Gezelligquote:Op donderdag 19 januari 2012 22:53 schreef ChildoftheStars het volgende:
Mensen die niet direct afwassen na het eten
Zit wel wat in natuurlijk, maar dat moet het bezoek aanbieden.quote:Op vrijdag 20 januari 2012 09:03 schreef MaximusTG het volgende:
Heb het een keer zo erg gehad bij iemand, die nodigde ons uit, en kwam na het eten met de mededeling "Ik heb gekookt, dan moeten jullie afwassen..."
Klopt, ik vraag ook altijd of ik moet helpen afwassen, hoeft dan vaak niet. (leuk beleefdheidsspelletje is het ook). Maar die kerel bracht het op zo'n lompe manier..quote:Op vrijdag 20 januari 2012 10:11 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zit wel wat in natuurlijk, maar dat moet het bezoek aanbieden.
Verder afwasmachines zijn er niet voor niets
Kom je vanavond bij mij eten?quote:Op vrijdag 20 januari 2012 11:32 schreef Joipoidoipoipoi het volgende:
Echt niet dat ik mijn bezoek laat afwassen!
Als ik bij iemand anders eet vind ik het ook raar als er van mij verwacht wordt dat ik ga afwassen.
"Ja hoor, is goed, ik zal dan meteen even je wc schoonmaken, de ramen lappen, stofzuigen, de was doen, en je bed verschonen."
Dat doe ik ook niet, maar dan spoel ik wel snel de dingen af en was het af als de visite weg is.quote:Op vrijdag 20 januari 2012 11:32 schreef Joipoidoipoipoi het volgende:
Echt niet dat ik mijn bezoek laat afwassen!
Als ik bij iemand anders eet vind ik het ook raar als er van mij verwacht wordt dat ik ga afwassen.
"Ja hoor, is goed, ik zal dan meteen even je wc schoonmaken, de ramen lappen, stofzuigen, de was doen, en je bed verschonen."
Ze kwam bij mij op bezoek en nu moet ze dus wel koken, de ramen lappen stofzuigen en opruimen:quote:
Ik kwam 'op bezoek'?quote:Op vrijdag 20 januari 2012 15:41 schreef Daniel1976 het volgende:
Ze kwam bij mij op bezoek en nu moet ze dus wel koken, de ramen lappen stofzuigen en opruimen:
[R&P SC] Op bezoek bij B!
![]()
![]()
![]()
ik zou het als bezoek zelf aanbieden. Ik heb zelf ook meegemaakt toen ik geen vaatwasser had dat ik alles nog moest afwassen. En dat was veel. Ik had geluk dat mijn moeder nog even wat langer is gebleven en die me even kon helpen. Maar ik zou dat nooit zo doen bij andere die geen vaatwasser hebben. Want je lol gaat er dan van over om voor meerdere mensen te koken.quote:Op vrijdag 20 januari 2012 10:11 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zit wel wat in natuurlijk, maar dat moet het bezoek aanbieden.
Verder afwasmachines zijn er niet voor niets
Nee, hou maar niet je mond. Stuur me nou maar een keer die beloofde mail, ik brand van nieuwsgierigheid en ik heb heus wel tijd om 'm te lezen en te beantwoorden tussen het afwassen door.quote:Op vrijdag 20 januari 2012 17:11 schreef Staal het volgende:
Ik hou nu maar wijselijk mijn mond. Nooit stoken in een goed huwelijk..
quote:Op zaterdag 21 januari 2012 09:59 schreef Pietverdriet het volgende:
Tja mijn moeder was ook altijd tegen een afwasmachien, tot de kinderen het huis uit waren en ze het zelf moest doen.
Net als een tv met afstandsbediening by the way,quote:
quote:Op zaterdag 21 januari 2012 09:59 schreef Pietverdriet het volgende:
Tja mijn moeder was ook altijd tegen een afwasmachien, tot de kinderen het huis uit waren en ze het zelf moest doen.
Koop je eigen pot jam en zet je naam erop..quote:Op maandag 16 januari 2012 13:45 schreef Scootmobiel het volgende:
[..]
Dat dus.![]()
En m'n vader heeft helaas de walgelijke gewoonte om iedere keer met z'n lepel een flinke schep uit een pot (jam, pindakaas enz.) te nemen, en dan met die afgelikte lepel steeds weer opnieuw die pot in te gaan.![]()
![]()
En hij blijft het ook doen, ongeacht hoe vaak je hem er al op aangesproken hebt.
Kijk, dat een kind dat doet kan ik me voorstellen, maar als volwassene hoor je gewoon zelf het besef te hebben dat zoiets uiterst onhygiënisch is voor de overige gezinsleden.
Haha, ja, dat zou je in dat geval nog haast gaan doen ook.quote:Op zaterdag 21 januari 2012 12:14 schreef Frappelsien het volgende:
Koop je eigen pot jam en zet je naam erop..
Jij eet geen Jam?quote:Op zaterdag 21 januari 2012 15:18 schreef RobinOok het volgende:
Mijn vader doet dat ook. Ik kan er niet mee zitten.
Mijn moeder zei altijd dat ze 3 afwasmachines had.quote:Op zaterdag 21 januari 2012 09:59 schreef Pietverdriet het volgende:
Tja mijn moeder was ook altijd tegen een afwasmachien, tot de kinderen het huis uit waren en ze het zelf moest doen.
LOLquote:Op zaterdag 21 januari 2012 17:04 schreef Jagärtrut het volgende:
[..]
Mijn moeder zei altijd dat ze 3 afwasmachines had.
Ja, of 'ik moet zo nodig huiswerk maken'.quote:Op zaterdag 21 januari 2012 17:06 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
LOL
Mijn zus ging altijd met een boek naar de plee en bleef zitten tot het klaar was.
Tot pa daar genoeg van had en een stok onder de klink zette en haar wie van de drie en MASH liet missen
Wat een nare moeder.quote:Op zaterdag 21 januari 2012 09:59 schreef Pietverdriet het volgende:
Tja mijn moeder was ook altijd tegen een afwasmachien, tot de kinderen het huis uit waren en ze het zelf moest doen.
Ik ben ook dan om haar te pesten homo geworden.quote:
quote:Op zaterdag 21 januari 2012 17:19 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik ben ook dan om haar te pesten homo geworden.
Dat had ik vroeger ook met een zusje. Ging altijd naar de wc naar het eten en zodra de afwas klaar was, jawel... daar was ze weer! En ik zei er altijd wat van maar dan was ik de sjaakquote:Op zaterdag 21 januari 2012 17:06 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
LOL
Mijn zus ging altijd met een boek naar de plee en bleef zitten tot het klaar was.
Tot pa daar genoeg van had en een stok onder de klink zette en haar wie van de drie en MASH liet missen
Mijn moeder kon ook niet echt koken, ben gaan koken uit zelfverdedigingquote:Op zaterdag 21 januari 2012 17:31 schreef Isegrim het volgende:
[..]![]()
Mijn eigen moeder kon niet koken, tot wij het huis uit gingen en ze ineens onvermoede kooktalenten ontdekte.Als kind aten we veelal gekookte aardappels met gaargekookte groenten en dingen als slavinken en te lang gebakken karbonade.
Herkenbaar!! Wij aten iedere aond gekookte aardappelen, doorgekookte groenten en een stuk vlees uit de oven (droog en taai!!) gekruid met altijd dezelfde vleeskruiden en een laag paneermeel...quote:Op zaterdag 21 januari 2012 17:46 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Mijn moeder kon ook niet echt koken, ben gaan koken uit zelfverdediging
Ik ook.quote:Op zaterdag 21 januari 2012 18:07 schreef Pietverdriet het volgende:
Jammer trouwens dat slecht kokenden moeders mensen zo wegjagen van aardappels, groente, vlees. Goed klaargemaakt kan het verschrikkelijk lekker zijn, en is het gezond.
Ik at ze ook zelden of nooit meer, tot ik mijn huidige partner tegenkwam die graag aardappels eet.quote:Op zaterdag 21 januari 2012 18:09 schreef Quispi het volgende:
Precies, ik heb inmiddels zo'n afkeer van gekookte aardappels dat ik ze in geen jaren meer gegeten heb....
ik heb toen ik het huis uit ging ook paar jaar geen aardappels gegeten.quote:Op zaterdag 21 januari 2012 18:07 schreef Pietverdriet het volgende:
Jammer trouwens dat slecht kokenden moeders mensen zo wegjagen van aardappels, groente, vlees. Goed klaargemaakt kan het verschrikkelijk lekker zijn, en is het gezond.
Ik ben inmiddels over deze laatste ouderlijk-huis-induced-voedselfobie heen.quote:Op zaterdag 21 januari 2012 18:48 schreef Isegrim het volgende:
Ik ben dol op aardappels, maar gekookt eten we ze eigenlijk nooit.
Je weet dat Jeroen Meús een 7 delig tv-serie over alleen de aardappel heeft? Wat hou ik toch van de Vlaamse televisie. Is net afgelopen geloof ik, nu weer plat preferé.quote:Op zaterdag 21 januari 2012 18:07 schreef Pietverdriet het volgende:
Jammer trouwens dat slecht kokenden moeders mensen zo wegjagen van aardappels, groente, vlees. Goed klaargemaakt kan het verschrikkelijk lekker zijn, en is het gezond.
Heb daar niet alle afleveringen van gezien, peru, ierland, frankrijk en witrusland heb ik gezienquote:Op zondag 22 januari 2012 13:47 schreef Weltschmerz het volgende:
Ik begin zelf weer wat meer aardappelen te eten. Maar ik snap ook wel waarom ik dat jaren weinig gedaan heb. Het duurt altijd weer tot aardappel 4 tot het schillen een beetje opschiet, het moet ook nog vrij lang opstaan, vaak zijn twee bewerkingen gewenst, het is ook nog niet eens zo heel makkelijk om gebakken aardappelen helemaal goed te krijgen. Bij gekookte aarappelen wil ik wel een mooie rundvleesjus, dat moet ook maar net uitkomen. Een pastaatje is makkelijker en sneller.
[..]
Je weet dat Jeroen Meús een 7 delig tv-serie over alleen de aardappel heeft? Wat hou ik toch van de Vlaamse televisie. Is net afgelopen geloof ik, nu weer plat preferé.
Ik kan Van der Keuken ook erg waarderen. De insteek is alleen heel anders en soms zijn ze iets te verdachtmakend. Maar Belgen zijn nou eenmaal een stuk beleefder en die Meus is ook gewoon een leuke vent, dat werkt zeker voor de programma's die hij maakt. Van mevrouw Dahl tot bekenden van Sinatra of een Franse orde ter promotie van een ingewandenstoofpot, hij neemt ze allemaal voor zich in. Maar ook omdat hij wat kan en ook echt zijn best doet om eerst maar eens van anderen te leren.quote:Op zondag 22 januari 2012 14:03 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Heb daar niet alle afleveringen van gezien, peru, ierland, frankrijk en witrusland heb ik gezien
Ik mag Jeroen graag zien, erg kundig, gevoel voor humor en breed georienteerd, en erg correct tegenover de mensen in zijn programma, niet dat zuigende gedoe van bv Teun vd Keuken die verder niet erg snugger overkomt.
Bedoel jij René Pluijm? Daar erger ik me altijd groen aan.quote:Op zondag 22 januari 2012 14:14 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Ik kan Van der Keuken ook erg waarderen. De insteek is alleen heel anders en soms zijn ze iets te verdachtmakend. Maar Belgen zijn nou eenmaal een stuk beleefder en die Meus is ook gewoon een leuke vent, dat werkt zeker voor de programma's die hij maakt. Van mevrouw Dahl tot bekenden van Sinatra of een Franse orde ter promotie van een ingewandenstoofpot, hij neemt ze allemaal voor zich in. Maar ook omdat hij wat kan en ook echt zijn best doet om eerst maar eens van anderen te leren.
Een enorm contrast met een Nederlands tv-kokje waar ik de naam even van kwijt ben die dan in het buitenland dacht eventjes zijn eigen draai aan een lokaal gerecht te geven terwijl hij niet eens kan koken. Die brutaliteit, die arrogantie en die incompetentie, dat is echt heel erg Hollands, meer nog dan Nederlands, en dat is ook heel erg commerciele tv.
Inderdaadquote:Op zondag 22 januari 2012 15:21 schreef Staal het volgende:
Bedoel jij René Pluijm? Daar erger ik me altijd groen aan.
Vreselijk figuur is het inderdaad. En altijd euforisch over alles wat hij voor zijn snufferd krijgt. Alles is mooi, echt, zo puur, zo echt. Al zou je hem een stuk knaaghout geven van de Gamma.quote:Op zondag 22 januari 2012 15:44 schreef DonJames het volgende:
[..]
InderdaadDat eeuwige gevis naar complimenten ook. "Is het lekker? Is dit de échte smaak van de provence/navarra/münsterland of hoe jullie je achterlijke boerenknollenland ook noemen? Ja toch? Hè? Toch? Ja hè?
Ontopic: waar ik me wel eens aan erger is de onbereidheid om van het eten iets moois, lekkers of speciaals te maken. Ik noem het laatste kerstdiner bij m'n ouders. Gekookte aardappelen en slappe bloemkool met maizenapapje, precies zoals vroeger (meerdere malen per week) werd opgediend.. Glaasje rode Edah-huiswijn erbij, uit het meest standaard wijnglas wat er is. Geen mooi tafelkleed, geen servetten, geen onderborden etc. De feestelijke aankleding was een waxinelichtje in een borrelglas. Jammer.
Ja, die ja. Ik heb het maar één keer gezien, maar ik hoopte echt dat hij door die locals in mekaar werd geslagen. Waar haalt hij het gore lef vandaan om die mensen hun gerecht te verkrachten en dan ook te gaan zeuren om complimenten terwijl ze duidelijk met lange tanden zitten te eten.quote:Op zondag 22 januari 2012 15:21 schreef Staal het volgende:
[..]
Bedoel jij René Pluijm? Daar erger ik me altijd groen aan.
Ze bedoelen het inderdaad lief, maar weten gewoon niet beter. Het is ook een stukje verschil in karakter denk ik. Ik hou van lekker eten, champagne, goede wijn, mooie muziek, kunst, alle dingen die het leven aangenaam maken.quote:Op zondag 22 januari 2012 16:27 schreef Staal het volgende:
...
Maar over je ouders, is dat nou geen moeite willen doen of misschien gewoon niet beter weten? Sommige mensen hebben er echt geen gevoel voor terwijl ze het onwijs lief bedoelen.
Ik denk dat het inderdaad wel zoiets gaat worden. M'n broertje (die wél goed kan koken) had het voorgerecht dit jaar al gemaakt. Misschien kan hij promoveren tot het hoofdgerecht als ik voorstel de voorgerechten te maken. Zal niet makkelijk worden aangezien m'n moeder waarschijnlijk nog steeds denkt dat ik, als vrijgezelle vent, hooguit een stoommaaltijd in de magnetron kan klaarmakenquote:We spreken altijd een keer of vier per jaar af met mijn favoriete mensen uit de familie.
Heel gezellig. Meestal wordt er dan Chinees besteld. Maar nu voor dat we kwamen, zei ze dat ze wat lekkers zou maken. Erwtensoep. Nou die heb ik 1 keer overleefd. Dat nooit meer. Ik heb toen maar gedaan alsof ik niet zo lekker was, maar ja, dat kun je niet blijven doen natuurlijk. Ergens in de zomer had ze macaroni gemaakt die zo grijs was dat Flexa jaloers zou worden op de pigmenten en een chili die leek op hondevoer in een plas bonensoep.
Ze deed blikken bonen zonder uitlekken flotsj in die pan. Gelukkig was er toen iemand bij die beter voorbereid haar zelf meegebrachte maaltijdsalade met me deelde.
Toen kwam door de telefoon het idee van rijst, perzik en cornedbeef. Wat?!.
Snel voorgesteld dat het nou eens mijn beurt was om moeite te doen. Heb inderdaad de hele avond in de keuken gestaan. Maar was een prima manier om er onderuit te komen. Misschien een tip voor jou volgende kerst..
Ik bied het meestal wel aan om "even te helpen" maar ga er eigenlijk vanuit dat ze 'nee hoeft niet' zeggen. Als we bezoek hebben laden we de hele meuk ook ff in 5 minuten in de vaatwasser en de rest komt de volgende dag wel. Ik hou er sowieso niet van als anderen m'n vaatwasser inpakken want dat gaat vaak zo inefficient als de pest.quote:Op vrijdag 20 januari 2012 10:11 schreef Pietverdriet het volgende:
Zit wel wat in natuurlijk, maar dat moet het bezoek aanbieden.
hahaha inderdaad!!quote:Op zondag 22 januari 2012 16:32 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Ja, die ja. Ik heb het maar één keer gezien, maar ik hoopte echt dat hij door die locals in mekaar werd geslagen. Waar haalt hij het gore lef vandaan om die mensen hun gerecht te verkrachten en dan ook te gaan zeuren om complimenten terwijl ze duidelijk met lange tanden zitten te eten.
Ooit ergens gegeten waar ze dat ook deden. Aanvankelijk zag de bonenschotel-nog-zonder-bonen er op het fornuis best smakelijk uit...tot de blikken werden opengetrokken en hoppa met gehele inhoud werden geleegd in de pan. Ik was te verbijsterd om snel genoeg te reageren. Wat is dat onsmakelijk zeg.quote:Op zondag 22 januari 2012 16:27 schreef Staal het volgende:
. Ze deed blikken bonen zonder uitlekken flotsj in die pan.
Ik denk het, jij post hetquote:
zoooo lelijk!quote:Op maandag 23 januari 2012 18:57 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik denk het, jij post het
Maar goed, zwarte borden en kopjes...
Vast van dat achthoekige spul uit de jaren 80
Mode is zo verschrikkelijk dat het ieder jaar veranderd moet worden (THHGTTG)quote:
Wat dat betreft ben ik ook wel een beetje een OCDer, het moet er wel netjes instaan iddquote:
Ik gebruik duralex glazen voor wijn.quote:Op maandag 23 januari 2012 19:21 schreef Isegrim het volgende:
Over glazen en de vaatwasser gesproken: wanneer maken ze nou eens een vaatwasser waar je met goed fatsoen je wijnglazen in kunt zetten?
Ik had van iemand een set soortgelijke onbreekbare glazen gekregen (tweede hands, geen cadeau oid). Vond ze eigenlijk wel lelijk en dacht tijdens het afwassen 'hmm, zouden ze ook kunnen breken?'. Ik heb er 1 op de keukenvloer laten vallen en idd, die stuiteren gewoonquote:Op maandag 23 januari 2012 19:28 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Die glazen zijn wel handig ja, als je ze laat vallen stuiteren ze gewoon weer omhoog je hand in
Passen ze niet in het bestekmandje? Of over de bordenprikkers?quote:Op maandag 23 januari 2012 19:29 schreef Isegrim het volgende:
Ik gebruik ook het liefst onze voetloze wijnglaasjes, maar meneer wil graag wijnglazen.
Dan heb je geluk, want als ze breke (en dat kunnen ze) dan spatten ze in 10.000 stukjes uit elkaar.quote:Op maandag 23 januari 2012 19:31 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik had van iemand een set soortgelijke onbreekbare glazen gekregen (tweede hands, geen cadeau oid). Vond ze eigenlijk wel lelijk en dacht tijdens het afwassen 'hmm, zouden ze ook kunnen breken?'. Ik heb er 1 op de keukenvloer laten vallen en idd, die stuiteren gewoon
Klopt, maar de laatste keer dat ik dat had was 20 jaar geleden, en het voordeel is dat je wel veel scherven hebt, maar niet van die scherpe kleine scherfjes zoals bij gewone glazen die veeeeel sneller breken.quote:Op maandag 23 januari 2012 19:38 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dan heb je geluk, want als ze breke (en dat kunnen ze) dan spatten ze in 10.000 stukjes uit elkaar.
Oh echt waar!quote:Op maandag 23 januari 2012 19:38 schreef RobinOok het volgende:
Dan heb je geluk, want als ze breke (en dat kunnen ze) dan spatten ze in 10.000 stukjes uit elkaar.
Alleen de flutes passen in het bestekmandje. Over de bordenprikkers kan, maar is niet heel stabiel.quote:Op maandag 23 januari 2012 19:37 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Passen ze niet in het bestekmandje? Of over de bordenprikkers?
Wat voor een wijnglazen heb je?quote:Op maandag 23 januari 2012 19:59 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Alleen de flutes passen in het bestekmandje. Over de bordenprikkers kan, maar is niet heel stabiel.
Dat achthoekige spul is inderdaad lelijk, heb ik zeker niet, gewoon vierkante witte borden. Maar een paar zwarte koffiemokken is toch weinig mis mee? Ik ben trouwens de eerste die toegeeft dat ik een OCD heb met dat soort dingenquote:Op maandag 23 januari 2012 18:57 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik denk het, jij post het
Maar goed, zwarte borden en kopjes...
Vast van dat achthoekige spul uit de jaren 80
* Troost *quote:Op maandag 23 januari 2012 20:21 schreef twi het volgende:
[..]
Dat achthoekige spul is inderdaad lelijk, heb ik zeker niet, gewoon vierkante witte borden. Maar een paar zwarte koffiemokken is toch weinig mis mee? Ik ben trouwens de eerste die toegeeft dat ik een OCD heb met dat soort dingen
In het geval van mijn ouders, andere familie/vrienden/kennissen zou ik me er niet aan ergeren als de tafel niet perfect opgemaakt is. Het gaat me dan vooral om het gezelschap. Bij een formeel diner vind ik het wat anders.quote:Op zondag 22 januari 2012 15:44 schreef DonJames het volgende:
Ontopic: waar ik me wel eens aan erger is de onbereidheid om van het eten iets moois, lekkers of speciaals te maken. Ik noem het laatste kerstdiner bij m'n ouders. Gekookte aardappelen en slappe bloemkool met maizenapapje, precies zoals vroeger (meerdere malen per week) werd opgediend.. Glaasje rode Edah-huiswijn erbij, uit het meest standaard wijnglas wat er is. Geen mooi tafelkleed, geen servetten, geen onderborden etc. De feestelijke aankleding was een waxinelichtje in een borrelglas. Jammer.
Ja, snap ik ook nooit. Mensen die niet zoveel mogelijk klaarzetten van tevoren, maar er 5 minuten voordat de rest klaar is achter komen dat dít nog moet gebeuren, dát nog moet gebeuren...quote:
Wat is daar dan mis mee?quote:Op dinsdag 24 januari 2012 10:16 schreef MinderMutsig het volgende:
Verpakkingen opensnijden met je koksmes.
Pak een schaar ofzo. Daar misbruik je je goede mes toch niet voor.quote:
Bierglazen ook.quote:Op maandag 23 januari 2012 19:22 schreef MaximusTG het volgende:
Wijnglazen moet je ook gewoon met de hand afwassen.
Ook een doodzonde. Ik doe al 3 jaar met dezelfde koekenpan, en er zit nog geen 1 krasje in.quote:Op dinsdag 24 januari 2012 10:15 schreef hugsy33 het volgende:
Of mensen die in de pan snijden, dag anti-aanbaklaag
Of dat de groente zo uit het water komen, zonder enige vorm van zout, nootmuskaat of peper.quote:Op dinsdag 24 januari 2012 10:26 schreef MinderMutsig het volgende:
Mensen die het je voor het eten lekker zitten te maken met een beschrijving van wat ze gaan maken en als het dan op tafel komt blijkt het doodgebakken te zijn en smaakt het naar margarine.
Stel je voor, groenten die naar zichzelf smaken.quote:Op dinsdag 24 januari 2012 10:28 schreef DeTolk het volgende:
[..]
Of dat de groente zo uit het water komen, zonder enige vorm van zout, nootmuskaat of peper.
GATVER
quote:Op maandag 23 januari 2012 20:08 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wat voor een wijnglazen heb je?
Een goed mes kan daar tegen, het is gereedschapquote:Op dinsdag 24 januari 2012 10:23 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Pak een schaar ofzo. Daar misbruik je je goede mes toch niet voor.
Als je een beetje een degelijk mes hebt moet het snijden in karton en/of plastic niet echt uitmaken dacht ik zoquote:Op dinsdag 24 januari 2012 10:23 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Pak een schaar ofzo. Daar misbruik je je goede mes toch niet voor.
Die hoekige glazen vind ik niet lekker monden, weet niet waarom.quote:Op dinsdag 24 januari 2012 10:30 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Royal Leerdam Style (Anderhalf jaar geleden 18 rood en 18 wit van Isegrims moeder gekregen. Isegrim is zó goed met wijnglazen, dat we nu nog 2 witte hebben), en een hand vol van die hoekige Duralex glazen:
[ afbeelding ]
En ook de IKEA-variant daarvan:
[ afbeelding ]
Dat is niet erg. Maar een beetje zout is toch niet erg.quote:Op dinsdag 24 januari 2012 10:29 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Stel je voor, groenten die naar zichzelf smaken.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |