Klinkt lekker! Wil al tijden weer eens kippensoep eten dus deze gaat op 't bord voor volgende weekquote:Op vrijdag 9 maart 2012 08:30 schreef DarkElf het volgende:
Gisteren een lekker Oosters kippensoepje gemaakt met veel groenten:
[ afbeelding ]
8 reepjes spek gebakken, 2 uien gebakken, kleine broccoli beetgaar en een mengsel van 200ml creme fraiche, Parmezaanse kaas, peper en 3 eieren.quote:
Ik vond het verrassend goed werken. Was bang dat de bodem soggy zou zijn ivm de natte vulling. Bereidde me al op een faal voor.quote:Op vrijdag 9 maart 2012 21:42 schreef Tooto7moe het volgende:
Noa: hoe vond je croissantdeeg als bodem? aanrader of is bladerdeeg/korstdeeg toch beter?
heb een toetje gemaakt (tiraminoor ofzo) van koekjes en cremefraiche.
[ afbeelding ]
volgende keer toch maar kneden dan?quote:Op zondag 11 maart 2012 19:57 schreef Zo-is-dat het volgende:
Hier ook nog even mijn no knead volkorenbroodje van vandaag
[ afbeelding ]
Waarom? Ziet er uit!quote:Op zondag 11 maart 2012 19:58 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
volgende keer toch maar kneden dan?
quote:Op maandag 12 maart 2012 20:14 schreef DarkElf het volgende:
Was onderdeel van ons avondeten (en een snack lekker met groenten): Hummus!
[ afbeelding ]
Hele eten was een pita met hummus, botersla, tomaatjes, gefrituurde bloemkool 'fritters' (Ottolenghi's recept) en en sausje van yoghurt/koriander/limoenrasp en sap en zwarte peper.
Wat een goed idee die combinatie!quote:Op donderdag 15 maart 2012 10:22 schreef n0a het volgende:
Maakt het bij loempiavellen eigenlijk niet uit als je ze ontdooid en weer in de vriezer terug doet?
Laatst maaltijdsalade gemaakt met pompoen, bietjes, feta en bloedsinaasappel:
[ afbeelding ]
Foto gelukt dus! ;-)quote:Op donderdag 15 maart 2012 10:22 schreef n0a het volgende:
Maakt het bij loempiavellen eigenlijk niet uit als je ze ontdooid en weer in de vriezer terug doet?
Laatst maaltijdsalade gemaakt met pompoen, bietjes, feta en bloedsinaasappel:
[ afbeelding ]
quote:Op vrijdag 9 maart 2012 08:30 schreef DarkElf het volgende:
Gisteren een lekker Oosters kippensoepje gemaakt met veel groenten:
[ afbeelding ]
Klinkt lekker!quote:Op donderdag 15 maart 2012 22:10 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Mijn versie!
Ik heb kippenpoten gebruikt, deze wat aangebraden in gember, knoflook, kruidnagel, kaneel en zwarte peper (had geen 5 spices en ik had me vergist in het nog hebben van anijs en venkel).
Mee laten koken met kippenbouillon (blokjes). Uitgezet toen we gingen sporten. Na sporten kip geplukt en teruggedaan met wat noodles (had geen mihoen meer ), kastanjechamps en chinese kool! Wat chillivlokken erbij gedaan en ook nog wat extra kaneel en kruinagel. Oh, en cognac ipv sherry
Was in ieder geval érg lekker!
Gewoon, hoppakee, terug de vriezer in. Eventueel in 2 of 3 delen.quote:Op donderdag 15 maart 2012 22:11 schreef Tooto7moe het volgende:
hoe vries jij ze weer terug in robin?
Ik dacht dat dat een soort van verboden was omdat je dan droge vellen zou krijgen!
Het is de reden dat ik nog steeds niks wil maken met een pak die ik in huis hebben, gewoon omdat ik geen zin heb ALLES te gaan maken.
Ziet er wel heerlijk uit allemaal.
Ziet er lekker uit. Wat voor soort pompoen is het lekkerst om te gebruiken?quote:Op donderdag 15 maart 2012 10:22 schreef n0a het volgende:
Maakt het bij loempiavellen eigenlijk niet uit als je ze ontdooid en weer in de vriezer terug doet?
Laatst maaltijdsalade gemaakt met pompoen, bietjes, feta en bloedsinaasappel:
[ afbeelding ]
Persoonlijk houd ik niet van flespompoen/butternut squash. Ik heb tot nu toe alleen nog nooit gezien welke pompoenen het precies waren.quote:Op maandag 19 maart 2012 16:33 schreef rhubarb het volgende:
[..]
Ziet er lekker uit. Wat voor soort pompoen is het lekkerst om te gebruiken?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |