quote:Op maandag 29 november 2010 18:20 schreef Tezz het volgende:
[..]
Ja maar dat is behoorlijk stom vind ik. Hoe moet je dan als kijker beoordelen wie je favoriet is? De chefkoks moeten voor jou proeven....
Eens, vond het ook heel raar.quote:Op maandag 29 november 2010 15:09 schreef utrecht1970 het volgende:
Nu ik toch bezig ben, slechts 3 van de 6 amuses proeven vond ik ook belachelijk. Het gaat toch om de presentatie en om de smaak.
Als er nou 80 kandidaten waren kan ik mij er iets bij voorstellen, maar 6????
Die andere 3 weten nu dus ook niet of ze het goed of slecht gedaan hebben, want niet geproefd is neem ik aan ook geen commentaar.
bronquote:LUTE
Chef op scherp in voormalige kruitfabriek
Vandaag weer eens een verrassing. We moeten eerlijk bekennen dat Lute Restaurant bepaald niet bovenaan ons lijstje van nog te bezoeken restaurants stond. We hadden er wel eens eerder gegeten. Het was toen niet slecht, maar ook niet bijzonder. Daar is verandering in gekomen.
Directe aanleiding was een wijnproeverij die de dag ervoor door een grote wijnimporteur werd georganiseerd. Patron-chef Peter Lute verzorgde de hapjes en hij deed dat voorbeeldig. Met enige bravoure vertelde hij dat hij weinig last van de crisis heeft en dat hij de volgende dag zeker dertig couverts had. Dat wilden we wel eens controleren, dus op naar Ouderkerk aan de Amstel.
Mudjevol
Om te beginnen tellen we op deze doordeweekse dag niet dertig, maar bijna vijftig couverts! Daarmee is de zaak mudjevol. Omdat we er de dag daarvoor nog waren, moet de vermommingstruc worden toegepast. Spijkerbroek en slobbertrui en natuurlijk met de rug naar de open keuken.
Lute zit in een 18e-eeuwse buskruitfabriek met de status van bedrijfsmonument. Ernaast zit een aantal jonge design- en modebedrijfjes. Idyllisch gelegen aan de Amstel vormt het gerestaureerde complex een groot contrast met het nieuwe megalomane hoofdkantoor van KPMG op steenworp afstand. Voor Peter Lute een extra opsteker, want de top van het accountantsconcern (inclusief Wouter Bos) komt maar al te graag bij hem lunchen.
Het moderne interieur met wanden van polyester is cool, maar niet koel. De architect heeft de sfeer behouden in het pand, dat nog dienst heeft gedaan als koeienstal. De gasten hebben een hoog Amsterdam-Zuidgehalte. Veel mannen, want er moeten kennelijk zaken worden gedaan. In het weekend schijnt het publiek wat relaxter te zijn.
Als we ons schielijk omdraaien, zien we Peter Lute aan de ’pass’ volledig in z’n element. Het ene na het andere gerecht wordt in hoog tempo doorgegeven. De chef heeft er zichtbaar zin in. Mag ook wel, na drie jaar overhoop te hebben gelegen met de eigenaar van het complex. Nu kan hij zich weer volledig op het koken richten.
Als eerste gang van het Lute Menu ( ¤ 62,50) een drietal amuses. Geen straf, getuige de onberispelijke kwaliteit van het uienijsje met piccalilly, het sjalottensoepje met mosterdschuim en de mousse van geitenkaas met ingelegde Amsterdamse ui. Prachtige smaakopbouw.
Vervolgens drie gebakken coquilles met VOC-specerijen (speculaas), wortelcrème en rodebietenmarshmellow. De schelpdiertjes een tikje te lang in de pan, maar wel weer mooi in balans met het garnituur. Zuur, zoet, bitter, zout: hier is duidelijk over nagedacht en perfect bij de Vouvray Sec Clos du Bourg 2006 van Domaine Huet ( ¤ 62,50).
Super
Deze geraffineerde witte Loirewijn is ook super bij de zwezerik met ravioli, knolselderij en gerookte IJsselmeerpaling. Om de zwezerik mooi krokant te houden, is hij gefrituurd. De smaak van het vet overheerst nogal. Wij hadden hem liever gebakken gezien, maar begrijpen de keuze van de chef als je volle bak hebt.
Als pièce voor mij perfect medium-rare gegrilde runderfilet met polenta. Het glas Paso a Paso Tempranillo 2009 ( ¤ 8) heeft iets te veel zuren voor dit mooie vlees. Tafelgenote daarentegen heeft hét sterrengerecht van de avond: heilbotfilet op 52 ° graden in hazelnootolie gegaard met een croissantje van ganzenlever. Ik krijg van haar maar één hapje, maar wat is dit vies lekker. Sublieme combi met schorseneer en de gevogeltejus als bruggetje. Balans, balans en nog eens balans!
Over de twee toetjes zijn we niet minder tevreden. Cheesecake van Old Amsterdam met vijgen en duivekater en brownie met chocolademousse, mint en basilicumijs zijn geraffineerd en veel minder zwaar dan het klinkt.
Na drie jaar heeft Peter Lute zijn draai gevonden en schakelt een tandje bij. Een ster is zijn ambitie. Zowel de keuken als de bediening is er klaar voor.
PIETER NIJDAM
Lute, De Oude Molen 5 1184 VW Ouderkerk a/d Amstel, tel. 020-4722462, www.luterestaurant.nl. Zo. gesloten, za. geen lunch, eigen parkeerterrein, terras, hotel, menu’s: ¤ 44 (lunch, 3 gangen) – ¤ 77,50 (8).
Als ik nog 1 keer naar die jankbek van Estee moet zien wordt ik chagoquote:Op zondag 5 december 2010 22:28 schreef Mylene het volgende:
Thanh is er eindelijk uit.
Ik hoop dat Bas wint. Moet ie alleen niet meer op safe spelen.
waarschijnlijk ook voorkeur voor finalisten.quote:Op maandag 6 december 2010 06:45 schreef Zana het volgende:
Ik vond niet leuk dat ze niet allemaal dezelfde smaak en geurproef hadden. En dan werd er ook nog een verschillend aantal punten per ronde gegeven, best wel ongerecht. Sommige hadden veel exotischere dingen dan anderen, die je minder snel tegenkomt dan wortelpuree zeg maar en dan daarom eruit vliegen best wel zuur...
En na die vijf minuten zet ze de beste smaken op tafel.quote:Op maandag 13 december 2010 01:52 schreef oinkoink12 het volgende:
Ik heb nog nooit zo'n goed voorbeeld van "rigged" gezien.
1 van de favorieten heeft 0 op het bord na de afgesproken tijd. En die krijgt gewoon 5 minuten extra
Bij Masterchef op de BBC krijgen ze ook altijd extra tijd als het alleen nog maar gaat om het opmaken van het bord. Ik vind het wel eerlijk, het gaat toch om de smaak.quote:Op maandag 13 december 2010 01:52 schreef oinkoink12 het volgende:
Ik heb nog nooit zo'n goed voorbeeld van "rigged" gezien.
1 van de favorieten heeft 0 op het bord na de afgesproken tijd. En die krijgt gewoon 5 minuten extra
quote:Op maandag 13 december 2010 14:11 schreef gianni61 het volgende:
Of Estee nou wint of verliest, 1 ding is zeker; janken gaat ze toch.
Kan in principe natuurlijk best! Emily Ludolf, van Masterchef UK, was pas achttien en kwam met de meest toffe creaties!quote:Op maandag 13 december 2010 14:30 schreef golfer het volgende:
Volgens mij worden ze ook wel erg gecoached door het productieteam, want je maakt mij niet wijs dat een 19-jarig meisje zo'n driegangen kerstmenu zoals zij bereidde zelf verzonnen heeft qua samenstelling.
Aw, kijk nou!quote:Op maandag 13 december 2010 14:11 schreef gianni61 het volgende:
Of Estee nou wint of verliest, 1 ding is zeker; janken gaat ze toch.
ach, als je op je 9e de larousse gastronomique van je pappie krijgt, in t frans, dan zie ik haar er wel voor aan heur...quote:Op maandag 13 december 2010 14:30 schreef golfer het volgende:
[..]
Volgens mij worden ze ook wel erg gecoached door het productieteam, want je maakt mij niet wijs dat een 19-jarig meisje zo'n driegangen kerstmenu zoals zij bereidde zelf verzonnen heeft qua samenstelling.
Echt wel!quote:
En die chaos die ze veroorzaakt. Ik zie haar niet als chef in een keuken werken met de puinhoop die zij maakt (haar haas viel zowat van het aanrecht). Dat gejankquote:Op zondag 19 december 2010 22:44 schreef Toky het volgende:
Mmm estee die er dus met de hoofdprijs vandoor gaat, kan beter een studentenkookboek uitgeven... Vond het wel weer voortrekkerij, bleegh(ook nooit commentaar op de losse haren en die vingers overal in) ...Masha verdiende die prijs meer
Was die wel verwisseld? Ik dacht dat Mascha veeeel minder in de spuitzak had zitten dan Estee, volgens mij had ze dat zelf moeten merken, maar mijn vriend zei dat ze wel van boven had gepakt waar Estee haar zak had neergelegd...ik heb het niet nog een keer terug gekeken trouwens....quote:Op maandag 20 december 2010 12:56 schreef Spablauw het volgende:
Zou die spuitzak die "verwisseld" was nog van invloed zijn geweest op de uitslag?
Dat dacht ik ook, Estée was toch zo in paniek omdat dat spul van haar niet stevig genoeg was? Dat ze hem daarom neergelegd had? En vervolgens was Mascha degene met slappe meuk...quote:Op maandag 20 december 2010 13:12 schreef Spablauw het volgende:
Ik kon niets zien van het pakken van de zakken, maar Estee scheen toch erg overtuigd te zijn van het feit dat Mascha haar zak te pakken had. En dat zou betekenen dat ze won met de zak van Mascha!
Nog even en je gaat beweren dat het allemaal oprecht en eerlijk eraan toegaat..quote:Op zondag 19 december 2010 23:47 schreef golfer het volgende:
Een uur lang gekeken naar elkaar afwisselende jankende meisjes/vrouwen.
De hormonen gierden door het programma heen.
Wel dus opmerkelijk dat ze er voor kozen om een 20-jarige die titel te geven.
Kan nog best iets worden, qua kok, als je al zo jong zo goed bent.
En wie-weet: misschien jankt ze in de toekomst iets minder vaak als ze aan het koken is.
En ze heeft al eens de finale-reeks van X-Factor gehaald, in een groepje genaamd K.L.E.M.quote:Op maandag 20 december 2010 12:56 schreef Spablauw het volgende:
http://www.operette-neder(...)oor_theaterbuhne.htm
Ze had al vroeg gevoel voor show!
quote:Op maandag 20 december 2010 14:58 schreef female81 het volgende:
[..]
En ze heeft al eens de finale-reeks van X-Factor gehaald, in een groepje genaamd K.L.E.M.
Niet bang voor de spotlights, in ieder geval.
Ik geloof dat de jury nog iets zei van je hebt nog over om een nieuwe te vullen. Ze lieten niet zien of ze dat ook daadwerkelijk heeft gedaan. Maar dan had ze dus alsnog haar eigen spul.quote:Op maandag 20 december 2010 13:12 schreef Spablauw het volgende:
Ik kon niets zien van het pakken van de zakken, maar Estee scheen toch erg overtuigd te zijn van het feit dat Mascha haar zak te pakken had. En dat zou betekenen dat ze won met de zak van Mascha!
bronquote:Kijkcijferflop MasterChef in najaar terug op Net5
Net5 komt met een tweede seizoen van de tv-show MasterChef met presentatrice Renate Verbaan. De vrouwenzender is momenteel op zoek naar nieuwe kandidaten. Dat heeft Net5 woensdag laten weten. Het eerste seizoen van MasterChef was afgelopen najaar geen kijkcijferhit. De eerste aflevering scoorde met 637.000 kijkers weliswaar ver boven het zendergemiddelde van Net5, maar in de weken daarop verloor Verbaan honderdduizenden kijkers. Een vervolg leek onwaarschijnlijk.
Nu keert MasterChef toch terug op de buis. In het programma gaan twaalf topkoks in spe een kookstrijd met elkaar aan. “Zij krijgen de meest onmogelijke opdrachten voor hun kiezen, waarbij ze worden beoordeeld door de onverbiddelijke jury bestaande uit Peter Lute en Alain Caron“, aldus Net5.
Er verandert volgens een woordvoerster wel het een en ander. “Nieuw in dit seizoen is dat de kandidaten meer van zichzelf gaan laten zien. MasterChef duikt dieper in het leven van de kandidaten. Waar komt hun passie voor koken vandaan en wat heeft ze ertoe bewogen om mee te doen aan deze keiharde en intensieve kookstrijd?”
Estéé, de winnaar van het vorige seizoen, bewijst volgens Net5 dat MasterChef het recept voor succes is. “Het kookboek, de titel MasterChef en de kers op de taart: begin juli open ik mijn eigen restaurant in Arnhem: ‘t Amusement. Door MasterChef heb ik mijn plannen nu al kunnen verwezenlijken!“, vertelt ze.
MasterChef wordt geproduceerd door Palm Plus Producties.
Allebei totaal geen gemis, wat mij betreft.quote:Op maandag 29 augustus 2011 16:43 schreef Mylene het volgende:
Hans van Wolde is geloof ik niet meer van de partij, net zoals Renate, als ik de promo moet geloven.
bronquote:MasterChef Peter Lute
’Kijker moet eten ruiken’
MasterChef begint vanavond bij Net 5 aan z’n tweede seizoen. De omroep en de makers zijn blij dat de eerste reeks, ondanks de enorme concurrentie, zeer acceptabele kijkcijfers scoorde. Koken is blijkbaar zo ’hot’ dat het eveneens goed bekeken Junior MasterChef Australië een Nederlandse versie krijgt.
Volgens chef-kok Peter Lute, naast Alain Caron jurylid van MasterChef , staat of valt het succes van de serie met de kwaliteit waarmee het programma wordt gemaakt. „We proberen de geur- en smaakbeleving eigenlijk dóór het televisiescherm te drukken. Lekker eten heeft alles te maken met sfeer. Je moet al kunnen genieten van een soep als deze op het vuur staat te pruttelen. Geuren en kleuren zijn zo belangrijk. Vandaar dat we de camera ook bij wijze van spreken zo diep mogelijk in de pan laten kijken. Daar gebeurt het. Daarnaast is niets in scène gezet of vooraf ’bekokstoofd’. Alles is puur natuur, om in kooktermen te blijven. MasterChef gaat om liefde voor eten, niet meer, niet minder.”
Lute, die zijn naam inmiddels tot merk heeft verheven en tal van activiteiten rondom het koken ontplooit, beschouwt zijn vak als een levenswijze. „Het is voor mij onvoorstelbaar intens. Ik herken de spanning op de gezichten van de deelnemers zo goed. En het leuke is dat ik, ondanks de nodige jaren ervaring, steeds weer wordt verrast.”
Tot groot genoegen van het jurylid schiet de kwaliteit van de Nederlandse keuken de laatste jaren omhoog. „Heel lang geleden hadden we een verrassend rijke en pure keuken. Helaas raakte die smaakbeleving langzaam op de achtergrond. Nuchtere Nederlanders wilden om zes uur aan tafel en dan iets voorgeschoteld krijgen dat vooral de maag vult. Gelukkig keert die aandacht voor voedsel terug. We koken weer met eerlijke, simpele ingrediënten die worden gewaardeerd om hun eigen smaak. En eindelijk vormt het sociale aspect een belangrijk onderdeel van het tafelen.”
Junior Masterchef
De hoge kijkcijfers van Junior Masterchef Australië bij Net 5 hebben de omroep doen besluiten een Nederlandse versie te produceren. Met ingang van maandag 28 november is het nieuwe programma vier weken lang elke werkdag (vanaf 18.30 uur) te zien. Vandaag start de zoektocht naar kinderen tussen 8 en 12 jaar met culinaire aspiraties (www.net5.nl/juniormasterchef). Volgens Peter Lute wordt Junior MasterChef een absolute kijkcijferhit. „Kinderen hebben een andere belevingswereld. Niet alleen verschilt hun smaakbeleving, ook hebben ze een andere visuele benadering van een mooi opgemaakt bord. Dat betekent dat ze ons zeker gaan verrassen met hun creaties.”
Net5, 21.30 UUR
Wel leuk om te kijken hoe sommige prutsenquote:Op woensdag 14 september 2011 21:38 schreef minilot het volgende:
Ei kloppen. Mes slijpen.
Het lijkt wel kookles voor kinderen!
Benieuwd! Mijn techniek is namelijk ook een andere dan deze, waar ik me ook altijd aan stoor.quote:Op woensdag 14 september 2011 21:55 schreef RobinOok het volgende:
Daarnaast zag je ook toen Peter het voordeed dat het ging "flieberen", bij die horizontale snedes. Nog iets wat ik tegen heb op deze techniek.
Ik doe het al jaren anders, met 1 nadeel wat ik toevallig sinds kort opgelost heb.
Ik denk dat mijn manier beter is! Ik zou er eigenlijk eens een filmpje van moeten maken.
Misschien wordt het wel de nieuwe standaard. ;-)
Ik denk steeds aan de plaaggeest, van Bassie & Adriaan.quote:Op woensdag 14 september 2011 22:05 schreef minilot het volgende:
(Nu al fan van Manfred. Het is Adriaantje en Eddy Wally inéén!)
Die mag nog wel paar jaar oefenen ja.quote:
Oh pff, bahquote:
Dat dus.quote:
is bij veel programma's zo. vind de presentatoren van de Aus versie ook veel leuker.quote:Op donderdag 22 september 2011 08:56 schreef LieLie het volgende:
Ik vind de NL versie echt tenenkrommend in vergelijking met de Australische. Daar zie je zo'n leuke sfeer!
Nou, dat viel mij inderdaad ook al op. Het is wel een beetje zoetsappig allemaal hoor. Knuffelen, huilen, ieder afscheid een speech van een uur..... Maar waarschijnlijk zijn de Australische mensen gewoon zo!quote:Op donderdag 22 september 2011 09:55 schreef borisz het volgende:
Iets minder sentiment mag wel in de Aussie versie. Verder erg leuke versie.
Ik heb een aardappel geschild en die schillen doen mij denken aan de hond van de buurman van mijn oma die net 94 is geworden *jank jank jank*quote:Op vrijdag 23 september 2011 10:43 schreef Tezz het volgende:
[..]
Nou, dat viel mij inderdaad ook al op. Het is wel een beetje zoetsappig allemaal hoor. Knuffelen, huilen, ieder afscheid een speech van een uur..... Maar waarschijnlijk zijn de Australische mensen gewoon zo!
Daar heb je een zeer terecht punt. Alleen als kijker kan het soms wel op de zenuwen werken vind ik. Maar ik zie dit 100x liever dan de dominante presentatoren van Topchef.quote:Op vrijdag 23 september 2011 13:00 schreef RobinOok het volgende:
Die Australiërs zitten bijna 3 maanden bij elkaar opgesloten in een huis en er worden dan 5 afleveringen per week gemaakt. Ik denk dat je daar vanzelf wel emotioneel van wordt, zeker als je jonge kinderen hebt. Het lijkt me een soort uitputtingslag. Fysiek en emotioneel. En die juryleden zitten daar ook steeds bij, dus die relaties worden ook steeds persoonlijker.
Blah, emo onzin! Ik wil ze zien koken, wat kan mij hun achtergrond nou schelen?quote:Er verandert volgens een woordvoerster wel het een en ander. “Nieuw in dit seizoen is dat de kandidaten meer van zichzelf gaan laten zien. MasterChef duikt dieper in het leven van de kandidaten. Waar komt hun passie voor koken vandaan en wat heeft ze ertoe bewogen om mee te doen aan deze keiharde en intensieve kookstrijd?”
Dat is geen Masterchef maar Topchef.quote:Op vrijdag 23 september 2011 13:23 schreef RobinOok het volgende:
Oh, ik vind dat Kraantje en Jules hun draai best goed gevonden hebben. Zijn ook niet meer echt van het afzeikerige. Ja, als het prut is is het prut, maar verder vind ik ze tegenwoordig wel relaxt. Vooral Kranenburg. Het lijkt wel of iemand tegen 'm gezegd heeft "je moet wat vaker lachen", want hij lacht nu werkelijk bij alllllles.
Ja dat klopt, Robin reageerde op een post van mij waarin ik stelde dat ik liever naar emo-aussie kijk dan naar dominante topchefs.quote:Op vrijdag 23 september 2011 17:54 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat is geen Masterchef maar Topchef.
Ja!!!quote:Op woensdag 28 september 2011 22:24 schreef borisz het volgende:
Volgende week naar de Jonnie & Trees
Ze is al een tijdje dood hoor.quote:Op donderdag 29 september 2011 02:32 schreef RobinOok het volgende:
Da's wel een beetje cru, je schoonmoeder de afgrond in gooien voor een etentje.
Nu die Hans ten Wolde niet meer in de jury zit is het stukken leuker dan vorig jaar. Lute is een hele aardige vent en die Fransoos is gewoon leuk en lachwekkend.quote:Op zondag 2 oktober 2011 17:06 schreef Prego het volgende:
Ik heb het willen volgen vanuit Frankrijk maar ik kan de jury niet uitstaan, wat een afschuwelijke kerels.Ik vind de Australische en Franse versies stukken leuker al mag in Frankrijk de presentatrice ook wel op donderen.
wat? dat was vandaag toch nog niet? Mat is cool trouwens, waarom diskwalificeren. hij heeft toch geen tips gevraagd?quote:Op dinsdag 4 oktober 2011 19:40 schreef Mylene het volgende:
Jeetje, Mat uit de Australische versie werd gediskwalificeerd omdat hij een mobieltje gebruikte om contact te houden met zijn vriendin. Gevolg hiervan is dat de laatst weggestuurde terug is gekomen in het spel, namelijk Billy.
Beetje overdreven dat ze geen contact mogen hebben met familie. Ook weer een teken dat ze zo emotioneel kunnen reageren.
Ja dat viel mij ook al op, haha!quote:Op donderdag 6 oktober 2011 00:04 schreef golfer het volgende:
Jonnie zonder Trees, dat zie je niet vaak.
Mooi gerechtje wel wat ie maakte met die coquilles en kalfsmerg.
Komkommer sla en dan plakken schaven met je kaasschaafquote:Op woensdag 12 oktober 2011 22:02 schreef Piles het volgende:
Briljant, sliertjes maken met kaasschaaf
Doe ik al jaren met allerlei groentes en komkommers.quote:Op woensdag 12 oktober 2011 22:02 schreef Piles het volgende:
Briljant, sliertjes maken met kaasschaaf
Nee, maar geen tijd gehad het terug te kijken.quote:
Zéker als je als newbie potdomme MOLECULAIR aan het koken bent van een recept van GEURDS!quote:Op woensdag 2 november 2011 21:52 schreef RobinOok het volgende:
Ja, erg he? Ik krijg dan ook neigingen om te gaan slaan. Brrrrr.
Ze pakt in ieder geval niet alleen mij ermee in. Alain en Peter druipen ook voor haar.quote:Op donderdag 3 november 2011 00:34 schreef RobinOok het volgende:
Lekker ding?! Met die dooie, depressieve ogen in een verder uitdrukkingsloos gezicht? Je maakt een grapje?
Ik zie dat niet zo in haar persoonlijkheid eerlijk gezeitquote:Op donderdag 3 november 2011 08:02 schreef Tezz het volgende:
Volgens mij weet Sasha ook wel van zichzelf hoe ze moet kijken om de mannen te verleiden... Ze doet het ontzettend goed in deze competitie, maar ik heb het idee dat ze ook wel een beetje naast haar schoenen gaat lopen......
Shemalequote:Op donderdag 10 november 2011 01:23 schreef FutureFairytale het volgende:
eindelijk die Sumera of hoe ze ook heet eruit.. dat heeft even geduurd
Hmm, dat kan natuurlijk! Grappig dat we daar zo anders tegen aan kijken.... Begrijp me niet verkeerd (want ik denk dat ze het erg goed doet in deze wedstrijd), maar ik zie echt duidelijk in haar dat ze zich hiervan bewust is en die maniertjes met haar ogen en zo doet ze volgens mij bewust om de jury in te pakken.quote:Op donderdag 10 november 2011 01:12 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ik zie dat niet zo in haar persoonlijkheid eerlijk gezeit
Ah! Dat had ik gemist. Waarom ligt ze eruit?quote:Op donderdag 10 november 2011 01:23 schreef FutureFairytale het volgende:
eindelijk die Sumera of hoe ze ook heet eruit.. dat heeft even geduurd
Omdat de 3 andere overgebleven kandidaten beter waren.quote:Op donderdag 10 november 2011 08:17 schreef Kuukske het volgende:
Ah! Dat had ik gemist. Waarom ligt ze eruit?
Gaat dat om de Nederlandse versie danquote:Op donderdag 10 november 2011 18:48 schreef Mylene het volgende:
De Junior versie start 28 november.
Dat lieten ze net zien tijdens de finale van de Australische finale van Masterchef.
Ja, Junior NL.quote:Op donderdag 10 november 2011 18:49 schreef iBenny het volgende:
[..]
Gaat dat om de Nederlandse versie dan?
Gelukkig ben jij altijd het zonnetje in huis.quote:Op woensdag 16 november 2011 16:57 schreef RobinOok het volgende:
Ik zit op John Torode niet te wachten. Vervelend, pedant mannetje.
Hoe kom je erbijquote:Op woensdag 16 november 2011 16:57 schreef RobinOok het volgende:
Ik zit op John Torode niet te wachten. Vervelend, pedant mannetje.
Ik denk ook dat Job winnen gaat, maar Sacha blijft een lekker ding.quote:Op donderdag 17 november 2011 00:06 schreef FutureFairytale het volgende:
ik hoop dat die jongen met die krullen het gaat winnen. op de een of andere manier 'mag' ik die meid niet zo. alhoewel die tranen van vnv gelukkig niet nep waren.
vind je? ik heb het idee dat ze of altijd moe is, of altijd een slokkie op heeft. Job is gewoon een superkokquote:Op donderdag 17 november 2011 00:10 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik denk ook dat Job winnen gaat, maar Sacha blijft een lekker ding.
Dat is inderdaad wat vreemd, maar overall was Sachaquote:Op woensdag 23 november 2011 22:29 schreef RobinOok het volgende:
Job verliest dus omdat ie te snel olie zei. Haha, wat banaal dat dat zo belangrijk was.
Het was dan ook niet op de Australische versie, maar op de (orginele) Britse versie gebaseerd.quote:Op donderdag 24 november 2011 10:13 schreef Estolan het volgende:
net even snel de finale doorgezapt op de site
OMG!!!! wat een irritant KUT programma zeg, Holy HELL!!!
Dit is totaal niet zoals de AUS versie
En WTF moet je met 25.000euro?? Daar kan je geeneens een restaurant van laten verbouwen. Kanslooooosssss
Als jij dat denkt en allemaal zo goed weet, regel je het toch even dat er meer sponsoren komen en dat er een show van kan worden gemaakt die dagelijks wordt uitgezonden en die 3 maanden loopt?quote:Op donderdag 24 november 2011 13:11 schreef Estolan het volgende:
Heeft gewoon met Sponsors te maken, meer niet
http://www.net5.nl/programmas/masterchefquote:Op donderdag 24 november 2011 13:11 schreef Estolan het volgende:
ze hebben niet eens een eigen website, met de diverse gerechten enz erop
Das geen eigen site!!quote:Op donderdag 24 november 2011 13:15 schreef golfer het volgende:
[..]
http://www.net5.nl/programmas/masterchef
Jupquote:Op donderdag 24 november 2011 13:13 schreef golfer het volgende:
[..]
Als jij dat denkt en allemaal zo goed weet, regel je het toch even dat er meer sponsoren komen en dat er een show van kan worden gemaakt die dagelijks wordt uitgezonden en die 3 maanden loopt?
Oh...wacht....die hebben we ook al in Nederland: die heet Topchef.
En ook daar is de hoofdprijs slechts 25.000 euro en nee..die show is ook niet verkoopbaar over de hele wereld.
Zelfs de originele Britse serie wordt niet wereldwijd verkocht.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |