De wok is alleen in het weekend open. Verder zijn de andere woks te duur. Chinees is echter een optie.quote:
Twintig, maar dat is niet relevant.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:01 schreef Paxcon het volgende:
Gast de winkel ligt vol met eten. Koop iets, lees op de achterkant wat je nodig hebt en volg de instructies op.
Hoe oud ben je dat je over zo weinig zelfstandigheid beschikt?
Dit is ronduit erg.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:01 schreef Argo het volgende:
Er liggen wel twee diepvries pizza's in de oven, maar weet bij God niet hoe ik de oven moet bedienen. Overigens weet ik ook niet van welk type de oven is, en welk rooster ik moet gebruiken, en of ik er iets onder moet leggen.
Struggles.
Dat zou me wel wat lijken ja...quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:02 schreef Black-beauty-babe het volgende:
Ik kan je wel leren eten maken
Nou dat is behoorlijk relevant. Dat je überhaupt nog in leven bent als je dit soort triviale dingen niet tot een succesvol einde weet te brengen, verbaast me.quote:
Klinkt verdomd smerigquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:02 schreef Ludachrist het volgende:
- Maak twee eieren stuk in een kommetje
- Roer eieren in het kommetje
- Snij rode ui
- Gooi rode ui door het ei
- Zet het vuur aan
- Zet pan op het vuur
- Gooi olie in de pan
- Laat olie even opwarmen
- Gooi ei in de pan
- Pak een bord met twee broodjes erop
- Pak de mayonaise, italiaanse kruiden en chilisaus
- Haal het ei uit de pan
- Gooi alles op je brood
Pics van het resultaat
Inderdaad ei is niet zo mijn ding..quote:
Ik mis mijn opa.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:03 schreef Paxcon het volgende:
[..]
Nou dat is behoorlijk relevant. Dat je überhaupt nog in leven bent als je dit soort triviale dingen niet tot een succesvol einde weet te brengen, verbaast me.
Ja het is moeilijk, want ik weet bij God niet wat ik nu moet, en ik heb honger.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:07 schreef Devinius het volgende:
Ik kan nog niet eens vlees bakken. Ik voel me je mee TS
Ik ben over twee weken home alone dus dat gaat ook nog wat worden
Waarschijnlijk ben ik tegen de tijd dat mijn ouders terugkomen zo'n 5 kilo zwaarder van alle rommelquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:08 schreef Argo het volgende:
[..]
Ja het is moeilijk, want ik weet bij God niet wat ik nu moet, en ik heb honger.
True story, ik moet naar de fitness want ik begin een papzak te worden. Maar dat komt niet door mij!quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:09 schreef Devinius het volgende:
[..]
Waarschijnlijk ben ik tegen de tijd dat mijn ouders terugkomen zo'n 5 kilo zwaarder van alle rommel
Ik heb nog nooit iets gekookt, anders had ik iets met rijst gemaakt.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:09 schreef aspirantspierbundel het volgende:
Maak simpel belegde broodjes, gewoon eitjes koken... Beetje kipfilet, ham, kaas,...
Dat moet toch lukken?
verhonger dan maar gewoon zegquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:08 schreef Argo het volgende:
[..]
Ja het is moeilijk, want ik weet bij God niet wat ik nu moet, en ik heb honger.
ui pas later erbij doen, anders smaken ze zo zacht en oud, gewoon paar min voor het klaar is erbij dan blijven ze fris en smaakvol 14.gifquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:02 schreef Ludachrist het volgende:
- Maak twee eieren stuk in een kommetje
- Roer eieren in het kommetje
- Snij rode ui
- Gooi rode ui door het ei
- Zet het vuur aan
- Zet pan op het vuur
- Gooi olie in de pan
- Laat olie even opwarmen
- Gooi ei in de pan
- Pak een bord met twee broodjes erop
- Pak de mayonaise, italiaanse kruiden en chilisaus
- Haal het ei uit de pan
- Gooi alles op je brood
Pics van het resultaat
Gewoon die pan goed heet laten worden, dan is zo'n ei zo klaar en kan de ui er tegelijk bij. Of rauw, dat kan ook.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:12 schreef Life2.0 het volgende:
[..]
ui pas later erbij doen, anders smaken ze zo zacht en oud, gewoon paar min voor het klaar is erbij dan blijven ze fris en smaakvol 14.gif
Ik weet toch niet welk type oven ik heb.quote:
Jawel ik kan wel chinees halen maar ik heb niet veel geld...quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:13 schreef aspirantspierbundel het volgende:
Maar er dus geen mogelijkheid om iets te gaan afhalen dat klaar is om op te eten?
Volgens mijn zussen en moeder, blijf ik eeuwig thuis wonen.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:16 schreef Frank_Drebin het volgende:
Een ei bakken is zowat het simpelste wat er is, dat verleer je niet. Tevens is het verstandig om eens bij iemand zoals jouw moeder bijv. in de leer te gaan want je zal toch echt eens op jezelf gaan wonen als het goed is.
Dus je moeder stopt die diepriespizza's voor je in de oven?quote:
Mijn vader doet dat normaal altijd!quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:19 schreef Miousana het volgende:
[..]
Dus je moeder stopt die diepriespizza's voor je in de oven?
Dat kan ook.quote:
180 graden, 12-14 minuten. Wel eerst voorverwarmen.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:22 schreef Miousana het volgende:
[..]
Dat kan ook.
Waarom probeer je het niet even? Zo moeilijk kan dat nog niet zijn. Als je gewoon een normale elektrische oven hebt, zet je de ene draaiknop op die twee streepjes en de ander op de juiste temperatuur. (Of ben je gewoon een troll?)
Maar welk rooster moet ik gebruiken voor een pizza. En dit is het grote probleem er staan drie pictogrammen op de achterkant van de pizzaverpakking. En ik weet niet welke ik moet hebben.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:22 schreef Miousana het volgende:
[..]
Dat kan ook.
Waarom probeer je het niet even? Zo moeilijk kan dat nog niet zijn. Als je gewoon een normale elektrische oven hebt, zet je de ene draaiknop op die twee streepjes en de ander op de juiste temperatuur. (Of ben je gewoon een troll?)
ben jij mijn zusje?quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:18 schreef Argo het volgende:
[..]
Volgens mijn zussen en moeder, blijf ik eeuwig thuis wonen.
Ja reken me maar af op mijn taal. Omdat ik honger heb en niet helder kan denken, nu voel je je de man heh. Maar als je me in real life nadat ik heb gegeten. Dan loop je met een boog om me heen. Hater...quote:
boeit nietquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:23 schreef Argo het volgende:
[..]
Maar welk rooster moet ik gebruiken voor een pizza. En dit is het grote probleem er staan drie pictogrammen op de achterkant van de pizzaverpakking. En ik weet niet welke ik moet hebben.
Ben je zo dik?quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:25 schreef Argo het volgende:
[..]
Ja reken me maar af op mijn taal. Omdat ik honger heb en niet helder kan denken, nu voel je je de man heh. Maar als je me in real life nadat ik heb gegeten. Dan loop je met een boog om me heen. Hater...
De oven moet wel warmer hoor, zoals hierboven gezegd werd op ongeveer 180 (en voorverwarmen).quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:25 schreef Life2.0 het volgende:
[..]
boeit niet
die schaal zeg maar werkt ook wel, rooster is beter voor de onderkant, gewoon pizza er in
ding op 100-150 graden en 10 minuten
dan na 10 min even checken
Gewoon op hete lucht zetten, meestal tussen de 180 a 210 graden, minuutje of vijftien, klaar.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:23 schreef Argo het volgende:
[..]
Maar welk rooster moet ik gebruiken voor een pizza. En dit is het grote probleem er staan drie pictogrammen op de achterkant van de pizzaverpakking. En ik weet niet welke ik moet hebben.
en waarom moet dat?quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:27 schreef Miousana het volgende:
[..]
De oven moet wel warmer hoor, zoals hierboven gezegd werd op ongeveer 180 (en voorverwarmen).
Wel eerst wachten tot de oven warm is en dan de pizza erin gooien.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:27 schreef Argo het volgende:
Ok ik ga me aan de oven wagen. Frank ik denk niet dat die van mij hetelucht heeft. Dat ding is misschien wel 20 jaar oud.
meestal 10 -15 minutenquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:28 schreef Argo het volgende:
Ontopic: Hoe lang duurt het eerder een oven op de goeie warmte is?
Dit is belangrijk idd.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:29 schreef CrushedTinBox het volgende:
[..]
Wel eerst wachten tot de oven warm is en dan de pizza erin gooien.
gewoon pizza laten smelten als oven opwarmt, verdampt het vocht beter en heb je niet zon kleffe kutpizzaquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:29 schreef CrushedTinBox het volgende:
[..]
Wel eerst wachten tot de oven warm is en dan de pizza erin gooien.
Doe hem in de magnetron dan als je het langzaam wilt? Of in zo'n grill ding. Kan ook. :pquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:28 schreef Life2.0 het volgende:
[..]
en waarom moet dat?
langzamer is juist veul beter.
magnetron?!quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:29 schreef Miousana het volgende:
[..]
Doe hem in de magnetron dan als je het langzaam wilt? Of in zo'n grill ding. Kan ook. :p
Gast, het was sarcastisch. Jij zet je oven op 100 graden, ik niet.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:32 schreef Life2.0 het volgende:
[..]
magnetron?!
ik dacht dat ts wou koken, anders kan hij ook naar de mac
WACHT WAT MOET IK NU DOEN?quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:29 schreef Life2.0 het volgende:
[..]
gewoon pizza laten smelten als oven opwarmt, verdampt het vocht beter en heb je niet zon kleffe kutpizza
Nu even wachten tot het goed warm is en dan de pizza er ongeveer 12-15 minuten in.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:34 schreef Argo het volgende:
[..]
WACHT WAT MOET IK NU DOEN?
Ik heb de oven opengemaakt gekozen voor het rooster, met van die spijlen. Daar heb ik bakpapier op gelegd (dat verbrand niet toch? Want bij ovens mag je er geen ijzer en zo in doen.)
En nu heb ik geen pizza's erin gedaan alleen naar de 220 gedraaid.
220 ?quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:34 schreef Argo het volgende:
[..]
WACHT WAT MOET IK NU DOEN?
Ik heb de oven opengemaakt gekozen voor het rooster, met van die spijlen. Daar heb ik bakpapier op gelegd (dat verbrand niet toch? Want bij ovens mag je er geen ijzer en zo in doen.)
En nu heb ik geen pizza's erin gedaan alleen naar de 220 gedraaid.
Ok, gaat er een lampje uit of aan, als die goed is?quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:34 schreef CrushedTinBox het volgende:
[..]
Nu even wachten tot het goed warm is en dan de pizza er ongeveer 12-15 minuten in.
WEET HET NIET, ik ga er een foto van maken ik word gek ervan.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:35 schreef wietparkiet het volgende:
[..]
220 ?
kijk eens op de doos van de pizza hoe warm moet die gebakken worden ?
Bakpapier niet helemaal onderop leggen anders vliegt het in de hens. Nou, dan leg je dalijk die pizza op het rooster en goed in de gaten houden. Als de zijkanten een beetje bruin worden is hij goed.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:34 schreef Argo het volgende:
[..]
WACHT WAT MOET IK NU DOEN?
Ik heb de oven opengemaakt gekozen voor het rooster, met van die spijlen. Daar heb ik bakpapier op gelegd (dat verbrand niet toch? Want bij ovens mag je er geen ijzer en zo in doen.)
En nu heb ik geen pizza's erin gedaan alleen naar de 220 gedraaid.
Je kan een wekkertje zettenquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:35 schreef Argo het volgende:
[..]
Ok, gaat er een lampje uit of aan, als die goed is?
Inderdaad. Een stuk veiliger.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:35 schreef Ferdii het volgende:
Volgens min kan ts beter 2 zakken chips halen en die leeg vreten
Ik geloof dat ze bij de jumbo in de aanbieding zijnquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:35 schreef Ferdii het volgende:
Volgens min kan ts beter 2 zakken chips halen en die leeg vreten
ik ben ook benieuwd naar ts zijn leeftijdquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:39 schreef Coca_Cola het volgende:
Trollt TS niet? Zelfs mijn 13 jarige neefje weet hoe de oven thuis werkt.
En hoe hij de pizza daarin moet verwarmen.
Welke groenten eentje heeft alleen salami de ander champignons. En het staat op de doos, hoe warm raad jij mij aan?quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:41 schreef Life2.0 het volgende:
[..]
ik ben ook benieuwd naar ts zijn leeftijd
verder is bakpapier niet nodig en 220 te hoog, dan verbranden je groenten enzulks
die pizza is smerigquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:40 schreef Argo het volgende:
[ afbeelding ]
Kijk er staan drie dingen.
En ik weet niet welke van de drie ik heb, er staat zelfs een groen vinkje bij een type. Mensen ik ben echt serieus dit is geen troll. Want we hebben ook een nieuwe oven maar die mag ik van mijn vader niet gebruiken.
quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:40 schreef Argo het volgende:
[ afbeelding ]
Kijk er staan drie dingen.
En ik weet niet welke van de drie ik heb, er staat zelfs een groen vinkje bij een type. Mensen ik ben echt serieus dit is geen troll. Want we hebben ook een nieuwe oven maar die mag ik van mijn vader niet gebruiken.
92.. dat kan geen pizza klaarmakenquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:42 schreef Argo het volgende:
[..]
Welke groenten eentje heeft alleen salami de ander champignons. En het staat op de doos, hoe warm raad jij mij aan?
En 20 voor de laatste keer! Het staat gewoon op mijn profiel als je op mijn naam klikt.
INB4: moet dat danquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:43 schreef Life2.0 het volgende:
[..]
92.. dat kan geen pizza klaarmaken![]()
![]()
Hoe staat het nu met de pizza? is al ontdooid?
ts ging er vanuit dan de eerste mislukte (of de tweede omdat ie 1e aan het eten was toen 2e verbrandde)quote:
Hoe ontdooid die kan toch gewoon rechtstreeks vanuit de diepvries de oven in?quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:43 schreef Life2.0 het volgende:
[..]
92.. dat kan geen pizza klaarmaken![]()
![]()
Hoe staat het nu met de pizza? is al ontdooid?
Ja, dat kan. Hoe lang staat die oven nou al aan?quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:44 schreef Argo het volgende:
[..]
Hoe ontdooid die kan toch gewoon rechtstreeks vanuit de diepvries de oven in?
quote:
IK ZEI HET HAHAHAquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:44 schreef Argo het volgende:
[..]
Hoe ontdooid die kan toch gewoon rechtstreeks vanuit de diepvries de oven in?
Weet ik niet... 10 minuten denk ik?quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:45 schreef Miousana het volgende:
[..]
Ja, dat kan. Hoe lang staat die oven nou al aan?
haal het pastic van de pizza (quote:
Het zal toch nietquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:46 schreef Don_Vanelli het volgende:
Tering, wat is de ts een treurig schepsel zeg.. kun je wel je eigen reet afvegen?
Nee zo erg is het niet, ik heb wel lichte paniek. Want ik weet niet wanneer die oven op temperatuur is.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:46 schreef Life2.0 het volgende:
volgens mij zit ts gewoon met tranen in zijn ogen voor de oven, te bang om een knopje om te zetten, in uiterste paniek hier op fok te vragen wat te doen
WACHT zonder bakpapier dan valt alles eraf en op de oven? Bakpapier moet toch?!quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:47 schreef Life2.0 het volgende:
[..]
haal het pastic van de pizza () en stop de pizza in de oven, zonder bakpapier, op het rooster, en doe daarna de klep dicht
WACHT! De bakpapier kan toch geen kwaad?quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:47 schreef Life2.0 het volgende:
nu ga ik douchen ts, sterkte met je pizza
Ik zou ze niet allebei tegelijk erin doen. Sowieso zou een al koud zijn voordat je er aan kan beginnen.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:47 schreef Argo het volgende:
[..]
Nee zo erg is het niet, ik heb wel lichte paniek. Want ik weet niet wanneer die oven op temperatuur is.En of ik er twee tegelijk kan bakken, of ze apart moet doen.
gewoon je hand in de oven houden en voelen of het warm isquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:47 schreef Argo het volgende:
[..]
Nee zo erg is het niet, ik heb wel lichte paniek. Want ik weet niet wanneer die oven op temperatuur is.En of ik er twee tegelijk kan bakken, of ze apart moet doen.
Maar wat als het warm is.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:48 schreef wietparkiet het volgende:
[..]
gewoon je hand in de oven houden en voelen op het warm is
Als je je huid voelt wegbranden is die op temperatuur.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:48 schreef wietparkiet het volgende:
[..]
gewoon je hand in de oven houden en voelen of het warm is
Deze vrouw weetquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:49 schreef Miousana het volgende:
[..]
Als je je huid voelt wegbranden is die om temperatuur.
Ik hoop dat hij dat snaptquote:
Je hoeft het deurtje maar een klein stukje open te doen en de warme lucht duwt hem helemaal open. Eckte pizzaovenbazen weten dat.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:51 schreef wietparkiet het volgende:
[..]
Ik hoop dat hij dat snapt
(alhoewel ik het betwijfel)
maar even de oven open doen en als hij warm is voel je dat meteen
Verder alles goed ?quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:51 schreef Kroc het volgende:
godverdomse tyfus jeugd, als de kippen erbij voor een nieuwe eifoon maar je aan staan te gapen als je weer es een chemische fabriek opstart in de controlekamer
Dat bedoel ikquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:51 schreef sinepedraap het volgende:
[..]
Je hoeft het deurtje maar een klein stukje open te doen en de warme lucht duwt hem helemaal open. Eckte pizzaovenbazen weten dat.
Daarom dacht ik dat het ik maar even duidelijk moest maken dat het een grap was. Ik wil niet verantwoordelijk zijn voor zijn weggeschroeide huid.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:51 schreef wietparkiet het volgende:
[..]
Ik hoop dat hij dat snapt
(alhoewel ik het betwijfel)
maar even de oven open doen en als hij warm is voel je dat meteen
Ik ga een beetje stuk hierquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:52 schreef Argo het volgende:
GVD dat was warm, ik had bijna het rooster aangeraakt. Maar ik voelde zoveel warme lucht, dat ik denk dat hij wel warm is. Om precies 6 uur eet ik (als alles goed is gegaan.)
Bedankt voor de steun en alles! Maar de bakpapier kan geen kwaad?
Nee maar jullie antwoorden allemaal niet als ik over de bakpapier vraag! Trollen jullie mij? Kan bakpapier nu kwaad ja of nee. Please zeg dat even!quote:
Bakpapier is goedquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:53 schreef Argo het volgende:
[..]
Nee maar jullie antwoorden allemaal niet als ik over de bakpapier vraag! Trollen jullie mij? Kan bakpapier nu kwaad ja of nee. Please zeg dat even!
Oh dat ben ik dus, maar ik laat hem eerst afkoelen denk ik.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:54 schreef wietparkiet het volgende:
[..]
Bakpapier is goed
kan geen kwaad en is alleen maar fijner voor de gene die bij jullie de oven schoonmaakt
ik druk altijd het rooster tegen mijn wang aan om te bepalen of de oven wel echt goed warm is, precisiewerk noemen ze dat geen instrument kan tippen daaraan ff je wang tegen houden goeden zaken altijd vakmanschapquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:53 schreef Argo het volgende:
[..]
Nee maar jullie antwoorden allemaal niet als ik over de bakpapier vraag! Trollen jullie mij? Kan bakpapier nu kwaad ja of nee. Please zeg dat even!
Dat gaat niet hier, dan moet ik met mijn hoofd de oven in.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:54 schreef Kroc het volgende:
[..]
ik druk altijd het rooster tegen mijn wang aan om te bepalen of de oven wel echt goed warm is, precisiewerk noemen ze dat geen instrument kan tippen daaraan ff je wang tegen houden goeden zaken altijd vakmanschap
je bent vakman of niet knulquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:55 schreef Argo het volgende:
[..]
Dat gaat niet hier, dan moet ik met mijn hoofd de oven in.
Trollquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:55 schreef Argo het volgende:
[..]
Dat gaat niet hier, dan moet ik met mijn hoofd de oven in.
Dat moet je zeker doen ja, ik wil ook niet verantwoordelijk zijn voor eventuele brandwondenquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:54 schreef Argo het volgende:
[..]
Oh dat ben ik dus, maar ik laat hem eerst afkoelen denk ik.
Vergeet niet dat de warmte vanaf de onderkant van de oven komt, warme lucht stijgt immers op. Je moet dus de onderkant naar boven leggen, anders wordt ie zwart.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:54 schreef wietparkiet het volgende:
[..]
Bakpapier is goed
kan geen kwaad en is alleen maar fijner voor de gene die bij jullie de oven schoonmaakt
Licht er aan wat voor'n oven TS heeftquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:56 schreef Don_Vanelli het volgende:
[..]
Vergeet niet dat de warmte vanaf de onderkant van de oven komt, warme lucht stijgt immers op. Je moet dus de onderkant naar boven leggen, anders wordt ie zwart.
Ik ben serieus, dat rooster zit stroef... Als ik hem eruit trek krijg ik hem er niet meer in. Heb flink moeten beuken om terug erin te krijgen toen ik bakpapier erop wilde leggen.quote:
Dus je was serieus van plan het advies op te volgen om je wang tegen het rooster te houden?quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:57 schreef Argo het volgende:
[..]
Ik ben serieus, dat rooster zit stroef... Als ik hem eruit trek krijg ik hem er niet meer in. Heb flink moeten beuken om terug erin te krijgen toen ik bakpapier erop wilde leggen.
Klopt, dus de ts moet even kijken welke kleur draden in het snoer zitten.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:57 schreef wietparkiet het volgende:
[..]
Licht er aan wat voor'n oven TS heeft
ach ach ach die TS tochquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:58 schreef Miousana het volgende:
[..]
Dus je was serieus van plan het advies op te volgen om je wang tegen het rooster te houden?
jij bent vrouw jij weet niks van vakmanschap en gilde, goede tijdenquote:Op donderdag 28 juni 2012 17:58 schreef Miousana het volgende:
[..]
Dus je was serieus van plan het advies op te volgen om je wang tegen het rooster te houden?
Bij baby flesjes is dat toch ook? Dat je ze tegen je wang houdt of zoiets om te kijken of ze op lichaams temperatuur zijn?quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:58 schreef Miousana het volgende:
[..]
Dus je was serieus van plan het advies op te volgen om je wang tegen het rooster te houden?
Want melk voor een baby warm je ook op tot 200 graden.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:59 schreef Argo het volgende:
[..]
Bij baby flesjes is dat toch ook? Dat je ze tegen je wang houdt of zoiets om te kijken of ze op lichaams temperatuur zijn?
Juist, ik ben vrouw. Ik leef in de keuken.quote:Op donderdag 28 juni 2012 17:59 schreef Kroc het volgende:
[..]
jij bent vrouw jij weet niks van vakmanschap en gilde, goede tijden
Nietquote:Op donderdag 28 juni 2012 18:00 schreef Miousana het volgende:
[..]
Want melk voor een baby warm je ook op tot 200 graden.
Nee het is een pizza funghi en een pizza salamiquote:Op donderdag 28 juni 2012 18:02 schreef CrushedTinBox het volgende:
Straks blijkt het de pizza inferno te zijn.
Nee, dat is veel te koud. 500 graden moet goed zijn.quote:
Ooooohquote:Op donderdag 28 juni 2012 18:03 schreef Miousana het volgende:
[..]
Nee, dat is veel te koud. 500 graden moet goed zijn.
als je er toch ben, waarom verpieterd mijn peterselie altijd wat ik doe?quote:Op donderdag 28 juni 2012 18:01 schreef Miousana het volgende:
[..]
Juist, ik ben vrouw. Ik leef in de keuken.
Peterselie moet je goed fijnkauwen en dan in je eten stoppen. Zo haal je de smaak echt naar boven.quote:Op donderdag 28 juni 2012 18:04 schreef Kroc het volgende:
[..]
als je er toch ben, waarom verpieterd mijn peterselie altijd wat ik doe?
laatst ook gnocchi gemaakt, doe jij ook kartelen met een vork of is dat alleen maar mooiboii shit?
ik bedoel meer, mijn plantje, altijd gaat tie doodquote:Op donderdag 28 juni 2012 18:08 schreef Miousana het volgende:
[..]
Peterselie moet je goed fijnkauwen en dan in je eten stoppen. Zo haal je de smaak echt naar boven.
Ik ging over mijn nek toen ik dit las.quote:Op donderdag 28 juni 2012 18:17 schreef geevee het volgende:
Wat woestijnvos zegt,gewoon een kookcursus volgen,of vraag je moeder of ze je op de vingers wil kijken terwijl je met een recept aan de slag gaat.
Succes ermee,ik ga nu voor mijn moeder een maaltijd bereiden.
(rode kool met aardappelen even stampen voor opdienen) balletje gehakt erbij en een beetje jus
en dan maar eten.
minder zon gevenquote:Op donderdag 28 juni 2012 18:11 schreef Kroc het volgende:
[..]
ik bedoel meer, mijn plantje, altijd gaat tie dood
Dit. Het liefst in een doos op je zolder verstoppen.quote:
Maak pasta, dat kan iedere idioot.quote:Op donderdag 28 juni 2012 18:22 schreef Argo het volgende:
Trouwens wat zal ik morgen eten? Zonder flauwekul morgen en overmorgen zijn ze weg.
gekruide aardappelkwartjes met pittige kipfilet + ijsbergsla en komkommer met honingsaus.quote:Op donderdag 28 juni 2012 18:22 schreef Argo het volgende:
Trouwens wat zal ik morgen eten? Zonder flauwekul morgen en overmorgen zijn ze weg.
Hey, hoe is het? Ik ben chefkok!quote:Op donderdag 28 juni 2012 18:25 schreef Juminelle het volgende:
Mannen die niet kunnen kokenInstant turn off.
[..]
Maak pasta, dat kan iedere idioot.
Dit dus. Jezelf kunnen redden als het nodig is in ieder geval.quote:Op donderdag 28 juni 2012 19:34 schreef ThaTim het volgende:
Je hoeft geen topkok te zijn, maar aantal gerechten moet je toch kunnen maken.
leer het maar eten of verhongerquote:Op donderdag 28 juni 2012 21:45 schreef Argo het volgende:
Ik lust geen sla en hekel aardappelen. Ik haal wel chinees of snackbroodjes van Mora. Zo ongezond als wat maar wat zou het.
Het is allemaal de schuld van mijn ouders.
quote:Op donderdag 28 juni 2012 21:45 schreef Argo het volgende:
Ik lust geen sla en hekel aardappelen. Ik haal wel chinees of snackbroodjes van Mora. Zo ongezond als wat maar wat zou het.
quote:
Nee hoor ze kunnen wel koken, maar ik proef het nooit, en vind het allemaal maar goor. Omdat ze me vroeger nooit forceerde het te eten.quote:Op donderdag 28 juni 2012 22:48 schreef Life2.0 het volgende:
[..]
leer het maar eten of verhonger
fyi: 99% van de dingen die je "niet lust" komt omdat je ouders niet kunnen koken
heb een jaar een chef als huisgenoot gehad
Oh de -toen ik 3 was was het vies en nu ben ik volwassen maar wil ik het nog niet eten-instellingquote:Op donderdag 28 juni 2012 23:16 schreef Argo het volgende:
[..]
Nee hoor ze kunnen wel koken, maar ik proef het nooit, en vind het allemaal maar goor. Omdat ze me vroeger nooit forceerde het te eten.
Pro-tip:quote:Op donderdag 28 juni 2012 18:22 schreef Argo het volgende:
Trouwens wat zal ik morgen eten? Zonder flauwekul morgen en overmorgen zijn ze weg.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |