abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_98261317
Wat vind je het lekkerst van een ei?

Ei-geel of ei-wit? :o
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En hoe wil je je eitje dan? :o

(ei ei ei en ik ben zo blij O-) )
pi_98262046
Dat eiwit natuurlijk. Dat eigeel daar moet ik niks van hebben, dat deporteer ik gelijk uit het ei. :{
pi_98263213
Eigeel

en ik heb hem het liefst zacht gekookt met een broodje met boter en koude melk erbij
  donderdag 16 juni 2011 @ 20:12:52 #4
309770 Tanin
de vreemdeling
pi_98263932
Ik vind het eigenlijk alleen lekker wanneer gemixt :@
"Dit? Dit zijn mijn oorlogswonden, heb jarenlang oorlog gevoerd met mezelf, maar ik heb gewonnen!"
  donderdag 16 juni 2011 @ 20:23:14 #5
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_98264424
Rauw, van een struisvogel. :+
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_98264439
een zachte eidooier O+
  donderdag 16 juni 2011 @ 20:24:37 #7
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_98264494
quote:
6s.gif Op donderdag 16 juni 2011 20:23 schreef golfer het volgende:
Rauw, van een struisvogel. :+
Dit. Inclusief embryo uiteraard.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_98266785
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2011 19:32 schreef Fom het volgende:
Dat eiwit natuurlijk. Dat eigeel daar moet ik niks van hebben, dat deporteer ik gelijk uit het ei. :{
Hardgekookt, meteen eigeel aan mijn vriendin en ik krijg haar eiwit :')
pi_98272214
Balut

pi_98272467
Eigenlijk alles, maar het eigeel moet nog enigszins vloeibaar zijn :9 Zodra het kruimelig wordt is het niet lekker meer.
pi_98274018
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2011 22:39 schreef pwned het volgende:
Balut

[ afbeelding ]
Wat een vreselijk ding is dat :P
pi_98274101
Wit met een beetje geel van een nét niet hardgekookt eitje.
Ja.
  vrijdag 17 juni 2011 @ 00:19:02 #13
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_98277188


Het groen.
pi_98282263
Het geel! Ik vind het wit juist niets bijzonders Als ik een ei kook en pel trek ik er bij het pellen ook zonder blikken en blozen meteen een stuk eiwit vanaf, dat gewoon met de schillen de prullenbak ingaat. :@
Eidooiers daarentegen.. O+
Let me see you stripped down to the bone
  vrijdag 17 juni 2011 @ 08:25:44 #15
166093 nattermann
Waereldsjtad Gelaen
pi_98282296
Het eigeel. Het eiwit is alleen lekker met zout, peper en mayonaise.

Mits dit over een gekookt ei gaat natuurlijk.
Tics van je petten.
pi_98282445
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2011 00:19 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]

Het groen.
dat lijkt wel een beetje op de eieren uit de oven die ik ooit heb gemaakt :') moesten er 5 uur in ofzo. Is een topic over.
pi_98282537
Eigeel zit meer smaak aan, dus eigeel!
Gewoon een lekker spiegeleitje zodat je wat brood in het eigeel kan dippen...heerlijk!
I feel kinda Locrian today
pi_98284509
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2011 00:19 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]

Het groen.
wtf is dat? :{
  vrijdag 17 juni 2011 @ 11:21:56 #19
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_98286658
Honderdjarig ei. Ben je te bang om te klikken? :6
pi_98286770
Ik wist niet dat ik erop kon klikken :')
Is het ook serieus lekker? Het ziet er best nasty uit.
  vrijdag 17 juni 2011 @ 11:55:27 #21
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_98287725
Het smaakt voornamelijk naar (gekookt) ei.
Met een zweempje ammoniak. Maar dat verhul je met wat gember en zwarte azijn. :P
Het ei-wit is als stevige drilpudding en vrij smaakloos, het eigeel als je geluk hebt superromig en zacht en lekker.
Delicatesse in China (en landen daar omheen). Ik vind ze niet zo ontzettend bijzonder, wel leuk.
En tot nu toe at iedereen die ik het voorzette (stuk of 5 mensen, denk 'k) gewoon een of meer partjes op, zonder morren of kotsen.
Dus verhalen dat het gruwelijk vies zou zijn zijn overdreven.
Ja, mensen die al moeten kotsen van broccoli of een stukje champignon in hun eten, die misschien.
  vrijdag 17 juni 2011 @ 12:25:58 #22
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_98288887
Gadverdamme man :') Zit ik hier al te eten en mijn treklust is me vergaan in dit topic :')

Ohja, het eigeel trouwens ook voor mij, helaasch dat het dan weer niet zo gezond is
  vrijdag 17 juni 2011 @ 12:35:49 #23
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_98289198
Gekookt wil ik hem net lauwwarm, snotterig en vloeibaar, heeeel zachtgekookt.
Verder eet ik graag omelet met blauwschimmelkaas of boerenkaas, en als ik een restje aardappels over heb van de vorige dag maak ik graag een tortilla, aardappels kleinsnijden en in olijfolie of boter goudbruin bakken, eitjes losslaan met wat zout, peper, chili en knoflook erbij, dat over de koekenpan met aardappels gieten en op een laag vuur garen. Op een bord wentelen en bovenkant garen.
Heerlijk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 17 juni 2011 @ 13:14:49 #24
347864 HerrPiet
Ze zeggen het.
pi_98290584
Eiwit :9!

Eiwit + suiker = Meringue :Y)
  vrijdag 17 juni 2011 @ 13:48:54 #25
242120 Danielle83
Don’t dream it, be i
pi_98291584
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2011 08:38 schreef starla het volgende:
Eigeel zit meer smaak aan, dus eigeel!
Gewoon een lekker spiegeleitje zodat je wat brood in het eigeel kan dippen...heerlijk!
Dat is idd wel erg lekker! :9~
  vrijdag 17 juni 2011 @ 13:52:22 #26
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_98291692
Steak en Spiegelei is trouwens ook erg lekker, zo een sappige malse bloederige steak die je dan in het eigeel kan dippen, mmmmm
Steak&Eggs.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_98297680
Een erg zacht gekookt eitje.
Lekker lopend mmmmmmmm.

Een hard gekookte is ook wel lekker,maar dan wel koud.
pi_98297752
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2011 13:52 schreef Pietverdriet het volgende:
Steak en Spiegelei is trouwens ook erg lekker, zo een sappige malse bloederige steak die je dan in het eigeel kan dippen, mmmmm
Steak&Eggs.
Piet wat doe je me aan (grrrrrrrrr).
Nu moet ik dat vanavond gewoon gaan eten.

Is dit geen Spaanse variant van een steak?.
Ik ken dit voornamelijk van een spaans restaurant.
  vrijdag 17 juni 2011 @ 16:38:43 #29
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_98298589
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2011 16:17 schreef ausweiss het volgende:
Een erg zacht gekookt eitje.
Lekker lopend mmmmmmmm.
Zoiets (ei, van 58 gram, uit de koelkast, 5 minuten en 10 seconde in kokend water):



Of nog snotteriger (2 uur op 65°C), zoiets:



[ Bericht 1% gewijzigd door RobinOok op 18-06-2011 15:05:19 ]
pi_98298778
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2011 16:38 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Zoiets:

[ link | afbeelding ]

Of nog snotteriger, zoiets:

[ link | afbeelding ]
:9~ :9~ _O_
pi_98299295
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2011 16:38 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Zoiets:

[ link | afbeelding ]

Of nog snotteriger, zoiets:

[ link | afbeelding ]
Liefst iets tussen beide in.
Rond de dooier mag het eiwit nog wel wat snotterig zijn.
  vrijdag 17 juni 2011 @ 16:58:25 #32
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_98299446
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2011 16:18 schreef ausweiss het volgende:

[..]

Piet wat doe je me aan (grrrrrrrrr).
Nu moet ik dat vanavond gewoon gaan eten.

Is dit geen Spaanse variant van een steak?.
Ik ken dit voornamelijk van een spaans restaurant.
Ik ken het uit de VS en UK
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 17 juni 2011 @ 17:28:15 #33
309770 Tanin
de vreemdeling
pi_98300700
Snotterige eieren moet je voor in Japan zijn, die hebben het tot een kunst verheven.
"Dit? Dit zijn mijn oorlogswonden, heb jarenlang oorlog gevoerd met mezelf, maar ik heb gewonnen!"
  vrijdag 17 juni 2011 @ 17:29:38 #34
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_98300734
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2011 16:38 schreef RobinOok het volgende:

Zoiets:

[ link | afbeelding ]

Of nog snotteriger, zoiets:

[ link | afbeelding ]
Alleen al van het plaatje ga ik bijna over mijn nek.
Als er iets is wat ik vies vind dan is het wel van dat zachte eigeel. :r
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 17 juni 2011 @ 17:30:42 #35
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_98300766
Bah, snotterig eiwit :r

Ik doe ze ong. 6 / 6,5 minuutjes erin zodat het eigeel nog een klein beetje snotterig is, maar het eiwit mooi vast is.
pi_98302014
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2011 12:25 schreef RickoKun het volgende:
Gadverdamme man :') Zit ik hier al te eten en mijn treklust is me vergaan in dit topic :')
Dat hoort ook niet onder het eten.

Ik heb mijn gekookte eitjes het liefst medium, dat het eigeel net hard aan het worden is en een beetje stroperig. Dan op brood met een beetje mayonaise en peper en zout. Wat betreft eiwit en eigeel, ik koop altijd de combiverpakking, omdat ik de combinatie lekker vind. Maar als je ze lang op lage temperatuur 'kookt' dan kun je er soms zo'n bolletje eigeel uithalen wat van binnen nog zacht is, en dat is los ook wel erg lekker.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  vrijdag 17 juni 2011 @ 19:00:33 #37
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_98303712
Eigeel is nooit snotterig.
  vrijdag 17 juni 2011 @ 19:31:50 #38
181857 Jovatov
Si fallor, sum
pi_98304984
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2011 22:39 schreef pwned het volgende:
Balut

[ afbeelding ]
Heb ik op, ziet er viezer uit dan het smaakt.
  vrijdag 17 juni 2011 @ 21:09:56 #39
347864 HerrPiet
Ze zeggen het.
pi_98309145
Had laatst ook ergens iets gelezen met zacht gekookt eitje en dan gegrilde groene asperges erin dippen. Leek mij ook wel wat :9
pi_98311685
Gekookt:: halfgare dooier, jeweetwel, binnenkant net niet vloeibaar, buitenkant dooier bijna droog.
Gebakken/ spiegelei: dooiers vloeibaar maar eiwit stevig, geen snot.
Whatever...
pi_98314473
Eigeel, ik vind (vooral gekookt) eiwit echt niet te eten
Ik eet mn ei het liefst (eigenlijk alleen) in de vorm van een omelet, met wat kaas en Italiaanse kruiden
Op <a href="http://i52.tinypic.com/15yai5k.jpg" target="_blank" rel="nofollow"></a> schreef TheFamousMan
Geef maar toe, eigenlijk ben jij gewoon een keiharde baas, die uit 110% ongelooflijke koninklijkheid bestaat _O_
pi_98317411
Ei van de supermarkt dan lust ik het alleen maar hard gekookt. (koop ik dus bijna nooit, of ik zit echt omhoog)

Scharrelei van de boerderij : maakt me niet uit , dooier mag dan zacht zijn :Y
Thank Drunk I'm a Goddess!
  zaterdag 18 juni 2011 @ 12:03:35 #43
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_98328595
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2011 16:18 schreef ausweiss het volgende:

[..]
Is dit geen Spaanse variant van een steak?.
Ik ken dit voornamelijk van een spaans restaurant.
Op de Balkan zie je het ook vaak.
pi_98329668
Ik kook mijn eitje altijd 3 min :9~
pi_98333453
Van dat lekkere vloeibare, maar wel warme eigeel :9~
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_98335389
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2011 14:37 schreef Isabeau het volgende:
Van dat lekkere vloeibare, maar wel warme eigeel :9~
Ja doei.
  zaterdag 18 juni 2011 @ 19:33:15 #47
97745 Thorical
finding a way
pi_98343345
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2011 00:19 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]

Het groen.
Trouwens een geweldige site http://www.aziatische-ingredienten.nl
met heel veel info. Bedankt.

En m'n eitje gekookt: dan moet de kern van het geel nog net vloeibaar zijn,
Gebakken spiegeleitje: gebakken in heel heet vet zodat het wit direkt vast wordt met bubbeltjes en een bruin randje.
En een omeletje moet smeuïg zijn geen droge meuk.

[ Bericht 15% gewijzigd door Thorical op 18-06-2011 19:43:45 (ot) ]
  zaterdag 18 juni 2011 @ 20:06:04 #48
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_98344629
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2011 19:33 schreef Thorical het volgende:

[..]

Trouwens een geweldige site http://www.aziatische-ingredienten.nl
met heel veel info. Bedankt
Dank je! :*
  Moderator zaterdag 18 juni 2011 @ 20:08:42 #49
9859 crew  Karina
Woman
pi_98344733
Ik lust geen ei. Hooguit in een omelet zodat je het ei niet proeft.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  zaterdag 18 juni 2011 @ 20:15:06 #50
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_98344989
quote:
99s.gif Op zaterdag 18 juni 2011 20:08 schreef Karina het volgende:
Ik lust geen ei. Hooguit in een omelet zodat je het ei niet proeft.
Ik vind de meeste eieren ook niet lekker, alleen van eigen kippens, ligt aan het voer volgens mij
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_98345773
Gekookte eieren: half zacht/hard dus het eigeel nog niet volledig gestold..
Gebakken eieren: met heel eigeel dat lekker over je bord loopt als je je mes er in zet
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  zaterdag 18 juni 2011 @ 22:55:09 #52
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_98351658
wij hebben bijna altijd verse eieren maar dan moeten ze toch nog ruim 6 minuten om eigeel zacht te houden en wit gestold.

Vaak hebben wij dubbeldooiers, die zijn geniaal lekker
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_98352233
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 juni 2011 20:15 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik vind de meeste eieren ook niet lekker, alleen van eigen kippens, ligt aan het voer volgens mij
Ik vond vroeger de 'hobby kip' eieren die mn moeder via via regelde niet te vreten. Meest ranzige dooiers ooit. Terwijl ik hele verse eieren juist wel lekker vind, normaal gesproken.

Kwam mn opa er laatst mee, dat hobbykippen-kippenvoer veel vis(meel?) bevat. En dat dat een vieze smaak aan de eieren kan geven.
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_98352522
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2011 16:38 schreef RobinOok het volgende:

[..]

[ link | afbeelding ]

Zo dus :9
Of spiegelei nog zacht.
Verse eieren zijn heerlijk, maar pellen zo rot
  zaterdag 18 juni 2011 @ 23:53:17 #55
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_98354204
Eerst even laten schrikken.
  zondag 19 juni 2011 @ 09:23:02 #56
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_98362691
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2011 23:08 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Ik vond vroeger de 'hobby kip' eieren die mn moeder via via regelde niet te vreten. Meest ranzige dooiers ooit. Terwijl ik hele verse eieren juist wel lekker vind, normaal gesproken.

Kwam mn opa er laatst mee, dat hobbykippen-kippenvoer veel vis(meel?) bevat. En dat dat een vieze smaak aan de eieren kan geven.
Jep
Daarom voeren wij etensresten en granen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 19 juni 2011 @ 09:23:36 #57
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_98362696
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2011 23:53 schreef Erasmo het volgende:
Eerst even laten schrikken.
Helpt niet bij super verse eieren
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 19 juni 2011 @ 10:36:47 #58
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_98363346
quote:
1s.gif Op zondag 19 juni 2011 09:23 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Helpt niet bij super verse eieren
Oh dat is wel minder handig ja.
pi_98378920
Het liefste het wit met een beetje zout of een omelet. :9 Van het geel apart ben ik niet zo weg. :N
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')