Surequote:Op zondag 29 april 2012 17:56 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Nee maar Vegetariërs mogen hier ook posten, Veganisten zijn vrij tolerant
quote:Op maandag 20 februari 2012 18:10 schreef CSSO het volgende:
t is te hopen dat pietverdriet niet in dit topic reageert.
Zou je dat nu wel doen?quote:Op zondag 29 april 2012 17:45 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Eerlijk gezegd, nee, maar normaal was ik al niet zo van ''vlees op mijn brood'' meer het ttype
hagelslag, pindakaas, kaas of een gebakken, gekookt of gekluts ei, omeletje dus![]()
het enige dat ik lekker vind is vegetarische paté, maar dat het ik altijd gevonden, dus daar
is niet zoveel aan veranderd.
Deze, met champignons
[ afbeelding ]
Product eigenschappen
Biologisch
Vegetarisch
en de Jam's zijn ook lekkermaar verse aardbeien zijn natuurlijk altijd het allerlekkerste,
maar om voor nood in huis te hebben kan natuurlijk nooit kwaad !
http://www.zonnatura.nl/assortiment/
Ik klier niet, paddestoelen zijn geen plantenquote:Op zondag 29 april 2012 18:32 schreef habanero het volgende:
FkTwkGs2012 en Pietverdriet doe eens niet zo kinderachtig en ga in een ander topic lopen klieren.
En dan moet men er ook nog om denken wat voor stremsel voor die kaas is gebruikt..quote:Op zondag 29 april 2012 17:53 schreef Pietverdriet het volgende:
Ei, kaas en champigons zijn natuurlijk niet plantaardig, fan...
Als je het goed laat uitlekken, kan je het als saté op stokjes bereiden in de grillpan volgens mij? (bbq met dit weer is ook niet wat) Een soja-gember sausje erbij, en presto.quote:Op donderdag 3 mei 2012 01:04 schreef jerney het volgende:
Oh en... Brrrr... We waren vandaag in de Chinese supermarkt en mijn lief kwam opeens breed grijnzend met allerlei verschrikkelijke blikjes aan zetten.Mock duck, chicken en weet ik wat voor engs nog meer. Maar hij was nieuwsgierig en geamuseerd, dus nu zijn we de trotse eigenaar van een blikje mock pork. Alsof echte pork niet vies genoeg is.
![]()
The things you do for love
Flikker toch gewoon op uit dit topic en neem meteen die achtelrijke POL gasten meequote:Op donderdag 3 mei 2012 08:28 schreef fruityloop het volgende:
[..]
Als je het goed laat uitlekken, kan je het als saté op stokjes bereiden in de grillpan volgens mij? (bbq met dit weer is ook niet wat) Een soja-gember sausje erbij, en presto.
Joh, doe niet zo opgefokt. Ik geef een bereidingsmethode in een CUL topic, that's all.quote:Op donderdag 3 mei 2012 08:34 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Flikker toch gewoon op uit dit topic en neem meteen die achtelrijke POL gasten mee
Zit kippenei-eiwit in, dat zit in bijna alle vega burgers die je in de supermarkt kan kopen trouwens. De shoarma stukjes van de Spar (en Aldi dacht ik ook) zijn vegan, ik weet niet of de AH ze ook heeft, die hier niet in ieder geval. Het enige wat de AH hier heeft wat vegan is is het vegetarische gehakt (dat kruimelspul) maar daar vind ik niks aan.quote:Op donderdag 22 maart 2012 14:39 schreef jerney het volgende:
Weet iemand toevallig of dieknakworstjes van de AH
plantaardig zijn?
Hmmm... It could workquote:Op donderdag 3 mei 2012 08:28 schreef fruityloop het volgende:
[..]
Als je het goed laat uitlekken, kan je het als saté op stokjes bereiden in de grillpan volgens mij? (bbq met dit weer is ook niet wat) Een soja-gember sausje erbij, en presto.
Thanks, goede post ookquote:Op donderdag 3 mei 2012 09:58 schreef Feeeeble het volgende:
[..]
Zit kippenei-eiwit in, dat zit in bijna alle vega burgers die je in de supermarkt kan kopen trouwens. De shoarma stukjes van de Spar (en Aldi dacht ik ook) zijn vegan, ik weet niet of de AH ze ook heeft, die hier niet in ieder geval. Het enige wat de AH hier heeft wat vegan is is het vegetarische gehakt (dat kruimelspul) maar daar vind ik niks aan.
Van de vegetarische slager is ook bijna niks vegan, alleen de kipstukjes dacht ik. Die heb ik een keer mogen proeven in de natuurwinkel waar ik zo nu en dan kom maar ik vond de textuur te vlezig. Maar ik ben sowieso geen fan van dingen die heel erg op vlees lijken...
Als ik zin heb in een hartige snack haal ik deze weleens:
[ afbeelding ]
Heel soms zijn ze ietsjes te droog maar wel lekker.
En deze tahoe is echt super lekker:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Heerlijk in pasta´s en saladesJe hebt heel veel verschillende soorten.
En een goede roomvervanger voor in bijvoorbeeld pastasaus is deze:
[ afbeelding ]
Leuk topic TS
Ik heb sowieso nooit tonijn gelustquote:Op donderdag 3 mei 2012 18:25 schreef RobinOok het volgende:
Hm, even voor de volledigheid. De tweede versie vegetarische tonijnsalade die ik van de week maakte smaakte wel nep.Ben een stuk minder enthousiast opeens, raar bijsmaakje. Sorry.
Advies: flink sambal erdoor.
Ik vond hem bijzonder zout. Vooral zout eigenlijk...quote:Op donderdag 3 mei 2012 18:25 schreef RobinOok het volgende:
Hm, even voor de volledigheid. De tweede versie vegetarische tonijnsalade die ik van de week maakte smaakte wel nep.Ben een stuk minder enthousiast opeens, raar bijsmaakje. Sorry.
Advies: flink sambal erdoor.
Nee eigenlijk krijg ik er geen last van! Tenminste niet van eieren en van af en toe brood met kaas. Als ik melk drink of yoghurt eet (wat ik eigenlijk nooit meer doe) dan krijg ik vaak last van slijmvorming in mijn keel en moet hoesten en ik vind dat veel zuivel- en melkproducten vaak te zwaar op mijn maag liggen. Sinds ik bijvoorbeeld sojaroom gebruik vind ik ''gewone'' slagroom echt smerig en veel te vet! Wel heftig dat jij zo sterk reageert op mozart kugelnquote:Op donderdag 3 mei 2012 21:21 schreef jerney het volgende:
Tristessa, krijg jij geen last als je opeens weer gewoon vegetarisch eet? Ik merk zelf dat ik buik- of hoofdpijn krijg dan. Zelfs van twee zielige mozart kugelntjes.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |