En jouw taart is ook heel mooi! Ik wilde al heel lang een meringuetaart maken! Misschien dit weekend.quote:Op donderdag 19 april 2012 16:57 schreef Goudvis87 het volgende:
[..]
WAUW!!!
Ik ben zelf trots op m'n citroen meringuetaart, naar dit recept: http://www.deliciousmagazine.nl/2011/05/06/citroen-meringuetaart/
[ afbeelding ]
Ze zien er vaak mooier uit dan dat ze smaken inderdaad. Maar als je er een smaakje aangeeft/goed vult smaken ze best goed hoor.quote:Op donderdag 19 april 2012 16:58 schreef Sjeen het volgende:
Owwww. die ziet er zo lekker uit!
Wat macarons betreft, die vind ik altijd heel mooi, delicaat en nooit lekker
Ziet er mooi uit!!quote:Op donderdag 19 april 2012 16:57 schreef Goudvis87 het volgende:
[..]
WAUW!!!
Ik ben zelf trots op m'n citroen meringuetaart, naar dit recept: http://www.deliciousmagazine.nl/2011/05/06/citroen-meringuetaart/
[ afbeelding ]
Ik heb er nog nooit een gegetenquote:Op donderdag 19 april 2012 16:58 schreef Sjeen het volgende:
Owwww. die ziet er zo lekker uit!
Wat macarons betreft, die vind ik altijd heel mooi, delicaat en nooit lekker
Thanks!! Het recept wat ik gebruikt heb is heel duidelijk, dat werkt echt prettig, dus is wel een aanraderquote:Op vrijdag 20 april 2012 16:45 schreef Landysh het volgende:
En jouw taart is ook heel mooi! Ik wilde al heel lang een meringuetaart maken! Misschien dit weekend.
Oe, klinkt lekker! Ben heel benieuwd naar het resultaatquote:Op dinsdag 24 april 2012 15:07 schreef MaximusTG het volgende:
Ik denk dat ie beter in dit topic past dan het taartentopic, maar ik ga morgen een Aprikosen-Apfel-Kuchen mit Kokosstreuseln maken.
Uit dit boek:
Tis een gistdeeg, met als vulling gepureerde gebonden abrikozen met appel. Bovenop een Streusel (kruimels) van bloem, boter, suiker en kokos.
Ziet er erg lekker uit! Maar ik heb geen koelkast in de garage... Wel in de bijkeukenquote:Op dinsdag 24 april 2012 15:21 schreef Goudvis87 het volgende:
CRÊPES CAKE WITH CHOCOLATE MERINGUE FROSTING
<snip>
Laat koelen in de koelkast in de garage, serveer in kleine puntjes bij de koffie
Ooooo wat een plaatjesquote:Op woensdag 25 april 2012 14:59 schreef MaximusTG het volgende:
Aprikozenapfelkuchen is klaar!
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
Twee gebakken, 1 van 22 cm, 1 van 26 cm.
Zien er knetter goed uit!!!quote:Op woensdag 25 april 2012 16:22 schreef MaximusTG het volgende:
Nope, is voor mn vriendin. Die neemt taart mee naar dr werk. Maar had geen tijd om ze te maken. En ik ben er ook wel ietsje beter in
. Mooi zijn ze he? Was vooral trots op de vlechten
.
Die zien er super uit zegquote:Op woensdag 25 april 2012 14:59 schreef MaximusTG het volgende:
Aprikozenapfelkuchen is klaar!
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
Twee gebakken, 1 van 22 cm, 1 van 26 cm.
Ziet er ook goed uit! Hebbie een recept van die snickerkoek?quote:Op woensdag 25 april 2012 21:12 schreef Tooto7moe het volgende:
griesmeelkoekjes
[ afbeelding ]
chocolade creme fraiche cakejes
[ afbeelding ]
snickerkoek
[ afbeelding ]
Ja daar ben ik ook wel benieuwd naarquote:Op donderdag 26 april 2012 07:52 schreef Goudvis87 het volgende:
[..]
Ziet er ook goed uit! Hebbie een recept van die snickerkoek?
Ja, klopt, die hebben ook nog een veel grotere 'bakcultuur'. Wat je daar allemaal in de winkels kan krijgen..Dat boek dat ik hier boven postte is zeker een aanrader, al is ie soms een beetje vaag. Met dingen als 'een klein blik abrikozen'. En een "Würfel Frischhefe" (blokje verse gist, 42 gr).quote:Op woensdag 25 april 2012 20:00 schreef Tooto7moe het volgende:
die kuche ziet er idd lekker uit!
Ik wil een duits bakboek halen, die duitsers hebben veel lekkere kuchen.
Oeh, dat ziet er allemaal zo lekker uit!quote:Op woensdag 25 april 2012 21:12 schreef Tooto7moe het volgende:
griesmeelkoekjes
[ afbeelding ]
chocolade creme fraiche cakejes
[ afbeelding ]
snickerkoek
[ afbeelding ]
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |