Leuk! Alleen de fondant/marsepein bovenop lijkt zo dik. Was dat de bedoeling?quote:Op zaterdag 17 maart 2012 14:43 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
Ik heb gisteren een nieuw boekje binnen gekregen, voor figuren boetseren, en met de lente in mijn hoofd ben ik vanmorgen lekker aan de gang gegaan en ik ben best wel blij met het resultaat.
[ afbeelding ]
de bloem hoorde wel dik te zijn jaquote:Op zondag 18 maart 2012 08:49 schreef Tink89 het volgende:
[..]
Leuk! Alleen de fondant/marsepein bovenop lijkt zo dik. Was dat de bedoeling?
Overigens kun je zo'n bloem ook maken door de blaadjes en het midden uit te steken, dan krijg je nettere randjes enzo
Ik zou een appeltaart maken. Vrij algemeen en ik ken eigenlijk niemand die geen appeltaart lust.quote:Op vrijdag 23 maart 2012 19:02 schreef RenRen- het volgende:
Als je een taart maakt voor iemand die je heel erg heeft geholpen maar je hebt geen flauw idee wat hij lust, wat zou jij maken?
Ik vergeet tegenwoordig vaak om foto's te maken, Dit weekend ga ik ongeveer 100 mini cupcakes maken, maar ik ga ze dit keer niet versieren, maar wel kleuren, Een deel geel met citroensmaak, een deel blauw met amandelsmaak, en een deel groen met koffiesmaak, en dan een deel gewone! En al die cakejes gaan maandag lekker mee op vakantie!quote:Op vrijdag 23 maart 2012 18:32 schreef limbolandjgirl het volgende:
Zijn alle ovens hier kapot? En is het het fondant / marsepein op??
Er wordt nog maar zo weinig gepost
Ik ga morgen 24 cupcakes maken voor de verjaardag van mijn moeder.
Foto's zullen snel volgen!
helaas is de mijne wel kapot en dat terwijl ik vrijdag een megamindy taart moet maken.quote:Op vrijdag 23 maart 2012 18:32 schreef limbolandjgirl het volgende:
Zijn alle ovens hier kapot? En is het het fondant / marsepein op??
Er wordt nog maar zo weinig gepost
Ik ga morgen 24 cupcakes maken voor de verjaardag van mijn moeder.
Foto's zullen snel volgen!
Ik welquote:Op vrijdag 23 maart 2012 19:40 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik zou een appeltaart maken. Vrij algemeen en ik ken eigenlijk niemand die geen appeltaart lust.
Nog vetter dan slagroom, dat hebben we volgens mij niet in NLquote:Op vrijdag 23 maart 2012 20:55 schreef SpaceInvaders het volgende:
Help!
Voor dit recept: http://gracessweetlife.com/2010/07/devils-food-cupcakes/
Sour cream, kan ik dan creme fraiche gebruiken in de cupcakes?
En stroop ipv syrup in de ganache?
Wat is heavy cream? (ook voor de ganache)
quote:Op vrijdag 23 maart 2012 20:56 schreef RenRen- het volgende:
[..]
Nog vetter dan slagroom, dat hebben we volgens mij niet in NL
Nee, volgens mij lijkt dat er totaal niet opquote:Op vrijdag 23 maart 2012 20:58 schreef SpaceInvaders het volgende:
[..]![]()
Gecondenseerde melk uit een blikje?
Ik wil die cupcakes makenquote:Op vrijdag 23 maart 2012 20:58 schreef RenRen- het volgende:
[..]
Nee, volgens mij lijkt dat er totaal niet op
Kun je niet gewone ganache maken?quote:Op vrijdag 23 maart 2012 20:55 schreef SpaceInvaders het volgende:
Help!
Voor dit recept: http://gracessweetlife.com/2010/07/devils-food-cupcakes/
Sour cream, kan ik dan creme fraiche gebruiken in de cupcakes?
En stroop ipv syrup in de ganache?
Wat is heavy cream? (ook voor de ganache)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |