#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 16:57 |
Elk familielid van Argo heeft hem verlaten. Nu ik er dus alleen voorsta is dat redelijk moeilijk. Want, ik weet bij God niet wat ik moet maken! Want echt veel is er niet in huis, en misschien dat ik magnetron saté had kunnen maken met een stokbrood, maar wat ik je brom de stokbroden liggen niet meer in de winkel rond deze tijd. Het is nu dus heel moeilijk, want ja ik kan zelfs geen ei bakken. Althans 3 jaar geleden kon ik dat nu ben ik er bang voor dat ik het verleert ben. Klacht: Iedereen verlaat me, en nu moet ik alleen de klus klaren. | |
Coca_Cola | donderdag 28 juni 2012 @ 16:58 |
Ga alleen uit eten. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 16:59 |
De wok is alleen in het weekend open. Verder zijn de andere woks te duur. Chinees is echter een optie. | |
Angel-Joy | donderdag 28 juni 2012 @ 16:59 |
Gewoon een recept via internet en dan stap voor stap maken. | |
aspirantspierbundel | donderdag 28 juni 2012 @ 16:59 |
Ik kan ook niet koken, en als ik alleen ben haal ik diepvriespizza of afhaalchinees. Heel basic wel natuurlijk, maar is meestal niet te vreten. | |
sinepedraap | donderdag 28 juni 2012 @ 17:00 |
Gewoon leren, 't is makkelijker dan je denkt als je gewoon 1 grote pan gebruikt en minder hoeft te timen | |
LookAtMe | donderdag 28 juni 2012 @ 17:00 |
Laat wat bezorgen. | |
Bendoe | donderdag 28 juni 2012 @ 17:00 |
Haal een pizza, pizza ![]() ![]() | |
Life2.0 | donderdag 28 juni 2012 @ 17:01 |
Leer het pauper ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:01 |
Er liggen wel twee diepvries pizza's in de oven, maar weet bij God niet hoe ik de oven moet bedienen. Overigens weet ik ook niet van welk type de oven is, en welk rooster ik moet gebruiken, en of ik er iets onder moet leggen. Struggles. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:01 |
Gast de winkel ligt vol met eten. Koop iets, lees op de achterkant wat je nodig hebt en volg de instructies op. Hoe oud ben je dat je over zo weinig zelfstandigheid beschikt? | |
.Masturbatron. | donderdag 28 juni 2012 @ 17:01 |
er is maar één pizza![]() | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:01 |
Twintig, maar dat is niet relevant. | |
lazybird | donderdag 28 juni 2012 @ 17:02 |
Maak een Spaanse tortilla. | |
aspirantspierbundel | donderdag 28 juni 2012 @ 17:02 |
Dit is ronduit erg. ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:02 |
Oei ben bang dat ik niet eens weet wat dat is. | |
Black-beauty-babe | donderdag 28 juni 2012 @ 17:02 |
Ik kan je wel leren eten maken | |
Ludachrist | donderdag 28 juni 2012 @ 17:02 |
- Maak twee eieren stuk in een kommetje - Roer eieren in het kommetje - Snij rode ui - Gooi rode ui door het ei - Zet het vuur aan - Zet pan op het vuur - Gooi olie in de pan - Laat olie even opwarmen - Gooi ei in de pan - Pak een bord met twee broodjes erop - Pak de mayonaise, italiaanse kruiden en chilisaus - Haal het ei uit de pan - Gooi alles op je brood Pics van het resultaat | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:03 |
Dat zou me wel wat lijken ja... | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:03 |
Nou dat is behoorlijk relevant. Dat je überhaupt nog in leven bent als je dit soort triviale dingen niet tot een succesvol einde weet te brengen, verbaast me. | |
Coca_Cola | donderdag 28 juni 2012 @ 17:03 |
Kijk hier anders eens rond TS Culinesse à gogo | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:03 |
Klinkt verdomd smerig ![]() | |
CrushedTinBox | donderdag 28 juni 2012 @ 17:03 |
Pleur gewoon 3 eieren in de pan en wacht totdat het er lekker uitziet, daarna doe je er zout op en leg je het gebakken ei op 2 plakken brood. Wel boter gebruiken hè. | |
Ludachrist | donderdag 28 juni 2012 @ 17:04 |
Barbaar. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:05 |
Inderdaad ei is niet zo mijn ding.. Ik mis mijn opa. [ Bericht 34% gewijzigd door #ANONIEM op 28-06-2012 17:05:45 ] | |
LookAtMe | donderdag 28 juni 2012 @ 17:05 |
Gvd ik heb honger door dit topic. | |
Mr.Cooper | donderdag 28 juni 2012 @ 17:06 |
Probeer gewoon wat, niets leukers om nieuwe dingen te ontdekken! ![]() En je maakt je vriendin ook een keer blij als je een keer iets kookt (wat smaakt) ![]() | |
Devinius | donderdag 28 juni 2012 @ 17:07 |
Ik kan nog niet eens vlees bakken. Ik voel me je mee TS Ik ben over twee weken home alone dus dat gaat ook nog wat worden | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:08 |
Ja het is moeilijk, want ik weet bij God niet wat ik nu moet, en ik heb honger. | |
Devinius | donderdag 28 juni 2012 @ 17:09 |
Waarschijnlijk ben ik tegen de tijd dat mijn ouders terugkomen zo'n 5 kilo zwaarder van alle rommel ![]() | |
aspirantspierbundel | donderdag 28 juni 2012 @ 17:09 |
Maak simpel belegde broodjes, gewoon eitjes koken... Beetje kipfilet, ham, kaas,... Dat moet toch lukken? | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:10 |
True story, ik moet naar de fitness want ik begin een papzak te worden. Maar dat komt niet door mij! Ik heb nog nooit iets gekookt, anders had ik iets met rijst gemaakt. [ Bericht 29% gewijzigd door #ANONIEM op 28-06-2012 17:10:34 ] | |
Miousana | donderdag 28 juni 2012 @ 17:11 |
Kan je serieus de oven niet bedienen? | |
FOK-schaap | donderdag 28 juni 2012 @ 17:11 |
Smeer een paar boterhammen met kaas | |
Life2.0 | donderdag 28 juni 2012 @ 17:11 |
verhonger dan maar gewoon zeg ![]() | |
Doosopwielen | donderdag 28 juni 2012 @ 17:11 |
Ts zoek een vrouw die kan koken voor je ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:11 |
Ja.. | |
Life2.0 | donderdag 28 juni 2012 @ 17:12 |
ui pas later erbij doen, anders smaken ze zo zacht en oud, gewoon paar min voor het klaar is erbij dan blijven ze fris en smaakvol 14.gif | |
Life2.0 | donderdag 28 juni 2012 @ 17:13 |
google naar een handleiding. | |
aspirantspierbundel | donderdag 28 juni 2012 @ 17:13 |
Maar er dus geen mogelijkheid om iets te gaan afhalen dat klaar is om op te eten? | |
Ludachrist | donderdag 28 juni 2012 @ 17:14 |
Gewoon die pan goed heet laten worden, dan is zo'n ei zo klaar en kan de ui er tegelijk bij. Of rauw, dat kan ook. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:14 |
Ik weet toch niet welk type oven ik heb. ![]() Jawel ik kan wel chinees halen maar ik heb niet veel geld... ![]() [ Bericht 36% gewijzigd door #ANONIEM op 28-06-2012 17:14:50 ] | |
Yngwie | donderdag 28 juni 2012 @ 17:16 |
![]() Heet water d'rbij, effe wachten.. TADA, je eerste echte zelfgemaakte maaltijd ![]() | |
Frank_Drebin | donderdag 28 juni 2012 @ 17:16 |
Een ei bakken is zowat het simpelste wat er is, dat verleer je niet. Tevens is het verstandig om eens bij iemand zoals jouw moeder bijv. in de leer te gaan want je zal toch echt eens op jezelf gaan wonen als het goed is. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:18 |
Volgens mijn zussen en moeder, blijf ik eeuwig thuis wonen. | |
CrushedTinBox | donderdag 28 juni 2012 @ 17:18 |
Met de instructies op de verpakkingen kom je al een heel eind, dan is het nog de kunst om op de tijd te letten en alles wat je kookt/bakt tegelijkertijd klaar te krijgen. | |
Miousana | donderdag 28 juni 2012 @ 17:19 |
Dus je moeder stopt die diepriespizza's voor je in de oven? | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:19 |
Mijn vader doet dat normaal altijd! | |
Miousana | donderdag 28 juni 2012 @ 17:22 |
Dat kan ook. ![]() Waarom probeer je het niet even? Zo moeilijk kan dat nog niet zijn. Als je gewoon een normale elektrische oven hebt, zet je de ene draaiknop op die twee streepjes en de ander op de juiste temperatuur. (Of ben je gewoon een troll?) | |
Woestijnvos | donderdag 28 juni 2012 @ 17:22 |
Neem dan kook lessen. | |
CrushedTinBox | donderdag 28 juni 2012 @ 17:23 |
180 graden, 12-14 minuten. Wel eerst voorverwarmen. | |
UltraSven | donderdag 28 juni 2012 @ 17:23 |
Gewoon er wat in flikkeren, flink wat op knoppen raggen en wachten tot het er amusant uitziet. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:23 |
Maar welk rooster moet ik gebruiken voor een pizza. En dit is het grote probleem er staan drie pictogrammen op de achterkant van de pizzaverpakking. En ik weet niet welke ik moet hebben. | |
Life2.0 | donderdag 28 juni 2012 @ 17:24 |
ben jij mijn zusje? ![]() | |
HeatWave | donderdag 28 juni 2012 @ 17:24 |
Ja, of taallessen ![]() | |
Black-beauty-babe | donderdag 28 juni 2012 @ 17:24 |
PM me maar | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:25 |
Ja reken me maar af op mijn taal. Omdat ik honger heb en niet helder kan denken, nu voel je je de man heh. Maar als je me in real life nadat ik heb gegeten. Dan loop je met een boog om me heen. Hater... | |
Life2.0 | donderdag 28 juni 2012 @ 17:25 |
boeit niet die schaal zeg maar werkt ook wel, rooster is beter voor de onderkant, gewoon pizza er in ding op 100-150 graden en 10 minuten dan na 10 min even checken | |
Life2.0 | donderdag 28 juni 2012 @ 17:25 |
Ben je zo dik? ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:26 |
Nee maar ik zie er leip uit. Eng ook.. | |
Miousana | donderdag 28 juni 2012 @ 17:27 |
De oven moet wel warmer hoor, zoals hierboven gezegd werd op ongeveer 180 (en voorverwarmen). | |
Frank_Drebin | donderdag 28 juni 2012 @ 17:27 |
Gewoon op hete lucht zetten, meestal tussen de 180 a 210 graden, minuutje of vijftien, klaar. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:27 |
Ok ik ga me aan de oven wagen. Frank ik denk niet dat die van mij hetelucht heeft. Dat ding is misschien wel 20 jaar oud. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:28 |
Ontopic: Hoe lang duurt het eerder een oven op de goeie warmte is? | |
Life2.0 | donderdag 28 juni 2012 @ 17:28 |
en waarom moet dat? ![]() langzamer is juist veul beter. | |
CrushedTinBox | donderdag 28 juni 2012 @ 17:29 |
Wel eerst wachten tot de oven warm is en dan de pizza erin gooien. | |
Miousana | donderdag 28 juni 2012 @ 17:29 |
Is het een gasoven? Zolang er een draaiknop met het aantal graden erop zit, maakt het niet uit. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:29 |
meestal 10 -15 minuten | |
aspirantspierbundel | donderdag 28 juni 2012 @ 17:29 |
Dit is belangrijk idd. | |
Life2.0 | donderdag 28 juni 2012 @ 17:29 |
gewoon pizza laten smelten als oven opwarmt, verdampt het vocht beter en heb je niet zon kleffe kutpizza | |
Miousana | donderdag 28 juni 2012 @ 17:29 |
Doe hem in de magnetron dan als je het langzaam wilt? Of in zo'n grill ding. Kan ook. :p | |
Life2.0 | donderdag 28 juni 2012 @ 17:32 |
magnetron?! ik dacht dat ts wou koken, anders kan hij ook naar de mac | |
sinepedraap | donderdag 28 juni 2012 @ 17:32 |
Eigenlijk moet ik ook eten. Heb alleen kippensoep en knakworstjes ![]() | |
Miousana | donderdag 28 juni 2012 @ 17:33 |
Gast, het was sarcastisch. Jij zet je oven op 100 graden, ik niet. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:34 |
WACHT WAT MOET IK NU DOEN? Ik heb de oven opengemaakt gekozen voor het rooster, met van die spijlen. Daar heb ik bakpapier op gelegd (dat verbrand niet toch? Want bij ovens mag je er geen ijzer en zo in doen.) En nu heb ik geen pizza's erin gedaan alleen naar de 220 gedraaid. | |
Kroc | donderdag 28 juni 2012 @ 17:34 |
gewoon hollandse elloboogje makaroni heinz tomaten ketchup en frikandellen in stukjes hakken doorheen, goede pasta lekker hoor | |
CrushedTinBox | donderdag 28 juni 2012 @ 17:34 |
Nu even wachten tot het goed warm is en dan de pizza er ongeveer 12-15 minuten in. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:35 |
220 ? kijk eens op de doos van de pizza hoe warm moet die gebakken worden ? | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:35 |
Ok, gaat er een lampje uit of aan, als die goed is? | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:35 |
WEET HET NIET, ik ga er een foto van maken ik word gek ervan. | |
Black-beauty-babe | donderdag 28 juni 2012 @ 17:35 |
Trage oven heb je | |
Frank_Drebin | donderdag 28 juni 2012 @ 17:35 |
Bakpapier niet helemaal onderop leggen anders vliegt het in de hens. Nou, dan leg je dalijk die pizza op het rooster en goed in de gaten houden. Als de zijkanten een beetje bruin worden is hij goed. Verder heb ik echt het idee dat je voor achterlijke aan het spelen bent hoor. | |
Ferdii | donderdag 28 juni 2012 @ 17:35 |
Volgens min kan ts beter 2 zakken chips halen en die leeg vreten ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:35 |
Je kan een wekkertje zetten | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:36 |
zal best, | |
Miousana | donderdag 28 juni 2012 @ 17:36 |
Inderdaad. Een stuk veiliger. ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:37 |
Ik geloof dat ze bij de jumbo in de aanbieding zijn | |
Coca_Cola | donderdag 28 juni 2012 @ 17:39 |
Trollt TS niet? Zelfs mijn 13 jarige neefje weet hoe de oven thuis werkt. En hoe hij de pizza daarin moet verwarmen. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:40 |
![]() Kijk er staan drie dingen. En ik weet niet welke van de drie ik heb, er staat zelfs een groen vinkje bij een type. Mensen ik ben echt serieus dit is geen troll. Want we hebben ook een nieuwe oven maar die mag ik van mijn vader niet gebruiken. [ Bericht 29% gewijzigd door #ANONIEM op 28-06-2012 17:41:21 ] | |
Life2.0 | donderdag 28 juni 2012 @ 17:41 |
ik ben ook benieuwd naar ts zijn leeftijd ![]() verder is bakpapier niet nodig en 220 te hoog, dan verbranden je groenten enzulks | |
Miousana | donderdag 28 juni 2012 @ 17:42 |
Links elektrische oven, midden hete lucht, rechts gas. Gewoon rond de 200 zou goed moeten zijn, maakt niet uit wat voor oven. We hebben het hier over een simpele pizza. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:42 |
TS zet hem op 200 en kijk na 13 minuten of de pizza goed is | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:42 |
Welke groenten eentje heeft alleen salami de ander champignons. En het staat op de doos, hoe warm raad jij mij aan? En 20 voor de laatste keer! Het staat gewoon op mijn profiel als je op mijn naam klikt. | |
Life2.0 | donderdag 28 juni 2012 @ 17:42 |
die pizza is smerig ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:42 |
Er was niets beters. ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:43 |
TS gaat 2 pizza's eten ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:43 |
Jong ik heb honger. ![]() | |
sinepedraap | donderdag 28 juni 2012 @ 17:43 |
![]() Zet gewoon de oven op 200 graden en doe dat ding er 12 minuten in | |
Life2.0 | donderdag 28 juni 2012 @ 17:43 |
92.. dat kan geen pizza klaarmaken ![]() ![]() ![]() Hoe staat het nu met de pizza? is al ontdooid? | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:44 |
INB4: moet dat dan ![]() | |
Life2.0 | donderdag 28 juni 2012 @ 17:44 |
ts ging er vanuit dan de eerste mislukte (of de tweede omdat ie 1e aan het eten was toen 2e verbrandde) | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:44 |
Hoe ontdooid die kan toch gewoon rechtstreeks vanuit de diepvries de oven in? | |
Miousana | donderdag 28 juni 2012 @ 17:45 |
Ja, dat kan. Hoe lang staat die oven nou al aan? | |
sinepedraap | donderdag 28 juni 2012 @ 17:45 |
Dat je een wasmachine niet begrijpt ok, maar een oven! | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:45 |
IK ZEI HET HAHAHA | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:45 |
ooh caps stond aan ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:46 |
Weet ik niet... 10 minuten denk ik? | |
Life2.0 | donderdag 28 juni 2012 @ 17:46 |
volgens mij zit ts gewoon met tranen in zijn ogen voor de oven, te bang om een knopje om te zetten, in uiterste paniek hier op fok te vragen wat te doen ![]() | |
Don_Vanelli | donderdag 28 juni 2012 @ 17:46 |
Tering, wat is de ts een treurig schepsel zeg.. kun je wel je eigen reet afvegen? | |
Life2.0 | donderdag 28 juni 2012 @ 17:47 |
haal het pastic van de pizza ( ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:47 |
Het zal toch niet ![]() ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:47 |
Nee zo erg is het niet, ik heb wel lichte paniek. Want ik weet niet wanneer die oven op temperatuur is. ![]() | |
Life2.0 | donderdag 28 juni 2012 @ 17:47 |
nu ga ik douchen ts, sterkte met je pizza | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:47 |
WACHT zonder bakpapier dan valt alles eraf en op de oven? Bakpapier moet toch?! | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:48 |
WACHT! De bakpapier kan toch geen kwaad? | |
Miousana | donderdag 28 juni 2012 @ 17:48 |
Ik zou ze niet allebei tegelijk erin doen. Sowieso zou een al koud zijn voordat je er aan kan beginnen. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:48 |
gewoon je hand in de oven houden en voelen of het warm is [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-06-2012 17:48:52 ] | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:48 |
Maar wat als het warm is. ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:49 |
Snel je hand uit de oven halen natuurlijk ![]() | |
Miousana | donderdag 28 juni 2012 @ 17:49 |
Als je je huid voelt wegbranden is die op temperatuur. ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:49 |
Deze vrouw weet ![]() | |
Miousana | donderdag 28 juni 2012 @ 17:50 |
Ts, dat was een grap! Niet doen! | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:51 |
Ik hoop dat hij dat snapt (alhoewel ik het betwijfel ![]() maar even de oven open doen en als hij warm is voel je dat meteen | |
Kroc | donderdag 28 juni 2012 @ 17:51 |
godverdomse tyfus jeugd, als de kippen erbij voor een nieuwe eifoon maar je aan staan te gapen als je weer es een chemische fabriek opstart in de controlekamer | |
sinepedraap | donderdag 28 juni 2012 @ 17:51 |
Je hoeft het deurtje maar een klein stukje open te doen en de warme lucht duwt hem helemaal open. Eckte pizzaovenbazen weten dat. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:51 |
Verder alles goed ? pilletje genomen ? | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:52 |
GVD dat was warm, ik had bijna het rooster aangeraakt. Maar ik voelde zoveel warme lucht, dat ik denk dat hij wel warm is. Om precies 6 uur eet ik (als alles goed is gegaan.) Bedankt voor de steun en alles! Maar de bakpapier kan geen kwaad? | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:52 |
Dat bedoel ik | |
Miousana | donderdag 28 juni 2012 @ 17:52 |
Daarom dacht ik dat het ik maar even duidelijk moest maken dat het een grap was. Ik wil niet verantwoordelijk zijn voor zijn weggeschroeide huid. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:52 |
Ik ga een beetje stuk hier ![]() ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:53 |
Nee maar jullie antwoorden allemaal niet als ik over de bakpapier vraag! Trollen jullie mij? Kan bakpapier nu kwaad ja of nee. Please zeg dat even! | |
Don_Vanelli | donderdag 28 juni 2012 @ 17:53 |
Ts is een bazentroll, want er bestaan geen mensen met zoveel domheid. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:54 |
Bakpapier is goed kan geen kwaad en is alleen maar fijner voor de gene die bij jullie de oven schoonmaakt | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:54 |
Oh dat ben ik dus, maar ik laat hem eerst afkoelen denk ik. | |
Kroc | donderdag 28 juni 2012 @ 17:54 |
ik druk altijd het rooster tegen mijn wang aan om te bepalen of de oven wel echt goed warm is, precisiewerk noemen ze dat geen instrument kan tippen daaraan ff je wang tegen houden goeden zaken altijd vakmanschap | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:55 |
Dat gaat niet hier, dan moet ik met mijn hoofd de oven in. | |
Kroc | donderdag 28 juni 2012 @ 17:56 |
je bent vakman of niet knul | |
Miousana | donderdag 28 juni 2012 @ 17:56 |
Troll ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:56 |
Dat moet je zeker doen ja, ik wil ook niet verantwoordelijk zijn voor eventuele brandwonden | |
Don_Vanelli | donderdag 28 juni 2012 @ 17:56 |
Vergeet niet dat de warmte vanaf de onderkant van de oven komt, warme lucht stijgt immers op. Je moet dus de onderkant naar boven leggen, anders wordt ie zwart. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:57 |
Licht er aan wat voor'n oven TS heeft | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:57 |
Ik ben serieus, dat rooster zit stroef... Als ik hem eruit trek krijg ik hem er niet meer in. Heb flink moeten beuken om terug erin te krijgen toen ik bakpapier erop wilde leggen. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:57 |
Maar ik laat via mobiel weten of het gelukt is straks. | |
Miousana | donderdag 28 juni 2012 @ 17:58 |
Dus je was serieus van plan het advies op te volgen om je wang tegen het rooster te houden? ![]() | |
Don_Vanelli | donderdag 28 juni 2012 @ 17:58 |
Klopt, dus de ts moet even kijken welke kleur draden in het snoer zitten. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:59 |
ach ach ach die TS toch | |
Kroc | donderdag 28 juni 2012 @ 17:59 |
jij bent vrouw jij weet niks van vakmanschap en gilde, goede tijden | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 17:59 |
Bij baby flesjes is dat toch ook? Dat je ze tegen je wang houdt of zoiets om te kijken of ze op lichaams temperatuur zijn? | |
Kroc | donderdag 28 juni 2012 @ 18:00 |
echte pizzabakkers uit italie doen ook hoofd in oven, goede steenoven pizza, waarom denk je zo bekend? vakmensen ga je daar tegenin? | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 18:00 |
Pizza time ik ga eten! | |
Miousana | donderdag 28 juni 2012 @ 18:00 |
Want melk voor een baby warm je ook op tot 200 graden. ![]() | |
Miousana | donderdag 28 juni 2012 @ 18:01 |
Juist, ik ben vrouw. Ik leef in de keuken. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 18:01 |
Niet ![]() | |
CrushedTinBox | donderdag 28 juni 2012 @ 18:02 |
Straks blijkt het de pizza inferno te zijn. ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 18:03 |
Nee het is een pizza funghi en een pizza salami | |
CrushedTinBox | donderdag 28 juni 2012 @ 18:03 |
Dat gebeurt al in de borst, zo met 200 graden het mondje in. | |
Miousana | donderdag 28 juni 2012 @ 18:03 |
Nee, dat is veel te koud. 500 graden moet goed zijn. ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 18:04 |
Oooooh | |
Kroc | donderdag 28 juni 2012 @ 18:04 |
als je er toch ben, waarom verpieterd mijn peterselie altijd wat ik doe? laatst ook gnocchi gemaakt, doe jij ook kartelen met een vork of is dat alleen maar mooiboii shit? | |
Life2.0 | donderdag 28 juni 2012 @ 18:05 |
geen bakpapier men, pizzas horen niet aan te branden/bakken aan je rooster, papier kan branden/stinken en het houd de warmte tegen die je anders een mooie onderkant zou geven ![]() | |
CrushedTinBox | donderdag 28 juni 2012 @ 18:08 |
![]() Zo'n ding moet je hebben, kunnen ook pizza's in. | |
Drizzt_DoUrden | donderdag 28 juni 2012 @ 18:08 |
En, Argo? ![]() | |
Miousana | donderdag 28 juni 2012 @ 18:08 |
Peterselie moet je goed fijnkauwen en dan in je eten stoppen. Zo haal je de smaak echt naar boven. ![]() | |
Kroc | donderdag 28 juni 2012 @ 18:11 |
ik bedoel meer, mijn plantje, altijd gaat tie dood | |
geevee | donderdag 28 juni 2012 @ 18:17 |
Wat woestijnvos zegt,gewoon een kookcursus volgen,of vraag je moeder of ze je op de vingers wil kijken terwijl je met een recept aan de slag gaat. Succes ermee,ik ga nu voor mijn moeder een maaltijd bereiden. (rode kool met aardappelen even stampen voor opdienen) balletje gehakt erbij en een beetje jus en dan maar eten. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 18:18 |
HET IS GELUKT! Ze smaakte wel vies, de bodem was niet zo krokant, en ik had geen mes nodig. Want met de vork kon ik er ook in snijden. Al bij al maakt mijn vader ze beter in de oven. Maar ik ga nu eens uitgebreid douchen. Bedankt voor de hulp allemaal! Ik ging over mijn nek toen ik dit las. [ Bericht 59% gewijzigd door #ANONIEM op 28-06-2012 18:18:35 ] | |
Life2.0 | donderdag 28 juni 2012 @ 18:18 |
minder zon geven | |
Miousana | donderdag 28 juni 2012 @ 18:19 |
Dit. Het liefst in een doos op je zolder verstoppen. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 18:22 |
Trouwens wat zal ik morgen eten? Zonder flauwekul morgen en overmorgen zijn ze weg. | |
Juminelle | donderdag 28 juni 2012 @ 18:25 |
Mannen die niet kunnen koken ![]() Maak pasta, dat kan iedere idioot. | |
Fokkingvet | donderdag 28 juni 2012 @ 18:30 |
troll van de maand | |
konyntje-mandaryntje | donderdag 28 juni 2012 @ 18:46 |
Pasta idd, of pannekoeken. Simpler krijg je het niet. | |
Life2.0 | donderdag 28 juni 2012 @ 18:46 |
gekruide aardappelkwartjes met pittige kipfilet + ijsbergsla en komkommer met honingsaus. | |
Drizzt_DoUrden | donderdag 28 juni 2012 @ 18:47 |
Doe morgen spaghetti ofzo ![]() | |
Mr.Cooper | donderdag 28 juni 2012 @ 18:52 |
Hey, hoe is het? Ik ben chefkok! | |
ThaTim | donderdag 28 juni 2012 @ 19:34 |
Je hoeft geen topkok te zijn, maar aantal gerechten moet je toch kunnen maken. | |
Juminelle | donderdag 28 juni 2012 @ 19:36 |
Dit dus. Jezelf kunnen redden als het nodig is in ieder geval. | |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 21:45 |
Ik lust geen sla en hekel aardappelen. Ik haal wel chinees of snackbroodjes van Mora. Zo ongezond als wat maar wat zou het. Het is allemaal de schuld van mijn ouders. | |
Blester | donderdag 28 juni 2012 @ 21:52 |
Leer het? | |
Life2.0 | donderdag 28 juni 2012 @ 22:48 |
leer het maar eten of verhonger fyi: 99% van de dingen die je "niet lust" komt omdat je ouders niet kunnen koken ![]() heb een jaar een chef als huisgenoot gehad ![]() | |
Juminelle | donderdag 28 juni 2012 @ 22:55 |
| |
#ANONIEM | donderdag 28 juni 2012 @ 23:16 |
Nee hoor ze kunnen wel koken, maar ik proef het nooit, en vind het allemaal maar goor. Omdat ze me vroeger nooit forceerde het te eten. | |
Life2.0 | vrijdag 29 juni 2012 @ 00:01 |
Oh de -toen ik 3 was was het vies en nu ben ik volwassen maar wil ik het nog niet eten-instelling ![]() | |
Schlumberger | vrijdag 29 juni 2012 @ 00:28 |
Pro-tip: twolefthands.nl/gourmet/gourmet.htm | |
konyntje-mandaryntje | vrijdag 29 juni 2012 @ 07:22 |
Lekker makkelijk ook, alles afschuiven op je ouders. Niet zeuren, ga naar die online receptensite van AH (of van FOK!), en zoek iets eenvoudigs uit. En niet meteen beginnen te schreeuwen dat je het toch niet kan =) | |
Guanabana | zaterdag 30 juni 2012 @ 14:34 |
Wat zien we in dit topic? Een navrant staaltje falend ouderschap. Je kind niks leren, dan krijg je dit soort dingen. ![]() | |
Guanabana | zaterdag 30 juni 2012 @ 14:35 |
Oeps, beetje een grote up ![]() Ben je al verhongerd TS? | |
XXMLGBR4SHOTSNIPEPOWNAGEx | zaterdag 30 juni 2012 @ 19:12 |
Mensen die niet kunnen koken ![]() | |
Guanabana | zaterdag 30 juni 2012 @ 19:18 |
Mensen die nog niet eens zelfstandig een pizza in de oven kunnen gooien ![]() |