abonnement Unibet Coolblue
pi_101995746
quote:
1s.gif Op donderdag 15 september 2011 21:01 schreef charmed_angel het volgende:

[..]

Wat is er?
Die actie van die Patrick mongol....
Doe dan gewoon niet mee, wat een lulletje.
U MAD?
  Moderator donderdag 15 september 2011 @ 22:00:13 #102
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_101995799
Nou kom maar op met mijn kill :')
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  donderdag 15 september 2011 @ 22:01:09 #103
246304 tdrone
vallende blokjes
pi_101995856
iets wat ik me net bedacht... beter wacht de sluipschutter ook niet te lang anders is die dood voordat hij/zij iets kan
Wat doe ik hier?
pi_101995983
quote:
1s.gif Op donderdag 15 september 2011 21:59 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Die actie van die Patrick mongol....
Doe dan gewoon niet mee, wat een lulletje.
Nou niet mee eens, ik vond de reactie van Tim een beetje aso, kinderachtig en niet normaal :')
  Moderator donderdag 15 september 2011 @ 22:03:42 #105
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_101996033
quote:
1s.gif Op donderdag 15 september 2011 22:03 schreef charmed_angel het volgende:

[..]

Nou niet mee eens, ik vond de reactie van Tim een beetje aso, kinderachtig en niet normaal :')
Ach Tim kennen we toch langer dan vandaag? :D Dat moet je gewoon negeren :')
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  One tough cookie donderdag 15 september 2011 @ 22:03:50 #106
169210 liesje1979
pi_101996042
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2011 22:01 schreef tdrone het volgende:
iets wat ik me net bedacht... beter wacht de sluipschutter ook niet te lang anders is die dood voordat hij/zij iets kan
Die mag pas morgen toch?
pi_101996050


“Heeft u nog wat over voor het ‘help onze burgemeester aan een nieuw lynch podium’ fonds? “Heeft u nog wat over voor het ‘help onze burgemeester aan een nieuw lynch podium’ fonds? “Heeft u nog wat over voor het ‘help onze burgemeester aan een nieuw lynch podium’ fonds?”. Pff wat een werk dat collecteren. En ook nog voor zo’n belachelijk doel waarvoor betalen we toch allemaal onze gemeentelijke belastingen? Het kostte timmmmm, tweeling, al de hele middag en eigenlijk stond hij hier helemaal niet achter. En daar komt bij dat het ook nog eens regende als nooit te voren. Timmmmm voelde een gigantische hoofdpijn opkomen. Hij kon wel een flinke borrel gebruiken. Maar goed, aangezien onze lieve burgemeester het zo goed met ons voor heeft kan ik alleen maar zorgen dat zij het ook naar haar zin heeft dacht timmmmm. Hij klopte daarom maar weer op de volgende deur. “Goedemiddag, heeft u nog wat over voor het ‘help onze burgemeester aan een nieuw lynch podium’ fonds?” “Even kijken hoor”, antwoordde de vrouw, “is twee euro voldoende? Alsjeblieft.” “Mevrouw, mag ik even zo brutaal zijn om te vragen of u een paracetamolletje voor mij heeft? Ik heb een gigantische hoofdpijn” vroeg timmmmm. “Ik denk dat ik in de badkamer nog wel wat heb liggen. Kom even binnen. Henk, ik loop even met deze ontzettend aardige jongeman naar de badkamer voor een paracetamolletje”.
Zonder wantrouwen stapte timmmmm bij de vrouw naar binnen. Hier viel hem gelijk al dat er overal in de woning stapels cadeautjes stonden. “Goh… u bent zeker wel heel vrijgevig zo te zien” zei timmmm. De vrouw sloot de deur en deed deze, zonder dat timmmm dat merkte, op slot. “Loop je even mee naar de badkamer?” Nog steeds had timmmm geen wantrouwen en liep de vrouw achterna.
Eenmaal in de badkamer kwam timmmmm voor een grote verrassing te staan. Aan de douchekop hing een gestrikte strop met een kaartje ‘speciaal voor jou’ en een mooie bos bloemen voorop. Voordat timmmmm zich kon afvragen wat de strop daar deed en waarom hij eigenlijk in de badkamer stond had hij de strop al rond zijn eigen nek. Niet veel later hing hij dood in de badkamer van de aardige vrouw.

Ach, nog maar drie maanden en dan is het al weer kerst! Ik verheug me er nu al op. AchJa , dorpsoudste, liep door tuincentrum ‘de Indische waterlelie’ waar de medewerkers al druk bezig zijn met het opbouwen van de kerstshow. De eerste decoraties lagen al in de winkel. Terwijl AchJa om zich heen keek viel haar op dat vlinders blijkbaar de trend van deze kerst zouden worden. Best een leuk idee voor in de boom dit jaar al is het niet heel kerstig, dacht AchJa. Maar goed, het boeket zal zo wel klaar zijn, die eerst maar even ophalen. Hij zal zo mooi staan op deze vaas en dan nog even over de dierenafdeling voor een hondenmand. Daarna snel naar de kapper en dan naar huis om te douchen en omkleden voor dat avondje stappen. Wat zou ze toch moeten dragen? Terwijl ze het volgende pad insloeg knalde ze tegen een andere kar aan. De vaas die ze zojuist uitgezocht had, de laatste die er stond, en zo goed paste bij de rest van haar interieur viel om en knapte kapot. He verdomme, dacht AchJa, dat kan er ook nog wel bij.
“Gaat alles goed mevrouw?”, zei de persoon van wie de andere kar was. “hej wacht eens, AchJa is het toch of niet? Dat is lang geleden! Alles goed? Wacht, ik was net van plan een kopje koffie te gaan drinken, drink je er een met me mee? Dan kunnen we weer even bijkletsen”. AchJa keek, lichtelijk beduusd van de spraakwaterval, op haar horloge en twijfelde even of daar wel tijd voor was. Maar besloot toen dat het wel eventjes kon. “Ja, das goed. Lekker!” en ze liepen samen naar de koffiecorner. “Eh AchJa, wat heb je ook alweer in je koffie? Suiker en melk toch?” “Dat heb je goed onthouden inderdaad. Neem jij de koffie vast mee, dan ga ik nog even naar het toilet”. Wat AchJa alleen niet door had is dat haar kennis, voordat zij de koffiemelk in de koffie deed eerst een ampul met vloeibaar rattengif in de koffie goot. Niet veel later stierf AchJa een langzame en pijnlijke dood. Niet wetende wat haar overkomen is. Het boeket dat zojuist voor haar gemaakt was prijkte op haar kist bij de begrafenis.

