Ik denk dat een Sgt1 niet zo snel tot regimentscommandant wordt gemaaktquote:Op zondag 24 juli 2011 19:59 schreef ErwinRommel het volgende:
[..]
Dat klopt ja. Echter embleem lijkt erg veel op dat wat ik dacht dat het was
De wereld zijn de wonderen nog niet uitquote:Op zondag 24 juli 2011 20:07 schreef Clan het volgende:
[..]
Ik denk dat een Sgt1 niet zo snel tot regimentscommandant wordt gemaakt
Niet weg moeten doen? Als functionaris zat ik altijd met mijn neus op alles wat door defensie weg werd gedaan, denk dan aan alles wat overtijd is: medicijnen, verband etc, ik nam dat allemaal mee naar huis, maar de noodrantsoenen hebben we allemaal opgegeten.quote:Op zondag 24 juli 2011 20:00 schreef ErwinRommel het volgende:
[..]
Had je niet weg moeten doen, nu kan je daar aardig wat geld voor krijgen
Dus je weet ook dat die "uiterste houdsbaarheids datum" héél ruim genomen kan wordenquote:Op zondag 24 juli 2011 20:11 schreef Clan het volgende:
[..]
Niet weg moeten doen? Als functionaris zat ik altijd met mijn neus op alles wat door defensie weg werd gedaan, denk dan aan alles wat overtijd is: medicijnen, verband etc, ik nam dat allemaal mee naar huis, maar de noodrantsoenen hebben we allemaal opgegeten.
Jazeker, zolang ze in blik zitten kan je ze wel 100 jaar bewaren.quote:Op zondag 24 juli 2011 20:12 schreef ErwinRommel het volgende:
[..]
Dus je weet ook dat die "uiterste houdsbaarheids datum" héél ruim genomen kan worden
En warm bier.quote:
Ook weer wakker!quote:
En dat allemaal dankzij een Franse legerkok...quote:Op zondag 24 juli 2011 20:14 schreef Clan het volgende:
[..]
Jazeker, zolang ze in blik zitten kan je ze wel 100 jaar bewaren.
Deels. En nu is het tijd voor een double whopper.quote:
Wij hebben ouderwetsch chinees gehaaldquote:Op zondag 24 juli 2011 22:34 schreef Cobra4 het volgende:
[..]
Deels. En nu is het tijd voor een double whopper.
Lekkerquote:Op zondag 24 juli 2011 22:34 schreef Cobra4 het volgende:
[..]
Deels. En nu is het tijd voor een double whopper.
Zekers.quote:
quote:Op zondag 24 juli 2011 23:01 schreef Cobra4 het volgende:
En er ligt er nog 1 in de koelkast. Die eet ik wel rond 0600 op.
Iewl..... ErwinRommel vindt een koude Big Mac ook zo lekkerquote:Op zondag 24 juli 2011 23:01 schreef Cobra4 het volgende:
[..]
Zekers.
En er ligt er nog 1 in de koelkast. Die eet ik wel rond 0600 op.
Kan je misschien het recept voor die gekke aardappel eens pm-en?quote:
Zooi van de mac krijg je altijd koud...quote:Op zondag 24 juli 2011 23:03 schreef Lotusss het volgende:
[..]
Iewl..... ErwinRommel vindt een koude Big Mac ook zo lekker
Koud? Even opwarmen in de magnetron.quote:Op zondag 24 juli 2011 23:03 schreef Lotusss het volgende:
[..]
Iewl..... ErwinRommel vindt een koude Big Mac ook zo lekker
Zonder ui vragen, wordt ie 'vers' (quote:Op zondag 24 juli 2011 23:04 schreef Thaboel het volgende:
[..]
Zooi van de mac krijg je altijd koud...
Die struijkblikken zijn na 100jaar nog verserquote:Op zondag 24 juli 2011 23:06 schreef Nibb-it het volgende:
[..]
Zonder ui vragen, wordt ie 'vers' () gemaakt
Nog altijd beter dan die tyfus regen hier.quote:Op zondag 24 juli 2011 23:10 schreef Cobra4 het volgende:
Lekker op zomervakantie naar Italië.![]()
Tot 20 centimeter sneeuw in Italië
ROME - In delen van Italië lijkt het midden in de zomer herfst of zelfs winter, met uitbundige sneeuw- en regenval bij lage temperaturen. In de Dolomieten, in de Italiaanse Alpen, ligt de sneeuw op sommige plekken 20 centimeter hoog. In de regio's Veneto, waarvan Venetië de hoofdstad is, en Friuli Venezia Giulia is het kwik op enkele plaatsen tot het vriespunt gedaald, aldus het Italiaanse persbureau ANSA zondagavond.
Voor Hasselback bedoel je?quote:Op zondag 24 juli 2011 23:03 schreef Thaboel het volgende:
[..]
Kan je misschien het recept voor die gekke aardappel eens pm-en?
Alles beter dan die chef martins.quote:
Wij hebben de Golfstroom.quote:Op zondag 24 juli 2011 23:13 schreef TMartina het volgende:
Daarbij moet gemeld worden dat het weer in friulli vorige maand 40 graden was.
Ze hebben daar niks te klagen!
Het interessante is nog wel dat de gebieden boven milaan en venetie(friulli dus) net zo plat zijn als Nederland! Wat niet veel voorkomt in het buitenland iig. Maar op de een of andere manier is daar elke keer heel warm of heel koudWaarom hebben wij dat niet...
Jupquote:
Probeer nieuwe aardappels te gebruiken, want die hebben een lekkere schil. Was de aardappel en snij hem voor 80% heel dun in, je kan een pollepel oid achter je aardappel leggen om te voorkomen dat je per ongeluk te diep snijdt. Besprenkel met olie en leg ze op een ingeoliede braadslee/bakplaat. Doe de aardappels op 180-200 graden in de oven tot ze gaar zijn, de tijdsduur ligt aan de grootte van de aardappels. Meng roomboter met wat geperste knoflook of wat kruiden die je lekker vind en doe om het kwartier op iedere aardappel een kluitje botermengsel.quote:
Ik zou voor vastkokend gaan.quote:Op zondag 24 juli 2011 23:57 schreef Thaboel het volgende:
Nou weet ik van aardappel dat je: kruimig en iets kruimig heb ofzoiets. Maakt dat nog wat uit?
Voorheen was het verzamelen van de doden de taak van de sportspieren. Dat waren de brancardjongens. Maar bij ons zat ook een vrouwelijke "aflegger"... Ik benijd haar niet.quote:Op zondag 24 juli 2011 21:11 schreef hcwp het volgende:
http://thebrigade.thechiv(...)text-before-viewing/![]()
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |