abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_104312673
Ja, daar zullen we ze hebben.
De mensen die denken dat hier nagerechten gepost moeten worden ~:)
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 12:27:17 #2
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104312682
quote:
1s.gif Op zondag 13 november 2011 12:20 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Een clafoutis is eigenlijk een soort beslag met veel kersen erdoor dat gebakken wordt, wat was de hema variant? Iets met slagroom?


http://www.hema.nl/winkel/gebak/taarten/bosvruchten-clafoutis-(6344623)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104312700
quote:
Het ziet eruit als flan. :9
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  zondag 13 november 2011 @ 12:28:15 #4
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_104312710
Een gevuld deegkorst met een soort pudding?

LOL
Een klassieke clafoutis, je slaat eieren,room en melk, suiker en meel tot een beslag, snufje zout, eventueel met wat Kirschwasser, of marsepeijn
Daar doe je veel kersen (ontpit) door en giet dit in een lage beboterde vorm en bakt dit in de oven.

Ingredientendeclaratie van de Hema variatie


Slagroom (melk) (slagroom, suiker, emulgator: E471, stabilisator: E407), water, tarwebloem, margarine (plantaardig vet, plantaardige olie, water, emulgator: E471, voedingszuur: E330, vitamine A, kleurstof: E160a, vitamine D3), witte basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop), suiker, gelei (glucose- fructosestroop, water, suiker, verdikkingsmiddel: E440, zuurteregelaars: E330, E332, E333, aroma, zout), 2% zwarte bessen, 2% rode bessen, 2% frambozen, gemodificeerd aardappelzetmeel, glucose, 1% bramen, maïszetmeel, magere melkpoeder, stabilisatoren: E450, E466, E263, E339, volle melkpoeder, eigeelpoeder, plantaardige olie, citroenrasp (suiker, citroenschil, zuurteregelaar: E330, gemodificeerd aardappelzetmeel, aroma, conserveermiddel: E220), dextrose, rijsmiddel: E500, zout, aroma, tarwezetmeel, plantaardig vet gehard, emulgatoren: E472a, E471, vruchten- en plantenextract, kleurstof: E160a, plantaardig vet, verdikkingsmiddel: E407.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 13 november 2011 @ 12:29:05 #5
43675 TAV74
We're a virus with shoes
pi_104312726
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 12:28 schreef Pietverdriet het volgende:
Een gevuld deegkorst met een soort pudding?

LOL
Een klassieke clafoutis, je slaat eieren,room en melk, suiker en meel tot een beslag, snufje zout, eventueel met wat Kirschwasser, of marsepeijn
Daar doe je veel kersen (ontpit) door en giet dit in een lage beboterde vorm en bakt dit in de oven.

Ingredientendeclaratie van de Hema variatie

Slagroom (melk) (slagroom, suiker, emulgator: E471, stabilisator: E407), water, tarwebloem, margarine (plantaardig vet, plantaardige olie, water, emulgator: E471, voedingszuur: E330, vitamine A, kleurstof: E160a, vitamine D3), witte basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop), suiker, gelei (glucose- fructosestroop, water, suiker, verdikkingsmiddel: E440, zuurteregelaars: E330, E332, E333, aroma, zout), 2% zwarte bessen, 2% rode bessen, 2% frambozen, gemodificeerd aardappelzetmeel, glucose, 1% bramen, maïszetmeel, magere melkpoeder, stabilisatoren: E450, E466, E263, E339, volle melkpoeder, eigeelpoeder, plantaardige olie, citroenrasp (suiker, citroenschil, zuurteregelaar: E330, gemodificeerd aardappelzetmeel, aroma, conserveermiddel: E220), dextrose, rijsmiddel: E500, zout, aroma, tarwezetmeel, plantaardig vet gehard, emulgatoren: E472a, E471, vruchten- en plantenextract, kleurstof: E160a, plantaardig vet, verdikkingsmiddel: E407.
Nou, de suiker klopt in ieder geval :P
"The whole image is that eternal suffering awaits anyone who questions God's infinite love. Believe or die! Thank you, forgiving Lord, for all those options.”
pi_104312730
Goeiemorgen.
Sportse TAV en lekker; zelfgemaakte eiersalade Sun :9
Van de tv-programma's waren bij Masterchef Australië de desserts wel favoriet. Als je een dessert maakte won je ook meestal is me opgevallen....
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 12:31:22 #7
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104312773
ja het is een verkapte pudding met vruchten erin. :s) . Maar goed het was gratis :P.

Maar goed het taarten bakken laat ik aan Lie & Hobbels over :P. Niet mijn kop thee.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zondag 13 november 2011 @ 12:35:47 #8
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_104312877
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 12:31 schreef borisz het volgende:
ja het is een verkapte pudding met vruchten erin. :s) . Maar goed het was gratis :P.
.
Een kroket was oorspronkelijk een ragout met een korstje...
Mensen kennen het ook niet anders meer als een hartige pudding met een consistentie van tandpasta in paneermeel.
Zet ze een echte voor en ze klagen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_104312915
Ik vind alle gerechten interessant, maar heb een sterke voorkeur voor hoofd- en dessert :9
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_104312936
Mensen, we praten nu wel erg OnSubForum.. misschien moet iemand even over voetbal beginnen?
  zondag 13 november 2011 @ 12:39:16 #11
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_104312959
Welke gang het is vind ik niet zo relevant, ik wil de techniek perfect beheersen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 13 november 2011 @ 12:39:48 #12
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_104312974
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 12:38 schreef LieLie het volgende:
Mensen, we praten nu wel erg OnSubForum.. misschien moet iemand even over voetbal beginnen?
LOL
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 12:39:53 #13
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104312975
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 12:38 schreef LieLie het volgende:
Mensen, we praten nu wel erg OnSubForum.. misschien moet iemand even over voetbal beginnen?
Geen voetbal dit weekend. :{
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104312993
Soms vraag ik me wel eens af waarom al dat hoogstaande gezeik over voedsel nou echt nodig is :? Met fotografie hebben mensen die neiging ook al :') Ik las vanmorgen een topic over bakkers en het restauranttopic en soms draven mensen echt te ver door zeg :{
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_104313029
quote:
6s.gif Op zondag 13 november 2011 12:39 schreef borisz het volgende:

[..]

Geen voetbal dit weekend. :{
Kunnen die gasten eindelijk eens die miljoenen die ze teveel verdienen in de economie pompen ^O^ Brengen ze ook eens een positieve bijdrage aan de nederlandse economie :Y
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  zondag 13 november 2011 @ 12:41:59 #16
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_104313034
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 12:40 schreef PdeHoog het volgende:
Soms vraag ik me wel eens af waarom al dat hoogstaande gezeik over voedsel nou echt nodig is :? Met fotografie hebben mensen die neiging ook al :') Ik las vanmorgen een topic over bakkers en het restauranttopic en soms draven mensen echt te ver door zeg :{
Hollander!

nekulturny!
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_104313046
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 12:40 schreef PdeHoog het volgende:
Soms vraag ik me wel eens af waarom al dat hoogstaande gezeik over voedsel nou echt nodig is :? Met fotografie hebben mensen die neiging ook al :') Ik las vanmorgen een topic over bakkers en het restauranttopic en soms draven mensen echt te ver door zeg :{
De balans is lastig denk ik. Maar van een beetje doordraven worden dingen vaak wel beter. Betere foto's, betere gerechten als je technieken beheerst of smaken begrijpt, mooier haar als je je enorm verdiept in het soort haar dat je hebt en alle producten die je wel en niet kunt gebruiken en op welke manier en wanneer er vocht bij moet en wanneer proteïnen :P :@
  zondag 13 november 2011 @ 12:47:01 #18
43675 TAV74
We're a virus with shoes
pi_104313168
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 12:40 schreef PdeHoog het volgende:
Soms vraag ik me wel eens af waarom al dat hoogstaande gezeik over voedsel nou echt nodig is :? Met fotografie hebben mensen die neiging ook al :') Ik las vanmorgen een topic over bakkers en het restauranttopic en soms draven mensen echt te ver door zeg :{
Ik vind het ook vaak doorschieten, maar volgens mij gebeurd dat in zekere mate vanzelf als je fanatiek bent in een hobby (ik zie dat bij mezelf ook overigens).
Maak je jezelf daar niet ook schuldig aan? Volgens mij ben jij ook slecht in staat een kiekje gewoon als een leuk kiekje te zien?
"The whole image is that eternal suffering awaits anyone who questions God's infinite love. Believe or die! Thank you, forgiving Lord, for all those options.”
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 12:47:32 #19
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104313183
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 12:40 schreef PdeHoog het volgende:
Soms vraag ik me wel eens af waarom al dat hoogstaande gezeik over voedsel nou echt nodig is :? Met fotografie hebben mensen die neiging ook al :') Ik las vanmorgen een topic over bakkers en het restauranttopic en soms draven mensen echt te ver door zeg :{
Ja, maar dat is ook zo als je van die wijn of whisky discussies ''op hoog niveau'' hebt waarbij mensen de perfectie proberen na te streven :P. De afdronk is een seconde te lang. Je proeft chocola, aardbeien met een ondertoon van bosvruchten oh nee het is perzik.

Mensen ouwehoeren ook uren over voetbal. Die pass was niet perfect, maar wat als Pietje de bal nu naar Henkie had gespeeld etc. Anderen zeggen gewoon dit was een leuke wedstrijd en meer niet.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104313226
Overigens, Piet, als je nog tips hebt voor het roken/bereiden van mijn eendenborst hoor ik het graag.
  zondag 13 november 2011 @ 12:51:11 #21
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_104313289
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 12:47 schreef borisz het volgende:

[..]
.

Mensen ouwehoeren ook uren over voetbal. Die pass was niet perfect, maar wat als Pietje de bal nu naar Henkie had gespeeld etc.
Integenstelling tot die zatlappen kunnen de mensen die met fotografie of eten bezig zijn wel fotograferen of koken, maar die leuteraars niet voetballen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_104313449
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 12:40 schreef PdeHoog het volgende:
Soms vraag ik me wel eens af waarom al dat hoogstaande gezeik over voedsel nou echt nodig is :? Met fotografie hebben mensen die neiging ook al :') Ik las vanmorgen een topic over bakkers en het restauranttopic en soms draven mensen echt te ver door zeg :{
Hear hear :P
pi_104313474
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 12:47 schreef TAV74 het volgende:

[..]

Ik vind het ook vaak doorschieten, maar volgens mij gebeurd dat in zekere mate vanzelf als je fanatiek bent in een hobby (ik zie dat bij mezelf ook overigens).
Maak je jezelf daar niet ook schuldig aan? Volgens mij ben jij ook slecht in staat een kiekje gewoon als een leuk kiekje te zien?
Oh my, noem het geen kiekje! :o :o
pi_104313573
Ik wil gewoon lekker eten kunnen maken :Y Technieken en kennis van zaken helpen hier bij, maar zijn voor mij niet het doel. Net als schuimpjes, zalfjes en cremepjes waar sommige restaurants mee smijten. Ziet er leuk uit hoor, maar een grote schotel rijst met stoofpot zoals ik gister op tafel zette spreekt mij véél meer aan :Y
En qua desserts hou ik het ook simpel. Een B&BP zoals gister. of flensjes met dadelsaus en ijs.. simpel en doeltreffend. Dat vind ik leuk: de producten zelf hun werk laten doen :Y
  zondag 13 november 2011 @ 13:03:09 #25
43675 TAV74
We're a virus with shoes
pi_104313643
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 12:57 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Oh my, noem het geen kiekje! :o :o
Oh shit, het schoot er ineens uit :@
"The whole image is that eternal suffering awaits anyone who questions God's infinite love. Believe or die! Thank you, forgiving Lord, for all those options.”
pi_104313712
gewoon een schaaltje chocoladevla en ik ben tevreden :P
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 13 november 2011 @ 13:07:50 #27
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_104313794
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 13:00 schreef Sunnythesun het volgende:
Ik wil gewoon lekker eten kunnen maken :Y Technieken en kennis van zaken helpen hier bij, maar zijn voor mij niet het doel. Net als schuimpjes, zalfjes en cremepjes waar sommige restaurants mee smijten. Ziet er leuk uit hoor, maar een grote schotel rijst met stoofpot zoals ik gister op tafel zette spreekt mij véél meer aan :Y
En qua desserts hou ik het ook simpel. Een B&BP zoals gister. of flensjes met dadelsaus en ijs.. simpel en doeltreffend. Dat vind ik leuk: de producten zelf hun werk laten doen :Y
B&BP?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_104313815
quote:
1s.gif Op zondag 13 november 2011 13:07 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

B&BP?
Bread and butter pudding (sorry, gewoonte aan het worden alles af te korten hier :+ )
pi_104313842
*binnenvalt
pi_104313850
:D :W :W :W hoes't met jou dan?
  zondag 13 november 2011 @ 13:09:42 #31
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_104313856
Ah, okay.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 13:10:26 #32
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104313873
FC :D :W

Dat is een tijdje geleden :). Hoest?
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104313882
quote:
3s.gif Op zondag 13 november 2011 13:09 schreef freecell het volgende:
*binnenvalt
Hoi Freecell! *O*
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  zondag 13 november 2011 @ 13:11:10 #34
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_104313895
quote:
3s.gif Op zondag 13 november 2011 13:09 schreef freecell het volgende:
*binnenvalt
*Opvangt.* :W
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_104314001
Ow, dat is nog eens een warm welkom :)

Ja, wel ok, vanalles aan het doen, beetje rondsolliciteren, voor al mijn mannen zorgen, scholen voor kinderen gezocht en weinig op internet ;)
pi_104314215
/irritatiemodus
Zal ik een kiekje maken van mijn zelfgemaakte kwarktaart uit een pakje?
/irritatiemodus off
  zondag 13 november 2011 @ 13:24:40 #37
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_104314241
quote:
3s.gif Op zondag 13 november 2011 13:23 schreef freecell het volgende:
/irritatiemodus
Zal ik een kiekje maken van mijn zelfgemaakte kwarktaart uit een pakje?
/irritatiemodus off
Jaaa! En daarna het over voetbal gaan hebben
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_104314286
quote:
1s.gif Op zondag 13 november 2011 13:24 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Jaaa! En daarna het over voetbal gaan hebben
Koewl 8-)
pi_104314304
Over voedsel gesproken, ik ga straks olijfolie en honing in mijn haar smeren. Mogelijk met wat kokosmelk erbij :+
  zondag 13 november 2011 @ 13:28:04 #40
43675 TAV74
We're a virus with shoes
pi_104314350
Laten we het over handbal hebben :Y

Kijken of ik het overleef vanmiddag, tegenstander is fysiek nogal sterk weet ik van vroeger :o

Later dus :W
"The whole image is that eternal suffering awaits anyone who questions God's infinite love. Believe or die! Thank you, forgiving Lord, for all those options.”
  zondag 13 november 2011 @ 13:28:21 #41
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_104314356
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 13:26 schreef LieLie het volgende:
Over voedsel gesproken, ik ga straks olijfolie en honing in mijn haar smeren. Mogelijk met wat kokosmelk erbij :+
Waarom? Omdat het kan?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 13:28:51 #42
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104314364
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 13:28 schreef TAV74 het volgende:
Laten we het over handbal hebben :Y

Kijken of ik het overleef vanmiddag, tegenstander is fysiek nogal sterk weet ik van vroeger :o

Later dus :W
Gewoon de beuk erin :P. Als je maar niet met 3x 2 minuten komt te zitten :P
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104314389
quote:
1s.gif Op zondag 13 november 2011 13:28 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Waarom? Omdat het kan?
Ja :P En omdat het een goede moisturizer is voor mijn krullen :7
pi_104314487
Brrr, jij liever dan ik :D
Al is warme olie vaak wel een goede inderdaad.
  zondag 13 november 2011 @ 13:34:37 #45
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_104314559
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 13:32 schreef freecell het volgende:
Brrr, jij liever dan ik :D
Al is warme olie vaak wel een goede inderdaad.
Zeker om met zijn tweeen te doen, elkaar inolieen...
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_104314636
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 13:26 schreef LieLie het volgende:
Over voedsel gesproken, ik ga straks olijfolie en honing in mijn haar smeren. Mogelijk met wat kokosmelk erbij :+
Dat zal lekker ruiken O+

Er staan nu speculaascupcakes in de oven en die ga ik straks decoreren met kaneeltopping en de kruidnootjes die ik vanmorgen gebakken heb :D
Ben benieuwd
pi_104314639
Ik zet me schrap voor de taart uit het pakje *O*
pi_104314676
quote:
1s.gif Op zondag 13 november 2011 13:34 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Zeker om met zijn tweeen te doen, elkaar inolieen...
hmmmm.
Neh :+
pi_104314690
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 13:36 schreef Bluezz het volgende:
Ik zet me schrap voor de taart uit het pakje *O*
ik heb het niet echt :P
Als ik taart maak doe ik het zelf-zelf
pi_104315547
ha freecell :W goed om te lezen dat alles goed gaat met jullie!
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_104315914
Zo, m'n hoofd is helemaal ingepakt, plaid over, sloffen aan, thee erbij, ik kan weer even typen ;)
pi_104315951
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 12:47 schreef TAV74 het volgende:

[..]

Ik vind het ook vaak doorschieten, maar volgens mij gebeurd dat in zekere mate vanzelf als je fanatiek bent in een hobby (ik zie dat bij mezelf ook overigens).
Maak je jezelf daar niet ook schuldig aan? Volgens mij ben jij ook slecht in staat een kiekje gewoon als een leuk kiekje te zien?
In het begin wel. Daarna ben ik meer gegaan naar "vrijheid, blijheid" en "alles is goed zolang je zelf tevreden bent". En je hoort / ziet mij er allang niet meer over posten omdat ik mezelf ook erger aan dat soort dingen. Mensen hebben ook hele andere standaarden en criteria.

En Lie, er is een verschil tussen mensen helpen met vragen en zogenaamde waarheden neerleggen. Dat laatste bedoel ik vooral met hoogstaand doorgedraaf.
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_104316010
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 13:36 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Dat zal lekker ruiken O+

Er staan nu speculaascupcakes in de oven en die ga ik straks decoreren met kaneeltopping en de kruidnootjes die ik vanmorgen gebakken heb :D
Ben benieuwd
Komen jullie ze langsbrengen? Mag je mee-eten en spelen we daarna Carcassonne :9
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_104316209
Ander keertje ;)
pi_104316318
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 14:27 schreef Sarabi het volgende:
Ander keertje ;)
Gelukkig :P Moet morgen naar de dietiste en geloof nooit dat mijn gewicht omlaag is :P Ik ga trouwens kappej met die dietiste voor nu. Vind het geen toegevoegde waarde meer bieden behalve wat psycho gebrabbel en ik heb geen klik met die uberjonge meid die me daar een beetje met u aanspreekt en me probeert te motiveren!
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_104316330
Nu maar aankleden en nuttige dingen doen :P
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 november 2011 @ 14:31:58 #57
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_104316350
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 14:31 schreef PdeHoog het volgende:
Nu maar aankleden en nuttige dingen doen :P
Goed plan. Ik ga maar eens het jaarverslag van FrieslandBank uitpluizen voor een opdracht :+.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_104316743
En in het kader van de duffe jaren 80 / 90 muziekmarathon van vorige week staan nu de drie Bat Out Of Hell -CD's aan *)
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_104317437
45 minuten verder, 18 minuten audio verwerkt, redelijk goede score ;)
Nog 30 minuten te gaan!

Het is hier mistig trouwens..
  zondag 13 november 2011 @ 15:13:45 #60
63722 z80
I fink you freaky
pi_104317701
hier ook nog geen zon gezien. deze was wel belooft.
en met 5.6 graden en een lucht vochtigheid van 94% ook geen lekker weer om even buiten te lopen.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
pi_104317752
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 15:05 schreef LieLie het volgende:
Het is hier mistig trouwens..
Hier ook! Zou eens even buiten voelen. Bepalen of ik nu toch echt een winterjas uit de kast moet gaan halen :')
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_104317769
http://www.nu.nl/buitenla(...)erken-terugkeer.html

Die gast heeft ook een complete betonnen bunker om zijn kop he? :o
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  zondag 13 november 2011 @ 15:18:27 #63
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_104317841
Zo. Mijn haartjes zijn weer erg kort geknipt door mijn eigen huiskapster. O+
Ik kan er weer een paar maanden tegenaan.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_104318868
Fiets gemaakt :9 Nu lekker weer thuis hangen :Y) Cappucino :9 En wat werken zodat ik morgen misschien eens tijd heb om andere nuttige dingen te doen :)
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_104319037
Mijn moeder kwam net een bakje groentesoep brengen. O+
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  zondag 13 november 2011 @ 16:08:38 #66
3878 Vork
Manisch creatief
pi_104319387
Chocola en avocado gaan prima samen O+
  zondag 13 november 2011 @ 16:12:21 #67
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_104319479
Laatste restje kreeftensoep wegwerken. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_104319675
Ik ga straks lekker een recept uit de Delicious maken met een kipfiletje en veel groenten :9
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  zondag 13 november 2011 @ 16:21:59 #69
3878 Vork
Manisch creatief
pi_104319741
Ik ga vanavond helemaal niet koken, dan laat ik iemand doen. Daarna door naar de kroeg om vragen te beantwoorden en speciale biertjes te drinken. Morgen vroeg weer op :P
pi_104319788
chili sin carne en tacos en kaas... :9 En zometeen een wijntje en wat chips ofzo..
pi_104319866
Ik ga iets met eend doen, met een stamppotje erbij met paddestoelen en gecaramelisseerde ui.
pi_104319960
Jawel, klaar! *O*

Nu nog een opdracht voor morgen maken..
pi_104320438
Brrrrr.. we begonnen met een lekker zonnetje in het bos, maar eindigden met koude mist en 1 graden op een terras. Daar kon zelfs de heater niet tegenop. Nu maar een grote pan soep maken om op te warmen, en een glaasje wijn ;)
pi_104320452
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 16:26 schreef LieLie het volgende:
Ik ga iets met eend doen, met een stamppotje erbij met paddestoelen en gecaramelisseerde ui.
Je ging eend roken 8-)

Hoe bereiden jullie een eendeborstfilet normaal gesproken? De laatste keer dat ik er eentje maakte was hij nog helemaal rood van binnen :o :X Ondanks de 8 minuten op de vetlaag en 3 minuten op de andere kant EN 5-10 minuten rusten.
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_104320513
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 16:42 schreef PdeHoog het volgende:

[..]

Je ging eend roken 8-)

Hoe bereiden jullie een eendeborstfilet normaal gesproken? De laatste keer dat ik er eentje maakte was hij nog helemaal rood van binnen :o :X Ondanks de 8 minuten op de vetlaag en 3 minuten op de andere kant EN 5-10 minuten rusten.
Jep, nog even zien hoe ik dat precies ga doen ;)

En ik bak hem normaal eerst op de vetkant, dan eventjes op de andere kant om te bruinen en dan gaat hij nog eventjes in de oven. Daarna rusten en hij is goed. Mag van mij ook nog wel redelijk rose zijn.
pi_104320526
Hier Belgische kippenstoofpot, morgen weinig tijd om te koken, dus dat komt dan goed uit.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Album top 100 2024
pi_104320581
Buhbuhbuh, ik moet problemen, vraagstellingen of twijfels op papier zetten rond mijn onderzoek. Om morgen te bespreken met wildvreemde studenten. Terwijl ik eigenlijk gewoon moet werken. Ik vind het gezeur, want het loopt wel, ik ben alleen veel tijd kwijt en het irriteert me dat ik dan ook nog naar zo'n bijeenkomst moet :P
  zondag 13 november 2011 @ 16:47:24 #78
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_104320633
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 16:42 schreef PdeHoog het volgende:

[..]

Je ging eend roken 8-)

Hoe bereiden jullie een eendeborstfilet normaal gesproken? De laatste keer dat ik er eentje maakte was hij nog helemaal rood van binnen :o :X Ondanks de 8 minuten op de vetlaag en 3 minuten op de andere kant EN 5-10 minuten rusten.
Ik had ook nog gezegd dat je het na het bakken nog een tijdje in de oven moest laten nagaren op ca. 130 graden.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 13 november 2011 @ 16:51:26 #79
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_104320782
Terug uit de stad. Tante het nieuwe huis laten zien (Oooh & Aaah) en na afloop gelunched bij Hotel New York. Prachtige plek om te zitten.
  zondag 13 november 2011 @ 16:54:46 #80
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_104320910
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 16:42 schreef PdeHoog het volgende:

Hoe bereiden jullie een eendeborstfilet normaal gesproken? De laatste keer dat ik er eentje maakte was hij nog helemaal rood van binnen :o :X Ondanks de 8 minuten op de vetlaag en 3 minuten op de andere kant EN 5-10 minuten rusten.
Injecteren met grand marnier
Speklaag insnijden in fijn wiebertjes patroon en langzaam bakken op de huid tot rosé, daarna even de vleeskant carameliseren.
Klassieke sinaasappelsaus erbij met sinaasappelfilets als garnering, rode kool, spruiten en bloemige aardappels
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_104320915
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 16:43 schreef LieLie het volgende:
en dan gaat hij nog eventjes in de oven. Daarna rusten en hij is goed.
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 16:47 schreef golfer het volgende:

[..]

Ik had ook nog gezegd dat je het na het bakken nog een tijdje in de oven moest laten nagaren op ca. 130 graden.
Ok. Volgende keer toch de oven dan :) Of iets langer bakken nog.
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_104320949
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 16:54 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Injecteren met grand marnier
Speklaag insnijden in fijn wiebertjes patroon en langzaam bakken op de huid tot rosé, daarna even de vleeskant carameliseren.
Klassieke sinaasappelsaus erbij met sinaasappelfilets als garnering, rode kool, spruiten en bloemige aardappels
Maar niet als ik hem bij een oosters getint gerecht wil maken he :|W BTW, wat voor tijden hebben we het dan over? Ik kan niet inschatten wanneer een eendeborst rose is van binnen eigenlijk :)
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  zondag 13 november 2011 @ 16:58:26 #83
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_104321043
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 16:55 schreef PdeHoog het volgende:

[..]

Maar niet als ik hem bij een oosters getint gerecht wil maken he :|W BTW, wat voor tijden hebben we het dan over? Ik kan niet inschatten wanneer een eendeborst rose is van binnen eigenlijk :)
Ja, dát hangt van de temperatuur van je vet af en de grootte van je filet hé? Je bent toch geen ui ofzo? :{w
pi_104321085
quote:
10s.gif Op zondag 13 november 2011 16:58 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Ja, dát hangt van de temperatuur van je vet af en de grootte van je filet hé? Je bent toch geen ui ofzo? :{w
Nou, ik kan ook mensen aan het huilen krijgen hoor *)
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_104321087
quote:
10s.gif Op zondag 13 november 2011 16:58 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Ja, dát hangt van de temperatuur van je vet af en de grootte van je filet hé? Je bent toch geen ui ofzo? :{w
:D

Maar dat inderdaad. Je kunt het wel een beetje voelen, wanneer je er op drukt. Die wang-kin-neus methode, of op je hand is er ook zoiets geloof ik, waarmee je het dan kunt vergelijken.
pi_104321262
Nou, binnenkort wel weer een keertje met eendjes spelen :Y) Nu eerst olijfjes en proberen data-objecten met processen te matchen :9
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  zondag 13 november 2011 @ 17:04:48 #87
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_104321274
De muis van je hand.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_104321340
Brrr nog steeds koud.. schapenvachtje + dekentje inzetten dan maar :P
  zondag 13 november 2011 @ 17:10:28 #89
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_104321479
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 16:59 schreef PdeHoog het volgende:

[..]

Nou, ik kan ook mensen aan het huilen krijgen hoor *)
Zolang dat niet van de geur is heb ik er geen bezwaar tegen. O-)
pi_104321542
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 17:06 schreef Sunnythesun het volgende:
Brrr nog steeds koud.. schapenvachtje + dekentje inzetten dan maar :P
Of gewoon Sam op schoot 8-)

quote:
6s.gif Op zondag 13 november 2011 17:10 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Zolang dat niet van de geur is heb ik er geen bezwaar tegen. O-)
De geur van uien maakt mensen toch ook niet aan het huilen? Het is toch een of ander stofje in de ui?
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  zondag 13 november 2011 @ 17:14:25 #91
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_104321617
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 17:04 schreef golfer het volgende:
De muis van je hand.
Ja de muis van je duim en dan zachtjes drukken op je "muis" en vlees en kijken hoeveel 't inveert; duim tegen wijsvinger is rosé duim tegen middelvinger is medium en duim tegen pink is schoenzool.
pi_104321656
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 17:06 schreef Sunnythesun het volgende:
Brrr nog steeds koud.. schapenvachtje + dekentje inzetten dan maar :P
Ik was heel lekker warm, maar ik moest mijn haar uitspoelen met koud water wat dat is beter, maar brr, nu is mijn hoofd koud :P
pi_104321739
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 17:14 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Ja de muis van je duim en dan zachtjes drukken op je "muis" en vlees en kijken hoeveel 't inveert; duim tegen wijsvinger is rosé duim tegen middelvinger is medium en duim tegen pink is schoenzool.
Ik ga proberen het te onthouden :)
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_104321803
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 17:18 schreef PdeHoog het volgende:

[..]

Ik ga proberen het te onthouden :)
Werkt ook met rundvlees :Y zo test ik het eigenlijk altijd :)
pi_104321994
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 17:20 schreef Sunnythesun het volgende:

[..]

Werkt ook met rundvlees :Y zo test ik het eigenlijk altijd :)
Handig voor de biefstukjes ook dus :Y) Da's goed nieuws :P Misschien leer ik die dan ook eens op een reproduceerbare manier te bereiden :Y)
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  zondag 13 november 2011 @ 17:28:53 #96
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_104322108
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 17:25 schreef PdeHoog het volgende:

[..]

Handig voor de biefstukjes ook dus :Y) Da's goed nieuws :P Misschien leer ik die dan ook eens op een reproduceerbare manier te bereiden :Y)
De truc is de temperatuur van je vet goed te hebben, en die verschilt per vleessoort en de dikte van het stuk dat je bakt. Er zijn ezelsbruggetjes e.d. maar het blijft een beetje een gevoelskwestie.

En niet te zuunig met de boter of olie.
  zondag 13 november 2011 @ 17:29:36 #97
63722 z80
I fink you freaky
pi_104322143
sinterklaas is weer in het land dus het mag weer. lekker een stuk marsepein naar binnen aan het werken. :9~
beter maar niet kijken wat de voedingswaarde is. :X
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
pi_104322700
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 17:29 schreef z80 het volgende:
sinterklaas is weer in het land dus het mag weer. lekker een stuk marsepein naar binnen aan het werken. :9~
beter maar niet kijken wat de voedingswaarde is. :X
Amandelen zijn heel gezond! *O*
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  zondag 13 november 2011 @ 17:47:08 #99
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_104322786
Oh wat een heerlijk fris weer vandaag, heerlijk gefietst, in de stad gewandeld en genoten O+
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
pi_104322820
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 17:44 schreef krakkemieke het volgende:

[..]

Amandelen zijn heel gezond! *O*
Marsepein bevat ook veel calorieën, dus je krijgt ook nog veel energie van.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Album top 100 2024
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')