Er staan ook gewoon recepten voor op internet die er dichtbij in de buurt komen, maar lang niet origineel zijn. Slagroom met mascarpone opkloppen inderdaad. Origineel is het gewoon slagroom dat heeeel langzaam ingedikt is om het lobbig te maken. Zie dit recept.quote:Op zaterdag 7 april 2012 21:33 schreef SiGNe het volgende:
Zou je het erg jonge roomkaas kunnen noemen?
Dan weet ik in welk hokje ik het ongeveer moet stoppen..
Kan ook, uiteindelijk heb ik ze maar in de oven onder de grill gedaan. Stinken!quote:
Jep, aan een vork prikken en boven de gasvlam roosteren, of met een verfbrander/soldeerlampquote:
Eieren scheiden en eiwit stijfslaan, en voorzichtig door het beslag enveloperen (niet roeren, omslaan met een spatel) en eventueel bloem vervangen door zelfrijzend bakmeel.quote:Op donderdag 12 april 2012 00:14 schreef nexus-pilot het volgende:
Dit is mijn recept voor brownies:
-250gr chocola
-250gr boter
-4 eieren
-150gr suiker
-80gr bloem
Als ik dit maak, zijn mn brownies redelijk zwaar, hoe kan ik deze luchtig maken?
Dit is mijn brownie recept:quote:Op donderdag 12 april 2012 00:14 schreef nexus-pilot het volgende:
Dit is mijn recept voor brownies:
-250gr chocola
-250gr boter
-4 eieren
-150gr suiker
-80gr bloem
Als ik dit maak, zijn mn brownies redelijk zwaar, hoe kan ik deze luchtig maken?
Die van trouwquote:Op donderdag 12 april 2012 12:30 schreef MaximusTG het volgende:
Is dat jouw recept, of die van de Trouw?:
http://www.trouw.nl/tr/nl(...)02/12/Brownies.dhtml
Pech voor je, ben verhuizing aan het voorbereiden, bijna alle boeken en aantekeningen is al ingepakt.quote:Op donderdag 12 april 2012 15:35 schreef PyTh het volgende:
Piet graag jouw recept voor de lekkerste Ossobuco?
Heb ik weerquote:Op donderdag 12 april 2012 21:07 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Pech voor je, ben verhuizing aan het voorbereiden, bijna alle boeken en aantekeningen is al ingepakt.
je kan ook gewoon DM gebruikenquote:Op vrijdag 13 april 2012 12:05 schreef golfer het volgende:
Piet even tussendoor maar even hier: je allergrootste 'vriend' Joop Braakhekke vekoopt Le Garage.
Joh.quote:
Darn, en ik heb net een huis gekocht met twee garages.quote:Op vrijdag 13 april 2012 12:05 schreef golfer het volgende:
Piet even tussendoor maar even hier: je allergrootste 'vriend' Joop Braakhekke vekoopt Le Garage.
Ik heb laatst deze gemaakt van Jeroen Meus. Was erg lekker.quote:Op donderdag 12 april 2012 15:35 schreef PyTh het volgende:
Piet graag jouw recept voor de lekkerste Ossobuco?
Bedankt HerrPiet, ik ga 'm zo eens testen alleen met pappardelle ipv spaghettiquote:Op vrijdag 13 april 2012 14:30 schreef HerrPiet het volgende:
[..]
Ik heb laatst deze gemaakt van Jeroen Meus. Was erg lekker.
http://www.een.be/programmas/dagelijkse-kost/recepten/ossobuco
Succes Je gaat er geen spijt van krijgen.quote:Op vrijdag 13 april 2012 16:43 schreef PyTh het volgende:
[..]
Bedankt HerrPiet, ik ga 'm zo eens testen alleen met pappardelle ipv spaghetti
Je kan een levenmiddelkleurstof nemen, baukje heeft die in het bakassortiement in de supermarkt. Of je gebruikt wat Doodgekookte spinazie die je met wat joghurt staafmixert tot een groene brij.quote:Op zaterdag 14 april 2012 16:13 schreef zeeuws_meisje het volgende:
Ik wil graag een yoghurt/bavarois taart maken, met granny smith appels. En dan de puree van appels gemarmerd door het slagroom/yoghurt mengsel doen. Voor de 24kitchen kijkers: een kruising tussen de victoria appeltaart en de gemarmerde mango-yoghurt taart uit Rudolphs Bakery. In plaats van de mangopuree wil ik dus de granny smith puree maken van de Victoria appeltaart. Maar die is van zichzelf een beetje bleekjes. Hebben jullie tips om die granny smith puree op natuurlijke wijze de kleur van de schil te geven zodat dat een mooi marmereffect geeft?
Kortom een recept voor (licht) groene kleurstof.
Bedankt alvast!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |