Dat dacht ik al, maar via de naam van het plaatje kwam ik op de site. Als alternatief kan je nog een vlaaideeg (gistdeeg) proberen, of een Linzertorte deeg.quote:Op vrijdag 11 mei 2012 12:45 schreef Tegan het volgende:
[..]
Dat was een googleplaatjessearch . Maar bedankt.
Er moeten droge bonen in tijdens het bakken voor de vorm. Zou dat ook kunnen met rijst of zonder iets?quote:Op vrijdag 11 mei 2012 13:37 schreef MaximusTG het volgende:
[..]
Dat dacht ik al, maar via de naam van het plaatje kwam ik op de site. Als alternatief kan je nog een vlaaideeg (gistdeeg) proberen, of een Linzertorte deeg.
voor zover ik weet luchtiger.quote:Op vrijdag 11 mei 2012 10:48 schreef Isegrim het volgende:
Ik heb nog nooit maizena in een cake gedaan... Wat is het idee daarvan?
Heb die cakejes vroeger ook veel gegeten . Nu laat ik ze ook liggen omdat ik er geen 3 op kan voor ze niet meer vers zijn.quote:Op dinsdag 15 mei 2012 22:48 schreef Sandous het volgende:
Lang niks gebakken, kwam vandaag langs bij de AH XL en heb lang naar cakjes zitten kijken, tot een oud dametje zei:
Deze moet je nemen...!! Ik weet dat het een jaar terug een hype was..
[ afbeelding ]
Ik heb m een jaar terug gegeten en herinnerde mij dat ie verdomd mnommnom was. Iemand een recept?
*uiteindelijk laten liggen hoor*
Je kan het ook kleuren met dikgekookte bietensapquote:Op zondag 6 mei 2012 10:39 schreef Taartje het volgende:
Jup, ik. Ik maakte de taart met dit recept. De taart was lekker maar vrij machtig, het glazuur was niet te pruimen. In verhouding veeeel te veel boter, echt Amerikaans dus. Zoek je een goed recept, let dan vooral daarop is dus mijn tip. En wat betreft het bakken: er gaat veel rode kleurstof in, dus wees vooral voorzichtig met knoeien en maak al je keukenspullen zo snel mogelijk weer schoon!
oohh myquote:Op donderdag 17 mei 2012 19:48 schreef sjanette het volgende:
Vandaag een Banana Cream Pie gemaakt naar een recept van Joyofbaking.com
[ link | afbeelding ]
Banana cream pie by sjanette1, on Flickr
Voor mij heeft de taart teveel slagroom, maar de smaak was goed.
Zien er mooi uitquote:Op woensdag 16 mei 2012 17:42 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Schuimkoekjes
En nee, die zijn niet met chilipeper.
Dat is gedroogde, gemalen aardbei.
En door 't beslag zat een drupje rozenwater
(eigenlijk rozenessence, maar dat durf ik niet hardop te zeggen)
Ziet er lekker uit!quote:Op donderdag 17 mei 2012 19:48 schreef sjanette het volgende:
Vandaag een Banana Cream Pie gemaakt naar een recept van Joyofbaking.com
[ link | afbeelding ]
Banana cream pie by sjanette1, on Flickr
Voor mij heeft de taart teveel slagroom, maar de smaak was goed.
God wat wil ik die graag eens zelf maken. Het ding is dat dit heeele vochtige cakejes zijn, dus het kan niet met gewoon cakespul. Beetje vettig is het ook en best licht.quote:Op dinsdag 15 mei 2012 22:48 schreef Sandous het volgende:
Lang niks gebakken, kwam vandaag langs bij de AH XL en heb lang naar cakjes zitten kijken, tot een oud dametje zei:
Deze moet je nemen...!! Ik weet dat het een jaar terug een hype was..
[ afbeelding ]
Ik heb m een jaar terug gegeten en herinnerde mij dat ie verdomd mnommnom was. Iemand een recept?
*uiteindelijk laten liggen hoor*
Deze komt over 10 minuutjes uit de oven, ben benieuwd!quote:Op zaterdag 28 april 2012 20:11 schreef sjanette het volgende:
Vanochtend vroeg al een Chocolate Chip taart gemaakt naar een recept van Uit de keuken van Levine
( http://tinyurl.com/7e8pstn )
[ link | afbeelding ]
Chocolate Chip tart by sjanette1, on Flickr
Mmmm die ziet er idd mnommnom uit jaquote:Op dinsdag 15 mei 2012 22:48 schreef Sandous het volgende:
Lang niks gebakken, kwam vandaag langs bij de AH XL en heb lang naar cakjes zitten kijken, tot een oud dametje zei:
Deze moet je nemen...!! Ik weet dat het een jaar terug een hype was..
[ afbeelding ]
Ik heb m een jaar terug gegeten en herinnerde mij dat ie verdomd mnommnom was. Iemand een recept?
*uiteindelijk laten liggen hoor*
En??quote:Op donderdag 17 mei 2012 22:40 schreef Bakkerd het volgende:
[..]
Deze komt over 10 minuutjes uit de oven, ben benieuwd!
quote:Op zondag 20 mei 2012 18:55 schreef The_Hives het volgende:
vandaag pepernoten gemaakt, gewoon omdat het kan
Dacht dat ik de enige was die dat had .quote:Op donderdag 17 mei 2012 20:06 schreef fotostarter het volgende:
Z
[..]
Zien er mooi uit
Krijg alleen altijd kippenvel als ik die dingen eet. Net zoals die schuimblokken...
http://www.kookpunt.nl/fa(...)ium/nl/product/3362/quote:
bedoelde een rechthoekquote:Op zondag 20 mei 2012 20:59 schreef Lienekien het volgende:
[..]
http://www.kookpunt.nl/fa(...)ium/nl/product/3362/
Ik dacht aan zoiets, afgaand op je beschrijving.
Toevallig gister in Dille & Kamille beland en een folder meegenomen, waar een afbeelding staat van geribbelde rand met losse bodem.quote:Op zondag 20 mei 2012 20:43 schreef Estolan het volgende:
Question:
Ik ben op zoek naar een bakvorm geribbeld met uitneembare bodem: 35x7cm
Iemand een online adresje? ( of winkel in Den Haag )
die tent ken ik, kom ook veel ronde tegenquote:Op zondag 20 mei 2012 21:05 schreef AnneX het volgende:
[..]
Toevallig gister in Dille & Kamille beland en een folder meegenomen, waar een afbeelding staat van geribbelde rand met losse bodem.
Hullie hebben ook een webshop.
http://www.dille-kamille.nl/nl/content/516/bakken Zie nr. 17.
Tip: zet jezelf op budget voor je naar binnengaat
Edit: nu pas zie ik dat je een rechthoekige vorm zoekt...
Yessquote:Op zondag 20 mei 2012 21:28 schreef Dragonberry het volgende:
Ik weet volgens mij wat je bedoelt, kom ze heel vaak tegen op Amerikaanse food blogs en volgens mij ook weleens gezien bij masterchef
[ afbeelding ]
zodat je zoiets krijgt dus?
Ik kan alleen nog niet vinden waar je het kan kopen..
en waarom past dat niet in een ronde vorm? of een vorm met andere afmetingen ?quote:Op zondag 20 mei 2012 21:07 schreef Estolan het volgende:
[..]
die tent ken ik, kom ook veel ronde tegen
Heb dus 35x7cm rechthoek nodig voor een recept.
Het is een recept voor die vorm. Dus dat lijkt mij dan de logische keuzequote:Op zondag 20 mei 2012 21:34 schreef firefly90 het volgende:
[..]
en waarom past dat niet in een ronde vorm? of een vorm met andere afmetingen ?
nou, niet als je de vorm alleen voor dat ene recept wilt kopen. Je hebt genoeg alternatieven. Uiteindelijk gaat het om de inhoud....... met andere blikken is alleen de vorm iets andersquote:Op zondag 20 mei 2012 21:36 schreef Estolan het volgende:
[..]
Het is een recept voor die vorm. Dus dat lijkt mij dan de logische keuze
True, ik weet alleen niet of je, als het formaat anders is, genoeg hebt voor de bodemquote:Op zondag 20 mei 2012 21:42 schreef The_Hives het volgende:
[..]
nou, niet als je de vorm alleen voor dat ene recept wilt kopen. Je hebt genoeg alternatieven. Uiteindelijk gaat het om de inhoud....... met andere blikken is alleen de vorm iets anders
koop je een ronde vorm met een diameter van 17 cmquote:Op zondag 20 mei 2012 21:36 schreef Estolan het volgende:
[..]
Het is een recept voor die vorm. Dus dat lijkt mij dan de logische keuze
quote:Op zondag 20 mei 2012 22:02 schreef floris_b het volgende:
[..]
koop je een ronde vorm met een diameter van 17 cm
oppervlakte berekenenquote:Op zondag 20 mei 2012 21:44 schreef Estolan het volgende:
[..]
True, ik weet alleen niet of je, als het formaat anders is, genoeg hebt voor de bodem
Kan ookquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |