Op boterhamdikte?quote:Op zondag 13 december 2009 18:18 schreef liesje1979 het volgende:
[..]
Oh.
Ik niet, ik laat het vaak voor bbq's enzo voorsnijden in de winkel.
Daar gaat dit topic over
laat je dan toch wel minimaal door een echte fransoos doen toch?quote:
bij de AH (hier XL iig wel) liggen van die grote zakken voorgesneden, vooral rondom de weekends en feestdagen...quote:Op zondag 13 december 2009 18:21 schreef gomi het volgende:
[..]
on topic:
nee ik laat het echt nooit snijden. wist niet eens dat dat een optie was tbh
Ja, ze halen het dan even door de broodsnijmachine.quote:
Ik heb dan altijd het idee dat dat heel oud smaakt als je het mee naar huis neemt.quote:Op zondag 13 december 2009 18:22 schreef motorbloempje het volgende:
bij de AH (hier XL iig wel) liggen van die grote zakken voorgesneden, vooral rondom de weekends en feestdagen...
Als ik alleen voor mezelf een stokbrood meeneem dan scheur ik het ook altijd. Dat is luiheid van mijn kant, maar het smaakt ook lekker.quote:Op zondag 13 december 2009 18:29 schreef Ringo het volgende:
Ik vind het trouwens wel heel burgerlijk hoor, voorgesneden stokbrood. Wist ook inderdaad niet dat het als service werd aangeboden. En ik moet Piet gelijk geven: je stokbrood scheuren is het fijnst. En als je het snijdt, dan in stevige hompen. Schuin.
ja, daarom koop ik het ook nietquote:Op zondag 13 december 2009 18:26 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb dan altijd het idee dat dat heel oud smaakt als je het mee naar huis neemt.
hier meestal ook, toen we in Frankrijk op vakantie waren hadden we meestal wel bestek bij de hand tijdens ene pauze, maar soms vergaten we het wel eens op een bereikbare plek in de koffers te leggenquote:Op zondag 13 december 2009 18:30 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Als ik alleen voor mezelf een stokbrood meeneem dan scheur ik het ook altijd. Dat is luiheid van mijn kant, maar het smaakt ook lekker.
Dan word het slap en taai.quote:Op zondag 13 december 2009 18:28 schreef liesje1979 het volgende:
Als je het gewoon laat verpakken in een dichte platsiczak valt dat best mee hoor, met het uitdrogen.
Dat. En bij het ontbijt 'scheur' ik er altijd stukken af.quote:Op zaterdag 12 december 2009 22:56 schreef De_Taartjesfeee het volgende:
Ik snij het altijd zelf want ik wil schuin gesneden stokbrood en niet van die iele rechte plakjes
Dat valt nog best mee. Ik eet soms ook voorgesneden uit zak (op grote bbq's met meer dan 10 man bijvoorbeeld, of bij mensen die geen goed broodmes hebben blijkbaarquote:
Ik smeer mijn Franse baguettes altijd in met echte oud-hollandse roomboter. Zo smeuig en vol, wie roomboter eet verdient eigenlijk slechts de doodstraf. Ik accepteer het gebagger niet langer.quote:Op zondag 13 december 2009 18:19 schreef Ringo het volgende:
Ik laat mijn stokbrood in melk weken, dat slurpt lekker weg. Volle melk natuurlijk, vers van de koe. Als je dat eenmaal hebt gedronken, is melk uit pak een STRAF.
Aaargh.quote:Op zondag 13 december 2009 18:42 schreef motorbloempje het volgende:
dat laatste heb ik nooit gesnaptmoest ik wel eens doen als ik bij vriendinnetjes op de basisschool ging lunchen
werd de eerste keer wel raar aangekeken daar toen ik m gewoon dubbelvouwde en opat..
maargoed... ik heb ook een ex gehad die kippenvleugeltjes met mes en vork at
Verbaas me soms hoeveel mensen dat idd doen,quote:Op zondag 13 december 2009 18:42 schreef motorbloempje het volgende:
dat laatste heb ik nooit gesnaptmoest ik wel eens doen als ik bij vriendinnetjes op de basisschool ging lunchen
werd de eerste keer wel raar aangekeken daar toen ik m gewoon dubbelvouwde en opat..
![]()
Dat is op zich een reden om iemand te dumpenquote:maargoed... ik heb ook een ex gehad die kippenvleugeltjes met mes en vork at
Voorgesneden is enorm suf, maar stiekem soms ook handig. Kipluiven met bestek willen eten is simpelweg onhandig! (helaas, ik haaaaat kipkluiven maar de smaak is zo lekkerquote:Op zondag 13 december 2009 18:55 schreef Ringo het volgende:
Overigens is voorgesneden stokbrood wel van een andere categorie dan kluiven met mes en vork. Het laatste is een doodzonde, het eerste vooral luiheid. (Maar toch nog steeds een beetje suf.)
Vreemd, wat heet. Het is een verwerpelijke traditie.quote:Op zondag 13 december 2009 18:56 schreef conleche het volgende:
Ik moest vroeger ook met mes en vork mijn brood eten, als we aan tafel zaten. Dat is toch niet zó vreemd??
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |