Het ging niet om het rauw zijn, het ging om het varkensvlees. Moet rundvlees zijn. Dat gejammer over bacteriën en zoquote:Op vrijdag 30 maart 2012 13:59 schreef koei het volgende:
[..]
Ik snap dat soort dingen nooit. Waarom zou je dat gaan doen? Paar jaar geleden hadden ze ook zo'n aflevering over separatorvlees waar ze knakworstjes van maken, kwam ook zo'n oud vrouwtje haar knakworstjes van Unox terug brengen voor andere knakworstjes die ze wel van echt vlees makenALLE knakworstjes worden van separatorvlees gemaakt dus het vrouwtje is uiteindelijk zonder knakworstjes naar huis gegaan! Hetzelfde geldt voor Filet Americain. Als het lekker is, maakt het toch niet uit waar het vandaan komt, ik eet er geen broodje minder om! In meerdere soorten koffie van Starbucks zitten ook vermalen insecten om het een mooi kleurtje te geven
/care.quote:Op vrijdag 30 maart 2012 14:00 schreef Sharana_LV het volgende:
[..]
Niet alleen in koffie van starbucks, ook in m&ms en roze koeken enzo
1 ding moet je de Japanse keuken meegeven: Wagyuquote:Op vrijdag 30 maart 2012 13:45 schreef Fallen het volgende:
Eerlijk is eerlijk, de Japanse keuken is helaas niet aan mij besteed. Heb niks met vis, maar ook de meeste vleesgerechten vind ik niet super.
De smaak van de sojasauzen, tofu-blokjes, zeeplantjes, sesam-dingetjes, wasabi, specifieke kruiden en specerijen... het is het net niet allemaal voor mij.
Geef mij maar de mediteraanse keuken. Ovengerechten met tomaat, gegrilde groenten, gehakt, kaasjes, dingetjes en frisse salades met feta. Dan heb je me!
feta vind ik dan weer niks. Ik ben ook geen visliefhebber, maar Sashimi met van die saus erbij is echt heerlijk! En vlees kunnen ze ook heel goed klaar maken. Is misschien nog wel lekkerder dan Sashimi. Alleen die zeeplantjes en zure groenten vind ik niks, maar dat is ook niet belangrijk!quote:Op vrijdag 30 maart 2012 13:45 schreef Fallen het volgende:
Eerlijk is eerlijk, de Japanse keuken is helaas niet aan mij besteed. Heb niks met vis, maar ook de meeste vleesgerechten vind ik niet super.
De smaak van de sojasauzen, tofu-blokjes, zeeplantjes, sesam-dingetjes, wasabi, specifieke kruiden en specerijen... het is het net niet allemaal voor mij.
Geef mij maar de mediteraanse keuken. Ovengerechten met tomaat, gegrilde groenten, gehakt, kaasjes, dingetjes en frisse salades met feta. Dan heb je me!
En als je het niet kent, gewoon proberenquote:Op vrijdag 30 maart 2012 14:03 schreef Sharana_LV het volgende:
[..]
/care idd
als iets lekker is gewoon eten
Vind ik ook niet weg te krijgen.quote:Op vrijdag 30 maart 2012 13:49 schreef Poit het volgende:
[..]
Net zo rauw als je filet american
Hoorde dat de aflevering van de keuringsdiensts van waarde gisteren daarover ging en behoorlijk confronterend was.. Vanavond maar eens kijken
Levend? Dood? Gefrituurd?quote:
Ga hem ook nog wel kijken al vind ik het programma niet meer zo leuk.. Het is vooral veel een beetje huilie huilie doen en er worden weinig tot geen bijzondere dingen 'ontdenkt'quote:Op vrijdag 30 maart 2012 14:04 schreef Murdera het volgende:
[..]
Vind ik ook niet weg te krijgen.
Confronterend.. Ach. Dat is ook een beetje overdreven.
Wel een aardige aflevering, dus ik zou hem zeker kijken.
Gefrituurd zijn het net chipjesquote:Op vrijdag 30 maart 2012 14:05 schreef Murdera het volgende:
[..]
Levend? Dood? Gefrituurd?
Ik ben daar wel benieuwd naar.In nederland alleen nooit tegen gekomen.
Dood. Gefrituurd ook wel. Beste sashimi ooit, pijlstaartinktvis. Tien sec eerder leefde die nogquote:Op vrijdag 30 maart 2012 14:05 schreef Murdera het volgende:
[..]
Levend? Dood? Gefrituurd?
Ik ben daar wel benieuwd naar.In nederland alleen nooit tegen gekomen.
Wat maakt dat nou uit. Vlees is vlees zolang het lekker is!quote:Op vrijdag 30 maart 2012 14:00 schreef Pheno het volgende:
[..]
Het ging niet om het rauw zijn, het ging om het varkensvlees. Moet rundvlees zijn. Dat gejammer over bacteriën en zo
Levend kan je ze gewoon bij de viswinkel of dierenwinkel kopen. Vaak zat gebruikt op scouting voor een Expeditie Robinson-opkomst waarbij ze een sprinkhaan moesten eten als opdracht. Ze zijn niet eens zo vies, je moet ze alleen snel doodbijten.quote:Op vrijdag 30 maart 2012 14:05 schreef Murdera het volgende:
[..]
Levend? Dood? Gefrituurd?
Ik ben daar wel benieuwd naar.In nederland alleen nooit tegen gekomen.
Hehe, snap ik, je moet sommige dingen ook wel een beetje relativeren.quote:Op vrijdag 30 maart 2012 13:59 schreef koei het volgende:
[..]
Ik snap dat soort dingen nooit. Waarom zou je dat gaan doen? Paar jaar geleden hadden ze ook zo'n aflevering over separatorvlees waar ze knakworstjes van maken, kwam ook zo'n oud vrouwtje haar knakworstjes van Unox terug brengen voor andere knakworstjes die ze wel van echt vlees makenALLE knakworstjes worden van separatorvlees gemaakt dus het vrouwtje is uiteindelijk zonder knakworstjes naar huis gegaan! Hetzelfde geldt voor Filet Americain. Als het lekker is, maakt het toch niet uit waar het vandaan komt, ik eet er geen broodje minder om! In meerdere soorten koffie van Starbucks zitten ook vermalen insecten om het een mooi kleurtje te geven
Yes !quote:Op vrijdag 30 maart 2012 14:07 schreef Sharana_LV het volgende:
Voor Nick ->deze dus ... het lijkt toch alsof hij zijn oogbal aan het likken is of whut?
Je mag het imho dan geen filet americain noemenquote:Op vrijdag 30 maart 2012 14:07 schreef koei het volgende:
[..]
Wat maakt dat nou uit. Vlees is vlees zolang het lekker is!
[..]
Ik vond het net als meelworm niet zo bijzonder, amper smaak aan.quote:
In alle geteste broodjes zat iig rundvlees.quote:Op vrijdag 30 maart 2012 14:09 schreef Pheno het volgende:
[..]
Je mag het imho dan geen filet americain noemendat hoort rundvlees te zijn. Voor de rest roesten die bacteriën me
Pork Americain zou ik rustig proberen.
Mja, zo kun je het ook zienquote:Op vrijdag 30 maart 2012 14:11 schreef STING het volgende:
[..]
In alle geteste broodjes zat iig rundvlees.
Jequote:
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |