abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zondag 13 december 2009 @ 20:12:50 #101
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_75588805
quote:
Op zondag 13 december 2009 20:07 schreef motorbloempje het volgende:
het verschil tussen 'ik vind' en 'het is' is redelijk groot kusje!
Persoonlijk vind ik dat verschil verwaarloosbaar. In ieder geval op fora.
Of je moet een autistische pietlut zijn ofzo. Ieder normaal mens snapt dat als iemand zegt "spruitjes zijn vies" dat dat een persoonlijk mening is en het dus vrijwel niks uitmaakt met "ik vind spruitjes vies".
pi_75588833
Het is baguette.
pi_75590497
mensen, ff kappen met dat offtopic geneuzel.
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  Moderator zondag 13 december 2009 @ 20:58:15 #104
18653 crew  D.
pi_75591031
quote:
Op zondag 13 december 2009 20:48 schreef Mirjam het volgende:
mensen, ff kappen met dat offtopic geneuzel.
TS stelde een vraag, en ze weet nu dat het dom is.

Wat valt er verder nog on-topic te melden dan?
  zondag 13 december 2009 @ 21:09:43 #105
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_75591623
quote:
Op zondag 13 december 2009 19:48 schreef conleche het volgende:
Ringo, je bent een culi-snob!!
Uit jouw mond klinkt dat als een liefkozing.
quote:
Met brood uit landen als Frankrijk en Italie heb je gelijk, dat kan je alleen met je handen eten, maar die dunne sneetjes die je hier in Nederland eet, dat kan prima met mes en vork.
Waarom die rare dunne sneetjes dan ook?
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  zondag 13 december 2009 @ 21:16:33 #106
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_75592025
Omdat wij ze lekker beleggen!
Het gaat bij ons niet om het brood maar om het beleg!
  zondag 13 december 2009 @ 21:25:15 #107
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_75592578
quote:
Op zondag 13 december 2009 21:16 schreef RobinOok het volgende:
Omdat wij ze lekker beleggen!
Het gaat bij ons niet om het brood maar om het beleg!
Een stuk paté, mortadella of camembert is inderdaad maar niks als je het vergelijkt met onze superieure boterhamworst en Goudse jonge!
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  zondag 13 december 2009 @ 21:26:06 #108
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_75592625
Hm. Doen Fransen dat überhaupt wel op een stuk stokbrood? Da's toch weer heel Nederlands, dacht ik.
The love you take is equal to the love you make.
  zondag 13 december 2009 @ 21:32:10 #109
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_75593004
quote:
Op zondag 13 december 2009 21:26 schreef Lienekien het volgende:
Hm. Doen Fransen dat überhaupt wel op een stuk stokbrood? Da's toch weer heel Nederlands, dacht ik.
Het is picknickvoer, dat wel. Maar typisch Nederlands?
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  zondag 13 december 2009 @ 21:33:21 #110
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_75593083
quote:
Op zondag 13 december 2009 21:32 schreef Ringo het volgende:

[..]

Het is picknickvoer, dat wel. Maar typisch Nederlands?
Volgens mij in ieder geval niet Frans om je kaas te eten op een stuk brood.
The love you take is equal to the love you make.
  zondag 13 december 2009 @ 21:43:58 #111
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_75593709
quote:
Op zondag 13 december 2009 21:33 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Volgens mij in ieder geval niet Frans om je kaas te eten op een stuk brood.
Maar mét brood wel. En als je dan toch aan het scheuren en breken en kruimelen bent, is dat verschil niet meer zo belangrijk.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  zondag 13 december 2009 @ 21:45:23 #112
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_75593782
Ja, zeg. Ze drinken hun glas wijn ook met een stuk brood.
The love you take is equal to the love you make.
  zondag 13 december 2009 @ 21:49:54 #113
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_75594008
quote:
Op zondag 13 december 2009 21:45 schreef Lienekien het volgende:
Ja, zeg. Ze drinken hun glas wijn ook met een stuk brood.
Klopt!
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  zondag 13 december 2009 @ 21:51:15 #114
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_75594073
Nou dan!
The love you take is equal to the love you make.
  zondag 13 december 2009 @ 21:51:31 #115
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_75594087
quote:
Op zondag 13 december 2009 21:26 schreef Lienekien het volgende:
Hm. Doen Fransen dat überhaupt wel op een stuk stokbrood? Da's toch weer heel Nederlands, dacht ik.
Inderdaad.
pi_75594151
Mijn Franse exschoonmama at wel degelijk iedere ochtend als ontbijt een geroosterde plak pain du campagne met een stuk uitlopende camembert er op. En langs de kant van de weg worden er ook wel ham en/of kaassandwiches (en dat zijn dan stukken stokbrood) verkocht, als snel lunchvoer.

Maar het hele fenomeen uitgebreide broodmaaltijd kennen ze dan weer niet. Er wordt tussen de middag ook gewoon warm gegeten. Wel met een stuk brood erbij.
  zondag 13 december 2009 @ 22:02:40 #117
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_75594663
Kaassandwiches van dikke hompen stokbrood?
Want de vraag was waarom wij er van die rare dunne sneetjes van snijden....
pi_75594811
Droogt het ook niet sneller uit als je het al laat snijden in plaats van zelf snijden net voor je het wil gaan consumeren?
pi_75594982
quote:
Op zondag 13 december 2009 22:02 schreef RobinOok het volgende:
Kaassandwiches van dikke hompen stokbrood?
Want de vraag was waarom wij er van die rare dunne sneetjes van snijden....
Dat doet toch bijna niemand? Die rare dunne sneetjes? Bij mij gaat het als vogt: ik pak een stuk stokbrood, scheur er een stukje af, dan pluk ik al het kleffe brood eruit en voer dat aan de duiven en dan doe ik mijn beleg op de korst.

Op die rare dunne plakjes zit haast geen korst. Van stokbrood is het de korst die lekker is, niet dat wit. Vind ik dan.

En die kaassandwiches.......ik denk dat vooral toeristen die kopen, weet ik eigenlijk niet. Nam het zelf ook nooit. Ze hadden ook iets, dat heette iets van Sandwich Américain en dat was dan stokbrood met een hamburger en friet. Dus de friet ook tussen het brood.
  zondag 13 december 2009 @ 22:08:25 #120
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_75594989
quote:
Op zondag 13 december 2009 21:51 schreef Lienekien het volgende:
Nou dan!
Ik wou gewoon nog wat bijdehands zeggen want je bent altijd leuk om mee te praten.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  zondag 13 december 2009 @ 22:09:05 #121
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_75595022
quote:
Op zondag 13 december 2009 22:05 schreef OldJeller het volgende:
Droogt het ook niet sneller uit als je het al laat snijden in plaats van zelf snijden net voor je het wil gaan consumeren?
Goeie!
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
  zondag 13 december 2009 @ 22:14:22 #122
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_75595367
quote:
Op zondag 13 december 2009 22:08 schreef conleche het volgende:
Dat doet toch bijna niemand? Die rare dunne sneetjes?
Dat van die dunne, rare sneetjes ging niet speciaal over stokbrood maar gewoon over brood.
Maar goed, laat verder ook maar. Ik heb zo'n idee dat het toch niet veel zin heeft het uit te leggen...
pi_75599308
quote:
Op zondag 13 december 2009 22:05 schreef OldJeller het volgende:
Droogt het ook niet sneller uit als je het al laat snijden in plaats van zelf snijden net voor je het wil gaan consumeren?
Ja natuurlijk Ik vind het er maar lullig uitzien ook die kleine hollands zuinige plakjes
  maandag 14 december 2009 @ 00:07:57 #124
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_75599917
quote:
Op zondag 13 december 2009 22:05 schreef OldJeller het volgende:
Droogt het ook niet sneller uit als je het al laat snijden in plaats van zelf snijden net voor je het wil gaan consumeren?
quote:
Op zondag 13 december 2009 22:09 schreef Klaploper het volgende:

Goeie!
Nee want ze geven de plakjes stokbrood niet los mee, maar in een plastic zak.
Dat laten snijden is af en toe makkelijk, een onderwijzer die ik ken haalt het voor de
vrijdag voor op school om lekker na te babbelen met een stokbroodje en drankje,
het is daar veel te klein in dat schoolkeukentje dus geen gekruimel en geteut met een
botte mes.
  maandag 14 december 2009 @ 00:15:34 #125
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_75600114
quote:
Op zondag 13 december 2009 18:24 schreef Isabeau het volgende:
Er is maar 1 winkel in de omgevign waar ik stobrood van wil kopen en die is bijna 10 km van mijn huis af
Maar ik laat het dan niet voorsnijden. Klinkt wel handig, maar het zelf snijden is zo gebeurd en je stokbrood smaakt veel verser.
quote:
Op zondag 13 december 2009 18:26 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ik heb dan altijd het idee dat dat heel oud smaakt als je het mee naar huis neemt.
quote:
Op zondag 13 december 2009 18:31 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

ja, daarom koop ik het ook niet mijn oma haalde het wel altijd gesneden, maar die was oud dus die mocht dat
quote:
Op zondag 13 december 2009 03:23 schreef Parlay het volgende:
Stokbrood van de AH komt een heel klein beetje in de buurt van Frans stokbrood, ben alleen de naam even kwijt........huppeldepup Pain Staat op wit stokbrood, maar het is een beetje lichtbruin.

En stokbrood snij ik thuis zoals bijna iedereen al aangeeft, het wordt snel droog anders.
Dit was meer de reden van mijn post "Goeie!" .
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')