abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 17 februari 2012 @ 15:11:24 #26
177699 La_Vita
Coo coo ca-choo
pi_108080357


Omnomnom :9 maar de volgende keer mag er nog meer chocola in
My mama didn't raise no fool
pi_108129118
Lekker!
Heb wel zin in zo'n lekkere koek
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
  zondag 19 februari 2012 @ 12:50:19 #28
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_108144727
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2012 15:11 schreef La_Vita het volgende:
[ afbeelding ]

Omnomnom :9 maar de volgende keer mag er nog meer chocola in
Hmm, die ga ik ook eens bakken deze week :)
pi_108147789
Hmmm. La vita, heb je ook t recept
pi_108150940
Hoeveel noten doen jullie meestal in een brownie?
heb 50gr. hazelnoten gebruikt (hele) en vind ze weinig aanwezig.

Peer/hazelnoot brownie.

Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
pi_108172163
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2012 15:11 schreef La_Vita het volgende:
[ afbeelding ]

Omnomnom :9 maar de volgende keer mag er nog meer chocola in
Die heb ik vanavond ook gemaakt :9~ En meer chocola mag bij mij ook ja :Y)
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_108172953
quote:
0s.gif Op zondag 19 februari 2012 12:50 schreef Windigo het volgende:

[..]

Hmm, die ga ik ook eens bakken deze week :)
wb Windigo :W
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  maandag 20 februari 2012 @ 06:47:22 #33
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_108176330
quote:
11s.gif Op maandag 20 februari 2012 00:16 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

wb Windigo :W
Hoi :D
pi_108178149
quote:
0s.gif Op zondag 19 februari 2012 15:47 schreef Tooto7moe het volgende:
Hoeveel noten doen jullie meestal in een brownie?
heb 50gr. hazelnoten gebruikt (hele) en vind ze weinig aanwezig.

Peer/hazelnoot brownie.

[ afbeelding ]
Ik gebruik meestal 100gr pecannoten of ietsje meer.
pi_108277855
Heerlijk visje gegeten vanavond op een tomaten/paprikasaus met veel smaak van oa geroosterde paprika, komijn/cayennepeper enzo, lekker met couscous erbij. :9

♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_108314700


wijting in griesmeel-kruiden jasje
en daarachter ovenschotel met kidbeybonen&aubergine met aardappel erover.

(teveel zoom)
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
pi_108476242
Beetje stil hier.
ben nog steeds aan het nagenieten van me toetje van vandaag. yoghurtroom&mango op een laagje koekkruimels.

Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
pi_108644578
Voor 't eerst farfalle gemaakt van volkorenpasta! Heel leuk en mooi en vooral ook érg handig eten in vergelijking met tagliatelle :')



Ja doei.
  vrijdag 2 maart 2012 @ 22:24:36 #39
367531 AppleMartini
Chuckaplopper
pi_108644921
Die saus ziet er lekker uit, wat is het?
pi_108645148
Receptje voor de saus:

Bechamel maken met:

30 gram boter
30 gram bloem
300ml melk

Goed door laten koken op een zacht vuurtje (eventueel een sudderplaatje ertussen!) en regelmatig roeren totdat er geen bloemsmaak meer aan zit. Eventueel een beetje op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat.

Ondertussen in de keukenmachine: flink wat zongedroogde tomaten, hand walnoten, zakje rucola, 2 tenen knoflook, klein sjalotje, wat olijfolie en citroensap pureren. Dit door de bechamelsaus heen roeren en eventueel nog wat extra geraspte parmezan erdoorheen.

Heb nog wat grotere stukken tomaat en wat rucola bewaard om mee te garneren en 't is lekker :9
Ja doei.
pi_108661284
pasta maken!
ik wil dat zo graag maar heb nu geen pastamachine meer.
en die saus klinkt idd heel lekker
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
pi_108661465
Dat ziet er uit alsof je daar wat geduld voor nodig had, Moblo! O+
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_108724700
Valt ontzettend mee! Het is een hele makkelijke techniek dus eenmaal reepjes gesneden ben je zo klaar met de vlindertjes!

Ze waren zó tof O+
Ja doei.
  maandag 5 maart 2012 @ 21:25:50 #44
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_108759628


Surf en Turf van de bbq
T-bone alleen zout en chilivlokken
Kreeft alleen boter met citroensap
  maandag 5 maart 2012 @ 23:17:05 #45
177699 La_Vita
Coo coo ca-choo
pi_108766374
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2012 21:25 schreef macferret het volgende:
[ afbeelding ]

Surf en Turf van de bbq
T-bone alleen zout en chilivlokken
Kreeft alleen boter met citroensap
Oooooohhhh :9~
My mama didn't raise no fool
pi_108853893

Tajine met gehaktballetjes en ei. Recept: http://westher.home.xs4al(...)TA%20DIAL%20LBID.htm
Geserveerd met geroerbakte kerrie-spitskool en bulgur.

[ Bericht 43% gewijzigd door rhubarb op 08-03-2012 15:29:58 ]
pi_108858860
Telefoonfoto maar toch:



Witte chocolade cheesecake!
pi_108859619
Broccoli, ui en spek quiche voor het eerst croissantdeeg voor de bodem gebruikt.

  donderdag 8 maart 2012 @ 16:44:34 #49
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_108867933

Tapioca Parels met meloen en mango

Ik vond het kokosmelksoepje verrassend lekker voor zoiets simpels!
Ik deed:

300ml kokosmelk
1 vanille peul (gesplitst, zaadjes eruit geschraapt)
1 spriet citroengras/sereh (gekneust)
110g palmsuiker
1 cup (165g) tapioca parels

Dat samen (incl de vanillepeulen) even sudderen tot de suiker is opgelost en aan de kant zetten.
Tapioca in belachelijk veel water in ongeveer 20 minuten gaar en doorzichtig koken. Afgieten in een zeef, goed koud afspoelen en dan mengen met 't kokosmelkmengseltje.

Serveren met vers fruit naar keuze en klaar is kees.
Kan ook goed van tevoren klaargemaakt worden.

Maar euh, ik vond 1 cup tapioca wel wat veel voor met zijn tweeen. 't Is nogal machtig.
pi_108890758
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2012 12:38 schreef n0a het volgende:
Broccoli, ui en spek quiche voor het eerst croissantdeeg voor de bodem gebruikt.

[ afbeelding ]
Oe, receptje!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')