Het was een saaie avond geweest waarop tdrone, dorp, naar een voorstelling van een dansgroep was geweest over het vergaan van de wereld in het Fok!Theater. “Wat een waardeloze voorstelling was dat zeg, en al die BF’ers ook wat moeten die hier toch!” Tdrone zat tijdens de voorstelling meer spelletjes op haar telefoon te spelen dan op te letten en was dan ook al tweemaal op haar gedrag aangesproken. Tijdens de rust pakte ze een glaasje bubbels en stak een sigaartje aan. Nog voor zij de eerste haal kon uitblazen begon er weer iemand te zeuren. Tdrone probeerde nog te protesteren maar dacht al snel: “waar maak ik me toch druk om, ik ga gewoon naar huis”
Nog steeds niet helemaal zichzelf dacht tdrone: “Waar bemoeien die mensen zich toch mee!” boos terwijl zij op de scooter zat. Met een belachelijke snelheid reed tdrone door de straten en doordat zij zo gefocust was met de gebeurtenissen van eerder die avond merkte zij niet dat er iemand stiekem achter haar was komen rijden. Bij het volgende kruispunt kwam er opeens iemand van rechts die naast haar ging rijden en maande tdrone tot stoppen. “Halt!” Tdrone zette haar scooter uit, deed haar helm af en vroeg “Wat is er aan de hand?” De gebroeders pakten tdrone bij haar armen en sleepten haar mee de bosjes in. Tdrone werd geblinddoekt voor zij iets kon doen en een van de duistere figuren pakte een achtergelaten baksteen. Het laatste wat tdrone hoorde voor ze overleed was “hier kan ik ook wel iets mee”.

Peter, bodyguard had afgesproken met zijn vriendin om naar het festival in Fok!Town te gaan. Omdat Peter toch een half uur te vroeg was en het nog een eeuwigheid leek te duren voordat zijn vriendin kwamen besloot hij om alvast de naast gelegen kermis te bezoeken. Hij keek om zich heen en het eerste wat hem opviel was het gigantische reuzenrad, “Als ik dan toch moet wachten, dan maar met een relaxt uitzicht en een biertje” dacht hij. Nadat hij een half uur op de kermis rond had gehangen kreeg hij een whatsapp berichtje van zijn vriendin dat ze bij de ingang van het spookhuis stond. Natuurlijk bood Peter bij aankomst gelijk aan om dit rondje te betalen en ging muntjes halen. Het was rustig dus ze waren lekker snel aan de beurt en gingen in het karretje zitten welke gelijk vertrok van de basis waar de rook en enge geluiden ze al snel tegemoet kwam. Nog voor de rit goed en wel op gang kwam kreeg Peter een zetje en viel uit de kar. Het toeval wil dat Peter precies op de plek van 1 van de poppen uit het spookhuis viel. Z’n hoofd lag wat vreemd ten opzichte van zijn lichaam en er sijpelde bloed uit zijn mond en oren. De volgende bezoekers van de attracties schrokken zich dan ook een hoedje dat ze een levensechte pop zagen. Na het opbreken van de attractie kwam men erachter dat het niet zozeer een pop was, maar het lijk van Peter.

R.I.P. timmmmm, AchJa, tdrone & Peter :'(
disclaimer: Hij kan zij zijn. Zij kan ook hij zijn. Maar als hij zij is, kan zij ook hij zijn. Tenzij hij hij is, dan is hij niet zij.
Ik keek naar jou, jij naar je brommertje; ik houd van jou, jij van je brommertje; jij brak mijn hart, ik jouw brommertje...
  donderdag 15 september 2011 @ 22:04:21 #109
246304 tdrone
vallende blokjes
pi_101996076
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2011 22:03 schreef MaJo het volgende:

[..]

Ach Tim kennen we toch langer dan vandaag? :D Dat moet je gewoon negeren :')
dit, natuurlijk is het niet netjes maar je moet een beetje tegen een stootje kunnen
Wat doe ik hier?
  donderdag 15 september 2011 @ 22:04:36 #110
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_101996088
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2011 22:03 schreef MaJo het volgende:

[..]

Ach Tim kennen we toch langer dan vandaag? :D Dat moet je gewoon negeren :')
Is soms wel lastig :')
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
  Moderator donderdag 15 september 2011 @ 22:04:44 #111
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_101996097
Ik leef nog :o

En damn, dorpoudste -O-
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  donderdag 15 september 2011 @ 22:04:47 #112
246304 tdrone
vallende blokjes
pi_101996100
NOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Wat doe ik hier?
pi_101996109
Tdrone, durpie van me O+

Gelukkig niet dood.. Had echt verwacht van wel :') _O-
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_101996146
broertje :'(
Trek eens aan mijn vinger?
Een open deur vraagt nu eenmaal om ingeschopt te worden.
  One tough cookie donderdag 15 september 2011 @ 22:07:11 #115
169210 liesje1979
pi_101996284
Wat een slagveld!
En de dorpsoudste. -O-
En Peter mijn BG. -O-
En timmmmm en Ttdrone. -O-
  donderdag 15 september 2011 @ 22:07:25 #116
246304 tdrone
vallende blokjes
pi_101996300
dag dorp

halllo fulham - fc twente :9
Wat doe ik hier?
  donderdag 15 september 2011 @ 22:08:48 #117
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_101996402
4 dood, waaronder dorpsoudste :o

Geen goede nacht. :N
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
pi_101996411
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2011 22:03 schreef MaJo het volgende:

[..]

Ach Tim kennen we toch langer dan vandaag? :D Dat moet je gewoon negeren :')
Ik doe dat ook wel, maar zijn reactie vond ik echt achterlijk -O-

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 15-09-2011 22:09:13 ]
pi_101996419
Wat een slagveld. :o
Jumalatkin kuolevat
Edessäni vuotavat
Olen tämän maailman loppu
Minä olen tyhjyys
pi_101996464
Maar goed filmpje kijken :W

Dorp -O-
  donderdag 15 september 2011 @ 22:09:40 #121
246304 tdrone
vallende blokjes
pi_101996466
quote:
1s.gif Op donderdag 15 september 2011 22:08 schreef charmed_angel het volgende:

[..]

Ik doe dat ook wel, maar zijn reactie vond ik echt achterlijk -O-
ik vond de reactie daarop van patrique ook achterlijk
Wat doe ik hier?
  donderdag 15 september 2011 @ 22:09:40 #122
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_101996467
Holy crap :o
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
  donderdag 15 september 2011 @ 22:10:00 #123
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_101996492
het valt me trouwens wel gelijk op dat in kill 1 weer die herhaling zit
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
  Moderator donderdag 15 september 2011 @ 22:11:20 #124
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_101996587
Hoe kan het dat er 4 kills zijn vandaag ipv de drie van gisteren?
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  Moderator donderdag 15 september 2011 @ 22:12:16 #125
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_101996646
Kill van de nachtwaker?
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  donderdag 15 september 2011 @ 22:12:18 #126
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_101996648
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2011 22:11 schreef MaJo het volgende:
Hoe kan het dat er 4 kills zijn vandaag ipv de drie van gisteren?
Ik ben bang dat de Nachtwaker er een op zijn/haar naam heeft staan. ;(
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
pi_101996658
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2011 22:09 schreef tdrone het volgende:

[..]

ik vond de reactie daarop van patrique ook achterlijk
Patrique valt niemand persoonlijk aan, terwijl Tim dat wel doet. Al vind ik het jammer dat Patrique het zo heeft opgelost ;)

En dan vinden mensen het raar als het zo rustig is in het topic :') Sfeer is gewoon kut, vanaf het begin af aan al _O-

En nu echt weg, anders mis ik het begin van pirates :')

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 15-09-2011 22:13:23 ]
pi_101996681
ik zweer het jullie!!!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Trek eens aan mijn vinger?
Een open deur vraagt nu eenmaal om ingeschopt te worden.
pi_101996809
Die eerste kill; collecteren -> ik weet toevallig dat deze week het Beatrix fonds collecteert. Iemand die post in een koningshuis topic of iets dergelijks verdacht?
U MAD?
  Moderator donderdag 15 september 2011 @ 22:15:39 #130
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_101996861
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2011 22:14 schreef de_boswachter het volgende:
Die eerste kill; collecteren -> ik weet toevallig dat deze week het Beatrix fonds collecteert. Iemand die post in een koningshuis topic of iets dergelijks verdacht?
Volgens mij collecteert het nierfonds ook dus dat vind ik niet echt een duidelijke verwijzing :)
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  One tough cookie donderdag 15 september 2011 @ 22:16:31 #131
169210 liesje1979
pi_101996925
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2011 22:11 schreef MaJo het volgende:
Hoe kan het dat er 4 kills zijn vandaag ipv de drie van gisteren?
Dat denk ik wel. En dan is er dus nog 5 maffia?
  donderdag 15 september 2011 @ 22:17:13 #132
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_101996986
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2011 22:05 schreef CaLeX het volgende:
broertje :'(
Ik kon niet te lang van je gescheiden blijven. Kon natuurlijk ook niet uitblijven, de actieven eruit. Gelukkig heb ik mijn lijstje verdachten op tijd naar mijn hintsmattie gestuurd.
Laffe huichelaar
pi_101997059
Kill met hint 'tuincentrum' -> Puntenslijpsel? -> foto in fotobloek met bloem (in tuin?)
U MAD?
pi_101997102
quote:
17s.gif Op donderdag 15 september 2011 22:17 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Ik kon niet te lang van je gescheiden blijven. Kon natuurlijk ook niet uitblijven, de actieven eruit. Gelukkig heb ik mijn lijstje verdachten op tijd naar mijn hintsmattie gestuurd.
Ik heb wel je plekje in het familiegraf al een ellan gegeven, dus het wordt ff stapelen :@
Trek eens aan mijn vinger?
Een open deur vraagt nu eenmaal om ingeschopt te worden.
  donderdag 15 september 2011 @ 22:19:10 #135
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_101997111
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2011 22:18 schreef de_boswachter het volgende:
Kill met hint 'tuincentrum' -> Puntenslijpsel? -> foto in fotobloek met bloem (in tuin?)
daar zou die bos bloemen van kill 1 ook op kunnen slaan
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
  donderdag 15 september 2011 @ 22:19:23 #136
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_101997135
ik ga kill 1 onderzoeken :+
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
  donderdag 15 september 2011 @ 22:21:04 #138
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_101997257
quote:
1s.gif Op donderdag 15 september 2011 22:19 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Ik heb wel je plekje in het familiegraf al een ellan gegeven, dus het wordt ff stapelen :@
Ik stapel wel op EllaN :9
Laffe huichelaar
  donderdag 15 september 2011 @ 22:21:36 #139
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_101997288
Omg, wat een afslachting :o! En allemaal rollen eruit -O-.

Ben net thuis uit college :O. Drie uur lang 's avonds over fonologie en morfologie wauwelen ;(...
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
pi_101997415
Het wordt hier wel necrofilisch zo. :o

Even mezelf uit bad heisen en dan ga ik ook nog even neuzen.
Jumalatkin kuolevat
Edessäni vuotavat
Olen tämän maailman loppu
Minä olen tyhjyys
pi_101997465
quote:
3s.gif Op donderdag 15 september 2011 22:21 schreef Tha_Erik het volgende:
Omg, wat een afslachting :o! En allemaal rollen eruit -O-.

Ben net thuis uit college :O. Drie uur lang 's avonds over fonologie en morfologie wauwelen ;(...
Taalkunde. O+
Jumalatkin kuolevat
Edessäni vuotavat
Olen tämän maailman loppu
Minä olen tyhjyys
  donderdag 15 september 2011 @ 22:25:16 #142
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_101997529
Wat me wel opvalt is dat tussen de vermoorde mensen Peter toch wel (in de resultaten van de lynchstemmen) best verdacht was. Nachtwakermoord?
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
  donderdag 15 september 2011 @ 22:27:08 #143
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_101997654
Kindjes, betreffende de gebeurtenissen rondom mij en Patrique, ik geef toe dat ik misschien wat chagrijnig was, en wat liever had kunnen reageren (en te ver ben gegaan), maar ik vind ook dat je daar niet zo'n drama van hoeft te maken.

Ik ben dood, hij is dood, er staat een TR op het topic betreffende ons, dus Hara of haar collega (heeft ze die hier eigenlijk wel?) komt kijken en het beoordelen, en indien ze dat nodig acht, hier en daar een strenge waarschuwing geven (aan mij dus).

Dit is buiten de macht van de SLs, maar men is er mee bezig. Gelieve daar in dit topic verder niet meer op terug te komen, dat verpest de sfeer nog erger. Persoonlijke opmerkingen over mij vind ik altijd leuk, mogen per DM en PM.

Dikke x voor jullie aandacht
Laffe huichelaar
  Moderator donderdag 15 september 2011 @ 22:27:19 #144
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_101997668
quote:
14s.gif Op donderdag 15 september 2011 22:16 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Dat denk ik wel. En dan is er dus nog 5 maffia?
Ja dat moet dan wel :Y
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  donderdag 15 september 2011 @ 22:28:59 #145
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_101997774
kill 1

albinobambi-

kadootjes -> SHJN SCWaar SQ GEEN tuinverjaardag viert :(

paracetamol -> LIF Heb je verslavingen zelf in de hand?
LIF Wat helpt bij jullie nou echt tegen menstruatiepijn?
badkamer -> LIF SHJN SCMet elektrische tandenborstels en de spicegirls
collecteren -> LIF ...niertje gezocht! - deel 2

oke ik faal in hints zoeken :@ maar dit heb ik tot nu toe


Lutte- ga ik nu bekijken :+

de herhaling zit er weer in.. nu weet ik alleen niet meer naar wie dat allemaal wees.. straks ff terug kijken..
en nu verder zoeken
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
  Moderator donderdag 15 september 2011 @ 22:31:47 #146
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_101997955
1 van de stukjes gaat dus over de nachtwaker, dus we moeten uitkijken dat we die niet ook killen :')
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
pi_101998012
Eindelijk thuis... wat een slachtveld -O-

edit, ik had de post van timmmmm nog niet gelezen!
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  donderdag 15 september 2011 @ 22:32:44 #148
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_101998032
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2011 22:31 schreef MaJo het volgende:
1 van de stukjes gaat dus over de nachtwaker, dus we moeten uitkijken dat we die niet ook killen :')
ooh fuu ja, goed punt.. maar die eerste kill gaat er vast niet over..
ik vind het te apart dat die herhaling er weer in zit.. is vast door dezelfde als van gisteren gedaan.
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
  Moderator donderdag 15 september 2011 @ 22:33:52 #149
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_101998121
Ik ga Kill 4 onder de loep nemen, ben dus even weg :W
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  donderdag 15 september 2011 @ 22:36:13 #150
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_101998258
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2011 22:33 schreef MaJo het volgende:
Ik ga Kill 4 onder de loep nemen, ben dus even weg :W
Die denk ik dus dat best wel eens van de NW kan zijn. Maffia killt niet iemand die verdacht is, peter kreeg 7 stemmen (en bleek onschuldig, maar dat weet alleen maffia).
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
  Moderator donderdag 15 september 2011 @ 22:39:37 #151
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_101998489
quote:
3s.gif Op donderdag 15 september 2011 22:36 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Die denk ik dus dat best wel eens van de NW kan zijn. Maffia killt niet iemand die verdacht is, peter kreeg 7 stemmen (en bleek onschuldig, maar dat weet alleen maffia).
Toch ga ik deze kill bekijken, als er hele andere verdachten uitkomen dan zien we het dan wel :)
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
pi_101999136
“Heeft u nog wat over voor het ‘help onze burgemeester aan een nieuw lynch podium’ fonds? “Heeft u nog wat over voor het ‘help onze burgemeester aan een nieuw lynch podium’ fonds? “Heeft u nog wat over voor het ‘help onze burgemeester aan een nieuw lynch podium’ fonds?”. Pff wat een werk dat collecteren. En ook nog voor zo’n belachelijk doel waarvoor betalen we toch allemaal onze gemeentelijke belastingen? Het kostte timmmmm, tweeling, al de hele middag en eigenlijk stond hij hier helemaal niet achter. En daar komt bij dat het ook nog eens regende als nooit te voren. Timmmmm voelde een gigantische hoofdpijn opkomen. Hij kon wel een flinke borrel gebruiken. Maar goed, aangezien onze lieve burgemeester het zo goed met ons voor heeft kan ik alleen maar zorgen dat zij het ook naar haar zin heeft dacht timmmmm. Hij klopte daarom maar weer op de volgende deur. “Goedemiddag, heeft u nog wat over voor het ‘help onze burgemeester aan een nieuw lynch podium’ fonds?” “Even kijken hoor”, antwoordde de vrouw, “is twee euro voldoende? Alsjeblieft.” “Mevrouw, mag ik even zo brutaal zijn om te vragen of u een paracetamolletje voor mij heeft? Ik heb een gigantische hoofdpijn” vroeg timmmmm. “Ik denk dat ik in de badkamer nog wel wat heb liggen. Kom even binnen. Henk, ik loop even met deze ontzettend aardige jongeman naar de badkamer voor een paracetamolletje”.
Zonder wantrouwen stapte timmmmm bij de vrouw naar binnen. Hier viel hem gelijk al dat er overal in de woning stapels cadeautjes stonden. “Goh… u bent zeker wel heel vrijgevig zo te zien” zei timmmm. De vrouw sloot de deur en deed deze, zonder dat timmmm dat merkte, op slot. “Loop je even mee naar de badkamer?” Nog steeds had timmmm geen wantrouwen en liep de vrouw achterna.
Eenmaal in de badkamer kwam timmmmm voor een grote verrassing te staan. Aan de douchekop hing een gestrikte strop met een kaartje ‘speciaal voor jou’ en een mooie bos bloemen voorop. Voordat timmmmm zich kon afvragen wat de strop daar deed en waarom hij eigenlijk in de badkamer stond had hij de strop al rond zijn eigen nek. Niet veel later hing hij dood in de badkamer van de aardige vrouw.

Lutte:

TAL RED ROOM #1454Na regen komt zonneschijn....
K&W BX krijgt een nieuwe badkamer!
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  donderdag 15 september 2011 @ 22:53:21 #153
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_101999261
Weltrusten dorp. Wreek me. Nu ga ik mijn graf in (en slapen)
Laffe huichelaar
pi_101999297
Slaap lekker :*
  donderdag 15 september 2011 @ 22:53:56 #155
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_101999299
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2011 22:32 schreef TheVulture het volgende:
Eindelijk thuis... wat een slachtveld -O-

edit, ik had de post van timmmmm nog niet gelezen!
Nette edit, boks ouwe
Laffe huichelaar
  donderdag 15 september 2011 @ 23:09:28 #156
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_102000087
:O ik zie niks meer.. morgen maar ff verder kijken.. nu zie ik iets.. en 3 sec later ben ik het alweer vergeten :')
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
  Moderator donderdag 15 september 2011 @ 23:16:42 #157
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_102000412
Zitten er echt hints in Kill 4? :D Ik kom niet verder dan dit :')

Peter, bodyguard had afgesproken met zijn vriendin om naar het festival in Fok!Town te gaan. Omdat Peter toch een half uur te vroeg was en het nog een eeuwigheid leek te duren voordat zijn vriendin kwamen besloot hij om alvast de naast gelegen kermis te bezoeken. Hij keek om zich heen en het eerste wat hem opviel was het gigantische reuzenrad, “Als ik dan toch moet wachten, dan maar met een relaxt uitzicht en een biertje” dacht hij. Nadat hij een half uur op de kermis rond had gehangen kreeg hij een whatsapp berichtje van zijn vriendin dat ze bij de ingang van het spookhuis stond. Natuurlijk bood Peter bij aankomst gelijk aan om dit rondje te betalen en ging muntjes halen. Het was rustig dus ze waren lekker snel aan de beurt en gingen in het karretje zitten welke gelijk vertrok van de basis waar de rook en enge geluiden ze al snel tegemoet kwam. Nog voor de rit goed en wel op gang kwam kreeg Peter een zetje en viel uit de kar. Het toeval wil dat Peter precies op de plek van 1 van de poppen uit het spookhuis viel. Z’n hoofd lag wat vreemd ten opzichte van zijn lichaam en er sijpelde bloed uit zijn mond en oren. De volgende bezoekers van de attracties schrokken zich dan ook een hoedje dat ze een levensechte pop zagen. Na het opbreken van de attractie kwam men erachter dat het niet zozeer een pop was, maar het lijk van Peter.

Festival in Foktown
Een eeuwigheid duren
Vriendin
Kermis, reuzerad
relaxt uitzicht en een biertje
whatsapp
spookhuis
Rustig
Rook, enge geluiden
Poppen
Zijn hoofd lag wat vreemd

Gewoonfaye
RADIO 49#1181 De nacht der vampieren in de stad der wilde dieren! --> spookhuis

Roger_Epialis
De Grote Fok-Eurovisie ladder! Wie laat jij stijgen en dalen? --> reuzenrad?

Lutte
SC#348 Sweeten up met Marshmallow Flufffffffff! --> typisch kermis eten?

Charmed_angel
RADIO 49#1181 De nacht der vampieren in de stad der wilde dieren! --> spookhuis
The Vampire Diaries [USA] #8 Vampire Barbie on Werewolf Duty --> spookhuis

Cablegunmaster
"I could go for a beer right now" in plaatje fobo --> relaxt met een biertje
Het drama van de nieuwe 'vriendin' van je vader na overlijden moeder 2 (pohi) --> vriendin

Honkeytonk
Kermit de Flikker (pohi) --> Kermit lijkt op kermis :D

De_Boswachter
Geachte rokers (pohi)
Rokende collega's (pohi)

Blessed19
Palm bier (pohi) --> relaxt een biertje drinken

Knetterkrankjorum
RADIO 49#1181 De nacht der vampieren in de stad der wilde dieren! --> spookhuis

[ Bericht 1% gewijzigd door MaJo op 15-09-2011 23:22:01 ]
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  Moderator donderdag 15 september 2011 @ 23:17:08 #158
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_102000431
Is niet veel dus :')
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  One tough cookie donderdag 15 september 2011 @ 23:22:46 #159
169210 liesje1979
pi_102000694
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2011 23:16 schreef MaJo het volgende:
Zitten er echt hints in Kill 4? :D Ik kom niet verder dan dit :')

Peter, bodyguard had afgesproken met zijn vriendin om naar het festival in Fok!Town te gaan. Omdat Peter toch een half uur te vroeg was en het nog een eeuwigheid leek te duren voordat zijn vriendin kwamen besloot hij om alvast de naast gelegen kermis te bezoeken. Hij keek om zich heen en het eerste wat hem opviel was het gigantische reuzenrad, “Als ik dan toch moet wachten, dan maar met een relaxt uitzicht en een biertje” dacht hij. Nadat hij een half uur op de kermis rond had gehangen kreeg hij een whatsapp berichtje van zijn vriendin dat ze bij de ingang van het spookhuis stond. Natuurlijk bood Peter bij aankomst gelijk aan om dit rondje te betalen en ging muntjes halen. Het was rustig dus ze waren lekker snel aan de beurt en gingen in het karretje zitten welke gelijk vertrok van de basis waar de rook en enge geluiden ze al snel tegemoet kwam. Nog voor de rit goed en wel op gang kwam kreeg Peter een zetje en viel uit de kar. Het toeval wil dat Peter precies op de plek van 1 van de poppen uit het spookhuis viel. Z’n hoofd lag wat vreemd ten opzichte van zijn lichaam en er sijpelde bloed uit zijn mond en oren. De volgende bezoekers van de attracties schrokken zich dan ook een hoedje dat ze een levensechte pop zagen. Na het opbreken van de attractie kwam men erachter dat het niet zozeer een pop was, maar het lijk van Peter.

Festival in Foktown
Een eeuwigheid duren
Vriendin
Kermis, reuzerad
relaxt uitzicht en een biertje
whatsapp
spookhuis
Rustig
Rook, enge geluiden
Poppen
Zijn hoofd lag wat vreemd

Gewoonfaye
RADIO 49#1181 De nacht der vampieren in de stad der wilde dieren! --> spookhuis

Roger_Epialis
De Grote Fok-Eurovisie ladder! Wie laat jij stijgen en dalen? --> reuzenrad?

Charmed_angel
RADIO 49#1181 De nacht der vampieren in de stad der wilde dieren! --> spookhuis
The Vampire Diaries [USA] #8 Vampire Barbie on Werewolf Duty --> spookhuis

Cablegunmaster
"I could go for a beer right now" in plaatje fobo --> relaxt met een biertje
Het drama van de nieuwe 'vriendin' van je vader na overlijden moeder 2 (pohi) --> vriendin

Honkeytonk
Kermit de Flikker (pohi) --> Kermit lijkt op kermis :D

De_Boswachter
Geachte rokers (pohi)
Rokende collega's (pohi)

Blessed19
Palm bier (pohi) --> relaxt een biertje drinken

Knetterkrankjorum
RADIO 49#1181 De nacht der vampieren in de stad der wilde dieren! --> spookhuis
Als het echt de nachtwaker kill is dan zit er toch maar 1 hint in?
  Moderator donderdag 15 september 2011 @ 23:23:40 #160
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_102000733
quote:
14s.gif Op donderdag 15 september 2011 23:22 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Als het echt de nachtwaker kill is dan zit er toch maar 1 hint in?
Oh ja :') Dus dan zou dit inderdaad de nachtwaker kill zijn :Y Of ik heb bar slecht gezocht :')
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  Moderator donderdag 15 september 2011 @ 23:24:09 #161
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_102000760
Ik vind al deze hints nogal vergezocht en kan er niet echt iets mee :D
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
pi_102000845
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2011 23:24 schreef MaJo het volgende:
Ik vind al deze hints nogal vergezocht en kan er niet echt iets mee :D
Waarom zou je uberhaupt de NW-kill willen oplossen? Dat moet je aan de maffia overlaten
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Moderator donderdag 15 september 2011 @ 23:27:08 #163
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_102000916
quote:
3s.gif Op donderdag 15 september 2011 23:25 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Waarom zou je uberhaupt de NW-kill willen oplossen? Dat moet je aan de maffia overlaten
Ik weet toch niet zeker of dit de nachtwaker kill is? Dat roept Erik zo hard maar hem vertrouw ik al lang niet meer _O-
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  Moderator donderdag 15 september 2011 @ 23:30:34 #164
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_102001076
De_Boswachter
Geachte rokers (pohi)
Rokende collega's (pohi)

Dit kan ook over kill 3 gaan, die gaat over gezeur over roken!
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  donderdag 15 september 2011 @ 23:34:00 #165
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_102001241
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2011 23:27 schreef MaJo het volgende:

[..]

Ik weet toch niet zeker of dit de nachtwaker kill is? Dat roept Erik zo hard maar hem vertrouw ik al lang niet meer _O-
Deze ronde ookal niet?
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
  Moderator donderdag 15 september 2011 @ 23:35:53 #166
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_102001330
quote:
3s.gif Op donderdag 15 september 2011 23:34 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Deze ronde ookal niet?
Neuh denk niet dat ik je ooit nog kan vertrouwen _O-
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  donderdag 15 september 2011 @ 23:47:03 #167
246304 tdrone
vallende blokjes
pi_102001844
zoveel speler en zo weinig posts
Wat doe ik hier?
  donderdag 15 september 2011 @ 23:49:19 #168
85235 Tha_Erik
Erik Jezus Klaas.
pi_102001932
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2011 23:35 schreef MaJo het volgende:

[..]

Neuh denk niet dat ik je ooit nog kan vertrouwen _O-
Hm fijn dan :').
Al die willen te kaap'ren varen, moeten mannen met baarden zijn.
Hoogachtend,
Erik.
pi_102001965
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2011 23:30 schreef MaJo het volgende:
De_Boswachter
Geachte rokers (pohi)
Rokende collega's (pohi)

Dit kan ook over kill 3 gaan, die gaat over gezeur over roken!
:') .

Jij hebt anders ook iets over anti-roken in je profiel :D
U MAD?
pi_102002574
quote:
1s.gif Op donderdag 15 september 2011 22:19 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Ik heb wel je plekje in het familiegraf al een ellan gegeven, dus het wordt ff stapelen :@
Mensen die onrecht is aangedaan zijn welkom :D.
  One tough cookie vrijdag 16 september 2011 @ 00:08:08 #171
169210 liesje1979
pi_102002779
Ach, nog maar drie maanden en dan is het al weer kerst! Ik verheug me er nu al op. AchJa , dorpsoudste, liep door tuincentrum ‘de Indische waterlelie’ waar de medewerkers al druk bezig zijn met het opbouwen van de kerstshow. De eerste decoraties lagen al in de winkel. Terwijl AchJa om zich heen keek viel haar op dat vlinders blijkbaar de trend van deze kerst zouden worden. Best een leuk idee voor in de boom dit jaar al is het niet heel kerstig, dacht AchJa. Maar goed, het boeket zal zo wel klaar zijn, die eerst maar even ophalen. Hij zal zo mooi staan op deze vaas en dan nog even over de dierenafdeling voor een hondenmand. Daarna snel naar de kapper en dan naar huis om te douchen en omkleden voor dat avondje stappen. Wat zou ze toch moeten dragen? Terwijl ze het volgende pad insloeg knalde ze tegen een andere kar aan. De vaas die ze zojuist uitgezocht had, de laatste die er stond, en zo goed paste bij de rest van haar interieur viel om en knapte kapot. He verdomme, dacht AchJa, dat kan er ook nog wel bij.
“Gaat alles goed mevrouw?”, zei de persoon van wie de andere kar was. “hej wacht eens, AchJa is het toch of niet? Dat is lang geleden! Alles goed? Wacht, ik was net van plan een kopje koffie te gaan drinken, drink je er een met me mee? Dan kunnen we weer even bijkletsen”. AchJa keek, lichtelijk beduusd van de spraakwaterval, op haar horloge en twijfelde even of daar wel tijd voor was. Maar besloot toen dat het wel eventjes kon. “Ja, das goed. Lekker!” en ze liepen samen naar de koffiecorner. “Eh AchJa, wat heb je ook alweer in je koffie? Suiker en melk toch?” “Dat heb je goed onthouden inderdaad. Neem jij de koffie vast mee, dan ga ik nog even naar het toilet”. Wat AchJa alleen niet door had is dat haar kennis, voordat zij de koffiemelk in de koffie deed eerst een ampul met vloeibaar rattengif in de koffie goot. Niet veel later stierf AchJa een langzame en pijnlijke dood. Niet wetende wat haar overkomen is. Het boeket dat zojuist voor haar gemaakt was prijkte op haar kist bij de begrafenis.

Lutte:
De indische waterlelies is een sprookje, net als: V&A SC#350 Niemand weet, dat ik Repelsteeltje heet!
Naar de kapper: GC GRTD #1303Lutte wil volwassen haar :9
Kerst:TAL RED ROOM #1449Winter is coming
Iemand van lang geleden tegenkomen: GC GRTD #1297wtf, een GRTOJW reunie :D
Dierenafdeling: Hele fobo vol met dieren.

Charmed_angel:
Indische waterlelies ->efteling. Heeft fobo in fobo neefje en ik in de efteling.
Vlinder in Ui en fobo.

Lindytje:
LIF SHJN SCMet luxeproblemen en koopdrang
LIF Make-up tips Topic #34 Waar we worden herkend door de pakketbezorger!
LIF SHJN SCShow hier je kapsel SC :D '

Het lijkt mij dat deze kill maar door één persoon is gedaan of zie ik iets over het hoofd.

Ik ga nog even verder, maar ik kan niet zoveel vinden. :')

[ Bericht 6% gewijzigd door liesje1979 op 16-09-2011 00:19:58 ]
pi_102002848
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2011 00:03 schreef EllaN het volgende:

[..]

Mensen die onrecht is aangedaan zijn welkom :D.
Mannen hebben natte dromen van tweeling dames, hebben vrouwen dat ook met mannen? O-)

Zo ja, dan mag je in het midden, zo nee dan lig ik in het midden :9
Trek eens aan mijn vinger?
Een open deur vraagt nu eenmaal om ingeschopt te worden.
pi_102002911
Lutte is echt wel heel duidelijk aan het worden zo :)
U MAD?
pi_102003085
quote:
99s.gif Op vrijdag 16 september 2011 00:09 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Mannen hebben natte dromen van tweeling dames, hebben vrouwen dat ook met mannen? O-)

Zo ja, dan mag je in het midden, zo nee dan lig ik in het midden :9
Ew :{
Ik keek naar jou, jij naar je brommertje; ik houd van jou, jij van je brommertje; jij brak mijn hart, ik jouw brommertje...
pi_102003168
quote:
99s.gif Op vrijdag 16 september 2011 00:09 schreef CaLeX het volgende:

[..]

Mannen hebben natte dromen van tweeling dames, hebben vrouwen dat ook met mannen? O-)

Zo ja, dan mag je in het midden, zo nee dan lig ik in het midden :9
.. Ik ga wel naar mijn eigen kist :o.
pi_102003532
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2011 00:15 schreef EllaN het volgende:

[..]

.. Ik ga wel naar mijn eigen kist :o.
_O- vluchtennnnnnn
pi_102003611
:')
Trek eens aan mijn vinger?
Een open deur vraagt nu eenmaal om ingeschopt te worden.
pi_102004767
tssssssk...
dag
pi_102006116
Scusi, hele dag weg :@

En wie de neuk is Peter? Ken die hele poster niet en zie hem nergens en hij loopt de boel te verpesten? tsk tsk. Niet okee dat Patrique weggespest is :N

edit: oh de poster boven me. Gedraag je, vriend.
Live from Chicago
Well behaved women rarely make history
Op dinsdag 29 oktober 2013 16:10 schreef _Ophelia_ het volgende:
PS de AKQSC-cliffhangerkoningin en ongekroond kampioene al dan niet verwacht goede aflopen. ;)
pi_102006521
Lees eerst de topics voor je iemand beschuldigt wil je?
dag
pi_102006769
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2011 00:10 schreef de_boswachter het volgende:
Lutte is echt wel heel duidelijk aan het worden zo :)
Ik schrik er zelf van :o Het eerste wat ik dacht was: busdriver! Maar die zit er niet in :')

Want echt waar, ik ben geen maffia. En nu kunnen jullie me vandaag lynchen, en dan is het om vijf over zeven huilen dat er weer een dorpie dood is, of jullie vertrouwen me en er gaat vanavond misschien wel maffia dood.

Sowieso, er zijn veel hints, maar er staan er maar drie ofzo in dus ze kloppen sowieso niet allemaal, en een groot deel is uit titels van SC's, die gaan over alledaagse dingen, dus dat daar iets van overeenkomt met de vermeende hints vind ik niet gek.

Verder vind ik dieren -> foto's van dieren in haar FoBo een beetje een hint van het niveau een zwarte figuur -> zwarte vlek in zijn FoBo.

Oh, en ik stemde gisteren op Roger, niet op MP, en MP bleek dorp. Als ik maffia was geweest had ik wel gewoon met de menigte mee op MP gestemd (waarvan ik dan had geweten dat het dorp was) en geen aandacht op me getrokken door anders te stemmen.

Ik hoop echt maar dan ook echt dat jullie hier iets mee doen, want als er nog een dorp doodgaat met de dag en weer drie of vier of misschien wel vijf (drie maffia, één NW en één sluipschutter) met de nacht dan gaat het erg lastig worden.

Tot zover mijn pleidooi. :P
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_102006990
Je stem op MP was dan ook niet nodig om het verschil te maken, dus dat zegt niet heel veel
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Redactie Frontpage vrijdag 16 september 2011 @ 08:33:50 #183
83660 crew  Etcetera
*pffrrrwwwt*
pi_102007247
:7
It's not just sex, it's love
It's two people connecting
With four other people
And aliens
pi_102007771
“Heeft u nog wat over voor het ‘help onze burgemeester aan een nieuw lynch podium’ fonds? “Heeft u nog wat over voor het ‘help onze burgemeester aan een nieuw lynch podium’ fonds? “Heeft u nog wat over voor het ‘help onze burgemeester aan een nieuw lynch podium’ fonds?”. Pff wat een werk dat collecteren. En ook nog voor zo’n belachelijk doel waarvoor betalen we toch allemaal onze gemeentelijke belastingen? Het kostte timmmmm, tweeling, al de hele middag en eigenlijk stond hij hier helemaal niet achter. En daar komt bij dat het ook nog eens regende als nooit te voren. Timmmmm voelde een gigantische hoofdpijn opkomen. Hij kon wel een flinke borrel gebruiken. Maar goed, aangezien onze lieve burgemeester het zo goed met ons voor heeft kan ik alleen maar zorgen dat zij het ook naar haar zin heeft dacht timmmmm. Hij klopte daarom maar weer op de volgende deur. “Goedemiddag, heeft u nog wat over voor het ‘help onze burgemeester aan een nieuw lynch podium’ fonds?” “Even kijken hoor”, antwoordde de vrouw, “is twee euro voldoende? Alsjeblieft.” “Mevrouw, mag ik even zo brutaal zijn om te vragen of u een paracetamolletje voor mij heeft? Ik heb een gigantische hoofdpijn” vroeg timmmmm. “Ik denk dat ik in de badkamer nog wel wat heb liggen. Kom even binnen. Henk, ik loop even met deze ontzettend aardige jongeman naar de badkamer voor een paracetamolletje”.
Zonder wantrouwen stapte timmmmm bij de vrouw naar binnen. Hier viel hem gelijk al dat er overal in de woning stapels cadeautjes stonden. “Goh… u bent zeker wel heel vrijgevig zo te zien” zei timmmm. De vrouw sloot de deur en deed deze, zonder dat timmmm dat merkte, op slot. “Loop je even mee naar de badkamer?” Nog steeds had timmmm geen wantrouwen en liep de vrouw achterna.
Eenmaal in de badkamer kwam timmmmm voor een grote verrassing te staan. Aan de douchekop hing een gestrikte strop met een kaartje ‘speciaal voor jou’ en een mooie bos bloemen voorop. Voordat timmmmm zich kon afvragen wat de strop daar deed en waarom hij eigenlijk in de badkamer stond had hij de strop al rond zijn eigen nek. Niet veel later hing hij dood in de badkamer van de aardige vrouw.

Knetterkrankjorum;

* In haar profiel staat bij opleiding; Hogeschool voor lieve mensen -> aardige vrouw
* In haar profiel heeft ze het over septemberregen -> Het regende als nooit tevoren.

(godsamme, dat zoeken is nog vermoeiend ook. Even terug naar bed Zzzz Zzzz zz)
U MAD?
pi_102007881
Vooralsnog vind ik de hints naar Lutte erg sterk...
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Moderator vrijdag 16 september 2011 @ 09:11:32 #186
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_102007893
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2011 08:33 schreef Etcetera het volgende:
:7
Ga je nu elke dag die smiley posten? _O-
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  vrijdag 16 september 2011 @ 09:46:59 #187
114477 tripack
Om nom nom nom
pi_102008619
wie heeft welke kill al onderzocht?
Het leven is net ganzenborden. Je kunt steeds weer opnieuw beginnen, tenzij je in de put blijft zitten.
Je mag hier werken, je moet het niet.
Pencil & Paper really is the top WYSIWYG app!
myminicity
pi_102008775
Kill 4 is hoogstwaarschijnlijk van de NW dus daar moeten we als dorp maar vanaf blijven

Kill op Timmmm heb ik zelf bekeken en daar had ik twee clues richting Lutte maar die waren niet zo duidelijk als bij de kill op AchJa,

Die moord van Tdrone is nog maar door weinig mensen bekeken volgens mij
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_102008818
Aangezien toch iemand moet beginnen met stemmen:

Vooralsnog:

# Vote Lutte

Lutte (1) TV

Maar ik laat me graag overtuigen als iemand betere clues heeft gevonden richting anderen!
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  vrijdag 16 september 2011 @ 10:14:46 #190
246304 tdrone
vallende blokjes
pi_102009285
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2011 09:53 schreef TheVulture het volgende:
Kill 4 is hoogstwaarschijnlijk van de NW dus daar moeten we als dorp maar vanaf blijven

Kill op Timmmm heb ik zelf bekeken en daar had ik twee clues richting Lutte maar die waren niet zo duidelijk als bij de kill op AchJa,

Die moord van Tdrone is nog maar door weinig mensen bekeken volgens mij
Ja mensen vind mijn moordenaar eens :(
Wat doe ik hier?
  Redactie Frontpage vrijdag 16 september 2011 @ 10:37:35 #191
83660 crew  Etcetera
*pffrrrwwwt*
pi_102009857
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2011 09:11 schreef MaJo het volgende:

[..]

Ga je nu elke dag die smiley posten? _O-
Waarschijnlijk :D Mijn subtiele steunbetuiging richting de maffia.

:7
It's not just sex, it's love
It's two people connecting
With four other people
And aliens
pi_102012451
Er leeft nog genoeg man en toch is het hier stil }:|

* lynda schopt iedereen wakker >:)
  vrijdag 16 september 2011 @ 12:05:19 #193
246304 tdrone
vallende blokjes
pi_102012491
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2011 12:04 schreef lynda het volgende:
Er leeft nog genoeg man en toch is het hier stil }:|

* lynda schopt iedereen wakker >:)
helemaal mee eens!
Wat doe ik hier?
  vrijdag 16 september 2011 @ 12:05:36 #194
114477 tripack
Om nom nom nom
pi_102012498
volgens mij spreken de doden hier luider dan de levenden >:)
Het leven is net ganzenborden. Je kunt steeds weer opnieuw beginnen, tenzij je in de put blijft zitten.
Je mag hier werken, je moet het niet.
Pencil & Paper really is the top WYSIWYG app!
myminicity
pi_102013039
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2011 12:04 schreef lynda het volgende:
Er leeft nog genoeg man en toch is het hier stil }:|

* lynda schopt iedereen wakker >:)
Ben al wakker, ben al wakker...
Jumalatkin kuolevat
Edessäni vuotavat
Olen tämän maailman loppu
Minä olen tyhjyys
pi_102013541
#vote boswachter

Lutte (1) TV
Boswachter (1) Blessed
pi_102013841
Heb je ook wat concreets, of zijn die 2 rooktopics voldoende voor je om mij een moord in de schoenen te schuiven ?
U MAD?
  vrijdag 16 september 2011 @ 12:59:35 #198
114477 tripack
Om nom nom nom
pi_102014065
quote:
Het was een saaie avond geweest waarop tdrone, dorp, naar een voorstelling van een dansgroep was geweest over het vergaan van de wereld in het Fok!Theater. “Wat een waardeloze voorstelling was dat zeg, en al die BF’ers ook wat moeten die hier toch!” Tdrone zat tijdens de voorstelling meer spelletjes op haar telefoon te spelen dan op te letten en was dan ook al tweemaal op haar gedrag aangesproken. Tijdens de rust pakte ze een glaasje bubbels en stak een sigaartje aan. Nog voor zij de eerste haal kon uitblazen begon er weer iemand te zeuren. Tdrone probeerde nog te protesteren maar dacht al snel: “waar maak ik me toch druk om, ik ga gewoon naar huis”
Nog steeds niet helemaal zichzelf dacht tdrone: “Waar bemoeien die mensen zich toch mee!” boos terwijl zij op de scooter zat. Met een belachelijke snelheid reed tdrone door de straten en doordat zij zo gefocust was met de gebeurtenissen van eerder die avond merkte zij niet dat er iemand stiekem achter haar was komen rijden. Bij het volgende kruispunt kwam er opeens iemand van rechts die naast haar ging rijden en maande tdrone tot stoppen. “Halt!” Tdrone zette haar scooter uit, deed haar helm af en vroeg “Wat is er aan de hand?” De gebroeders pakten tdrone bij haar armen en sleepten haar mee de bosjes in. Tdrone werd geblinddoekt voor zij iets kon doen en een van de duistere figuren pakte een achtergelaten baksteen. Het laatste wat tdrone hoorde voor ze overleed was “hier kan ik ook wel iets mee”.
gewoonfaye
KLB : Een gevaar op de weg
ONZ: RADIO 49#1164 Oops! I did it again.. => hoort bij het meerdere keren in de fout gaan
ONZ: RADIO 49#1146 Pam petten met Pim! => Spelletje spelen op mobiel
en nog wel een paar KLB topics

iemand anders nog andere hints??
Het leven is net ganzenborden. Je kunt steeds weer opnieuw beginnen, tenzij je in de put blijft zitten.
Je mag hier werken, je moet het niet.
Pencil & Paper really is the top WYSIWYG app!
myminicity
  Moderator vrijdag 16 september 2011 @ 13:28:03 #199
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_102014927
Ik ga nog steeds voor Roger, in de vorige ronde had hij al hints tegen zich en ik vind het verdacht dat hij samen met Erik de 'hints' richting MP heeft gevonden.

##Vote Roger_Epiales

Lutte (1) TV
Boswachter (1) Blessed
Roger_Epiales (1) MaJo
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
pi_102015269
Heb de hints en keuze van de vorige stemrondes eens vergeleken en niet echt mensen die eruit springen qua hints tegen zich :')
De spelleiders maken het te moeilijk :(

Vooralsnog (vanwege schijn tegen deze ronde);

#vote Lutte

Lutte (2) TV, BoWa
Boswachter (1) Blessed
Roger_Epiales (1) MaJo
U MAD?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')