En jouw taart is ook heel mooi! Ik wilde al heel lang een meringuetaart maken! Misschien dit weekend.quote:Op donderdag 19 april 2012 16:57 schreef Goudvis87 het volgende:
[..]
WAUW!!!
Ik ben zelf trots op m'n citroen meringuetaart, naar dit recept: http://www.deliciousmagazine.nl/2011/05/06/citroen-meringuetaart/
[ afbeelding ]
Ze zien er vaak mooier uit dan dat ze smaken inderdaad. Maar als je er een smaakje aangeeft/goed vult smaken ze best goed hoor.quote:Op donderdag 19 april 2012 16:58 schreef Sjeen het volgende:
Owwww. die ziet er zo lekker uit!
Wat macarons betreft, die vind ik altijd heel mooi, delicaat en nooit lekker
Ziet er mooi uit!!quote:Op donderdag 19 april 2012 16:57 schreef Goudvis87 het volgende:
[..]
WAUW!!!
Ik ben zelf trots op m'n citroen meringuetaart, naar dit recept: http://www.deliciousmagazine.nl/2011/05/06/citroen-meringuetaart/
[ afbeelding ]
Ik heb er nog nooit een gegetenquote:Op donderdag 19 april 2012 16:58 schreef Sjeen het volgende:
Owwww. die ziet er zo lekker uit!
Wat macarons betreft, die vind ik altijd heel mooi, delicaat en nooit lekker
Thanks!! Het recept wat ik gebruikt heb is heel duidelijk, dat werkt echt prettig, dus is wel een aanraderquote:Op vrijdag 20 april 2012 16:45 schreef Landysh het volgende:
En jouw taart is ook heel mooi! Ik wilde al heel lang een meringuetaart maken! Misschien dit weekend.
Oe, klinkt lekker! Ben heel benieuwd naar het resultaatquote:Op dinsdag 24 april 2012 15:07 schreef MaximusTG het volgende:
Ik denk dat ie beter in dit topic past dan het taartentopic, maar ik ga morgen een Aprikosen-Apfel-Kuchen mit Kokosstreuseln maken.
Uit dit boek:
Tis een gistdeeg, met als vulling gepureerde gebonden abrikozen met appel. Bovenop een Streusel (kruimels) van bloem, boter, suiker en kokos.
Ziet er erg lekker uit! Maar ik heb geen koelkast in de garage... Wel in de bijkeukenquote:Op dinsdag 24 april 2012 15:21 schreef Goudvis87 het volgende:
CRÊPES CAKE WITH CHOCOLATE MERINGUE FROSTING
<snip>
Laat koelen in de koelkast in de garage, serveer in kleine puntjes bij de koffie
Ooooo wat een plaatjesquote:Op woensdag 25 april 2012 14:59 schreef MaximusTG het volgende:
Aprikozenapfelkuchen is klaar!
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
Twee gebakken, 1 van 22 cm, 1 van 26 cm.
Zien er knetter goed uit!!!quote:Op woensdag 25 april 2012 16:22 schreef MaximusTG het volgende:
Nope, is voor mn vriendin. Die neemt taart mee naar dr werk. Maar had geen tijd om ze te maken. En ik ben er ook wel ietsje beter in
. Mooi zijn ze he? Was vooral trots op de vlechten
.
Die zien er super uit zegquote:Op woensdag 25 april 2012 14:59 schreef MaximusTG het volgende:
Aprikozenapfelkuchen is klaar!
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
Twee gebakken, 1 van 22 cm, 1 van 26 cm.
Ziet er ook goed uit! Hebbie een recept van die snickerkoek?quote:Op woensdag 25 april 2012 21:12 schreef Tooto7moe het volgende:
griesmeelkoekjes
[ afbeelding ]
chocolade creme fraiche cakejes
[ afbeelding ]
snickerkoek
[ afbeelding ]
Ja daar ben ik ook wel benieuwd naarquote:Op donderdag 26 april 2012 07:52 schreef Goudvis87 het volgende:
[..]
Ziet er ook goed uit! Hebbie een recept van die snickerkoek?
Ja, klopt, die hebben ook nog een veel grotere 'bakcultuur'. Wat je daar allemaal in de winkels kan krijgen..Dat boek dat ik hier boven postte is zeker een aanrader, al is ie soms een beetje vaag. Met dingen als 'een klein blik abrikozen'. En een "Würfel Frischhefe" (blokje verse gist, 42 gr).quote:Op woensdag 25 april 2012 20:00 schreef Tooto7moe het volgende:
die kuche ziet er idd lekker uit!
Ik wil een duits bakboek halen, die duitsers hebben veel lekkere kuchen.
Oeh, dat ziet er allemaal zo lekker uit!quote:Op woensdag 25 april 2012 21:12 schreef Tooto7moe het volgende:
griesmeelkoekjes
[ afbeelding ]
chocolade creme fraiche cakejes
[ afbeelding ]
snickerkoek
[ afbeelding ]
Lekkerquote:Op zaterdag 28 april 2012 17:42 schreef Goudvis87 het volgende:
[ afbeelding ]
Appelkruimeltaart, van dit recept http://www.appelkruimeltaart-recept.nl/appelkruimeltaart-recept
Gister op werk op getrakteerd, erg lekker.
Was beetje eigenwijs door wat minder melk door de bodem te doen, geen aanrader. Wordt tie net wat te droog van. Ook andere appels gebruikt (Jonagold) vind ik zelf lekkerder. Erg lekker gelukt
Ziet er erg lekker uit, heb het recept als pdf gedownload (heb net een kast vol taart en cake - gekocht in de winkel - dus die eerst maar eens opeten voordat ik zelf weer wat ga bakken).quote:Op zaterdag 28 april 2012 17:42 schreef Goudvis87 het volgende:
Appelkruimeltaart, van dit recept http://www.appelkruimeltaart-recept.nl/appelkruimeltaart-recept
Gister op werk op getrakteerd, erg lekker.
Was beetje eigenwijs door wat minder melk door de bodem te doen, geen aanrader. Wordt tie net wat te droog van. Ook andere appels gebruikt (Jonagold) vind ik zelf lekkerder. Erg lekker gelukt
volgens mij is dit mega zoet, bij het zien van de foto springen de vullingen al bijna uit mijn kiezen..quote:Op zondag 6 mei 2012 10:20 schreef Bleie het volgende:
Heeft iemand weleens een red velvet cake gemaakt / gegeten? Ze zien er zo gaaf uit. Eventueel tips voor recepten (vooral voor de frosting) zijn ook welkom!
[ afbeelding ]
quote:-150 g bloem
-40 g maizena
-zout
-9 eieren
-225 g tafelsuiker
(...)
Meng bloem, maizena en een snufje zout. Zet een beslagkom in een bak met lauwwarm water en klop hierin de eieren met de tafelsuiker met de handmixer op de middelste stand in ca 10 min tot een dik en schuimig mengsel. Zeef het bloemmengsel in gedeelten boven het eimengsel en spatel het er voorzichtig door. Vet een vorm of ovenschaal van 20x30 cm in. Bekleed de bodem met bakpapier. Vet ook het bakpapier in en bestuif het dun met bloem. Schep het beslag in de vorm en bak het 30-40 min. gaar in het midden van een voorverwarmde oven op 175C. Schakel de oven uit en laat de taart nog circa 10 min. in de uitgeschakelde oven staan, met de deur op een kier. (...)
Namens familie nog bedankt.quote:Op zondag 6 mei 2012 13:34 schreef MaximusTG het volgende:
Ja, ik denk eerder dat je eimengsel niet luchtig genoeg geworden was, en/of dat je het bloemmengsel er niet voorzichtig genoeg doorheen gespateld hebt. Alle luchtigheid die erin zit komt namelijk van dat eimengsel, je hebt immers geen rijsmiddelen in je beslag.
Dat was een googleplaatjessearchquote:Op donderdag 10 mei 2012 20:53 schreef MaximusTG het volgende:
Dat staat er toch gewoon bij
http://www.libelle-lekker(...)em-en-vanillepudding
Wordt het droger van?quote:Op vrijdag 11 mei 2012 10:48 schreef Isegrim het volgende:
Ik heb nog nooit maizena in een cake gedaan... Wat is het idee daarvan?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |