abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:03:45 #1
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_114882798



Welkom in het FOK! anime en manga topic!

Laat je niet afschrikken door de slowchat, als je vragen hebt kun je die hier altijd kwijt. ;)



Anime(aa-ni-mee) is de Japanse variant (dus Japanse uitspraak op het Engels animation) op onze Westerse tekenfilm. Het mag dan wel getekend zijn, maar anime gaan vaak veel dieper dan de tekenfilms die je hier op TV ziet. Hetzelfde geldt voor Manga (wat o.a. "onbeheerste of willekeurige kwaststreken" betekend).
Door veel mensen die niet bekend worden deze termen echter in verband gebracht met seksueel getinte onderwerpen(hentai, wat eigenlijk pervers betekent in het Japans) of onze (kinderlijke, dus kodomo) series.
Hierdoor heeft dit onderwerp een slechte reputatie bij een aantal mensen.

Anime en manga kun je onderverdelen in verschillende leeftijd categorie. De twee grootste zijn "Shonen" en "Shoujo".
Hiernaast heb je meerdere kleine (sub-)genres, zoals "Josei", "Seinen". Elk (sub-)genre snijd een ander onderwerp aan, dus er zou in principe voor iedereen iets tussen moeten zitten.

Gericht op jonge jongens (Shonen,leeftijd ~12-20/25 jaar): dit is over het algemeen het meest bekeken genre. De meeste mensen beginnen met de bekende series uit dit gedeelte.
De series zijn meestal gericht op actie en humor. De bekende series Bleach, Naruto en Fullmetal Alchemist vallen bijvoorbeeld in dit gedeelte.

Gericht op jonge meisjes (Shoujo,leeftijd ~12-20/25 jaar): dit onderdeel behandelt meestal het (meer) dramatische gedeelte, en bevat veel romantiek.
Meestal is het hoofdpersoon in een van deze series een vrouw (of meisje natuurlijk). Een aantal voorbeelden zijn Sailor Moon, Cardcaptor Sakura en Fruits Basket.

Gericht op de volwassen vrouw (Josei,leeftijd ~20/23/25-70/80+ jaar): deze bevatten globaal dezelfde thema's als de "Shoujo"-series, maar dan iets serieuzer en realistischer uitgevoerd.
Onder andere de series Nana, Paradise Kiss en Honey and Clover zijn voorbeelden hiervan

Gericht op de volwassen man (Seinen,leeftijd ~20/23/25-70/80+ jaar): dit genre is heel divers en er zit veel afwisseling in, van avant-garde tot erotiek. Deze series hebben vaak een serieuze ondertoon.
Een aantal populaire series zijn Elfen Lied, Ghost in the Shell en Black Lagoon.

Gericht op jonge kinderen (Kodomo,leeftijd 0-12 jaar): Hello Kitty, Pokemon en Hamtaro - dit spreekt voor zich.

Gericht op de jong volwassen vrouw (Yaoi/shounen-ai): dit genre gaat over homoseksuele relaties tussen mannelijke figuren. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Junjou Romantica en Gravitation.



De makkelijkste manier is de taal leren door middel van een cursus of ervaring. Als je daar geen zin in hebt (of daartoe niet in staat bent) kun je fansubs kijken. Fansub-groepen (zoals Dattebayo) nemen "raw"-versies op van de Japanse TV, vertalen deze en voegen ondertitelingen toe. Vaak geven de groepen extra informatie zodat het voor de kijker beter te begrijpen is (typische Japanse dingen worden uitgelegd).

Er zijn verschillende soorten groepen die animes ondertitelen, daarom zijn er verschillende in de gebruikte lettertypen, tekstopmaak of vertalingen. Verder zijn er twee soorten, de "speedsubbers" en de "qualitysubbers".
Zoals de namen doen vermoeden brengen de "speedsubbers" snel hun aflevering (of hoofdstuk) uit (waardoor het kan zijn dat deze van mindere kwaliteit is), en de "quality-subbers" nemen de tijd en leveren vaak beter werk af.

Het verschil tussen speedsubbers en qualitysubbers wordt steeds kleiner. Vaak hebben de meeste speedsubbers ook kwaliteit die niet onder doet voor die van qualitysubbers. Dit onderscheid is eigenlijk meer iets van vroeger en wordt tegenwoordig niet meer zo gemaakt.



Fansubs worden uitgebracht op verschillende sites, om deze te vinden kun je altijd even Googelen of op (de grotere) P2P-sites zoeken. Ook kun je via IRC downloaden. Een guide daarvoor is gemaakt door Robin007bond en kun je hier vinden.

Links vragen doen we niet in dit topic (omdat het niet in alle gevallen legaal is), maar als je er echt niet uit komt kun je altijd een van de mensen hier een PM/DM sturen.

Waarom zijn (sommige) fansubs illegaal?
Anime worden steeds populairder in andere landen, waardoor er vaker licenties opgekocht worden. Dit betekent dat de afleveringen officieel niet verspreid mogen worden (zonder toestemming).
Dit gebeurt niet bij alle series, maar meestal bij series die bekendheid verkrijgen in het westen waardoor een westerse uitgever de licentie koopt om hieraan te verdienen.

Ik kan de fansubs niet afspelen, wat moet ik doen?
Waarschijnlijk heb je niet de goede codes die nodig zijn om de formaten af te spelen. Het CCCP-Project is een (gratis) pakket speciaal ontwikkeld voor anime, probeer deze eerst te downloaden.
VLC speelt ook nog eens alles af(ook Blu-Ray Disk/BD)! :D
Let er wel op dat deze speler achterloopt op het CCCP Codec Pack en niet speciaal is ontwikkeld met anime in het achterhoofd.



Huidig seizoen
Klik voor de vergroting!
Zomer 2012



2007 | Winter | Spring | Summer | Fall
2008 | Winter | Spring | Summer | Fall
2009 | Winter | Spring | Summer | Fall
2010 | Winter | Spring | Summer | Fall
2011 | Winter | Spring | Summer | Fall
2012 | Winter | Spring | Summer | Fall



Aziatische drama's Deel 2
Een topic over Aziatische drama series, voornamelijk over J-drama. Als je een keer geen zin hebt in anime moet je het hier een keer proberen.

Japans. [Deel 2]
Altijd al een beetje Japans willen leren? Dan is dit hét topic voor jou

Japanse cultuur enzo :D
Vragen over de Japanse Cultuur? Stel ze hier!

Japan #24
Dingen die je echt moet doen (mocht je naar Japan gaan).

Zelf sushi maken deel VII
Gerechten

[Animé] Meld hier dat er een nieuwe EP uit is 3
Hier word het gemeld als er nieuwe afleveringen uitgebracht worden.

Anime/mangaseries verkiezingstopic 2008 - Deel 4
Je wil iets nieuws zien maar weet niet wat? In dit topic vind je welke series het populairst waren op FOK!

Het grote anime/manga Meet topic 2012
Een anime/manga meet.

[Anime] Bleach #9: Bankai. Senbonzakura Kageyoshi
[Anime&Manga] Naruto #19
[ANIME] One Piece



Animees
Nederlandstalig blog met reviews over lopende animeseries en (soms) meer!

Anime News Network (ANN)
Nieuws over anime, hier staan ook beschrijvingen van series en handige lijstjes van goede anime.

Animeinfo.com
Hier vind je alle informatie over een anime die jij zoekt.

Anidb.net
De anime-database.

Anime Planet
Hier kun je een aantal aanraders zoeken (anime).

Anime Recommendations
Een wiki vol met aanraders. Er zit altijd wel wat tussen!

My Anime List (MAL)
Houd je eigen anime- en mangalijst bij! Bekijk andere lijsten en geef je oordeel over anime en manga! Er is zelfs een FOK! groep op MAL, deze vind je hier!

Sommige topicmeubels hebben hun eigen MyAnimeLists (MALs), waar je kunt zien wat zij gekeken hebben en wat ze leuk vinden! De links staan hieronder:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wil jij je eigen MAL er ook bij? Verander de wiki of post het even in het topic, er is vast wel iemand die het voor je kan doen :)

Voorgaande delen

Topicreeks: Het grote anime/manga topic

------------------------------------------------------------

Veel mensen plaatsen lukraak afbeeldingen en illustraties in dit topic om hun powerlevel te tonen. Aangezien dit de laatste tijd nogal wat problemen oplevert hier een kleine guide, waarvan de basis is ontsprongen aan het intellect van outcast_within.

1. Plak niet zomaar lukraak de directe URL van de afbeelding. Dit heet hotlinking en kost bandbreedte aan de kant van de host. Sommige sites als Random Curiosity worden veel gehotlinked en hebben besloten om dit tegen te gaan. Het gevolg voor jouw afbeelding is dat wij slechts een placeholder te zien krijgen met de boodschap dat hotlinken niet toegestaan is.

2. Om ons wel jouw gevatheid te tonen is het beter om de afbeelding te rehosten. Dat wil zoveel zeggen als upload jouw afbeelding naar een andere site of database en link vanaf die locatie. Kost de originele host van de afbeelding minder bandbreedte en garandeert dat wij jouw afbeelding kunnen zien. Er bestaan een aantal van dergelijke sites, zoals Imgur of Photobucket. Als je een eigen site hebt kan je natuurlijk ook vanaf die locatie rehosten.

------------------------------------------------------------

IRC Slowchat
#fokanime op irc.tweakers.net
Download Mirc of xchat
------------------------------------------------------------

Degene die het laatst post in dit topic moet een nieuw topic aanmaken, en deze (als dat kan) bijhouden zolang deze open is.
De OP is hier te vinden.
Klik boven op de tab 'Bewerken' en kopiëer deze versie in verband met incorrecte weergave!
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:05:34 #3
343755 Mauskoekwaus
Spreekt voor zich toch?
pi_114882826
Dikke faal in de TT bro :'(
''I came here to kick gum and chew ass, and I'm all out of gum!''
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:05:47 #4
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_114882830
quote:
9s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 03:05 schreef Klipnap het volgende:
TT faal ;(
De titel is:
[ afbeelding ]
zonder spatie? ;(

ik ben nog maar weeaboo in training :'(
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:06:48 #5
343755 Mauskoekwaus
Spreekt voor zich toch?
pi_114882847
Steins;Gate
''I came here to kick gum and chew ass, and I'm all out of gum!''
pi_114882852
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 03:05 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

zonder spatie? ;(

ik ben nog maar weeaboo in training :'(
En na de s :6

Mayuri maakt je af.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:08:21 #7
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_114882867
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 03:07 schreef Klipnap het volgende:

[..]

En na de s :6

Mayuri maakt je af.
[ afbeelding ]
oh dacht er eigenlijk nog wel aan :') excuses voor mijn slaapgebrek

wie is hier een goede leraar(es)? :@
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
pi_114882887
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 03:08 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

oh dacht er eigenlijk nog wel aan :') excuses voor mijn slaapgebrek

wie is hier een goede leraar(es)? :@
Kurisutina natuurlijk. Maar ze kan geen weeabootaal.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:13:51 #9
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_114882939
quote:
10s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 03:10 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Kurisutina natuurlijk. Maar ze kan geen weeabootaal.
[ afbeelding ]
heuj ik weet wat tsundere is, eerste stap op de weeaboo-trap :@

Andere series in de trant van Death Note en Steins;Gate?
Ook had ik Engelse vertalingen gekeken van Death Note, nog half zo slecht nog niet. Maar ik stoor me dan ook aan die hoge stemmetjes van die vrouwen daar :')
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:14:00 #10
246140 Klipnap
Petrowh <3
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:14:56 #11
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_114882955
quote:
10s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 03:14 schreef Klipnap het volgende:
Ok ik hou op met gifspam :N
niets mis mee
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:17:31 #12
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114882990
* Quotidien hallo
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:18:14 #13
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_114882998
quote:
19s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 03:17 schreef Quotidien het volgende:
* Quotidien hallo
hallo
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:19:51 #14
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114883013
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 03:18 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

hallo
net een goeden filmpjen gekeken nu eigenlijk moet ik slapen maar niet moe
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:20:23 #15
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_114883015
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 03:19 schreef Quotidien het volgende:

[..]

net een goeden filmpjen gekeken
welk?
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:21:01 #16
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114883019
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 03:20 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

welk?
never back down 2
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:21:32 #17
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114883026
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 03:19 schreef Quotidien het volgende:

[..]

net een goeden filmpjen gekeken nu eigenlijk moet ik slapen maar niet moe
Ik ben wel moe.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:22:03 #18
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_114883032
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 03:21 schreef Quotidien het volgende:

[..]

never back down 2
lijkt mij niets
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:22:09 #19
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_114883034
quote:
9s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 03:21 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Ik ben wel moe.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
uguu~? :3
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:22:34 #20
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114883039
wat is kyun
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:22:59 #21
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_114883044
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:24:15 #22
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_114883063
wat vinden jullie van mijn ondertitel?
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:24:20 #23
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114883064
quote:
ik ga dat niet kijken sorry
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:24:33 #24
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_114883067
kutjapanse tekens werken niet
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:24:48 #25
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114883073
quote:
Ah, je vordert.
Maar je bent nog lang niet klaar om je vader te verslaan. Houd moed, jonge Weeaboo, en gebruik de Force.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:25:52 #26
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_114883082
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 03:24 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Ah, je vordert.
Maar je bent nog lang niet klaar om je vader te verslaan. Houd moed, jonge Weeaboo, en gebruik de Force.
Met uw begeleiding zal ik de Koreanen verslaan meesteres Klipnap.
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:26:27 #27
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114883090
wat is een meeaboo toch waar jullie het de hele tijd over hebben

KIAI!!
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:29:07 #28
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114883122
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 03:25 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

Met uw begeleiding zal ik de Koreanen verslaan meesteres Klipnap.
Kim Jong Un is een sterke vijand, zijn vader heeft met zijn blote handen de krabgeesten én het Japanse leger verslagen.
Kim Jong Un heeft veel spirituele kracht, hij kan zich perfect beheersen.

Ooit ben je er klaar voor. Maar nu niet. Ga eerst maar wat keien opstapelen, bonsaiboompjes snoeien, auto's schoonmaken en vliegen met stokjes vangen.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:32:15 #29
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_114883157
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 03:29 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Kim Jong Un is een sterke vijand, zijn vader heeft met zijn blote handen de krabgeesten én het Japanse leger verslagen.
Kim Jong Un heeft veel spirituele kracht, hij kan zich perfect beheersen.

Ooit ben je er klaar voor. Maar nu niet. Ga eerst maar wat keien opstapelen, bonsaiboompjes snoeien, auto's schoonmaken en vliegen met stokjes vangen.
Wacht... mijn vader is King Jong Un...? Hoe kan ik mijn vader verslaan die zo'n groot leger achter zig heeft! Ik ga dit nooit halen!
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:35:55 #30
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114883191
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 03:32 schreef 2Happy4U het volgende:

[..]

Wacht... mijn vader is King Jong Un...? Hoe kan ik mijn vader verslaan die zo'n groot leger achter zig heeft! Ik ga dit nooit halen!
Use the Force of the Weeaboo's. The Force is what gives a Weeaboo strength. It surrounds us. It penetrates us. It binds this topic together. The Force is unknown to Death, nor known to life. So as I pray, Unlimited Weeaboo Works.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 03:46:22 #31
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_114883264
quote:
6s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 03:35 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Use the Force of the Weeaboo's. The Force is what gives a Weeaboo strength. It surrounds us. It penetrates us. It binds this topic together. The Force is unknown to Death, nor known to life. So as I pray, Unlimited Weeaboo Works.
Met deze wijze woorden ga ik naar bed.

Slaap lekker Klippie.
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
pi_114883905
:')

Oh, en een goedemorgen.
pi_114883989
Morguh
  dinsdag 31 juli 2012 @ 08:58:39 #34
290075 .Cake.
Keki-san@Ganbaranai
pi_114884617
Die TT: :|W
ANIMEES.
"Because there is not a single story that cannot be improved with the addition of giant robots."
- Scamp
  dinsdag 31 juli 2012 @ 09:07:26 #35
353544 omelette
du fromage
pi_114884766
El Psy Congroo
  dinsdag 31 juli 2012 @ 09:14:34 #36
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114884889
ja maar ik kijk geen steins gate
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 09:41:34 #37
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114885387
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 09:44:14 #38
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114885518
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 09:44 schreef Klipnap het volgende:

[..]

O+
Mijn moeder haalt het in haar hoofd me om 9 uur wakker te maken o|O
hihi
  dinsdag 31 juli 2012 @ 10:00:16 #40
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114885866
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 09:44 schreef Klipnap het volgende:

[..]

O+
Mijn moeder haalt het in haar hoofd me om 9 uur wakker te maken o|O
:P
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 10:35:35 #41
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_114886891
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 09:44 schreef Klipnap het volgende:

[..]

O+
Mijn moeder haalt het in haar hoofd me om 9 uur wakker te maken o|O
Kun je Japan - NL kijken

*O* hup Japan *O*

Of help mij even 15 lvls te halen :+
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  dinsdag 31 juli 2012 @ 10:36:41 #42
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114886922
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:35 schreef wdn het volgende:

[..]

Kun je Japan - NL kijken

*O* hup Japan *O*

Of help mij even 15 lvls te halen :+
Wat voor wedstrijd? :P
pi_114886927
Hallo allemaal *O*

Nog één dagje en dan laat ik 9 weken niks meer van me horen!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 10:37:00 #44
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_114886931
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:36 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Wat voor wedstrijd? :P
Hockey ;)
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
pi_114886959
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:37 schreef wdn het volgende:

[..]

Hockey ;)
Is Japan 'n beetje goed? NL wel toch :+
  dinsdag 31 juli 2012 @ 10:37:57 #46
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114886966
quote:
14s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:36 schreef Bakakame het volgende:
Hallo allemaal *O*

Nog één dagje en dan laat ik 9 weken niks meer van me horen!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:'(
Tot in topic 400 :P
  dinsdag 31 juli 2012 @ 10:38:24 #47
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_114886978
quote:
10s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:37 schreef Bakakame het volgende:

[..]

Is Japan 'n beetje goed? NL wel toch :+
3-2 nu.

Is het niet live in NL!?
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  dinsdag 31 juli 2012 @ 10:40:06 #48
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114887066
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:40 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Alsof iemand hockey gaat kijken 8)7
Nou zeg, zo erg is het ook weer niet :')
  dinsdag 31 juli 2012 @ 10:42:25 #50
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_114887103
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:40 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Alsof iemand hockey gaat kijken 8)7
Tegen Japan he. Japan!

Ik zit erop te wachten tot er 1tje kahamame roept :+
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
pi_114887156
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:42 schreef wdn het volgende:

[..]

Tegen Japan he. Japan!

Ik zit erop te wachten tot er 1tje kahamame roept :+
Wat betekent dat? :P
  dinsdag 31 juli 2012 @ 10:45:47 #52
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_114887183
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
pi_114887207
quote:
14s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:36 schreef Bakakame het volgende:
Hallo allemaal *O*

Nog één dagje en dan laat ik 9 weken niks meer van me horen!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
9 weken rust :D
pi_114887269
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:38 schreef wdn het volgende:

[..]

3-2 nu.

Is het niet live in NL!?
jij post op fok vanaf je vakantieadres?

tis dacht ik live op nl1 of 2
  dinsdag 31 juli 2012 @ 10:49:21 #55
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_114887288
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:48 schreef mschol het volgende:

[..]

jij post op fok vanaf je vakantieadres?

tis dacht ik live op nl1 of 2
Londen ;)
Ben aan het uitrusten van gisteren :+

FF proxy werkt geweldig trouwens :D NOS streams doen het goed.
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
pi_114887325
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:49 schreef wdn het volgende:

[..]

Londen ;)
Ben aan het uitrusten van gisteren :+
meedoen met de OS gekte :')
  dinsdag 31 juli 2012 @ 10:51:17 #57
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_114887343
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:50 schreef mschol het volgende:

[..]

meedoen met de OS gekte :')
Oh beetje rond hangen op hyde park.
Zwemmen kijken straks.
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
pi_114887397
quote:
14s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:36 schreef Bakakame het volgende:
Hallo allemaal *O*

Nog één dagje en dan laat ik 9 weken niks meer van me horen!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Negen weken? :o
  dinsdag 31 juli 2012 @ 10:53:45 #59
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_114887428
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:52 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

Negen weken? :o
Helaas wel. Ik had er ook liever 15 zien staan _O- _O-
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
pi_114887477
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:52 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

Negen weken? :o
Ja, 9 weken rondreizen in India *O*
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:53 schreef wdn het volgende:

[..]

Helaas wel. Ik had er ook liever 15 zien staan _O- _O-
:( :'(
pi_114887546
quote:
12s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:55 schreef Bakakame het volgende:

[..]

Ja, 9 weken rondreizen in India *O*

[..]

:( :'(
Kijk uit met wat je eet zou ik zeggen :')
  dinsdag 31 juli 2012 @ 10:57:12 #62
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_114887548
quote:
12s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:55 schreef Bakakame het volgende:

[..]

Ja, 9 weken rondreizen in India *O*

[..]

:( :'(
Jij wil geen 15 weken India?

Heb je de Top Gear eps over India goed bekeken voor tips?
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  dinsdag 31 juli 2012 @ 10:57:52 #63
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114887567
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:57 schreef wdn het volgende:

[..]

Jij wil geen 15 weken India?

Heb je de Top Gear eps over India goed bekeken voor tips?
Een wc in je motorkap zeker :')
pi_114887636
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:57 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

Kijk uit met wat je eet zou ik zeggen :')
Ja, doe ik zeker wel, maar ga me niet laten weerhouden om lekker eten te eten doordat ik bang ben ziek te worden :P 'n Paar dagen reizigersdiarree krijgt bijna iedereen wel :P

quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:57 schreef wdn het volgende:

[..]

Jij wil geen 15 weken India?

Heb je de Top Gear eps over India goed bekeken voor tips?
Nou, 15 weken dan moet ik alweer terug naar uni ;) Maar fair point, langer had ik zeker geen nee tegen gezegd, nu blijf ik vooral in het noorden (met Mumbai en Goa erbij ;) )

De Top Gear afleveringen heb ik 'n hele tijd terug wel gezien, maar had er eigenlijk niet aan gedacht.. Denk dat 't nu te laat is, morgen om half 3 vlieg ik en voor die tijd nog m'n tas inpakken en nog wat laatste spulletjes kopen.. Nouja, ik heb 'n Lonely Planet en common sense :)
  dinsdag 31 juli 2012 @ 11:10:08 #65
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114888011
:') 14.gif
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
pi_114888724
quote:
Ah, is dit van Railgun of Index? :P

Ik vermoed Index S2 :Y
Die heb ik halverwege gedropt :P
  dinsdag 31 juli 2012 @ 11:38:13 #67
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114889009
quote:
14s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 11:30 schreef Bakakame het volgende:

[..]

Ah, is dit van Railgun of Index? :P

Ik vermoed Index S2 :Y
Die heb ik halverwege gedropt :P
Index s2
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 12:42:05 #68
343755 Mauskoekwaus
Spreekt voor zich toch?
pi_114891395
Guilty Crown; Lost Christmas is uit! :D
My kingdom is.. SPARKLING!~
''I came here to kick gum and chew ass, and I'm all out of gum!''
  dinsdag 31 juli 2012 @ 12:58:40 #69
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114891995
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 12:42 schreef Mauskoekwaus het volgende:
Guilty Crown; Lost Christmas is uit! :D
My kingdom is.. SPARKLING!~
Love is justice, so ero has to be justice too!
pi_114892175
*hey yo*
  dinsdag 31 juli 2012 @ 13:11:25 #71
343755 Mauskoekwaus
Spreekt voor zich toch?
pi_114892477
My body is ready, de episode is klaar met downloaden, maar nu moet ik eerst weer mee naar de Gamma :')
''I came here to kick gum and chew ass, and I'm all out of gum!''
  dinsdag 31 juli 2012 @ 13:12:50 #72
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114892524
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 13:11 schreef Mauskoekwaus het volgende:
My body is ready, de episode is klaar met downloaden, maar nu moet ik eerst weer mee naar de Gamma :')
Dat heb ik heel vaak. Net een goede scene, en dan moet ik opeens meewinkelen }:|
pi_114893772
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 13:12 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Dat heb ik heel vaak. Net een goede scene, en dan moet ik opeens meewinkelen }:|
Heb ik nooit :*
  dinsdag 31 juli 2012 @ 14:18:08 #74
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114895321
Touma is wel echt een fucking baas hij falcon puncht iedere vrouw :D
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 14:19:30 #75
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_114895382
TT verandering aangevraagd is het nog fout
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
pi_114895522
Goeie TT.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 14:31:56 #77
343755 Mauskoekwaus
Spreekt voor zich toch?
pi_114895925
Hoe moeilijk kan het zijn, Steins;Gate :P
''I came here to kick gum and chew ass, and I'm all out of gum!''
pi_114895975
http://www.jefusion.com/2(...)animation-promo.html

Bijna 1 maand te laat met de nieuws!Komen ze nu pas mee _O-
pi_114896701
Vervolg/prequel:
Jormungand S2
Code Geass Gaiden: Boukoku no Akito OVA
Sankarea OVA
Omdat animatie studio:
Magi (A-1 Pictures)
Robotics;Notes (Production I.G.)
Tornari no Kaibutsu-kun (Brain's Base)
Shin Sekai Yori (A-1 Pictures)
Chuunibyou Demo Koi ga Shitai (KyouAni)
Omdat gebrek aan informatie:
K
Psycho-pass
Usogi
Zal wel niets zijn maar toch vagelijk interessant:
Code Breaker
Suki-itte Ii nai yo
“An interesting thing is a good thing.”
  dinsdag 31 juli 2012 @ 14:54:23 #81
353544 omelette
du fromage
pi_114896862
Benieuwd naar Robotics;Notes en K sowieso :Y
  dinsdag 31 juli 2012 @ 14:54:39 #82
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114896879
quote:
ik dacht eerst dat het wat met gendo te makenhad toen ik alleen het plaatje zag :')
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 14:55:53 #83
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114896920
Ouch
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 15:17:07 #84
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114897783
quote:
:')
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:50 schreef Repelsteeltju het volgende:
Vervolg/prequel:
Jormungand S2
Code Geass Gaiden: Boukoku no Akito OVA
Sankarea OVA
Omdat animatie studio:
Magi (A-1 Pictures)
Robotics;Notes (Production I.G.)
Tornari no Kaibutsu-kun (Brain's Base)
Shin Sekai Yori (A-1 Pictures)
Chuunibyou Demo Koi ga Shitai (KyouAni)
Omdat gebrek aan informatie:
K
Psycho-pass
Usogi
Zal wel niets zijn maar toch vagelijk interessant:
Code Breaker
Suki-itte Ii nai yo
Mee eens, K, Magi en Shin Sekai Yori lijken me wel wat.
Robotic;Note ga ik niet kijken omdat mecha, en natuurlijk Sankarea/Haganai/Zombie OVA :Y

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 15:20:43 #85
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114897922
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 15:17 schreef Klipnap het volgende:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
pi_114898044
Ik heb Jojo no Kimyo na Bouken in MAL al staan!! :P
  dinsdag 31 juli 2012 @ 15:25:51 #87
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114898120
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 15:24 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
Ik heb Jojo no Kimyo na Bouken in MAL al staan!! :P
je kijkt wel veel series in 1 keer :P
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
pi_114898287
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 15:25 schreef De_Dakgoot het volgende:

[..]

je kijkt wel veel series in 1 keer :P
Alleen als ik zin heb :+
  dinsdag 31 juli 2012 @ 15:36:17 #89
246140 Klipnap
Petrowh <3
  dinsdag 31 juli 2012 @ 15:46:06 #90
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114898929
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 15:36 schreef Klipnap het volgende:
Shin Sekai Yori trailer

Chiyu van Accel World is Toyosaki Aki.. Hoe heb ik dat kunnen missen :')
omdat chiyu een slet is
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 15:47:05 #91
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114899030
quote:
The fuck,originele uitzending was in 1994,maar kwam in Nederland rond 2002 _O-
  dinsdag 31 juli 2012 @ 15:49:38 #93
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114899080
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 15:48 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

The fuck,originele uitzending was in 1994,maar kwam in Nederland rond 2002 _O-
Dat was zo vet he _O_
''He, je hebt net SuperPig gemist! Waarom kom je altijd pas opdagen nadat hij is geweest?''
''Oh, echt waar? Wat jammer nou :') ''
pi_114899155
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 15:49 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Dat was zo vet he _O_
''He, je hebt net SuperPig gemist! Waarom kom je altijd pas opdagen nadat hij is geweest?''
''Oh, echt waar? Wat jammer nou :') ''
-O- o|O
pi_114899255
Accel World even checken!! >:)
  dinsdag 31 juli 2012 @ 15:54:58 #97
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114899317
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 15:53 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
Accel World even checken!! >:)
doen
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 15:57:09 #98
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114899602
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 15:54 schreef De_Dakgoot het volgende:

[..]

doen
Ben ik ook bezig,http://www.animeavenue.net/accel-world-episode-1/ :9
  dinsdag 31 juli 2012 @ 16:02:35 #100
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114899681
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:02 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Inb4 robin
mannelijke MC is wel een dikzak!! _O-
  dinsdag 31 juli 2012 @ 16:03:44 #102
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114899776
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:03 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Goh :')
Zie je niet zo vaak!! :Y
  dinsdag 31 juli 2012 @ 16:09:16 #104
246140 Klipnap
Petrowh <3
  dinsdag 31 juli 2012 @ 16:09:26 #105
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114899966
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 16:16:30 #106
343755 Mauskoekwaus
Spreekt voor zich toch?
pi_114900257
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 14:50 schreef Repelsteeltju het volgende:
Vervolg/prequel:
Jormungand S2
Code Geass Gaiden: Boukoku no Akito OVA
Sankarea OVA
Omdat animatie studio:
Magi (A-1 Pictures)
Robotics;Notes (Production I.G.)
Tornari no Kaibutsu-kun (Brain's Base)
Shin Sekai Yori (A-1 Pictures)
Chuunibyou Demo Koi ga Shitai (KyouAni)
Omdat gebrek aan informatie:
K
Psycho-pass
Usogi
Zal wel niets zijn maar toch vagelijk interessant:
Code Breaker
Suki-itte Ii nai yo
Code:Breaker ''zal wel niets zijn''?
http://mangafox.me/manga/code_breaker/
Lees maar eens wat chapters, en vertel me dan nog eens dat het waarschijnlijk ''niets zal zijn'' :P
''I came here to kick gum and chew ass, and I'm all out of gum!''
pi_114900352
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:16 schreef Mauskoekwaus het volgende:

[..]

Code:Breaker ''zal wel niets zijn''?
http://mangafox.me/manga/code_breaker/
Lees maar eens wat chapters, en vertel me dan nog eens dat het waarschijnlijk ''niets zal zijn'' :P
En er is ook nog eens een live-action versie ! :Y)
  dinsdag 31 juli 2012 @ 16:21:25 #108
343755 Mauskoekwaus
Spreekt voor zich toch?
pi_114900490
Live action :r
''I came here to kick gum and chew ass, and I'm all out of gum!''
  dinsdag 31 juli 2012 @ 16:22:35 #109
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114900541
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:21 schreef Mauskoekwaus het volgende:
Live action :r
dit
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 16:29:16 #110
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114900951
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:21 schreef Mauskoekwaus het volgende:
Live action :r
Het is geen USA remake of zo!maar een J-drama _O-
  dinsdag 31 juli 2012 @ 16:33:44 #112
343755 Mauskoekwaus
Spreekt voor zich toch?
pi_114901061
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:31 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Het is geen USA remake of zo!maar een J-drama _O-
Ik vind er niks aan :P
''I came here to kick gum and chew ass, and I'm all out of gum!''
pi_114901165
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:33 schreef Mauskoekwaus het volgende:

[..]

Ik vind er niks aan :P
Proberen kan geen kwaad,of heb je liver de Death Note versie?
  dinsdag 31 juli 2012 @ 16:39:19 #114
343755 Mauskoekwaus
Spreekt voor zich toch?
pi_114901312
Ik ga het niet weer proberen, heb meerdere live actions een kans gegeven, en ben tot nu toe elke keer diep teleurgesteld. :'(

Guilty Crown; Lost Christmas OVA is echt geweldig. Die characters.. Ze hadden met dit concept een prequel moeten maken. ><
''I came here to kick gum and chew ass, and I'm all out of gum!''
pi_114901592
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:39 schreef Mauskoekwaus het volgende:
Ik ga het niet weer proberen, heb meerdere live actions een kans gegeven, en ben tot nu toe elke keer diep teleurgesteld. :'(

Als het maar leuk is!! :P
  dinsdag 31 juli 2012 @ 16:55:18 #116
268911 Repelsteeltju
Sousou da ze.
pi_114902045
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:16 schreef Mauskoekwaus het volgende:

[..]

Code:Breaker ''zal wel niets zijn''?
http://mangafox.me/manga/code_breaker/
Lees maar eens wat chapters, en vertel me dan nog eens dat het waarschijnlijk ''niets zal zijn'' :P
Nee.

quote:
99s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:39 schreef Mauskoekwaus het volgende:
Ik ga het niet weer proberen, heb meerdere live actions een kans gegeven, en ben tot nu toe elke keer diep teleurgesteld. :'(

Guilty Crown; Lost Christmas OVA is echt geweldig. Die characters.. Ze hadden met dit concept een prequel moeten maken. ><
Lost X-mas zou toch een Visual Novel worden?
“An interesting thing is a good thing.”
pi_114903384
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:55 schreef Repelsteeltju het volgende:

[..]

Nee.

Je hebt de manga niet gelezen,maar je weet wel dat de anime niks word? _O-
pi_114903554
quote:
:(
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:02 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Inb4 robin
*)
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:21 schreef Mauskoekwaus het volgende:
Live action :r
Eens. Althans, live actions gebaseerd op anime falen vaak.
quote:
6s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:29 schreef Klipnap het volgende:

[..]

DMC _O_
Hana Kimi _O_
Kareshi Kanojo no Jijō/His and Her Circumstances _O_

quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 10:40 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Alsof iemand hockey gaat kijken 8)7
:')
Ik kijk soms sporadisch dameshockey. Daar zijn de Nederlandse dames heel goed in.
pi_114903646
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 17:29 schreef robin007bond het volgende:

[..]

:(

[..]

*)

[..]

Eens. Althans, live actions gebaseerd op anime falen vaak.

[..]

Kareshi Kanojo no Jijō/His and Her Circumstances _O_

[..]

:')
Ik kijk soms sporadisch dameshockey. Daar zijn de Nederlandse dames heel goed in.
Je leeft nog :+
pi_114903690
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 17:32 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Je leeft nog :+
Ja, ik ben net terug van werk. :P
  dinsdag 31 juli 2012 @ 17:33:11 #121
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114903698
2e seizoen van seitokai op :D omst
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 17:33:25 #122
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114903707
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 17:32 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Ja, ik ben net terug van werk. :P
Ik ben net een uur wakker. :')
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_114903724
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 17:32 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Ja, ik ben net terug van werk. :P
Supermarkt vakkenvuller :P
  dinsdag 31 juli 2012 @ 17:33:50 #124
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114903727
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 17:29 schreef robin007bond het volgende:

[..]

:')
Ik kijk soms sporadisch dameshockey. Daar zijn de Nederlandse dames heel goed in.
Waarin? :+
pi_114903753
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 17:33 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Waarin? :+
In hockey. :P
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 17:33 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Supermarkt vakkenvuller :P
Hehe, nee. :P
  dinsdag 31 juli 2012 @ 17:35:48 #126
287925 2Happy4U
Ecchi Shiyou
pi_114903806
Women with dicks and weak men with vaginas.
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 17:42:19 #127
268911 Repelsteeltju
Sousou da ze.
pi_114904081
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 17:25 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Je hebt de manga niet gelezen,maar je weet wel dat de anime niks word? _O-
Correct.

quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 17:29 schreef robin007bond het volgende:

[..]

*)

We waren aan het wachten op jou, om BPN te vertellen dat streamen kut is en dit is wat je doet... I-ik voel me bedrogen.
“An interesting thing is a good thing.”
  dinsdag 31 juli 2012 @ 17:48:35 #128
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114904365
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 17:42 schreef Repelsteeltju het volgende:

[..]

Correct.

[..]

We waren aan het wachten op jou, om BPN te vertellen dat streamen kut is en dit is wat je doet... I-ik voel me bedrogen.
Streamen is ook kut
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 17:57:27 #129
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114904787
Heeft Desu Noto 2 seizoenen ofzo? Want ik ben nu bij aflevering 26 en de eerste helft daarvan was een recap van alle vorige afleveringen.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  dinsdag 31 juli 2012 @ 18:21:03 #130
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114905663
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 17:57 schreef Quotidien het volgende:
Heeft Desu Noto 2 seizoenen ofzo? Want ik ben nu bij aflevering 26 en de eerste helft daarvan was een recap van alle vorige afleveringen.
25 is een bepalend punt: je kunt Death Note indelen in 2 stukken:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het telt wel als een seizoen.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 18:23:42 #131
343755 Mauskoekwaus
Spreekt voor zich toch?
pi_114905773
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 16:55 schreef Repelsteeltju het volgende:

[..]

Nee.

[..]

Lost X-mas zou toch een Visual Novel worden?
1. Your loss, jammer.
2. Het is een Visual Novel, maar er zit ook een kleine OVA bij.
''I came here to kick gum and chew ass, and I'm all out of gum!''
  dinsdag 31 juli 2012 @ 18:41:00 #132
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114906507
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 18:21 schreef Klipnap het volgende:

[..]

25 is een bepalend punt: je kunt Death Note indelen in 2 stukken:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het telt wel als een seizoen.
Near heeft zichzelf net geintroduceerd als N ja. Nu begint het kat-en-muisspel dus van voren af aan. :P
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  dinsdag 31 juli 2012 @ 19:12:20 #133
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114908105
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 18:41 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Near heeft zichzelf net geintroduceerd als N ja. Nu begint het kat-en-muisspel dus van voren af aan. :P
  dinsdag 31 juli 2012 @ 19:37:15 #134
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114909219
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 19:12 schreef Klipnap het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Wat wil dat uitbeelden?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_114909234
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 19:37 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Wat wil dat uitbeelden?
Niet veel :P
  dinsdag 31 juli 2012 @ 19:39:44 #136
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114909350
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 19:37 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Niet veel :P
Ik heb besloten er nu mee te kappen (net als jij destijds) want ik kan die hoofden van Mello en Near niet uitstaan en ben er ook wel klaar mee. :P
Nu nog een volgende anime zoeken.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_114909443
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 19:39 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik heb besloten er nu mee te kappen (net als jij destijds) want ik kan die hoofden van Mello en Near niet uitstaan en ben er ook wel klaar mee. :P
Nu nog een volgende anime zoeken.
Uchuu
Senkan

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
pi_114909451
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 19:39 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik heb besloten er nu mee te kappen (net als jij destijds) want ik kan die hoofden van Mello en Near niet uitstaan en ben er ook wel klaar mee. :P
Nu nog een volgende anime zoeken.
Hmm, ik heb daar wel spijt van gehad. Vandaar dat ik ook nu verder ben gaan kijken.

Uiteraard is de keuze volledig aan jou. :P
  dinsdag 31 juli 2012 @ 19:41:49 #139
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114909477
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 19:41 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Hmm, ik heb daar wel spijt van gehad. Vandaar dat ik ook nu verder ben gaan kijken.

Uiteraard is de keuze volledig aan jou. :P
Waarom dat? :?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  dinsdag 31 juli 2012 @ 19:42:04 #140
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114909492
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 19:39 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik heb besloten er nu mee te kappen (net als jij destijds) want ik kan die hoofden van Mello en Near niet uitstaan en ben er ook wel klaar mee. :P
Nu nog een volgende anime zoeken.
Maar.. maar Matsuda :'(
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 19:41 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

Uchuu
Senkan

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
:')
  dinsdag 31 juli 2012 @ 19:44:46 #141
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114909641
Zit te denken aan Bleach/Naruto/FMA/El. :o
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_114909717
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 19:41 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Waarom dat? :?
Omdat het toch een leuke serie is. En nog steeds leuk blijft, ondanks dat het een beetje inkachelt.

Enkele anime die je nog zou kunnen kijken:

- Madoka Magica (even over de magische meisjes heenzetten, want het is een hele leuke anime)
- Kaiji
- Neon Genesis Evangelion (prepare yourself)
- Steins;Gate (eerste episodes een beetje mwah, even doorbijten dus)
- Fullmetal Alchemist
- Angel Beats
- Code Geass
- Eureka Seven
- Gurren Lagann
- Detroit Metal City (de beste humor op aarde)
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 19:44 schreef Quotidien het volgende:
Zit te denken aan Bleach of Naruto. :o
aergnaerjongoaerngaengiopaergioaerngioaernghonm

Pleb-tier shit. Maar je kunt het uiteraard proberen.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 31-07-2012 19:46:27 ]
  dinsdag 31 juli 2012 @ 19:48:53 #143
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114909878
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 19:46 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Omdat het toch een leuke serie is. En nog steeds leuk blijft, ondanks dat het een beetje inkachelt.

Enkele anime die je nog zou kunnen kijken:

- Madoka Magica (even over de magische meisjes heenzetten, want het is een hele leuke anime)
- Kaiji
- Neon Genesis Evangelion (prepare yourself)
- Steins;Gate (eerste episodes een beetje mwah, even doorbijten dus)
- Fullmetal Alchemist
- Angel Beats
- Code Geass
- Eureka Seven
- Gurren Lagann
- Detroit Metal City (de beste humor op aarde)

[..]

aergnaerjongoaerngaengiopaergioaerngioaernghonm

Pleb-tier shit. Maar je kunt het uiteraard proberen.
Ik begin liever met de wat bekendere zooi om dan vervolgens naar het minder bekende toe te werken maar zal eens kijken. Wat is pleb-tier shit?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  dinsdag 31 juli 2012 @ 19:50:00 #144
353544 omelette
du fromage
pi_114909933
Death Note is de bekendere zooi. Bleach en Naruto zijn grote mainstream anime die oneindig lang door lijken te gaan met talloze fillers.
pi_114909947
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 19:48 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik begin liever met de wat bekendere zooi om dan vervolgens naar het minder bekende toe te werken maar zal eens kijken. Wat is pleb-tier shit?
Dat ik het niet zo goed vind, laten we het daar op houden. Maar goed, veel mensen zijn zo begonnen, dus het zal vast niet zo kwaad kunnen.

Helaas ben ik ook zo begonnen. Ik zou willen dat ik die tijd van mijn leven terug kon eisen.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 19:52:44 #146
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114910061
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 19:50 schreef omelette het volgende:
Death Note is de bekendere zooi. Bleach en Naruto zijn grote mainstream anime die oneindig lang door lijken te gaan met talloze fillers.
Pokémon is ook mainstream en vol fillers, niks mis mee. :P Maar ok, dan niet.

quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 19:50 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Dat ik het niet zo goed vind, laten we het daar op houden. Maar goed, veel mensen zijn zo begonnen, dus het zal vast niet zo kwaad kunnen.

Helaas ben ik ook zo begonnen. Ik zou willen dat ik die tijd van mijn leven terug kon eisen.
Ok, ik zal er vanaf blijven.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  dinsdag 31 juli 2012 @ 19:52:55 #147
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114910110
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 19:50 schreef omelette het volgende:
Death Note is de bekendere zooi. Bleach en Naruto zijn grote mainstream anime die oneindig lang door lijken te gaan met talloze fillers.
En dit.

Gurren Lagann, Code Geass, Fullmetal Alchemist, NGE, Steins;Gate.

Dat zijn ook gewoon hele bekende anime. Verschil is dat het niet van die hele lange series zijn vol met fillers, gevechten die niets toevoegen en tenminste ooit eindigen.
pi_114910123
Je kunt ook altijd

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:X niks mis mee hoor
pi_114910151
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 19:53 schreef Arashimashou het volgende:
Je kunt ook altijd

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:X niks mis mee hoor
Ik heb het niet gekeken, dus ik kan er eigenlijk niet over oordelen. Maar het is wel een beetje van hetzelfde kaliber :P
pi_114910644
En als je Naruto of Bleach nooit hebt gekeken kun je later elitair doen door te zeggen: "Hahahaha, ik heb me nooit tot dat niveau verlaagd.".
pi_114910706
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:03 schreef robin007bond het volgende:
En als je Naruto of Bleach nooit hebt gekeken kun je later elitair doen door te zeggen: "Hahahaha, ik heb me nooit tot dat niveau verlaagd.".
Ik heb het nooit gezien. :P Misschien ga ik ooit nog iets met Naruto doen vanwege Maus. Misschien.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:05:04 #153
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114910732
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:03 schreef robin007bond het volgende:
En als je Naruto of Bleach nooit hebt gekeken kun je later elitair doen door te zeggen: "Hahahaha, ik heb me nooit tot dat niveau verlaagd.".
Ik moest lachen. :') Maargoed, B-Daman, Pokémon, Yu-Gi-Oh en Hamtaro is ook van laag niveau en dat heeft iedereen wel gezien denk ik.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_114910753
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:04 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

Ik heb het nooit gezien. :P Misschien ga ik ooit nog iets met Naruto doen vanwege Maus. Misschien.
Stiekem zou ik het eigenlijk wel kijken. Gewoon omdat je dan weet waar al de 'fuzz' over gaat. En als je Dragon Ball goed vond, dan is Naruto eigenlijk niet veel slechter.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:05:52 #155
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114910789
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:05 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Stiekem zou ik het eigenlijk wel kijken. Gewoon omdat je dan weet waar al de 'fuzz' over gaat. En als je Dragon Ball goed vond, dan is Naruto eigenlijk niet veel slechter.
Je zegt net dat je het wel gezien hebt?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:06:37 #156
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_114910825
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:05 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik moest lachen. :') Maargoed, B-Daman, Pokémon, Yu-Gi-Oh en Hamtaro is ook van laag niveau en dat heeft iedereen wel gezien denk ik.
Als we samenwerken zijn we sterker *O*
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
pi_114910861
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:05 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Je zegt net dat je het wel gezien hebt?
Ja, ik heb Naruto en Bleach (Bleach deels) gezien. Hoezo?

Tja. Weet je. Achteraf praten is makkelijk. Toentertijd heb ik me er ook best mee weten te vermaken, maar naderhand voelde ik me bedrogen. Het voelde alsof ik moest bukken voor Studio Pierrot en vervolgens keihard werd genomen

Maar goed, ik was toen 13. Toen was ik ook niet zo kritisch. Ik keek gewoon zonder er echt verder bij te denken.

[ Bericht 26% gewijzigd door #ANONIEM op 31-07-2012 20:08:53 ]
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:07:50 #158
343755 Mauskoekwaus
Spreekt voor zich toch?
pi_114910884
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:04 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

Ik heb het nooit gezien. :P Misschien ga ik ooit nog iets met Naruto doen vanwege Maus. Misschien.
Mijn neger O+
Maar even serieus, als het je niks lijkt; vooral niet aan beginnen.

Ik heb trouwens K-ON S1, S2 en de film binnen. :P
''I came here to kick gum and chew ass, and I'm all out of gum!''
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:07:57 #159
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114910890
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:07 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Ja, ik heb Naruto en Bleach (Bleach deels) gezien. Hoezo?
''Stieken zou ik het wel kijken.'' Maar je hebt het dus al gezien. Antfucking
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:08:42 #160
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114910925
Het wordt een split tussen Steins;Gate en Fullmetal Alchemist.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_114910981
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:08 schreef Quotidien het volgende:
Het wordt een split tussen Steins;Gate en Fullmetal Alchemist.
Hmm, als beginner ga je denk ik Fullmetal Alchemist meer waarderen.

Good luck!
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:10:21 #162
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114911049
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:09 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Hmm, als beginner ga je denk ik Fullmetal Alchemist meer waarderen.

Good luck!
Heb je nog zo'n mooi linkje voor me als toen bij Death Note?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_114911056
Van die twee heb ik alleen Steins gezien, pas nog. Zeker wel aan te raden. Maar FMA zal wel goed zijn :P
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:12:08 #164
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114911154
Elfen Lied lijkt me ook wel leuk.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:12:51 #165
343755 Mauskoekwaus
Spreekt voor zich toch?
pi_114911210
FMA:B was leuk, maar niet zo van JEMIG DE PEMIG.
''I came here to kick gum and chew ass, and I'm all out of gum!''
pi_114911363
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:12 schreef Mauskoekwaus het volgende:
FMA:B was leuk, maar niet zo van JEMIG DE PEMIG.
Meen je dit? Ik vond het echt een hele leuke en mooie serie. FMA: Brotherhood vind ik het schoolvoorbeeld van een goede shonen en hoe andere shonen eigenlijk zouden moeten zijn.

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 31-07-2012 20:15:31 ]
pi_114911514
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:12 schreef Quotidien het volgende:
Elfen Lied lijkt me ook wel leuk.
Is die ook.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:17:25 #168
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_114911545
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:12 schreef Mauskoekwaus het volgende:
FMA:B was leuk, maar niet zo van JEMIG DE PEMIG.
Hmmm. Je begrijpt waarom de boze kwade karakters de naam hebben die ze hebben?
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:18:23 #169
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_114911608
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:12 schreef Quotidien het volgende:
Elfen Lied lijkt me ook wel leuk.
Zeer zeker. Maar het is ook een serie die al wat oud is(je ziet het er aan af).
En het moet je liggen
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:20:34 #170
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114911753
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:12 schreef Quotidien het volgende:
Elfen Lied lijkt me ook wel leuk.
SPOILER: SpoilerGore
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:23:00 #171
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114911921
Ik begin nu toch wel weer te twijfelen. :') Iedereen vindt FMA maar matigjes.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_114911922
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:20 schreef Klipnap het volgende:

[..]

SPOILER: SpoilerGore
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
O crap :')
pi_114911936
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:23 schreef Quotidien het volgende:
Ik begin nu toch wel weer te twijfelen. :')
Pico no Boku
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:23:20 #175
343755 Mauskoekwaus
Spreekt voor zich toch?
pi_114911943
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:17 schreef wdn het volgende:

[..]

Hmmm. Je begrijpt waarom de boze kwade karakters de naam hebben die ze hebben?
Mochiron. Maar ik vond het gewoon niet GEWELDIG. :P Heb het een 7.5 gegeven op een ander forum.
''I came here to kick gum and chew ass, and I'm all out of gum!''
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:24:18 #176
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114912215

:D

Solo in het begin best lachen... Verderop slecht. :')
pi_114912390
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:24 schreef Klipnap het volgende:
Light _O_
[ afbeelding ]
"Referral Denied" _O_
pi_114912441
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:23 schreef Quotidien het volgende:
Ik begin nu toch wel weer te twijfelen. :') Iedereen vindt FMA maar matigjes.
Over het algemeen wordt FMA wel als goed beschouwd. :P

See for yourself. Ik vind het een hele goede serie. Eerste 2 eps zijn matig, maar daarna is het weer helemaal goed.

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 31-07-2012 20:31:32 ]
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:31:21 #180
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114912453
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:30 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

"Referral Denied" _O_
_O_
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:31:41 #181
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114912471
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:31 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Over het algemeen wordt FMA wel als goed beschouwd. :P
Ik wil het beste van het beste.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_114912503
quote:
6s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:31 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik wil het beste van het beste.
EVA.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 20:34:42 #183
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114912676
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:32 schreef robin007bond het volgende:

[..]

EVA.
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
pi_114913277
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:34 schreef De_Dakgoot het volgende:

[..]

[ afbeelding ]


Sorry. Sorry.

Hierna stop ik weer met EVA-plaatjes jeweetz. :@
pi_114913464

Jammer van de 240p, maar oh wat is dit goed!
Heel Cowboy Bebop jazz OST live spelen!
pi_114913489
quote:
14s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:46 schreef Qunix het volgende:

Jammer van de 240p, maar oh wat is dit goed!
Heel Cowboy Bebop jazz OST live spelen!
Ik heb Tank heel lang als ringtone gehad :P
pi_114913560
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:46 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Ik heb Tank heel lang als ringtone gehad :P
Ik ook! :D

Hi five! :D
pi_114913611
quote:
14s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:47 schreef Qunix het volgende:

[..]

Ik ook! :D

Hi five! :D
High five!
pi_114913702
quote:
6s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:48 schreef robin007bond het volgende:

[..]

High five!
Jullie zouden doodgeschoten worden in God Bless America :D
pi_114913822
quote:
6s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 20:48 schreef robin007bond het volgende:

[..]

High five!
pi_114915813
Overigens, de kleinste atleet op de Olympische spelen in Londen heet Teramoto Asuka met 1.36m en 30kg :o
pi_114915865
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:22 schreef Arashimashou het volgende:
Overigens, de kleinste atleet op de Olympische spelen in Londen heet Teramoto Asuka met 1.36m en 30kg :o
Hehe, die mag echt met recht "Otani-kun" genoemd worden :P
pi_114915949
30KG kan ik zo optillen :')
  dinsdag 31 juli 2012 @ 21:24:30 #195
353544 omelette
du fromage
pi_114915961
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:22 schreef Arashimashou het volgende:
Overigens, de kleinste atleet op de Olympische spelen in Londen heet Teramoto Asuka met 1.36m en 30kg :o
Chibi chibi
  dinsdag 31 juli 2012 @ 21:27:50 #196
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114916259
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:27 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Die zag ik ook gymmen. Echt superklein :o
Anta baka!
Hoe oud ? oO<
pi_114916262
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:27 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Die zag ik ook gymmen. Echt superklein :o
Anta baka!
De enige idioot hier... :')

quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:29 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Hoe oud ? oO<
http://ja.wikipedia.org/w(...)8E%E6%97%A5%E9%A6%99
  dinsdag 31 juli 2012 @ 21:30:17 #199
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114916484
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:30 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Legaal, meneer lolicon.
oh shit ja dit is wel superloli :')
pi_114916525
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:30 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Legaal, meneer lolicon.
Ik zag het,ze mag me oniichan noemen :P
pi_114916569
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:32 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Ik zag het,ze mag me oniichan noemen :P
http://files2.swfchan.com(...)21-362239596-5290740
:Y
:')
pi_114916596
quote:
Ze is een fucking turnster :9

* Blue_Panther_Ninja heeft al 12 jaar een zwak voor turnsters
pi_114916835
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:33 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Ze is een fucking turnster :9

* Blue_Panther_Ninja heeft al 12 jaar een zwak voor turnsters
Oh jee :') abunai abunai
pi_114916857
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:38 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

Oh jee :') abunai abunai
Wel lekker strak :+
  dinsdag 31 juli 2012 @ 21:41:21 #207
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114917016
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 21:43:51 #208
246140 Klipnap
Petrowh <3
  dinsdag 31 juli 2012 @ 21:44:19 #209
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114917198
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:43 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Chubbychaser :')

Psst, ik heb 6 jaar op turnen gezeten :@ :@
kun jij de split?
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 21:44:51 #210
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114917223
oh god volgens mij krijgt die papzak een boner :')
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
pi_114917436
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:44 schreef De_Dakgoot het volgende:
oh god volgens mij krijgt die papzak een boner :')
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nee... ik.... ik ga NIET.... kggg gkijken....
  dinsdag 31 juli 2012 @ 21:57:32 #212
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114918009
quote:
11s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:44 schreef De_Dakgoot het volgende:

[..]

kun jij de split?
Ik kan de koprol vooruit :P

Ik was de rotte appel van de vereniging. De rest ging allemaal door dus ik kwam in een steeds jongere leeftijdsgroep (met mensen die wél de handstand konden) :P
pi_114918058
quote:
10s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:57 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Ik kan de koprol vooruit :P

Ik was de rotte appel van de vereniging. De rest ging allemaal door dus ik kwam in een steeds jongere leeftijdsgroep (met mensen die wél de handstand konden) :P
Hoe heb je het dan 6 jaar uitgehouden? Arme jij ;(
pi_114918109
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:43 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Chubbychaser :')

Psst, ik heb 6 jaar op turnen gezeten :@ :@
*O* O+


quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:44 schreef De_Dakgoot het volgende:
oh god volgens mij krijgt die papzak een boner :')
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Accel World toch?? :P
  dinsdag 31 juli 2012 @ 22:00:36 #215
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114918197
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:59 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Accel World toch?? :P
:Y
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
pi_114918231
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:00 schreef De_Dakgoot het volgende:

[..]

:Y
welke aflevering dan?? _O-
  dinsdag 31 juli 2012 @ 22:02:08 #217
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114918299
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:01 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

welke aflevering dan?? _O-
EP 8
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
pi_114918319
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:02 schreef De_Dakgoot het volgende:

[..]

EP 8
effe checken :*
  dinsdag 31 juli 2012 @ 22:25:18 #219
246140 Klipnap
Petrowh <3
pi_114919561
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:02 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

effe checken :*
Het is dat ze niet officieel verwant aan hem is, anders was dit imouto-incest :')
pi_114919627
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:25 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Het is dat ze niet officieel verwant aan hem is, anders was dit imouto-incest :')
Net gecheckt,wazig allemaal :*
  dinsdag 31 juli 2012 @ 22:27:07 #221
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114919661
onii chann
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 22:31:49 #222
246140 Klipnap
Petrowh <3
  dinsdag 31 juli 2012 @ 22:33:36 #223
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114920044
shinji is wel homo overigens

gr gr
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
pi_114920478
quote:
10s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 21:57 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Ik kan de koprol vooruit :P

Ik was de rotte appel van de vereniging. De rest ging allemaal door dus ik kwam in een steeds jongere leeftijdsgroep (met mensen die wél de handstand konden) :P
Herkenbaar, maar dan met voetbal ;(
  dinsdag 31 juli 2012 @ 22:43:40 #225
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114920610
Moeten ze dit echt laten zien :')
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
pi_114920793
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:33 schreef De_Dakgoot het volgende:
shinji is wel homo overigens

gr gr[ afbeelding ]
Zo gay dat hij fapt bij het zien van Asuka haar borsten.

:')

Shinji gay vinden :')^100
pi_114921091
quote:
Streamer :(

Voel je schuldig. Werk dat fansubbers hebben ondertiteld zonder winstoogmerk, waarna dit soort sites er poen mee verdienen. :(
  dinsdag 31 juli 2012 @ 22:51:37 #229
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114921113
maar ik vind die nunaly in wonderland wel pure bagger :')
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
pi_114921124
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:51 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Streamer :(

Voel je schuldig. Werk dat fansubbers hebben ondertiteld zonder winstoogmerk, waarna dit soort sites er poen mee verdienen. :(
Ik download het later in HD :P
pi_114921149
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:51 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Ik download het later in HD :P
Dan is het al te laat.

De site heeft dan al de inkomsten uit jouw kliks verworven.
pi_114921247
Ik zie de maker van zo'n streamingsite al naast zijn uitkering op deze manier bijverdienen :r
  dinsdag 31 juli 2012 @ 22:54:32 #233
365860 AdoraBelle
graag verwijderen
pi_114921284
Oja ik moet nog weer even verder met m'n MAL. Wat vervelend dat je daar ook van alles in moet beoordelen over hoe goed je de serie vindt en of je 'm nog een keer zou kijken enzo :{ .

Van de helft van m'n archief weet ik dat allang niet meer ;( .
pi_114921288
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:53 schreef robin007bond het volgende:
Ik zie de maker van zo'n streamingsite al naast zijn uitkering op deze manier bijverdienen :r
Gewoon slim ;)
  dinsdag 31 juli 2012 @ 22:55:17 #235
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114921326
Einde van joshiraku is lekker druk :P :D
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
pi_114921340
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:52 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Dan is het al te laat.

De site heeft dan al de inkomsten uit jouw kliks verworven.
Ik kijk toch weinig streams :+
pi_114921341
Wat is die code geas nunnaly ? is het een vervolg op de serie, wie kan me eve snel bij brengen?
pi_114921365
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:55 schreef De_Ilias het volgende:
Wat is die code geas nunnaly ? is het een vervolg op de serie, wie kan me eve snel bij brengen?
Alice in wonderland versie :D
  dinsdag 31 juli 2012 @ 22:56:33 #239
365860 AdoraBelle
graag verwijderen
pi_114921405
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:51 schreef robin007bond het volgende:

[..]

Streamer :(

Voel je schuldig. Werk dat fansubbers hebben ondertiteld zonder winstoogmerk, waarna dit soort sites er poen mee verdienen. :(
Waar verdient die site geld aan dan? Aan de reclame die er naast staat?

Bandbreedte kost ook geld hoor en dat moet de beheerder van die site betalen denk ik ;) .
  dinsdag 31 juli 2012 @ 22:56:43 #240
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114921416
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:55 schreef De_Ilias het volgende:
Wat is die code geas nunnaly ? is het een vervolg op de serie, wie kan me eve snel bij brengen?
gewoon een erg slechte spin off
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 22:56:59 #241
365860 AdoraBelle
graag verwijderen
pi_114921431
Maar is dat slowchat irc kanaal nou mislukt of niet?
pi_114921641
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:56 schreef AdoraBelle het volgende:
Maar is dat slowchat irc kanaal nou mislukt of niet?
Ja en nee. Het wordt wel goed gebruikt. Maar uiteindelijk heeft het voor deze topic niet zoveel uitgemaakt geloof ik.
pi_114921838
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:56 schreef AdoraBelle het volgende:
Maar is dat slowchat irc kanaal nou mislukt of niet?
Het is nog bezig :+
pi_114921904
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:54 schreef AdoraBelle het volgende:
Oja ik moet nog weer even verder met m'n MAL. Wat vervelend dat je daar ook van alles in moet beoordelen over hoe goed je de serie vindt en of je 'm nog een keer zou kijken enzo :{ .

Van de helft van m'n archief weet ik dat allang niet meer ;( .
Dat hoeft niet per se hoor :P
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:54 schreef De_Ilias het volgende:

[..]

Gewoon slim ;)
Mwah. Eerder zo immoreel als het maar kan ;(
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:56 schreef AdoraBelle het volgende:

[..]

Waar verdient die site geld aan dan? Aan de reclame die er naast staat?

Bandbreedte kost ook geld hoor en dat moet de beheerder van die site betalen denk ik ;) .
Advertenties.

En bandbreedte staat niet in verhouding met de opbrengsten. Al die video's worden vaak op externe sites gehost (Veoh, MegaVideo toentertijd etc.).

Meestal krijg je rond de 0,03 cent per view en 0,05 cent per klik o.i.d. Als je site een miljoen bezoekers per dag trekt is dat een leuk zakcentje.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 23:06:04 #245
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114922022
zo Mal lijstje is ook weer geupdate :P
vandaag een zipang marathon gedaan :')
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
pi_114922023
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 22:56 schreef AdoraBelle het volgende:
Maar is dat slowchat irc kanaal nou mislukt of niet?
Hmm, ik denk het niet. Ik vind het toch wel leuk om met jullie te chatten en de plaatjesspam en slowchat hier is er toch echt een stuk minder op geworden.
pi_114922075
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 23:06 schreef De_Dakgoot het volgende:
zo Mal lijstje is ook weer geupdate :P
vandaag een zipang marathon gedaan :')
Resultaat? :)
  dinsdag 31 juli 2012 @ 23:07:36 #248
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114922117
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 23:07 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

Resultaat? :)
Episode 19
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
pi_114922236
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 23:07 schreef De_Dakgoot het volgende:

[..]

Episode 19
En hoe vind je het?
  dinsdag 31 juli 2012 @ 23:10:08 #250
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114922273
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 23:09 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

En hoe vind je het?
kut dat ik het had gedropt
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
pi_114922387
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 23:10 schreef De_Dakgoot het volgende:

[..]

kut dat ik het had gedropt
*O*
Episode 19... je bent dus nog niet bij Mirai vs 40 planes. O+
  dinsdag 31 juli 2012 @ 23:14:23 #252
356357 De_Dakgoot
Yane no kishi
pi_114922525
het duurt veelste lang totdat yamato 2199 ep 3 uitkomt
/A/non's with his waifu, all's right in the world.
  dinsdag 31 juli 2012 @ 23:21:05 #254
343755 Mauskoekwaus
Spreekt voor zich toch?
pi_114922892
Die 1e episode van Campione speelt zich voor een heel groot deel af op Sardinië, waar ik vandaan kom, Toevallig :P

[ Bericht 0% gewijzigd door Mauskoekwaus op 31-07-2012 23:45:28 ]
''I came here to kick gum and chew ass, and I'm all out of gum!''
pi_114924570
Waar ligt sardinie?
  dinsdag 31 juli 2012 @ 23:51:47 #256
343755 Mauskoekwaus
Spreekt voor zich toch?
pi_114924715
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 23:49 schreef De_Ilias het volgende:
Waar ligt sardinie?
Eiland links van Italië, onder Corsica, boven Sicilië. Had je wel moeten weten.. :@
''I came here to kick gum and chew ass, and I'm all out of gum!''
pi_114925014
Nee serieus wist ik niet, het is zo lang geleden dat ik nog topo lessen kreeg.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 00:05:32 #258
343755 Mauskoekwaus
Spreekt voor zich toch?
pi_114925476
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 23:58 schreef De_Ilias het volgende:
Nee serieus wist ik niet, het is zo lang geleden dat ik nog topo lessen kreeg.
Hehe oke :P
''I came here to kick gum and chew ass, and I'm all out of gum!''
pi_114925660
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 23:51 schreef Mauskoekwaus het volgende:

[..]

Eiland links van Italië, onder Corsica, boven Sicilië. Had je wel moeten weten.. :@
wie weet nou topografie.. ik kan met moeite arnhem aanwijzen.. :+
  woensdag 1 augustus 2012 @ 00:10:50 #260
343755 Mauskoekwaus
Spreekt voor zich toch?
pi_114925795
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 00:08 schreef mschol het volgende:

[..]

wie weet nou topografie.. ik kan met moeite arnhem aanwijzen.. :+
Ik kan ook amper Nederlandse topo hoor, maar Europa en de hoofdsteden wel :P
''I came here to kick gum and chew ass, and I'm all out of gum!''
pi_114927123
quote:
1s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 00:28 schreef Klipnap het volgende:

[..]

Ik niet :X
Ik had waarschijnlijk voor Arnhem naar de locatie van Enschede gewezen oid :')
  woensdag 1 augustus 2012 @ 00:49:15 #263
343755 Mauskoekwaus
Spreekt voor zich toch?
pi_114928142
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 00:31 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

Ik had waarschijnlijk voor Arnhem naar de locatie van Enschede gewezen oid :')
Enschede :')
''I came here to kick gum and chew ass, and I'm all out of gum!''
pi_114928177
quote:
99s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 00:49 schreef Mauskoekwaus het volgende:

[..]

Enschede :')
Het universum :')
  woensdag 1 augustus 2012 @ 00:51:42 #265
343755 Mauskoekwaus
Spreekt voor zich toch?
pi_114928247
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 00:50 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

Het universum :')
Hm. Enschede > Almelo iig.
''I came here to kick gum and chew ass, and I'm all out of gum!''
pi_114928340
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 00:31 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

Ik had waarschijnlijk voor Arnhem naar de locatie van Enschede gewezen oid :')
ik ben bang dat ik ook teveel die kant op zou gaan t.b.h.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 01:05:36 #267
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114928872
FMA komt hier met 170 kb/s binnen :')!!
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  woensdag 1 augustus 2012 @ 01:06:12 #268
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114928897
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2012 23:49 schreef De_Ilias het volgende:
Waar ligt sardinie?
:')
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  woensdag 1 augustus 2012 @ 01:06:59 #269
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114928934
Stelletje zwakzinnigen, je kijkt toch wel eens op een kaart of niet dan.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  woensdag 1 augustus 2012 @ 01:08:27 #270
343755 Mauskoekwaus
Spreekt voor zich toch?
pi_114929007
quote:
7s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 01:06 schreef Quotidien het volgende:
Stelletje zwakzinnigen, je kijkt toch wel eens op een kaart of niet dan.
Zwakzinnigen is wel een beetje overdreven of niet.. :')
''I came here to kick gum and chew ass, and I'm all out of gum!''
  woensdag 1 augustus 2012 @ 01:09:09 #271
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114929040
quote:
99s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 01:08 schreef Mauskoekwaus het volgende:

[..]

Zwakzinnigen is wel een beetje overdreven of niet.. :')
Niet te letterlijk nemen. :P
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  woensdag 1 augustus 2012 @ 01:11:04 #272
343755 Mauskoekwaus
Spreekt voor zich toch?
pi_114929123
Sorry, ik en mijn slechte eigenschappen.. :P
''I came here to kick gum and chew ass, and I'm all out of gum!''
  woensdag 1 augustus 2012 @ 01:11:29 #273
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114929151
quote:
99s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 01:11 schreef Mauskoekwaus het volgende:
Sorry, ik en mijn slechte eigenschappen.. :P
Hebben we allemaal wel. Die ninja-edit zag ik.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_114929168
Oh ja... Cagliari, die heb ik veroverd in civ3, nadat de Italianen het waren kwijtgeraakt aan de Britten.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 01:12:50 #275
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114929211
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 01:11 schreef Arashimashou het volgende:
Oh ja... Cagliari, die heb ik veroverd in civ3, nadat de Italianen het waren kwijtgeraakt aan de Britten.
Wat vind je van Civ tov TW en AOE? Als je die gespeeld hebt tenminste.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_114929348
quote:
7s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 01:12 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Wat vind je van Civ tov TW en AOE? Als je die gespeeld hebt tenminste.
TW als in Total War heb ik nooit gespeeld (zonde, ik weet het). Tja Civ en AOE hebben wel een zekere verbinding, maar hebben beide natuurlijk een totaal andere besturing, en spelen zich op een ander niveau af. Civ is meer rustig aan, turn based, een heel rijk opbouwen. AOE is een dorp bouwen en de slag winnen. Beide games zijn geweldig. Beide wel reeksen waarvan je een game geprobeerd moet hebben.
pi_114929371
Ik heb nooit intresse gehad voor Italie, dus ik kijk nooit op de kaart bij Italie.
  woensdag 1 augustus 2012 @ 01:18:36 #278
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114929489
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 01:15 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

TW als in Total War heb ik nooit gespeeld (zonde, ik weet het). Tja Civ en AOE hebben wel een zekere verbinding, maar hebben beide natuurlijk een totaal andere besturing, en spelen zich op een ander niveau af. Civ is meer rustig aan, turn based, een heel rijk opbouwen. AOE is een dorp bouwen en de slag winnen. Beide games zijn geweldig. Beide wel reeksen waarvan je een game geprobeerd moet hebben.
Ik heb Civ eigenlijk nooit gespeeld. Heb laatst TW Shogun 2 weer eens gespeeld en vond er niks aan. Toevallig gisteren AOE 3 ''gekocht'' maar misschien moet ik Civilization dan ook maar eens proberen.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  woensdag 1 augustus 2012 @ 01:19:17 #279
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114929518
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 01:16 schreef De_Ilias het volgende:
Ik heb nooit intresse gehad voor Italie, dus ik kijk nooit op de kaart bij Italie.
Wel voor Griekenland? :P
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_114929539
quote:
7s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 01:19 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Wel voor Griekenland? :P
Nee dat ook niet, ik heb intresse voor de Arabische wereld.
pi_114929571
quote:
7s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 01:18 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik heb Civ eigenlijk nooit gespeeld. Heb laatst TW Shogun 2 weer eens gespeeld en vond er niks aan. Toevallig gisteren AOE 3 ''gekocht'' maar misschien moet ik Civilization dan ook maar eens proberen.
Ik weet nog hoe ik een half jaar wachtte op de realse van AOE3 O+ Heb de Collectors Edition toen genomen. Dat is alweer bijna 7 jaar terug :P
  woensdag 1 augustus 2012 @ 01:20:30 #282
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_114929574
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 01:19 schreef De_Ilias het volgende:

[..]

Nee dat ook niet, ik heb intresse voor de Arabische wereld.
O. Dat dacht ik vanwege je username. :P
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_114929584
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 01:19 schreef De_Ilias het volgende:

[..]

Nee dat ook niet, ik heb intresse voor de Arabische wereld.
Interessant. Khorramshahr? Is een goede U-boot basis :9
pi_114929911
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 01:20 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

Ik weet nog hoe ik een half jaar wachtte op de realse van AOE3 O+ Heb de Collectors Edition toen genomen. Dat is alweer bijna 7 jaar terug :P
ik heb AOE2 + 1 in collectors super deluxe edition gekocht in london :o

kan geen betere grotere versie vinden..
pi_114929992
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 01:27 schreef mschol het volgende:

[..]

ik heb AOE2 + 1 in collectors super deluxe edition gekocht in london :o
[ afbeelding ]
kan geen betere grotere versie vinden..
Oooh :D
Toen ie uitkwam of later?
pi_114930192
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 01:30 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

Oooh :D
Toen ie uitkwam of later?
dat weet ik totaal niet meer.. :D
pi_114930224
quote:
Oooh kat :D
(niet veel verder gekeken heeft :') )
pi_114930243
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 01:36 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

Oooh kat :D
(niet veel verder gekeken heeft :') )
Ik moet alle aflevering kijken!! _O_

[ Bericht 0% gewijzigd door Blue_Panther_Ninja op 01-08-2012 01:46:59 ]
pi_114932008
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 02:42 schreef Arashimashou het volgende:

[..]

Hallo.
Hoi!
pi_114932040
Doei :P
pi_114932058
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2012 02:46 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
Doei :P
Doeg :P
pi_114934158
hoi :W wanneer gaan de topics weer eens wat langzamer?
pi_114934386
quote:
De vertaler wat ik je had gestuurd?
pi_114935062
Nou mensen, laatste post vanuit Nederland denk ik!

Als jullie gehoord hebben over de stroomstoring in India (en die 1/10e van de wereldbevolking treft, WOW!), daar zit ik aankomende week gelukkig nog niet (Mumbai en Goa eerst), dus hopen dat ze 't met een weekje opgelost hebben :+
Vorige keer dat zoiets gebeurde was het in het noorden (2001) en hadden ze de stroom er na 'n halve dag weer op dacht ik. Dus hopen dat ze 't nu weer kunnen fixen! :)

Geniet van jullie anime en Nederland en ik laat zo nu en dan nog wel even wat van me horen :) :W
pi_114935086
Zal ik anders gewoon het nieuwe topic pakken?
pi_114935091
Niemand die me stopt!
pi_114935094
Hebbes!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')