Had ik gister. Zonder de paprika dan :pquote:Op vrijdag 27 juli 2012 17:11 schreef Selestha het volgende:
Tomatensoep met gerookte paprika en stokbrood met kruidenboter.
Toe watermeloen en baklava
Verleden tijd van komkommersla! Kwamkwamersloeg.quote:
Knap inderdaad.quote:Op donderdag 26 juli 2012 17:57 schreef MaximusTG het volgende:
Ik vind het altijd wel knap hoeveel rijst en mie ze in die bakjes krijgen. Soort bodemloze put. Ben er geen enorme fan van verder.
Eet ik liever het zelfgemaakte Indonesische eten van de moeder van een vriendin. Die kan dat echt authentiek klaarmaken. En heeeeeet.
Dankjequote:Oh, en nog gefeliciteerd natuurlijk
Oh, wokkken. Dat is ook lekker inderdaad.quote:Op donderdag 26 juli 2012 18:00 schreef Curiosity het volgende:
Het is dan ook een bijgerecht.
Ik eet altijd maar een heel klein beetje nasi of rijst ed.
Met wokken ( in restaurant) neem ik het helemaal niet, ik loop zeker een stuk of 7 keer, maar dan steeds kleine beetjes, maar wel vlees en groente.
We hebben een goede chinees, dus dat valt wel mee. Maar ik wil best eens wat anders uitproberen trouwens.quote:Op donderdag 26 juli 2012 18:14 schreef FutureFairytale het volgende:
de 2 saaiste gerechten van de chinees, vooral dat (ongare) ei
Jij keek nooit debiteuren crediteuren?quote:
Was er niet meerquote:Op zaterdag 28 juli 2012 10:19 schreef FutureFairytale het volgende:
Straks lekker verse croissants halen, zin in
Toch nog 3 uur over gedaan maar kreeg het buffet niet opquote:Op zaterdag 28 juli 2012 16:48 schreef uniekhoorn het volgende:
Wij gaan zo wokken![]()
Natuurlijk veel groentes, garnalen, garnalen en garnalen. Met sowieso zwarte bonensaus, de pittigste saus, knoflooksaus en een combi van die 3
Om af te blussen: biertje, salade, ijs, slagroom, fruit
Klinkt heerlijk, heb je bezoek of had je gewoon zin om uitgebreid te koken?quote:Op zondag 29 juli 2012 18:14 schreef Pietverdriet het volgende:
Vooraf een rucola salade met gebakken jacobsschelpen met een passievruchten / walnotenolie dressing
Dan varkenswangetjes in rioja saus met zeekraal en saffraanaardappels
Rode bessen sorbet
Kazen met crackers en vijgenbrood
In het weekend kook ik altijd graag uitgebreid. Zus is op bezoek, maar dit is vrij normaal voor het WE.quote:Op zondag 29 juli 2012 18:20 schreef Lotje-Plusone het volgende:
[..]
Klinkt heerlijk, heb je bezoek of had je gewoon zin om uitgebreid te koken?
Heeeeerlijk, rucola, sla met smaakquote:Op zondag 29 juli 2012 19:40 schreef uniekhoorn het volgende:
Bij alle dinerbuffets gooien ze ook steeds rucola door de salade... Dat verpest alle smaak, het is zo overheersend vies, net zoals bleekselderij. Dus..
Nu rabarbermoes en vla dan maar eens naar bed
Smaak heeft het ja ') Maar het is toch vrij prijzig? Waarom gooien ze het er toch overal door?quote:Op zondag 29 juli 2012 19:41 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Heeeeerlijk, rucola, sla met smaak
Zo, dat klinkt goed! Passievruchten / walnotenolie zelf gemaakt?quote:Op zondag 29 juli 2012 18:14 schreef Pietverdriet het volgende:
Vooraf een rucola salade met gebakken jacobsschelpen met een passievruchten / walnotenolie dressing
Dan varkenswangetjes in rioja saus met zeekraal en saffraanaardappels
Rode bessen sorbet
Kazen met crackers en vijgenbrood
Ja, ik maak het liefst alles zelfquote:Op zondag 29 juli 2012 22:39 schreef Fiorellino het volgende:
[..]
Zo, dat klinkt goed! Passievruchten / walnotenolie zelf gemaakt?
Iehquote:Op maandag 30 juli 2012 08:50 schreef PurePoisonPerfume het volgende:
Ohh ik ben gek op rucola juist, eet het soms zo uit het zakje.
Dito!quote:Op maandag 30 juli 2012 08:50 schreef PurePoisonPerfume het volgende:
Ohh ik ben gek op rucola juist, eet het soms zo uit het zakje. Vooral lekker door een maaltijdsalade of bovenop de pizza (niet in de oven maar daarna). Heerlijk hoor.
Gefeliciteerdquote:Op maandag 30 juli 2012 11:37 schreef Gripper het volgende:
Lekker uit eten vanavond, want ik ben jarig
Thanksquote:Op maandag 30 juli 2012 11:56 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Gefeliciteerd![]()
Waar ga je naartoe?
eh ja?quote:
quote:Op maandag 30 juli 2012 16:26 schreef Muck het volgende:
[..]
eh ja?
Van plastic ziet er vast enig uit, maar ik heb honger
Dat hoort dan in het "wat eten en drinken we vandaag NIET"-topicquote:Op maandag 30 juli 2012 16:16 schreef Schenkstroop het volgende:
Ik heb zo'n zin in een choclate brownie van de bakkerij in de buurt + een glas sinaasappelsap.
Maar dieet
Met 1 % perzikquote:
Who cares anyway ..quote:Op maandag 30 juli 2012 18:58 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Met 1 % perzik
Zoute stokjes, gewoon omdat het kan
Wilde perzik?quote:Op maandag 30 juli 2012 20:33 schreef Luxuria het volgende:
Vraagje!
Ik weet niet meer hoe een bepaald soort fruit heet:
Het lijkt op een nectarine maar dan een stuk platter.
Weet iemand de naam?
Dat is het inderdaad!quote:
Valt wel meequote:Op maandag 30 juli 2012 20:39 schreef Luxuria het volgende:
[..]
Dat is het inderdaad!
Ik dacht dat het een aparte naam had.
Eet je dat toch vanavond?quote:Op dinsdag 31 juli 2012 13:51 schreef bellabeauti het volgende:
Noodle soepjeHeb eigenlijk zin in pizza...
Ik bak er niet veel van qua pizzabodem-vormenquote:Op dinsdag 31 juli 2012 16:19 schreef Iemand91 het volgende:
Ik ga nu deeg maken voor (plaat)pizza.
Nog 'ns verzinnen wat ik er straks op ga pleuren.
quote:Op dinsdag 31 juli 2012 17:40 schreef motorbloempje het volgende:
Bietjestaart met een volkorenkorstdeegbodem, bietjes (duh), geitenkaas, ei, creme fraiche, knoflook en wat spekjes
Nice is een beetje natuurlijk of zitten er vage smaakstoffen in? waar heb je m gehaald?quote:Op woensdag 1 augustus 2012 14:25 schreef sararaats het volgende:
Salade met Rucola, tomaat, komkommer, ei, mozzarella, honing-mosterdsaus en dit:
[ afbeelding ]
Het smaakt ook naar groenten en kruiden. In Crest (France)quote:Op woensdag 1 augustus 2012 14:30 schreef LovingMe het volgende:
[..]
Nice is een beetje natuurlijk of zitten er vage smaakstoffen in? waar heb je m gehaald?
Klinkt goed!quote:Op woensdag 1 augustus 2012 14:33 schreef sararaats het volgende:
[..]
Het smaakt ook naar groenten en kruiden. In Crest (France)
tsssk, dan maar egoïstischquote:
De ciabatta was iig goed! Soep komt straks wel als het wat koeler is..quote:Op woensdag 1 augustus 2012 16:03 schreef theKiD het volgende:
Straks een soepje, aangevuld met wat rijst. En daarna een halve ciabatta met kalkoen en ham
quote:Op woensdag 1 augustus 2012 20:04 schreef sararaats het volgende:
[..]
het was lekkerrrrrrrr. de volgende keer maak ik een foto
Of meer koeken meenemen volgende keer, hoef ik ook niet te delenquote:
whiskey Cocktail is niet de moeitequote:Op woensdag 1 augustus 2012 21:09 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Of meer koeken meenemen volgende keer, hoef ik ook niet te delenGa nu een nieuwe Lay's smaak proberen.
Oh jammer want die heb ik ook gekochtquote:Op woensdag 1 augustus 2012 21:11 schreef The_Hives het volgende:
[..]
whiskey Cocktail is niet de moeite
Poeder zou het idd nooit kunnen halen bij sausquote:Op woensdag 1 augustus 2012 21:14 schreef The_Hives het volgende:
De andere 2 heb ik nog niet gehad. Maar die Wiskey Cocktail heeft een vrij flauwe smaak. Kan je beter naturel ribbelchips dopen in echte Whiskey Cocktail saus
hhhhhhhhhhHaaalllllloooooooooooooooooquote:Op woensdag 1 augustus 2012 21:20 schreef The_Hives het volgende:
* Hives gaat vanavond niet naar de kroeg met FFT
quote:
Nein.quote:
die knoflook is idd goed aanwezigquote:Op donderdag 2 augustus 2012 14:20 schreef FutureFairytale het volgende:
Aioli chips. Vanavond Surinaamse bami met sperzieboontjes en 2 drumsticks.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |