abonnement Unibet Coolblue
pi_79322368
Er loopt niet echt (kan er geen vinden in elk geval) een topic voor algemeen schaatsnieuws, transfersnieuws, kleinere wedstrijden enz.

Bij deze dus.
pi_79322373
quote:
De Vegt voelt nóg de pijn van gemist goud

Het Nederlandse gelegenheidstrio faalde zondag tijdens de wereldbekerfinale. Bondscoach Wopke de Vegt wil meer toewijding.

Het gevoel was niet zoals het had moeten zijn. Bondscoach Wopke de Vegt keerde in mineur terug uit Vancouver. Twee keer goud laten liggen. Eentje rekende hij zichzelf ook aan, die op de ploegenachtervolging. "We hadden ook met deze ploeg moeten winnen. We ja, want ik ben ook onderdeel van de ploeg." Het missen van goud werd tijdens de wereldbekerfinale weer actueel door Carl Verheijen. "Het is te gek voor woorden dat er tijdens de Olympische Spelen een combinatie is gebouwd, die nooit samen heeft getraind. Ik had in Vancouver moeten rijden", zei Verheijen na zijn afscheidsrace op het ijs van Thialf.

Natuurlijk had de bondscoach een 5-kilometerman als Verheijen graag in zijn team gehad. Regels van de eigen bond en van de internationale schaatsunie ISU stonden echter niet toe om het laatste plekje op de 500 meter in te laten nemen door een stayer. Dus werd Ronald Mulder daags na het WK sprint in Japan aangewezen.

Misschien wel te vroeg. Sven Kramer was volgens Verheijen bereid om zijn 1500-meterplek aan hem af te staan. Alles voor teamgoud. Voordat ze met het plan naar buiten konden komen, wees De Vegt Mulder aan als laatste man in de Nederlandse ploeg. "Te vroeg? Onzin", vond De Vegt. "Ronald moest ook de tijd hebben om zich goed voor te bereiden."

De bondscoach keek verbaasd op toen het plan van de TVM-collega's hem ter ore kwam. "Ik zeg er niets over, want het is mij niet bekend." Volgens hem was er al eerder de mogelijkheid geweest om te schuiven met plaatsen. Daar is tijdens de vergadering na het eerste olympisch kwalificatietoernooi niet voor gekozen. "Toen hebben we gezegd: dit zijn de mensen die rijden en tegelijk hebben we Jan Blokhuijsen, Simon Kuipers, Mark Tuitert en Sven aangewezen voor de ploeg." Dat het olympische treintje Kramer, Blokhuijsen, Tuitert (of Kuipers) nooit samen trainde, bestrijdt De Vegt. "Alleen niet uren en uren zoals Carl, Sven, Erben en Wouter dat hebben gedaan." Daarmee legde de bondscoach meteen de vinger op de zere plek. De individuele routes van schaatsers conflicteren nog wel eens met de ploeg. De Vegt respecteert dat, maar vindt tegelijkertijd dat er meer toewijding voor de pursuit mag zijn. En niet alleen op papier. De schaatsers zouden eens een wereldbekerweekeinde geen vier afstanden kunnen rijden, maar twee. Zodat de tank niet leeg is bij de achtervolging.

Zondag volgde de achtervolging op de 1000 meter. Rhian Ket, Jan Blokhuijsen en Remco Olde Heuvel werden teleurstellend vierde. Ket reed eerder de kilometer. "Misschien moeten we al wel voor het seizoen de namen invullen van de mensen die de drie achtervolgingen in de wereldbeker rijden. Dan weet iedereen waar hij aan toe is." De Vegt ziet ook een belangrijke rol weggelegd voor de ISU. Hij dringt er bij de internationale bond op aan een volwaardig onderdeel te maken van de pursuit. Alleen een 500 meter rijden op de dag van de pursuit bijvoorbeeld. Soms is De Vegt wel eens jaloers op de bondscoach van een teamsport. Die roept gewoon de mensen op die hij nodig heeft. "Maar ik kan niet zomaar met zes man twee weken naar Erfurt gaan."

De Vegt moet tussen allerlei belangen door laveren. "Maar nogmaals: ook met de jongens die in Vancouver waren, hadden we goud moeten winnen. Dat doet nog altijd pijn."
Maakt het alleen maar extra zuur.
  Redactie Sport / Supervogel dinsdag 23 maart 2010 @ 00:36:29 #3
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_79475714
Wtf is er op dat gala gebeurd?

Mark Tuitert
Dat was de laatste keer dat ik op het schaatsgala ben geweest
about 1 hours ago via txt

Erben Wennemars
avond met hoogte en absolute diepte punten...
17 minutes ago via mobile web

Werd het nog uitgezonden op TV ofzow?
Zo ja, wie heeft het gezien?
pi_79478836
HILVERSUM - Mark Tuitert heeft maandagavond direct na afloop van het jaarlijkse Schaatsgala laten weten dat hij nooit meer naar die prijsuitreiking komt.


© ANP
De olympisch kampioen op de 1500 meter is verbolgen over het feit dat zijn 'gouden' prestatie in Vancouver tijdens het Schaatsgala amper aandacht kreeg.
Talloze schaatsers werden tijdens het feest naar het podium geroepen, maar de olympisch kampioen werd volledig genegeerd. ''Dat was de laatste keer dat ik op het Schaatsgala ben geweest'', schreef hij op zijn twittersite.

Zijn coach Jac Orie had alle begrip voor de uitlating van zijn pupil. ''Voorop gesteld; Sven Kramer en Ireen Wüst zijn de terechte winnaars van de Ard Schenk Awards'', reageerde de Hagenaar.
Wegjagen
''Maar er worden allerlei schaatsers naar voren geroepen; rijders die stoppen, schaatsers die prijzen krijgen, ga zo maar door.''
''Als je dan de andere olympische medaillewinnaars niet eens noemt en die andere olympisch kampioen niet even naar voren roept, dan ben je heel verkeerd bezig met dat Schaatsgala. Als je mensen wilt wegjagen, moet je het zo doen.''

Daarom. Best te begrijipen dan.
pi_79479174
Altijd leuk een relletje om het schaatsseizoen mee af te sluiten
Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 dinsdag 23 maart 2010 @ 09:15:45 #6
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_79479205
tvp voor volgend jaar.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_79507668
Tuitert , wel terechte reactie denk ik zo.
sig verwijderd door FA
pi_79508979
In dwdd zei Erben het wel terecht te vinden, die reactie van Tuitert.
  woensdag 24 maart 2010 @ 18:20:00 #9
30220 Barca
~:) EVIL - E; Bad As I Wanna B
pi_79539662
Komend seizoen een andere sponsor en mogelijk zelfs andere ploeg! Bron: Sportweek . NL
quote:

VPZ gaat niet verder met sponsoring schaatsteam

--------------------------------------------------------------------------------
24-mrt-2010 17:03

VPZ stopt met de sponsoring van het schaatsteam. Dat maakte de zorgverzekeraar woensdag bekend. Bij VPZ rijden onder anderen Bob de Jong en Jan Blokhuijsen, die in februari brons wonnen bij de Olympische Spelen in Vancouver. De Jong deed dat op de 10 kilometer, Blokhuijsen op de ploegachtervolging.

In de komende tijd wordt gezocht naar een invulling voor het nieuwe seizoen. Het is mogelijk dat het schaatsteam als geheel doorgaat met een nieuwe hoofdsponsor. Ook kan er een andere invulling wordt gevonden. Er lopen momenteel gesprekken met verschillende partijen om de mogelijkheden te verkennen.
Retro is mode, metro ook!
'Bert, Bert, ik duw een banaan in je kont!' "Oh ja, lekker, Ernie!"
pi_79942386
TVM haalt Blokhuijsen en Remco Oldeheuvel binnen.
Nu is Oldeheuvel de snelste man die op dit moment binnen te halen viel maar hij is 26 en dus redelijk op de top van zijn kunnen en meer dan wat wereldbeker wedstrijden meepakken doet hij niet echt. Maar goed als hij Kramer kan helpen aan meer snelheid doet hij waarvoor hij binnen gehaald is lijkt me

Groothuis en Kuipers hebben met TVM gepraat. Ben benieuwd of daar nog wat mee gaat gebeuren. Ze willen liever bij Control blijven maar die hebben een gat in de begroting van 6 ton wat nog gedicht moet worden door een extra sponsor aan te trekken.

Leenstra weg bij TVM en van Deutekom heeft bedankt voor de stageplek die ze daar kon krijgen. Gelijk heeft ze want het is mede de schuld van de coaches dat ze overtraind is en als dank mag ze aan blijven op stagebasis. Te zot voor woorden eigenlijk.

Wust heeft nog niet bij getekend. Wellicht doordat het nog niet duidelijk is wat er met assistent coach Kuiper gaat gebeuren. In een interview zei ze laatst dat Kuiper de lijm was tussen haar en Kemkers. Als ze blijft komt er nog een vrouw naast, waar Ireen een stem in heeft.

Voor de positie van assistent coach naast Kemkers bij TVM zijn er drie gegadigden. Veldkamp, Bouwman (nu VPZ) en een andere Nederlander. Veldkamp lijkt mij teveel zijn mondje mee te hebben om in harmonie naast Kemkers te werken. Eric Bouwman kan kiezen tussen TVM of bondscoach van Noorwegen worden. Hoe dan ook, hij schijnt nergens te gaan zonder zijn assistent dus dat is weer een tegen voor TVM want dat lijken me wat teveel coaches naast elkaar.

Hofmeier schijnt een allroundploeg op te willen starten. Met het wegvallen van VPZ lijkt me dat ook hard nodig. Genoeg grote namen om je mee in the picture te rijden in ieder geval. Dat een heel leuk damesploegje worden.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_80692795
quote:
Kuipers verruilt Control voor TVM

Simon Kuipers schaatst vanaf volgend
seizoen voor de TVM-ploeg.Dat maakte de
27-jarige sprinter bekend.Kuipers,die
komt van Control,tekent een contract
voor twee seizoenen.

"Ik vind het tijd worden voor nieuwe
uitdagingen",zei Kuipers. "De afgelopen
zeven jaar heb ik met plezier en succes
met coach Jac Orie gewerkt,maar nu wil
ik een nieuwe weg inslaan.De ambities
en plannen van TVM spreken mij aan.Ik
verwacht dat ik er verder kan groeien."
Ben benieuwd of ie (veel) beter wordt...
pi_80694138
quote:
Koen Verweij zet loopbaan voort bij Hofmeier

Koen Verweij zet loopbaan voort bij Hofmeier Koen Verweij (foto) zet zijn loopbaan voort bij Hofmeier. De 19-jarige schaatser ondertekent een contract voor twee jaar bij de commerciële ploeg. Dat zei Marcel Adriaanse, directeur van Hofmeier, zondag. Verweij komt over van TVM, waar zijn tot 2011 lopende verbintenis is ontbonden. De allrounder was bezig aan zijn eerste seizoen bij de ploeg van trainer Gerard Kemkers.

'Voor alle partijen is het spijtig dat het zo is gelopen,' aldus TVM-teammanager Patrick Wouters. 'Wij menen dat het voor alle betrokkenen beter is dat onze wegen na een jaar gaan scheiden. De samenwerking is niet geworden wat we er van gehoopt hadden.'

Verweij kon vorig seizoen ook al naar Hofmeier. De Noord-Hollander, die toen nog deel uitmaakte van Jong Oranje, koos uiteindelijk voor TVM. Goede prestaties op het hoogste niveau bleven echter uit voor Verweij, die bij Hofmeier weer te maken krijgt met trainer Jan van Veen. Van Veen was bij Jong Oranje de coach van Verweij.

Naast Verweij hoopt Hofmeier, dat zich vanaf komend seizoen volledig op het allrounden richt, op korte termijn Marrit Leenstra te contracteren. Leenstra reed ook voor TVM. Yvonne Nauta en Roxanne van Hemert maken vermoedelijk ook de stap naar Hofmeier. Zij schaatsten afgelopen seizoen voor Jong Oranje. In totaal gaat de ploeg van Hofmeier uit vier tot zes allrounders bestaan.
Bron
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 zondag 25 april 2010 @ 18:55:34 #13
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_80701904
Anni Friesinger-Postma wil zich komend seizoen weer op de allroundtoernooien gaan richten. Dit heeft de Duitse schaatsster, die aan haar laatste jaar begint, vandaag laten weten.

Het WK allround wordt volgend jaar namelijk in het Duitse Inzell gehouden. Friesinger hoopt tijdens dat evenement op grootse wijze afscheid te nemen van alle supporters, die haar tijdens haar actieve carrière als schaatsster hebben gesteungd.

Friesinger nam in de periode tusen 1994 en 2007 negen keer deel aan het WK allround. In 1998 werd Duitse schaatsster derde, waarmee ze voor de eerste keer op het ereschavot mocht staan. Drie jaar later pakte ze op ditzelfde toernooi de gouden plak. Toch bleef het hier niet bij, aangezien ze in 2002, 2005 en 2007 ook de beste was.

Fok Sport.

Schitterende vrouw.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  zondag 25 april 2010 @ 20:47:30 #14
40566 Ericr
Livewrong
pi_80706452
Verweij toch wel erg snel aan de kant gezet dan, lijkt me dat er dan meer speelt. Waarom een talent al na 1 seizoen weer laten gaan? Die jongen is nog vol in ontwikkeling.

[ Bericht 1% gewijzigd door Ericr op 25-04-2010 21:04:23 ]
  maandag 26 april 2010 @ 08:21:23 #15
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_80718004
quote:
Op zondag 25 april 2010 20:47 schreef Ericr het volgende:
Verweij toch wel erg snel aan de kant gezet dan, lijkt me dat er dan meer speelt. Waarom een talent al na 1 seizoen weer laten gaan? Die jongen is nog vol in ontwikkeling.
misschien wilde Verweij zelf ook wel weg, en komt het niet alleen van de kant van TVM.

Ik vond Kramer en Verweij in ieder geval al nooit matchen. En bij Blokhuijsen-Kramer kon je direct al zien, dat wordt de nieuwe ploeggenoot.
Be sure to wear some flowers in your hair
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 26 april 2010 @ 11:29:17 #16
862 Arcee
Look closer
pi_80722034
quote:
Op zondag 25 april 2010 18:55 schreef Netsplitter het volgende:
Anni Friesinger-Postma wil zich komend seizoen weer op de allroundtoernooien gaan richten.

Schitterende vrouw.
Ja, hopelijk kan ze ook echt iets bereiken. Het was toch triest te zien dit seizoen dat ze geen schim meer is van de topschaatser van enkele jaren terug.

Net als bij Klassen eigenlijk.

Anyway, op naar seizoen 2010/2011.
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 26 april 2010 @ 11:30:56 #17
862 Arcee
Look closer
pi_80722091
Overigens was er wel een algemeen schaatstopic, alleen dat was vol: Schaatsseizoen 2009-2010

Misschien een idee om dit topic Schaatsseizoen 2010-2011 te noemen?
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 maandag 26 april 2010 @ 11:33:45 #18
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_80722197
quote:
Op maandag 26 april 2010 11:29 schreef Arcee het volgende:

[..]

Ja, hopelijk kan ze ook echt iets bereiken. Het was toch triest te zien dit seizoen dat ze geen schim meer is van de topschaatser van enkele jaren terug.

Net als bij Klassen eigenlijk.

Anyway, op naar seizoen 2010/2011.
Ze heeft een hoop blessure leed gehad ja.
Ik vind haar zo geweldig wanneer ze Nederlands praat.
Zo enthusiast.
Hopelijk kan ze terug komen op haar oude geweldige niveau voor een waardig afscheid.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_80722343
Ik ben vooral benieuwd wat er nog meer gaat gebeuren in schaatsland.
Voor vele (sub) toppers is het allemaal nog erg onzeker. Geen enkele ploeg heeft zijn gehele team al rond.
Er lijken heel wat aardverschuivingen plaats te vinden.

Ik heb overigens uit betrouwbare bronnen vernomen dat het toch Veldkamp gaat worden naast Kemkers. Een opmerkelijk tweetal lijkt me dat wel.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 4 mei 2010 @ 01:51:41 #20
862 Arcee
Look closer
pi_80994512
quote:
Veldkamp en Voorhuis naar TVM

**Bart Veldkamp wordt assistent-coach
van Gerard Kemkers bij de TVM-ploeg.De
Hagenaar,die eerder twee jaar coach van
de Amerikaanse ploeg was,tekent een
contract voor twee jaar.

TVM versterkte zich bovendien met de
25-jarige Jorien Voorhuis.De Twentse
schaatsster komt over van VPZ.

Ireen Wüst (24) blijft de ploeg van
Kemkers trouw.De tweevoudig olympische
kampioene verlengt haar contract met
twee seizoenen.
  dinsdag 4 mei 2010 @ 09:20:47 #21
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_80997032
Lijken me prima keuzes. Ik hoop alleen dat Geert Kuiper niet volledig afgedankt wordt nu!
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  dinsdag 4 mei 2010 @ 22:34:04 #22
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81030647
Geert Kuiper mag aanblijven in een brede organisatorische rol

Yvonne Nauta en Roxanne van Hemert hebben een contract voor twee seizoenen bij Hofmeier gekregen. Dat is ook een leuke ploeg met potentie nu.

Nu alleen nog even afwachten of Gerritsen en Timmer bij Control blijven en dan lijken de meesten in schaatsland toch weer onder de pannen te zijn.

Alleen Valkenburg lijkt na een goed seizoen nergens terecht te kunnen, erg jammer.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 7 mei 2010 @ 12:08:15 #23
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_81125864
http://www.telegraaf.nl/t(...)__.html?sn=schaatsen
quote:
Veldkamp staakt werkzaamheden NOS

AMSTERDAM - Schaatsploeg TVM, dat Bart Veldkamp als coach voor het nieuwe seizoen heeft gestrikt, kende de afgelopen twee jaar onder Kemkers een dalende tendens. Zo wisten slechts drie (Kramer, Wüst, Groenewold) van de negen schaatsers zich te plaatsen voor de Olympische Spelen in Vancouver.


Bart Veldkamp en Erben Wennemars.
Veldkamp, die de sportieve teloorgang in zijn rol als analyticus voor de NOS van nabij aanschouwde, houdt zich op de vlakte. "Er is altijd sprake van een complex aan oorzaken, maar als een team zolang bijeen is, dan is op een gegeven moment de rek er wel een beetje uit. Vandaar ook de speurtocht van TVM naar nieuwe impulsen", aldus Veldkamp, die zijn werkzaamheden voor de NOS zal staken.
Veldkamp noemt het een uitdaging om samen met Kemkers een nieuw team op te bouwen richting Sochi 2014. "Het allerbelangrijkste is dat Gerard en ik op één lijn zitten. We zullen uiteraard naar elkaar toe moeten groeien en er zullen best wel discussies komen, maar uiteindelijk zullen we het toch samen moeten doen. Want alleen door als team te opereren, kun je succesvol zijn. En dat gaat zeker lukken."

Eindelijk weg
  vrijdag 7 mei 2010 @ 12:17:32 #24
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81126251
Nee niet mee eens. Ik hoop dat hij fantastisch werk verricht bij TVM maar vind het juist spijtig dat hij daarom geen analyticus meer zal zijn.

Overigens lijkt me dit groter nieuws

http://www.telegraaf.nl/t(...)__.html?sn=schaatsen
quote:
Vrouwen breken met Control

AMSTERDAM - Marianne Timmer, Margot Boer en Annette Gerritsen breken met hun schaatsploeg Control. De drie schaatssters gaan hun eigen weg. Breekpunt was het sterk verminderde aanbod dat het trio kreeg en waaraan Control niet wenste te tornen.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 7 mei 2010 @ 12:21:22 #25
862 Arcee
Look closer
  vrijdag 7 mei 2010 @ 12:24:23 #26
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81126545
Mwah als je echt zo lyrisch bent over Orie als iedereen altijd deed voorkomen dan blijf je net als Tuitert gewoon omdat sportief succes voorop staat.
Schijnbaar was alles binnen Control niet zo onder control als men altijd riep.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_81127581
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 12:08 schreef Pino112 het volgende:
http://www.telegraaf.nl/t(...)__.html?sn=schaatsen
[..]

Eindelijk weg
Als analyticus vond ik hem altijd erg prettig, had liever gezien dat Ria eindelijk eens zou wieberen. Maar goed, mooie overstap voor hem.

Maar Van Riessen blijft nu voorlopig als enige vrouw bij Control?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  vrijdag 7 mei 2010 @ 13:20:00 #28
138903 Lookbehind
That's all you have to do
pi_81128993
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 12:24 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:
Mwah als je echt zo lyrisch bent over Orie als iedereen altijd deed voorkomen dan blijf je net als Tuitert gewoon omdat sportief succes voorop staat.
Schijnbaar was alles binnen Control niet zo onder control als men altijd riep.
Tenzij je een financiële planning voor de komende jaren had gemaakt waarin je uitging van het oude salaris (of hoger) en je niet meer uitkomt als het gehele team opeens in totaal 7 ton moet inleveren.
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 12:49 schreef marcodej het volgende:
Maar Van Riessen blijft nu voorlopig als enige vrouw bij Control?
Momenteel wel als ze geen nieuwe sprintsters meer weten te vinden. Maar als je kijkt hoe zij zich het afgelopen seizoen heeft verbeterd, dan is volgens mij het grootste talent wel in de ploeg gebleven.

Ik had echter van Marianne Timmer wel verwacht dat ze haar laatste seizoen in de ploeg van Jac Orie zou afsluiten. Of plakt ze nu misschien nog een paar jaar aan haar schaatscarriere vast?
You can see my personality being reflected in this post: 1 part Intelligence and 3 parts Awesomeness.
  vrijdag 7 mei 2010 @ 14:09:04 #29
138903 Lookbehind
That's all you have to do
pi_81131565
Ze beginnen met z'n drieën een eigen ploeg: Bron: Nusport
Succes met het vinden van een sponsor, dat gaat niet zo makkelijk momenteel geloof ik...
quote:
“Er is nog geen sponsor, geen naam en geen begeleidingsstaf”, vertelde Timmer vrijdag tijdens een persconferentie.
Goed doordachte voorbereiding zo te zien.
You can see my personality being reflected in this post: 1 part Intelligence and 3 parts Awesomeness.
  vrijdag 7 mei 2010 @ 14:33:09 #30
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81132825
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 13:20 schreef Lookbehind het volgende:

[..]

Tenzij je een financiële planning voor de komende jaren had gemaakt waarin je uitging van het oude salaris (of hoger) en je niet meer uitkomt als het gehele team opeens in totaal 7 ton moet inleveren.
Volgens Orie hebben ze hetzelfde of beter aangeboden gekregen. Ik neem niet aan dat ze zo dom zijn om de huid te verkopen voordat de beer geschoten is dus ik neem aan dat ze met het huidige aanbod ook wel hun huis konden betalen.

Maar goed. Ik ga er ook niet vanuit dat ze helemaal geen enkel aanknopingspunt hebben om op verder te borduren nu. Het is misschien nog niet concreet genoeg om nu al te melden maar deze drie dames lijken me genoeg sportief inzicht hebben om niet Control aan de kant te zetten zonder ook maar enige opties te hebben.
Mocht dat wel zo zijn dan zijn ze dommer dan ik dacht en helpen ze hun eigen carriere om zeep
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  vrijdag 7 mei 2010 @ 15:02:20 #31
138903 Lookbehind
That's all you have to do
pi_81134343
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 14:33 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:

[..]

Volgens Orie hebben ze hetzelfde of beter aangeboden gekregen. Ik neem niet aan dat ze zo dom zijn om de huid te verkopen voordat de beer geschoten is dus ik neem aan dat ze met het huidige aanbod ook wel hun huis konden betalen.

Maar goed. Ik ga er ook niet vanuit dat ze helemaal geen enkel aanknopingspunt hebben om op verder te borduren nu. Het is misschien nog niet concreet genoeg om nu al te melden maar deze drie dames lijken me genoeg sportief inzicht hebben om niet Control aan de kant te zetten zonder ook maar enige opties te hebben.
Mocht dat wel zo zijn dan zijn ze dommer dan ik dacht en helpen ze hun eigen carriere om zeep
Als ik de reacties van de andere schaatsers las (o.a. Mark Tuitert) gingen zij erop achteruit qua salaris (waar haal je anders 7 ton vandaan die je tekort komt op je begroting?)

Aangezien ze nu zelf met z'n drieën een ploeg gaan opzetten, is er niet echt sprake van een "ander aanbod", maar zullen ze zelf alles moeten regelen wat ze willen. En als ze geen goede sponsor (op tijd) vinden en/of begeleiding, dan zullen ze er niet op vooruit gaan verwacht ik.
You can see my personality being reflected in this post: 1 part Intelligence and 3 parts Awesomeness.
  vrijdag 7 mei 2010 @ 15:27:09 #32
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81135909
Ik zeg ook niet dat ik denk dat ze een ander aanbod hebben van een andere ploeg. Ik denk alleen dat ze zich echt wel eerst georienteerd hebben voordat ze uit Control stapten omdat ze zoals jij ook zegt er anders helemaal niks mee bereikt hebben.

Verder zeg ik ook alleen wat Orie in de pers zegt over het contract aanbod.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 vrijdag 7 mei 2010 @ 15:28:33 #33
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_81136002
Hebben ze al een trainer eigenlijk?
Of gaan ze elkaar trainen?
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_81139649
http://www.nusport.nl/ove(...)rtrek-sprinters.html
quote:
Op de vraag of Boer, Gerritsen en Timmer het dan minder netjes hebben gespeeld: “Laat ik daar maar niet op reageren.”
  vrijdag 7 mei 2010 @ 18:03:50 #35
40566 Ericr
Livewrong
pi_81142882
Als je nagaat dat in veel betere tijden Bob de Jong als olympisch kampioen amper aan een ploeg kon komen vraag ik me af wat Boer, Gerritsen en de bijna uitgerangeerde Timmer een sponsor te bieden hebben. Die zilveren medaille van Gerritsen was natuurlijk leuk maar je haalt geen olympisch kampioen binnen die publicitair vaak een stuk meer kan opbrengen.

Dan heb je nog het probleem van de schaarsheid van coaches of gaan ze weer eens een coach uit de oude doos halen?
  vrijdag 7 mei 2010 @ 18:38:37 #36
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_81144226
Wel of geen gouden Olympische medaille, daar gaat het helemaal niet om. Bob de Jong of Annette Gerritsen, is nogal een verschil in presentatie.. Ik denk dat het wel goed gaat komen.

Toch vind ik het nog niet zo leuk al die veranderingen in de teams. Moet weer erg wennen. Maar das elk jaar.
Be sure to wear some flowers in your hair
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 7 mei 2010 @ 18:47:12 #37
862 Arcee
Look closer
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 7 mei 2010 @ 18:49:41 #38
862 Arcee
Look closer
pi_81144653
quote:
En:
quote:
We zijn in die periode pal achter elkaar gaan staan, hebben elkaar gesteund en hebben een band opgebouwd, dacht ik. Maar goed, het is niet de eerste keer dat ik meemaak dat mensen veranderen zodra er financiën in het spel zijn."
  vrijdag 7 mei 2010 @ 23:10:42 #39
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81160140
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 18:38 schreef MiLalaa het volgende:
Wel of geen gouden Olympische medaille, daar gaat het helemaal niet om. Bob de Jong of Annette Gerritsen, is nogal een verschil in presentatie.. Ik denk dat het wel goed gaat komen.

Toch vind ik het nog niet zo leuk al die veranderingen in de teams. Moet weer erg wennen. Maar das elk jaar.


Ik vind het juist wel leuk al die veranderingen in schaatsland. Zet de boel eens even lekker flink op z'n kop.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  vrijdag 7 mei 2010 @ 23:11:07 #40
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81160166
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 18:03 schreef Ericr het volgende:
Als je nagaat dat in veel betere tijden Bob de Jong als olympisch kampioen amper aan een ploeg kon komen vraag ik me af wat Boer, Gerritsen en de bijna uitgerangeerde Timmer een sponsor te bieden hebben. Die zilveren medaille van Gerritsen was natuurlijk leuk maar je haalt geen olympisch kampioen binnen die publicitair vaak een stuk meer kan opbrengen.

Dan heb je nog het probleem van de schaarsheid van coaches of gaan ze weer eens een coach uit de oude doos halen?
Erik Bouwman van voormalig VPZ is nog beschikbaar. Goede coach hoor
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  vrijdag 7 mei 2010 @ 23:20:29 #41
138903 Lookbehind
That's all you have to do
pi_81160798
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 23:11 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:

[..]

Erik Bouwman van voormalig VPZ is nog beschikbaar. Goede coach hoor
Ik hoorde in een interview dat Floor van Leeuwen ook nog een optie is. Als hij het wordt, heeft hij in ieder geval een hele week van z'n pensioen kunnen genieten.
You can see my personality being reflected in this post: 1 part Intelligence and 3 parts Awesomeness.
  FOK!fotograaf vrijdag 7 mei 2010 @ 23:25:53 #42
73911 ultra_ivo
pi_81161134
Floor van Leeuwen heeft Marianne Timmer dacht ik vaker gecoacht.
  zaterdag 8 mei 2010 @ 19:47:41 #43
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_81187494
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 12:08 schreef Pino112 het volgende:
http://www.telegraaf.nl/t(...)__.html?sn=schaatsen
[..]

Eindelijk weg
Ik had niet verwacht dat Bart Veldkamp zou stoppen als analyticus ..Vreemd..Blijft Sven ook bij TVM?
  zondag 9 mei 2010 @ 12:50:12 #44
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81208617
quote:
Op zaterdag 8 mei 2010 19:47 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

Ik had niet verwacht dat Bart Veldkamp zou stoppen als analyticus ..Vreemd..Blijft Sven ook bij TVM?
Natuurlijk blijft Sven bij TVM. De dag dat Sven vertrekt bij TVM staat schaatsland daadwerkelijk op zijn kop.
Hoewel de rest al goed onderweg is om schaatsland door elkaar te schudden moet ik zeggen

En Bart zou stom zijn als hij analyticus zijn zou prefereren boven coach zijn.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  zondag 9 mei 2010 @ 12:57:16 #45
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_81208891
quote:
En Bart zou stom zijn als hij analyticus zijn zou prefereren boven coach zijn.
Tuurlijk blijf ik vreemd vinden dat ie stopt als analyticus Dússsssssssss!!
  zondag 9 mei 2010 @ 13:38:18 #46
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81210283
quote:
Op zondag 9 mei 2010 12:57 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

Tuurlijk blijf ik vreemd vinden dat ie stopt als analyticus Dússsssssssss!!
Hij kan toch niet op het ijs staan en analyseren tegelijk?
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  zondag 9 mei 2010 @ 16:43:56 #47
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_81216911
quote:
Op zondag 9 mei 2010 13:38 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:

[..]

Hij kan toch niet op het ijs staan en analyseren tegelijk?
Beter lezen ja..Een van de twee moet ie gaan doen en niet allebei.
  zondag 9 mei 2010 @ 16:55:08 #48
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_81217367
Heel veel veranderingen dus eigenlijk.
Wel interessant om Veldkamp aan het werk te zien bij TVM.
Géén kloon van tvlxd!
  zondag 9 mei 2010 @ 18:32:51 #49
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81220923
quote:
Op zondag 9 mei 2010 16:43 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

Beter lezen ja..Een van de twee moet ie gaan doen en niet allebei.
Lees anders eerst even je eigen niet lopende zinnen in niet fatsoenlijk Nederlands even na
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_81221037
quote:
Op zondag 9 mei 2010 16:43 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

Beter lezen ja..Een van de twee moet ie gaan doen en niet allebei.
En waarom is het dan vreemd dat hij kiest voor een coachschap bij een topteam?

"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 9 mei 2010 @ 21:19:50 #51
302491 monique_fietst
Weer of geen weer, morgen weer
pi_81227963
quote:
Op vrijdag 7 mei 2010 12:24 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:
Mwah als je echt zo lyrisch bent over Orie als iedereen altijd deed voorkomen dan blijf je net als Tuitert gewoon omdat sportief succes voorop staat.
Schijnbaar was alles binnen Control niet zo onder control als men altijd riep.
Volgens de Telegraaf was er ook sprake van dat de schaatsers een nog-nieuw-op-te-stellen cao voor schaatsers zouden moeten tekenen... Zou ook best de druppel geweest kunnen zijn. Jee, ik ga ook niets tekenen als ik nog niet weet wat er in komt te staan.....
"Hoe je denkt als je verliest, bepaalt hoe lang het duurt voordat je wint....."
  zondag 9 mei 2010 @ 21:27:04 #52
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_81228303
quote:
Op zondag 9 mei 2010 21:19 schreef monique_fietst het volgende:

[..]

Volgens de Telegraaf was er ook sprake van dat de schaatsers een nog-nieuw-op-te-stellen cao voor schaatsers zouden moeten tekenen... Zou ook best de druppel geweest kunnen zijn. Jee, ik ga ook niets tekenen als ik nog niet weet wat er in komt te staan.....
Ja, en vooral de streng opgelegde deadline was funest.

Aan de andere kant: het trainingskamp was al begonnen, dus niet zo vreemd dat de ploeg duidelijkheid wilde. Ik vond het sowieso al een beetje raar dat de transferperiode zo laat op gang kwam.
Géén kloon van tvlxd!
  zondag 9 mei 2010 @ 22:51:23 #53
302491 monique_fietst
Weer of geen weer, morgen weer
pi_81232844
quote:
Op zondag 9 mei 2010 21:27 schreef Montov het volgende:

[..]

Ja, en vooral de streng opgelegde deadline was funest.

Aan de andere kant: het trainingskamp was al begonnen, dus niet zo vreemd dat de ploeg duidelijkheid wilde. Ik vond het sowieso al een beetje raar dat de transferperiode zo laat op gang kwam.
Valt niet echt veel te transfer-ren, met zo weinig sponsors.... Ben benieuwd waar dit gaat uitkomen in oktober.... Als er niet meer geldschieters komen, hebben we volgend seizoen gewoon weer een kernploeg....
"Hoe je denkt als je verliest, bepaalt hoe lang het duurt voordat je wint....."
pi_81246527
quote:
Het 'team-Timmer' van Marianne Timmer, Annette Gerritsen en Margot Boer heeft Floor van Leeuwen als interim-trainer aangesteld.

De drie sprintsters werden het met de leiding van de Control-ploeg niet eens over contractverlenging, waarop het trio besloot een eigen ploeg op te starten. Naar een sponsor wordt nog gezocht.

De 73-jarige Van Leeuwen was assistent van Jac Orie bij Control, waar hij na afloop van het vorig seizoen met pensioen ging.

Hofmeier legt Contin vast
Alexis Contin heeft een contract voor twee jaar bij Hofmeier getekend.

De 23-jarige Franse stayer/allrounder reed eerder voor de DSB-ploeg en de marathonploeg Adformatie.
Goeie keus, ook niet geheel onverwacht natuurlijk. Nu hebben ze iig een trainer
  maandag 10 mei 2010 @ 13:30:39 #55
302491 monique_fietst
Weer of geen weer, morgen weer
pi_81250412
Das alvast een begin dan.... ben benieuwd.... Maarreh, dat van Contin naar Hofmeier.... Dat is leuk... die jongen is echt een talent.... ben heel nieuwsgierig wat die gaat doen dit jaar... Ik hou hem al langer in de gaten.... . Volgens mij de eerste langebaanploeg die een buitenlandse rijder contracteert?
"Hoe je denkt als je verliest, bepaalt hoe lang het duurt voordat je wint....."
pi_81250903
quote:
Op maandag 10 mei 2010 13:30 schreef monique_fietst het volgende:
Das alvast een begin dan.... ben benieuwd.... Maarreh, dat van Contin naar Hofmeier.... Dat is leuk... die jongen is echt een talent.... ben heel nieuwsgierig wat die gaat doen dit jaar... Ik hou hem al langer in de gaten.... . Volgens mij de eerste langebaanploeg die een buitenlandse rijder contracteert?
Nee Contin reed eerder bij DSB.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  maandag 10 mei 2010 @ 13:57:16 #57
302491 monique_fietst
Weer of geen weer, morgen weer
pi_81251373
quote:
Op maandag 10 mei 2010 13:44 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:

[..]

Nee Contin reed eerder bij DSB.
Ook lange-baan? Dacht alleen marathons, maar ik kan er naast zitten, hoor...
"Hoe je denkt als je verliest, bepaalt hoe lang het duurt voordat je wint....."
pi_81251463
quote:
Op maandag 10 mei 2010 13:57 schreef monique_fietst het volgende:

[..]

Ook lange-baan? Dacht alleen marathons, maar ik kan er naast zitten, hoor...
quote van wikipedia
quote:
Begin 2008 verliet hij het DSB-schaatsteam[1], hij kon naar eigen zeggen de motivatie niet meer opbrengen om zich volledig te richten op het langebaanschaatsen en richtte zich meer op het marathonschaatsen.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  maandag 10 mei 2010 @ 14:08:14 #59
302491 monique_fietst
Weer of geen weer, morgen weer
pi_81251752
Ach, ja, ik zie t ..... als jong guppie... Ja, zo lang hou ik em nou ook weer niet in de gaten.... grinnik
Thnx... Weer wat geleerd......
"Hoe je denkt als je verliest, bepaalt hoe lang het duurt voordat je wint....."
  FOK!fotograaf maandag 10 mei 2010 @ 15:01:39 #60
73911 ultra_ivo
pi_81253647
Hofmeier is een hele leuke ploeg aan het maken zo.
  maandag 10 mei 2010 @ 15:10:22 #61
302491 monique_fietst
Weer of geen weer, morgen weer
pi_81254041
quote:
Op maandag 10 mei 2010 15:01 schreef ultra_ivo het volgende:
Hofmeier is een hele leuke ploeg aan het maken zo.
Zeker weten! Misschien eindelijk wat tegengas voor TVM. Zou mooi zijn voor de sport...
"Hoe je denkt als je verliest, bepaalt hoe lang het duurt voordat je wint....."
pi_81393828
quote:
Van Riessen: Dit is bizar
LEIDEN - Door het vertrek van Marianne Timmer, Annette Gerritsen en Margot Boer bij de Control-schaatsploeg is Laurine van Riessen nu de enige vrouw in de formatie van coach Jac Orie. Toch raakt de Leidse rijdster niet in paniek. Ze verwacht dat er op korte termijn een goede oplossing komt.

„Maar het is toch wel bizar”, reageerde Van Riessen. „Na zo'n jaar met zulke mooie prestaties, verwacht je niet dat die drie dames weggaan. Ik vind het dan ook onbegrijpelijk. Natuurlijk is de situatie niet ideaal. Maar als het qua sponsoring even tegenzit, is dat voor mij geen reden om weg te gaan. We hebben een goed team en goede begeleiding. Dat is voor mij het belangrijkste.”
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_81394056
Nou, als ik moest kiezen tussen wel of niet financieel onafhankelijk zou voor mij de keuze ook snel gemaakt zijn. Gechargeerd natuurlijk, maar de keuze is wel te begrijpen.
  donderdag 13 mei 2010 @ 20:54:20 #64
138903 Lookbehind
That's all you have to do
pi_81394372
quote:
Op donderdag 13 mei 2010 20:47 schreef wimderon het volgende:
Nou, als ik moest kiezen tussen wel of niet financieel onafhankelijk zou voor mij de keuze ook snel gemaakt zijn. Gechargeerd natuurlijk, maar de keuze is wel te begrijpen.
Maar ze gaven alle drie aan dat geld niet de reden was, maar juist de nog niet opgestelde cao die ze toch moesten ondertekenen.

Wat ik echter ook een interessant bericht vind, is dat Control geinteresseerd is in Diane Valkenburg om zo de focus bij de vrouwen ook op de wat langere afstanden te kunnen leggen (Bron). Vorig jaar had Jac Orie al aangegeven dat Laurine van Riessen de 3000m ook goed aan zou moeten kunnen, dus ik ben heel benieuwd naar het komende seizoen.

Ik had eigenlijk nog wel verwacht dat Thijsje Oenema richting Control zou gaan, nu VPZ gestopt is en ze aan het einde van het vorige seizoen goede uitslagen had laten zien, maar daar is nog niets over bekend geloof ik.
You can see my personality being reflected in this post: 1 part Intelligence and 3 parts Awesomeness.
pi_81396052
Ik vind meer dat Bruintjes het verdiend om naar Control te gaan. Dat meisje doet het al een paar jaar goed, al was ze elke keer het slachtoffer van de regels tijdens skate offs en AKT2 e.d. Maar ze verdient beter dan Hofmeier die haar op straat gezet heeft.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_81406257
quote:
Op donderdag 13 mei 2010 20:54 schreef Lookbehind het volgende:

[..]

Maar ze gaven alle drie aan dat geld niet de reden was, maar juist de nog niet opgestelde cao die ze toch moesten ondertekenen.

Wat ik echter ook een interessant bericht vind, is dat Control geinteresseerd is in Diane Valkenburg om zo de focus bij de vrouwen ook op de wat langere afstanden te kunnen leggen (Bron). Vorig jaar had Jac Orie al aangegeven dat Laurine van Riessen de 3000m ook goed aan zou moeten kunnen, dus ik ben heel benieuwd naar het komende seizoen.

Ik had eigenlijk nog wel verwacht dat Thijsje Oenema richting Control zou gaan, nu VPZ gestopt is en ze aan het einde van het vorige seizoen goede uitslagen had laten zien, maar daar is nog niets over bekend geloof ik.
Natuurlijk geven ze niet direct aan dat ze voor het geld kiezen, dan beschadig je zowel jezelf als je ex-ploeg. Van Riessen geeft in het nieuwsbericht hierboven wel heel duidelijk aan waar het op stukliep.
pi_82225545
quote:
Bruintjes naar andere schaatsploeg 29-05-2010 (RTV DRENTE)
SCHAATSEN - Schaatster Natasja Bruintjes uit Meppel heeft een nieuwe ploeg voor volgend seizoen. De naam van de sponsor mag nog niet bekend worden, maar Bruintjes gaat samen vijf andere vrouwen een ploeg vormen.

Het gaat om Linda de Vries uit Smilde, Irene Schouten, Sophie Nijman, Ingeborg Kroon en Thijsje Oenema. De ploeg is gelieerd aan de mannensprintploeg van APPM waar oud schaatsers Gerard van Velde en Jan Ikema de trainingen verzorgen. Voor de training bij de dames worden Erwin ten Hove en Johan de Wit verantwoordelijk.

Het afgelopen seizoen kreeg Bruintjes te horen dat er voor haar als sprinter geen plaats meer is in de ploeg van Hofmeijer. Die ploeg wil zich concentreren op allrounders
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 8 juli 2010 @ 20:55:38 #68
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_83821046
quote:
Op donderdag 13 mei 2010 20:54 schreef Lookbehind het volgende:

[..]

Maar ze gaven alle drie aan dat geld niet de reden was, maar juist de nog niet opgestelde cao die ze toch moesten ondertekenen.

Wat ik echter ook een interessant bericht vind, is dat Control geinteresseerd is in Diane Valkenburg om zo de focus bij de vrouwen ook op de wat langere afstanden te kunnen leggen (Bron). Vorig jaar had Jac Orie al aangegeven dat Laurine van Riessen de 3000m ook goed aan zou moeten kunnen, dus ik ben heel benieuwd naar het komende seizoen.

Ik had eigenlijk nog wel verwacht dat Thijsje Oenema richting Control zou gaan, nu VPZ gestopt is en ze aan het einde van het vorige seizoen goede uitslagen had laten zien, maar daar is nog niets over bekend geloof ik.


Oenema was samen met Sanne van der Star en Sophie Nijman bezig een eigen ploeg op te zetten maar blijkbaar is er iets gebeurt bijd e dames

van de site van Sanne:
quote:
Na veel en lange onzekerheid is er eindelijk zekerheid. Ik ga volgend jaar schaatsen bij het gewest Friesland. Lang ben ik, samen met mijn oude teamgenootjes Sophie Nijman en Thijsje Oenema, bezig geweest met het opzetten van een eigen schaatsteam. Dit is uiteindelijk gelukt, maar om oneerlijke redenen en door bizarre omstandigheden ben ik niet meer welkom in dat team.
hele stuk: http://www.sannevanderstar.nl/dagboek/1850/

Iemand enig idee wat er is voorgevallen?
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  donderdag 8 juli 2010 @ 21:14:16 #69
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_83821693
Klinkt mysterieus.

Overigens is ook in een onderzoek naar voren gekomen dat er inderdaad sprake was van omkoping door het team Gretha Smit. Smit zou briefjes overhandigd hebben, Krook is betrokken, De Vegt liet het gebeuren en waarschijnlijk zijn er nog wat sponsors bij betrokken. Alleen de betrokkenheid van Smit kon echt aangetoond worden, de rest hield zijn mond.
Géén kloon van tvlxd!
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 15 juli 2010 @ 00:25:11 #70
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_84074312
http://www.sannevanderstar.nl/dagboek/

En Sanne van der Star stopt met schaatsen
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_84596253
Ik wil het komende seizoen graag nieuwe schaatsen kopen. Iemand nog een site met super aanbiedingen? Aangezien het zomer is....
Love is in the air!
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 30 augustus 2010 @ 22:19:30 #72
862 Arcee
Look closer
pi_85890361
Peter Muller wordt de nieuwe trainer van Shani Davis, volgens Erben Wennemars.
pi_85891007
Zou dat werken?
pi_85893096
quote:
Op maandag 30 augustus 2010 22:19 schreef Arcee het volgende:
Peter Muller wordt de nieuwe trainer van Shani Davis, volgens Erben Wennemars.
En schijnbaar gaat hij zich weer meer richten op het allrounden.
  dinsdag 31 augustus 2010 @ 18:32:11 #75
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_85919894
Davis _O_
Mueller. :')
Géén kloon van tvlxd!
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 2 september 2010 @ 18:01:43 #76
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_85992133
Sanne van der Star verkoopt ook maar meteen alle schaatsspullen http://www.sannevanderstar.nl/dagboek/
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  donderdag 2 september 2010 @ 18:33:16 #77
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_85993060
quote:
Op donderdag 15 juli 2010 00:25 schreef rubbereend het volgende:
http://www.sannevanderstar.nl/dagboek/

En Sanne van der Star stopt met schaatsen
Is zij de vriendin van Ireen Wúst? :?
pi_85993105
quote:
Op donderdag 2 september 2010 18:33 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

Is zij de vriendin van Ireen Wúst? :?
nee, dat is sanne kerkhofs zoiets
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 2 september 2010 @ 18:36:14 #79
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_85993167
quote:
Op donderdag 2 september 2010 18:34 schreef franklop het volgende:


nee, dat is sanne kerkhofs zoiets
Oké, dankjevoor het antwoord..ik dacht dat zij het was.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 2 september 2010 @ 22:02:53 #80
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_86001750
quote:
Op donderdag 2 september 2010 18:36 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

Oké, dankjevoor het antwoord..ik dacht dat zij het was.
Nee Sanne heeft met Huub
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  FOK!-Schrikkelbaas zondag 5 september 2010 @ 16:07:49 #81
862 Arcee
Look closer
pi_86091598
quote:
Op maandag 30 augustus 2010 23:10 schreef wimderon het volgende:
En schijnbaar gaat hij zich weer meer richten op het allrounden.
Cool. ^O^

En best logisch in een na-Olympisch jaar.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 22 september 2010 @ 09:44:13 #82
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_86701887
quote:
Ria Visser is vertrokken bij de NOS, meldt Evert Santegoeds op Radio 538. De oud-schaatsster was de afgelopen jaren te zien als analyticus voor het schaatsen bij de NOS, daarvoor verzorgde ze ook al commentaar voor de omroep bij belangrijke schaatswedstrijden. Maar afgelopen jaar zouden er enkele incidenten zijn voorgevallen waardoor een verdere samenwerking onmogelijk is geworden. Voor de oplettende kijker zal dat niet helemaal als een verrassing komen.

Ria Visser was dit jaar namelijk mee naar de Olympische Winterspelen met de NOS en verzorgde onder leiding van Mart Smeets met Bart Veldkamp analyses over verschillende afstanden. In de studio leek de temperatuur niet zelden tot onder het nulpunt gedaald (terwijl ze in Vancouver juist vrieskou konden gebruiken!), wat leidde tot veel gekibbel en onmin op televisie. In de media-uitzending van De Wereld Draait Door werd hier zelfs minutenlang over gesproken (video).

De breuk tussen Visser en NOS lijkt dus niet in goede harmonie tot stand gekomen. Later vandaag ongetwijfeld meer in RTL Boulevard of SBS Shownieuws.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  woensdag 22 september 2010 @ 10:34:45 #83
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_86703257
Ik ben benieuwd wat de oorzaak van Ria's vertrek is bij de NOS!
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 woensdag 22 september 2010 @ 10:36:15 #84
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_86703294
Denk dat Smeets hier achter zit.....
Ja, onderbuikgevoel. :6
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_86703304
Mooi, tijd voor wat vers bloed. Als commentator was het een drama, als analist was ze ok, maar ook niet meer dan dat.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_86703426
Ik hoop op een oud-schaatser als commentator. Liever geen Wennemars, want daar wordt je erg onrustig van. Graag Verheijen, die is deskundig als commentator, maar die zal wel teveel maatschappelijk carriereperspectief hebben voor een baantje als commentator. Wie weet wil Uytdehaage wel of Romme?
pi_86703542
Romme staat voor Italie al op het ijs als coach dus dat lijkt me niet.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_86707770
Mart Smeets :"In alle drukte heb ik rust."
pi_86708033
quote:
Op woensdag 22 september 2010 10:36 schreef Netsplitter het volgende:
Denk dat Smeets hier achter zit.....
Ja, onderbuikgevoel. :6
Als het zo is, maar ik geloof dat niet, is het eerder de reportage van Bert Malderink over Smits. Zelfs Dione de Graaf viel van verbazing van haar stoel over de reactie van Visser op die reportage.En voor Bart hoeft ze niet bang te zijn die staat op het ijs.
Mart Smeets :"In alle drukte heb ik rust."
  woensdag 22 september 2010 @ 14:00:54 #90
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_86709679
Jammer. Ik vond Ria wel leuk. Met name in combinatie met Bart. Maar goed die zou komend jaar natuurlijk toch al niet aanschuiven nu hij bij TVM zit.

Ritsma, Uytdehaage, Groenewold als opties voor vervanging ?
Be sure to wear some flowers in your hair
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 woensdag 22 september 2010 @ 14:02:36 #91
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_86709736
quote:
Op woensdag 22 september 2010 13:09 schreef maril het volgende:

[..]

Als het zo is, maar ik geloof dat niet, is het eerder de reportage van Bert Malderink over Smits. Zelfs Dione de Graaf viel van verbazing van haar stoel over de reactie van Visser op die reportage.En voor Bart hoeft ze niet bang te zijn die staat op het ijs.
Zou goed kunnen, heb die reportage + reacties niet gezien. :)
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_86716386
quote:
Op woensdag 22 september 2010 14:00 schreef MiLalaa het volgende:
Jammer. Ik vond Ria wel leuk. Met name in combinatie met Bart. Maar goed die zou komend jaar natuurlijk toch al niet aanschuiven nu hij bij TVM zit.

Ritsma, Uytdehaage, Groenewold als opties voor vervanging ?
Zal wel Erben worden :X :N
Mart Smeets :"In alle drukte heb ik rust."
pi_86716429
quote:
Op woensdag 22 september 2010 14:00 schreef MiLalaa het volgende:
Jammer. Ik vond Ria wel leuk. Met name in combinatie met Bart. Maar goed die zou komend jaar natuurlijk toch al niet aanschuiven nu hij bij TVM zit.

Ritsma, Uytdehaage, Groenewold als opties voor vervanging ?
Groenewold is actief als trainster van het gewest Drenthe dus weet niet of dat te combineren is.. Ik zat zelf aan Barbara de Loor te denken. En ben groot fan van Erben maar die gaat volgens mij sowieso niet alle wedstrijden doen omdat hij het druk heeft met BNN.
  woensdag 22 september 2010 @ 19:29:11 #94
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_86722776
quote:
Op woensdag 22 september 2010 16:54 schreef Schaatsfan89 het volgende:

Groenewold is actief als trainster van het gewest Drenthe dus weet niet of dat te combineren is.. Ik zat zelf aan Barbara de Loor te denken. En ben groot fan van Erben maar die gaat volgens mij sowieso niet alle wedstrijden doen omdat hij het druk heeft met BNN.
Ja Barbara de Loor zou ik wel heel leuk vinden.
Ritsma en Uytdehaage hebben allebei al eens aan tafel gezeten, en hoewel ik vantevoren m'n bedenkingen had, deden ze het mi boven verwachting leuk.
Erben komt bij dat Paul de Leeuw programma niet echt uit de verf vind ik, en hij is wel leuk voor analyses maar als vaste kracht ben ik em denk ik toch snel beu.

Oh, Anni ! :D ;) Die is nu ook werkloos.
Be sure to wear some flowers in your hair
pi_86723091
quote:
Op woensdag 22 september 2010 19:29 schreef MiLalaa het volgende:

[..]

Ja Barbara de Loor zou ik wel heel leuk vinden.
Ritsma en Uytdehaage hebben allebei al eens aan tafel gezeten, en hoewel ik vantevoren m'n bedenkingen had, deden ze het mi boven verwachting leuk.
Erben komt bij dat Paul de Leeuw programma niet echt uit de verf vind ik, en hij is wel leuk voor analyses maar als vaste kracht ben ik em denk ik toch snel beu.

Oh, Anni ! :D ;) Die is nu ook werkloos.
Dat zou Mart wel heel erg leuk vinden.
Mart Smeets :"In alle drukte heb ik rust."
pi_86724469
Ik stem ook voor Anni :D maar denk niet dat de nos dat doet omdat haar Nederlands toch niet perfect is.
  woensdag 22 september 2010 @ 20:58:03 #97
138903 Lookbehind
That's all you have to do
pi_86726621
quote:
Op woensdag 22 september 2010 20:13 schreef Schaatsfan89 het volgende:
Ik stem ook voor Anni :D maar denk niet dat de nos dat doet omdat haar Nederlands toch niet perfect is.
Dat van Erben wel? :D
You can see my personality being reflected in this post: 1 part Intelligence and 3 parts Awesomeness.
pi_86733626
die reactie van Dione op Ria _O- _O_ , en Ria was ineens geen journalist . http://www.medianed.com/2(...)a-visser-bij-de-nos/
Mart Smeets :"In alle drukte heb ik rust."
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 23 september 2010 @ 22:27:45 #99
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_86770073
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geeeeeeeeen Anni :r
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_86771196
quote:
Op donderdag 23 september 2010 22:27 schreef rubbereend het volgende:
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geeeeeeeeen Anni :r
Ik wil wel naast #demart zitten hoor.
Mart Smeets :"In alle drukte heb ik rust."
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 23 september 2010 @ 22:58:11 #101
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_86771568
quote:
Op woensdag 22 september 2010 20:13 schreef Schaatsfan89 het volgende:
Ik stem ook voor Anni :D maar denk niet dat de nos dat doet omdat haar Nederlands toch niet perfect is.
en omdat alles dan zo mooi is :r en och verliezen is niet erg :r :r :r :{w bah

quote:
Op donderdag 23 september 2010 22:49 schreef maril het volgende:

[..]

Ik wil wel naast #demart zitten hoor.
ik ben voor!
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')