abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_86966746
quote:
Op dinsdag 28 september 2010 23:40 schreef Stali het volgende:

[..]




:D.

Het zou nog kunnen. Maar ik kies liever voor een frituurkarretje met vaste frituur.
Heb weer naar karretjes gekeken op internet maar ik wil ook echt geen oude viskar. Dat krijg je er gewoon niet uit, denk ik.
In welke regio woon je trouwens? :)
pi_86968458
Fuck hippe trends.
Gewoon ouderwets lekkere patat en niet te weinig met genoeg saus.
En witte bakjes.
En niet te duur.
En dat je ook losse bakjes saus kan kopen en voor zoveel Euro patat.
pi_86968538
Hmm, ik wil hier ook wel wat meer over weten eigenlijk. TVP.
Tok.
pi_86969794
Kan me niet voorstellen dat het echt een een enorme goudmijn is, vind het altijd behoorlijke tokkies die in zon ding staan.. Als ik iemand tegenkom gaat alles ook altijd helemaal geweldig, als je ze dan weer wat beter leert kennen blijkt het allemaal wel mee te vallen.
  woensdag 29 september 2010 @ 10:27:16 #80
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_86972051
quote:
Op woensdag 29 september 2010 02:36 schreef captainkid het volgende:
Fuck hippe trends.
Gewoon ouderwets lekkere patat en niet te weinig met genoeg saus.
En witte bakjes.
En niet te duur.
En dat je ook losse bakjes saus kan kopen en voor zoveel Euro patat.
Als je het patat noemt dan verkoop je natuurlijk niets.
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
pi_86972192
Wel echte mayonaise nemen hè! Belgische dus, niet die gore zoete zooi van hier.
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
pi_86980888
Inderdaad echte Vlaamse friet. Ik wil alleen witte bakjes als extra optie. In principe wil ik twee maten puntzakken met rood witte ruitjes en houten vorkjes. (evt. later kartonnen puntbakjes als het gaat lopen).
De binten zou ik het best kunnen inkopen hier bij een boer, dan is de grond zelfs Vlaams.
Omdat ik verder aanneem dat mensen niet 's morgens vroeg meteen patat gaan eten zou ik die tijd kunnen gebruiken om zelf te schillen en ladingen voor te bakken zodat wanneer het druk wordt ze met ong. drie minuten af te bakken zijn.

En echte volle mayonaise inderdaad. O+ . (Als iemand wil lijnen kan hij/zij toch beter salade gaan eten, denk ik. )
Maar die zou ik de avond ervoor zelf kunnen maken en dan mag ik wel vast goed gaan oefenen en proeven. :@ .

Die grote zakken voor X aantal Euro en bakjes saus is een goede tip. Als ik een plek mag bezetten vlakbij een bouwwinkel is dat wel een optie. Maar op een markt lijkt het me overbodig.
pi_86980964
Zelfgemaakte mayonaise O+

Ik lees hier mee, lijkt me een bijzonder leuk avontuur. Ben benieuwd wat het gaat worden :Y)
pi_86982043
Ik zou ook nog wat krokkie's en frika's in de diepvrieskar stouwen.
Hoor ik die Griekse melodie...
pi_86982087
quote:
Op woensdag 29 september 2010 14:45 schreef Citizen.Erased het volgende:
Zelfgemaakte mayonaise O+

Ik lees hier mee, lijkt me een bijzonder leuk avontuur. Ben benieuwd wat het gaat worden :Y)
Ik realiseer me ineens dat het wel gevaarlijk is i.v.m. bacterien. Het hoeft maar 1 keer mis te gaan en dan kan ik mijn karretje opdoeken.

Bedacht me net wel meteen dat ik heel vaak langs Devos & Lemmens rij. (Dat is een Belgische sausmaker.) Die zit hier notabene op het industrieterrein. Heb er alleen nooit op die manier naar gekeken. Daar kan ik wrs. wel Tartaresaus en Mayonaise halen.
pi_86982162
quote:
Op woensdag 29 september 2010 15:15 schreef mark_dabomb het volgende:
Ik zou ook nog wat krokkie's en frika's in de diepvrieskar stouwen.
Ben voorlopig even eigenwijs. ;). Want als ik kroketten en frikadellen insla dan wil de volgende een bamibal en nasischijf etc. terwijl ik een goede frietkar wil.
pi_86982931
hmm ik zou toch wel voor kroketten frikadellen en kaassoufflé gaan omdat dat de meest verkopende producten bij een snackbar zijn en je er ook zeker vraag naar krijgt in je frietkot;)
pi_86983858
quote:
Op woensdag 29 september 2010 15:36 schreef piepkuiken21 het volgende:
hmm ik zou toch wel voor kroketten frikadellen en kaassoufflé gaan omdat dat de meest verkopende producten bij een snackbar zijn en je er ook zeker vraag naar krijgt in je frietkot;)
Als er vraag naar komt dan kan ik beloven het volgende keer wel te hebben.
Maar dan moet ik wel op zoek gaan naar echt goede producten. Ik eet zelf ook geen rommel van Mora dus dat wil een ander ook niet voorzetten.

Voorlopig liever één goed product dan drie producten half. Dan kunnen mensen net zo goed naar een snackbar gaan waar negen van de tien keer rotzooi over de toonbank gaat.

Waardeer het meedenken! ^O^ .
pi_86985790
Saus van D&L is een goede ^O^ :9 * SeaOfLove heeft hier in de koelkast 5 verschillende soorten staan :@
pi_86985817
quote:
Op woensdag 29 september 2010 15:15 schreef mark_dabomb het volgende:
Ik zou ook nog wat krokkie's en frika's in de diepvrieskar stouwen.
Moet je weer apart vet voor hebben wat ook op een andere temperatuur is dan die voor friet. Friet doe je meestal op een graad of 190 terwijl kroketten en bitterballen etc meestal op een graad of 165 moeten.
pi_86986493
quote:
Op woensdag 29 september 2010 16:38 schreef Sessy het volgende:

[..]

Moet je weer apart vet voor hebben wat ook op een andere temperatuur is dan die voor friet. Friet doe je meestal op een graad of 190 terwijl kroketten en bitterballen etc meestal op een graad of 165 moeten.
maar in de gemiddelde patatkar zitten meestal 2 frituren toch? Ik vraag me alleen af hoe je zoiets winstgevend gaat maken als je alleen maar zelfgemaakte friet met beduidend duurdere saus wilt verkopen. Als je 3euro voor een patatje met gaat vragen zal het nooit druk worden bij jouw kraampje. Of ben ik nu aan het doemdenken? :@
pi_86987293
Ik zou zelf experimenteren met wat voor rare gefrituurde dingen mensen nog meer willen kopen... Courgette door een mix van ei en meel halen is bijv. gebakken heel lekker (idem voor bloemkool), misschien is het gefrituurd ook wel wat en zo... Maar, het is TS z'n kraam.
pi_86988105
Drie euro is veel te veel. :D.

Zelf friet maken is uiteraard slavenarbeid maar niet duur en qua tijdverdeling zou dit kunnen.
Heb even doorgezocht maar D&L sauzen worden ook voor horeca gemaakt. Tien liter flessen.
Die kleine potjes zouden ondoenlijk en veel te duur zijn.

Het soort kar dat ik op het oog hebt heeft 1 grote frituur. Dus maar 1 temp.
Zou natuurlijk eventueel later een extra proffrituurtje erbij kunnen nemen.
Courgette en bloemkool frituren is echt compleet nieuw voor mij. :@ . Misschien eerst eens in privékring introduceren. ;).
pi_86988349
quote:
Op woensdag 29 september 2010 10:33 schreef Christiaan het volgende:
Wel echte mayonaise nemen hè! Belgische dus, niet die gore zoete zooi van hier.
Die is hier niet voor niks zoeter. Culinaire proleten vind je niet zo snel bij een patatkraam.

Verder zou ik werken aan je accent en niet in de regio gaan staan. Als je het op zelfgemaakte patat gooit zou ik het woord friet gebruiken en met zo'n Belgisch accent praten. Moet je wel richting het noorden gaan, hier hebben wij het niet zo snel in de gaten.

Wekenlang dus alleen maar Belgische tv kijken. ;)
pi_86988512
In je eentje werken moet je inderdaad tegenkunnen, verder is het natuurlijk niet de bedoeling dat je de rest van je leven naar poffertjes ruikt. Zoiets moet je opzetten, aan het lopen krijgen en dan iemand die naar poffertjes wil stinken het werk laten doen, en dan weer iets nieuws zoeken.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_86988576
quote:
Op dinsdag 28 september 2010 23:09 schreef Stali het volgende:
- Daar heb ik weer wel aan gedacht. *) . De auto kan een kleine kraam trekken. Zorg minder.
En heb je rijbewijs BE, of is het gewicht van de kraam + laadvermogen zo laag dat je alleen rijbewijs B nodig hebt?
Ik ben diegene waar je moeder je altijd voor gewaarschuwd heeft...
pi_86988664
quote:
Op dinsdag 28 september 2010 22:22 schreef Stali het volgende:

[..]



Vlaamse Friet. ;) .
Ik wil juist van het verantwoorde af. In de Randstad zijn biologisch trends wel lukratief maar ik denk in deze omgeving juist weer lekker ouderwetse frieten. Ossewit is duurder maar geeft het wel een andere smaak.
Vlaamse friet is wel wat bewerkelijker he, die moet je twee keer bakken met tijd ertussen geloof ik.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  woensdag 29 september 2010 @ 18:33:41 #98
115121 Arizona
Zeg maar Arißona
pi_86990003
quote:
Op woensdag 29 september 2010 17:17 schreef Sessy het volgende:
Ik zou zelf experimenteren met wat voor rare gefrituurde dingen mensen nog meer willen kopen... Courgette door een mix van ei en meel halen is bijv. gebakken heel lekker (idem voor bloemkool), misschien is het gefrituurd ook wel wat en zo... Maar, het is TS z'n kraam.
Dat is lekker ja, gefrituurde bloemkool :9. Heb het van de zomer voor het eerst gehad. Vond het in hetzelfde "genre" vallen als champignons in bierbeslag :9.
You won't be lost, hurt, tired or lonely - Something beautiful will come your way
pi_86992336
tvp, interessant om te volgen dit
Blaze with the fire that is never extinguished
  woensdag 29 september 2010 @ 19:42:55 #100
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_86992913
Ik zou patat verkopen met keuze uit verschillende soorten kruiden.

Zoals; normale zoutbestrooing, zout&pepermix, kerriepoeder, paprikapoeder, shoarmakruiden etc.

Al is het alleen maar om wat aandacht te trekken van het publiek.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')