Ja, maar dat is de vraag niet. Mexicaans eten smaakt in Mexico ook een stuk beter dan die rommel hier uit pakjes.quote:Op zaterdag 12 december 2009 23:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Sowieso, stokbrood van een Nederlandse bakker.
Wel eens in frankrijk geweest en daar een Bagette gegeten? Dan is stokbrood gewoon een straf om te eten
Als je dat maar blijft accepteren blijven bakkers je gewoon kutbrood verkopen.quote:Op zaterdag 12 december 2009 23:38 schreef Biogarde het volgende:
[..]
Ja, maar dat is de vraag niet. Mexicaans eten smaakt in Mexico ook een stuk beter dan die rommel hier uit pakjes.
Ben te druk om de straat op te gaan vanwege de smaak van stokbrood.quote:Op zaterdag 12 december 2009 23:41 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als je dat maar blijft accepteren blijven bakkers je gewoon kutbrood verkopen.
Heel flauw..maar we wonen niet in Frankrijk.quote:Op zaterdag 12 december 2009 23:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Sowieso, stokbrood van een Nederlandse bakker.
Wel eens in frankrijk geweest en daar een Bagette gegeten? Dan is stokbrood gewoon een straf om te eten
piet...quote:Op zaterdag 12 december 2009 23:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Sowieso, stokbrood van een Nederlandse bakker.
Wel eens in frankrijk geweest en daar een Bagette gegeten? Dan is stokbrood gewoon een straf om te eten
Emo!quote:Op zondag 13 december 2009 01:28 schreef PKfotografie het volgende:
zelf snijden is altijd positief.
ben een heer, lekkerste is het met een stok boven het kampvuur, maar dat kan ook met sfeer te maken hebbenquote:Op zondag 13 december 2009 01:35 schreef Mirjam het volgende:
dames dames, het gaat hier over stokbrood hoor
Nou zit er in amsterdam een Franse bakker tegenwoordig die heel veel stokbroden verkoopt(Olympiaplein)....quote:Op zondag 13 december 2009 01:28 schreef PKfotografie het volgende:
[..]
maar om voor een brood eff van bv. amsterdam naar parijs te rijden... wat denk je zelf.. HET IS EEN BROOD.
Tja, jij wordt triest van mijn kwaliteits eisen, ik van de bagger die mensen maar accepteren, van bakkers die kant en klaar mixen afbakken en zich ambachtelijk noemen, terwijl ze driekwart van de troep die ze verkopen niet zelf maken maar gewoon inkopen.quote:Op zondag 13 december 2009 01:28 schreef PKfotografie het volgende:
[..]
piet...
ik word moe van je, altijd commentaar, niks is goed.
(recepten van je kom ik weinig tegen) veel gezeur dat het ergends anders op deze aardkloot beter is.
verhuis naar die andere aardkloot of geef zinnige tips.
tuurlijk zijn er in het land waar een bepaald brood vandaan komt bakkers die dat brood beter kunnen maken,
maar om voor een brood eff van bv. amsterdam naar parijs te rijden... wat denk je zelf.. HET IS EEN BROOD.
geef of een recept om het zelf te kunnen maken in de oven, of geef een mening over de vraag die er gesteld werd.
maar al dat gezeur van je begint me nu meer er op te lijken dat je echt geen idee hebt van hoe iets smaakt en dus maar meer gaat lopen zeiken over iets wat niet relevant is en daardoor intressant lijkt.
kan ons het boeien hoe het smaakt daar.
als we iets daar kopen laten snijden, 10 uur in de auto zitten voor we thuis zijn. DAS EEN STRAF.
misschien nog nuttige tips over vis of vlees wat beter smaakt als het een dag vers is wat alleen aan de andere kant van de wereld te vinden is? of kom je nu met zinnige info.
* PKfotografie was stukken blijer toen je niet online kwam een paar maanden terug
ps. thuis snijden. maakt niet uit waar het vandaan komt. maar het brood droogt snel uit. dus zelf snijden is altijd positief.
Bouw een ignore functie in fok in als je het niet laten kan mijn posts te lezen, dan kan je bij users gewoon een knop naast hun profiel zetten, posts van deze user niet weergeven.quote:Op zondag 13 december 2009 18:04 schreef motorbloempje het volgende:
de rest is blijkbaar niet zo geweldig als dat jij bent, dat weten we allemaal inmiddels wel, dus waarom elke keer weer je 'gelijk' willen halen, dingen eindeloos de grond in trappen of juist ophemelen en de mensen die er niets om geven vervolgens weer de grond in trappen... het is echt zo vermoeiend
En wil je dat goede brood gesneden? Of snijd je het zelf?quote:Op zondag 13 december 2009 18:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Tja, jij wordt triest van mijn kwaliteits eisen, ik van de bagger die mensen maar accepteren, van bakkers die kant en klaar mixen afbakken en zich ambachtelijk noemen, terwijl ze driekwart van de troep die ze verkopen niet zelf maken maar gewoon inkopen.
Ik wil gewoon goed brood, goed vlees, goede kaas. Ik wil kwaliteit.
Wat een standaard reactie, als je het niet bevalt dan moet je maar oprotten.quote:Op zondag 13 december 2009 18:09 schreef motorbloempje het volgende:
ervoor betalen om jouw posts niet meer te lezen, dan steek ik dat geld liever in een kant en klaar gesneden stokbroodje
kommop zeg.. ik vind 't altijd zo kinderachtig! En maar kritiek leveren, en maar geweldig doen. En dat mag, genieten van je eigen kunsten enzo, maar altijd maar dingen of mensen de grond in boren.. net zoals hier weer het nederlandse brood.. verhuis dan! of bak lekker alles zelf, en als je dat al doet 'good for you' ! maar blijf niet zo mekkeren op anderen
dat was vast niet tegen mijquote:Op zondag 13 december 2009 18:13 schreef motorbloempje het volgende:
rot jij maar lekker op met je pretentieuze gebrabbel. Laat mensen in hun waarde zeg
*Kuchquote:Op zondag 13 december 2009 18:13 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wat een standaard reactie, als je het niet bevalt dan moet je maar oprotten.
Ho, ik zeg niet dat jij moet oprotten, ik wijs je erop dat jouw reactie van als je het niet goed vind je maar moet oprotten tamelijk triest is.quote:Op zondag 13 december 2009 18:13 schreef motorbloempje het volgende:
rot jij maar lekker op met je pretentieuze gebrabbel. Laat mensen in hun waarde zeg
Stokbrood scheur je toch?quote:Op zondag 13 december 2009 18:15 schreef liesje1979 het volgende:
[..]
*Kuch
Heb jij je kwaliteitsstokbrood liever voorgesneden of niet!![]()
*Kuch
Of heb jij een ander maniertje om stokbrood te snijden.
Oh.quote:
Laat je niet zo opfokkenquote:Op zondag 13 december 2009 18:13 schreef motorbloempje het volgende:
rot jij maar lekker op met je pretentieuze gebrabbel. Laat mensen in hun waarde zeg
true..quote:Op zondag 13 december 2009 18:19 schreef morpheus_at_work het volgende:
[..]
Laat je niet zo opfokken, het is namelijk niet nodig.
Op boterhamdikte?quote:Op zondag 13 december 2009 18:18 schreef liesje1979 het volgende:
[..]
Oh.
Ik niet, ik laat het vaak voor bbq's enzo voorsnijden in de winkel.
Daar gaat dit topic over
laat je dan toch wel minimaal door een echte fransoos doen toch?quote:
bij de AH (hier XL iig wel) liggen van die grote zakken voorgesneden, vooral rondom de weekends en feestdagen...quote:Op zondag 13 december 2009 18:21 schreef gomi het volgende:
[..]
on topic:
nee ik laat het echt nooit snijden. wist niet eens dat dat een optie was tbh
Ja, ze halen het dan even door de broodsnijmachine.quote:
Ik heb dan altijd het idee dat dat heel oud smaakt als je het mee naar huis neemt.quote:Op zondag 13 december 2009 18:22 schreef motorbloempje het volgende:
bij de AH (hier XL iig wel) liggen van die grote zakken voorgesneden, vooral rondom de weekends en feestdagen...
Als ik alleen voor mezelf een stokbrood meeneem dan scheur ik het ook altijd. Dat is luiheid van mijn kant, maar het smaakt ook lekker.quote:Op zondag 13 december 2009 18:29 schreef Ringo het volgende:
Ik vind het trouwens wel heel burgerlijk hoor, voorgesneden stokbrood. Wist ook inderdaad niet dat het als service werd aangeboden. En ik moet Piet gelijk geven: je stokbrood scheuren is het fijnst. En als je het snijdt, dan in stevige hompen. Schuin.
ja, daarom koop ik het ook nietquote:Op zondag 13 december 2009 18:26 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb dan altijd het idee dat dat heel oud smaakt als je het mee naar huis neemt.
hier meestal ook, toen we in Frankrijk op vakantie waren hadden we meestal wel bestek bij de hand tijdens ene pauze, maar soms vergaten we het wel eens op een bereikbare plek in de koffers te leggenquote:Op zondag 13 december 2009 18:30 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Als ik alleen voor mezelf een stokbrood meeneem dan scheur ik het ook altijd. Dat is luiheid van mijn kant, maar het smaakt ook lekker.
Dan word het slap en taai.quote:Op zondag 13 december 2009 18:28 schreef liesje1979 het volgende:
Als je het gewoon laat verpakken in een dichte platsiczak valt dat best mee hoor, met het uitdrogen.
Dat. En bij het ontbijt 'scheur' ik er altijd stukken af.quote:Op zaterdag 12 december 2009 22:56 schreef De_Taartjesfeee het volgende:
Ik snij het altijd zelf want ik wil schuin gesneden stokbrood en niet van die iele rechte plakjes
Dat valt nog best mee. Ik eet soms ook voorgesneden uit zak (op grote bbq's met meer dan 10 man bijvoorbeeld, of bij mensen die geen goed broodmes hebben blijkbaarquote:
Ik smeer mijn Franse baguettes altijd in met echte oud-hollandse roomboter. Zo smeuig en vol, wie roomboter eet verdient eigenlijk slechts de doodstraf. Ik accepteer het gebagger niet langer.quote:Op zondag 13 december 2009 18:19 schreef Ringo het volgende:
Ik laat mijn stokbrood in melk weken, dat slurpt lekker weg. Volle melk natuurlijk, vers van de koe. Als je dat eenmaal hebt gedronken, is melk uit pak een STRAF.
Aaargh.quote:Op zondag 13 december 2009 18:42 schreef motorbloempje het volgende:
dat laatste heb ik nooit gesnaptmoest ik wel eens doen als ik bij vriendinnetjes op de basisschool ging lunchen
werd de eerste keer wel raar aangekeken daar toen ik m gewoon dubbelvouwde en opat..
maargoed... ik heb ook een ex gehad die kippenvleugeltjes met mes en vork at
Verbaas me soms hoeveel mensen dat idd doen,quote:Op zondag 13 december 2009 18:42 schreef motorbloempje het volgende:
dat laatste heb ik nooit gesnaptmoest ik wel eens doen als ik bij vriendinnetjes op de basisschool ging lunchen
werd de eerste keer wel raar aangekeken daar toen ik m gewoon dubbelvouwde en opat..
![]()
Dat is op zich een reden om iemand te dumpenquote:maargoed... ik heb ook een ex gehad die kippenvleugeltjes met mes en vork at
Voorgesneden is enorm suf, maar stiekem soms ook handig. Kipluiven met bestek willen eten is simpelweg onhandig! (helaas, ik haaaaat kipkluiven maar de smaak is zo lekkerquote:Op zondag 13 december 2009 18:55 schreef Ringo het volgende:
Overigens is voorgesneden stokbrood wel van een andere categorie dan kluiven met mes en vork. Het laatste is een doodzonde, het eerste vooral luiheid. (Maar toch nog steeds een beetje suf.)
Vreemd, wat heet. Het is een verwerpelijke traditie.quote:Op zondag 13 december 2009 18:56 schreef conleche het volgende:
Ik moest vroeger ook met mes en vork mijn brood eten, als we aan tafel zaten. Dat is toch niet zó vreemd??
Mwoah, ben ik het niet met je eens. Sommig beleg is lekkerder indien niet dubbelgeklapt.quote:Op zondag 13 december 2009 18:59 schreef Ringo het volgende:
[..]
Vreemd, wat heet. Het is een verwerpelijke traditie.
Het snijden doe je met een mes, en de vork is desgewenst hulpinstrument.quote:Op zondag 13 december 2009 19:00 schreef conleche het volgende:
[..]
Mwoah, ben ik het niet met je eens. Sommig beleg is lekkerder indien niet dubbelgeklapt.
Met de hand eten hoef je natuurlijk niet dubbelgeklapt te doenquote:Op zondag 13 december 2009 19:00 schreef conleche het volgende:
[..]
Mwoah, ben ik het niet met je eens. Sommig beleg is lekkerder indien niet dubbelgeklapt.
Ik eet het nu meestal wel met de hand, maar dat is meer omdat ik mijn brood rooster. Of ik snij het in 4 stukjes en eet het dan met de hand op.quote:Op zondag 13 december 2009 19:09 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Met de hand eten hoef je natuurlijk niet dubbelgeklapt te doen
Klopt, je krijgt maar de helft van het bot als je die kluifjes niet met je vingers eet.quote:Op zondag 13 december 2009 18:57 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Voorgesneden is enorm suf, maar stiekem soms ook handig. Kipluiven met bestek willen eten is simpelweg onhandig! (helaas, ik haaaaat kipkluiven maar de smaak is zo lekker) Denk dat handigheid v.s. onhandigheid nog wel het belangrijkste verschil is
Maar als je uit de hand eet, loopt het eigeel zo heerlijk langs je kinquote:Op zondag 13 december 2009 19:15 schreef conleche het volgende:
[..]
Ik eet het nu meestal wel met de hand, maar dat is meer omdat ik mijn brood rooster. Of ik snij het in 4 stukjes en eet het dan met de hand op.
Maar stel dat ik gebakken champignons op zacht brood eet, of een gebakken eitje, dan eet ik het liefst met mes en vork. Dan kan je ook zo fijn met je stukje brood aan de vork, door eventueel op het bord gekomen eigeel dreggen.
Oeh, oeh, geil, Ade!!quote:Op zondag 13 december 2009 19:20 schreef Adelante het volgende:
[..]
Maar als je uit de hand eet, loopt het eigeel zo heerlijk langs je kin![]()
Oké, ja, dan mag het.quote:Op zondag 13 december 2009 19:15 schreef conleche het volgende:
[..]
Maar stel dat ik gebakken champignons op zacht brood eet, of een gebakken eitje, dan eet ik het liefst met mes en vork. Dan kan je ook zo fijn met je stukje brood aan de vork, door eventueel op het bord gekomen eigeel dreggen.
Nee hoor, helemaal niet zo vreemd. Wij aten ons brood niet alleen met mes en vork, we sneden het altijd eerst fijn in 6 stukjes om het daarna op je gemak met vork handen stukje voor stukje op te eten. Maar ook dat heeft dus heel wat vreemde ogen opgeleverd her en der. Dat hoorde ik vooral van mijn broer, die is daar enorm om uitgelachen. Maar we doen het alletwee nog steeds zo.quote:Op zondag 13 december 2009 18:56 schreef conleche het volgende:
Ik moest vroeger ook met mes en vork mijn brood eten, als we aan tafel zaten. Dat is toch niet zó vreemd??
Het is opzichtig getrut. Niets meer dan dat.quote:Op zondag 13 december 2009 19:34 schreef Rewimo het volgende:
Wat is er mis met je brood met mes en vork eten? Als je aan tafel eet dan.
nomquote:Op zondag 13 december 2009 19:20 schreef Adelante het volgende:
[..]
Maar als je uit de hand eet, loopt het eigeel zo heerlijk langs je kin![]()
Dat zal dan welquote:Op zondag 13 december 2009 19:40 schreef Ringo het volgende:
Het is opzichtig getrut. Niets meer dan dat.
Met jou vele duizenden zo niet miljoenen anderen evenmin. Een koddig stukje poldercultuur, vrees ik.quote:Op zondag 13 december 2009 19:41 schreef Rewimo het volgende:
[..]
Dat zal dan welMaar ik doe het al ruim 40 jaar en ik ben niet van plan om het te veranderen.
Het beleg smaakt echt gewoon hetzelfde hoor, het zit denk ik tussen de orenquote:Op zondag 13 december 2009 19:00 schreef conleche het volgende:
[..]
Mwoah, ben ik het niet met je eens. Sommig beleg is lekkerder indien niet dubbelgeklapt.
Dit is 2009, brood met mes en vork is zo 1934quote:Op zondag 13 december 2009 19:48 schreef conleche het volgende:
Ringo, je bent een culi-snob!!Met brood uit landen als Frankrijk en Italie heb je gelijk, dat kan je alleen met je handen eten, maar die dunne sneetjes die je hier in Nederland eet, dat kan prima met mes en vork.
quote:Op zondag 13 december 2009 00:28 schreef motorbloempje het volgende:
die voorgesneden 'plakjes' vind ik echt naar... te dun, te klein (niet schuin gesneden)... bah! ziet er ook niet uit vind ik persoonlijk
quote:Op zondag 13 december 2009 18:04 schreef motorbloempje het volgende:
de rest is blijkbaar niet zo geweldig als dat ik ben, dat weten we allemaal inmiddels wel, dus waarom elke keer weer mijn 'gelijk' willen halen, dingen eindeloos de grond in trappen of juist ophemelen en de mensen die er niets om geven vervolgens weer de grond in trappen... het is echt zo vermoeiend
Joh!quote:Op zondag 13 december 2009 18:09 schreef motorbloempje het volgende:
ik vind 't altijd zo kinderachtig! En maar kritiek leveren
quote:Op zaterdag 12 december 2009 23:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Sowieso, stokbrood van een Nederlandse bakker.
Wel eens in frankrijk geweest en daar een Bagette gegeten? Dan is stokbrood gewoon een straf om te eten
Persoonlijk vind ik dat verschil verwaarloosbaar. In ieder geval op fora.quote:Op zondag 13 december 2009 20:07 schreef motorbloempje het volgende:
het verschil tussen 'ik vind' en 'het is' is redelijk groot![]()
kusje!
TS stelde een vraag, en ze weet nu dat het dom is.quote:Op zondag 13 december 2009 20:48 schreef Mirjam het volgende:
mensen, ff kappen met dat offtopic geneuzel.
Uit jouw mond klinkt dat als een liefkozing.quote:
Waarom die rare dunne sneetjes dan ook?quote:Met brood uit landen als Frankrijk en Italie heb je gelijk, dat kan je alleen met je handen eten, maar die dunne sneetjes die je hier in Nederland eet, dat kan prima met mes en vork.
quote:Op zondag 13 december 2009 21:16 schreef RobinOok het volgende:
Omdat wij ze lekker beleggen!
Het gaat bij ons niet om het brood maar om het beleg!
Het is picknickvoer, dat wel. Maar typisch Nederlands?quote:Op zondag 13 december 2009 21:26 schreef Lienekien het volgende:
Hm. Doen Fransen dat überhaupt wel op een stuk stokbrood? Da's toch weer heel Nederlands, dacht ik.
Volgens mij in ieder geval niet Frans om je kaas te eten op een stuk brood.quote:Op zondag 13 december 2009 21:32 schreef Ringo het volgende:
[..]
Het is picknickvoer, dat wel. Maar typisch Nederlands?
Maar mét brood wel. En als je dan toch aan het scheuren en breken en kruimelen bent, is dat verschil niet meer zo belangrijk.quote:Op zondag 13 december 2009 21:33 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Volgens mij in ieder geval niet Frans om je kaas te eten op een stuk brood.
Klopt!quote:Op zondag 13 december 2009 21:45 schreef Lienekien het volgende:
Ja, zeg. Ze drinken hun glas wijn ook met een stuk brood.
Inderdaad.quote:Op zondag 13 december 2009 21:26 schreef Lienekien het volgende:
Hm. Doen Fransen dat überhaupt wel op een stuk stokbrood? Da's toch weer heel Nederlands, dacht ik.
Dat doet toch bijna niemand? Die rare dunne sneetjes? Bij mij gaat het als vogt: ik pak een stuk stokbrood, scheur er een stukje af, dan pluk ik al het kleffe brood eruit en voer dat aan de duiven en dan doe ik mijn beleg op de korst.quote:Op zondag 13 december 2009 22:02 schreef RobinOok het volgende:
Kaassandwiches van dikke hompen stokbrood?
Want de vraag was waarom wij er van die rare dunne sneetjes van snijden....
Ik wou gewoon nog wat bijdehands zeggen want je bent altijd leuk om mee te praten.quote:Op zondag 13 december 2009 21:51 schreef Lienekien het volgende:
Nou dan!
Goeie!quote:Op zondag 13 december 2009 22:05 schreef OldJeller het volgende:
Droogt het ook niet sneller uit als je het al laat snijden in plaats van zelf snijden net voor je het wil gaan consumeren?
Dat van die dunne, rare sneetjes ging niet speciaal over stokbrood maar gewoon over brood.quote:Op zondag 13 december 2009 22:08 schreef conleche het volgende:
Dat doet toch bijna niemand? Die rare dunne sneetjes?
Ja natuurlijkquote:Op zondag 13 december 2009 22:05 schreef OldJeller het volgende:
Droogt het ook niet sneller uit als je het al laat snijden in plaats van zelf snijden net voor je het wil gaan consumeren?
quote:Op zondag 13 december 2009 22:05 schreef OldJeller het volgende:
Droogt het ook niet sneller uit als je het al laat snijden in plaats van zelf snijden net voor je het wil gaan consumeren?
Nee want ze geven de plakjes stokbrood niet los mee, maar in een plastic zak.quote:
quote:Op zondag 13 december 2009 18:24 schreef Isabeau het volgende:
Er is maar 1 winkel in de omgevign waar ik stobrood van wil kopen en die is bijna 10 km van mijn huis af
Maar ik laat het dan niet voorsnijden. Klinkt wel handig, maar het zelf snijden is zo gebeurd en je stokbrood smaakt veel verser.
quote:Op zondag 13 december 2009 18:26 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb dan altijd het idee dat dat heel oud smaakt als je het mee naar huis neemt.
quote:Op zondag 13 december 2009 18:31 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
ja, daarom koop ik het ook nietmijn oma haalde het wel altijd gesneden, maar die was oud
dus die mocht dat
Dit was meer de reden van mijn post "Goeie!"quote:Op zondag 13 december 2009 03:23 schreef Parlay het volgende:
Stokbrood van de AH komt een heel klein beetje in de buurt van Frans stokbrood, ben alleen de naam even kwijt........huppeldepup PainStaat op wit stokbrood, maar het is een beetje lichtbruin.
En stokbrood snij ik thuis zoals bijna iedereen al aangeeft, het wordt snel droog anders.
Het klinkt als een "feestje" met stokbrood en selleriesaladequote:Op maandag 14 december 2009 00:07 schreef tuinfluiter het volgende:
[..]
[..]
Nee want ze geven de plakjes stokbrood niet los mee, maar in een plastic zak.
Dat laten snijden is af en toe makkelijk, een onderwijzer die ik ken haalt het voor de
vrijdag voor op school om lekker na te babbelen met een stokbroodje en drankje,
het is daar veel te klein in dat schoolkeukentje dus geen gekruimel en geteut met een
botte mes.
En dan krijg je 's avonds oud stokbrood van 's ochtends bij je etenquote:Op zondag 13 december 2009 21:53 schreef conleche het volgende:
Mijn Franse exschoonmama at wel degelijk iedere ochtend als ontbijt een geroosterde plak pain du campagne met een stuk uitlopende camembert er op. En langs de kant van de weg worden er ook wel ham en/of kaassandwiches (en dat zijn dan stukken stokbrood) verkocht, als snel lunchvoer.
Maar het hele fenomeen uitgebreide broodmaaltijd kennen ze dan weer niet. Er wordt tussen de middag ook gewoon warm gegeten. Wel met een stuk brood erbij.
Kan ik me voorstellen, ex-kolonisator is nooit echt geliefd bij de voormalige gekoloniseerden.quote:Op maandag 14 december 2009 00:30 schreef Kankerkachelsverkopert het volgende:
Ik heb bij de AH gewerkt maar ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand z'n stokbrood wou laten snijden.
Overigens verkochten we sowieso weinig stokbroden want echte Rotterdammers hebben een godverdomde tievushekel aan Frans.
Ik ook. In mijn familie heeft men er helaas een handje van voor deze makkelijke oplossing te kiezen. Krijg je van die damschijfdunne ministukjes stokbrood. Niet appetijtelijk.quote:Op zondag 13 december 2009 23:45 schreef Bluezz het volgende:
Ik vind het er maar lullig uitzien ook die kleine hollands zuinige plakjes
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |