Idd, en dat wit blijven komt door een proces genaamd etoilering. De plant zal snel in lengte toenemen om naar het licht toe te groeien. Dan pas kan er fotosynthese plaatsvinden en zal de plant bladgroenkorrels aanmaken. Hiervoor zal hij zijn cellen flink uitstrekken waardoor je een heel sappige plant krijgt. Iets wat je met asperges wilt.quote:Op dinsdag 23 augustus 2011 09:06 schreef FrankRicard het volgende:
Naast het hierboven genoemde witlof en bloemkool worden ook asperges groen als ze in het licht groeien.
Die er door het knijpen in die schil eigenlijk al los opligt zodat je 'm zo weg kan gooien.quote:Op dinsdag 23 augustus 2011 12:49 schreef FrankRicard het volgende:
Dan zit er een vies zwart puntje aan de bovenkant van je banaan.
quote:Op dinsdag 23 augustus 2011 20:29 schreef Knutknuttsson het volgende:
Dat er een scherp puntje in de dop van een tube zit. En Dat je die dus kan gebruiken om het stukje aluminium van de tube door te prikken. Heb jaren met vorken, scharen en dergelijke lopen klooien...
Klopt. Nadeel is wel dat dat puntje vies kan worden (van die chef-kaas bijvoorbeeld) en dat kan dan weer schimmelen enzo.quote:Op dinsdag 23 augustus 2011 20:29 schreef Knutknuttsson het volgende:
Dat er een scherp puntje in de dop van een tube zit. En Dat je die dus kan gebruiken om het stukje aluminium van de tube door te prikken. Heb jaren met vorken, scharen en dergelijke lopen klooien...
quote:Op dinsdag 23 augustus 2011 20:29 schreef Knutknuttsson het volgende:
Dat er een scherp puntje in de dop van een tube zit. En Dat je die dus kan gebruiken om het stukje aluminium van de tube door te prikken. Heb jaren met vorken, scharen en dergelijke lopen klooien...
Mijn vader zei in dat verband altijd uitvieren. En dat betekent iets laten uitlopen.quote:Op dinsdag 23 augustus 2011 22:15 schreef Miss_paraplu het volgende:
Dat het wanneer je op de fiets zit en je rijdt een heuvel af zo, dat, dat uitrollen heet. Ik dacht altijd uitveren. Dat zei mn moeder vroeger altijd..dus neem je dat over.. Maar toen ik dat aan mijn vriend vertelde, dat ik dat op dat moment deed begon hij te lachen. Hij zei dat heet uitrollen' hoor. okee
Dat had ik enkele jaren geleden zelf uitgevogeld, was wel een hele schok dat ik ruim 20 jaar mijn veters verkeerd had gestrikt.quote:
Nasi is dan ook kort voor nasi goreng, wat Indonesisch is voor gebakken rijstquote:Op dinsdag 23 augustus 2011 21:00 schreef vencodark het volgende:
Ik geloof dat ik er 4 jaar geleden pas achter kwam dat nasi, gewoon witte rijst met bepaalde kruiden en sausje is. Ik dacht serieus dat nasi en witte rijst iets heel anders was.
Inderdaad, daar kwam ik ook niet heel lang geleden achter.quote:Op woensdag 24 augustus 2011 09:12 schreef debeterebob het volgende:
Dat je als je gaat pinnen je dat ook bij een andere bank dan je eigen kan doen. Om er een hele tijd later achter te komen dat dat maar 1x per dag kan. Was wel een momentjes toen
Anders lees je deze pagina gewoon even.quote:Op woensdag 24 augustus 2011 16:22 schreef Nijmegen78 het volgende:
Dat het handiger is om een banaan aan de "achterkant" (dus niet waar het steeltje zit) te openen. Leve youtube en aapjes!
quote:
De zogenaamde platte knoop, die heb ik ook geleerd op de kleuterschool samen met de normale.quote:
Ho-Ly-Shitquote:
Blijkbaar heb ik het altijd al "goed" gedaan.quote:
en het is niet alleen om de vliegen uit het flesje te houden maar ook om de ongelovelijke putlucht van de corona te verbloemenquote:Op zondag 17 juli 2011 10:04 schreef gunk77 het volgende:
Dat het citroentje in Corona niet voor de lekkere smaak is, maar van origine bedoeld was om vliegen mee te verjagen in Mexico.....
Geen slecht woord over m'n moederquote:Op woensdag 24 augustus 2011 16:37 schreef Bosbeetle het volgende:
haha hebben jullie moeders je niet opgevoed, ik heb altijd geleerd als mijn schoenveter steeds open gaat dan probeer je eerst de platte knoop (die in het filmpje) als dat nog niet genoeg is de dubbele knoop (hetzelfde als een normale maar dan 1 keer de lussen doortrekken en nog een keer doen)
Dat heb ik indd. ook pas een paar jaar geleden ontdekt.quote:Op woensdag 24 augustus 2011 09:12 schreef debeterebob het volgende:
Dat je als je gaat pinnen je dat ook bij een andere bank dan je eigen kan doen. Om er een hele tijd later achter te komen dat dat maar 1x per dag kan. Was wel een momentjes toen
Ik was een aantal jaar geleden in Brazilie. Daar viel het me op dat ze in rijst altijd rozijnen deden enzo.quote:Op woensdag 24 augustus 2011 15:30 schreef whY... het volgende:
Uiteraard de klassieker waar ik een paar jaar geleden achter kwam.
Dat het Chinese eten in Nederland heul geen Chinees is. Het is allemaal Indonesisch met wat Chinese tintjes maar in China zal je het zo echt allemaal niet vinden zoals het hier bij de Chinees te krijgen is.
Dit geldt trouwens voor heeeel veel eten met een 'landsnaam' eraan gekoppeld. Vaak komt het gewoon uit de Nederlandse keuken.
Wie zegt dat nouquote:Op woensdag 24 augustus 2011 21:31 schreef marcel.nl het volgende:
Ik krijg trouwens jeuk van mensen die zeggen dat zij een "chineesje nemen."
Nee, want dat ben ik ook.quote:Op woensdag 24 augustus 2011 16:38 schreef Beavis het volgende:
[..]
Blijkbaar heb ik het altijd al "goed" gedaan.
Zou het eraan kunnen liggen dat ik linkshandig ben?
Hey, ik heb precies hetzelfdequote:Op woensdag 24 augustus 2011 16:38 schreef Beavis het volgende:
[..]
Blijkbaar heb ik het altijd al "goed" gedaan.
Zou het eraan kunnen liggen dat ik linkshandig ben?
En Wii is zijn spelcomputerquote:
'k snap em niet////quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 14:57 schreef F4T4L_3RR0R het volgende:
Of als er een vrouwtje in het restaurant naar je toe komst: wilt u menu?
Dan zeggen: nee, liever na het eten...
Post je over een paar jaar als je hem wel snapt wel even in dit topic dan?quote:
Ga ik proberen! Ik heb ook van die veters die altijd losgaan, ook met een extra knoop erbovenop.quote:
Same here, en toen ik hem eindelijk een keer door had en hem aan iemand anders vertelde antwoordde die met 'en wie is zijn vrouw?'quote:
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |