Leuk contrast met de post boven jequote:Op dinsdag 6 november 2012 16:55 schreef Bramito het volgende:
Al weer een tijd terug heb ik deze gekocht. Amerikaanse versie, want die kostte toen ongeveer de helft. Leuk boek, al word ik altijd een beetje gek van die geitenwollensokken-anti-EU -houding van Hugh FW.
[ afbeelding ]
Moet kunnen, het gaat hier tenslotte over kookboeken en niet over vegetarisch eten.quote:Op dinsdag 6 november 2012 16:59 schreef morgane het volgende:
[..]
Leuk contrast met de post boven je
Woon in een afvallig boerendorp dus zal altijd richting Den Bosch of Eindhoven moeten gaanquote:Op dinsdag 6 november 2012 14:24 schreef floris_b het volgende:
Bij de kookwinkel bij mij in de buurt. Daar staan genoeg kookboeken om een paar boekenkasten mee te vullen
Ieder z'n ding, als ze maar niet zeiken....quote:Op dinsdag 6 november 2012 16:59 schreef morgane het volgende:
[..]
Leuk contrast met de post boven je
Ze?quote:Op woensdag 7 november 2012 09:54 schreef Bramito het volgende:
[..]
Ieder z'n ding, als ze maar niet zeiken....
Vegetariërs in het algemeen zeiken tegen je?quote:
Toch was het natuurlijk een vreemde opmerking in een kookboekentopic. Nu weer alleen daarover graag.quote:Op woensdag 7 november 2012 15:48 schreef Bramito het volgende:
Waar komt dit nou allemaal weer vandaan? Ieder z'n eigen ding, als ze maar niet zeiken. Lijkt me verder duidelijk. Hetzelfde zeg ik b.v. over mensen die een geloof aanhangen. O ja, en als je dan een keer bij me komt eten, meld het dan!
Oh, ik vind het een mooi boek met vceel leuke recepten. Ik heb alleen geen ijsmachine verdikkemequote:Op woensdag 7 november 2012 15:55 schreef Bramito het volgende:
Ik beantwoord slechts vragen.
On topic:
Dit was m'n laatste aanschaf:
[ afbeelding ]
IJstijd van Kees Raat
Ik raad de aanschaf niet aan. Lees Corvitto en ga met die kennis zelf aan de slag.
Welk boek bedoel je met Corvitto?quote:Op woensdag 7 november 2012 16:02 schreef Bramito het volgende:
het is wel een leuk boek, maar je hebt er zo weinig aan. Lees Corvitto en dan leer je wat welke ingredienten doen. Dit stelt je in staat om eigelijk van alles wat je wil ijs te maken.
Die ijsmachine die komt nog?
Deze, van een paar posts terug.quote:Voor de wat meer gevorderde ijsmaker is er ook nog het boek: Los secretos del helado van Angelo Corvitto. Dit boek richt zich meer op de professional en daar is de prijs van 150 euro dan ook naar.
Het mooie is echter dat er een gratis pdf versie (Engels/Italiaans) van het boek op de website staat: http://www.angelocorvitto.com/ingles/libro/pdf.html
[ afbeelding ]
Klopt! Ik heb een aantal ijsrecepten (super lekker ijs overigens) uit Made in Italy gemaakt en qua verhoudingen en ingrediënten lijkt het idd heel erg op elkaar.quote:Op dinsdag 6 november 2012 11:55 schreef Bramito het volgende:
[..]
Deze meneer refereert trouwens naar Angelo Corvito uit je vorige post voor z'n ijsrecpeten.
Laat even weten als je wat recepten hebt geprobeerd. Ik denk dat ik dit boek ook maar ga kopenquote:Op woensdag 14 november 2012 09:34 schreef -banaan2- het volgende:
Een nieuwe aanwinst, Patisserie! van Christophe Felder:
[ afbeelding ]
Erg mooi boek, het geeft een mooi overzicht en recepturen van veel wat je in Frankrijk bij de patissier ziet liggen. Duidelijke stap voor stap foto's en volgens mij zijn de recepten goed te maken.
Ik heb er al een paar dingen uit gemaakt, kruidkoekjes, kouign amann, croissants (en met t zelfde deeg pains au chocolat & pains aux raisins). Lukten allemaal goed, ik heb er nog geen foutjes in gevonden.quote:Op woensdag 14 november 2012 11:55 schreef floris_b het volgende:
[..]
Laat even weten als je wat recepten hebt geprobeerd. Ik denk dat ik dit boek ook maar ga kopen
Hij schrijft zelfs een stukje over deze meneer.quote:Op dinsdag 13 november 2012 20:54 schreef FigureBirdStars het volgende:
[..]
Klopt! Ik heb een aantal ijsrecepten (super lekker ijs overigens) uit Made in Italy gemaakt en qua verhoudingen en ingrediënten lijkt het idd heel erg op elkaar.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |