 
		 
			 
			
			
			Ik vind dit altijd een leuk en lekker recept:quote:Op zondag 19 december 2010 19:20 schreef Stiemie het volgende:
dankjewel! Ik vond het heel leuk om te doen. Nu wil ik binnenkort ook zelf cupcakes maken (de cupcakes waren in dit geval al voorgebakken voor de cursus). Wat voor mix kan ik daar het beste voor gebruiken? Iemand een tip? Ik lees op internet zoveel verschillende recepten...
 
			 
			
			
			Ah die ga ik denk ik eerst eens proberen! Ook bedankt voor het andere recept, maar ik heb eigenlijk nooit frisdank in huis dus dat leek me niet zo handigquote:Op zondag 19 december 2010 19:39 schreef Taartje het volgende:
Leuk zijn ze geworden Stiemie!
Ik gebruik voor mijn cupcakes altijd een standaard cakerecept (200 gr boter, zakje vanillesuiker, mespunt zout, 200 gr witte basterdsuiker mixen. Eén voor één 4 eieren doorheen mixen. Ten slotte nog 200 gr zelfrijzend bakmeel in delen doorheen mixen). Uit dat beslag haal ik ongeveer 20 cakejes. Maar wellicht is het ook gewoon een kwestie van uitproberen, welk recept je het lekkerst vindt
 
  
											 
			 
			
			
			Ze hebben sterren, hartjes en bloemenstekers bij de action voor 1 euro oid. Heb ze nog niet uitgeprobeerd maar ze lijken me wel fijn.quote:Op zondag 19 december 2010 21:00 schreef Stiemie het volgende:
[..]
Ah die ga ik denk ik eerst eens proberen! Ook bedankt voor het andere recept, maar ik heb eigenlijk nooit frisdank in huis dus dat leek me niet zo handig
Kopen jullie trouwens je spullen in een echte winkel of online? En zijn er nog leuke budgetoplossingen voor al die vormpjes die je "nodig" hebt?
 
			 
			
			
			 ) en ik heb een uitsteekring, een roller en sterretjesvormpjes.
 ) en ik heb een uitsteekring, een roller en sterretjesvormpjes.   Volgende week vakantie en dan maar eens iets maken
 Volgende week vakantie en dan maar eens iets maken
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 gewoon posten hoor, dit is heus geen topic alleen voor goddelijke taarten gemaakt door dames die het al 9348539485 keer eerder hebben gedaan.
 gewoon posten hoor, dit is heus geen topic alleen voor goddelijke taarten gemaakt door dames die het al 9348539485 keer eerder hebben gedaan.
											 
			 
			
			
			 ik ga morgen sinaasappelmuffins maken en wilde als het kán straks of anders morgenochtend alvast maken..
 ik ga morgen sinaasappelmuffins maken en wilde als het kán straks of anders morgenochtend alvast maken..  
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
  
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			 Echt heel strak afgewerkt allemaal.
 Echt heel strak afgewerkt allemaal. 
											 
			 
			
			
			
 
  
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			
			 
			 
			
			
			nu nog afwachten wat de jarige ervan vind morgen (die geeft nog weinig om taart volgens mij) en wat de visite ervan vind. Morgenochtend vroeg vullen en afmaken met glazuurquote:
 foto's van het eindresultaat post ik ook wel
 foto's van het eindresultaat post ik ook wel  
											 
			 
			
			
			 
  
  En die cupcakes passen er goed bij.
 En die cupcakes passen er goed bij.  (Misschien zit je wel helemaal niet op tips te wachten
 (Misschien zit je wel helemaal niet op tips te wachten   maar ik smeer op mijn werkmat/roller altijd een klein beetje crisco en gebruik daarvoor nooit suikerbakkerspoeder/poedersuiker, dan blijven de kleuren mooi helder.)
  maar ik smeer op mijn werkmat/roller altijd een klein beetje crisco en gebruik daarvoor nooit suikerbakkerspoeder/poedersuiker, dan blijven de kleuren mooi helder.)
											 
			 
			
			
			Tips zijn altijd welkom hoor! Zeker van een ervaren iemand als jijquote:Op dinsdag 28 december 2010 09:20 schreef Spuuglokje het volgende:
Dank voor de complimentjes.
Stiemie, die cupcakes zien er weer mooi uit! Ik kan zien dat je heel precies bent, hou ik van.
Lijnloos wat een vrolijke taart!En die cupcakes passen er goed bij.
(Misschien zit je wel helemaal niet op tips te wachten
maar ik smeer op mijn werkmat/roller altijd een klein beetje crisco en gebruik daarvoor nooit suikerbakkerspoeder/poedersuiker, dan blijven de kleuren mooi helder.)
 
  
			 
			
			
			 .
.  .
.  
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			ik zat even met m'n handen in 't haar voor een verjaardagstaart voor m'n jarige peuterquote:Op dinsdag 28 december 2010 09:33 schreef DevilsAndDust het volgende:
De invasie van de OUD-ers..
Spuuglokje, je weet dat ik dol ben op je heerlijke nauwkeurigheid..
Lijnloos, voor een eerste taart vind ik 'm erg goed gelukt!
 
 
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Wij zijn overal...quote:
 
  
  
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
  ) maar echt, aaaaargh!
 ) maar echt, aaaaargh! 
 
			 
			
			
			
 
											 
			 
			
			
			Zo heb ik het laatst ook gedaan. Uit de oven halen en meteen een paar tellen een broodplank erop leggen! En de andere die dan nog te bol zijn, snij ik bijquote:Op zaterdag 1 januari 2011 15:37 schreef Lijnloos het volgende:
Keshet, ik kreeg de tip om er niks op te leggen maar als ze uit de oven komen meteen op de kop op een plaat of bord te leggen... Hielp ook maar deels hoor...
Wat een mooie taarten weer
 
   Overigens was de bakjes half vullen nog iets te veel. Ik vul trouwens met zo'n spuitzak, dan zie je veel beter hoeveel erin zit!
 Overigens was de bakjes half vullen nog iets te veel. Ik vul trouwens met zo'n spuitzak, dan zie je veel beter hoeveel erin zit! Jeetjejom misschien een kleine pauze houden want het moet wel leuk blijven en geen stressklus he?
 Jeetjejom misschien een kleine pauze houden want het moet wel leuk blijven en geen stressklus he?   Daar is het allemaal veel te leuk voor!
 Daar is het allemaal veel te leuk voor!
											 
			 
			
			
			Ik heb een perfectie ijsschep die vult precies goed en als de cc's uit de oven komen de broodplank er eventjes opleggenquote:Op zaterdag 1 januari 2011 14:20 schreef Keshet het volgende:

Hoe krijgen jullie je cupcakes nou mooi plat zonder dat je een mes pakt en de bovenkant erafsnijdt?
Wat ik nu doe is: Vormpje voor max de helft vol doen, iets op de vormpjes leggen en bakken maar. Ik heb het idee dat ik ze op die manier niet lekker gaar krijg maar als ik er niks opleg ploffen ze.
't is dat ik bakken zo leuk vindt (en het resultaat zo lekker) maar echt, aaaaargh!
Wat leggen jullie er nou op?
Jeetjejom, voor 0,0 concentratie vind ik het een mooie taart, echt!

 
  
											 
			 
			
			
			
 
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Geniale taartquote:Op zaterdag 1 januari 2011 23:35 schreef SV-tje het volgende:
Voor kerst had ik wel taartjes gemaakt, maar door de drukte van het kerstdiner waren ze niet goed gelukt en al aangesneden voor ik er foto's van kon maken.
Gisteren weer twee taartjes gemaakt, één voor oud en nieuw, waarvan de foto later komt omdat de vrienden waar we oud en nieuw vierden die hebben gemaakt, en één voor ons neefje die één jaar werd. Ouders hebben gewoon taart gekocht voor het bezoek maar vonden een meptaartje voor de jarige wel leuk. Dus bij deze een blauwe slagroom koekiemonster.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
 
											 
			 
			
			
			Hahahha, wat leuk.quote:Op zaterdag 1 januari 2011 23:35 schreef SV-tje het volgende:
Voor kerst had ik wel taartjes gemaakt, maar door de drukte van het kerstdiner waren ze niet goed gelukt en al aangesneden voor ik er foto's van kon maken.
Gisteren weer twee taartjes gemaakt, één voor oud en nieuw, waarvan de foto later komt omdat de vrienden waar we oud en nieuw vierden die hebben gemaakt, en één voor ons neefje die één jaar werd. Ouders hebben gewoon taart gekocht voor het bezoek maar vonden een meptaartje voor de jarige wel leuk. Dus bij deze een blauwe slagroom koekiemonster.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
 
			 
			
			
			quote:Op zaterdag 1 januari 2011 23:35 schreef SV-tje het volgende:
Voor kerst had ik wel taartjes gemaakt, maar door de drukte van het kerstdiner waren ze niet goed gelukt en al aangesneden voor ik er foto's van kon maken.
Gisteren weer twee taartjes gemaakt, één voor oud en nieuw, waarvan de foto later komt omdat de vrienden waar we oud en nieuw vierden die hebben gemaakt, en één voor ons neefje die één jaar werd. Ouders hebben gewoon taart gekocht voor het bezoek maar vonden een meptaartje voor de jarige wel leuk. Dus bij deze een blauwe slagroom koekiemonster.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
 
											 
			 
			
			
			Superleuk! Ik had ze al eens als cupcakes gezien met koekiemonster, maar als taart ook heel tof!quote:Op zaterdag 1 januari 2011 23:35 schreef SV-tje het volgende:
Voor kerst had ik wel taartjes gemaakt, maar door de drukte van het kerstdiner waren ze niet goed gelukt en al aangesneden voor ik er foto's van kon maken.
Gisteren weer twee taartjes gemaakt, één voor oud en nieuw, waarvan de foto later komt omdat de vrienden waar we oud en nieuw vierden die hebben gemaakt, en één voor ons neefje die één jaar werd. Ouders hebben gewoon taart gekocht voor het bezoek maar vonden een meptaartje voor de jarige wel leuk. Dus bij deze een blauwe slagroom koekiemonster.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
 
											 
			 
			
			
			 
  
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
  
											 
			 
			
			
			 
  
  
			 
			
			
			Nee dat zijn 2 hartjes over elkaar.quote:Op maandag 3 januari 2011 22:00 schreef Stiemie het volgende:
Limbolandgirl ze zijn wel een beetje lastig om te zien op de foto. Heeft die rechtsonder nou een plaatje van een bij?

 
			 
			
			
			
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |