Is het misschien een idee om de OP een keer te updaten met de nieuwe linkjes enzo? Ik weet zelf niet echt hoe, maar het lijkt me wel handigquote:Op maandag 13 februari 2012 12:29 schreef DarkElf het volgende:
We zijn alweer toe aan het zesde deel!
Fok-Foodgawkers! Post hier foto's van je kookkunsten!
Fok-Foodgawkers! Deel 2
Fok-Foodgawkers! Deel 3
Fok-Foodgawkers! Deel 4
Fok-Foodgawkers! Deel 5
Linkjes van de topics zijn eigenlijk niet meer nodig sinds het topic in een reeks staat. Een leuke OP met een header zou wel tof zijn.quote:Op maandag 13 februari 2012 12:34 schreef Ilse86 het volgende:
[..]
Is het misschien een idee om de OP een keer te updaten met de nieuwe linkjes enzo? Ik weet zelf niet echt hoe, maar het lijkt me wel handig
Maar hoe kom ik nu snel bij deel 9 of 10 dan? (Sorry, foknoob..quote:Op maandag 13 februari 2012 12:44 schreef Myraela het volgende:
[..]
Linkjes van de topics zijn eigenlijk niet meer nodig sinds het topic in een reeks staat. Een leuke OP met een header zou wel tof zijn.
op t pijltje drukken wat voor de topic titel staatquote:Op maandag 13 februari 2012 12:49 schreef Ilse86 het volgende:
[..]
Maar hoe kom ik nu snel bij deel 9 of 10 dan? (Sorry, foknoob..)
Wat een openbaring!quote:Op maandag 13 februari 2012 12:51 schreef DarkElf het volgende:
[..]
op t pijltje drukken wat voor de topic titel staat
Zo leren we wat bij!quote:Op maandag 13 februari 2012 12:51 schreef DarkElf het volgende:
[..]
op t pijltje drukken wat voor de topic titel staat
Wat is het probleem met links?quote:Op woensdag 15 februari 2012 22:44 schreef Mirjam het volgende:
Het is reuze gezellig als je mee post, mar zullen we het zonder linkjes doen ?
Poster in kwestie heeft alleen nog recepten geplaatst om mensen naar haar eigen receptenweblog te krijgen... De recepten en dergelijken zijn natuurlijk van harte welkom, maar alleen posten om mensen naar je eigen weblog te krijgen is wat 'jammer'.quote:
wat motorbloempje zegt.quote:
De meesten hebben zich daar niet speciaal voor geregistreerd.quote:Op donderdag 16 februari 2012 18:36 schreef Tegan het volgende:
Maar goed, er zijn genoeg users hier die ook linken naar hun eigen website... Zij mogen het wel?
Hmm, die ga ik ook eens bakken deze weekquote:Op vrijdag 17 februari 2012 15:11 schreef La_Vita het volgende:
[ afbeelding ]
Omnomnommaar de volgende keer mag er nog meer chocola in
Die heb ik vanavond ook gemaaktquote:Op vrijdag 17 februari 2012 15:11 schreef La_Vita het volgende:
[ afbeelding ]
Omnomnommaar de volgende keer mag er nog meer chocola in
wb Windigoquote:Op zondag 19 februari 2012 12:50 schreef Windigo het volgende:
[..]
Hmm, die ga ik ook eens bakken deze week
Ik gebruik meestal 100gr pecannoten of ietsje meer.quote:Op zondag 19 februari 2012 15:47 schreef Tooto7moe het volgende:
Hoeveel noten doen jullie meestal in een brownie?
heb 50gr. hazelnoten gebruikt (hele) en vind ze weinig aanwezig.
Peer/hazelnoot brownie.
[ afbeelding ]
Oooooohhhhquote:Op maandag 5 maart 2012 21:25 schreef macferret het volgende:
[ afbeelding ]
Surf en Turf van de bbq
T-bone alleen zout en chilivlokken
Kreeft alleen boter met citroensap
Oe, receptje!quote:Op donderdag 8 maart 2012 12:38 schreef n0a het volgende:
Broccoli, ui en spek quiche voor het eerst croissantdeeg voor de bodem gebruikt.
[ afbeelding ]
Klinkt lekker! Wil al tijden weer eens kippensoep etenquote:Op vrijdag 9 maart 2012 08:30 schreef DarkElf het volgende:
Gisteren een lekker Oosters kippensoepje gemaakt met veel groenten:
[ afbeelding ]
8 reepjes spek gebakken, 2 uien gebakken, kleine broccoli beetgaar en een mengsel van 200ml creme fraiche, Parmezaanse kaas, peper en 3 eieren.quote:
Ik vond het verrassend goed werken. Was bang dat de bodem soggy zou zijn ivm de natte vulling. Bereidde me al op een faal voor.quote:Op vrijdag 9 maart 2012 21:42 schreef Tooto7moe het volgende:
Noa: hoe vond je croissantdeeg als bodem? aanrader of is bladerdeeg/korstdeeg toch beter?
heb een toetje gemaakt (tiraminoor ofzo) van koekjes en cremefraiche.
[ afbeelding ]
volgende keer toch maar kneden dan?quote:Op zondag 11 maart 2012 19:57 schreef Zo-is-dat het volgende:
Hier ook nog even mijn no knead volkorenbroodje van vandaag
[ afbeelding ]
Waarom? Ziet erquote:Op zondag 11 maart 2012 19:58 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
volgende keer toch maar kneden dan?
quote:Op maandag 12 maart 2012 20:14 schreef DarkElf het volgende:
Was onderdeel van ons avondeten (en een snack lekker met groenten): Hummus!
[ afbeelding ]
Hele eten was een pita met hummus, botersla, tomaatjes, gefrituurde bloemkool 'fritters' (Ottolenghi's recept) en en sausje van yoghurt/koriander/limoenrasp en sap en zwarte peper.
Wat een goed idee die combinatie!quote:Op donderdag 15 maart 2012 10:22 schreef n0a het volgende:
Maakt het bij loempiavellen eigenlijk niet uit als je ze ontdooid en weer in de vriezer terug doet?
Laatst maaltijdsalade gemaakt met pompoen, bietjes, feta en bloedsinaasappel:
[ afbeelding ]
Foto gelukt dus! ;-)quote:Op donderdag 15 maart 2012 10:22 schreef n0a het volgende:
Maakt het bij loempiavellen eigenlijk niet uit als je ze ontdooid en weer in de vriezer terug doet?
Laatst maaltijdsalade gemaakt met pompoen, bietjes, feta en bloedsinaasappel:
[ afbeelding ]
quote:Op vrijdag 9 maart 2012 08:30 schreef DarkElf het volgende:
Gisteren een lekker Oosters kippensoepje gemaakt met veel groenten:
[ afbeelding ]
Klinkt lekker!quote:Op donderdag 15 maart 2012 22:10 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Mijn versie!
Ik heb kippenpoten gebruikt, deze wat aangebraden in gember, knoflook, kruidnagel, kaneel en zwarte peper (had geen 5 spices en ik had me vergist in het nog hebben van anijs en venkel).
Mee laten koken met kippenbouillon (blokjes). Uitgezet toen we gingen sporten. Na sporten kip geplukt en teruggedaan met wat noodles (had geen mihoen meer), kastanjechamps en chinese kool! Wat chillivlokken erbij gedaan en ook nog wat extra kaneel en kruinagel. Oh, en cognac ipv sherry
![]()
Was in ieder geval érg lekker!
Gewoon, hoppakee, terug de vriezer in. Eventueel in 2 of 3 delen.quote:Op donderdag 15 maart 2012 22:11 schreef Tooto7moe het volgende:
hoe vries jij ze weer terug in robin?
Ik dacht dat dat een soort van verboden was omdat je dan droge vellen zou krijgen!
Het is de reden dat ik nog steeds niks wil maken met een pak die ik in huis hebben, gewoon omdat ik geen zin heb ALLES te gaan maken.
Ziet er wel heerlijk uit allemaal.
Ziet er lekker uit. Wat voor soort pompoen is het lekkerst om te gebruiken?quote:Op donderdag 15 maart 2012 10:22 schreef n0a het volgende:
Maakt het bij loempiavellen eigenlijk niet uit als je ze ontdooid en weer in de vriezer terug doet?
Laatst maaltijdsalade gemaakt met pompoen, bietjes, feta en bloedsinaasappel:
[ afbeelding ]
Persoonlijk houd ik niet van flespompoen/butternut squash. Ik heb tot nu toe alleen nog nooit gezien welke pompoenen het precies waren.quote:Op maandag 19 maart 2012 16:33 schreef rhubarb het volgende:
[..]
Ziet er lekker uit. Wat voor soort pompoen is het lekkerst om te gebruiken?
Ik geloof dat de schil niet zo diep groen was (eerder licht groen), maar kan nog steeds gezelfde zijn?quote:Op maandag 19 maart 2012 19:09 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Kabocha pompoenen!
Ja, die zijn 't lekkerst!
Lekker soepje welquote:Op dinsdag 20 maart 2012 19:57 schreef DarkElf het volgende:
Heerlijke soep gemaakt en gegeten: Gekruide en romige kikkererwtensoep!
[ afbeelding ]
quote:Op zaterdag 24 maart 2012 13:33 schreef RobinOok het volgende:
Oh, ze hebben 'm toegelaten op foodgawker! Had ik nooit gedacht. Als ik zo de andere inzendingen met theedoeken bekijk past ie er ook niet echt tussen. Haha.
Meh, ik zou iig afnemer zijn! Zou eigenlijk met fabrikanten of shops moeten kunnen samenwerken. Dan zit je ook niet met een voorraad die je ergens moet gaan opslaan.quote:Op zaterdag 24 maart 2012 14:16 schreef RobinOok het volgende:
Nou, soms zou ik dat wel willen ja. Met alleen de mooiste, leukste en bijzonderste Aziatische ingrediënten. Maar in denk dat dat in de praktijk vies tegen zal vallen en er bar weinig vraag naar zal zijn. ;-)
Webshop moet lukken.quote:Op zaterdag 24 maart 2012 14:16 schreef RobinOok het volgende:
Nou, soms zou ik dat wel willen ja. Met alleen de mooiste, leukste en bijzonderste Aziatische ingrediënten. Maar in denk dat dat in de praktijk vies tegen zal vallen en er bar weinig vraag naar zal zijn. ;-)
Hahaha alien?!? Hoe zie je daar nou weer een alien in robin! Het was heerlijk trouwensquote:Op zaterdag 31 maart 2012 15:10 schreef RobinOok het volgende:
Alien in de pot? wtf?
Hahahahaha, hoe langer ik ernaar kijk hoe enger het wordt!
Tis lamsbout - althans, een stuk lamsbout want we waren maar met zn tweetjes. Met flink wat kruiden en knof erin gestokenquote:Op zaterdag 31 maart 2012 16:41 schreef RobinOok het volgende:
De geboorte van een alien.![]()
Nee, maar zonder gekheid, wat is het?
(en ik geloof absoluut dat het lekker was als jij dat zegt hoor, maar het ziet er zo niet uit)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |