Ik hou me niet echt aan een bepaald aantal weken om te wisselen van workout. Zodra ik merk dat er geen progressie meer inzit wissel ik. Of wanneer het saai wordt om weer hetzelfde te doen, 1 van de twee.quote:Op woensdag 25 januari 2012 10:24 schreef CarbonC het volgende:
M.b.t. split-schema's vs. full body/SS/SL: afwisseling is the key. Elke 6-8 weken een ander schema. En altijd de grote compounds in je schema.
Verder is er met een bicep barbell curl niets mis (mijn mening).
Margerine had vroeger 50% transvetquote:Op woensdag 25 januari 2012 11:48 schreef Snakey het volgende:
[..]
Ze komen nog wel voor, maar in veelmindere mate dan ze ooit gedaan hebben. Eerst was de gedachte dat ze geen invloed op de gezondheid hadden, tot ze er achter kwamen dat het erg slecht voor je chloresterol is. De kleine hoeveelheden die er nu nog inzitten hebben geen schadelijke gevolgen, zegt men....
Ook ja, en zo zijn er zat andere zaken waar het in zit.quote:
Ik zal ff kijken vanmiddag, als ik iets vind maak ik er wel een foto van.quote:Op woensdag 25 januari 2012 11:49 schreef slacker_nl het volgende:
Loop naar de taarten, gebakjes, pindakaas (AH pindakaas, Calve heeft geen), kroepoek, microwave popcorn. En dan is dat alleen een blik in de voorraadkast bij m'n ouders.
quote:Kassa, 19 maart 2011
In pindakaas van Albert Heijn zit 0,2% transvetzuren. Dat werd zaterdag bekend gemaakt door Kassa op Nederland 1.[1] In de Calvé pindakaas zat 0% transvetzuren. Daar kreeg Unilever een complimentje voor, want Calvé is van hen. Maar voor u nu naar de supermarkt gaat om uw Albert Heijn pindakaas om te ruilen voor Calvé moeten we even kijken om hoeveel transvetzuren het gaat.
quote:Bij het verwijderen van transvetzuren uit eten liep Unilever voorop, dus dat complimentje voor hun pindakaas hebben ze verdiend. Maar de hoeveelheid transvetzuren die er tegenwoordig in andere merken pindakaas zit, en in chips en zo, is erg klein. Dertig jaar geleden leverde een kleine portie friet al 10 gram.[2] Om dat binnen te krijgen uit de pindakaas van Albert Heijn moet je daar veertien potten per dag van leeg eten.[3] Die paar gram transvetzuren die we nog binnen krijgen komen niet meer uit de supermarkt. Ze komen deels uit de snackbar, want sommige snackbars bakken nog steeds in verkeerd vet. Op de site van Verantwoord frituren kun je opzoeken waar jouw snackbar in bakt.
Ik heb hier AH pindakaas en daar staat toch echt 0g transvet op het etiket.quote:Op woensdag 25 januari 2012 11:49 schreef slacker_nl het volgende:
Loop naar de taarten, gebakjes, pindakaas (AH pindakaas, Calve heeft geen), kroepoek, microwave popcorn. En dan is dat alleen een blik in de voorraadkast bij m'n ouders.
Combineer dat met andere zaken waar transvetten inzitten en je krijgt makkelijker een significante hoeveelheid transvet binnen. Tis minder dan vroeger, maar, m.i., nog steeds teveel.quote:Op woensdag 25 januari 2012 12:03 schreef Stereotomy het volgende:
Trouwens, we hebben het over significante hoeveelheid transvetzuren he? Geen resthoeveelheden die er niet toe doen, waar je 10 potten per dag van moet leegeten.
Misschien hebben ze afgerond naar beneden.quote:Op woensdag 25 januari 2012 12:06 schreef Yamcha het volgende:
[..]
Ik heb hier AH pindakaas en daar staat toch echt 0g transvet op het etiket.
Nee.quote:Op woensdag 25 januari 2012 12:11 schreef slacker_nl het volgende:
[..]
Combineer dat met andere zaken waar transvetten inzitten en je krijgt makkelijker een significante hoeveelheid transvet binnen. Tis minder dan vroeger, maar, m.i., nog steeds teveel.
Als het bij de ingredienten staat, dan zit het er dus in.quote:Op woensdag 25 januari 2012 12:06 schreef Yamcha het volgende:
[..]
Ik heb hier AH pindakaas en daar staat toch echt 0g transvet op het etiket.
Ik heb wel eens, toen ik nog beachboy was, mijn buik zo hard getraind dat ik daar immense spierpijn had. Dat is nog akeliger, want je moet haast gebukt lopen.quote:Op woensdag 25 januari 2012 12:16 schreef jeurse04 het volgende:
Weer eens ge-squat sinds 2 weken. Man man man, spierpijn in je benen is veruit het meest akelig.
Het staat niet bij de ingredienten (dat is het namelijk niet), maar onder de voedingswaarde per 100g. Daar staan ook kleinere getallen als 0.25g (natrium) op, dus het zou in dit geval echt om een niet significante hoeveelheid gaan.quote:Op woensdag 25 januari 2012 12:15 schreef DjMark het volgende:
[..]
Als het bij de ingredienten staat, dan zit het er dus in.
Als het er totaal niet in zit, zou het ook niet op de pot staan.
Het zal dus wel < 0,5 gram zijn ofzo.
Ik krabbel niet terug, ik pak jouw argument en geef aan dat er, ondanks producten met 0,2% transvet je alsnog een grote hoeveelheid transvet naar binnenkrijgt. Doordat vele producten transvetten bevatten. Maar ik wil best over een periode foto's maken van producten waar transvetten inzitten en die ergens uppen. Maar geef me wat tijd.quote:Op woensdag 25 januari 2012 12:13 schreef Stereotomy het volgende:
Nee.
Nu krabbel je terug, omdat je blijkbaar niet kunt aantonen dat er (te veel) producten zijn in de huidige supermarkt die transvetten bevatten. De reductie in transvetten in producten van de supermarkt en elders is de afgelopen 10 jaar dusdanig dat transvetten in supermarktproducten voor ons Nederlanders eigenlijk niet iets meer is waar we ons zorgen over hoeven te maken..
Vele producten bevatten tegenwoordig *samen* nog steeds insignificante hoeveelheden transvetten. En daarmee bedoel ik dat je no way die '10 gram per kleine portie friet van 30 jaar geleden', zoals in het artikel als voorbeeld genoemd werd, dagelijks haalt. Wij zeker niet, de gemiddelde bankhangende, chipsvretende tokkie eigenlijk ook niet meer.quote:Op woensdag 25 januari 2012 12:31 schreef slacker_nl het volgende:
[..]
Ik krabbel niet terug, ik pak jouw argument en geef aan dat er, ondanks producten met 0,2% transvet je alsnog een grote hoeveelheid transvet naar binnenkrijgt. Doordat vele producten transvetten bevatten. Maar ik wil best over een periode foto's maken van producten waar transvetten inzitten en die ergens uppen. Maar geef me wat tijd.
Wat is een beachboy dan in jouw ogen?quote:Op woensdag 25 januari 2012 12:25 schreef Levolution het volgende:
[..]
Ik heb wel eens, toen ik nog beachboy was, mijn buik zo hard getraind dat ik daar immense spierpijn had. Dat is nog akeliger, want je moet haast gebukt lopen.
My bad. Ik doelde op iemand die voornamelijk traint voor het stand, dus abs, pecs, curls etc. Is daar een term voor (en dan niet curlmonkeyquote:Op woensdag 25 januari 2012 12:42 schreef 16meter het volgende:
[..]
Wat is een beachboy dan in jouw ogen?
Voor zover ik weet iemand die wel wat massa (redelijk fysiek) heeft, maar niet zoveel dat hij als BB'er aangezien wordt.
Zoiets bedoelde ik inderdaad.quote:Op woensdag 25 januari 2012 12:46 schreef Kroc het volgende:
beachboy is toch een borst biceps split 4x in de week?
dan ben je gewoon een mongoolquote:Op woensdag 25 januari 2012 12:46 schreef Kroc het volgende:
beachboy is toch een borst biceps split 4x in de week?
Als je 16 bent, begin je zo.quote:Op woensdag 25 januari 2012 12:50 schreef 16meter het volgende:
[..]
dan ben je gewoon een mongool
krijg je ook niet echt een beach proof lichaam van, eerder misvormd.
Idd, ze gaan helemaal krom lopen omdat hun rug niet trainen.quote:Op woensdag 25 januari 2012 12:59 schreef 16meter het volgende:
grote armen, klein lichaampje
zie ze vaak lopen idd, vaak ook i.c.m. een bochel
Nee man, heerlijk spierpijn in de benenquote:Op woensdag 25 januari 2012 12:16 schreef jeurse04 het volgende:
Weer eens ge-squat sinds 2 weken. Man man man, spierpijn in je benen is veruit het meest akelig.
Dat je dat binnenhoudquote:Op woensdag 25 januari 2012 13:10 schreef borstmelk het volgende:
vraag me niet hoe ik op dit verschrikkelijke youtube account terecht ben gekomen, maar zijn er met mensen die whey mixt met maizena en boter? ik lees nu namelijk dat maizena echt een koolhydraten bom is.
Ik let op vrijwel alle etiketten van wat ik koop en zie het nooit meer staan.quote:Op woensdag 25 januari 2012 11:19 schreef slacker_nl het volgende:
[..]
Vrijwel niet meer voor? Loop door een supermarkt en bekijk hoeveel producten dit spul nog bevatten. Related, het aantal GMO's in voedsel is ook schrikbarend.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |