Dan kun je beter in de super boodschappen doen en wat over hebben.quote:Op dinsdag 1 juni 2010 11:51 schreef Zeroku het volgende:
Mannen/studenten reken maar op 10 flessen bier de man. Cola en sinas gewoon een stuk of 5 flessen allebei, dus 10 in totaal. In principe is het niet erg als daar wat van overblijft, zomer komt eraan en dat gaat denk ik toch wel op.
En drank, kun je terugbrengen bij een slijterij
Bij de gemiddelde supermarkt doen ze ook niet moeilijk over terugbrengen.quote:Op dinsdag 1 juni 2010 11:53 schreef Winner_Taco het volgende:
[..]
Dan kun je beter in de super boodschappen doen en wat over hebben.
Dergeliijke bedrijven hanyteren achterlijke prijzen
Ik had het over frisdrank hequote:Op dinsdag 1 juni 2010 11:53 schreef Winner_Taco het volgende:
[..]
Dan kun je beter in de super boodschappen doen en wat over hebben.
Dergeliijke bedrijven hanyteren achterlijke prijzen
dat is voor mij helaas veel te duurquote:Op dinsdag 1 juni 2010 11:55 schreef -moppie- het volgende:
waarom bestel je niet gewoon bij az-bbq of zoiets.
heb je er zelf helemaal geen drukte van.
Dat vind ik persoonlijk wel weinig, ligt er wel aan hoe lang je wil gaan BBQ'en.quote:Op dinsdag 1 juni 2010 11:59 schreef Seven. het volgende:
Ik zou uitgaan van 3 stukjes vlees per persoon. Dus 26 hamburgers, 26 sjashlicks en 26 drumsticks of vul zelf maar in. Verder zou ik véél stokbrood met allerlei beleg klaarzetten voor je de BBQ aanzet, dan vreet men zich daar alvast kapot in. Met 26 man gaan die héél rap op. Ik zou uitgaan van 1/3 stokbrood per persoon.
Verder maak je gewoon 1 gigantische bak met salade. Je poft voor iedereen een grote aardappel (simpeler kun je aardappelen niet klaarmaken) en klaar ben je.
Dat is toch niet echt goedkoop te noemen zoals TS graag wil.quote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:00 schreef ER_Online het volgende:
Ik weet niet waar je woont, maar waar ik woon zit een klein slagerijtje die ook catering verzorgen. Voor 8,75 pp was het extreem lekker eten, goed genoeg voor iedereen. Kwaliteit van de salades was wel wat minder (veel dressing en saus), maar verder prima verzorgd. Ook geen omkijken naar afwassen!
Ik zie dat dat net zoiets is als azbarbecue zoals boven staat.
En zo bespaar je op vleeskosten.quote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:01 schreef P.F het volgende:
Ik zou inderdaad heel veel afbakstokbrood halen (en dan per 6 afbakken)
van die emmers kartoffelsalad..
zelf eier salade maken misschien
Die neerzetten.. Als iedereen er is de bbq pas aansteken![]()
Dan zit iedereen al vol van 't brood!
Omdat men al redelijk vol zit door het stokbrood, gaat er echt niet zoveel vlees in hoor.quote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:00 schreef Dennis101 het volgende:
[..]
Dat vind ik persoonlijk wel weinig, ligt er wel aan hoe lang je wil gaan BBQ'en.
Omdat het lekker is. Maar inderdaad, veel stokbrood neerzetten.quote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:04 schreef Seven. het volgende:
[..]
Omdat men al redelijk vol zit door het stokbrood, gaat er echt niet zoveel vlees in hoor.
En wat is dat trouwens ook voor een onzin dat er, omdat het een BBQ betreft, er gelijk 5 lappen vlees door iedereen verorbert moeten worden?
Das geen onzin dat is een zorgvuldige afweging die je maaktquote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:04 schreef Seven. het volgende:
[..]
Omdat men al redelijk vol zit door het stokbrood, gaat er echt niet zoveel vlees in hoor.
En wat is dat trouwens ook voor een onzin dat er, omdat het een BBQ betreft, er gelijk 5 lappen vlees door iedereen verorbert moeten worden?
Geef dan geen BBQ.quote:Op dinsdag 1 juni 2010 11:59 schreef Seven. het volgende:
Ik zou uitgaan van 3 stukjes vlees per persoon. Dus 26 hamburgers, 26 sjashlicks en 26 drumsticks of vul zelf maar in. Verder zou ik véél stokbrood met allerlei beleg klaarzetten voor je de BBQ aanzet, dan vreet men zich daar alvast kapot in. Met 26 man gaan die héél rap op. Ik zou uitgaan van 1/3 stokbrood per persoon.
Verder maak je gewoon 1 gigantische bak met salade. Je poft voor iedereen een grote aardappel (simpeler kun je aardappelen niet klaarmaken) en klaar ben je.
Haal alleen wijn en fris, en geen bier. Dan is de kans dat je met een boel blijft zitten, of ergens veel te weinig van hebt al een stuk kleiner. Haal een fles (=6 glazen) per alcohol drinker.quote:Op dinsdag 1 juni 2010 11:48 schreef Holy_Goat het volgende:
Omdat ik hier dus erg slecht in ben:
Hoeveel moet ik hebben :S
Het is voor mijn verjaardag. Publiek is gemengd, mannen, vrouwen, paar studenten.
Paar bierdrinkers, paar wijndrinkers, veel fris.
Allereerst dus het dilemma voor drinken. Bier is in de aanbieding, 3 voor de prijs van 2, elk type.
Daarna dacht ik een flesje of... 9 wit en 3 rood :S maar das erg lastig inschatten en ik koop eigenlijk altijd veel te veel of ze willen weer net wat anders. Verder een berg dubbelfris voor de frisdrinkers, en ik haal wel wat flessen cola/sinas.
Ik wil de nadruk dit jaar niet leggen op vlees. Tis geen vreetschuur en het is me veel te duur anders. Liefst maak ik ál het vlees op stokjes bv speklapjes ofzo, of stukjes gekruide steak etc. Ook wil ik zelf genoeg saté maken. Maarja, hoeveelheden :S
Wie kan mij een goed advies geven?
Een BBQ zonder bierquote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:09 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Haal alleen wijn en fris, en geen bier. Dan is de kans dat je met een boel blijft zitten, of ergens veel te weinig van hebt al een stuk kleiner. Haal een fles (=6 glazen) per alcohol drinker.
Als je salades, patat, etc hebt, zorg dan voor 250 a 350 gram vlees PP, dus een kilo of 8/9.
Geen bier?quote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:09 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Haal alleen wijn en fris, en geen bier. Dan is de kans dat je met een boel blijft zitten, of ergens veel te weinig van hebt al een stuk kleiner. Haal een fles (=6 glazen) per alcohol drinker.
Als je salades, patat, etc hebt, zorg dan voor 250 a 350 gram vlees PP, dus een kilo of 8/9.
quote:
Geef dan geen barbecue.quote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:10 schreef B3nn0 het volgende:
Als mensen veel bier drinken gaan ze automatisch meer eten he...
Geen bierquote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:09 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Haal alleen wijn en fris, en geen bier. Dan is de kans dat je met een boel blijft zitten, of ergens veel te weinig van hebt al een stuk kleiner. Haal een fles (=6 glazen) per alcohol drinker.
Als je salades, patat, etc hebt, zorg dan voor 250 a 350 gram vlees PP, dus een kilo of 8/9.
Voor 8,75 heb ik 1,5 kilo kip en 1,5 kilo kipvleugels. Dat is voor pakweg 15 personen wel genoeg. Ik geloof dat TS iets goedkoops zoekt.quote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:00 schreef ER_Online het volgende:
Ik weet niet waar je woont, maar waar ik woon zit een klein slagerijtje die ook catering verzorgen. Voor 8,75 pp was het extreem lekker eten, goed genoeg voor iedereen. Kwaliteit van de salades was wel wat minder (veel dressing en saus), maar verder prima verzorgd. Ook geen omkijken naar afwassen!
Ik zie dat dat net zoiets is als azbarbecue zoals boven staat.
Geen bier is idd lamequote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:11 schreef P.F het volgende:
Geen bier halen is echt lame op een bbq
maar ik neem aan dat er genoeg mensen met een flesje sterk aan komen zetten?
200 gram is de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Met 3 stukjes zit je zeker op 500-600 gram man!quote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:09 schreef HugoBaas het volgende:
[..]
Geef dan geen BBQ.
Een BBQ geven en dan 3 stukjes vlees per persoon![]()
Hou op zeg.quote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:13 schreef Seven. het volgende:
[..]
200 gram is de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Met 3 stukjes zit je zeker op 500-600 gram man!_!
Op een barbecue gooi je alleen geen vlees per 200 gram tegelijk op het vuur.quote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:13 schreef Seven. het volgende:
[..]
200 gram is de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Met 3 stukjes zit je zeker op 500-600 gram man!_!
Doen wij altijd. En eerlijk is eerlijk, ik vind het een fantastisch systeem omdat we anders een stuk of 20 kado's per jaar moeten kopen enzoquote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:13 schreef Winner_Taco het volgende:
Je kan ook een Amerikaans feestje geven
Dan moeten mensen zelf hun spullen meenemen
Mental note to self; ga nooit naar een schriep-bbq van Seven.quote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:13 schreef Seven. het volgende:
[..]
200 gram is de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Met 3 stukjes zit je zeker op 500-600 gram man!_!
Dan ben je een kinderachtig stuk vreten.quote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:14 schreef HugoBaas het volgende:
[..]
Hou op zeg.
Ga dan niet BBQen. Aanbevolen hoeveelheid boeit niet op een BBQ. Als ik op een BBQ kom en er zijn maar 3 stukjes vlees ga ik diegene echt uitlachen en kom ik nooit meer.
Alsof jij überhaupt ooit gevraagd wordtquote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:14 schreef HugoBaas het volgende:
[..]
Hou op zeg.
Ga dan niet BBQen. Aanbevolen hoeveelheid boeit niet op een BBQ. Als ik op een BBQ kom en er zijn maar 3 stukjes vlees ga ik diegene echt uitlachen en kom ik nooit meer.
Daarnaast drinken mensen toch wel wat er staat. Zet een fles rum neer, en die gaat ook wel leeg. Bier is relatief veel werk. Flesjes of tap terugbrengen, veel gesjouw. Dan is 5 dozen wijn een stuk makkelijker.quote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:10 schreef B3nn0 het volgende:
Als mensen veel bier drinken gaan ze automatisch meer eten he...
in de aanbieding bij de makro 5 euro de kiloquote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:15 schreef Scorpie het volgende:
[..]
Mental note to self; ga nooit naar een schriep-bbq van Seven.
Ontopic; SPARE - RIBS TS, SPARE RIBS!
Nee mensen die weinig vlees halen weten niet hoe ze moeten BBQen.quote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:15 schreef Seven. het volgende:
[..]
Dan ben je een kinderachtig stuk vreten.
Leuk als de helft van je bezoek geen wijn drinkt...quote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:15 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Daarnaast drinken mensen toch wel wat er staat. Zet een fles rum neer, en die gaat ook wel leeg. Bier is relatief veel werk. Flesjes of tap terugbrengen, veel gesjouw. Dan is 5 dozen wijn een stuk makkelijker.
quote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:15 schreef Scorpie het volgende:
[..]
Mental note to self; ga nooit naar een schriep-bbq van Seven.
Ontopic; SPARE - RIBS TS, SPARE RIBS!
Maar als je naar beneden kijkt kan je dan ook je eigen piemel niet meer zien. Danwel door je pens, of door die enorme tumor die uit je maag komt groeienquote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:14 schreef HugoBaas het volgende:
[..]
Hou op zeg.
Ga dan niet BBQen. Aanbevolen hoeveelheid boeit niet op een BBQ. Als ik op een BBQ kom en er zijn maar 3 stukjes vlees ga ik diegene echt uitlachen en kom ik nooit meer.
Ik eet als ik gewoon in de pan vlees bak al 400 gram per dag.![]()
En jij dacht een halve kilo vlees van spareribs te halen?quote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:15 schreef Scorpie het volgende:
[..]
Mental note to self; ga nooit naar een schriep-bbq van Seven.
Ontopic; SPARE - RIBS TS, SPARE RIBS!
Ik ben zo slank als watquote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:17 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Maar als je naar beneden kijkt kan je dan ook je eigen piemel niet meer zien. Danwel door je pens, of door die enorme tumor die uit je maag komt groeien![]()
TS: Kleine porties = etapes eten = sneller vol. Zorg dus voor fingerfood, satestokjes, etc. Niet dat mensen 3kg vlees in één keer op de bbq gooien, want dan schuiven ze rustig alles achter elkaar naar binnen
Hey, TS wil goedkoop. Ik bied hem de goedkoopste oplossing.quote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:16 schreef HugoBaas het volgende:
[..]
Nee mensen die weinig vlees halen weten niet hoe ze moeten BBQen.
Ik denk dat dat, als je het bier (sowieso smaakbedervend, maar goed) niet prominent vooraan zet wel mee valt. Kan je altijd nog 2 sixpacks in de koelkast zetten voor hen die wijn echt niet lustenquote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:16 schreef Dennis101 het volgende:
[..]
Leuk als de helft van je bezoek geen wijn drinkt...
Zeg ik dat dan ergens, baklap? Nee.quote:Op dinsdag 1 juni 2010 12:18 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
En jij dacht een halve kilo vlees van spareribs te halen?Dan mag je onderhand wel met 50 kilo spareribs aan komen zetten.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |