbeelden tzt aan de dames laten zien. w/

# maak ze gek :D

De queen Originails 2013 Super Model en een weekendje Walibi :D
  zondag 14 april 2013 @ 19:06:07 #270
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_125277349
quote:
1s.gif Op zondag 14 april 2013 19:03 schreef AnneX het volgende:
In ieder geval tot eind april...
http://www.plus.nl/over-p(...)nails-kindernagellak

En ook nog sticker nails
http://www.plus.nl/acties/originails#container

En ook een mail naar iemand, die de Plus - net als jij - vlakbij heeft.
Wij doen het met de buurtsuper, voor zolang als het nog duurt.

Ik zet het hier maar neer, dan kun je de voorbeelden tzt aan de dames laten zien. w/

# maak ze gek :D
Oh zo ver had ik niet eens gekeken!

Ik mag wel opschieten, heb pas één lakje.

Dank voor het mailen aan een Plusser!
Snobs have more fun!
KLIK!
  † In Memoriam † zondag 14 april 2013 @ 21:51:31 #271
37843 lady-wrb
kortaf
pi_125286486
moeten het alleen lakjes van de plus zijn? de action heeft ook leuke lakjes bijv.
hier ook geen plus :N
pi_125290543
Interessant stukje over de achtergrond Dude!

Plussers Verenigt U *O* :D
  zondag 14 april 2013 @ 23:06:57 #273
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_125292242
quote:
0s.gif Op zondag 14 april 2013 21:51 schreef lady-wrb het volgende:
moeten het alleen lakjes van de plus zijn? de action heeft ook leuke lakjes bijv.
hier ook geen plus :N
Nee hoeft niet van de Plus te zijn, maar ik maak er zelf nu eenmaal elk jaar een sport van om 'iets' voor ze te sparen, dat ik elke dag kan uitdelen. En de Plus zit om de hoek en heeft eigenlijk elk jaar wel iets geschikts. Nu vinden de meiden het dus al snel leuk, want voetbalarmbandjes vonden ze ook superbbbbeee.

Ik kan natuurlijk ook gewoon lakjes inslaan bij de Action, heb je gelijk in. Maar dat hele spaargedoe vinden zij zelf ook leuk, van die kleine verpakkingen die je dan open kan maken en niet weet wat er precies in zit. Maar ik zou dat ook zelf kunnen maken met papieren zakjes o.d.
Snobs have more fun!
KLIK!
  zondag 14 april 2013 @ 23:42:55 #274
131983 debuurvrouw
The girl nextdoor
pi_125294396
Neee! Dat is het denk ik echt nét niet hoor :o
Zou ik voor achter de hand houden maar niet bij voorbaat. Misschien even proberen in het supermarkt-aktie topic?
Het maakt ook niet uit of je koopt, kraakt of huurt, buurvrouw is steeds in de buurt.
  maandag 15 april 2013 @ 00:11:19 #275
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_125295732
quote:
0s.gif Op zondag 14 april 2013 23:42 schreef debuurvrouw het volgende:
Neee! Dat is het denk ik echt nét niet hoor :o
Zou ik voor achter de hand houden maar niet bij voorbaat. Misschien even proberen in het supermarkt-aktie topic?
Waar is dat topic?
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_125299448
Maak er anders zelf eentje aan (een topic) in FOK!kers helpen FOK!kers
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
  maandag 15 april 2013 @ 08:31:32 #277
131983 debuurvrouw
The girl nextdoor
pi_125300086
quote:
1s.gif Op maandag 15 april 2013 00:11 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Waar is dat topic?
OUD / [OUD] Het supermarkt-actie-ruiltopic deel 7

Astu! Maar misschien is een oproepje in FHF ook wel een goeie! Hier gren super in de buurt. Lakjes van Catrice (kruidvat) zijn ook niet zo duur en wel leuk. Al lijkt me zo gespaard bij de super zelf gewoon veel meer bijzonder op de een of andere manier.
Het maakt ook niet uit of je koopt, kraakt of huurt, buurvrouw is steeds in de buurt.
  maandag 15 april 2013 @ 12:07:56 #278
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_125305242
quote:
1s.gif Op maandag 15 april 2013 06:37 schreef Tally het volgende:
Maak er anders zelf eentje aan (een topic) in FOK!kers helpen FOK!kers
Nee, ik boycot echt FHF.

En zo belangrijk is het ook weer niet. :)

Wel even in het ruiltopic gepost, dank voor de link!

[ Bericht 2% gewijzigd door Duderinnetje op 15-04-2013 13:34:35 ]
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_125520402
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 april 2013 23:44 schreef Duderinnetje het volgende:
Een schaamteloze oproep: ik zag dat de Plus dit jaar nagellak te sparen heeft. Elk jaar spaar ik wel wat voor de meiden en dat vinden ze altijd weer leuk. 'Un cadeau de la Pluuuus!' Vorig jaar stonden ze erop de bedrijfsleider hier een handje te gaan geven om hem te bedanken voor alle cadeaus speciaal voor hen. :')

Afgelopen jaren ging het van voetbalarmbandjes tot muziekdiscjes en dit jaar dus lak. Echt iets voor hen. *O*
Mocht je dus wel eens bij de Plus komen en niks met je zegeltje doen: ik hou me warm aanbevolen.
Dude, ik heb net twee bijna volle spaarkaarten (zeven zegeltjes) meegekregen bij de Plus. Als je mij je adres PM't, stuur ik ze naar je op!
Eeuwig vijfentwintig
  zaterdag 20 april 2013 @ 16:23:42 #280
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_125524900
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 april 2013 13:22 schreef Reese het volgende:

[..]

Dude, ik heb net twee bijna volle spaarkaarten (zeven zegeltjes) meegekregen bij de Plus. Als je mij je adres PM't, stuur ik ze naar je op!
*O*
Snobs have more fun!
KLIK!
  † In Memoriam † zaterdag 20 april 2013 @ 20:07:09 #281
37843 lady-wrb
kortaf
pi_125531495
ik zal mijn moeder ook eens bellen of ze al wat heeft. (zodra mijn haarverf uitgespoeld is dan :P )
  zaterdag 20 april 2013 @ 20:32:58 #282
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_125532537
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 april 2013 20:07 schreef lady-wrb het volgende:
ik zal mijn moeder ook eens bellen of ze al wat heeft. (zodra mijn haarverf uitgespoeld is dan :P )
Lief, Lady-wrb, dank je wel!
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 22 april 2013 @ 23:59:26 #283
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_125626056
Zo'n leuke ontwikkeling: ik herinnerde me dat ik het als kind zo leuk vond om ansichten te ontvangen. Liefst zo eentje met heel veel kleine foto'tjes op een rij. We zijn een tijd geleden begonnen om de meisjes bij elk buitenlands uitje een kaart te sturen en inmiddels sturen de meiden ons ook kaartjes. Zo leuk! We krijgen kaartjes vanaf schoolreisjes en uit de eigen woonplaats. Enorm leuk dat we kunnen sms'en, mailen, skypen en bellen, maar dat de Fransoosjes en wij zo'n plezier beleven aan het sturen en krijgen van ouderwetse ansichtkaarten.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_125626403
Geweldig !

En zó leuk, dat zij reageren op jullie initiatief en alle twee - zo verschillend als ze zijn - het aanvoelen *;

Dit gaat nooit meer stuk ! *O*
pi_125626796
quote:
1s.gif Op maandag 22 april 2013 23:59 schreef Duderinnetje het volgende:
Zo'n leuke ontwikkeling: ik herinnerde me dat ik het als kind zo leuk vond om ansichten te ontvangen. Liefst zo eentje met heel veel kleine foto'tjes op een rij. We zijn een tijd geleden begonnen om de meisjes bij elk buitenlands uitje een kaart te sturen en inmiddels sturen de meiden ons ook kaartjes. Zo leuk! We krijgen kaartjes vanaf schoolreisjes en uit de eigen woonplaats. Enorm leuk dat we kunnen sms'en, mailen, skypen en bellen, maar dat de Fransoosjes en wij zo'n plezier beleven aan het sturen en krijgen van ouderwetse ansichtkaarten.
Oh jaaaa Dude, dat is zoooo leuk!!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 23 april 2013 @ 00:52:12 #286
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_125627217
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2013 00:30 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Oh jaaaa Dude, dat is zoooo leuk!!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Leuk he Bluezz! Wat bijzonder dat je al die kaarten weer terugvond.

Ik heb ze ook nog allemaal in een doosje zitten. O+
Snobs have more fun!
KLIK!
  dinsdag 23 april 2013 @ 00:53:50 #287
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_125627255
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 00:11 schreef AnneX het volgende:
Geweldig !

En zó leuk, dat zij reageren op jullie initiatief en alle twee - zo verschillend als ze zijn - het aanvoelen *;

Dit gaat nooit meer stuk ! *O*
Inderdaad heel bijzonder.

Lieve gekke meidjes zijn het. Geluk hebben we ermee hoor! *;
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_125627492
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 00:52 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Leuk he Bluezz! Wat bijzonder dat je al die kaarten weer terugvond.

Ik heb ze ook nog allemaal in een doosje zitten. O+
Min één speciale, die staat nog steeds op een speciaal plekje. :*
En wordt genoemd. :@
pi_125634832
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 00:53 schreef Duderinnetje het volgende:

Inderdaad heel bijzonder.

Lieve gekke meidjes zijn het. Geluk hebben we ermee hoor! *;
Dat komt ook door wat jullie 'erin' stoppen :*

quote:
1s.gif Op dinsdag 23 april 2013 01:10 schreef AnneX het volgende:

Min één speciale, die staat nog steeds op een speciaal plekje. :*
En wordt genoemd. :@
:?
pi_125635776
:D
Het was laat en het is topicvervuiling. B-)
pi_125636145
Ik snap inmiddels ;)
pi_125975964
Dude er liggen 2 verzameltasjes + nagellakjes en stickers (helaas niet compleet) te wachten :D
Als je mij je adres PM't, stuur ik ze volgende week (dan is de actie volgens mij alweer afgelopen?) naar je op!
  donderdag 2 mei 2013 @ 13:28:52 #293
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_125978128
quote:
0s.gif Op donderdag 2 mei 2013 12:27 schreef Sarabi het volgende:
Dude er liggen 2 verzameltasjes + nagellakjes en stickers (helaas niet compleet) te wachten :D
Als je mij je adres PM't, stuur ik ze volgende week (dan is de actie volgens mij alweer afgelopen?) naar je op!
*O*

Ik kreeg van de week ook al wat opgestuurd van een andere FOK!ker. Wordt een hartstikke mooie verzameling zo. Dank je wel!!!
Snobs have more fun!
KLIK!
  donderdag 2 mei 2013 @ 16:38:09 #294
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_125984874
Ik neem nu al vast plechtig afscheid van de ongeschonden bank en alle meubels trouwens, met het oog op de nagellakjes.

Hoewel, vorig jaar zaten ze plots in de moderne kunst en stonden de madammen hele middagen te 'spatverven' als twee losgeslagen Herman Broodjes. Daar worden we ook nog bijna dagelijks aan herinnerd in huis. Dus een kloddertje roze nagellak hiiiiiiieeeeeer, kan er ook nog wel bij.
Snobs have more fun!
KLIK!
  † In Memoriam † donderdag 2 mei 2013 @ 16:39:26 #295
37843 lady-wrb
kortaf
pi_125984922
quote:
1s.gif Op donderdag 2 mei 2013 13:28 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

*O*

Ik kreeg van de week ook al wat opgestuurd van een andere FOK!ker. Wordt een hartstikke mooie verzameling zo. Dank je wel!!!
o geef mij ook even je adres. mijn moeder had wat opgestuurd, dan stuur ik het door
  donderdag 2 mei 2013 @ 16:43:35 #296
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_125985089
quote:
0s.gif Op donderdag 2 mei 2013 16:39 schreef lady-wrb het volgende:

[..]

o geef mij ook even je adres. mijn moeder had wat opgestuurd, dan stuur ik het door
Ik PM je. Dank!!
Snobs have more fun!
KLIK!
  vrijdag 24 mei 2013 @ 12:16:31 #297
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_126942934
Goed, ook administratief de bevestiging binnen dat beide meiden weer komen. Toch altijd prettig als het ook officieel vaststaat, mede omdat K. verhuisd is uit de regio. Kennelijk is het geregeld, fijn!

Ik heb meteen een weekje vakantiepark geboekt, in Noord-Holland. Vanuit daar kunnen we dan een dagje Amsterdam doen (dat idee kwam van iemand hier, bedankt!). Dat scheelt weer een prijzige B&B in de hoofdstad.

Ik heb hier een chalet geboekt:
http://www.droomparkbuitenhuizen.nl/

Het schijnt dat de vliegtuigen zo ongeveer achter je chalet landen, maar dat mag de pret niet drukken. Er is een zwembad en het is betaalbaar!
Snobs have more fun!
KLIK!
  † In Memoriam † vrijdag 24 mei 2013 @ 12:18:45 #298
37843 lady-wrb
kortaf
pi_126942986
tof!

heb je nog wat nagellakjes kunnen ritselen uiteindelijk?
  vrijdag 24 mei 2013 @ 12:29:20 #299
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_126943269
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 mei 2013 12:16 schreef Duderinnetje het volgende:
Goed, ook administratief de bevestiging binnen dat beide meiden weer komen. Toch altijd prettig als het ook officieel vaststaat, mede omdat K. verhuisd is uit de regio. Kennelijk is het geregeld, fijn!

Ik heb meteen een weekje vakantiepark geboekt, in Noord-Holland. Vanuit daar kunnen we dan een dagje Amsterdam doen (dat idee kwam van iemand hier, bedankt!). Dat scheelt weer een prijzige B&B in de hoofdstad.

Ik heb hier een chalet geboekt:
http://www.droomparkbuitenhuizen.nl/

Het schijnt dat de vliegtuigen zo ongeveer achter je chalet landen, maar dat mag de pret niet drukken. Er is een zwembad en het is betaalbaar!
Leuk. dat is ongeveer 'om de hoek' bij ons. Kan je met de meiden dus ook een keertje bij ons langskomen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 24 mei 2013 @ 12:36:49 #300
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_126943529
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 mei 2013 12:18 schreef lady-wrb het volgende:
tof!

heb je nog wat nagellakjes kunnen ritselen uiteindelijk?
Ja ik heb een heleboel! O+
Ik krijg nog wat lakjes van een FOK!ster binnen en dan zal ik de hele verzameling eens op de foto zetten. Zo ontzettend gaaf dat jullie hebben meegespaard!

En er kwamen zelfs nagelstickertjes van een FOK!ster uit Thailand!
Snobs have more fun!
KLIK!
  vrijdag 24 mei 2013 @ 12:37:52 #301
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_126943572
quote:
14s.gif Op vrijdag 24 mei 2013 12:29 schreef golfer het volgende:

[..]

Leuk. dat is ongeveer 'om de hoek' bij ons. Kan je met de meiden dus ook een keertje bij ons langskomen.
Of jullie komen even langs op de camping. 8-)
Nee hoor, we zien wel. Maar laten we elkaar zeker even proberen te ontmoeten!
Snobs have more fun!
KLIK!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')