Wij keuren alleen de waren...quote:Op donderdag 20 oktober 2011 23:39 schreef Caland het volgende:
Is dit opeens het topic voor ouwe viezerikken?
marijn tussen allemaal naakte varkens...quote:Op donderdag 20 oktober 2011 23:39 schreef Caland het volgende:
Is dit opeens het topic voor ouwe viezerikken?
heb je gelijk in maar ze pretenderen dat er minder dan 20% vet in zit bij magere spek.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 23:49 schreef Bosbeetle het volgende:
Het hangt allemaal meer af van wat als mager te boek staat, misschien ligt het gemiddelde van spek wel meer richting de 40% (ze zeiden tussen de 30 en 40%) en dan is deze spek wel degelijk mager(der) dan reguliere spek.
al denk ik dat dat niet het geval is.
Ik weet niet of dat op de verpakking staat, volgensmij is het zo dat als op vlees mager staat het onder de 20% moet zitten (of het nou varken of koe of konijn is), en dat dat door de warenwet oid is voorgeschreven (ze belden die instantie toch ook op! )quote:Op donderdag 20 oktober 2011 23:53 schreef Beetlebum het volgende:
[..]
heb je gelijk in maar ze pretenderen dat er minder dan 20% vet in zit bij magere spek.
prima als ze het mager noemen omdat het magerder is dan normale spek maar zet dan niet op de verpakking dat het máár 20% vet bevat...
Klopt.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 23:55 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Ik weet niet of dat op de verpakking staat, volgensmij is het zo dat als op vlees mager staat het onder de 20% moet zitten (of het nou varken of koe of konijn is), en dat dat door de warenwet oid is voorgeschreven (ze belden die instantie toch ook op! )
Wat dan vervolgens door henk en ingrid in een halve liter olijfolie wordt rul gebakkenquote:Op donderdag 20 oktober 2011 23:56 schreef Caland het volgende:
Mager gehakt moet zelfs onder de 15 zitten.
Voor zover ik kon horen stonder er op in ieder geval 1 verpakking 20%.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 23:55 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Ik weet niet of dat op de verpakking staat, volgensmij is het zo dat als op vlees mager staat het onder de 20% moet zitten (of het nou varken of koe of konijn is), en dat dat door de warenwet oid is voorgeschreven (ze belden die instantie toch ook op! )
die gekke henk en ingrid ook, olijfolie hoeft helemaal niet bij gehaktquote:Op vrijdag 21 oktober 2011 00:05 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Wat dan vervolgens door henk en ingrid in een halve liter olijfolie wordt rul gebakken
Hm en het is nu 15:40? Dus ze zijn om 21:40 terug gekomen?quote:Op zaterdag 22 oktober 2011 12:35 schreef rolfson het volgende:
Ik zat net te kijken en kwam dit tegen en ik vond het wel een grappig gesprek.
[ link | afbeelding ]
Abel: En hoelang gaat dat duren?
Onderzoeker: Nou we zijn hier ongeveer een uur of 6 mee bezig.
Abel: Een uur of zes. O... nou goed dan kom ik over een uur of 6 wel even terug.
Onderzoeker: Hartstikke goed.
En dan ook die toon die ze bij dat gesprek aanslaan.
Scherpquote:Op zaterdag 22 oktober 2011 13:34 schreef Brentmeister het volgende:
[..]
Hm en het is nu 15:40? Dus ze zijn om 21:40 terug gekomen?
Dit is dan ook waarom ik het plaats ze zijn gewoon een toneelstukje aan het opvoeren en dat maakt dat gesprek erg droogquote:Op zaterdag 22 oktober 2011 13:34 schreef Brentmeister het volgende:
[..]
Hm en het is nu 15:40? Dus ze zijn om 21:40 terug gekomen?
De gerookte varkensbuiken worden automatisch gesneden tot blokjes, en die gaan vanuit grote bakken zo de vacumeermachines in, die worden niet nog extra gemend om het eindproduct een consistenter vetpercentage per pakje te geven.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 23:47 schreef Beetlebum het volgende:
Maar om weer even ontopic te komen:
Dat de fabrikanten zich moeilijk aan hun woord kunnen houden is niet verwonderlijk/schokkend en ook niet voor het eerst.
Wat ik wel verwonderlijk vind is dat van de 5 pakjes die waarschijnlijk uit dezelfde fabriek komen er 4 niet voldoen aan 't woord van de fabrikant.
Het mag dan wel een 'natuurlijk' produkt zijn waarvan 't moeilijk te bepalen is per pakje hoeveel vet er in zit, gemiddeld zou 't moeten kloppen of in ieder geval dichter bij het woord van de fabrikant moeten komen.
+ het werkelijke vetpercentage is wel erg veel meer dan wat het zou moeten zijn...
Ja.. En?quote:Op zaterdag 22 oktober 2011 14:29 schreef fruityloop het volgende:
De gerookte varkensbuiken worden automatisch gesneden tot blokjes, en die gaan vanuit grote bakken zo de vacumeermachines in, die worden niet nog extra gemend om het eindproduct een consistenter vetpercentage per pakje te geven.
Zie: http://wetten.overheid.nl/BWBR0009675/geldigheidsdatum_17-11-2010quote:Artikel 12
De vermelding mager of magere mag worden gebezigd bij:
a. vlees en vleesproducten, uitsluitend voor zover het vetgehalte van de waar ten hoogste 20% bedraagt;
b. gehakt, uitsluitend voor zover het vetgehalte van de waar ten hoogste 15% bedraagt.
Na, groene weg vlees is net zo mager.quote:
Waar haal jij je vlees dan Piet? of bijt je zo'n varken zelf de strot af?quote:Op zondag 23 oktober 2011 17:20 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Na, groene weg vlees is net zo mager.
Hanos, en bij een bevriende horeca slager. Verder als ik ergens mooi vlees zie, goed gemarmerd neem ik het mee. Heb dus een paar honderd euro aan vlees in de vriezer.quote:Op zondag 23 oktober 2011 18:54 schreef Tem het volgende:
[..]
Waar haal jij je vlees dan Piet? of bijt je zo'n varken zelf de strot af?
Hou je dan ook bij wat er allemaal in ligt? Dat is meestal de grootste ramp, een diepvries vol, maar geen idee wat er allemaal in ligtquote:Op zondag 23 oktober 2011 18:58 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hanos, en bij een bevriende horeca slager. Verder als ik ergens mooi vlees zie, goed gemarmerd neem ik het mee. Heb dus een paar honderd euro aan vlees in de vriezer.
Portioneer het of laat het portioneren en label het, paardebil, prime rib, iberico schouder, rack, livar procoreur, ribeye iers, ribeye usa, etc.quote:Op zondag 23 oktober 2011 19:50 schreef Piles het volgende:
[..]
Hou je dan ook bij wat er allemaal in ligt? Dat is meestal de grootste ramp, een diepvries vol, maar geen idee wat er allemaal in ligt
Foutje bij de instart in Hilversum.quote:Op zondag 23 oktober 2011 21:29 schreef TUFKAL het volgende:
Die van die olijf was een herhaling, waarom?
Ja is dat zo?quote:Op maandag 24 oktober 2011 00:10 schreef golfer het volgende:
[..]
Foutje bij de instart in Hilversum.
wat wil je hiermee zeggen?quote:Op zaterdag 22 oktober 2011 14:29 schreef fruityloop het volgende:
[..]
De gerookte varkensbuiken worden automatisch gesneden tot blokjes, en die gaan vanuit grote bakken zo de vacumeermachines in, die worden niet nog extra gemend om het eindproduct een consistenter vetpercentage per pakje te geven.
Alleen op een steekproefgrootte van vijf stuks, zou ik geen statistische conclusie kunnen maken. Om aan te tonen dat er een significant verschil zit tussen de spekreepjes en deze allemaal groter dan 20 zijn dien je toch wel tien tot twintig stuks van een ieder te nemen.quote:Op dinsdag 25 oktober 2011 23:45 schreef Beetlebum het volgende:
[..]
wat wil je hiermee zeggen?
't mooie aan gemiddelden is juist dat als 't ene pakje bijv. 30% vet bevat 't andere dan weer 10% zou moeten bevatten als het beginprodukt dat verdeeld wordt maar max 20% vet mag bevatten.
als dan 4 van de 5 pakjes te hoog zijn in vetpercentage en 1 van de 5 er nét onder zit dan kun je concluderen dat het over het algemeen veeeeeel te hoog zit en dus nooit gemiddeld op minder dan 20% uit kan komen...
Statistische significantie geeft niet aan of je ruis/toeval meet, maar geeft alleen aan dat de kans klein is dat je de meting meet mits het systeem alleen ruis produceert. Daar heb je dus vrij weinig aan.In principe heb je wel gelijk dat je het meer hard moet maken als je het echt als bewezen wilt beschouwen, maar dat is niet de taak van de keuringsdienst van waarde.quote:Op woensdag 26 oktober 2011 11:17 schreef Brembo het volgende:
[..]
Alleen op een steekproefgrootte van vijf stuks, zou ik geen statistische conclusie kunnen maken. Om aan te tonen dat er een significant verschil zit tussen de spekreepjes en deze allemaal groter dan 20 zijn dien je toch wel tien tot twintig stuks van een ieder te nemen.
De KVW zal achter de schermen echt wel meer dan 5 pakjes hebben onderzocht.quote:Op woensdag 26 oktober 2011 11:17 schreef Brembo het volgende:
[..]
Alleen op een steekproefgrootte van vijf stuks, zou ik geen statistische conclusie kunnen maken. Om aan te tonen dat er een significant verschil zit tussen de spekreepjes en deze allemaal groter dan 20 zijn dien je toch wel tien tot twintig stuks van een ieder te nemen.
Dan hadden ze het wel gezegd, het blijven journalisten natuurlijk, sterker nog, zou me niets verbazen als ze expres een paar pakjes hebben uitgezocht met veel wit in het spekquote:Op woensdag 26 oktober 2011 11:42 schreef Erasmo het volgende:
[..]
De KVW zal achter de schermen echt wel meer dan 5 pakjes hebben onderzocht.
Gelezen op hun site.quote:Op woensdag 26 oktober 2011 00:49 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb het maar voorzien van een uitgebreide reactie
edit :quote:Eindelijk, het is weer herfst! De dagen worden korter, het weer slechter en de griep grijpt weer om zich heen. Tenzij je jezelf wapent tegen de snotneus en de blafhoest. Niet met een extra sjaal of muts, maar met oscillococcinum.
Eendenhart
Een homeopatisch geneesmiddel tegen griep. Lastig om uit te spreken, mysterieus in wat het is. ‘Anas Barbariae, hepatis et cordis’, staat er op de achterkant van het doosje. Dat is Latijn voor eendenhart en -lever. Een eend die je kan genezen van de griep, die willen de verslaggevers van de Keuringsdienst wel eens zien. Maar waar is die? De Keuringsdienst van Waarde gaat op zoek naar de eend van de oscillococcinum en krijgt er hoofdpijn van.
Donderdag 27 oktober, 20:25, NED3
Hallo ad.quote:Op donderdag 27 oktober 2011 20:46 schreef waxmask het volgende:
Wie is dat nieuwe jonge meisje? Lekker ding is dat....
Dat geldt voor alle homeopathische middelen. Hoe groter de K waarde hoe minder er in zit.quote:Op donderdag 27 oktober 2011 20:46 schreef Knuck-les het volgende:
Het is dus eigenlijk gewoon helemaal niets
Dezelfde als vorige week. Maar ze had 2x zo oud moeten zijnquote:Op donderdag 27 oktober 2011 20:46 schreef waxmask het volgende:
Wie is dat nieuwe jonge meisje? Lekker ding is dat....
Als je de redenatie volgt: hoe minder hoe beter, dan is géén eend natuurlijk het bestequote:Op donderdag 27 oktober 2011 20:54 schreef Igen het volgende:
Nou, als ze niet eens kunnen zeggen of er überhaupt zo'n eend in de fabriek aanwezig is, dan weet je volgens mij al genoeg.
Viel me ook al opquote:Op donderdag 27 oktober 2011 20:51 schreef Knuck-les het volgende:
Is ze nou die dingen aan het opeten?
Idd, gewoon een stagiair die op de fiets naar de markt gestuurd wordt. "Haal jij even een ons eendenhart en -lever"quote:Op donderdag 27 oktober 2011 20:56 schreef PirE het volgende:
Waarschijnlijk gebruiken ze 1 eend en daar draaien ze dan een heel jaar op
Fabriek, fabriek. Meer dan een verpakkingsmachine hebben we niet gezienquote:Op donderdag 27 oktober 2011 20:57 schreef Erasmo het volgende:
Voor de rest een aparte aflevering, alhoewel het al wel een hele prestatie moet zijn geweest om in die fabriek te mogen. Maar dat octrooi van hun, dat moet toch wel ergens te vinden zijn?
Waarschijnlijk is er helemaal geen octrooi. Want inderdaad, een octrooi is openbaar en beschermt de uitvinding, dus als er echt een octrooi is dan hadden ze met een gerust hart alle openheid van zaken kunnen geven.quote:Op donderdag 27 oktober 2011 20:57 schreef Erasmo het volgende:
Voor de rest een aparte aflevering, alhoewel het al wel een hele prestatie moet zijn geweest om in die fabriek te mogen. Maar dat octrooi van hun, dat moet toch wel ergens te vinden zijn?
Als je pedo bent wel, anders val je niet op 13-jarigen?quote:Op donderdag 27 oktober 2011 20:46 schreef waxmask het volgende:
Wie is dat nieuwe jonge meisje? Lekker ding is dat....
Melksuiker oftewel lactose.quote:Op donderdag 27 oktober 2011 20:59 schreef Knuck-les het volgende:
Je betaald dus gewoon mooi ¤9,50 voor 6 gram suiker
quote:
quote:Piet Over Homeopatie
Oscillococcinum is een homeopaties middel tegen Griep. Het is een een oplossing van eendenlever en eendenhart, de oplossing van e 10 tot de macht -400, waarbij, let wel, een oplossing van 10 tot de macht -12 1 druppel op 25 olympische zwembaden is, 10 tot de macht -24 een oplossing is waarbij je een 60% kans hebt dat er nog 1 molecuul van de werkzame stof in zit en 10 tot de macht -80 gelijk staat aan een verdunning van 1 molecuul op het gehele universum.
Dus de verdunning die gebruikt wordt voor dit middel is dat er nog 1 molecuul van het eendextract zit op 10 tot de macht 320 maal alle moleculen in het hele universum
Zou met zo een verdunning het voor een strikte homeopatische vegetarier het dan nog okay zijn om het middel te gebruiken? Zijn er vegetariers die homeopatie aanhangen maar dit middel niet gebruiken omdat het op eendenlever en eendenhart gebaseerd is?
Maken we even een gedachten experiment,
We gaan even de assumptie aan dat water daadwerkelijk de magische geheugeneigenschap heeft. En we gaan Oscillococcinum maken.
We slachten een eend en nemen wat van zijn hart en lever en laten dit 40 dagen trekken. We filteren en vriesdrogen dat, en gaan het verdunnen. We nemen wat water, en voegen het er aan toe, schudden, nemen een beetje van de oplossing en verdunnen het verder met water. Dit herhalen we tot we de onvoorstelbare verdunning hebben van 10 tot de macht -400
Nu vraag ik me af, hoe weet je nu wat je verdunt hebt? De eendenlever? Ja, maar hoe zit het met de verontreinigingen van het water? Je hebt een plek waar je aan het gieten en aan het verdunnen bent, de lucht zit daar vol met stof, bacteriën, virussen, schimmels ja zelfs algensporen.
Zelfs in de modernste chipfabrieken is men maar tot een bepaalde graad in staat alles uit de lucht te halen. En het water dan? Hoe wil je weten dat je water geen andere sporenelementen bevat? Of heeft bevat? Water is bijna zo oud als het universum, en heeft dus aardig wat bedgenoten gehad in het bestaan.
En de flessen waarin je aan het verdunnen bent?
Allemaal brengen ze sporen mee, al zei het gering
Dat de Eendenlever een actief element is in de griepmedicatie is dus niet alleen vanwege de verdunning onwaarschijnlijk, maar ook omdat je vrijwel onmogelijk kan weten wat er nog meer oneindig verdunt is.
En dan heb je zo je best gedaan je bereiding zuiver te houden binnen bepaalde limieten en dan doe je die oplossing op suiker, suiker is hygroscopisch en trekt vocht uit de lucht. Heeft dat vocht ook een geheugen en wat staat daar in? Je Oscillococcinum gaat plastic buisjes in.
Die verpakking ademt in en uit bij veranderingen in luchtdruk, ja dat is weinig, maar meer dan 10 tot de macht -400
Mensen maken het open en nemen er 2 op hun vochtige hand (zweet) waar weer allerlei zaken oneindig in verdunt zijn en nemen het in hun mond, dat speeksel en je lichaamsvocht bevat ook allerlei oneindige verdunningen
Verder blijf ik het verbazingwekkend vinden mensen meer waarde hechten aan ongefundeerde beloftes dan aan objectiviteit en rede. Dat als je de casus maakt voor objectiviteit en rede je daar op aangevallen wordt, zonder argumenten te kunnen aandragen, en dat men een mooi verhaal denkt te hebben met homeopatie, maar als je in dat verhaal op zwaarwegende ongerijmdheden wijst daar zo gemakkelijk overheen gestapt wordt.
Het verhaal snijdt geen hout, je kan onmogelijk de werkzame stof al werkzame stof aanwijzen omdat je altijd veel meer zaken oneindig verdunt.
2. Omdat de verdunningen oneindig zijn, kan je nooit objectief aan kwaliteitscontrole doen. Je zou je productiemethode moeten testen, of je het geheugen daadwerkelijk reset tijdens de bereiding, dus maak je het met en zonder resetten, 10 keer schudden of 100 keer schudden en moet je kijken of dat effect heeft. Ik bedoel maar, hoe doe je kwaliteitscontrole in een fabriek van homeopatische middelen. Hoe wil je vaststellen of de verdunning daadwerkelijk 10 tot de macht -400 is, of 10 tot de macht -500 of 10 tot de macht -50.
Dat valt allemaal niet te meten omdat er geen enkel molecuul van de werkstof in zit
Er zit ook niets in, behalve suiker.quote:Op donderdag 27 oktober 2011 22:08 schreef ddx het volgende:
Vage aflevering hoor, uren in auto gezeten om niets te horen.
Het vervoer kost ook veel.. en dan nog BTWquote:Op donderdag 27 oktober 2011 22:35 schreef Felagund het volgende:
[..]
Er zit ook niets in, behalve suiker.
Wat voor een marge moet er niet op het product zitten, als ze dat voor 10 euro per verpakking verkopen.
Is maar goed dat die eendenlever verdund is danquote:Homeopathische middelen worden bereid op basis van een extract van minerale, plantaardige of dierlijke oorsprong, dat bij toediening in pure vorm geacht wordt symptomen te geven die lijken op die van de te bestrijden ziekte. Op basis van deze gelijkheid aan symptomen (gelijksoortigheidsbeginsel) wordt het middel geacht een effectieve geneeswijze te zijn.[4] De grondstof of oertinctuur wordt in een aantal stappen verdund en geschud, het zogenaamde "potentiëren". Om op een commerciële manier homeopathische middelen te kunnen produceren geschiedt dit potentiëren bij een firma als VSM door het middel met krachtige machines in het oplosmiddel te spuiten. Het extreem verdunde eindproduct wordt geacht zonder bijwerkingen de ziektesymptomen te doen verdwijnen. De Materia Medica Pura, waar Hahnemann in 1811[5] een begin mee maakte en die sindsdien[6] werd uitgebreid, vormt de basis van de homeopathie. Zowel verdunde als onverdunde middelen worden hierin opgenomen.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Homeopathie
quote:Ja maar ja maar ja maar:
- smoes 1: het werkt wél want mijn opa is er honderd mee geworden
- smoes 2: het werkt wel want het werkt ook bij mijn kanarie en die is niet vatbaar voor suggestie
- smoes 3: je kán dit helemaal niet wetenschappelijk bewijzen, want het onttrekt zich aan de wetenschap
- smoes 4: je bent zeker een aanhanger van de farmaceutische industrie! je wilt alleen maar geld verdienen!
- smoes 5: baat het niet dan schaadt het niet, dus dan is het maar de vraag of het bedrog is
- smoes 6: geef maar een zak met geld, dan gaan we het onderzoeken
- smoes 7: typisch argumenten van mensen die alleen maar rationeel kunnen denken en niet zien wat er nog meer is tussen hemel en aarde.
Kan mij een tijdje geleden herinneren dat je placebopilletjes kreeg bij het blad Quest. Verhalen stroomden toen ook binnen dat men die pillen had gegeven aan anderen als bijvoorbeeld pilletjes tegen verkoudheid en dat ze zich dan dus ook echt minder verkouden voelde. Kan helaas niet zo snel een adres vinden waar je zulke dingen kan kopen, lijkt mij best lachen om aan vrienden te geven tegen kleine kwaaltjes en hoe ze reageren erop.quote:Op vrijdag 28 oktober 2011 14:47 schreef rolfson het volgende:
Ach voor sommige mensen werkt het gewoon als placebo die hebben er misschien echt wat aan.
Het is tegenwoordig A. Vogel ipv dr.Vogel.quote:
Oh? Wanneer verwacht je die uitzending, want op de site en op Twitter melden ze het volgende voor a.s. donderdag:quote:Op dinsdag 1 november 2011 12:38 schreef ß het volgende:
Zonder mint stinkt een mens uit zijn mond. Daarom kauwen we kauwgom met cool mint, poetsen we met tandpasta met fresh mint en snoepen we pepermunt met peppermint. Frisheid gegarandeerd met die mint, maar niemand die weet waar het vandaan komt. Toch doen de doosjes soms aardige suggesties. Zo stuurde een ongeruste kijker de Keuringsdienst een brief over de kauwgom die hij had gekocht. Rainforest mint, stond erop. Mint, helemaal uit de jungle? Is dat goed speurwerk van Indianen of worden er bomen voor gekapt? De Keuringsdienst van Waarde zoekt het uit en komt met een verfrissend antwoord. Scherpe televisie, van de Keuringsdienst.
twitter:MarijnFrank twitterde op donderdag 03-11-2011 om 09:04:23 Nu in dit mini vliegtuig naar Nantes voor de ontknoping van wijn 3...spannend! #kvw #wijngate http://t.co/ZZVatkFk reageer retweet
marijn ik zou er bijna een twitter account voor aanmakenquote:Op donderdag 3 november 2011 09:10 schreef Godtje het volgende:twitter:MarijnFrank twitterde op donderdag 03-11-2011 om 09:04:23 Nu in dit mini vliegtuig naar Nantes voor de ontknoping van wijn 3...spannend! #kvw #wijngate http://t.co/ZZVatkFk reageer retweet
Je zou toch bijna aandelen van dat bedrijf kopen, busjes suiker voor ¤10 verkopen, tel uit je winst!quote:Op woensdag 2 november 2011 19:36 schreef MaximusTG het volgende:
Daarnet ff de oscillococcinum aflevering gekeken. Man man, wat een oplichterij zeg! Dat ze het voor mekaar krijgen om met een strak gezicht te beweren dat potentiëren echt werkt..
Maar goed, don't get me started over homeopathie...
Ja klopt.quote:Op donderdag 3 november 2011 20:32 schreef Poepoog het volgende:
Fuck man wat is dezen...
Het zou toch over mint gaan?
Dat is volgende week, zie discussie een aantal posts hierboven.quote:Op donderdag 3 november 2011 20:32 schreef Poepoog het volgende:
Fuck man wat is dezen...
Het zou toch over mint gaan?
eensquote:Op donderdag 3 november 2011 20:39 schreef Walter81 het volgende:
Ik zie een kritische opvolgster voor Kassa of Radar in dat meisje. Ze doet 't erg leuk vind ik.
Danone Activa toetjes, met extra vezelsquote:Op donderdag 3 november 2011 20:51 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik heb hier geen TV, waar gaat het vandaag over?
Oh, nog meer onzin met een verlengsnoer.quote:Op donderdag 3 november 2011 20:52 schreef Piles het volgende:
[..]
Danone Activa toetjes, met extra vezels
Eet een stuk fruit of een portie groenten en je krijgt veel meer vezels binnen, volkorenbrood, etc.quote:Op donderdag 3 november 2011 20:52 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
ik ga straks kijken. gokje: het zijn te weinig extra vezels om serieus wat te betekenen.
Dat was eindconclusie, gecombineerd met: "mensen vinden dit makkelijker".quote:Op donderdag 3 november 2011 20:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Eet een stuk fruit of een portie groenten en je krijgt veel meer vezels binnen, volkorenbrood, etc.
Die zogenaamde 'onnozele vragen' zijn juist de kracht van het programma.quote:Op donderdag 3 november 2011 20:56 schreef golfer het volgende:
Dat kleine kind moet het vooral bij KvW voor kinderen houden en niet met haar kleutergedrag in de volwassen versie haar onnozele vragen stellen.
Henk & Ingrid moeten het wel begrijpen he.quote:Op donderdag 3 november 2011 20:58 schreef Knuck-les het volgende:
[..]
Die zogenaamde 'onnozele vragen' zijn juist de kracht van het programma.
quote:dat kleine kind
Dat weet ik, maar dat kunnen de volwassenen zoals Maurice. Teun, Roland en Marijn ook prima.quote:Op donderdag 3 november 2011 20:58 schreef Knuck-les het volgende:
Die zogenaamde 'onnozele vragen' zijn juist de kracht van het programma.
Ik ook storend vind.quote:Op donderdag 3 november 2011 21:03 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat weet ik, maar dat kunnen de volwassenen zoals Maurice. Teun, Roland en Marijn ook prima.
Een kind ergens op af sturen is dus niet nodig.
Eens. Vorige afleveringen viel het imo nog mee maar dit keer vond ik het echt vervelend.quote:Op donderdag 3 november 2011 20:56 schreef golfer het volgende:
Dat kleine kind moet het vooral bij KvW voor kinderen houden en niet met haar kleutergedrag in de volwassen versie haar onnozele vragen stellen.
Er zit verschil tussen vinden dat zo'n meisje het leuk doet, en een kind als seksobject zien. Dat laatste duurt nog een paar jaar.quote:Op donderdag 3 november 2011 21:01 schreef Zipportal het volgende:
[..]
Henk & Ingrid moeten het wel begrijpen he.
[..]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
http://www.keuringsdienst.nl/quote:Op vrijdag 4 november 2011 10:47 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
waarom staat de aflevering nog niet online
Dat vond ik ook wel raar ja. Of die boer is gewoon een beetje een sadist.quote:Op zaterdag 5 november 2011 00:59 schreef fespo het volgende:
ja en die boer heeft het nog nooit geproefd, lekker vaag.
Waarom zou ie? Hij verkoopt het als grondstof aan een fabriek, niet als groentequote:Op zaterdag 5 november 2011 00:59 schreef fespo het volgende:
ja en die boer heeft het nog nooit geproefd, lekker vaag.
Hij zou ook moeten weten wanneer het product goed/vers is en wanneer niet lijkt me. Dan moet je toch wel ongeveer een idee hebben wat de smaak ervan is en wat de geur ervan is, etc.?quote:Op zaterdag 5 november 2011 11:04 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
omdat ie het maakt en nieuwsgierig is wat het nou precies is.
Zie je wel vaker, er zijn bv. zat vissers die hun vangst niet lustenquote:Op zaterdag 5 november 2011 00:59 schreef fespo het volgende:
ja en die boer heeft het nog nooit geproefd, lekker vaag.
Da's niet van belang, het enige wat telt is de vezel die erin zit.quote:Op zaterdag 5 november 2011 12:51 schreef Felagund het volgende:
[..]
Hij zou ook moeten weten wanneer het product goed/vers is en wanneer niet lijkt me. Dan moet je toch wel ongeveer een idee hebben wat de smaak ervan is en wat de geur ervan is, etc.?
Ik ken een kaasboerin die geen kaas lust.quote:Op zaterdag 5 november 2011 13:07 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Zie je wel vaker, er zijn bv. zat vissers die hun vangst niet lusten
twitter:MarijnFrank twitterde op maandag 07-11-2011 om 15:37:43 En weer terug naar waar t allemaal begon, t isotopen lab in groningen, het blijft spannend! #kvw #wijngate http://t.co/A5TEEe9f reageer retweet
LOLquote:Op dinsdag 8 november 2011 11:29 schreef Felagund het volgende:
Ze mogen je wel een flesje wijn sturen..
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |