Lekkerquote:Op zaterdag 28 april 2012 17:42 schreef Goudvis87 het volgende:
[ afbeelding ]
Appelkruimeltaart, van dit recept http://www.appelkruimeltaart-recept.nl/appelkruimeltaart-recept
Gister op werk op getrakteerd, erg lekker.
Was beetje eigenwijs door wat minder melk door de bodem te doen, geen aanrader. Wordt tie net wat te droog van. Ook andere appels gebruikt (Jonagold) vind ik zelf lekkerder. Erg lekker gelukt
Ziet er erg lekker uit, heb het recept als pdf gedownload (heb net een kast vol taart en cake - gekocht in de winkel - dus die eerst maar eens opeten voordat ik zelf weer wat ga bakken).quote:Op zaterdag 28 april 2012 17:42 schreef Goudvis87 het volgende:
Appelkruimeltaart, van dit recept http://www.appelkruimeltaart-recept.nl/appelkruimeltaart-recept
Gister op werk op getrakteerd, erg lekker.
Was beetje eigenwijs door wat minder melk door de bodem te doen, geen aanrader. Wordt tie net wat te droog van. Ook andere appels gebruikt (Jonagold) vind ik zelf lekkerder. Erg lekker gelukt
volgens mij is dit mega zoet, bij het zien van de foto springen de vullingen al bijna uit mijn kiezen..quote:Op zondag 6 mei 2012 10:20 schreef Bleie het volgende:
Heeft iemand weleens een red velvet cake gemaakt / gegeten? Ze zien er zo gaaf uit. Eventueel tips voor recepten (vooral voor de frosting) zijn ook welkom!
[ afbeelding ]
quote:-150 g bloem
-40 g maizena
-zout
-9 eieren
-225 g tafelsuiker
(...)
Meng bloem, maizena en een snufje zout. Zet een beslagkom in een bak met lauwwarm water en klop hierin de eieren met de tafelsuiker met de handmixer op de middelste stand in ca 10 min tot een dik en schuimig mengsel. Zeef het bloemmengsel in gedeelten boven het eimengsel en spatel het er voorzichtig door. Vet een vorm of ovenschaal van 20x30 cm in. Bekleed de bodem met bakpapier. Vet ook het bakpapier in en bestuif het dun met bloem. Schep het beslag in de vorm en bak het 30-40 min. gaar in het midden van een voorverwarmde oven op 175C. Schakel de oven uit en laat de taart nog circa 10 min. in de uitgeschakelde oven staan, met de deur op een kier. (...)
Namens familie nog bedankt.quote:Op zondag 6 mei 2012 13:34 schreef MaximusTG het volgende:
Ja, ik denk eerder dat je eimengsel niet luchtig genoeg geworden was, en/of dat je het bloemmengsel er niet voorzichtig genoeg doorheen gespateld hebt. Alle luchtigheid die erin zit komt namelijk van dat eimengsel, je hebt immers geen rijsmiddelen in je beslag.
Dat was een googleplaatjessearchquote:Op donderdag 10 mei 2012 20:53 schreef MaximusTG het volgende:
Dat staat er toch gewoon bij
http://www.libelle-lekker(...)em-en-vanillepudding
Wordt het droger van?quote:Op vrijdag 11 mei 2012 10:48 schreef Isegrim het volgende:
Ik heb nog nooit maizena in een cake gedaan... Wat is het idee daarvan?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |