Geef dat geld liever uit aan kippen, groente, halve varkens, vissen en oefen met snijden en fileren en kijk de technieken af van youtube filmpjes.quote:Op zaterdag 20 oktober 2012 12:28 schreef Wanderlust. het volgende:
Dat geldt ook voor mij ben ik bang! Iemand ervaring met deze?
Het ziet er inderdaad prachtig uit. Helaas heb ik er pas 1 x iets uitgemaakt in 2 1/2 jaar tijd...quote:Op dinsdag 23 oktober 2012 20:31 schreef Schranseman het volgende:
1 boekje en 1 boek gekocht. Vooral Pork & sons ziet er heerlijk uit.
[ afbeelding ]
Precies wat ik ook heb bij 95% van mijn kookboeken, en dan ben ik nog te positief ook denk ik.quote:Op woensdag 24 oktober 2012 06:49 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
Het ziet er inderdaad prachtig uit. Helaas heb ik er pas 1 x iets uitgemaakt in 2 1/2 jaar tijd...
Laat hier even weten hoe hij bevalt als je hem hebt. Ik ben zeer benieuwd naar dit boek.quote:Op dinsdag 23 oktober 2012 23:58 schreef ikhouvannoodles het volgende:
Net deze gekocht via Amazon
[ afbeelding ]
Erg interessant boek. Veel recepten met sousvide en snelkookpannen.
Daarentegen heb ik uit mijn The New York Times kookboek, dat geheel zonder plaatjes in times new roman 9 op recycle-papier is gedrukt, al 20 recepten in 2 1/2 maand tijd gemaakt.quote:Op woensdag 24 oktober 2012 06:50 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Precies wat ik ook heb bij 95% van mijn kookboeken, en dan ben ik nog te positief ook denk ik.
Kan de verleiding steeds beter weerstaan, ze zijn zo mooi.
Tja, ik gebruik Julia Child ook regelmatig.quote:Op woensdag 24 oktober 2012 19:11 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
Daarentegen heb ik uit mijn The New York Times kookboek, dat geheel zonder plaatjes in times new york roman 9 op recycle-papier is gedrukt, al 20 recepten in 2 1/2 maand tijd gemaakt.
Ik heb zelf het Handboek Kooktechnieken van Le Cordon Bleuquote:Op woensdag 17 oktober 2012 15:42 schreef Wanderlust. het volgende:
Iemand die een boek over snijtechnieken kan aanraden?
Zoek naar Ottolenghiquote:Op zaterdag 3 november 2012 12:36 schreef Duderinnetje het volgende:
Dag kookboekers,
Is er een vegetarisch kookboek (dat geen vlees eet dus ) dat jullie mij zouden kunnen aanraden?
Vanwaar deze omschakeling?quote:Op zaterdag 3 november 2012 14:01 schreef Duderinnetje het volgende:
Die had ik al op de verlanglijst gezet door de paar posts erover op deze pagina, zonder te weten dat het vegetarisch is.
Mooi, die ga ik bestellen dus. Ben heel benieuwd. We willen vlees een uitzondering maken in onze menu's, maar dat is nog best omschakelen.
Plenty staan heel lekkere dingen in, maar vaak wel bewerkelijk... vereenvoudigen is soms een must voor een doordeweekse dag, althans voor mij!quote:Op zaterdag 3 november 2012 14:01 schreef Duderinnetje het volgende:
Die had ik al op de verlanglijst gezet door de paar posts erover op deze pagina, zonder te weten dat het vegetarisch is.
Mooi, die ga ik bestellen dus. Ben heel benieuwd. We willen vlees een uitzondering maken in onze menu's, maar dat is nog best omschakelen.
De salty sticky caramel cakes! om maar één voorbeeld te noemen! Vond haar home made wel toffer maar hier staan zeker ook weer leuke gerechten in.quote:Op dinsdag 6 november 2012 09:56 schreef Perruche het volgende:
[..]
Plenty staan heel lekkere dingen in, maar vaak wel bewerkelijk... vereenvoudigen is soms een must voor een doordeweekse dag, althans voor mij!
Ik heb deze gekregen:
[ afbeelding ]
Nog niets uit kunnen maken maar er lijken echt fantastische dingen in te staan .
Argh, alleen naam van dat gerecht maakt al dik . Heb Home Made niet gezien, maar als de recepten hieruit lekker worden dan ga ik die er misschien wel bij halen. Ik hou er wel van, dat basic koken. Lekker voor de variatie naast m'n ottolenghiquote:Op dinsdag 6 november 2012 10:02 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
De salty sticky caramel cakes! om maar één voorbeeld te noemen! Vond haar home made wel toffer maar hier staan zeker ook weer leuke gerechten in.
Deze meneer refereert trouwens naar Angelo Corvito uit je vorige post voor z'n ijsrecpeten.quote:Op zaterdag 13 oktober 2012 16:06 schreef FigureBirdStars het volgende:
Iemand deze al?
[ afbeelding ]
Made in Italy is voor mij het boek als het gaat om de (moderne) Italiaanse keuken. Ik ben dus erg benieuwd naar dit tweede boek van deze beste man.
Was ook een serie op de BBC, ken het boek niet, maar dit soort boeken wel.quote:Op zaterdag 13 oktober 2012 16:06 schreef FigureBirdStars het volgende:
Iemand deze al?
[ afbeelding ]
Made in Italy is voor mij het boek als het gaat om de (moderne) Italiaanse keuken. Ik ben dus erg benieuwd naar dit tweede boek van deze beste man.
Meestal online, maar als ik in een ruim gesorteerde boekwinkel kom, zoals Donner in Rotjeknor, ga ik snuffelen en ben ik een arm en een been kwijt en een rib uit mijn lijf.quote:Op dinsdag 6 november 2012 13:01 schreef Molleman het volgende:
Waar kopen jullie al jullie kookboeken? Ik momenteel vooral via internet maar vroeg mij af of jullie ook geweldige (fysieke) winkeltjes weten te vinden?
Offerfeest meegemaakt in Marokko. Ons gerealiseerd dat we niet zelf zouden durven slachten, maar zo'n dier wel willen opeten. Was een laatste duwtje. We aten al wel louter (en niet overdadig) biologisch vlees.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |