vies zijn die he!quote:Op maandag 10 mei 2010 14:33 schreef -marz- het volgende:
Ziet er leuk uit Nynke!
Lijstje gisteren
O: 2 boterhammen pindakaas
L: 1 boterham pindakaas
T: thee met 2 koeken
T: 2 Milka bonbons
T: 2 glaasjes rosé
T: chips en toastjes met brie
D: asperges met zalm
T: Magnum Gold
T: 0,5l bier
S: uurtje wandelen met de mama en 's morgens uurtje poetsen![]()
Ja had wel wat minder gekund...
Vandaag:
O: 2 boterhammen pindakaas
L: bruin pistoletje gezond
T: automatencappuccino (misselijk van geworden)
T: als het weer beter gaat boterhammen pindakaas en/of filet americain
D: geen idee, vriendje kookt
Heb je er al eentje uitgezocht?quote:Op maandag 10 mei 2010 14:36 schreef shinydiscoball het volgende:
Leuk Nynke!
En de sportschule is idd een prachtige plek om te werken. Damn wat een uitzicht
Die komen vanavond op m'n bord waarschijnlijk, al zal het niet heel veel verder komen dan champignons en tomaten agz er niet veel meer in huis is.quote:Op maandag 10 mei 2010 14:34 schreef Perruche het volgende:
[..]
vies zijn die he!
veel brood, waar zijn je groenten
van internet:quote:Op maandag 10 mei 2010 15:07 schreef heaven7 het volgende:
Hallo weer eens,
Ff korte vraag, weet iemand of er in de kip grilworst van de Aldi veel kcal zitten? Kip is mager zou je zeggen maar ik weet het niet.. het staat er helaas niet op.
Kipseperatorvleesquote:Op maandag 10 mei 2010 15:16 schreef heaven7 het volgende:
Ah thanks! Die had ik niet gevonden via google.
Maakt het niet uit van welk soort vlees het gemaakt is dan? Kip is magerder dan varkensvlees toch?
hehe ik wilde net zeggen: die grillworst maken ze natuurlijk niet van filetquote:
eerste hit op google: http://forum.dutchbodybui(...)ip-grillworst-30561/quote:Op maandag 10 mei 2010 15:20 schreef heaven7 het volgende:
Ja hallo, ik vroeg gewoon naar de voedingswaarde, dankuuu
Ja hoi, je vraag wordt beantwoord en jij reageert gepikeerd?quote:Op maandag 10 mei 2010 15:27 schreef heaven7 het volgende:
Nee niet meer, vroeger was het hier een stuk aangenamer.
quote:Op maandag 10 mei 2010 15:27 schreef heaven7 het volgende:
Nee niet meer, vroeger was het hier een stuk aangenamer.
Nee hoor, ik bedankte degene die normaal antwoord gaf direct en dan is het toch klaarquote:Op maandag 10 mei 2010 15:28 schreef AKnynke het volgende:
[..]
Ja hoi, je vraag wordt beantwoord en jij reageert gepikeerd?
Ja, want dat was ook heel persoonlijk bedoeld.quote:Op maandag 10 mei 2010 15:32 schreef heaven7 het volgende:
[..]
Nee hoor, ik bedankte degene die normaal antwoord gaf direct en dan is het toch klaarIk hoef geen commentaar over wat er precies voor gore dingen inzitten en of ik dat wel zou willen eten als ik het zou weten. Vroeg me gewoon af of jullie het wisten omdat het niet op de verpakking staat.
Maar waarom word je daar zo boos om? Zo'n rare opmerking is het toch niet? En we mogen toch best verder praten over grillworst? Ondanks dat jouw vraag verder beantwoord was? Zo gaat dat vaak in een gesprek.quote:Op maandag 10 mei 2010 15:32 schreef heaven7 het volgende:
[..]
Nee hoor, ik bedankte degene die normaal antwoord gaf direct en dan is het toch klaarIk hoef geen commentaar over wat er precies voor gore dingen inzitten en of ik dat wel zou willen eten als ik het zou weten. Vroeg me slechts af of jullie het wisten omdat het niet op de verpakking staat.
Wat?quote:
Je bedoelt voor jij kwam posten?quote:Op maandag 10 mei 2010 15:27 schreef heaven7 het volgende:
Nee niet meer, vroeger was het hier een stuk aangenamer.
En heb te weinig doorzettingsvermogen om mezelf te pushen.quote:
dan had je grillworst in het kwadraatquote:Op maandag 10 mei 2010 15:54 schreef Tinkepink het volgende:
Grillworst is heel erg lekker op een zuurkoolschotel. En dan onder de grill
Er werkt een leuke fitness-instructeur die wel van flirten houdt en ik zag nog wel wat meer leuks voorbij komen. Leuke is dat je gelijk weet hoe iemand heet, waar die woont en wat zijn sterrenbeeld isquote:
seperatorvlees is wel eens behandeld bij de Keuringsdienst van waarde. Dat zijn de kipresten die op het karkas achterblijven als de kipfilet en poten etc verwijderd zijn. Dat wordt verzameld en verwerkt in produktenquote:Op maandag 10 mei 2010 15:58 schreef Tinkepink het volgende:
Ik heb van de week geleerd dat separatievlees eigenlijk vleesdeeg is. (was dat hier?)
Als je iets zelf wilt maken kan je ook agar-agar gebruiken... ik vind gelatine ook een beetje naarquote:Op maandag 10 mei 2010 16:18 schreef P.F het volgende:
Oh en ik vind het vervelend dat er in kaas/kwark/yoghurt/taart/snoep gelatine/wei/stremsel zit.
Niet in alles, wel in veel..
Dat eet je dan ook allemaal niet? Mijn zusje is ook vegetarisch, maar die eet gelukkig nog wel kaas, zuivel en eieren (alhoewel ze dat laatste ook minimaal eet). Vroeger was ze ook strenger, maar toen het eerder regelmaat dan uitzondering werd dat ze flauwviel gelukkig niet meer. Echt eng om te zien was datquote:Op maandag 10 mei 2010 16:18 schreef P.F het volgende:
Oh en ik vind het vervelend dat er in kaas/kwark/yoghurt/taart/snoep gelatine/wei/stremsel zit.
Niet in alles, wel in veel..
Wordt tot gort gekookt en vermalen, zodat kleine botrestjes niet te proeven zijn. Goed voor je calcium.quote:Op maandag 10 mei 2010 16:07 schreef computergirl het volgende:
[..]
seperatorvlees is wel eens behandeld bij de Keuringsdienst van waarde. Dat zijn de kipresten die op het karkas achterblijven als de kipfilet en poten etc verwijderd zijn. Dat wordt verzameld en verwerkt in produkten
Niks mis mee
In yoghurt niet hoor! dat is melk met melkzuurbacteriën, verder niets. En kaas kun je ook in een vegetarische variant kopen, verkopen ze in de AH volgens mij. En gelatine in snoepjes is idd naarquote:Op maandag 10 mei 2010 16:18 schreef P.F het volgende:
Oh en ik vind het vervelend dat er in kaas/kwark/yoghurt/taart/snoep gelatine/wei/stremsel zit.
Niet in alles, wel in veel..
Ja dat is wel een goede! Ik heb hier een boek waar stap voor stap staat hoe je zelf gelatine maaktquote:Op maandag 10 mei 2010 16:19 schreef Perruche het volgende:
[..]
Als je iets zelf wilt maken kan je ook agar-agar gebruiken... ik vind gelatine ook een beetje naar
uit botten..??quote:Op maandag 10 mei 2010 16:24 schreef P.F het volgende:
[..]
Ja dat is wel een goede! Ik heb hier een boek waar stap voor stap staat hoe je zelf gelatine maakt(met plaatjes)
Ja en?quote:Op maandag 10 mei 2010 16:23 schreef loveli het volgende:
Wordt tot gort gekookt en vermalen, zodat kleine botrestjes niet te proeven zijn. Goed voor je calcium.
In die meloen/honing yoghurt die vorige week in de bonus was zit gelatine..quote:Op maandag 10 mei 2010 16:23 schreef Blurred86 het volgende:
[..]
In yoghurt niet hoor! dat is melk met melkzuurbacteriën, verder niets. En kaas kun je ook in een vegetarische variant kopen, verkopen ze in de AH volgens mij. En gelatine in snoepjes is idd naar(al zul je daar vast ook een vegetarische variant voor hebben)
Nou, er wordt steeds meer milase stremsel gebruikt ipv lebstremsel... lebstremsel worden in veel grote kaasfabrieken niet meer gebruikt.quote:Op maandag 10 mei 2010 16:18 schreef P.F het volgende:
Oh en ik vind het vervelend dat er in kaas/kwark/yoghurt/taart/snoep gelatine/wei/stremsel zit.
Niet in alles, wel in veel..
Ja! Maar er staan ook hele lekkere toetjes in en bonbons dus ik vond het verder wel een prima boek!quote:
Lijst met vegetarische kazenquote:Op maandag 10 mei 2010 16:30 schreef P.F het volgende:
Heb al wel 2-3 soort vegetarische kaas bij de AH gezien, maar dat is dan alleen Nederlandse kaas..
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |