abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_79322368
Er loopt niet echt (kan er geen vinden in elk geval) een topic voor algemeen schaatsnieuws, transfersnieuws, kleinere wedstrijden enz.

Bij deze dus.
pi_79322373
quote:
De Vegt voelt nóg de pijn van gemist goud

Het Nederlandse gelegenheidstrio faalde zondag tijdens de wereldbekerfinale. Bondscoach Wopke de Vegt wil meer toewijding.

Het gevoel was niet zoals het had moeten zijn. Bondscoach Wopke de Vegt keerde in mineur terug uit Vancouver. Twee keer goud laten liggen. Eentje rekende hij zichzelf ook aan, die op de ploegenachtervolging. "We hadden ook met deze ploeg moeten winnen. We ja, want ik ben ook onderdeel van de ploeg." Het missen van goud werd tijdens de wereldbekerfinale weer actueel door Carl Verheijen. "Het is te gek voor woorden dat er tijdens de Olympische Spelen een combinatie is gebouwd, die nooit samen heeft getraind. Ik had in Vancouver moeten rijden", zei Verheijen na zijn afscheidsrace op het ijs van Thialf.

Natuurlijk had de bondscoach een 5-kilometerman als Verheijen graag in zijn team gehad. Regels van de eigen bond en van de internationale schaatsunie ISU stonden echter niet toe om het laatste plekje op de 500 meter in te laten nemen door een stayer. Dus werd Ronald Mulder daags na het WK sprint in Japan aangewezen.

Misschien wel te vroeg. Sven Kramer was volgens Verheijen bereid om zijn 1500-meterplek aan hem af te staan. Alles voor teamgoud. Voordat ze met het plan naar buiten konden komen, wees De Vegt Mulder aan als laatste man in de Nederlandse ploeg. "Te vroeg? Onzin", vond De Vegt. "Ronald moest ook de tijd hebben om zich goed voor te bereiden."

De bondscoach keek verbaasd op toen het plan van de TVM-collega's hem ter ore kwam. "Ik zeg er niets over, want het is mij niet bekend." Volgens hem was er al eerder de mogelijkheid geweest om te schuiven met plaatsen. Daar is tijdens de vergadering na het eerste olympisch kwalificatietoernooi niet voor gekozen. "Toen hebben we gezegd: dit zijn de mensen die rijden en tegelijk hebben we Jan Blokhuijsen, Simon Kuipers, Mark Tuitert en Sven aangewezen voor de ploeg." Dat het olympische treintje Kramer, Blokhuijsen, Tuitert (of Kuipers) nooit samen trainde, bestrijdt De Vegt. "Alleen niet uren en uren zoals Carl, Sven, Erben en Wouter dat hebben gedaan." Daarmee legde de bondscoach meteen de vinger op de zere plek. De individuele routes van schaatsers conflicteren nog wel eens met de ploeg. De Vegt respecteert dat, maar vindt tegelijkertijd dat er meer toewijding voor de pursuit mag zijn. En niet alleen op papier. De schaatsers zouden eens een wereldbekerweekeinde geen vier afstanden kunnen rijden, maar twee. Zodat de tank niet leeg is bij de achtervolging.

Zondag volgde de achtervolging op de 1000 meter. Rhian Ket, Jan Blokhuijsen en Remco Olde Heuvel werden teleurstellend vierde. Ket reed eerder de kilometer. "Misschien moeten we al wel voor het seizoen de namen invullen van de mensen die de drie achtervolgingen in de wereldbeker rijden. Dan weet iedereen waar hij aan toe is." De Vegt ziet ook een belangrijke rol weggelegd voor de ISU. Hij dringt er bij de internationale bond op aan een volwaardig onderdeel te maken van de pursuit. Alleen een 500 meter rijden op de dag van de pursuit bijvoorbeeld. Soms is De Vegt wel eens jaloers op de bondscoach van een teamsport. Die roept gewoon de mensen op die hij nodig heeft. "Maar ik kan niet zomaar met zes man twee weken naar Erfurt gaan."

De Vegt moet tussen allerlei belangen door laveren. "Maar nogmaals: ook met de jongens die in Vancouver waren, hadden we goud moeten winnen. Dat doet nog altijd pijn."
Maakt het alleen maar extra zuur.
  Redactie Sport / Supervogel dinsdag 23 maart 2010 @ 00:36:29 #3
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_79475714
Wtf is er op dat gala gebeurd?

Mark Tuitert
Dat was de laatste keer dat ik op het schaatsgala ben geweest
about 1 hours ago via txt

Erben Wennemars
avond met hoogte en absolute diepte punten...
17 minutes ago via mobile web

Werd het nog uitgezonden op TV ofzow?
Zo ja, wie heeft het gezien?
pi_79478836
HILVERSUM - Mark Tuitert heeft maandagavond direct na afloop van het jaarlijkse Schaatsgala laten weten dat hij nooit meer naar die prijsuitreiking komt.


© ANP
De olympisch kampioen op de 1500 meter is verbolgen over het feit dat zijn 'gouden' prestatie in Vancouver tijdens het Schaatsgala amper aandacht kreeg.
Talloze schaatsers werden tijdens het feest naar het podium geroepen, maar de olympisch kampioen werd volledig genegeerd. ''Dat was de laatste keer dat ik op het Schaatsgala ben geweest'', schreef hij op zijn twittersite.

Zijn coach Jac Orie had alle begrip voor de uitlating van zijn pupil. ''Voorop gesteld; Sven Kramer en Ireen Wüst zijn de terechte winnaars van de Ard Schenk Awards'', reageerde de Hagenaar.
Wegjagen
''Maar er worden allerlei schaatsers naar voren geroepen; rijders die stoppen, schaatsers die prijzen krijgen, ga zo maar door.''
''Als je dan de andere olympische medaillewinnaars niet eens noemt en die andere olympisch kampioen niet even naar voren roept, dan ben je heel verkeerd bezig met dat Schaatsgala. Als je mensen wilt wegjagen, moet je het zo doen.''

Daarom. Best te begrijipen dan.
pi_79479174
Altijd leuk een relletje om het schaatsseizoen mee af te sluiten
Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 dinsdag 23 maart 2010 @ 09:15:45 #6
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_79479205
tvp voor volgend jaar.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_79507668
Tuitert , wel terechte reactie denk ik zo.
sig verwijderd door FA
pi_79508979
In dwdd zei Erben het wel terecht te vinden, die reactie van Tuitert.
  woensdag 24 maart 2010 @ 18:20:00 #9
30220 Barca
~:) EVIL - E; Bad As I Wanna B
pi_79539662
Komend seizoen een andere sponsor en mogelijk zelfs andere ploeg! Bron: Sportweek . NL
quote:

VPZ gaat niet verder met sponsoring schaatsteam

--------------------------------------------------------------------------------
24-mrt-2010 17:03

VPZ stopt met de sponsoring van het schaatsteam. Dat maakte de zorgverzekeraar woensdag bekend. Bij VPZ rijden onder anderen Bob de Jong en Jan Blokhuijsen, die in februari brons wonnen bij de Olympische Spelen in Vancouver. De Jong deed dat op de 10 kilometer, Blokhuijsen op de ploegachtervolging.

In de komende tijd wordt gezocht naar een invulling voor het nieuwe seizoen. Het is mogelijk dat het schaatsteam als geheel doorgaat met een nieuwe hoofdsponsor. Ook kan er een andere invulling wordt gevonden. Er lopen momenteel gesprekken met verschillende partijen om de mogelijkheden te verkennen.
Retro is mode, metro ook!
'Bert, Bert, ik duw een banaan in je kont!' "Oh ja, lekker, Ernie!"
pi_79942386
TVM haalt Blokhuijsen en Remco Oldeheuvel binnen.
Nu is Oldeheuvel de snelste man die op dit moment binnen te halen viel maar hij is 26 en dus redelijk op de top van zijn kunnen en meer dan wat wereldbeker wedstrijden meepakken doet hij niet echt. Maar goed als hij Kramer kan helpen aan meer snelheid doet hij waarvoor hij binnen gehaald is lijkt me

Groothuis en Kuipers hebben met TVM gepraat. Ben benieuwd of daar nog wat mee gaat gebeuren. Ze willen liever bij Control blijven maar die hebben een gat in de begroting van 6 ton wat nog gedicht moet worden door een extra sponsor aan te trekken.

Leenstra weg bij TVM en van Deutekom heeft bedankt voor de stageplek die ze daar kon krijgen. Gelijk heeft ze want het is mede de schuld van de coaches dat ze overtraind is en als dank mag ze aan blijven op stagebasis. Te zot voor woorden eigenlijk.

Wust heeft nog niet bij getekend. Wellicht doordat het nog niet duidelijk is wat er met assistent coach Kuiper gaat gebeuren. In een interview zei ze laatst dat Kuiper de lijm was tussen haar en Kemkers. Als ze blijft komt er nog een vrouw naast, waar Ireen een stem in heeft.

Voor de positie van assistent coach naast Kemkers bij TVM zijn er drie gegadigden. Veldkamp, Bouwman (nu VPZ) en een andere Nederlander. Veldkamp lijkt mij teveel zijn mondje mee te hebben om in harmonie naast Kemkers te werken. Eric Bouwman kan kiezen tussen TVM of bondscoach van Noorwegen worden. Hoe dan ook, hij schijnt nergens te gaan zonder zijn assistent dus dat is weer een tegen voor TVM want dat lijken me wat teveel coaches naast elkaar.

Hofmeier schijnt een allroundploeg op te willen starten. Met het wegvallen van VPZ lijkt me dat ook hard nodig. Genoeg grote namen om je mee in the picture te rijden in ieder geval. Dat een heel leuk damesploegje worden.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_80692795
quote:
Kuipers verruilt Control voor TVM

Simon Kuipers schaatst vanaf volgend
seizoen voor de TVM-ploeg.Dat maakte de
27-jarige sprinter bekend.Kuipers,die
komt van Control,tekent een contract
voor twee seizoenen.

"Ik vind het tijd worden voor nieuwe
uitdagingen",zei Kuipers. "De afgelopen
zeven jaar heb ik met plezier en succes
met coach Jac Orie gewerkt,maar nu wil
ik een nieuwe weg inslaan.De ambities
en plannen van TVM spreken mij aan.Ik
verwacht dat ik er verder kan groeien."
Ben benieuwd of ie (veel) beter wordt...
pi_80694138
quote:
Koen Verweij zet loopbaan voort bij Hofmeier

Koen Verweij zet loopbaan voort bij Hofmeier Koen Verweij (foto) zet zijn loopbaan voort bij Hofmeier. De 19-jarige schaatser ondertekent een contract voor twee jaar bij de commerciële ploeg. Dat zei Marcel Adriaanse, directeur van Hofmeier, zondag. Verweij komt over van TVM, waar zijn tot 2011 lopende verbintenis is ontbonden. De allrounder was bezig aan zijn eerste seizoen bij de ploeg van trainer Gerard Kemkers.

'Voor alle partijen is het spijtig dat het zo is gelopen,' aldus TVM-teammanager Patrick Wouters. 'Wij menen dat het voor alle betrokkenen beter is dat onze wegen na een jaar gaan scheiden. De samenwerking is niet geworden wat we er van gehoopt hadden.'

Verweij kon vorig seizoen ook al naar Hofmeier. De Noord-Hollander, die toen nog deel uitmaakte van Jong Oranje, koos uiteindelijk voor TVM. Goede prestaties op het hoogste niveau bleven echter uit voor Verweij, die bij Hofmeier weer te maken krijgt met trainer Jan van Veen. Van Veen was bij Jong Oranje de coach van Verweij.

Naast Verweij hoopt Hofmeier, dat zich vanaf komend seizoen volledig op het allrounden richt, op korte termijn Marrit Leenstra te contracteren. Leenstra reed ook voor TVM. Yvonne Nauta en Roxanne van Hemert maken vermoedelijk ook de stap naar Hofmeier. Zij schaatsten afgelopen seizoen voor Jong Oranje. In totaal gaat de ploeg van Hofmeier uit vier tot zes allrounders bestaan.
Bron
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 zondag 25 april 2010 @ 18:55:34 #13
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_80701904
Anni Friesinger-Postma wil zich komend seizoen weer op de allroundtoernooien gaan richten. Dit heeft de Duitse schaatsster, die aan haar laatste jaar begint, vandaag laten weten.

Het WK allround wordt volgend jaar namelijk in het Duitse Inzell gehouden. Friesinger hoopt tijdens dat evenement op grootse wijze afscheid te nemen van alle supporters, die haar tijdens haar actieve carrière als schaatsster hebben gesteungd.

Friesinger nam in de periode tusen 1994 en 2007 negen keer deel aan het WK allround. In 1998 werd Duitse schaatsster derde, waarmee ze voor de eerste keer op het ereschavot mocht staan. Drie jaar later pakte ze op ditzelfde toernooi de gouden plak. Toch bleef het hier niet bij, aangezien ze in 2002, 2005 en 2007 ook de beste was.

Fok Sport.

Schitterende vrouw.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  zondag 25 april 2010 @ 20:47:30 #14
40566 Ericr
Livewrong
pi_80706452
Verweij toch wel erg snel aan de kant gezet dan, lijkt me dat er dan meer speelt. Waarom een talent al na 1 seizoen weer laten gaan? Die jongen is nog vol in ontwikkeling.

[ Bericht 1% gewijzigd door Ericr op 25-04-2010 21:04:23 ]
  maandag 26 april 2010 @ 08:21:23 #15
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_80718004
quote:
Op zondag 25 april 2010 20:47 schreef Ericr het volgende:
Verweij toch wel erg snel aan de kant gezet dan, lijkt me dat er dan meer speelt. Waarom een talent al na 1 seizoen weer laten gaan? Die jongen is nog vol in ontwikkeling.
misschien wilde Verweij zelf ook wel weg, en komt het niet alleen van de kant van TVM.

Ik vond Kramer en Verweij in ieder geval al nooit matchen. En bij Blokhuijsen-Kramer kon je direct al zien, dat wordt de nieuwe ploeggenoot.
Be sure to wear some flowers in your hair
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 26 april 2010 @ 11:29:17 #16
862 Arcee
Look closer
pi_80722034
quote:
Op zondag 25 april 2010 18:55 schreef Netsplitter het volgende:
Anni Friesinger-Postma wil zich komend seizoen weer op de allroundtoernooien gaan richten.

Schitterende vrouw.
Ja, hopelijk kan ze ook echt iets bereiken. Het was toch triest te zien dit seizoen dat ze geen schim meer is van de topschaatser van enkele jaren terug.

Net als bij Klassen eigenlijk.

Anyway, op naar seizoen 2010/2011.
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 26 april 2010 @ 11:30:56 #17
862 Arcee
Look closer
pi_80722091
Overigens was er wel een algemeen schaatstopic, alleen dat was vol: Schaatsseizoen 2009-2010

Misschien een idee om dit topic Schaatsseizoen 2010-2011 te noemen?
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 maandag 26 april 2010 @ 11:33:45 #18
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_80722197
quote:
Op maandag 26 april 2010 11:29 schreef Arcee het volgende:

[..]

Ja, hopelijk kan ze ook echt iets bereiken. Het was toch triest te zien dit seizoen dat ze geen schim meer is van de topschaatser van enkele jaren terug.

Net als bij Klassen eigenlijk.

Anyway, op naar seizoen 2010/2011.
Ze heeft een hoop blessure leed gehad ja.
Ik vind haar zo geweldig wanneer ze Nederlands praat.
Zo enthusiast.
Hopelijk kan ze terug komen op haar oude geweldige niveau voor een waardig afscheid.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_80722343
Ik ben vooral benieuwd wat er nog meer gaat gebeuren in schaatsland.
Voor vele (sub) toppers is het allemaal nog erg onzeker. Geen enkele ploeg heeft zijn gehele team al rond.
Er lijken heel wat aardverschuivingen plaats te vinden.

Ik heb overigens uit betrouwbare bronnen vernomen dat het toch Veldkamp gaat worden naast Kemkers. Een opmerkelijk tweetal lijkt me dat wel.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 4 mei 2010 @ 01:51:41 #20
862 Arcee
Look closer
pi_80994512
quote:
Veldkamp en Voorhuis naar TVM

**Bart Veldkamp wordt assistent-coach
van Gerard Kemkers bij de TVM-ploeg.De
Hagenaar,die eerder twee jaar coach van
de Amerikaanse ploeg was,tekent een
contract voor twee jaar.

TVM versterkte zich bovendien met de
25-jarige Jorien Voorhuis.De Twentse
schaatsster komt over van VPZ.

Ireen Wüst (24) blijft de ploeg van
Kemkers trouw.De tweevoudig olympische
kampioene verlengt haar contract met
twee seizoenen.
  dinsdag 4 mei 2010 @ 09:20:47 #21
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_80997032
Lijken me prima keuzes. Ik hoop alleen dat Geert Kuiper niet volledig afgedankt wordt nu!
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  dinsdag 4 mei 2010 @ 22:34:04 #22
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81030647
Geert Kuiper mag aanblijven in een brede organisatorische rol

Yvonne Nauta en Roxanne van Hemert hebben een contract voor twee seizoenen bij Hofmeier gekregen. Dat is ook een leuke ploeg met potentie nu.

Nu alleen nog even afwachten of Gerritsen en Timmer bij Control blijven en dan lijken de meesten in schaatsland toch weer onder de pannen te zijn.

Alleen Valkenburg lijkt na een goed seizoen nergens terecht te kunnen, erg jammer.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 7 mei 2010 @ 12:08:15 #23
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_81125864
http://www.telegraaf.nl/t(...)__.html?sn=schaatsen
quote:
Veldkamp staakt werkzaamheden NOS

AMSTERDAM - Schaatsploeg TVM, dat Bart Veldkamp als coach voor het nieuwe seizoen heeft gestrikt, kende de afgelopen twee jaar onder Kemkers een dalende tendens. Zo wisten slechts drie (Kramer, Wüst, Groenewold) van de negen schaatsers zich te plaatsen voor de Olympische Spelen in Vancouver.


Bart Veldkamp en Erben Wennemars.
Veldkamp, die de sportieve teloorgang in zijn rol als analyticus voor de NOS van nabij aanschouwde, houdt zich op de vlakte. "Er is altijd sprake van een complex aan oorzaken, maar als een team zolang bijeen is, dan is op een gegeven moment de rek er wel een beetje uit. Vandaar ook de speurtocht van TVM naar nieuwe impulsen", aldus Veldkamp, die zijn werkzaamheden voor de NOS zal staken.
Veldkamp noemt het een uitdaging om samen met Kemkers een nieuw team op te bouwen richting Sochi 2014. "Het allerbelangrijkste is dat Gerard en ik op één lijn zitten. We zullen uiteraard naar elkaar toe moeten groeien en er zullen best wel discussies komen, maar uiteindelijk zullen we het toch samen moeten doen. Want alleen door als team te opereren, kun je succesvol zijn. En dat gaat zeker lukken."

Eindelijk weg
  vrijdag 7 mei 2010 @ 12:17:32 #24
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81126251
Nee niet mee eens. Ik hoop dat hij fantastisch werk verricht bij TVM maar vind het juist spijtig dat hij daarom geen analyticus meer zal zijn.

Overigens lijkt me dit groter nieuws

http://www.telegraaf.nl/t(...)__.html?sn=schaatsen
quote:
Vrouwen breken met Control

AMSTERDAM - Marianne Timmer, Margot Boer en Annette Gerritsen breken met hun schaatsploeg Control. De drie schaatssters gaan hun eigen weg. Breekpunt was het sterk verminderde aanbod dat het trio kreeg en waaraan Control niet wenste te tornen.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 7 mei 2010 @ 12:21:22 #25
862 Arcee
Look closer
  vrijdag 7 mei 2010 @ 12:24:23 #26
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81126545
Mwah als je echt zo lyrisch bent over Orie als iedereen altijd deed voorkomen dan blijf je net als Tuitert gewoon omdat sportief succes voorop staat.
Schijnbaar was alles binnen Control niet zo onder control als men altijd riep.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_81127581
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 12:08 schreef Pino112 het volgende:
http://www.telegraaf.nl/t(...)__.html?sn=schaatsen
[..]

Eindelijk weg
Als analyticus vond ik hem altijd erg prettig, had liever gezien dat Ria eindelijk eens zou wieberen. Maar goed, mooie overstap voor hem.

Maar Van Riessen blijft nu voorlopig als enige vrouw bij Control?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  vrijdag 7 mei 2010 @ 13:20:00 #28
138903 Lookbehind
That's all you have to do
pi_81128993
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 12:24 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:
Mwah als je echt zo lyrisch bent over Orie als iedereen altijd deed voorkomen dan blijf je net als Tuitert gewoon omdat sportief succes voorop staat.
Schijnbaar was alles binnen Control niet zo onder control als men altijd riep.
Tenzij je een financiële planning voor de komende jaren had gemaakt waarin je uitging van het oude salaris (of hoger) en je niet meer uitkomt als het gehele team opeens in totaal 7 ton moet inleveren.
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 12:49 schreef marcodej het volgende:
Maar Van Riessen blijft nu voorlopig als enige vrouw bij Control?
Momenteel wel als ze geen nieuwe sprintsters meer weten te vinden. Maar als je kijkt hoe zij zich het afgelopen seizoen heeft verbeterd, dan is volgens mij het grootste talent wel in de ploeg gebleven.

Ik had echter van Marianne Timmer wel verwacht dat ze haar laatste seizoen in de ploeg van Jac Orie zou afsluiten. Of plakt ze nu misschien nog een paar jaar aan haar schaatscarriere vast?
You can see my personality being reflected in this post: 1 part Intelligence and 3 parts Awesomeness.
  vrijdag 7 mei 2010 @ 14:09:04 #29
138903 Lookbehind
That's all you have to do
pi_81131565
Ze beginnen met z'n drieën een eigen ploeg: Bron: Nusport
Succes met het vinden van een sponsor, dat gaat niet zo makkelijk momenteel geloof ik...
quote:
“Er is nog geen sponsor, geen naam en geen begeleidingsstaf”, vertelde Timmer vrijdag tijdens een persconferentie.
Goed doordachte voorbereiding zo te zien.
You can see my personality being reflected in this post: 1 part Intelligence and 3 parts Awesomeness.
  vrijdag 7 mei 2010 @ 14:33:09 #30
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81132825
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 13:20 schreef Lookbehind het volgende:

[..]

Tenzij je een financiële planning voor de komende jaren had gemaakt waarin je uitging van het oude salaris (of hoger) en je niet meer uitkomt als het gehele team opeens in totaal 7 ton moet inleveren.
Volgens Orie hebben ze hetzelfde of beter aangeboden gekregen. Ik neem niet aan dat ze zo dom zijn om de huid te verkopen voordat de beer geschoten is dus ik neem aan dat ze met het huidige aanbod ook wel hun huis konden betalen.

Maar goed. Ik ga er ook niet vanuit dat ze helemaal geen enkel aanknopingspunt hebben om op verder te borduren nu. Het is misschien nog niet concreet genoeg om nu al te melden maar deze drie dames lijken me genoeg sportief inzicht hebben om niet Control aan de kant te zetten zonder ook maar enige opties te hebben.
Mocht dat wel zo zijn dan zijn ze dommer dan ik dacht en helpen ze hun eigen carriere om zeep
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  vrijdag 7 mei 2010 @ 15:02:20 #31
138903 Lookbehind
That's all you have to do
pi_81134343
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 14:33 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:

[..]

Volgens Orie hebben ze hetzelfde of beter aangeboden gekregen. Ik neem niet aan dat ze zo dom zijn om de huid te verkopen voordat de beer geschoten is dus ik neem aan dat ze met het huidige aanbod ook wel hun huis konden betalen.

Maar goed. Ik ga er ook niet vanuit dat ze helemaal geen enkel aanknopingspunt hebben om op verder te borduren nu. Het is misschien nog niet concreet genoeg om nu al te melden maar deze drie dames lijken me genoeg sportief inzicht hebben om niet Control aan de kant te zetten zonder ook maar enige opties te hebben.
Mocht dat wel zo zijn dan zijn ze dommer dan ik dacht en helpen ze hun eigen carriere om zeep
Als ik de reacties van de andere schaatsers las (o.a. Mark Tuitert) gingen zij erop achteruit qua salaris (waar haal je anders 7 ton vandaan die je tekort komt op je begroting?)

Aangezien ze nu zelf met z'n drieën een ploeg gaan opzetten, is er niet echt sprake van een "ander aanbod", maar zullen ze zelf alles moeten regelen wat ze willen. En als ze geen goede sponsor (op tijd) vinden en/of begeleiding, dan zullen ze er niet op vooruit gaan verwacht ik.
You can see my personality being reflected in this post: 1 part Intelligence and 3 parts Awesomeness.
  vrijdag 7 mei 2010 @ 15:27:09 #32
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81135909
Ik zeg ook niet dat ik denk dat ze een ander aanbod hebben van een andere ploeg. Ik denk alleen dat ze zich echt wel eerst georienteerd hebben voordat ze uit Control stapten omdat ze zoals jij ook zegt er anders helemaal niks mee bereikt hebben.

Verder zeg ik ook alleen wat Orie in de pers zegt over het contract aanbod.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 vrijdag 7 mei 2010 @ 15:28:33 #33
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_81136002
Hebben ze al een trainer eigenlijk?
Of gaan ze elkaar trainen?
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_81139649
http://www.nusport.nl/ove(...)rtrek-sprinters.html
quote:
Op de vraag of Boer, Gerritsen en Timmer het dan minder netjes hebben gespeeld: “Laat ik daar maar niet op reageren.”
  vrijdag 7 mei 2010 @ 18:03:50 #35
40566 Ericr
Livewrong
pi_81142882
Als je nagaat dat in veel betere tijden Bob de Jong als olympisch kampioen amper aan een ploeg kon komen vraag ik me af wat Boer, Gerritsen en de bijna uitgerangeerde Timmer een sponsor te bieden hebben. Die zilveren medaille van Gerritsen was natuurlijk leuk maar je haalt geen olympisch kampioen binnen die publicitair vaak een stuk meer kan opbrengen.

Dan heb je nog het probleem van de schaarsheid van coaches of gaan ze weer eens een coach uit de oude doos halen?
  vrijdag 7 mei 2010 @ 18:38:37 #36
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_81144226
Wel of geen gouden Olympische medaille, daar gaat het helemaal niet om. Bob de Jong of Annette Gerritsen, is nogal een verschil in presentatie.. Ik denk dat het wel goed gaat komen.

Toch vind ik het nog niet zo leuk al die veranderingen in de teams. Moet weer erg wennen. Maar das elk jaar.
Be sure to wear some flowers in your hair
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 7 mei 2010 @ 18:47:12 #37
862 Arcee
Look closer
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 7 mei 2010 @ 18:49:41 #38
862 Arcee
Look closer
pi_81144653
quote:
En:
quote:
We zijn in die periode pal achter elkaar gaan staan, hebben elkaar gesteund en hebben een band opgebouwd, dacht ik. Maar goed, het is niet de eerste keer dat ik meemaak dat mensen veranderen zodra er financiën in het spel zijn."
  vrijdag 7 mei 2010 @ 23:10:42 #39
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81160140
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 18:38 schreef MiLalaa het volgende:
Wel of geen gouden Olympische medaille, daar gaat het helemaal niet om. Bob de Jong of Annette Gerritsen, is nogal een verschil in presentatie.. Ik denk dat het wel goed gaat komen.

Toch vind ik het nog niet zo leuk al die veranderingen in de teams. Moet weer erg wennen. Maar das elk jaar.


Ik vind het juist wel leuk al die veranderingen in schaatsland. Zet de boel eens even lekker flink op z'n kop.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  vrijdag 7 mei 2010 @ 23:11:07 #40
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81160166
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 18:03 schreef Ericr het volgende:
Als je nagaat dat in veel betere tijden Bob de Jong als olympisch kampioen amper aan een ploeg kon komen vraag ik me af wat Boer, Gerritsen en de bijna uitgerangeerde Timmer een sponsor te bieden hebben. Die zilveren medaille van Gerritsen was natuurlijk leuk maar je haalt geen olympisch kampioen binnen die publicitair vaak een stuk meer kan opbrengen.

Dan heb je nog het probleem van de schaarsheid van coaches of gaan ze weer eens een coach uit de oude doos halen?
Erik Bouwman van voormalig VPZ is nog beschikbaar. Goede coach hoor
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  vrijdag 7 mei 2010 @ 23:20:29 #41
138903 Lookbehind
That's all you have to do
pi_81160798
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 23:11 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:

[..]

Erik Bouwman van voormalig VPZ is nog beschikbaar. Goede coach hoor
Ik hoorde in een interview dat Floor van Leeuwen ook nog een optie is. Als hij het wordt, heeft hij in ieder geval een hele week van z'n pensioen kunnen genieten.
You can see my personality being reflected in this post: 1 part Intelligence and 3 parts Awesomeness.
  FOK!fotograaf vrijdag 7 mei 2010 @ 23:25:53 #42
73911 ultra_ivo
pi_81161134
Floor van Leeuwen heeft Marianne Timmer dacht ik vaker gecoacht.
  zaterdag 8 mei 2010 @ 19:47:41 #43
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_81187494
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 12:08 schreef Pino112 het volgende:
http://www.telegraaf.nl/t(...)__.html?sn=schaatsen
[..]

Eindelijk weg
Ik had niet verwacht dat Bart Veldkamp zou stoppen als analyticus ..Vreemd..Blijft Sven ook bij TVM?
  zondag 9 mei 2010 @ 12:50:12 #44
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81208617
quote:
Op zaterdag 8 mei 2010 19:47 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

Ik had niet verwacht dat Bart Veldkamp zou stoppen als analyticus ..Vreemd..Blijft Sven ook bij TVM?
Natuurlijk blijft Sven bij TVM. De dag dat Sven vertrekt bij TVM staat schaatsland daadwerkelijk op zijn kop.
Hoewel de rest al goed onderweg is om schaatsland door elkaar te schudden moet ik zeggen

En Bart zou stom zijn als hij analyticus zijn zou prefereren boven coach zijn.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  zondag 9 mei 2010 @ 12:57:16 #45
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_81208891
quote:
En Bart zou stom zijn als hij analyticus zijn zou prefereren boven coach zijn.
Tuurlijk blijf ik vreemd vinden dat ie stopt als analyticus Dússsssssssss!!
  zondag 9 mei 2010 @ 13:38:18 #46
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81210283
quote:
Op zondag 9 mei 2010 12:57 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

Tuurlijk blijf ik vreemd vinden dat ie stopt als analyticus Dússsssssssss!!
Hij kan toch niet op het ijs staan en analyseren tegelijk?
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  zondag 9 mei 2010 @ 16:43:56 #47
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_81216911
quote:
Op zondag 9 mei 2010 13:38 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:

[..]

Hij kan toch niet op het ijs staan en analyseren tegelijk?
Beter lezen ja..Een van de twee moet ie gaan doen en niet allebei.
  zondag 9 mei 2010 @ 16:55:08 #48
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_81217367
Heel veel veranderingen dus eigenlijk.
Wel interessant om Veldkamp aan het werk te zien bij TVM.
Géén kloon van tvlxd!
  zondag 9 mei 2010 @ 18:32:51 #49
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81220923
quote:
Op zondag 9 mei 2010 16:43 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

Beter lezen ja..Een van de twee moet ie gaan doen en niet allebei.
Lees anders eerst even je eigen niet lopende zinnen in niet fatsoenlijk Nederlands even na
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_81221037
quote:
Op zondag 9 mei 2010 16:43 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

Beter lezen ja..Een van de twee moet ie gaan doen en niet allebei.
En waarom is het dan vreemd dat hij kiest voor een coachschap bij een topteam?

"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 9 mei 2010 @ 21:19:50 #51
302491 monique_fietst
Weer of geen weer, morgen weer
pi_81227963
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 12:24 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:
Mwah als je echt zo lyrisch bent over Orie als iedereen altijd deed voorkomen dan blijf je net als Tuitert gewoon omdat sportief succes voorop staat.
Schijnbaar was alles binnen Control niet zo onder control als men altijd riep.
Volgens de Telegraaf was er ook sprake van dat de schaatsers een nog-nieuw-op-te-stellen cao voor schaatsers zouden moeten tekenen... Zou ook best de druppel geweest kunnen zijn. Jee, ik ga ook niets tekenen als ik nog niet weet wat er in komt te staan.....
"Hoe je denkt als je verliest, bepaalt hoe lang het duurt voordat je wint....."
  zondag 9 mei 2010 @ 21:27:04 #52
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_81228303
quote:
Op zondag 9 mei 2010 21:19 schreef monique_fietst het volgende:

[..]

Volgens de Telegraaf was er ook sprake van dat de schaatsers een nog-nieuw-op-te-stellen cao voor schaatsers zouden moeten tekenen... Zou ook best de druppel geweest kunnen zijn. Jee, ik ga ook niets tekenen als ik nog niet weet wat er in komt te staan.....
Ja, en vooral de streng opgelegde deadline was funest.

Aan de andere kant: het trainingskamp was al begonnen, dus niet zo vreemd dat de ploeg duidelijkheid wilde. Ik vond het sowieso al een beetje raar dat de transferperiode zo laat op gang kwam.
Géén kloon van tvlxd!
  zondag 9 mei 2010 @ 22:51:23 #53
302491 monique_fietst
Weer of geen weer, morgen weer
pi_81232844
quote:
Op zondag 9 mei 2010 21:27 schreef Montov het volgende:

[..]

Ja, en vooral de streng opgelegde deadline was funest.

Aan de andere kant: het trainingskamp was al begonnen, dus niet zo vreemd dat de ploeg duidelijkheid wilde. Ik vond het sowieso al een beetje raar dat de transferperiode zo laat op gang kwam.
Valt niet echt veel te transfer-ren, met zo weinig sponsors.... Ben benieuwd waar dit gaat uitkomen in oktober.... Als er niet meer geldschieters komen, hebben we volgend seizoen gewoon weer een kernploeg....
"Hoe je denkt als je verliest, bepaalt hoe lang het duurt voordat je wint....."
pi_81246527
quote:
Het 'team-Timmer' van Marianne Timmer, Annette Gerritsen en Margot Boer heeft Floor van Leeuwen als interim-trainer aangesteld.

De drie sprintsters werden het met de leiding van de Control-ploeg niet eens over contractverlenging, waarop het trio besloot een eigen ploeg op te starten. Naar een sponsor wordt nog gezocht.

De 73-jarige Van Leeuwen was assistent van Jac Orie bij Control, waar hij na afloop van het vorig seizoen met pensioen ging.

Hofmeier legt Contin vast
Alexis Contin heeft een contract voor twee jaar bij Hofmeier getekend.

De 23-jarige Franse stayer/allrounder reed eerder voor de DSB-ploeg en de marathonploeg Adformatie.
Goeie keus, ook niet geheel onverwacht natuurlijk. Nu hebben ze iig een trainer
  maandag 10 mei 2010 @ 13:30:39 #55
302491 monique_fietst
Weer of geen weer, morgen weer
pi_81250412
Das alvast een begin dan.... ben benieuwd.... Maarreh, dat van Contin naar Hofmeier.... Dat is leuk... die jongen is echt een talent.... ben heel nieuwsgierig wat die gaat doen dit jaar... Ik hou hem al langer in de gaten.... . Volgens mij de eerste langebaanploeg die een buitenlandse rijder contracteert?
"Hoe je denkt als je verliest, bepaalt hoe lang het duurt voordat je wint....."
pi_81250903
quote:
Op maandag 10 mei 2010 13:30 schreef monique_fietst het volgende:
Das alvast een begin dan.... ben benieuwd.... Maarreh, dat van Contin naar Hofmeier.... Dat is leuk... die jongen is echt een talent.... ben heel nieuwsgierig wat die gaat doen dit jaar... Ik hou hem al langer in de gaten.... . Volgens mij de eerste langebaanploeg die een buitenlandse rijder contracteert?
Nee Contin reed eerder bij DSB.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  maandag 10 mei 2010 @ 13:57:16 #57
302491 monique_fietst
Weer of geen weer, morgen weer
pi_81251373
quote:
Op maandag 10 mei 2010 13:44 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:

[..]

Nee Contin reed eerder bij DSB.
Ook lange-baan? Dacht alleen marathons, maar ik kan er naast zitten, hoor...
"Hoe je denkt als je verliest, bepaalt hoe lang het duurt voordat je wint....."
pi_81251463
quote:
Op maandag 10 mei 2010 13:57 schreef monique_fietst het volgende:

[..]

Ook lange-baan? Dacht alleen marathons, maar ik kan er naast zitten, hoor...
quote van wikipedia
quote:
Begin 2008 verliet hij het DSB-schaatsteam[1], hij kon naar eigen zeggen de motivatie niet meer opbrengen om zich volledig te richten op het langebaanschaatsen en richtte zich meer op het marathonschaatsen.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  maandag 10 mei 2010 @ 14:08:14 #59
302491 monique_fietst
Weer of geen weer, morgen weer
pi_81251752
Ach, ja, ik zie t ..... als jong guppie... Ja, zo lang hou ik em nou ook weer niet in de gaten.... grinnik
Thnx... Weer wat geleerd......
"Hoe je denkt als je verliest, bepaalt hoe lang het duurt voordat je wint....."
  FOK!fotograaf maandag 10 mei 2010 @ 15:01:39 #60
73911 ultra_ivo
pi_81253647
Hofmeier is een hele leuke ploeg aan het maken zo.
  maandag 10 mei 2010 @ 15:10:22 #61
302491 monique_fietst
Weer of geen weer, morgen weer
pi_81254041
quote:
Op maandag 10 mei 2010 15:01 schreef ultra_ivo het volgende:
Hofmeier is een hele leuke ploeg aan het maken zo.
Zeker weten! Misschien eindelijk wat tegengas voor TVM. Zou mooi zijn voor de sport...
"Hoe je denkt als je verliest, bepaalt hoe lang het duurt voordat je wint....."
pi_81393828
quote:
Van Riessen: Dit is bizar
LEIDEN - Door het vertrek van Marianne Timmer, Annette Gerritsen en Margot Boer bij de Control-schaatsploeg is Laurine van Riessen nu de enige vrouw in de formatie van coach Jac Orie. Toch raakt de Leidse rijdster niet in paniek. Ze verwacht dat er op korte termijn een goede oplossing komt.

„Maar het is toch wel bizar”, reageerde Van Riessen. „Na zo'n jaar met zulke mooie prestaties, verwacht je niet dat die drie dames weggaan. Ik vind het dan ook onbegrijpelijk. Natuurlijk is de situatie niet ideaal. Maar als het qua sponsoring even tegenzit, is dat voor mij geen reden om weg te gaan. We hebben een goed team en goede begeleiding. Dat is voor mij het belangrijkste.”
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_81394056
Nou, als ik moest kiezen tussen wel of niet financieel onafhankelijk zou voor mij de keuze ook snel gemaakt zijn. Gechargeerd natuurlijk, maar de keuze is wel te begrijpen.
  donderdag 13 mei 2010 @ 20:54:20 #64
138903 Lookbehind
That's all you have to do
pi_81394372
quote:
Op donderdag 13 mei 2010 20:47 schreef wimderon het volgende:
Nou, als ik moest kiezen tussen wel of niet financieel onafhankelijk zou voor mij de keuze ook snel gemaakt zijn. Gechargeerd natuurlijk, maar de keuze is wel te begrijpen.
Maar ze gaven alle drie aan dat geld niet de reden was, maar juist de nog niet opgestelde cao die ze toch moesten ondertekenen.

Wat ik echter ook een interessant bericht vind, is dat Control geinteresseerd is in Diane Valkenburg om zo de focus bij de vrouwen ook op de wat langere afstanden te kunnen leggen (Bron). Vorig jaar had Jac Orie al aangegeven dat Laurine van Riessen de 3000m ook goed aan zou moeten kunnen, dus ik ben heel benieuwd naar het komende seizoen.

Ik had eigenlijk nog wel verwacht dat Thijsje Oenema richting Control zou gaan, nu VPZ gestopt is en ze aan het einde van het vorige seizoen goede uitslagen had laten zien, maar daar is nog niets over bekend geloof ik.
You can see my personality being reflected in this post: 1 part Intelligence and 3 parts Awesomeness.
pi_81396052
Ik vind meer dat Bruintjes het verdiend om naar Control te gaan. Dat meisje doet het al een paar jaar goed, al was ze elke keer het slachtoffer van de regels tijdens skate offs en AKT2 e.d. Maar ze verdient beter dan Hofmeier die haar op straat gezet heeft.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_81406257
quote:
Op donderdag 13 mei 2010 20:54 schreef Lookbehind het volgende:

[..]

Maar ze gaven alle drie aan dat geld niet de reden was, maar juist de nog niet opgestelde cao die ze toch moesten ondertekenen.

Wat ik echter ook een interessant bericht vind, is dat Control geinteresseerd is in Diane Valkenburg om zo de focus bij de vrouwen ook op de wat langere afstanden te kunnen leggen (Bron). Vorig jaar had Jac Orie al aangegeven dat Laurine van Riessen de 3000m ook goed aan zou moeten kunnen, dus ik ben heel benieuwd naar het komende seizoen.

Ik had eigenlijk nog wel verwacht dat Thijsje Oenema richting Control zou gaan, nu VPZ gestopt is en ze aan het einde van het vorige seizoen goede uitslagen had laten zien, maar daar is nog niets over bekend geloof ik.
Natuurlijk geven ze niet direct aan dat ze voor het geld kiezen, dan beschadig je zowel jezelf als je ex-ploeg. Van Riessen geeft in het nieuwsbericht hierboven wel heel duidelijk aan waar het op stukliep.
pi_82225545
quote:
Bruintjes naar andere schaatsploeg 29-05-2010 (RTV DRENTE)
SCHAATSEN - Schaatster Natasja Bruintjes uit Meppel heeft een nieuwe ploeg voor volgend seizoen. De naam van de sponsor mag nog niet bekend worden, maar Bruintjes gaat samen vijf andere vrouwen een ploeg vormen.

Het gaat om Linda de Vries uit Smilde, Irene Schouten, Sophie Nijman, Ingeborg Kroon en Thijsje Oenema. De ploeg is gelieerd aan de mannensprintploeg van APPM waar oud schaatsers Gerard van Velde en Jan Ikema de trainingen verzorgen. Voor de training bij de dames worden Erwin ten Hove en Johan de Wit verantwoordelijk.

Het afgelopen seizoen kreeg Bruintjes te horen dat er voor haar als sprinter geen plaats meer is in de ploeg van Hofmeijer. Die ploeg wil zich concentreren op allrounders
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 8 juli 2010 @ 20:55:38 #68
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_83821046
quote:
Op donderdag 13 mei 2010 20:54 schreef Lookbehind het volgende:

[..]

Maar ze gaven alle drie aan dat geld niet de reden was, maar juist de nog niet opgestelde cao die ze toch moesten ondertekenen.

Wat ik echter ook een interessant bericht vind, is dat Control geinteresseerd is in Diane Valkenburg om zo de focus bij de vrouwen ook op de wat langere afstanden te kunnen leggen (Bron). Vorig jaar had Jac Orie al aangegeven dat Laurine van Riessen de 3000m ook goed aan zou moeten kunnen, dus ik ben heel benieuwd naar het komende seizoen.

Ik had eigenlijk nog wel verwacht dat Thijsje Oenema richting Control zou gaan, nu VPZ gestopt is en ze aan het einde van het vorige seizoen goede uitslagen had laten zien, maar daar is nog niets over bekend geloof ik.


Oenema was samen met Sanne van der Star en Sophie Nijman bezig een eigen ploeg op te zetten maar blijkbaar is er iets gebeurt bijd e dames

van de site van Sanne:
quote:
Na veel en lange onzekerheid is er eindelijk zekerheid. Ik ga volgend jaar schaatsen bij het gewest Friesland. Lang ben ik, samen met mijn oude teamgenootjes Sophie Nijman en Thijsje Oenema, bezig geweest met het opzetten van een eigen schaatsteam. Dit is uiteindelijk gelukt, maar om oneerlijke redenen en door bizarre omstandigheden ben ik niet meer welkom in dat team.
hele stuk: http://www.sannevanderstar.nl/dagboek/1850/

Iemand enig idee wat er is voorgevallen?
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  donderdag 8 juli 2010 @ 21:14:16 #69
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_83821693
Klinkt mysterieus.

Overigens is ook in een onderzoek naar voren gekomen dat er inderdaad sprake was van omkoping door het team Gretha Smit. Smit zou briefjes overhandigd hebben, Krook is betrokken, De Vegt liet het gebeuren en waarschijnlijk zijn er nog wat sponsors bij betrokken. Alleen de betrokkenheid van Smit kon echt aangetoond worden, de rest hield zijn mond.
Géén kloon van tvlxd!
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 15 juli 2010 @ 00:25:11 #70
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_84074312
http://www.sannevanderstar.nl/dagboek/

En Sanne van der Star stopt met schaatsen
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_84596253
Ik wil het komende seizoen graag nieuwe schaatsen kopen. Iemand nog een site met super aanbiedingen? Aangezien het zomer is....
Love is in the air!
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 30 augustus 2010 @ 22:19:30 #72
862 Arcee
Look closer
pi_85890361
Peter Muller wordt de nieuwe trainer van Shani Davis, volgens Erben Wennemars.
pi_85891007
Zou dat werken?
pi_85893096
quote:
Op maandag 30 augustus 2010 22:19 schreef Arcee het volgende:
Peter Muller wordt de nieuwe trainer van Shani Davis, volgens Erben Wennemars.
En schijnbaar gaat hij zich weer meer richten op het allrounden.
  dinsdag 31 augustus 2010 @ 18:32:11 #75
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_85919894
Davis _O_
Mueller. :')
Géén kloon van tvlxd!
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 2 september 2010 @ 18:01:43 #76
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_85992133
Sanne van der Star verkoopt ook maar meteen alle schaatsspullen http://www.sannevanderstar.nl/dagboek/
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  donderdag 2 september 2010 @ 18:33:16 #77
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_85993060
quote:
Op donderdag 15 juli 2010 00:25 schreef rubbereend het volgende:
http://www.sannevanderstar.nl/dagboek/

En Sanne van der Star stopt met schaatsen
Is zij de vriendin van Ireen Wúst? :?
pi_85993105
quote:
Op donderdag 2 september 2010 18:33 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

Is zij de vriendin van Ireen Wúst? :?
nee, dat is sanne kerkhofs zoiets
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 2 september 2010 @ 18:36:14 #79
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_85993167
quote:
Op donderdag 2 september 2010 18:34 schreef franklop het volgende:


nee, dat is sanne kerkhofs zoiets
Oké, dankjevoor het antwoord..ik dacht dat zij het was.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 2 september 2010 @ 22:02:53 #80
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_86001750
quote:
Op donderdag 2 september 2010 18:36 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

Oké, dankjevoor het antwoord..ik dacht dat zij het was.
Nee Sanne heeft met Huub
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  FOK!-Schrikkelbaas zondag 5 september 2010 @ 16:07:49 #81
862 Arcee
Look closer
pi_86091598
quote:
Op maandag 30 augustus 2010 23:10 schreef wimderon het volgende:
En schijnbaar gaat hij zich weer meer richten op het allrounden.
Cool. ^O^

En best logisch in een na-Olympisch jaar.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 22 september 2010 @ 09:44:13 #82
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_86701887
quote:
Ria Visser is vertrokken bij de NOS, meldt Evert Santegoeds op Radio 538. De oud-schaatsster was de afgelopen jaren te zien als analyticus voor het schaatsen bij de NOS, daarvoor verzorgde ze ook al commentaar voor de omroep bij belangrijke schaatswedstrijden. Maar afgelopen jaar zouden er enkele incidenten zijn voorgevallen waardoor een verdere samenwerking onmogelijk is geworden. Voor de oplettende kijker zal dat niet helemaal als een verrassing komen.

Ria Visser was dit jaar namelijk mee naar de Olympische Winterspelen met de NOS en verzorgde onder leiding van Mart Smeets met Bart Veldkamp analyses over verschillende afstanden. In de studio leek de temperatuur niet zelden tot onder het nulpunt gedaald (terwijl ze in Vancouver juist vrieskou konden gebruiken!), wat leidde tot veel gekibbel en onmin op televisie. In de media-uitzending van De Wereld Draait Door werd hier zelfs minutenlang over gesproken (video).

De breuk tussen Visser en NOS lijkt dus niet in goede harmonie tot stand gekomen. Later vandaag ongetwijfeld meer in RTL Boulevard of SBS Shownieuws.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  woensdag 22 september 2010 @ 10:34:45 #83
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_86703257
Ik ben benieuwd wat de oorzaak van Ria's vertrek is bij de NOS!
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 woensdag 22 september 2010 @ 10:36:15 #84
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_86703294
Denk dat Smeets hier achter zit.....
Ja, onderbuikgevoel. :6
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_86703304
Mooi, tijd voor wat vers bloed. Als commentator was het een drama, als analist was ze ok, maar ook niet meer dan dat.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_86703426
Ik hoop op een oud-schaatser als commentator. Liever geen Wennemars, want daar wordt je erg onrustig van. Graag Verheijen, die is deskundig als commentator, maar die zal wel teveel maatschappelijk carriereperspectief hebben voor een baantje als commentator. Wie weet wil Uytdehaage wel of Romme?
pi_86703542
Romme staat voor Italie al op het ijs als coach dus dat lijkt me niet.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_86707770
Mart Smeets :"In alle drukte heb ik rust."
pi_86708033
quote:
Op woensdag 22 september 2010 10:36 schreef Netsplitter het volgende:
Denk dat Smeets hier achter zit.....
Ja, onderbuikgevoel. :6
Als het zo is, maar ik geloof dat niet, is het eerder de reportage van Bert Malderink over Smits. Zelfs Dione de Graaf viel van verbazing van haar stoel over de reactie van Visser op die reportage.En voor Bart hoeft ze niet bang te zijn die staat op het ijs.
Mart Smeets :"In alle drukte heb ik rust."
  woensdag 22 september 2010 @ 14:00:54 #90
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_86709679
Jammer. Ik vond Ria wel leuk. Met name in combinatie met Bart. Maar goed die zou komend jaar natuurlijk toch al niet aanschuiven nu hij bij TVM zit.

Ritsma, Uytdehaage, Groenewold als opties voor vervanging ?
Be sure to wear some flowers in your hair
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 woensdag 22 september 2010 @ 14:02:36 #91
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_86709736
quote:
Op woensdag 22 september 2010 13:09 schreef maril het volgende:

[..]

Als het zo is, maar ik geloof dat niet, is het eerder de reportage van Bert Malderink over Smits. Zelfs Dione de Graaf viel van verbazing van haar stoel over de reactie van Visser op die reportage.En voor Bart hoeft ze niet bang te zijn die staat op het ijs.
Zou goed kunnen, heb die reportage + reacties niet gezien. :)
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_86716386
quote:
Op woensdag 22 september 2010 14:00 schreef MiLalaa het volgende:
Jammer. Ik vond Ria wel leuk. Met name in combinatie met Bart. Maar goed die zou komend jaar natuurlijk toch al niet aanschuiven nu hij bij TVM zit.

Ritsma, Uytdehaage, Groenewold als opties voor vervanging ?
Zal wel Erben worden :X :N
Mart Smeets :"In alle drukte heb ik rust."
pi_86716429
quote:
Op woensdag 22 september 2010 14:00 schreef MiLalaa het volgende:
Jammer. Ik vond Ria wel leuk. Met name in combinatie met Bart. Maar goed die zou komend jaar natuurlijk toch al niet aanschuiven nu hij bij TVM zit.

Ritsma, Uytdehaage, Groenewold als opties voor vervanging ?
Groenewold is actief als trainster van het gewest Drenthe dus weet niet of dat te combineren is.. Ik zat zelf aan Barbara de Loor te denken. En ben groot fan van Erben maar die gaat volgens mij sowieso niet alle wedstrijden doen omdat hij het druk heeft met BNN.
  woensdag 22 september 2010 @ 19:29:11 #94
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_86722776
quote:
Op woensdag 22 september 2010 16:54 schreef Schaatsfan89 het volgende:

Groenewold is actief als trainster van het gewest Drenthe dus weet niet of dat te combineren is.. Ik zat zelf aan Barbara de Loor te denken. En ben groot fan van Erben maar die gaat volgens mij sowieso niet alle wedstrijden doen omdat hij het druk heeft met BNN.
Ja Barbara de Loor zou ik wel heel leuk vinden.
Ritsma en Uytdehaage hebben allebei al eens aan tafel gezeten, en hoewel ik vantevoren m'n bedenkingen had, deden ze het mi boven verwachting leuk.
Erben komt bij dat Paul de Leeuw programma niet echt uit de verf vind ik, en hij is wel leuk voor analyses maar als vaste kracht ben ik em denk ik toch snel beu.

Oh, Anni ! :D ;) Die is nu ook werkloos.
Be sure to wear some flowers in your hair
pi_86723091
quote:
Op woensdag 22 september 2010 19:29 schreef MiLalaa het volgende:

[..]

Ja Barbara de Loor zou ik wel heel leuk vinden.
Ritsma en Uytdehaage hebben allebei al eens aan tafel gezeten, en hoewel ik vantevoren m'n bedenkingen had, deden ze het mi boven verwachting leuk.
Erben komt bij dat Paul de Leeuw programma niet echt uit de verf vind ik, en hij is wel leuk voor analyses maar als vaste kracht ben ik em denk ik toch snel beu.

Oh, Anni ! :D ;) Die is nu ook werkloos.
Dat zou Mart wel heel erg leuk vinden.
Mart Smeets :"In alle drukte heb ik rust."
pi_86724469
Ik stem ook voor Anni :D maar denk niet dat de nos dat doet omdat haar Nederlands toch niet perfect is.
  woensdag 22 september 2010 @ 20:58:03 #97
138903 Lookbehind
That's all you have to do
pi_86726621
quote:
Op woensdag 22 september 2010 20:13 schreef Schaatsfan89 het volgende:
Ik stem ook voor Anni :D maar denk niet dat de nos dat doet omdat haar Nederlands toch niet perfect is.
Dat van Erben wel? :D
You can see my personality being reflected in this post: 1 part Intelligence and 3 parts Awesomeness.
pi_86733626
die reactie van Dione op Ria _O- _O_ , en Ria was ineens geen journalist . http://www.medianed.com/2(...)a-visser-bij-de-nos/
Mart Smeets :"In alle drukte heb ik rust."
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 23 september 2010 @ 22:27:45 #99
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_86770073
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geeeeeeeeen Anni :r
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_86771196
quote:
Op donderdag 23 september 2010 22:27 schreef rubbereend het volgende:
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geeeeeeeeen Anni :r
Ik wil wel naast #demart zitten hoor.
Mart Smeets :"In alle drukte heb ik rust."
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 23 september 2010 @ 22:58:11 #101
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_86771568
quote:
Op woensdag 22 september 2010 20:13 schreef Schaatsfan89 het volgende:
Ik stem ook voor Anni :D maar denk niet dat de nos dat doet omdat haar Nederlands toch niet perfect is.
en omdat alles dan zo mooi is :r en och verliezen is niet erg :r :r :r :{w bah

quote:
Op donderdag 23 september 2010 22:49 schreef maril het volgende:

[..]

Ik wil wel naast #demart zitten hoor.
ik ben voor!
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  donderdag 23 september 2010 @ 23:01:16 #102
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_86771689
quote:
Op donderdag 23 september 2010 22:49 schreef maril het volgende:


Ik wil wel naast #demart zitten hoor.
Ik zeg doen Maril 8-)
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 23 september 2010 @ 23:09:23 #103
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_86772005
Marianne Timmer en haar harem trouwens aan de Liga komend seizoen
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_86772457
En Jan Bos naar Team Romme/Italia
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 23 september 2010 @ 23:26:04 #105
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_86772600
De selectienormen zijn weer helder dit jaar :D van twitter van Ireen:


Druk aan het vergaderen met de TVM ploeg over die nieuwe selectienormen voor komend seizoen!
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_86772764
Er is een Holland Cup bijgekomen die voor een stukje selectie zorgt.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 23 september 2010 @ 23:35:06 #107
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_86772947
Kramer gaat er waarschijnlijk weinig van rijden :P
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_86773850
quote:
Op donderdag 23 september 2010 22:58 schreef rubbereend het volgende:

ik ben voor!
*zich angstig terugtrekt HELP* :X
Mart Smeets :"In alle drukte heb ik rust."
  FOK!fotograaf vrijdag 24 september 2010 @ 00:04:53 #109
73911 ultra_ivo
pi_86774045
quote:
Op donderdag 23 september 2010 23:35 schreef rubbereend het volgende:
Kramer gaat er waarschijnlijk weinig van rijden :P
Dat is ook niet voor hem bedoeld. Eerder voor de internationale rijders die toevallig in het land zijn en de landelijke (sub)top.
pi_86778995
quote:
Op woensdag 22 september 2010 23:18 schreef maril het volgende:
die reactie van Dione op Ria _O- _O_ , en Ria was ineens geen journalist . http://www.medianed.com/2(...)a-visser-bij-de-nos/
Kleinsman heeft dat omkoopschandaal ook op haar geweten als je Ria's woorden zo aanhoort :( Had dat stukje nooit gezien eigenlijk.
pi_86779418
Ik kreeg op dat moment het idee dat Ria zelf een rol in die zaak gespeeld heeft.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_86780017
quote:
Op woensdag 22 september 2010 10:45 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:
Romme staat voor Italie al op het ijs als coach dus dat lijkt me niet.
Ai dat is waar ook. Helemaal vergeten. Was hier ook al bekend dat hij ook de trainer van Jan Bos is geworden?
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 vrijdag 24 september 2010 @ 10:09:02 #113
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_86780133
quote:
Op donderdag 23 september 2010 22:58 schreef rubbereend het volgende:

[..]



en omdat alles dan zo mooi is :r en och verliezen is niet erg :r :r :r :{w bah
[..]



ik ben voor!
Niks mis met Annie. :{w
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_86781980
Ik denk dat Bart Veldkamp lastig te vervangen is, Uytdehaage is te intelligent en Romme te simpel om het maar zo te zeggen :P Zolang Henk Gemser maar niet terug komt :{w
pi_86792175
quote:
Op vrijdag 24 september 2010 09:24 schreef Ericr het volgende:

[..]

Kleinsman heeft dat omkoopschandaal ook op haar geweten als je Ria's woorden zo aanhoort :( Had dat stukje nooit gezien eigenlijk.
Ja, geef dat kleintje maar weer de schuld. >:)
Mart Smeets :"In alle drukte heb ik rust."
  woensdag 6 oktober 2010 @ 01:58:56 #116
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_87234386
De kaartverkoop in Thialf voor de wereldbeker is weer gestart vandaag *O* (of eigenlijk gisteren). Gaat daar iemand heen?
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
pi_87413637
quote:
Op woensdag 6 oktober 2010 01:58 schreef 08gnoT. het volgende:
De kaartverkoop in Thialf voor de wereldbeker is weer gestart vandaag *O* (of eigenlijk gisteren). Gaat daar iemand heen?
Ik. :Y
  maandag 11 oktober 2010 @ 12:13:58 #118
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog maandag 11 oktober 2010 @ 13:25:21 #119
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_87415828
quote:
Op maandag 11 oktober 2010 12:13 schreef Haaibaaike het volgende:
Is het schaatsseizoen begonnen?
JA en de eerste diskwalificaties met de nieuwe lijn regels zijn er ook al :{
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  FOK!fotograaf maandag 11 oktober 2010 @ 13:28:31 #120
73911 ultra_ivo
pi_87415937
Ik begin steeds minder zin te krijgen in het wedstrijdrijden met al die flutregels, het gaad compleet niet meer over schaatsen.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog maandag 11 oktober 2010 @ 13:31:32 #121
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_87416047
Even voor de volledigheid:

quote:
Schaatsers meteen gediskwalificeerd bij eerste wedstrijd

HEERENVEEN - Schaatsers Jan Blokhuijsen en Wouter Olde Heuvel hebben bij hun eerste wedstrijd van het seizoen meteen hinder ondervonden van de nieuwe regels. De twee rijders van TVM werden in de Thialf-hal in Heerenveen gediskwalificeerd omdat ze op de rechte stukken met de volledige schaats over de middenlijn reden. Dat is vanaf dit seizoen niet meer toegestaan.
De Internationale Schaatsunie ISU heeft haar regels afgelopen zomer aangescherpt. Wie voortaan met de 'volle schaats' de lijn overschrijdt, wordt gediskwalificeerd. Het overkwam Blokhuijsen op de 3 kilometer en Olde Heuvel beging de overtreding op de 500 meter. Olde Heuvel won overigens de 3 kilometer in 3.46,79. Simon Kuipers was met 35,96 de snelste op de 500 meter.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  maandag 11 oktober 2010 @ 13:42:41 #122
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_87416441
quote:
Op maandag 11 oktober 2010 13:25 schreef rubbereend het volgende:




JA en de eerste diskwalificaties met de nieuwe lijn regels zijn er ook al :{
Heb ik weer gemist op tv..Dat van de nieuwe regels las ik op twitter van Erben Wennemars.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog maandag 11 oktober 2010 @ 13:43:45 #123
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_87416477
quote:
Op maandag 11 oktober 2010 13:42 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

Heb ik weer gemist op tv..Dat van de nieuwe regels las ik op twitter van Erben Wennemars.
Ik heb geen idee of deze wedstrijdjes al op TV zijn uitgezonden. Wüst trouwens ook weer voorzichtig aan het opbouwen.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  maandag 11 oktober 2010 @ 13:46:24 #124
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_87416554
quote:
Op maandag 11 oktober 2010 13:43 schreef rubbereend het volgende:




Ik heb geen idee of deze wedstrijdjes al op TV zijn uitgezonden. Wüst trouwens ook weer voorzichtig aan het opbouwen.
ik denk toch van niet.. Anders hadden ze om 19.00u wel laten zien.
pi_87418169
Al deze trainingswedstrijdjes zijn niet op tv te zien. Pas vanaf het NK afstanden, eerste weekend van november, moet je voor de buis gaan zitten.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_87621196
http://www.knsb.nl/topspo(...)tvang-e-250-korting/

Korting bij de KNSB als je dit schaatsboek voor 1 november besteld.
Geen mobiele telefoon en nog nooit ge-sms't.
Heerlijk tegen de stroom in
  zondag 17 oktober 2010 @ 02:29:50 #127
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_87623560
quote:
Op maandag 11 oktober 2010 13:31 schreef rubbereend het volgende:
Even voor de volledigheid:
[..]


:r Baggerregels -O-
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
  FOK!fotograaf zondag 17 oktober 2010 @ 19:24:04 #128
73911 ultra_ivo
pi_87641724
quote:
Op zondag 17 oktober 2010 02:29 schreef 08gnoT. het volgende:

[..]

:r Baggerregels -O-
Niet alleen de bibberregel. Er zijn nog heel wat andere kommaneukerige regeltjes bij gekomen. Over aantallen coaches, dat je niet meer vanaf de binnenbaan mag coachen (wat moet je dan doen als je zelf aan het inrijden bent en een clubgenoot moet rijden?), dat je niet meer met muziek mag warmrijden (doe ik altijd, werkt fantastisch). etc. Van dit soort kommaneuken krijg ik steeds minder zin om door te gaan met wedstrijdrijden. -O-
  Moderator / Redactie Sport / Weblog zondag 17 oktober 2010 @ 21:03:00 #129
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_87646368
Ik maar ff een topic voor die klote regel gemaakt: De dokter Bibberregel
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_87650849
Ik kijk wel uit naar het nieuwe seizoen. Na-olympische seizoenen zijn altijd de leukste, met frisse nieuwe talenten die doorstromen, niet oneindig selecteren voor de Spelen en gewoon leukse wedstrijden zonder die heida van de spelen waarin alles wordt overgeanalyseerd. Im heb d'r zin an!
  Moderator / Redactie Sport woensdag 20 oktober 2010 @ 16:56:56 #131
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_87758997
quote:
Sven Kramer doet niet mee aan de NK afstanden, die van 5 t/m 7 november in Heerenveen worden gehouden.

De Friese schaatser heeft nog geen verklaring gegeven voor zijn afwezigheid, maar had eerder al laten weten het dit jaar iets rustiger aan te willen doen.

Kramer won in het verleden tien keer goud, twee keer zilver en tweemaal brons op de NK afstanden.
Geen verrassing.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport / Weblog woensdag 20 oktober 2010 @ 17:01:27 #132
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_87759196
Neuh hij had al gezegd dat hij daar waarschijnlijk niet aan mee zou doen.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  woensdag 20 oktober 2010 @ 17:25:02 #133
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_87760066
Jammer. De lange afstanden worden dan toch minder leuk.
Géén kloon van tvlxd!
pi_87760206
Dan gaan we Kramer weinig in actie zien in het eerste deel van het seizoen want hij plaatst zich ook niet voor de worldcup dan. Maar betekent wel dat anderen de kans krijgen om wat internationale ervaring op te doen.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  Moderator / Redactie Sport / Weblog woensdag 20 oktober 2010 @ 17:30:08 #135
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_87760234
Ik kan me voorstellen, dat als Kramer dat zou willen dat hij op basis van prestaties in vorig seizoen gewoon de 5km zou mogen rijden.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_87760276
Ook voor Kramer gelden gewoon de regels. Hij moet vormbehoud tonen.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_87941139
KPN vervangt Aegon als sponsor van de KNSB, dat levert het volgende nationale schaatspak op:

http://twitpic.com/30rfz9

Tsja. Even wennen.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  maandag 25 oktober 2010 @ 16:25:20 #138
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_87941172
Wtf, waarom groene mouwen? :{ De rest is wel OK.
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
  Moderator / Redactie Sport / Weblog maandag 25 oktober 2010 @ 16:25:55 #139
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_87941200
quote:
1s.gif Op maandag 25 oktober 2010 16:25 schreef 08gnoT. het volgende:
Wtf, waarom groene mouwen? :{ De rest is wel OK.
ja de KPN kleur
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  maandag 25 oktober 2010 @ 16:28:15 #140
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_87941310
quote:
1.gif Op woensdag 20 oktober 2010 16:56 schreef borisz het volgende:

[..]

Geen verrassing.
Dat verklaart misschien de stortvloed aan tickets op marktplaats vorige week :')

Ik ga liever naar een internationale wedstrijd, en ook dan maakt het me niet echt uit of Kramer wel of niet meedoet. Genoeg andere talenten :)
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 26 oktober 2010 @ 11:15:44 #141
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_87970958
quote:
Op maandag 25 oktober 2010 16:25 schreef 08gnoT. het volgende:
Wtf, waarom groene mouwen? :{ De rest is wel OK.
Tijden op de 500m staan al vast. Iedereen rijdt 1:00:00. ;)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport woensdag 27 oktober 2010 @ 10:00:04 #142
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_88013744
quote:
Erben Wennemars en Anni Friesinger zijn door de NOS aangetrokken als analytici bij de sprintafstanden van het schaatsen. Dat meldt Evert Santegoeds op Radio 538. Ze vervangen Ria Visser, die na afgelopen seizoen is vertrokken bij Studio Sport, volgens de officiële lezing omdat ze nu op Aruba woont. NOS Studio Sport komt ook nog met twee deskundigen voor de langere afstanden. Het schaatsseizoen begint volgende maand voor de omroep.

Wennemars is dit tv-seizoen ook te zien als tafelheer in De Wereld Draait Door en als presentator bij BNN. Zijn baantje bij de Madiwodovrijdagshow zegde hij al op, wel werkt Wennemars nog aan een sportprogramma voor de jongerenomroep.

Anni Friesinger is van origine Duitse, maar spreekt redelijk Nederlands. Ook trouwde ze met schaatsheld Ids Postma. Ze draaide jarenlang mee aan de top, maar moest dit jaar haar carrière als schaatsster stoppen door een blessure.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 27 oktober 2010 @ 10:03:11 #143
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_88013817
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 oktober 2010 11:15 schreef borisz het volgende:

[..]

Tijden op de 500m staan al vast. Iedereen rijdt 1:00:00. ;)
Ik snap hem niet? :P
  Moderator / Redactie Sport woensdag 27 oktober 2010 @ 10:16:59 #144
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_88014116
quote:
10s.gif Op woensdag 27 oktober 2010 10:03 schreef Pino112 het volgende:

[..]



Ik snap hem niet? :P
Google eens in het nieuws over KPN :P.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport / Weblog woensdag 27 oktober 2010 @ 11:36:53 #145
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_88016344
quote:
1s.gif Op woensdag 27 oktober 2010 10:00 schreef borisz het volgende:

[..]


:r Friesinger :r
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  woensdag 27 oktober 2010 @ 11:37:21 #146
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_88016359
quote:
1s.gif Op woensdag 27 oktober 2010 10:00 schreef borisz het volgende:


Wow leuk nieuws als het waar is ..Je weet nooit of Santegoeds de waarheid zegt!
  woensdag 27 oktober 2010 @ 11:38:22 #147
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_88016393
quote:
1s.gif Op woensdag 27 oktober 2010 11:36 schreef rubbereend het volgende:




:r Friesinger :r
Anni is een leuke vrouw Eendje *)
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 27 oktober 2010 @ 11:42:58 #148
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_88016548
quote:
1s.gif Op woensdag 27 oktober 2010 10:16 schreef borisz het volgende:

[..]


Google eens in het nieuws over KPN :P.
Ohja :D _O-
  Moderator / Redactie Sport / Weblog woensdag 27 oktober 2010 @ 11:47:42 #149
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_88016740
quote:
10s.gif Op woensdag 27 oktober 2010 11:38 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

Anni is een leuke vrouw Eendje *)
ze is VER-SCHRIK-KE-LIJK :r
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  woensdag 27 oktober 2010 @ 12:26:53 #150
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_88018140
quote:
1s.gif Op woensdag 27 oktober 2010 11:47 schreef rubbereend het volgende:




ze is VER-SCHRIK-KE-LIJK :r
:N
pi_88024514
Zowel Erben als Anni hoor ik niet graag lang achter elkaar praten :N
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  Moderator / Redactie Sport / Weblog woensdag 27 oktober 2010 @ 20:09:48 #152
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_88036795
quote:
9s.gif Op woensdag 27 oktober 2010 12:26 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

:N
:Y
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  Moderator / Redactie Sport / Weblog woensdag 27 oktober 2010 @ 20:10:06 #153
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_88036813
Met Rintje ben ik dan wel weer blij :)
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 woensdag 27 oktober 2010 @ 20:11:35 #154
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_88036880
Anni is een tof wijf. O+
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 27 oktober 2010 @ 20:20:30 #155
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_88037263
Erben begint in november al, Rintje en Annie komen er in januari bij :)
  woensdag 27 oktober 2010 @ 20:42:01 #156
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_88038327
Rintje. _O_
Géén kloon van tvlxd!
  donderdag 28 oktober 2010 @ 07:55:58 #157
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_88055487
Hé, had ik toch nog gelijk met Anni, ook al bedoelde ik het eigenlijk niet serieus.

Rintje vind ik het meest geschikt. Als schaatser was ik em de laatste jaren wel beu, maar als analist en hoe hij praat lijkt het me een prima keuze.
Be sure to wear some flowers in your hair
  donderdag 28 oktober 2010 @ 10:27:20 #158
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
  donderdag 28 oktober 2010 @ 10:28:38 #159
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_88057789
quote:
14s.gif Op woensdag 27 oktober 2010 20:20 schreef Pino112 het volgende:
Erben begint in november al, Rintje en Annie komen er in januari bij :)
7 november en Anni en Rintje in het weekend van 6 en 7 januari.
pi_88059486
quote:
AMSTERDAM - Sven Kramer heeft de meeste invloed in de Nederlandse schaatswereld. De schaatser van TVM voert NUsports ranglijst aan van machtigste mensen in het schaatsen.
NUsport stelde in de schaatsspecial een ranglijst samen van de 20 machtigste mensen in de Nederlandse schaatssport. Daarbij werd een flink aantal insiders, onder wie voormalig topschaatser Erben Wennemars, geconsulteerd.

Kramer is de regerend Europees en wereldkampioen en won op de Winterspelen van Vancouver goud op de 5 kilometer. Zijn macht kwam duidelijk naar voren na afloop van de desastreus verlopen 10 km waarin hij werd gediskwalificeerd na een foute wissel.

Hij hield zijn coach Gerard Kemkers, die hem tijdens de race een verkeerde aanwijzing gaf, binnenboord, ondanks hevige kritiek van de buitenwacht.


Dr. Bibberregel

Een andere indicator van zijn invloed is de column die Kramer onlangs schreef in De Telegraaf. Daarin liet hij weten dat de KNSB actie moest ondernemen tegen de Dr. Bibberregel die het schaatsers dit seizoen verbiedt om met de schaats de markeringslijn tussen de banen te passeren.

Daags daarna schaarde de schaatsbond zich achter de protesten. Kramer heeft bovendien een dik sponsorcontract met bondssponsor KPN.

In de ranglijst figureren verder de schaatsers Marianne Timmer (Team Liga) en Mark Tuitert (Control). Ook de coaches Jac Orie (Control) en Gerard Kemkers (TVM) nemen een prominente plaats in.
Beetje nietszeggend imo. Dit kan je natuurlijk nooit oblectief meten, maar kramer zoveel macht? Hij kan volgens mij amper invloed uitoefenen op de regels.
pi_88059604
quote:
1s.gif Op donderdag 28 oktober 2010 07:55 schreef MiLalaa het volgende:
Hé, had ik toch nog gelijk met Anni, ook al bedoelde ik het eigenlijk niet serieus.

Rintje vind ik het meest geschikt. Als schaatser was ik em de laatste jaren wel beu, maar als analist en hoe hij praat lijkt het me een prima keuze.
Anni zit er alleen maar bij om Mart te paaien, die moet altijd wat aandacht besteden aan vrouwelijk schoon anders gaat meneer niet eens presenteren.
  donderdag 28 oktober 2010 @ 11:35:15 #162
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_88059688
quote:
Op donderdag 28 oktober 2010 11:32 schreef lodeiro het volgende:

[..]



Anni zit er alleen maar bij om Mart te paaien, die moet altijd wat aandacht besteden aan vrouwelijk schoon anders gaat meneer niet eens presenteren.
Daarom zit ie bij de Avondetappe louter met mannelijke gasten inderdaad.
En Marianne Vos :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 28 oktober 2010 @ 13:28:06 #163
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_88063940
quote:
1s.gif Op donderdag 28 oktober 2010 11:29 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Beetje nietszeggend imo. Dit kan je natuurlijk nooit oblectief meten, maar kramer zoveel macht? Hij kan volgens mij amper invloed uitoefenen op de regels.
Kramer heeft bijvoorbeeld alleen al de macht om te bepalen wie er in de TVM ploeg komen. Weinig schaatsers die de macht hebben om zo'n grote ploeg in te richten.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_88065743
quote:
Op donderdag 28 oktober 2010 13:28 schreef rubbereend het volgende:

[..]



Kramer heeft bijvoorbeeld alleen al de macht om te bepalen wie er in de TVM ploeg komen. Weinig schaatsers die de macht hebben om zo'n grote ploeg in te richten.
Klopt, ik ben het er ook wel mee eens dat kramer veel macht heeft. Maar het lijkt me toch dat de bondscoach of nederlanders die de regels bepalen meer macht hebben. Ze hebben het ook is met voetbal gedaan, dat sloeg echt nergens op.
pi_88069415
Nou Wopke de Vegt heeft nul macht hoor. Reken maar dat Kramer een stevige vinger in de pap heeft wat betreft de ploegenachtervolging en dat is nou net zo ongeveer het enige dat Wopke officieel als bondscoach bepaalt.

En macht moet je wellicht niet zo zeer zien als in regels bepalen maar als in Kramer roept en het onderwerp staat op de agenda. Ook zijn er wel uitzonderingen in aanwijzingsregels geweest die gekscherend de Sven Kramer regel werd genoemd. Als iemand zo uitzonderlijk goed is buig je de regels zo dat je hem altijd kan sturen al valt hij 3x bij wijze van.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_88148694
quote:
Op donderdag 28 oktober 2010 07:55 schreef MiLalaa het volgende:
Hé, had ik toch nog gelijk met Anni, ook al bedoelde ik het eigenlijk niet serieus.

Rintje vind ik het meest geschikt. Als schaatser was ik em de laatste jaren wel beu, maar als analist en hoe hij praat lijkt het me een prima keuze.
Je hebt ze aan het idee gebracht
Mart Smeets :"In alle drukte heb ik rust."
  Moderator / Redactie Sport / Weblog zondag 31 oktober 2010 @ 17:47:22 #167
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_88178935
Kramer houdt er zelfs rekening mee dat hij het hele seizoen mist.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_88178990
Leuk stukje net op de NOS, ook om zo een beetje te weten wie waar schaatst.
  zondag 31 oktober 2010 @ 19:29:51 #169
40566 Ericr
Livewrong
pi_88182260
quote:
11s.gif Op zondag 31 oktober 2010 17:47 schreef rubbereend het volgende:
Kramer houdt er zelfs rekening mee dat hij het hele seizoen mist.
Net nu het WK allround in Calgary zal plaatsvinden. Op zich zou je toch wel verwachten dat een schaatser een WK op een supersnelle baan wel wil schaatsen. Meestal vrij spectaculair zulke WK's en ruimte voor mooie puntenaantallen en PB's op afstanden. Maar misschien boeit hem dat ook niet meer inmiddels.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog zondag 31 oktober 2010 @ 19:32:38 #170
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_88182384
Tis vooral dat hij nu merkt dat zijn lichaam nog protesteert
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  zondag 31 oktober 2010 @ 19:46:16 #171
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_88182967
Hij kan beter dit seizoen skippen...nog zo'n seizoen roofbouw plegen lijkt me niet handig. Bovendien niet vergeten dat de OS in 2014 zijn hoofddoel zijn...een WK allround meer of minder zal 'm aan z'n reet roesten.
pi_88453641
Sverre Lund Pedersen en Bokko doen schaatsers na:


:D

Alleen de eerste weet ik niet...
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_88453917
quote:
1s.gif Op zondag 7 november 2010 22:19 schreef marcodej het volgende:
Sverre Lund Pedersen en Bokko doen schaatsers na:


:D

Alleen de eerste weet ik niet...
Geweldig filmpje zeg :D!

Ik dacht eerst dat het Sablikova was die eerste, maar die kwam daarna nog. Weet 'm ook niet eigenlijk.
sig verwijderd door FA
pi_88455201
Die eerste lijkt me Pechstein.
  zondag 7 november 2010 @ 22:57:06 #175
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_88456210
hahaah, grappig

Pechstein, Hedrick, Grodum, Kramer, Sablikova, Marsicano (?) ofzo?
Be sure to wear some flowers in your hair
pi_88456727
quote:
1s.gif Op zondag 7 november 2010 22:57 schreef MiLalaa het volgende:
hahaah, grappig

Pechstein, Hedrick, Grodum, Kramer, Sablikova, Marsicano (?) ofzo?
Laatste is Roger Schneider lijkt me, van de Schneidershuffle.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  FOK!-Schrikkelbaas zondag 7 november 2010 @ 23:43:24 #177
862 Arcee
Look closer
pi_88458322
quote:
1s.gif Op zondag 7 november 2010 22:19 schreef marcodej het volgende:
Sverre Lund Pedersen en Bokko doen schaatsers na:


:D
Dat doen ze erg goed. :Y

Die laatste is Davis, denk ik.
pi_88459456
quote:
1s.gif Op zondag 7 november 2010 22:19 schreef marcodej het volgende:
Sverre Lund Pedersen en Bokko doen schaatsers na:


:D

Alleen de eerste weet ik niet...
Wat vet :D
  maandag 8 november 2010 @ 08:07:45 #179
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_88462464
quote:
1s.gif Op zondag 7 november 2010 23:05 schreef marcodej het volgende:

Laatste is Roger Schneider lijkt me, van de Schneidershuffle.
ohjaaa, dat was raar. Die had ik al geblockt uit m'n geheugen
Al kan ie idd ook op Davis slaan wat Arcee zegt, nog eens ff kijken. Hmm, de bocht lijkt best op Davis, maar denk verder toch Schneider

Wel knap zeg, zeker dat ze ook gewoon de O-benen van Sablikova zo kunnen imiteren
Be sure to wear some flowers in your hair
pi_88466384
Harvard Bokko wint in Noorwegen wel even alle afstanden op het nationaal kampioenschap daar. De 500 meter in 35,8 zeker niet slecht.

Stefanie Beckert schaatst 7.00 in Erfurt ook netjes
pi_88467080
quote:
1s.gif Op maandag 8 november 2010 11:20 schreef Remzz het volgende:
Harvard Bokko wint in Noorwegen wel even alle afstanden op het nationaal kampioenschap daar. De 500 meter in 35,8 zeker niet slecht.
Mooie prestatie voor Bokko, maar eigenlijk slecht voor het schaatsland Noorwegen dat het mogelijk is dat 1 schaatser alle afstanden wint.
Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven.
pi_88467116
quote:
1s.gif Op maandag 8 november 2010 11:20 schreef Remzz het volgende:
Harvard Bokko wint in Noorwegen wel even alle afstanden op het nationaal kampioenschap daar. De 500 meter in 35,8 zeker niet slecht.

deed ie vorig jaar toch ook al?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_88467158
quote:
1s.gif Op maandag 8 november 2010 11:44 schreef Bruce117 het volgende:

[..]


Mooie prestatie voor Bokko, maar eigenlijk slecht voor het schaatsland Noorwegen dat het mogelijk is dat 1 schaatser alle afstanden wint.
Klopt andere tijden spraken ook niet echt tot de verbeelding.
1.47 op de 1500 en 6.26 op de 5000 meter. Al was er idd een behoorlijk gebrek aan tegenstand.
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 8 november 2010 @ 12:26:32 #184
862 Arcee
Look closer
pi_88468456
quote:
1s.gif Op maandag 8 november 2010 08:07 schreef MiLalaa het volgende:
Al kan ie idd ook op Davis slaan wat Arcee zegt, nog eens ff kijken. Hmm, de bocht lijkt best op Davis, maar denk verder toch Schneider
Ik denk echt dat het Davis is, zeker qua bocht.

Ook het rechte eind doet Schneider anders:


Hoewel... nou ja, qua bocht iig zeker Davis. :P
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 8 november 2010 @ 20:16:05 #185
862 Arcee
Look closer
pi_88486847
Straks Marianne Timmer bij Holland Sport op Nederland 3. :s)
  maandag 8 november 2010 @ 20:30:53 #186
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_88487639
Ik weet niet wat die laatste is, maar het is zeker geen Schneider. Schneider haalt zijn ijzers niet eens van het ijs af...
pi_88498235
Die laatste is een overdreven Davis denk ik.

Eerste rechte stuk dat ie echt schaatst..
pi_88498362
Veldkamp nu bij P&W.
sig verwijderd door FA
pi_88498903
quote:
1s.gif Op maandag 8 november 2010 23:39 schreef Ambrosius het volgende:
Veldkamp nu bij P&W.
Hij verwacht dat Kramer in februari weer een wedstrijd gaat schaatsen.
sig verwijderd door FA
pi_88499065
quote:
1s.gif Op maandag 8 november 2010 23:53 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

Hij verwacht dat Kramer in februari weer een wedstrijd gaat schaatsen.
Als die dat doet kan hij net zo goed het hele jaar overslaan. Wat wil hij dan gaan schaatsen een wereldbeker wedstrijd?
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 11 november 2010 @ 21:51:22 #191
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_88613544
WK afstanden.....
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  donderdag 11 november 2010 @ 22:41:25 #192
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_88615855
quote:
1s.gif Op maandag 8 november 2010 23:53 schreef Ambrosius het volgende:

Hij verwacht dat Kramer in februari weer een wedstrijd gaat schaatsen.
Dat hoop ik ook dat Sven in febr pas kan schaatsen..Waarom doet hij nu niet mee aan wedstrijden?
pi_88616097
quote:
5s.gif Op donderdag 11 november 2010 22:41 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

Dat hoop ik ook dat Sven in febr pas kan schaatsen..Waarom doet hij nu niet mee aan wedstrijden?
Nu even in goed Nederlands want je twee zinnen spreken elkaar tegen.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 11 november 2010 @ 22:48:23 #194
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_88616143
quote:
5s.gif Op donderdag 11 november 2010 22:41 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

.Waarom doet hij nu niet mee aan wedstrijden?
Sven is bij lange nog niet (wedstrijd)fit
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  vrijdag 12 november 2010 @ 11:41:17 #195
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_88628936
quote:
1s.gif Op donderdag 11 november 2010 22:47 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:



Nu even in goed Nederlands want je twee zinnen spreken elkaar tegen.
})
  vrijdag 12 november 2010 @ 11:42:40 #196
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_88629003
quote:
1s.gif Op donderdag 11 november 2010 22:48 schreef rubbereend het volgende:



Sven is bij lange nog niet (wedstrijd)fit
Dankje !
pi_88640828
quote:
13s.gif Op vrijdag 12 november 2010 11:41 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

})
Pm mag je voortaan achterwege laten hoor. Over druk maken gesproken :')
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_88640993
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 november 2010 17:04 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:

[..]



Pm mag je voortaan achterwege laten hoor. Over druk maken gesproken :')
:D
  vrijdag 12 november 2010 @ 17:21:07 #199
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_88641278
Heerenveen zit er niet in dit weekend, maar morgen wordt het zeker weer streamen :Y
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 12 november 2010 @ 17:34:03 #200
862 Arcee
Look closer
  vrijdag 12 november 2010 @ 17:54:54 #201
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_88641986
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 november 2010 17:04 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:



Pm mag je voortaan achterwege laten hoor. Over druk maken gesproken :')
Waarom reageer je dan hier o|O
pi_88643267
quote:
13s.gif Op vrijdag 12 november 2010 17:54 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

Waarom reageer je dan hier o|O
:?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  FOK!-Schrikkelbaas zondag 14 november 2010 @ 16:52:48 #203
862 Arcee
Look closer
pi_88704167
quote:
1s.gif Op zondag 7 november 2010 22:19 schreef marcodej het volgende:
Sverre Lund Pedersen en Bokko doen schaatsers na:


:D

Alleen de eerste weet ik niet...
Hier hebben ze het nu over. :s)

Er komt ook een deel 2. ^O^

Alleen weten we nu nog steeds niet wie die laatste is...
pi_88704290
quote:
1s.gif Op zondag 14 november 2010 16:52 schreef Arcee het volgende:

[..]


Alleen weten we nu nog steeds niet wie die laatste is...
Tore Solli.
  zondag 14 november 2010 @ 16:57:34 #205
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_88704318
Die laatste is toch een hele Noorse ploeg ? "hvilken norsk klubb" vragen ze ook ipv loper. Solli zal wel in die ploeg rijden dan
Be sure to wear some flowers in your hair
  Redactie Frontpage / Sport zondag 14 november 2010 @ 16:57:49 #206
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_88704326
Of die Zwitser Tobias Schneider. Die deed het een keer zo in wereldbekerverband

Op de vorige pagina in twijfel getrokken, maar ik denk dat het hem toch is.
Altijd onderweg naar het avontuur
  FOK!-Schrikkelbaas zondag 14 november 2010 @ 16:57:56 #207
862 Arcee
Look closer
pi_88704329
quote:
1s.gif Op zondag 14 november 2010 16:56 schreef wimderon het volgende:
Tore Solli.
Dáchten ze, toch? Ik heb het Bokko iig niet horen zeggen...
  zondag 14 november 2010 @ 17:46:22 #208
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_88705741
Ik weet hoe dan ook zeker dat het niet Schneider is. Schneider reed vrij normale bochten, op de rechte stukken maakte hij veel langere slagen en bovendien haalde hij de ijzers helemaal niet van het ijs af. De slagen lijken niet eens op elkaar. Daar komt nog bij dat ze het hebben over 'welke Noorse club', en Schneider is geen Noor en heeft ook nooit getraind met Noren voor zover ik weet.

De slag van Tore Solli lijkt er nog het meest op, maar ook hij maakt iets langere slagen op het rechte stuk. Het zou kunnen dat het de club was waar Solli vandaan komt, maar dat hij zelf iets conventioneler schaatst...
  zondag 14 november 2010 @ 17:52:02 #209
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_88705894
Geniaal filmpje wel :D Ik weet alleen die ene met z'n arm zeker :')
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
pi_88722097
Heeft iemand het filmpje van Kramer die zijn wereldrecord van 12:41.69 op de 10k rijdt? Het is nergens te vinden op internet. (Zelfde vraag voor zijn tijd van 12.49,88 in Heereveen op de 10k)
  zondag 14 november 2010 @ 23:24:47 #211
277933 martinus-
onvolprezen protagonist
pi_88722146
Al mensen die geschaatst hebben?

Ga morgen eens proberen of het ijs hier in assen stevig genoeg is.
pi_88731669
quote:
1s.gif Op zondag 14 november 2010 23:23 schreef OlivierV het volgende:
Heeft iemand het filmpje van Kramer die zijn wereldrecord van 12:41.69 op de 10k rijdt? Het is nergens te vinden op internet. (Zelfde vraag voor zijn tijd van 12.49,88 in Heereveen op de 10k)
Ik kan van beide alleen het laatste stukje vinden:
http://noolmusic.com/vide(...)d_10_km_12_41_69.php
http://studiosport50jaar.(...)mer&verzenden=Zoeken
  Moderator / Redactie Sport maandag 22 november 2010 @ 16:40:00 #214
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_89017319
quote:
LEEUWARDEN - Schaatser Henk Angenent is uitgeloot voor een eventuele Elfstedentocht deze winter. Dat heeft zijn vrouw, Sannah Angenent, vandaag gezegd. De winnaar van de laatste Elfstedentocht, in 1997, kreeg vorige week de brief met de teleurstellende mededeling, zegt zijn vrouw.

Angenents vrouw geeft de hoop in ieder geval niet op. ,,Als er een tocht komt dit jaar, dan gaan we wel even het bestuur bellen om te vragen of hij toch mee kan doen.''

De Koninklijke Vereniging De Friesche Elf Steden kent 30.000 leden. Ongeveer de helft van die leden kan meedoen met een tocht. Een gedeelte van de leden is ieder jaar verzekerd van een rugnummer. De andere groep krijgt het ene jaar wel en het andere jaar geen ticket voor de tocht. (ANP)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  maandag 22 november 2010 @ 18:51:37 #215
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_89022575
quote:
Kramer dit seizoen niet in actie
Toegevoegd: maandag 22 nov 2010, 18:45

Sven Kramer zal dit seizoen niet meer in actie komen. De Fries, die deze maand de NK afstanden en de WB-wedstrijden in Heerenveen en Berlijn ook al aan zich voorbij liet gaan, heeft te veel last van een blessure aan zijn rechterbeen.

Kramer (24) leek na zijn rustpauze weer op de weg terug (" Ik had echt weer zin om toernooien te rijden") toen de blessure zich openbaarde.

" Het zit aan de binnenkant van mijn knie", zei Kramer. "Bij het afzetten kan ik onvoldoende druk op m'n been zetten, waardoor ik niet voluit kan trainen. We gaan nu onderzoeken waar de klachten precies vandaan komen. Ik denk dat ik er wel even zoet mee zal zijn."
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_89022632
Niet geheel onverwacht.
Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven.
  FOK!fotograaf maandag 22 november 2010 @ 18:53:59 #217
73911 ultra_ivo
pi_89022703
Foto's 1500m van de Holland Cup in Tilburg: http://fotoalbum.dds.nl/ivo_m/hollandcupii2010
  maandag 22 november 2010 @ 19:09:14 #218
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_89023463
quote:
1s.gif Op maandag 22 november 2010 16:40 schreef borisz het volgende:

[..]

Kutzooi. Het had zo'n mooi toernooi kunnen worden in Calgary.
Géén kloon van tvlxd!
  maandag 22 november 2010 @ 19:11:56 #219
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_89023592
quote:
13s.gif Op maandag 22 november 2010 19:09 schreef Montov het volgende:

Kutzooi. Het had zo'n mooi toernooi kunnen worden in Calgary.
kutzooi, ga ik naar Inzell, is Sven er niet -O-
Be sure to wear some flowers in your hair
pi_89023928
quote:
13s.gif Op maandag 22 november 2010 19:09 schreef Montov het volgende:

[..]



Kutzooi. Het had zo'n mooi toernooi kunnen worden in Calgary.
Ja een wereld record had erin kunnen zitten.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_89023959
quote:
1s.gif Op maandag 22 november 2010 19:11 schreef MiLalaa het volgende:

[..]



kutzooi, ga ik naar Inzell, is Sven er niet -O-
Wat is daar ?
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_89023976
quote:
1s.gif Op maandag 22 november 2010 18:52 schreef Bruce117 het volgende:
Niet geheel onverwacht.
Maar daardoor niet minder jammer.
pi_89024005
quote:
5s.gif Op maandag 22 november 2010 19:19 schreef Joene het volgende:

[..]


Wat is daar ?
WK Afstanden.
Inzell is dit seizoen trouwens voor het eerst overdekt.
pi_89024074
quote:
1s.gif Op maandag 22 november 2010 19:11 schreef MiLalaa het volgende:

[..]



kutzooi, ga ik naar Inzell, is Sven er niet -O-
Dan neem je hem mee voor in het publiek :+
Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven.
  maandag 22 november 2010 @ 19:24:37 #225
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_89024221
quote:
1s.gif Op maandag 22 november 2010 19:21 schreef Bruce117 het volgende:

Dan neem je hem mee voor in het publiek :+
dat is nog eens een tip! ^O^

Anni is ook al gestopt :{ , terwijl toen ik de kaarten regelde dat ook nog niet bekend was. Maar Anni zal er toch wel rondlopen.

wel jammer dat het nu overdekt is, het was net zo'n mooie buitenbaan. Maar ook wel benieuwd hoe het nu is dan.
Be sure to wear some flowers in your hair
pi_89025246
quote:
1s.gif Op maandag 22 november 2010 19:20 schreef DiegoRibasdaCunha het volgende:

[..]



WK Afstanden.
Inzell is dit seizoen trouwens voor het eerst overdekt.
Einde van een tijdperk -O- Heel wat kilometers gemaakt daar bij de Falkenstein.
  maandag 22 november 2010 @ 20:14:36 #227
324457 Gronkel
YokYok-liefhebber
pi_89026340
Sven Kramer dit seizoen niet in actie

maandag 22 november 2010 | 18:56 | Laatst bijgewerkt op: maandag 22 november 2010 | 19:22

HEERENVEEN (ANP) - Schaatser Sven Kramer komt dit hele schaatsseizoen niet in actie. Dat heeft zijn werkgever TVM maandag bekendgemaakt. Kramer heeft te veel last van een blessure aan zijn rechterbovenbeen. De olympisch kampioen wil nu volledig herstellen en zich richten op volgend seizoen.

Kramer maakte eerder al bekend de eerste maanden van het seizoen over te slaan. Hij had, mede door de beenblessure, een trainingsachterstand van drie tot vier maanden en wilde niets forceren. De doelstelling van de 24-jarige Fries was om eind december bij de Nederlandse allroundkampioenschappen zijn rentree te maken.

In Zuid-Afrika wilde Kramer weer op krachten komen. Het trainingskamp daar was echter van korte duur. Kramer keerde maandag alweer terug. De bedoeling was om daar samen met ploeggenoten twee weken lang te trainen.

Kramer hoopte dat het herstel van zijn rechterbovenbeenblessure in Zuid-Afrika zou doorzetten. Het tegendeel was echter het geval, waardoor hij na overleg met de technische staf besloot terug te keren naar Nederland en een punt te zetten achter dit seizoen.

Bron: http://www.brabantsdagbla(...)en-niet-in-actie.ece
pi_89026478
Verstandig, al ben ik wel benieuwd hoe hij volgend seizoen dan weer terug komt.
  Redactie Sport maandag 22 november 2010 @ 20:17:31 #229
109131 crew  sportfreak
pi_89026481
Nou, dat gaat een karig seizoen worden voor Nederland dan. ;(

De EK titel zal wel naar Bokko gaan, het WK een strijd tussen Bokko, Davis en Kuck. Bij de WK afstanden mag Nederland blij zijn als het met meer dan 1 keer goud terug komt.
pi_89026803
quote:
1s.gif Op maandag 22 november 2010 20:17 schreef sportfreak het volgende:
Nou, dat gaat een karig seizoen worden voor Nederland dan. ;(

De EK titel zal wel naar Bokko gaan, het WK een strijd tussen Bokko, Davis en Kuck. Bij de WK afstanden mag Nederland blij zijn als het met meer dan 1 keer goud terug komt.
Nederland gaat heus nog wel meespelen om de knikkers, en het seizoen wordt er niet per sé minder leuk door.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  maandag 22 november 2010 @ 20:33:30 #231
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_89027325
Dit is wel dé kans voor Bøkko om Europees kampioen te worden :Y
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
pi_89027455
Skobrev is er ook nog he, maar Bokko heeft nu wel een uitgelezen mogelijkheid ja
  maandag 22 november 2010 @ 21:04:34 #233
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_89028913
quote:
1s.gif Op maandag 22 november 2010 20:33 schreef 08gnoT. het volgende:
Dit is wel dé kans voor Bøkko om Europees kampioen te worden :Y
Ik zie hem wel weer falen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 22 november 2010 @ 21:41:24 #234
862 Arcee
Look closer
pi_89030768
quote:
1s.gif Op maandag 22 november 2010 20:33 schreef 08gnoT. het volgende:
Dit is wel dé kans voor Bøkko om Europees kampioen te worden :Y
Nou, daar ben je als topsporter blij mee. Dat je bij afwezigheid van de favoriet een keer kan winnen. :{
pi_89032750
quote:
1s.gif Op maandag 22 november 2010 20:17 schreef sportfreak het volgende:
Nou, dat gaat een karig seizoen worden voor Nederland dan. ;(

De EK titel zal wel naar Bokko gaan, het WK een strijd tussen Bokko, Davis en Kuck. Bij de WK afstanden mag Nederland blij zijn als het met meer dan 1 keer goud terug komt.
Bob de Jong kan misschien weer een 10K-titel pakken. Als hij slim is gaat hij niet iedere worldcup voluit en zet hij alles op het WK afstanden.

Misschien dat Margot Boer een WK-titel kan pakken, op de sprint is ze toch wel degene met de beste papieren als je kijkt naar het totaal van 500 meters en 1000 meters in de worldcups van dit seizoen.

Verder zal het misschien een karig jaar worden qua oogst maar ach het is maar een na olympisch jaar. Meestal weinig boeiend, laat ruimte voor tussenpausen.

[ Bericht 9% gewijzigd door Ericr op 22-11-2010 22:23:28 ]
  FOK!fotograaf maandag 22 november 2010 @ 22:37:59 #236
73911 ultra_ivo
pi_89033887
Als ik de landelijke circuits bekijk heeft Wim den Elsen weer wat talenten in de aanbieding.
pi_89034259
quote:
1s.gif Op maandag 22 november 2010 21:41 schreef Arcee het volgende:

[..]


Nou, daar ben je als topsporter blij mee. Dat je bij afwezigheid van de favoriet een keer kan winnen. :{
wie er niet is kan je ook niet verslaan
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_89034525
quote:
1s.gif Op maandag 22 november 2010 22:43 schreef franklop het volgende:

[..]

wie er niet is kan je ook niet verslaan
Mee eens ja.
sig verwijderd door FA
pi_89035175
Wat gaat Kramer trouwens doen als er een Elfstedentocht komt? Die rijdt hij toch gewoon imo.
sig verwijderd door FA
pi_89035283
quote:
1s.gif Op maandag 22 november 2010 22:58 schreef Ambrosius het volgende:
Wat gaat Kramer trouwens doen als er een Elfstedentocht komt? Die rijdt hij toch gewoon imo.
Waarom zou die?
  maandag 22 november 2010 @ 23:01:23 #241
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_89035310
quote:
1s.gif Op maandag 22 november 2010 22:58 schreef Ambrosius het volgende:
Wat gaat Kramer trouwens doen als er een Elfstedentocht komt? Die rijdt hij toch gewoon imo.
oeh, ja! Interessant :9~ *O* die rijdt ie zeker ja.

Nou, laat het dit jaar eindelijk eens gebeuren. Al geven ze veel sneeuw/neerslag af = niet gunstig, maar wie weet
Be sure to wear some flowers in your hair
pi_89035359
quote:
1s.gif Op maandag 22 november 2010 23:01 schreef Remzz het volgende:

[..]

Waarom zou die?
Het kan de enige zijn in z'n carrière.
sig verwijderd door FA
pi_89035420
quote:
1s.gif Op maandag 22 november 2010 23:02 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

Het kan de enige zijn in z'n carrière.
Dat wel maar dan moet hij mee doen met de wedstrijdrijders, nu kan die die als hij op topniveau zit al niet bijhouden denk ik, laat staan met een blessure.
  Moderator / Redactie Sport maandag 22 november 2010 @ 23:05:37 #244
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_89035529
Kramer bij PenW.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  maandag 22 november 2010 @ 23:15:34 #245
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_89035935
quote:
1s.gif Op maandag 22 november 2010 23:05 schreef borisz het volgende:
Kramer bij PenW.
zat ie niet in Zuid-Afrika ? :?

nouja, blijkbaar niet want ik zie em ook zitten :') ff kijken, P&W brengen vast de elfstedentocht wel weer ter sprake. Afgelopen 2 jaar volgens mij ook gebeurd
Be sure to wear some flowers in your hair
pi_89038744
Het is flink balen dat Kramer er niet bij zal zijn dit seizoen maar het maakt de lange afstanden wel een stuk spannender.
Spoilers!
pi_89039267
Een zenuwprobleem kan een chronisch probleem zijn, dus hier moet niet te luchtig over gedaan worden..
  dinsdag 23 november 2010 @ 01:01:02 #248
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_89039946
Ik hoop het niet voor Kramer dat hij er langer dan dit jaar last van blijft hebben zeg, zou zonde zijn voor zijn carriere.
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
pi_89044544
Als het maar geen zwabberbeen is, dat heeft Kemkers zijn carriere gekost.
pi_89044648
Kramer is dus eigenlijk de zoveelste TVM'er die zich kapot geschaatst heeft in dat team.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_89045826
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 november 2010 10:32 schreef marcodej het volgende:
Kramer is dus eigenlijk de zoveelste TVM'er die zich kapot geschaatst heeft in dat team.
Het is wel opvallend ja, roofbouw en TVM lijkt standaard.

Leenstra bloeit weer op na het vertrek bij TVM
Wust heeft pieken en dalen
Groenewold had diverse fysieke problemen, ook al was dat mogelijk niet alleen door trainingsarbeid
van Deutekom heeft een zeer lange vormcrisis gekend
pi_89050676
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 november 2010 10:32 schreef marcodej het volgende:
Kramer is dus eigenlijk de zoveelste TVM'er die zich kapot geschaatst heeft in dat team.
Wat een rare conclusie op een blessure die totaal niks te maken heeft met teveel schaatsen.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  FOK!fotograaf dinsdag 23 november 2010 @ 14:50:25 #253
73911 ultra_ivo
pi_89052796
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 november 2010 10:32 schreef marcodej het volgende:
Kramer is dus eigenlijk de zoveelste TVM'er die zich kapot geschaatst heeft in dat team.
Klopt. Die lijst begint wel erg lang te worden.
pi_89053915
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 november 2010 11:16 schreef Ericr het volgende:

[..]



Het is wel opvallend ja, roofbouw en TVM lijkt standaard.

Leenstra bloeit weer op na het vertrek bij TVM
Wust heeft pieken en dalen
Groenewold had diverse fysieke problemen, ook al was dat mogelijk niet alleen door trainingsarbeid
van Deutekom heeft een zeer lange vormcrisis gekend
Koen Verweij, Nederlands grootste talent die ineens niet meer kon schaatsen en voorbij gereden werd door generatiegenoten als Jan Blokhuijsen. Bloeit nu ook weer op. van Deutekom is denk ik definitief kapot gemaakt door Kemkers en co.

Verder Tom Prinsen, die reed geen deuk in een pakkie boter toen hij bij TVM reed en daarvoor en erna ook.
pi_89055103
En Ritsma is ook vertrokken door te stellen dat er te weinig aandacht is voor het individu.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  dinsdag 23 november 2010 @ 18:04:44 #256
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_89060126
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 november 2010 13:51 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:

[..]



Wat een rare conclusie op een blessure die totaal niks te maken heeft met teveel schaatsen.
Inderdaad, ook gezien de trainingsachterstand en rust van dit seizoen.
Géén kloon van tvlxd!
  dinsdag 23 november 2010 @ 18:35:30 #257
138903 Lookbehind
That's all you have to do
pi_89061183
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 november 2010 13:51 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:

[..]



Wat een rare conclusie op een blessure die totaal niks te maken heeft met teveel schaatsen.
Ze weten niet eens precies wat er aan de hand is en ook niet waar het door veroorzaakt is, "alleen dat het niet door het schaatsen komt". Dat vond ik wel een aparte opmerking als ze ook aangeven dat ze nog niet weten wat er precies mis is.
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 november 2010 18:04 schreef Montov het volgende:

[..]



Inderdaad, ook gezien de trainingsachterstand en rust van dit seizoen.
Dat hij veel rust heeft gehouden de afgelopen tijd wil niet zeggen dat het probleem dus niet bij het schaatsen ligt, juist bij het te snel en te gretig weer willen beginnen kun je blessures oplopen, omdat je lichaam minder gewend is.
Zelf gaf Kramer bij P&W aan dat het een combinatie van een zenuw- en spierprobleem was, waar hij voornamelijk last van had bij zijn afzet. Aangezien het juist spieren in je bovenbeen/knie zijn die je veel belast met het schaatsen, vind ik het opvallend dat ze concluderen dat het zeker niet door het schaatsen komt. Zoiets kan makkelijk een sluimerend probleem zijn dat nog niet was opgemerkt en nu na rust pas naar voren komt.

Maar goed, dit blijft natuurlijk speculeren, ik ben benieuwd naar een update over de oorzaak en precieze problemen.
You can see my personality being reflected in this post: 1 part Intelligence and 3 parts Awesomeness.
  FOK!fotograaf dinsdag 23 november 2010 @ 19:43:52 #258
73911 ultra_ivo
pi_89064374
Afgeknelde zenuwen bij de beenspieren heb ik al vaker van gehoord bij schaatsers. Dat zou kunnen duiden op een iets te fanatieke krachttraining (wat ook het tijdstip van de blessure beter zou verklaren).
pi_90757504
quote:
Skeeler Swings plaatst zich voor EK schaatsen

Bart Swings heeft zich in Erfurt geplaatst voor het EK schaatsen allround. Swings dook onder de gevraagde limiet op de 5.000 meter. Onze landgenoot won een paar maanden geleden nog vijf medailles op het WK skeeleren.

De 19-jarige Bart Swings heeft zich nog maar enkele weken op het schaatsen gestort. In het skeeleren staat de Belg aan de wereldtop, maar om zijn olympische droom waar te maken is hij nu op het ijs overgestapt.

Zijn eerste doel was het EK allround in Collalbo, Italië, halen. Swings moest daarvoor van de schaatsbond onder de 6'48" duiken op de 5.000 meter in Erfurt. Hij deed dat met verve en was vijf seconden sneller. Het EK vindt volgende week al plaats.
Toch wel knap, als je pas een paar maanden schaatst en twee weken terug je eerste wedstrijd rijdt.
pi_90757915
quote:
1s.gif Op zondag 2 januari 2011 19:28 schreef wimderon het volgende:

[..]

Toch wel knap, als je pas een paar maanden schaatst en twee weken terug je eerste wedstrijd rijdt.
Zeker. Aan de andere kant is de stap van 6:40 naar 6:25 al een stuk moeilijker en om dat laatste stapje naar podium-waardige tijden te maken moet je heel veel talent hebben. Wel benieuwd volgende week, Colalbo vind ik altijd prachtig om naar te kijken.
pi_90777165
quote:
1s.gif Op zondag 2 januari 2011 19:38 schreef thettes het volgende:

[..]

Zeker. Aan de andere kant is de stap van 6:40 naar 6:25 al een stuk moeilijker en om dat laatste stapje naar podium-waardige tijden te maken moet je heel veel talent hebben. Wel benieuwd volgende week, Colalbo vind ik altijd prachtig om naar te kijken.
En erg snelle baan
  maandag 3 januari 2011 @ 22:40:09 #262
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_90816748
ooh ja het EK. Erg jammer dat Sven niet meedoet, maar Collalbo O+ maakt veel goed. Verheug me er al erg op!
Was het niet ook Collalbo waar die fabuleuze 1500m rit tegen Fabris was?
Be sure to wear some flowers in your hair
  maandag 3 januari 2011 @ 22:44:38 #263
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_90817018
quote:
1s.gif Op maandag 3 januari 2011 22:40 schreef MiLalaa het volgende:
ooh ja het EK. Erg jammer dat Sven niet meedoet, maar Collalbo O+ maakt veel goed. Verheug me er al erg op!
Was het niet ook Collalbo waar die fabuleuze 1500m rit tegen Fabris was?
Komt op tv..ik verheug me ook op weekend lang schaatsen *O* .
  Redactie Frontpage / Sport maandag 3 januari 2011 @ 23:31:42 #264
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_90819647
quote:
1s.gif Op maandag 3 januari 2011 22:40 schreef MiLalaa het volgende:
ooh ja het EK. Erg jammer dat Sven niet meedoet, maar Collalbo O+ maakt veel goed. Verheug me er al erg op!
Was het niet ook Collalbo waar die fabuleuze 1500m rit tegen Fabris was?
Volgens mij wel ja. Reden ze daar niet beiden in de 1:44 en maakte Sven toen niet op de laatste 100 meter erg veel terrein goed?
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_90874942
Ik ben toch wel benieuwd naar het EK.

Collalbo is altijd een leuke baan. :)

Voor Bøkko en Skobrev is het een buitenkans om eens een internationaal allround-kampioenschap te winnen. Ook ben ik benieuwd naar Fabris.
pi_91319741
Is er trouwens ook een marathon schaats topic, of wordt dat ook hier besproken?
Quo vadis?
  zaterdag 15 januari 2011 @ 21:16:12 #267
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_91382759
ik zou zeggen de marathon hoort hier ook thuis.

Spannend nieuws? Toen er hier zoveel sneeuw lag en het vroor, heb ik het best aardig gevolgd, maar nu weer niet meer.
Be sure to wear some flowers in your hair
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 17 januari 2011 @ 09:53:52 #268
862 Arcee
Look closer
pi_91452118
Programma Skate-offs

Maandag 17 januari, 11.00 – 13.00 uur

500 meter heren: Simon Kuipers, Kjeld Nuis, Hein Otterspeer, Ronald Mulder.
1000 meter heren: Simon Kuipers, Kjeld Nuis, Hein Otterspeer, Ronald Mulder, (en voor WB-ticket: Mark Tuitert)
3000 meter dames WK Allround: Jorien Voorhuis, Linda de Vries, Yvonne Nauta, Marije Joling.
3000 meter dames World Cup: Moniek Kleinsman, Lisette van der Geest, Carlijn Achtereekte, Annouk van der Weijden, Paulien van Deutekom.
5000 meter heren WK Allround: Renz Rotteveel, Ted-Jan Bloemen.
5000 meter heren World Cup: Jorrit Bergsma, Robert Bovenhuis, Arjen van der Kieft, Koen Verweij, Jan Blokhuijsen, Thom van Beek, Willem Hut, Ben Jongejan.

De 500 en 1000 meter worden individueel gereden. Het startbewijs voor het WK Sprint wordt toegekend aan de winnaar van het klassement over 500 en 1000 meter. Op de 3000 en 5000 meter is nog een startbewijs te verdienen voor de World Cup- wedstrijden, waarbij de tijden van de WK-allround selectie ook meetellen.

Dinsdag 18 januari, 10.30 – 11.00 uur
selectie Essent ISU WK Allround

1500 meter dames: Jorien Voorhuis, Linda de Vries, Yvonne Nauta, Marije Joling.
1500 meter heren: Renz Rotteveel, Ted-Jan Bloemen.

De 1500 meter wordt in paren verreden. Het startbewijs voor de WK Allround wordt toekend aan de winnaar van het klassement over 1500/3000 (dames), 1500/5000 (heren).

Donderdag 20 januari, 09.30 – 10.45 uur

5000 meter dames: Moniek Kleinsman, Carlijn Achtereekte, Marije Joling, Annouk van der Weijden, Maria Sterk, Lisette van der Geest, Janneke Ensing, Linda de Vries.
10000 meter heren: Arjen van der Kieft, Ted-Jan Bloemen, Robert Bovenhuis, Willem Hut.

De 5 en 10 km worden in paren verreden
pi_91458578
Nuis wint skate off en mag naar WK Sprint. :D
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 17 januari 2011 @ 13:25:45 #270
862 Arcee
Look closer
pi_91459471
WK Sprint skate off

500 meter heren
Simon Kuipers: 35.83
Hein Otterspeer: 36.07
Kjeld Nuis: 36.08
Ronald Mulder: 36.10

1000 meter heren
Kjeld Nuis: 1.09.77
Simon Kuipers: 1.10.86
Ronald Mulder: 1.10.77
Hein Otterspeer: 1.11.42

Einduitslag
Kjeld Nuis: 70.97 (wint ticket)
Simon Kuipers: 71.26
Ronald Mulder: 71.485
Hein Otterspeer: 71.78

WK allround skate off

3000 meter dames
Jorien Voorhuis: 4.12.77
Linda de Vries: 4.13.06
Marije Joling: 4.15.03
Yvonne Nauta: 4.18.05

Verschillen voor de 1500 meter
Jorien Voorhuis: 0.00
Linda de Vries: 0.145
Marije Joling: 1.13
Yvonne Nauta: 2.64

5000 meter heren WK Allround
Ted-Jan Bloemen: 6.28.50
Renz Rotteveel: 6.28.53

Verschillen voor de 1500 meter
Ted-Jan Bloemen: 0.00
Renz Rotteveel: 0.015

World Cup skate off

1000 meter heren (1 ticket)
Kjeld Nuis: 1.09.77 (wint ticket).
Mark Tuitert: 1.10.65

3000 meter dames (1 ticket)
Linda de Vries: 4.13.06 (wint ticket)
Marije Joling: 4.15.03
Yvonne Nauta: 4.18.05
Annouk van der Weijden: 4.18.62
Paulien van Deutekom: 4.20.88
Lisette van der Geest: 4.21.60
Carlijn Achtereekte: 4.26.86

5000 meter heren (2 tickets)
Jan Blokhuijsen: 6.24.37 (wint ticket)
Jorrit Bergsma: 6.27.11 (wint ticket)
Ted-Jan Bloemen: 6.28.50
Renz Rotteveel: 6.28.53
Arjen van der Kieft: 6.29.53
Koen Verweij: 6.33.94
Robert Bovenhuis: 6.34.68
Ben Jongejan: 6.36.69
Willem Hut: 6.39.23
Thom van Beek: 6.44.02
  maandag 17 januari 2011 @ 14:01:00 #271
40566 Ericr
Livewrong
pi_91461164
Van Deutekom wordt ook nooit meer wat, 5de in dat veld is tragisch.
pi_91461412
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 november 2010 11:16 schreef Ericr het volgende:

[..]

Het is wel opvallend ja, roofbouw en TVM lijkt standaard.

Leenstra bloeit weer op na het vertrek bij TVM
Wust heeft pieken en dalen
Groenewold had diverse fysieke problemen, ook al was dat mogelijk niet alleen door trainingsarbeid
van Deutekom heeft een zeer lange vormcrisis gekend
Leenstra laat in NuSport weten dat ze niets heeft gehad aan haar jaren bij TVM. Gelukkig is ze net op tijd gered.
  FOK!fotograaf maandag 17 januari 2011 @ 14:15:17 #273
73911 ultra_ivo
pi_91461839
Rotteveel en Bloemen is echt close. Toch hoop ik op Rotteveel, daar zie ik meer ontwikkelingspotentieel in.
pi_91468187
Ik op Bloemen, dat is immers een held.
pi_91472219
Voor m'n gevoel toch zonde dat Kuipers (ondanks eerlijk verloren) niet naar het WK gaat. Daar had ik toch meer van verwacht dan van Nuis.
pi_91484779
Bloemen en Rotteveel houden het wel spannend :D
pi_91511213
Rotteveel en Voorhuis naar WK Allround. :)
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  dinsdag 18 januari 2011 @ 13:56:29 #278
40566 Ericr
Livewrong
pi_91512675
Voorhuis dus op naar haar 3de WK Allround, benieuwd of ze haar vorige prestaties kan evenaren.
pi_91526210
Ik hoop niet dat ze gaat praten....
Spoilers!
pi_91526257
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 18:30 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik hoop niet dat ze gaat praten....
Ik wel. Interviews met Voorhuis. O+
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  dinsdag 18 januari 2011 @ 18:33:34 #281
40566 Ericr
Livewrong
pi_91526323
Ze is niet de slimste maar wel 1 van de meest constante Nederlandse rijdsters. Voorhuis zorgt toch wel iedere keer voor startplekken, dat is ook wat waard.
  dinsdag 18 januari 2011 @ 22:32:55 #282
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_91540541
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 18:31 schreef marcodej het volgende:

[..]

Ik wel. Interviews met Voorhuis. O+
Jorientje is inderdaad geil ^O^
pi_91556542
Sang Hwa Lee doet niet mee aan de WK sprint. De Aziatische Winterspelen genieten prioriteit.
pi_91556631
Wat verwachten we trouwens van de WK sprint?

Ik geef Shani toch wel een goede kans.

Weet trouwens iemand hoe het zit met Tae Bum Mo? Is ie weer hersteld? En zo ja, heeft ie zijn zinnen op dit WK gezet, of hebben voor hem ook de Aziatische Winterspelen voorrang? En de Japanners? (Kato, Nagashima etc.)
pi_91556695
Ow, ik lees net dat Yoshii, Kato, Nagashima en Kang Seok Lee ook absent zijn.

Dan ligt de weg naar de titel helemaal open voor Davis, voor zover dat al niet het geval was. :)
  Redactie Frontpage / Sport woensdag 19 januari 2011 @ 12:36:08 #286
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_91556781
quote:
1s.gif Op woensdag 19 januari 2011 12:33 schreef Leatherface het volgende:
Dan ligt de weg naar de titel helemaal open voor Davis, voor zover dat al niet het geval was. :)
Ik geef Groothuis momenteel een grotere kans. Rijdt een snellere 500 meter dan Davis en verliest op de 1.000 meter minimaal op de Amerikaan
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_91557164
quote:
14s.gif Op woensdag 19 januari 2011 12:36 schreef Peterselieman het volgende:

[..]

Ik geef Groothuis momenteel een grotere kans. Rijdt een snellere 500 meter dan Davis en verliest op de 1.000 meter minimaal op de Amerikaan
Dat denk ik ook, hij heeft echt zeer goede 1000 meters gereden dit jaar.
pi_91557941
quote:
1s.gif Op woensdag 19 januari 2011 12:33 schreef Leatherface het volgende:
Ow, ik lees net dat Yoshii, Kato, Nagashima en Kang Seok Lee ook absent zijn.

Dan ligt de weg naar de titel helemaal open voor Davis, voor zover dat al niet het geval was. :)
Als Groothuis de vorm heeft die hij een paar weken terug had, dan is Groothuis ook gewoon een dikke favoriet.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_91557955
Misschien moet ik jullie gelijk geven. Njah, hopen op een mooie strijd in ieder geval. :)
pi_91558145
De Aziatische Winterspelen worden trouwens in Kazachstan gehouden.

Het schaatsen is echter niet, zoals Herbert Dijkstra al jarenlang roept, in een overdekt Medeo , maar in een hal in Astana.
  FOK!-Schrikkelbaas woensdag 19 januari 2011 @ 13:20:53 #291
862 Arcee
Look closer
pi_91558505
quote:
14s.gif Op woensdag 19 januari 2011 12:36 schreef Peterselieman het volgende:
Ik geef Groothuis momenteel een grotere kans. Rijdt een snellere 500 meter dan Davis en verliest op de 1.000 meter minimaal op de Amerikaan
Inderdaad, Groothuis is eigenlijk de grootste favoriet.

En vergeet ook Kyu-Hyeok Lee niet.

Die twee en Davis zullen het uitmaken, lijkt me.

Afhankelijk van of Tae-Beom Mo meedoet en/of hersteld is. In topvorm doet Mo niet onder voor bovenstaande drie.
pi_91558926
Een Groothuis in topvorm kan Davis verslaan op de 1.000m en dan wordt het wel erg lastig voor Davis. Maar Groothuis moet er dan wel een keer staan op een WK natuurlijk, zijn trackrecord is wat verpest door een mispeer in 2009 en een WK waar zijn 500 meters nog niet op peil waren maar hij heeft in principe nog niet laten zien dat hij er kan staan op een groot toernooi. Davis heeft het voordeel op dat gebied, die presteert meestal wel als het er op aan komt.
  FOK!-Schrikkelbaas woensdag 19 januari 2011 @ 13:33:16 #293
862 Arcee
Look closer
pi_91559014
Bij de dames lijkt het me te gaan tussen Boer en Richardson. Die maken elkaar denk ik niet veel. Nesbitt is natuurlijk de betere 1000 meter-rijdster, maar komt op de 500 meter te veel te kort, denk ik.
pi_91559056
quote:
1s.gif Op woensdag 19 januari 2011 13:33 schreef Arcee het volgende:
Bij de dames lijkt het me te gaan tussen Boer en Richardson. Die maken elkaar denk ik niet veel. Nesbitt is natuurlijk de betere 1000 meter-rijdster, maar komt op de 500 meter te veel te kort, denk ik.
Wang en Wolf doen niet mee?
  FOK!-Schrikkelbaas woensdag 19 januari 2011 @ 13:37:00 #295
862 Arcee
Look closer
pi_91559155
quote:
1s.gif Op woensdag 19 januari 2011 13:34 schreef Remzz het volgende:
Wang en Wolf doen niet mee?
Wolf wel, maar die heeft geen goeie 1000 en haar 500 is ook niet zo super als vorig jaar.

Wang doet wel mee, denk ik, maar geen idee hoe haar vorm is.
pi_91571796
quote:
1s.gif Op woensdag 19 januari 2011 13:33 schreef Arcee het volgende:
Bij de dames lijkt het me te gaan tussen Boer en Richardson. Die maken elkaar denk ik niet veel. Nesbitt is natuurlijk de betere 1000 meter-rijdster, maar komt op de 500 meter te veel te kort, denk ik.
Als Gerritsen nog wat progressie heeft gemaakt de afgelopen weken moet die ook mee kunnen doen.
pi_91631688
quote:
ISU gaat praten over vernieuwing

HEERENVEEN - Lege tribunes, dalende kijkcijfers, wegblijvende schaatsers en morrende sponsors. De leden van de technische commissie van de Internationale Schaats Unie (ISU) gaan morgen, aan de vooravond van de WK sprint in Thialf, informeel met elkaar rond de tafel zitten om een aantal concrete voorstellen te bespreken om het langebaanschaatsen aantrekkelijk te houden.

Een belangrijke insteek van de ISU is om de World Cups op te waarderen. Enkele suggesties om World Cups belangrijker te maken, zijn het inkorten van het wedstrijdprogramma, het introduceren van nieuwe onderdelen (teamsprint), het verhuizen van de wedstrijden in de B-groep naar andere dagen en het invoeren van een Grand Slam-serie zoals die in het tennis bestaat.

Ook wordt opnieuw de tien kilometer ter discussie gesteld. Op allroundtoernooien zou de langste mannenafstand moeten wijken voor een drie kilometer, waardoor meer schaatsers uitgedaagd worden deel te nemen aan de competitie over vier afstanden. Het allrounden zou daardoor aan aantrekkingskracht winnen.

Vorige week pleitte Ard Schenk in zijn column in Telesport al voor de invoering van een kleine vierkamp. "Het moeilijke van het allrounden is juist dat je de 500 meter tot en met de tien kilometer moet beheersen, dus ik zou het persoonlijk jammer vinden als de tien kilometer zou sneuvelen. Aan de andere kant is het voor het allrounden misschien wel noodzakelijk om te blijven bestaan. Je ziet internationaal dat steeds meer mensen zich gaan specialiseren”, meent olympisch kampioen Mark Tuitert, zelf een gewezen allrounder. "Als de ISU op termijn kiest voor allroundtoernooien met een kleine vierkamp, ga ik er misschien toch weer eens een nachtje over peinzen…”
  donderdag 20 januari 2011 @ 21:22:21 #298
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_91632052
Ze moeten in even jaren een kleine vierkamp doen, en in oneven jaren een grote vierkamp.
Géén kloon van tvlxd!
pi_91632109
quote:
3s.gif Op donderdag 20 januari 2011 21:22 schreef Montov het volgende:
Ze moeten in even jaren een kleine vierkamp doen, en in oneven jaren een grote vierkamp.
Ik vind het eigenlijk wel een geniaal idee wat je nu zegt :D
  Moderator / Redactie Sport donderdag 20 januari 2011 @ 21:29:08 #300
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_91632546
quote:
3s.gif Op donderdag 20 januari 2011 21:22 schreef Montov het volgende:
Ze moeten in even jaren een kleine vierkamp doen, en in oneven jaren een grote vierkamp.
Polderen ^2 _O-
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_91634494
quote:
1s.gif Op woensdag 19 januari 2011 18:16 schreef wimderon het volgende:

[..]

Als Gerritsen nog wat progressie heeft gemaakt de afgelopen weken moet die ook mee kunnen doen.
Een verkoudheid gooit roet in het eten bij haar.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')