Ja en dat heb ik niet meerquote:Op zondag 11 maart 2012 08:58 schreef Popples het volgende:
[..]
dat is toch voor bij elkaar te houden?
glanzen kun je met abrikozenjam doen.
Als ik nu gelatine oplos, en dit straks erover heen gooi, glimt het toch ookquote:Op zondag 11 maart 2012 08:58 schreef Popples het volgende:
[..]
dat is toch voor bij elkaar te houden?
glanzen kun je met abrikozenjam doen.
ja dan glimt het zeker weten.quote:Op zondag 11 maart 2012 09:26 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Als ik nu gelatine oplos, en dit straks erover heen gooi, glimt het toch ook
en het kan er niet meer af vallen....
die heb ik nog nooit gehoord. moet je er dan nog iets meedoen?quote:Op zondag 11 maart 2012 10:32 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:
In mijn taartboeken gebruiken ze ook wel appelmoes voor het glanzen
ik maak 25 cupcakes van 500 gram meel/250boter/250suiker/5 eieren/schepje bakpoeder/beetje citroenrasp. Dan zitten ze niet erg vol en zijn ze wel erg lekkerquote:Op maandag 12 maart 2012 17:36 schreef Probability het volgende:
Ik wil zelf muffins/cupcakes 'from scratch' maken. Ik heb 100 kleine vormpjes.. Hoeveel keer een 'gewoon' recept is dat?
Het zijn van die mini dingen, dus geen gewonequote:Op maandag 12 maart 2012 19:58 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
ik maak 25 cupcakes van 500 gram meel/250boter/250suiker/5 eieren/schepje bakpoeder/beetje citroenrasp. Dan zitten ze niet erg vol en zijn ze wel erg lekker.
Niet te lang bakken! na 13-15 minuten even prikken of ze gaar zijn.
Volgens mij kan je van dat beslag 100 mini cupcakes maken. En de baktijd is ook voor mini's, als ik het niet verkeerd begrijpquote:Op maandag 12 maart 2012 20:07 schreef Probability het volgende:
[..]
Het zijn van die mini dingen, dus geen gewone
quote:Op vrijdag 16 maart 2012 22:02 schreef Spuuglokje het volgende:
Voor mijn zoon die morgen 14 wordt heb ik een taart gemaakt met een 8-bit afbeelding van Mario. Ik heb tijdens verschillende stappen foto's gemaakt, misschien vinden jullie dat ook leuk om te zien.
[ afbeelding ] [ afbeelding ]
[ afbeelding ] [ afbeelding ]
[ afbeelding ] [ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Leuk! Alleen de fondant/marsepein bovenop lijkt zo dik. Was dat de bedoeling?quote:Op zaterdag 17 maart 2012 14:43 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
Ik heb gisteren een nieuw boekje binnen gekregen, voor figuren boetseren, en met de lente in mijn hoofd ben ik vanmorgen lekker aan de gang gegaan en ik ben best wel blij met het resultaat.
[ afbeelding ]
de bloem hoorde wel dik te zijn jaquote:Op zondag 18 maart 2012 08:49 schreef Tink89 het volgende:
[..]
Leuk! Alleen de fondant/marsepein bovenop lijkt zo dik. Was dat de bedoeling?
Overigens kun je zo'n bloem ook maken door de blaadjes en het midden uit te steken, dan krijg je nettere randjes enzo
Ik zou een appeltaart maken. Vrij algemeen en ik ken eigenlijk niemand die geen appeltaart lust.quote:Op vrijdag 23 maart 2012 19:02 schreef RenRen- het volgende:
Als je een taart maakt voor iemand die je heel erg heeft geholpen maar je hebt geen flauw idee wat hij lust, wat zou jij maken?
Ik vergeet tegenwoordig vaak om foto's te maken, Dit weekend ga ik ongeveer 100 mini cupcakes maken, maar ik ga ze dit keer niet versieren, maar wel kleuren, Een deel geel met citroensmaak, een deel blauw met amandelsmaak, en een deel groen met koffiesmaak, en dan een deel gewone! En al die cakejes gaan maandag lekker mee op vakantie!quote:Op vrijdag 23 maart 2012 18:32 schreef limbolandjgirl het volgende:
Zijn alle ovens hier kapot? En is het het fondant / marsepein op??
Er wordt nog maar zo weinig gepost
Ik ga morgen 24 cupcakes maken voor de verjaardag van mijn moeder.
Foto's zullen snel volgen!
helaas is de mijne wel kapot en dat terwijl ik vrijdag een megamindy taart moet maken.quote:Op vrijdag 23 maart 2012 18:32 schreef limbolandjgirl het volgende:
Zijn alle ovens hier kapot? En is het het fondant / marsepein op??
Er wordt nog maar zo weinig gepost
Ik ga morgen 24 cupcakes maken voor de verjaardag van mijn moeder.
Foto's zullen snel volgen!
Ik welquote:Op vrijdag 23 maart 2012 19:40 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik zou een appeltaart maken. Vrij algemeen en ik ken eigenlijk niemand die geen appeltaart lust.
Nog vetter dan slagroom, dat hebben we volgens mij niet in NLquote:Op vrijdag 23 maart 2012 20:55 schreef SpaceInvaders het volgende:
Help!
Voor dit recept: http://gracessweetlife.com/2010/07/devils-food-cupcakes/
Sour cream, kan ik dan creme fraiche gebruiken in de cupcakes?
En stroop ipv syrup in de ganache?
Wat is heavy cream? (ook voor de ganache)
quote:Op vrijdag 23 maart 2012 20:56 schreef RenRen- het volgende:
[..]
Nog vetter dan slagroom, dat hebben we volgens mij niet in NL
Nee, volgens mij lijkt dat er totaal niet opquote:Op vrijdag 23 maart 2012 20:58 schreef SpaceInvaders het volgende:
[..]![]()
Gecondenseerde melk uit een blikje?
Ik wil die cupcakes makenquote:Op vrijdag 23 maart 2012 20:58 schreef RenRen- het volgende:
[..]
Nee, volgens mij lijkt dat er totaal niet op
Kun je niet gewone ganache maken?quote:Op vrijdag 23 maart 2012 20:55 schreef SpaceInvaders het volgende:
Help!
Voor dit recept: http://gracessweetlife.com/2010/07/devils-food-cupcakes/
Sour cream, kan ik dan creme fraiche gebruiken in de cupcakes?
En stroop ipv syrup in de ganache?
Wat is heavy cream? (ook voor de ganache)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |